Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Mes ESAME dvasios. Tai daug aukštesnė asmenybės PASIREIŠKIMO kategorija. Dvasios neturi EMOCIJŲ, kurios būdingos žmogaus gyvuliniam protui, tokių, kaip BAIMĖ, PYKTIS, SUSIERZINIMAS, KERŠTAS, NEAPYKANTA, GAILESTIS. Visos šitos EMOCIJOS yra asmenybės žemo savo atsiskleidimo EVOLIUCIJOS GYVAJAME KELYJE išraiška, kuriai NĖ VIENAI NE VIETA KŪRINIJOS ŠVIESĖJIMO KELYJE.
Todėl kuo aukštesnio statuso dvasia, kuo aukštesnės kilmės dvasia, arba kuo aukščiau pati yra nužengusi asmeniniame patirtiniame kelyje dvasia, tuo labiau ją valdo tas vienas ir vienintelis visaapimantis jausmas - ROJAUS TREJYBĖS GYVOJI MEILĖ, KURIĄ JOS PATIRIA GYVAIS ENERGIJOS VIRPESIAIS. ( Algimantas. Iš forumo temos.MŪSŲ EVOLIUCINIS DVASINIS AUGIMAS ).

rimantasKaunas
2012-05-20 09:00:53

Todėl orumas yra tokia būsena, kada žmogus lygiuojasi į Mane, o ne smunka ten, kur jo nepamatytų kiti dėl to, kad jis galėjo ką nors netyčia padaryti ne taip, kaip numato jūsų sukurtos elgesio taisyklės.
Kada atrasite, kiekvienas, Mane savyje, tada jums nebereikės jokių garbės kodeksų, jokių orumo pamynimo atstatymo teisminių procesų, jokių ginčų, kas kieno ir kokiu laipsniu pamynė orumą ir kiek jis įvertinamas pinigų išraiška. Atradę Mane, ir ne anksčiau, jūs pajusite savo žmogiškąjį orumą.
Ir tik tada suvoksite, kokį žmogaus orumą atėjo atstatyti Jėzus. ( Iš Tėvo dvasios, Minties Derintojo, apie pasididžiavimą ir orumą . TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2012-05-19 09:41:10

MANOJI MEILĖ NĖRA SENTIMENTALUS SALDUMAS. Tai nėra tas saldainis, kurį Aš jums duodu, kad jį čiulpdami, ir pajutę tą saldybę, kuri pradėtų jus iš vidaus pykinti, imtumėte ir išspjautumėte šitą saldumą, saldų saldainį. ( Iš Tėvo mokymo, kodėl mano teiginius iškraipo kiti mano dvasios boliai ir sesės. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2012-05-18 09:55:09

tam, kad jūsų gyvenimo kiekviena akimirka, kiekvienas epizodas įgautų prasmę ir jums patiems teiktų pilnavertį malonumą ir pasitenkinimą, jūs turite bendrauti su Tėvu per Jo dalelę, Jo dvasią, esančią jūsų viduje. Ir toks ryšys yra realus ir gyvas. Jis jums visada yra prieinamas, kada tik realiai užsinorite tokio nuoširdaus ir gyvo bendravimo su Tėvu. Jis yra su jumis ir net jūsų viduje kiekvieną akimirką. Tik nuo jūsų asmeninio noro ir apsisprendimo priklauso jūsų ryšys su Tėvu. Tėvas jums atsivėręs yra visada. Jis kantriai laukia jūsų atsivėrimo Jam pačiam. Todėl viskas yra jūsų, kiekvieno, rankose. Kada ir kur pajausite savojo gyvenimo kiekvienos akimirkos prasmę ir savo kiekvieną veiksmą imsite vertinti tiktai tokio prasmingumo požiūriu, kokį jums diktuos jūsų gyvas ryšys su Tėvu, nuspręsti galite tik jūs. Kiekvienas asmeniškai. [282 - 02 JĖZUS KRISTUS "KALBU JUMS VĖL"]

adolfina
2012-05-17 22:57:11

Todėl mes jums ir sakome, jūsų kelias, bet KELIAS yra per daug PLATUS, kad sutilptų į žmogiškosios kalbos nusakomą žodį “kelias.“ Tai nėra šiaip kelias. TAI ESAM MES; Mes kūrinijoj esantys visur ir visada per visą amžinybę. Ir jūs, susiliedami su Mumis, jau išplečiate ir kelio sampratą; išplečiate iki TIKROVĖS ribų. Jūs, susiliedami su mumis, tampate TIKROVĖS DALIMI, pranokstančia patį kelią; jūsų dabartine samprata, kelią. Ir tuo pačiu jūs tampate AMŽINOSIOS TIKROVĖS amžinaja, gyvaja MŪSŲ dalele, kada jūs susiliejimu demonstruojate savo materialius darbus, išreikšdami Mus, nes pagal jūsų materialius darbus spręs jūsų sielos broliai apie Mus
– APIE MUS – nes jūs nešate Mūsų šviesą. Jūs nešate Mūsų meilę, apie kurią jūs kalbate. Reiškia jūs atstovaujate Mūsų meilei, Mūsų šviesai. ( Iš Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo apie mūsų gyvą ryšį. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2012-05-17 10:08:04

DVASINIS KELIAS YRA AŠ – TAI TIKROVĖS GYVASIS KELIAS. TAI YRA GYVENIMAS. Ieškojimai – tai nėra dar tas kelias, tai yra tiktai ėjimas į tą kelią, nors Aš talpinu viską savyje – ir tuos takelius, ir patį tikrovės gyvąjį kelią. Takeliai yra jūsų klaidžiojimai, gyvasis kelias yra jūsų gyvenimas drauge su Mumis, patiriant palaimą, ne kančią, bei pasimėgavimą savuoju žingsniu, ir vis didesnį pasitikėjimą Mūsų vedimu iš vidaus, ir vis stipresnį atsidavimą šitam vedimui, ir vis galingesnį liudijimą – kad tik su Mumis jūs galite būti sveiki, ramūs, patiriantys palaimą, ir prasmingai gyvenantys kiekvieną akimirką pašvęstą MUMS – o tai savaime jau
reiškia – VISIEMS, nes Mes jus mylime visus vienoda ir nedalinama meile. Taip ir jūs, turėdami gyvojo kelio vis tvirtėjantį savo asmeninį žingsnį, žengiate VISŲ LABUI, ir tą darote iš meilės. ( Iš Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo - kodėl tiek mažai yra einančiųjų gyvuoju keliu ).

rimantasKaunas
2012-05-16 09:09:15

JŪS ESATE ŠITAME PASAULYJE, BET NEBESATE ŠITO PASAULIO. Jūs esate MŪSŲ, todėl jums visiškai neturėtų rūpėti, ką daro tie vaikai, kurie žaidžia vaikiškus žaidimus vaikiško gyvenimo išraiška; ir labai skausmingus jų fiziniam pavidalui, jų protui, intelektui.
Jūs turite rūpintis SAVO dvasios augimu. Jūs negalite susirūpinti KITO dvasios augimu. Jūs negalite užaugti UŽ savo taip mylimą vaikelį – VAIKELIS turi augti. O jūs taip pat turite dvasiniu ūgiu DAR DAUGIAU išaugti, kad šitas ūgis sudarytų tvirtą kamieną, SUSIETĄ SU MUMIS. Ir jūsų veiksmai – tai yra jūsų šakos. Jie turi ant kiekvienos šakos brandinti daugybę žiedų – jau užbaigtų veiksmų pasekmių visumos meilės labui. ( Iš Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo - kodėl tiek mažai yra einančiųjų gyvuoju keliu ).

rimantasKaunas
2012-05-15 10:38:55

Ateis laikas, kada vis daugiau ir daugiau jūsų sielos brolių ir sesių palaikys gyvą ryšį su Tėvu, su manimi, kad jie galės savo energiją atstatyti tiesiai iš energetinių grandinių be jokio materialaus maisto. Tada tokių jūsų sielos brolių ir sesių gyvenimas bus dar labiau nukreiptas į Tėvo valios vykdymą per meilės ir gėrio skleidimą aplinkai. Jūs turite suvokti, kad su Tėvu yra viskas įmanoma realiai. Tai nėra fantazija ar neprieinama svajonė. Tai daugelio ateitis dar esant materialiu pavidalu. [302-02 JĖZUS KRISTUS "KALBU JUMS VĖL"]

adolfina
2012-05-14 20:46:12

"Tokiu būdu, jeigu jau aš anksčiau už jus einu į Tėvo dangiškąją karalystę, tai būtinai pasirūpinsiu, kad jus atgabentų tam, jog su manimi galėtumėte būti tose vietose, kurios mirtingiesiems Dievo sūnums buvo parengtos anksčiau negu buvo šitas pasaulis. Nors ir turiu jus palikti, bet aš tikrai būsiu su jumis dvasioje, ir galiausiai jūs tikrai būsite su manimi asmeniškai, kada būsite pakilę pas mane manojoje visatoje net ir taip, kaip aš netrukus pakilsiu pas savąjį Tėvą didesnėje jo visatoje. Ir tai, ką aš jums esu sakęs, yra tikra ir egzistuoja amžinai, nors jūs šito suvokti iki galo ir negalite. Aš vykstu pas Tėvą, ir nors jūs dabar paskui mane sekti ir negalite, bet jūs tikrai paskui mane seksite per ateinančius amžius.(1947-04)

Fredas
2012-05-14 10:23:34

TIEK, KIEK ŽMONIJA IŠ SAVĘS SPINDULIUOJA MŪSŲ MEILĖS VIRPESIUS Į APLINKĄ, TIEK TOJI APLINKA ATITINKA TŲ VIRPESIŲ DAŽNĮ – TIEK AUGMENIJA, TIEK IR GYVŪNIJA. ( Iš Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymo, atsakant į Laimos iš Velžio klausimą, koks yra gyvūnų vaidmuo mūsų gyvajame kelyje, kaip mes turime su jais bendrabūviauti ?. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2012-05-14 10:00:02

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal