Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

“Kadangi manasis Tėvas yra meilės Dievas ir patiria malonumą būdamas gailestingas, tai neįsikalbėkite sau tokios minties, jog karalystės tarnystė turi būti monotoniško lengvumo tarnystė. Kilimas į Rojų yra visų laikų aukščiausiojo laipsnio jaudinantis patyrimas, sunkus amžinybės laimėjimas." - 1608-03 - iš Jėzaus mokymo apaštalams

Violeta
2012-03-24 15:04:56

Tokia galia jūs pajuntate šitą postūmį, kad jis nugali jūsų viduje esančią baimę. Mano postūmis, per gyvą atsivėrimą Man, pranoksta jūsų vidinę baimę, kada jums reikia žengti gyvą žingsnį išoriniame pasaulyje, išorinėje aplinkoje, kuri nelaukia jūsų su išskėstomis rankomis, nes dauguma Mano vaikų, jūsų sielos brolių ir sesių, Mane liūdina; liūdina dėl to, kad jie nėra atsivėrę Man. Dėl to jie nelauks jūsų išskėstomis rankomis, kaip Aš laukiu jūsų. Jie išsigąs dėl jūsų tokių žingsnių, nors jums jie ir atrodys tokie mažyčiai, bet jie jiems atrodys gąsdinantys, nes toji, jiems neįprasta, žingsnio šviesa sukels baimę, o baimė
diktuoja savigyną, ir labai dažnai agresyvią. Todėl nesitikėkite, kad jus priims taip, kaip tikitės. Iš nuoširdžių savo sielos brolių ir sesių jūs sulauksite pritarimo žvilgsnių, bet jie neišdrįs pasakyti jo žodžiu, nes jų baimė yra dar didesnė negu jūsų. O gi jūs žengiate tokį žingsnį per atsivėrimą Man, o jie nėra atsivėrę Man, tai jiems šitas nuoširdus ieškojimas bus tiktai pritarimas jūsų žingsniui, kada jie asmeniškai su jumis kalbėsis ir pritars jūsų šitam žingsniui, bet viešai jūsų nepalaikys; o kiti viešai jus puls. Iš Tėvo mokymo apie mūsų kelią. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2012-03-24 09:55:49

"Lengva žūti fizinio mūšio lauke, kada jūsų drąsą sustiprina jūsų kovojančių draugų buvimas, bet už tiesos meilę, puoselėjamą jūsų mirtingoje širdyje, paaukoti savąją gyvybę tyliai ir vienam reikalinga aukštesnė ir gilesnė žmogiškosios drąsos ir atsidavimo forma."
“Šiandien, netikintieji gali pašiepti jus, kad skelbiate nesipriešinimo evangeliją ir pamokslaujate neprievartinį gyvenimą, bet jūs esate pirmieji savanoriai iš ilgos eilės nuoširdžių tikinčiųjų į šitos karalystės evangeliją, kurie nustebins visą žmoniją savo didvyrišku atsidavimu šitiems mokymams." - 1608-03-05,06,07 ir 04-01,02,03 - iš Jėzaus mokymo apaštalams

Violeta
2012-03-23 14:10:19

Jums nereikia didvyriškų žingsnių, milžiniškų žingsnių. Šitie žingsniai yra visuomet pagal jūsų pečius, ir jie yra GYVI, nes juos žengiate iš tikrųjų priimdami tą sprendimą, kurį atliks jūsų tikrasis, gyvasis aš. Dėl to šitas kelias ir vadinasi GYVASIS kelias, nes jame reikia žengti žingsnį, reikia atlikti konkretų veiksmą, kuris suteiks kitiems jūsų sielos broliams ir sesėms konkrečių pasekmių, ir jums taip pat asmeniškai suteiks atitinkamas pasekmes, bet, prieš žengiant jums žingsnį, jūs turite priimti sprendimą. Kad sprendimas būtų išmintingas, jūs turite pajausti iš vidaus Mano jums suteikiamą pamokymą, patarimą. Jūs turite atsiverti
man kuo giliau. Jeigu jūsų atsivėrimas yra giluminis, jūs pajuntate tą suteikiamą jums postūmį. ( Tėvo mokymas apie mūsų kelią. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2012-03-23 10:04:30

Nė viena pasaulio armija niekada nebuvo parodžiusi daugiau drąsos ir narsos už tą drąsą ir narsą, kurią parodysite jūs ir jūsų ištikimi perėmėjai, kurie eis po visą pasaulį skelbdami gerąją naujieną – Dievo tėvystę ir žmonių brolystę. Materialaus kūno drąsa yra narsumo žemiausioji forma. Proto narsumas yra žmogiškosios drąsos aukštesnioji rūšis, bet aukščiausioji ir nuostabiausioji drąsos rūšis yra bekompromisinė ištikimybė apšviestiesiems įsitikinimams dėl giluminių dvasinių realybių. Ir tokia drąsa sudaro Dievą pažįstančio žmogaus didvyriškumą. - 1608-04 - iš Jėzaus mokymo apaštalams

Violeta
2012-03-22 16:55:07

O būtent tapatybė ir yra jūsų konkretus atsiskleidimas ryšyje su Manimi. ( Iš Tėvo mokymo apie tapatybę. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2012-03-22 09:53:59

Mano mylimas sūnau, ir mano visi vienodai mylimi vaikai, jūs kalbate apie tokius dalykus, kurie jūsų sielos broliams net ir šiandien dar nėra suprantami taip, kaip jie bus suprantami ateinančioms kartoms. Todėl jūs dar mažai ką žinote, nes šitoji Šviesa, kuri paskleista iš mūsų aukštesniųjų lygių jūsų pasauliui, jus dar labai akina. Todėl turės praeiti dar nemažai laiko ir ne viena karta nugyventi savo žemiškąjį gyvenimą Urantijoje, kada bus jūsų ateinančioms kartoms visiškai natūralus supratimas, kas yra kiekvieno asmens tapatybė. ( Iš Tėvo mokymo apie tapatybę. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2012-03-21 09:55:58

Mes išvis neturime jokios formos, jokio dvasinio pavidalo. Jūs mus pajausite tiktai savo atsivėrimu mums. Mūsų virpesius pajausite savo vidumi, nematydami jokios mūsų formos, jokio kūno. Nė vieno iš mūsų: nei Tėvo, nei Mano, nei Begalinės Dvasios, nors mes esme Asmenų Asmenys, Asmenybių Asmenybės, Visos Tikrovės Šaltinis, bet neturintys to apvalkalo, tačiau dvasingumas mūsų yra begalinis, ir kuo labiau jūs atsiversite mums iš vidaus, tuo daugiau prisipildysite mūsų meilės dvasinių virpesių, ir tuo daugiau jūs išliesite juos savo sielos broliams ir sesėms savo gėrio ir meilės darbais, ir tiktai per šitų darbų atlikimą jūs stiprinsite savo tikrąjį aš,
kuris taip pat yra dvasinis.

Dvasingumas tai yra jūsų tapimas tikruoju jūsų aš. ( Iš Rojaus Trejybės Antrojo Asmens - Amžinojo Sūnaus-Kūrinijos Motinos-Brolio - mokymo-atsakymo į klausimą, kas yra dvasingumas. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2012-03-20 09:16:16

Tuomet ir pamąstyk, kas vykdo Mano valią – ar tas, kuris noriai ir atkakliai siekia giluminio ir sisteminio Manęs pažinimo, kaip Aš veikiu kūrinijoje per savo kūrinijos šeimą ir kitus savo sūnus ir dukras, ar tas, kuris save nuramina, kad Aš vis tiek jus visus myliu ir žaviuosi jūsų visais darbais? ( Iš Tėvo mokymo apie Jo valios vykdymą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2012-03-19 10:30:03

1471.1) 133:2.2 Ir tada, atsisveikindamas su juo, Jėzus pasakė: “Mano broli, visada prisimink, jog vyras neturi jokios teisėtos valdžios moteriai, jeigu tokios valdžios ta moteris su noru ir savanoriškai jam nesuteikė. Tavo žmona įsipareigojo per gyvenimą eiti kartu su tavimi, padėti tau kovoti su gyvenimo sunkumais, ir prisiiminti daug didesnę naštos dalį gimdydama ir auklėdama jūsų vaikus; ir kaip atsakas į šitą ypatingą tarnystę, būtų tiktai visiškai teisinga, kad iš tavęs ji sulauktų ypatingos apsaugos, kokią gali suteikti vyras moteriai kaip partnerei, kuri turi išnešioti, gimdyti, ir auklėti vaikus. Kupinas meilės rūpinimasis ir atidumas, kurį vyras nori skirti savo žmonai ir jų vaikams, yra to vyro kūrybinės ir dvasinės savimonės aukštesniųjų lygių pasiekimo matas. Argi tu nežinai, jog vyrai ir moterys yra partneriai su Dievu tuo, kad jie bendradarbiauja, jog sukurtų būtybes, kurios užauga, kad ir pačios turėtų nemirtingų sielų potencialą? Tėvas danguje su visatos vaikų Motina Dvasia elgiasi kaip su sau lygia. Tai yra panašu į Dievą, kada savo gyvenimu ir visu tuo, kas yra susiję su gyvenimu, lygiomis sąlygomis daliniesi su motina partnere, kuri taip iki galo dalinasi su tavimi tuo dieviškuoju patyrimu, kad jus atgamintų jūsų vaikų gyvenimu. Jeigu tiktai tu galėtum savo vaikus mylėti taip, kaip Dievas myli tave, tada tu mylėtum ir puoselėtum savo žmoną taip, kaip Tėvas danguje gerbia ir aukština Begalinę Dvasią, milžiniškos visatos visų dvasinių vaikų motiną.” (Urantijos Knyga)

Fredas
2012-03-19 08:03:46

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal