Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Protas yra toks reiškinys, kuris pažymi gyvo veikimo buvimą-veiklą papildomai prie įvairių energijų sistemų; ir taip yra visuose intelekto lygiuose. Asmenybėje, protas visada įsiterpia tarp dvasios ir materijos; dėl to iš tikrųjų visatą apšviečia trys šviesos rūšys: materiali šviesa, intelektuali įžvalga, ir dvasinis švytėjimas. 0009-08 ( Pateikta Orvontono Dieviškojo Patarėjo ).rimantasKaunas
2012-01-20 10:30:15
Dievybė yra šaltinis viso to, kas yra dieviška. Dievybė savo požymiais ir pastoviai yra dieviška, bet visa tai, kas yra dieviška, nebūtinai yra Dievybė, nors tai bus koordinuota su Dievybe ir turės polinkį į tam tikrą vienybės su Dievybe aspektą – dvasinį, intelektualų, ar asmeninį. 0003-02 ( Pateikta Orvontono Dieviškojo Patarėjo ).
rimantasKaunas
2012-01-19 09:54:52
Malda savaji as primena - ji yra pakyletas mastymas, garbinimas savaji as uzmirsta - jis yra virsmastymas. Garbinimas yra demesys be jokiu pastangu, tikrasis ir idealusis sielos poilsis, raminancio dvasinio pasireiskimo forma. 1616 - 09-01 (Jezaus mokymai apie malda ir garbinima)
Krapauskiene
2012-01-18 22:45:52
Pasiektuose patirtiniuose lygiuose visos asmenybės kategorijos arba vertybės gali būti suvienytos ir net drauge kuriančios. Net Dievas ir žmogus gali bendrai egzistuoti suvienytoje asmenybėje, kaip tą puikiai demonstruoja Kristaus Mykolo – Žmogaus Sūnaus ir Dievo Sūnaus – dabartinis statusas. 0008-03 ( Pateikta Orvontono Dieviškojo Patarėjo ).
rimantasKaunas
2012-01-18 10:27:57
Patyrimas – tai yra jūsų įprasminimas, bet kokių jums teikiamų žinių visumos labui ir tuo pačiu savo paties labui, įprasminimas tų žiniu, kurios kitiems tą akimirką galbut ir nesuprantamos.
Tačiau jūs įveikiate, kiekvienas, savąjį kelią ir užkopiate, kiekvienas, ant savojo etapo tos viršūkalnės. Jus negalite numatyti, kokios laukia jūsų viršūkalnės ateityje. Lygiai taip pat negalite jūs pakartoti šito kelio, žengdami dar kartą, megindami ištaisyti tai, ką jūs padarėte prieš tai, netekę ryžto, drąsos, ar suklydą, priimdami klaidingą sprendimą.
Nepergyvenkite niekada, kad ir kokia būtų baisi, jūsų supratimu, žmogiškuoju supratimu, neįveikta jūsų užduotis ar viršūkalnė. Visuomet Aš esu jums parengęs naujų viršukalnių, ir jas Aš jums pateikiu. Tik atsiverkite Man ir jūs pastebėsite, kad šitų viršūkalnių yra pažerta daugybė! (Tėvo mokymas mums perduotas jau pasibaigus gyvosioms pamaldoms Rojaus Trejybės šventovėje, 2009 08 22.)
Laima
2012-01-17 22:38:32
Vien tik samprotauti apie meilę nereiškia, kad siela myli. Ji pamilsta tik atsivėrusi Man ir pati ryžtingai atsiduodanti Manosios gyvos meilės pripildymui. Ir tik šitoji meilė sužadina jūsų sielą iš vidaus jai siekti šviesos skleidimo ryžtingai ir drąsiai, nes ji pati junta iš Manęs jai liejamą meilę ir Mano buvimą savo viduje, kas ir pašalina visas kliūtis būti savo žmogiškojo ir savanaudiško materialaus proto baimės nelaisvėje, ir išsivadavus iš šitos negyvos, bet realios protui baimės nelaisvės, siela tampta ryžtinga ir viekli. Ir ji spindi savo kasdieniais ir materialiais darbais visų labui ir visur. ( Iš Tėvo mokymo apie ryžtą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2012-01-17 10:21:17
Šiandien jūs esate per daug tamsos varžomoje aplinkoje, nes jūs patys suprantate, kad perdidelė šviesa yra rizikinga, gyvenant tamsoje, jūsų pačių atžvilgiu, nes jūs jau dabar patiriate, kaip į jus nepatikliai žiūri tie, kurie neina gyvuoju keliu. Todėl jums aiškinti apie šito kūno ateities perspektyvą Aš negaliu, nes nevisi jūs esate pasiekę tokį dvasinį sąmonės lygį, kad priimtumėte šitą tiesą kaip TIKROVĘ. ( Iš Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės atsakymo-mokymo apie fizinį kūną. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2012-01-16 09:56:28
Zmogiskojo zengimo i prieki galutinis tikslas yra giliai pagarbus Dievo tevystes pripazinimas ir kupinas meiles zmogaus brolystes materializavimas. 1608-01-14 (Urantijos knyga. Pamokslavimas Arkelajuje)
Krapauskiene
2012-01-15 23:31:23
Pats dvasinio augimo noras labai daug prisideda, kad tas augimas vyktų. Ir vyktų taip, kaip numatyta pagal evoliucinio vystymosi planą. Be individo noro toks dvasinis augimas neįmanomas. Nėra dvasinio augimo prievarta ar iš pareigos. Tiek prievarta, tiek pareiga kai kuriems individams gali būti tik susimąstymo kelrodžiai ženklai, tačiau sprendimai dėl paties žengimo į šitą dvasinio augimo kelią yra savanoriški, visada priimami tik laisva valia. Dėl to, individo noras gali tiktai padidinti arba sumažinti to paties individo potencialo atskleidimą vienu ar kitu dabarties momentu. Tačiau jokiu būdu neįmanoma, kad šitas pats potencialo atskleidimas pagreitintų patį individo dvasinį augimą, kurį sudaro vien tik patyrimo įgijimas. JĖZUS KRISTUS- "KALBU JUMS VĖL"223 -02.
adolfina
2012-01-15 19:31:36
Nemanykite, kad jūs turite Urantijos Knygos epochinį apreiškimą, tai jame viskas yra surašyta, kas Jėzui nepasisekė. Nėra taip parašyta. Nemanykite, kad jis automatiškai visus veikė savo meilės galia. Jis daug kartų klupo ir vėl kėlėsi. Jis lygiai taip pat patyrė skausmo akimirkas ir pergyveno dėl to, kad jo negalėjo suprasti.
Todėl nemanykite, kad šitas kelias jums yra klotas rožėmis. Jūs klupsite. Ir vėl kelsitės, jeigu atsiremsite į Mane. Bet šitame kelyje jūs augsite. Žinokite, Aš niekada iš jūsų nesu pasitraukęs, ir niekada iš jūsų nebūsiu pasitraukęs. Todėl, net ir parklupę, žinokite, kad Aš esu jūsų viduje - ESU AŠ - kaip ir visi Trys Rojaus Asmenys per Mane. Esame visi jūsų viduje, net ir tada, kada jūs suklumpate. ( Iš Tėvo mokymo apie mūsų kelią. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2012-01-15 09:33:41
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]