Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Kiek jūs puoselėjate GYVĄ ryšį su Manimi, tiek jūs savo tapatybę ir atskleidžiate iš Manosios jums suteiktos amžinosios asmenybės dovanos.
Aš laikau savo glėbyje visą amžinybę ir kiekvieną akimirką. Jūsų asmenybė taip pat laiko savosios asmeninės tapatybės visą amžinybę.
Tačiau kaip jūsų tapatybė pasireiškia kiekvieną akimirką, tokia ji egzistuoja savo patyrimu ir įgauna gyvą asmenybės, amžinosios Mano dovanos, pasireiškimą tuo momentu ryšyje su Manimi.
Tapatybė negali egzistuoti be gyvo ryšio su Manimi.
Jeigu Aš jums jau suteikiu savo dovaną – jūsų amžiną asmenybę – tai tuo pačiu jums suteikiu ir amžiną šitos asmenybės tapatybės pasireiškimą ryšyje su Manimi. (Tėvo mokymas apie tapatybę, 2009 02 13.)

Laima
2012-01-05 23:06:37

Ir būtent atėjo toji akimirka per jūsų gyvąsias pamaldas MŪSŲ-JŪSŲ ŠVENTOVĖJE IŠGIRSTI MANO NAUJĄ IR IŠPLĖSTĄ MOKYMĄ – JŪSŲ PAČIŲ – KIEKVIENO – DVASINIS IMLUMAS KOLEKTYVINIO MŪSŲ GARBINIMO METU PAGILĖJA KVADRATU PAKĖLUS DALYVIŲ GYVOJOJE KOMUNIJOJE SKAIČIŲ.( Iš Tėvo mokymo apie mūsų dvasinio imlumo padidinimą gyvosios kolektyvinės komunijos metu . TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai).

rimantasKaunas
2012-01-05 09:57:02

Kada jūsų siela atsivers, tada Tėvo dvasia, gyvenanti jūsų viduje, ir pripildys ją Tėvo meilės tiek, kiek toji siela bus nuoširdžiai atsivėrusi jos prisipildyti. Ir tada jūsų protas patirs palaimą ir galės pradėti jums vadovauti išmintingai ir su meile visiems, o tai ir bus priežastis visų jūsų gerų darbų visiems. Ne sau, bet visiems.

Bet siela ir jūsų aukštesnio dažnio virpesių protas, sielos protas, jums vis labiau ir labiau sakys, kokia tai palaima skleisti meilę ir gėrį visiems. Ir šitoks žmogus tada realiai pajaus, kad jis tapo tokiu pat manimi, koks aš buvau žmogiškuoju pavidalu prieš du tūkstančius metų. JĖZUS KRISTUS - "KALBU JUMS VĖL".104

adolfina
2012-01-04 22:39:43

Aš veikiu per kiekvieną atsivėrusią sielą. Aš neveikiu, kaip burtininkas, be jūsų pagalbos.
Juk Aš jums ir sakiau, ką tik sakiau, mes esame meilės ir gėrio darbų BENDRAKŪRĖJAI. Aš esu jūsų Tėvas. Jūs esate Mano vaikai. Ir mes kuriame bendrą gėrį VISOS KŪRINIJOS ŠIEMAI. Todėl mes veikiame vieni per kitus, vieni su kitais, ir vieni kitiems, netarnaudami, bet kurdami daugiau gėrio negu kūrėme vakar. Rytoj kursime daugiau gėrio negu kūrėme šiandien; ir taip per visą amžinybę. Ir tie gėrio darbai niekada nesikartos. Jie vis bus galingesni ir galingesni.
Dėl to jūs prisiminkite, kada Mano Sūnus, jums žinomas Jėzaus iš Nazareto vardu, prieš du tūkstančius metų jums sakė, kad jūs darysite net tą, ką jis darė, ir net daugiau, negu jis darė.
Dabar Aš jums tą taip pat kartoju –:jūs darysite daugiau negu darė Kristus prieš du tūkstančius metų.
Bet jūs tam turite ruoštis. Ruoštis gyvu ryšiu su Manimi bendraudami KASDIEN.
Aš jums, nė vienam, per prievartą nesuteiksiu jokios užduoties. Tik jūsų laisva valia ir atsivėrusi Man siela, patirianti Mane savo viduje, šitą naštą prisiims. (Tėvo mokymas apie dabartinį pasimetimą ir bendrą su Juo gėrio kūrimą, 2009 01 17.)

Laima
2012-01-04 16:51:55

Įtikėjimas pranoksta materialią aplinką, nes jis sklinda iš Manęs; tik jūsų materialus protas šitokio įtikėjimo lygio pasiekti negali. Dėl to jis ir apsiriboja gyvenimo verpetu materialiose sferose, jas papildydamas savo moralės, doros, tiesos, teisingumo, ir tarnavimo sampratomis, kurios atitinka išorines nuostatas, kaip jas suformavo visuomenė.
O Mano įtikėjimas, kurį ima vis giliau patirti Man atsiverianti jūsų siela, yra DVASINIS. Dėl to jis ir prieinamas tik per giluminį GYVĄ ryšį su MANIMI. ( Iš Tėvo mokymo apie įtikėjimą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2012-01-04 10:05:54

Be kantriu ir nuosirdziu pastangu itikejimo nepasiekia niekas.Taciau iki realiu ir kantriu pastangu pirma dar turi buti apsisprendimas,kad savo laisva valia Mano sunus ar dukra nori uzvestisavojo itikejimo varikli ir troksta pripildyti savo sielos gyva kuro baka gyvuoju Mano amzinybes kuru.O kaip tik sitokio sprendimo visi ir bijo priimti.Jie apsiriboja tik tuo,ka suvokia ju protas,ir toliau uz jo menko suvokimo ribu zengti bijo.Bijo,nes reikia zengti i ten,kur zengta ikki tol dar nebuvo.Todel nezinia ir nepasitikejimas tik dar labiau didina baime-pasamonine baime-ir kelia sumaisti viduje.Ir protas pasitenkina mazesniais sprendimais,ir ju dar mazesniu igyvendinimu.(Amzinojo Sunaus-Motinos-Brolio mokymas kodel taip sunku musu sielos broliams ir sesems itiketi ir gyventi itikejimu kasdien?)

vvita
2012-01-03 16:48:55

Visuose savo apmąstymuose apie visuotinius reiškinius įsitikinkite, kad jūs atsižvelgiate į fizinių, intelektualių, ir dvasinių energijų tarpusavio ryšį, ir, kad reikiamai atsižvelgiate į netikėtus reiškinius, kurie atsiranda, kai juos suvienija asmenybė, ir į nenuspėjamus reiškinius, kylančius iš patirtinės Dievybės ir Absoliutų veiksmų ir reakcijų. 0136-02 ( Pateikta Išminties Tobulintojo, veikiančio Dienų Senųjų įgaliojimu ).

rimantasKaunas
2012-01-03 10:22:57

Kiekvieni metai, praleisti veltui, kada visiškai nesusirūpinate savo gyvenimo prasme ir gyvenimo kokybe, ne tik apsunkina jūsų pačių gyvenimą ir pablogina sveikatą, nors to dar galite ilgai ir nepajausti, bet taip pat jus nutolina ir nuo Tėvo, nors Jis ir yra jūsų pačių viduje. Todėl nesureikšminkite išorinių fejerverkų ir saliutų ugnies, kuri taip spalvingai nutvieskia naujųjų metų nakties dangų, kad jūs imate džiaugtis kaip maži vaikai. Jūsų naujieji metai turi būti viduje, ne išorėje. Jūs turite naujuosius metus matuoti ne kiek padarėte, bet kiek tapote geresni ir gailestingesni, labiau mylintys ir tarnaujantys. Štai dėl ko jūs turite bet kuriuos
naujus
metus pasitikti vis didesnio dvasinio ūgio ir brandesnio savojo aš pavidalu. Ir jokie ryškiausi įvairiaspalviai išoriniai fejerverkai neatstos to, ką jūs patiriate savo viduje augdami su Tėvu, Tėve, ir jausdami Tėvą savo viduje. ( Iš Jėzaus apreiškimo Jėzus Kristus - KALBU JUMS VĖL .139. Nešvaistykite veltui nė akimirkos ).

rimantasKaunas
2012-01-02 10:37:33

Pagaliau, mirtingiesiems svarbiausias dalykas apie Rojų yra tas faktas, jog Visuotinio Tėvo šita tobula buveinė yra Dievo mirtingų ir materialių sūnų, laiko ir erdvės evoliucinių pasaulių kylančiųjų tvarinių nemirtingų sielų realus ir tolimas likimas. Kiekvienas Dievą pažįstantis mirtingasis, kuris ėmėsi karjeros vykdyti Tėvo valią, jau įžengė į ilgą ilgą kelią į Rojų, veržiantis į dieviškumą ir siekiant tobulumo. Ir kada tokia gyvulinės kilmės būtybė tikrai stovi prieš Dievus Rojuje, kaip tą dabar daro nesuskaičiuojama būtybių gausybė, pakilusi iš erdvės žemųjų sferų, tada toks pasiekimas išreiškia dvasinės transformacijos tikrovę, susisiejančią su aukštybės ribomis. 0127-06 (Pateikta Išminties Tobulintojo, paskirto šitokiu būdu veikti Dienų Senųjų Uversoje ).

rimantasKaunas
2012-01-01 12:32:39

Žinoti yra VIENA, žinojimą paversti SAVUOJU GYVENIMU kasdienėse aplinkybėse, yra KITA.
Kad šitoji Mūsų jums suteikiama išmintis, kada jūs galite išgirsti, taptų jums artima, net tokia artima, koks yra jūsų tikrasis aš, dvasinis aš, padovanotas Mūsų kaip ASMENYBĖ, kiekvienam iš jūsų, jūs turite GYVENTI Mūsų išmintimi. O jums nepavyks gyventi ja per akimirką, kad tos mintys taptų SAVOMIS, ne tik pripažintomis protu, bet kad protas NEDARYTŲ jums KLIŪČIŲ jas ĮGYVENDINTI, kad jos taptų jūsų deguonimi, kvėpavimu, kad jūs susilietumėte su tomis mintimis taip, kad niekas negalėtų išskirti jūsų.
Tam reikalingas procesas - augimo procesas. ( Iš Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės atsakymo-mokymo: ar išgirdęs Tėvo mokymus visada jų laikosi. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2011-12-31 17:36:30

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal