Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Evoliucija yra sumanyta tam, kad ji šviesėtų, kad šita žmonija, esanti tamsos aplinkoje, taptų ŠVIESOS VAIKŲ BROLIJA, kurioje viešpatautų MŪSŲ MEILĖ IR BROLYSTĖ materialių veiksmų išraiška. ( Iš Tėvo mokymo apie mums suteikiamą apvaizdos apsaugą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS mokymai ).

rimantasKaunas
2012-09-15 06:40:43

Tačiau Aš gi puikiai žinau, kad jūs Mano jums skirtų mokymų nei matote, nei girdite, todėl aš juos jums ir pasiūlau per visus kitus Mano vaikus, kurių veiksmus, mintis, sprendimus galite tiek pamatyti, tiek išgirsti, galite tiek jiems pritarti, tiek juos atstumti. Jūs MOKOTĖS DIDESNĖS MANO ŠVIESOS MANOJOJE KOSMOSO TIKROVĖJE IR VIENŲ MINTIS IR VEIKSMUS ATSTUMIATE, KAIP SAU NETINKAMUS, KITUS SAU PRIPAŽĮSTATE VERTAIS DĖMESIO IR NET JŪSŲ ASMENINIO SIEKIMO. Tačiau juk tai AŠ jus mokau, nesvarbu, kad jūs negirdite Mano balso, o girdite savo sielos brolio ar sesės sakomą mintį, skaitomą tekstą, vis tiek tai yra MANO MOKYMAS IR JŪS ESATE MANO MOKINIAI, O SAVO VAIKUS
AŠ TIK PANAUDOJU KAIP INSTRUMENTUS, KAD JUMS SUTEIKČIAU PAMOKYMĄ JUMS PRIEINAMA IR GIRDIMA FORMA. ( Iš Tėvo mokymo - KAS yra MŪSŲ mokymasis? . TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2012-09-14 10:02:34

Šiandien dvasinis jūsų laiptelis neleidžia jums nė iš tolo net pažvelgti ta kryptimi, kas yra dieviškasis garbinimas, dieviškasis atsipalaidavimas, dieviškoji poezija – ji pakylėja, ji pripildo energijos harmoninga dvasine būsena, sulieta su Mumis, todėl jūsų materialios smegenys nori to, ko negali suvokti, priimti, nes tam jūs turite nužengti – kosminėje esdvėje, ir laike – milžinišką atstumą, kad galėtumėte patirti tai, ko trokšta jūsų materialios smegenys suprasti dabar.
TURĖKITE KANTRYBĖS. ( Iš Tėvo mokymo-atsakymo į Violetos klausimą apie dangiškąjį humorą, ir poeziją. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2012-09-13 09:51:53

Mane džiugina jūsų klausimai, jūsų NORAS pažinti, patirti Mus, išsiaiškinti Mūsų tikrovę, suprasti jūsų aplinką. Iš tikrųjų tie klausimai yra tokie atrodytų paprasti, bet kaip sunku jums juos patyrimu paliudyti, kas yra atsivėrimas, kas yra įtikėjimas, kas yra pasitikėjimas. Tai taip susieti tarpusavyje reiškiniai, kad vienas be kito negali egzistuoti. Nuo ko pradėti? Kuo tęsti? Kuo užbaigti? Kyla kiekvienam daugybė klausimų. ( Iš Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo apie atsivėrimą, įtikėjimą, ir pasitiikėjimą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2012-09-12 09:50:26

Jūs negalite veikti po vieną, negalite veikti ir apimdami visą žmoniją, bet jūs turite, kiekvienas, veikti kiek tiktai jums leidžia tą akimirką atsiverti Rojaus Trejybei gelmė ir gaunama iš Rojaus Trejybės energetinė galia kaip VISOS KŪRINIJOS ŠEIMOS NEATSKIRIAMI NARIAI. Jūs nesate ŽMONIJOS nariai, jūs esate VISOS KŪRINIJOS ŠEIMOS NARIAI. Tiktai šitą pačią akimirką jūs esate šitame pasaulyje, tuo pačiu jūs ir priklausote žmonijai. ( Iš Mondžoronsono-SAI BABOS mokymo. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2012-09-11 09:55:36

Šiandieniniame tamsiame – kol kas – pasaulyje ABSOLIUTI DAUGUMA jūsų nesirūpina savojo gyvenimo prasmingumu; nemato prasmės šviesoje, teisingume, tiesoje, meilėje, tarpusavio brolystėje; visiškai nekreipia dėmesio į gyvą atsivėrimą, kad PAJAUSTŲ MŪSŲ TĖVYSTĘ IR MOTINYSTĘ, IR IŠNYKTŲ NAŠLAIČIO POJŪTIS. Būtent našlaičio pojūtis sukuria nepasitikėjimą – net ir girdimais žodžiais, kad Mes IŠ TIKRŲJŲ EGZISTUOJAME – todėl atsiranda baimės proveržiai. ( Iš Tėvo mokymo apie žmonių išlikimą dabar, kada kiekvienas turi Minties Derintoją. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2012-09-10 09:52:45

Atsakomybės rūšių jūs galite, graduodami šitą sąvoką, surasti daug. Tačiau Aš jus mokau atsivėrimo Man ir meilės prisipildymo iš visų Trijų Meilės Šaltinių ir Centrų, kad jums diktuotų išmintį MŪSŲ ŠVIESA IR MEILĖ. Tada atsakomybės teiginys iš jūsų leksikono išnyks. Jūs vieni kitus apglėbsite dvasiniais, bet, iš tikrųjų, realiais virpesiais, ir meilė bus viešpataujantis įstatymas; ir tiktai jis diktuos jums kiekvieną kasdienį žingsnį, kad jums nereikėtų mąstyti – ar aš buvau atsakingas už tą veiksmą, ar ne, ar aš būsiu atsakingas už tą veiksma, ar ne. ( Iš Tėvo mokymo-atsakymo apie mūsų atsakomybę. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ
mokymai ).

rimantasKaunas
2012-09-09 09:09:04

Kiekvienas pakilimas reikalauja vis daugiau gyvojo kuro, todėl kiekvienas tik asmeniškai jo gali pasipildyti per gyvą ryšį su Manimi. O kiek kas nori Mano gyvuoju keliu važiuoti sprendžia individualiai, nes šitame kelyje vietos stokos nėra. Jame telpa visa kūrinija. Ir tik asmeninis sprendimas apriboja kiekvieno iš jūsų greitį ir kryptį šitame kelyje, nes jis yra LABAI PLATUS. ( Iš Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo - KODĖL taip sunku mūsų sielos broliams ir sesėms ĮTIKĖTI ir gyventi ĮTIKĖJIMU KASDIEN?. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2012-09-08 10:09:06

Kada jūs stengiatės viską daryti savo pastangomis – savo vien tik žmogiškosios valios pastangų dėka – labai dažnai jūs priimate klaidingus sprendimus, o tie sprendimai padiktuoja jums klaidingus veiksmus. Ir natūralu, gaunate tokius rezultatus-vaisius, kurie nėra ilgalaikiai – jie turi išnykti iš materialios civilizacijos dabar esamų rėmų. ( Iš Tėvo mokymo-atsakymo apie dvasinius mokymus, kuriais yra gąsdinami žmonės. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2012-09-07 09:52:53

Mes sumanę jus panaudoti per ilgalaikę perspektyvą, kad ta šviesa, kurią jūs turite savyje, būtų perteikiama kitoms kartoms, ir šitai kartai, kad neišnyktų su jūsų PRIEŠLAIKINIU išėjimu.
Jūs turite puikiausią galimybę pagydyti kūną, kuris turi, dėl jūsų klaidingo gyvenimo, fizinių sutrikimų, be jokių daktarų. Jūs darote klaidą atsiremdami į materialius daktarus. Tai tiktai rodo jūsų NEPASITIKĖJIMĄ. (Iš Tėvo mokymo apie mums suteikiamą Apvaizdos apsaugą.TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2012-09-06 08:15:02

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal