Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
"Visus tikinčiuosius mokykite, kad jie vengtų atsiremti į netikros užuojautos nepatikimą ramstį. Jūs negalite išugdyti stipraus charakterio gailėdami savęs; nuoširdžiai stenkitės vengti paprasčiausios bičiulystės varge apgaulingo poveikio. Užuojautą rodykite drąsiems ir bebaimiams, tuo tarpu susilaikykite nuo to, kad reikštumėte per didelę užuojautą toms bailioms sieloms, kurios gyvenimo išbandymams priešinasi neryžtingai. Nesiūlykite paguodos tiems, kurie pasiduoda net ir nepamėginę su savo vargais susigrumti. Neužjauskite savo bičiulių vien tik dėl to, kad savo ruožtu jie galėtų užjausti jus. "Urantijos knyga 1766-07.
Urantijos Tarpinių Būtybių komisija,kuri sudarė dokumentus apie Jėzaus gyvenimą ir mokymus.
IRENA
2011-12-31 13:05:14
[0279-0280-00]
Pagal visuotinę tvarką nėra manoma, kad jūs įgijote žinių ir tiesos tol, kol nepademonstravote savo sugebėjimo ir noro šitas žinias ir tiesą perteikti kitiems. [Parengta Vieno Aukštojo Valdžioje iš Uversos.]
Evaldas
2011-12-31 12:53:21
Šiuolaikinė valstybė yra toji institucija, kuri išliko po ilgos kovos dėl valdžios grupėje. Galiausiai galingesnioji jėga įsiviešpatavo, ir ji sukūrė realų tvarinį – valstybę – kartu su moraliniu mitu, jog piliečiai absoliučiai įsipareigoja gyventi ir mirti už valstybę. Bet valstybės kilmė nėra dieviška; ji net nebuvo sukurta valiniu išmintingu žmogiškuoju veiksmu; ji yra grynai evoliucinė institucija, ir savo kilme buvo visiškai automatinė. 0800-02 ( Pateikta Nebadono Melkizedeko ).
rimantasKaunas
2011-12-30 10:08:57
Žinokite, kada jūs atsiveriate Man, jūs jau tada pradeda veikti Mano amžinai jums padovanotu, niekada nesibaigsiančiu protu, nors jūs esate ir žmogiškuoju pavidalu, bet veikia jau Mano jums padovanotos amžinosios dvasios protas. Ir kuo daugiau jūs atsiversite Man, tuo daugiau šitas protas suspindės įvairiomis vaivorykštės spalvomis, kurios neturi atspalvių pabaigos.
Žinokite, šitas atsivėrimas yra pats svarbiausias jūsų žingsnis žmogiškuoju pavidalu, nes jis yra pirmasis į tai, kas dar nėra patirta. Ir šitą sprendimą jūs priimate savo žmogiškuoju protu, kuris nėra Mano padovanotas. Jis yra gautas iš jūsų genetinio paveldėjimo, einančio per visą žmonijos istoriją, ir gauto, gaunant jūsų materialų pavidalą, gimstant jums iš moters įsčių. Kaip ir Kristus gimė iš moters žmogiškuoju pavidalu. Tačiau, juk, Kristus nebuvo tas žmogiškasis pavidalas. Jis atėjo kaip Sūnus Kūrėjas, įgavęs žmogaus tiktai pavidalą.
Taip ir jūs atėjote į šitą pasaulį kaip Mano padovanotos amžinos dvasios asmenybės, pradėdamos šitą amžinybės kelią žmogiškuoju pavidalu, gaudami šitą pavidalą iš moters įsčių, bet jūs nesate šitie materialūs pavidalai.
Atsiminkite, jūs niekuo nesiskiriate nuo Kristaus. Jūs niekuo nesate skirtingi nuo Sūnaus Kūrėjo. ( Iš Tėvo mokymo apie atsivėrimą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2011-12-29 10:22:14
Asmenis tvarinys, apdovanotas kosminiu protu, kuriame gyvena Minties Derintojas, turi įgimtą energijos tikrovės, proto tikrovės, ir dvasios tikrovės atpažinimą-suvokimą. Valinis tvarinys šitokiu būdu yra aprūpintas tam, kad suprastų Dievo faktą, įstatymą, ir meilę. Be šitų trijų neatskiriamų žmogiškosios sąmonės dalių, visas žmogiškasis patyrimas iš tikrųjų yra subjektyvus, išskyrus tą intuityvų pagrįstumo suvokimą, kurį jis suteikia šitų trijų visatos tikrovės kosminio suvokimo reakcijų suvienijimui. 0195 - 04, Visuotinis Cenzorius.
Laima
2011-12-28 23:20:59
Ir tik ROJAUS TRJEYBĖS KELIAS URANTŲ PAGALBA ATSTATYS DABAR PAŽEISTĄ ŽMOGAUS LOGIKĄ, PAKELDAMAS JĄ Į TINKAMĄ IR DIEVIŠKĄ LYGĮ IR IŠGELBĖS ŽMONIJĄ NUO SUSINAIKINIMO, BET NE NUO ARTĖJANČIOS KATASTROFOS, KURIOS NEPAVYKS IŠVENGTI URANTIJOJE NIEKAM. TAČIAU JI KIEKVIENĄ PALIES SKIRTINGAI, PRIKLAUSOMAI KIEKVIENO IŠ MŪSŲ ASMENINIO GYVO RYŠIO SU TĖVU IR ROJAUS TRJEYBE IR NUO MŪSŲ ASMENINIO PASITIKĖJIMO TĖVU IR ROJAUS TREJYBE, IR NUO JOS VALIOS VYKDYMO VISŲ LABUI.
MES, URANTAI, DĖL TO, KAD MŪSŲ YRA DAR LABAI MAŽAI, NEBEGALIME SULAIKYTI ARTĖJANČIOS ŽMONIJOS KATASTROFOS, KURI PAREIKALAUS BEVEIK PENKIŲ DABARTINIŲ MILIJARDŲ GYVYBIŲ, IR VIEN DĖL TO, KAD DABARTINIAI MŪSŲ SIELOS BROLIAI IR SESĖS MŪSŲ, ATSIVĖRUSIŲ ROJAUS TREJYBEI URANTŲ, DIEVIŠKĄ PROTĄ IR LOGIKĄ LAIKO APSVAIGIMU IR ILIUZINIU IŠSIGALVOJIMU, IR NET MUMS META KALTINIMUS NEBŪTAIS DALYKAIS, DĖL KO KALTI YRA PATYS MŪSŲ KALTINTOJAI, KAIP IR JĖZŲ KALTINO FARIZIEJAI TUO, KUO BUVO KALTI JIE PATYS, JOG MES ATMETAME PROTĄ, KAI TUO TARPU PROTĄ ATMETA JIE, NORS IR GYVENA ANT UGNIKALNIO KRATERIO, BET SAVO GYVULINIU PROTU NET NESUVOKIA, KAD JIE JAU RITASI Į JO LIEPSNOJANČIĄ GELMĘ.
Žmogaus proto matoma ir nematoma pusės tai, kaip ir mėnulio matoma ir nematoma pusės.Algimanto mokymas (13 forumo psl.)
valdasAirija1
2011-12-28 18:55:29
Žinokite, Mano mylimieji vaikai, jūs turite savo rankose visą Mano jums suteiktą LIKIMĄ.
Aš jums suteikiau šita materialų kūną, kuris yra jūsų šventovė, tuo pačiu ir Mano šventovė materialiu pavidalu. Jūs turite jį saugoti, puoselėti, neužteršti blogomis mintimis, nešvariu maistu, bet jūs turite žinoti, kad šitas kelias yra MEILĖS KELIAS.
Aš nieko iš jūsų nereikalauju, nieko neverčiu daryti per prievartą. Jūs galite kaip norite elgtis ir su savo kūnu. Jį galite teršti, galite nesirūpinti juo. Tačiau ir pasekmės taip pat bus jums tokios, kokių jūs siekėte savo pataikavimu savajam materialiam kunui.
O Aš jums siūlau - PATAIKAUKITE MAN ATSIVERIMU!
Tada jūs pajausite KOKIĄ STIPRYBĘ Aš suteikiu jums. Aš negaliu jums atverti tų klodų ir tos gelmės, kuri laukia jūsų, nes, kaip ir ta siena, kuri jums sukelia milžinišką, atrodo neįveikiama prieš jus kalno viršūnė, kurios negalima nei apeiti, nei užkopti, nes perdaug stati, taip Aš jums negaliu į priešingą pusą atskleisti tos panoramos, kuri jūsų laukia net ir artimu metu, nes Aš jums kalbu iš tos aukštumos, kurios jūs negalite suprasti. Tai, kas laukia jūsų, Aš negaliu jums atvirai pasakyti, nes jūs galėsite nuo Mano žodžių sutrikti ir išsigąsti.
Dėl to Aš jus skatinu – atsiverkite Man daugiau.
Tėvo mokymas perduotas po Rojaus Trejybės gyvųjų pamaldų, 2009 08 22 (13forumo psl.)
valdasAirija1
2011-12-28 18:42:24
Aš jums tiek suteikiau amžinybės patyrimų, ir kada jūs juos palaipsniui įsisavinsite, jūs patys patirsite, kaip nutolo jūsų pradinė kilmės akimirka, nes jūs būsite pasinėrę į savojo aš atskleidimo procesą, amžinybės panoramoje visoje kūrinijoje, patyrimais, kad ir minties nebeturėsite AKIMIRKĄ, KURI NEPRIKLAUSO JUMS ASMENIŠKAI, NORS JOJE ATSIRANDATE BŪTENT ASMENIŠKAI JŪS, KIEKVIENAS, išaukštinti labiau negu jūsų PATYRIMŲ IR PASIEKIMŲ PROCESĄ. ( Iš Tėvo mokymo apie Jėzaus gimtadienį, ir mūsų gimtadienius. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2011-12-28 10:20:46
Kada tiktai jus atveriate savo vidu Man,jus pajuntate,kad is tikruju jus nesate sitas kunas.Sitas kunas jus nustoja dominti tiek,kiek domino anksciau,kad ji puostumete,kaip negyva lele.Sis kunas yra jusu veiklos priemone.Jus turite ji palaikyti tiktai tiek ispuoseleta,kad jis butu sveikas.O sveikas kunas turi buti visuomet,aktyviai ir fiziskai veikiantis.(Tevo mokymas-atsakymas apie tuos,kuriu kunai yra paliege 2010 05 23)
vvita
2011-12-27 13:46:22
Visa kūrinija yra intelekto pasireiškimas per išmintį tarnystėje. Ir visa tai pasklinda po visą kūriniją informacinių energetinių virpesių pavidalu. Todėl toji kūrinijos dalis, kur išmintis vyrauja riboto intelekto atžvilgiu, yra daug šviesesnė kūrinijos dalis ir atitinka Kūrėjo valios pasireiškimą didesniu laipsniu už tą kūrinijos dalį, kurioje vyrauja net ir aukštesnio lygio intelektas, bet nenuspalvintas tarnystės išmintimi, kuri sklinda iš Kūrėjo po visą kūriniją. ( Tėvo mokymas apie dabartinį intelekto vystymą, 2008 09 04.)
Laima
2011-12-27 13:13:41
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]