Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Tuo pačiu metu, begalinės serijos gali būti sumuojamos bet kuriuo konkrečiu metu, ir šita visuma (tiksliau iki visuma) konkrečiam asmeniui konkrečiu metu ir konkrečiame statuse suteikia tikslo pasiekimo malonumo pilnatvę. Bet anksčiau ar vėliau, šitas pats asmuo pradeda jausti alkį naujiems ir didesniems tikslams ir jų trokšti, ir tokių jaudinančių patyrimų, būdingų augimui, visą laiką bus laukiama per laiko pilnatvę ir amžinybės ciklus.
1294-05 ( Parengė Galingasis Žinianešys, laikinai gyvenantis Urantijoje ).

rimantasKaunas
2011-11-09 09:45:23

Tai yra amzinai ir nuostabiai teisinga:"Mes turime auksta Valdova, kuri gali jaudinti musu silpnybiu jausmas. Mes turime toki Valdova, kuris visais poziuriais buvo isbandytas ir gundomas taip, kaip ir mes esame isbandomi ir gundomi, ir vis tik jis yra be nuodemes." Ir kadangi Jis pats kentejo, kada buvo bandomas ir ismeginamas, tai Jis puikiai sugeba suprasti tuos ir tarnauti tiems, kurie yra susipainioje ir prislegti. 1408-02-01 (parenge Urantijos tarpiniu butybiu komisija )

Krapauskiene
2011-11-08 18:46:53

Bet kuriose visatos varžybose tarp tikrovės aktualių lygių, aukštesnio lygio asmenybė galiausiai triumfuos žemesnio lygio asmenybės atžvilgiu. Šito visatos nesutarimo neišvengiama pasekmė yra neatskiriama nuo to fakto, jog kokybės dieviškumas prilygsta bet kokio valinio tvarinio tikrovės arba aktualybės laipsniui. Nesumažintas blogis, visiškas suklydimas, sąmoninga nuodėmė, ir nežabotas piktybinis blogis natūraliai ir automatiškai žudo. Tokie kosminės nerealybės požiūriai gali išlikti visatoje tiktai dėl laikino gailestingumo-pakantumo, laukiant, kol ims veikti teisingumą nulemiantys ir dorumą nustatantys visatos tribunolų teisingo nuteisimo mechanizmai. 0037-04, Dieviškasis Patarėjas.

Laima
2011-11-08 16:57:41

Nors matematikos sfera yra susijusi su kokybiniais apribojimais, bet ji iš tiesų ribiniam protui suteikia konceptualų pagrindą apmąstymams apie begalybę. Nėra jokio kiekybinio apribojimo skaičiams, net ir ribinio proto supratimu. Nesvarbu, kad ir koks būtų didelis suvokiamas skaičius, bet jūs visada galite įsivaizduoti, kad prie jo galima pridėti dar vieną. Ir taip pat, jūs galite suvokti, jog tai nėra begalybė, nes kad ir kiek kartų jūs kartosite šitą sudėties veiksmą, vis tiek visada bus galima pridėti dar vieną. 1294-04 ( Parengė Galingasis Žinianešys, laikinai gyvenantis Urantijoje ).

rimantasKaunas
2011-11-08 09:23:41

Kūrybinis augimas yra nesibaigiantis, bet visą laiką suteikiantis pasitenkinimo, savo mastu jis yra begalinis, bet visada jį perskiria tos asmenybę patenkinančios akimirkos, kada yra pasiekiami laikinieji tikslai, ir kurios taip efektyviai veikia kaip mobilizavimo į naujus jaudinančius patyrimus kosminiame augime, visatos tyrinėjime, ir Dievybės pasiekime preliudai. 1294-03 ( Parengė Galingasis Žinianešys, laikinai gyvenantis Urantijoje ).

rimantasKaunas
2011-11-07 09:53:08

Kūrinijos Aukščiausiasis Protas yra Išminties Šaltinis. Jeigu jūs nesisemiate didesnės išminties, jūs negilinate savo proto. Jūs neaugate savuoju aš. Kūnas fiziškai auga, vystosi, tuo tarpu jūsų protas pradeda atsilikti nuo išvystyto kūno fizinio grožio. Jūs turite suprasti, kad kūrinija yra veikianti, nuostabiai sumanyta, sistema. Dėl to kiekvienas jos mažesnis elementas yra susijęs su visuma, kaip ir visa sistema yra susijusi su mažesniu jos elementu. Sistema yra tik tada, kada trys ir daugiau kaip trys elementai yra susieti į vieną visumą. iš apreiškimo JĖZUS KRISTUS-KALBU JUMS VĖL 52.

adolfina
2011-11-06 21:30:00

Mane visą laiką gelbėdavo mano nuoširdumas. Dauguma pastebėdavo, kad aš buvau nuoširdus ir nesiekiantis naudos sau. Jie man atleisdavo tuos drąsius pasisakymus, kurie jiems būdavo nepriimtini, o klausimai tiesiog gąsdindavo, ir jie niekaip nesugebėdavo į juos surasti jokio atsakymo. Net ir tai, iš kur atsiranda žaibas ir griaustinis, kada paklausiau savo tėvo, jis atvirai prisipažino, jog nežino. Nežino, nes niekas žydų apie tokius dalykus nieko nemokė. Man toks nežinojimas buvo keistas, nes tada buvau dar vos aštuonerių metų, ir laikiau savo tėvą viską žinančiu ir galinčiu man paaiškinti daugelį dalykų, apie kuriuos aš neturėjau jokio supratimo. Dabar gi pasirodė, kad šitaip nėra. Net ir mano tėvo autoritetas mano akyse sušlubavo. Ir vėl tą klausimą aptarinėdavau savo paties pasikalbėjimuose iš pradžių pats su savimi, o vėliau, kaip minėjau, tokie mano pasikalbėjimai peraugo į pokalbius su Tėvu danguje. Jėzus Kristus "Kalbu jums vėl"

valdasAirija1
2011-11-06 11:01:31

Dievas yra tikrovė, todėl sąmonė yra tikrovė. Kas yra nesąmonė, tas nėra Dievas, tas nėra tikrovė. Tas negali niekaip ir niekada egzistuoti. Tikrovė yra egzistencija praeityje, dabartyje, ir ateityje. Netikrovė yra neegzistavimas praeityje, dabartyje, ir ateityje. Tačiau tokio dalyko, kaip realios netikrovės nėra ir būti negali, nes Absoliuti Sąmonė apima kaip Dievas viską ir dėl to negali būti nieko tokio, kas nebūtų apimta. Todėl negali būti nieko tokio, kas neegzistuotų.

Viskas juda ir veikia Sąmonės dėka ir Sąmonėje. Ir nieko negali būti, kas išsiveržtų už Sąmonės ribų. ( Iš apreiškimo JĖZUS KRISTUS - KALBU JUMS VĖL. 22. Kas yra Dievas? ).

rimantasKaunas
2011-11-06 08:59:57

Tam, kad Absoliuti Sąmonė galėtų dalyvauti kūrinijos veikloje, ji turi pasidalinti į Visuotinę Sąmonę ir į Dieviškąją Sąmonę. Visuotinė Sąmonė apima visą tą kūrinijos dalį, kuri jūsų supratimu yra negyva kūrinijos dalis tokia, kaip kieta materija ir minkštą materija, įskaitant ir skystą bei dujinę materiją. Dieviškoji Sąmonė apima tą kūrinijos dalį, kuri yra gyvoji materija, sielos substancija, ir dvasios pasireiškimas. Absoliuti Sąmonė sudaro tą kūrinijos dalį, kuri dar tik atsiras ateityje per visą ateities amžinybę ir begalybę. Šitos trys sąmonės pasireiškimo rūšys ir sudaro tai, kas yra Dievas. Tik sąmonė gali mylėti, būti
asmenybė, būti asmuo, gali kurti ir vertinti. Bet kas mažiau už sąmonę yra netikrovė, nes tikrovę sudaro tik šitos trys sąmonės rūšys – visuotinė, dieviškoji, ir absoliuti.
( Iš apreiškimo JĖZUS KRISTUS -KALBU JUMS VĖL. 22. Kas yra Dievas? ).

rimantasKaunas
2011-11-05 09:34:41

Visi jusu meiles virpesiai, sklindantys is atsiverusiu sielu, pasieks ir mus ir Rojaus Trejybe. Ne vienas, net maziausias meiles virpesio subangavimas nepranyks. Jis ir toliau liks visatoje ir sildys ja. Del to jus turite buti tikri, kad sitais Tevo meiles virpesiais, kurie neturi ne seselio savanaudiskumo, jus ne tik sildote vieni kitus is vidaus, bet lygiai taip palaikote vieni kitu sveikata, o tuos, kurie dar ju nejaucia ir turi fiziniu negaliu, ir gydote. Jus situos Tevo meiles virpesius pavadintumete stebuklingu eliksyru, kuris padaro tai, ko padaryti negali niekas kitas, kad ir kiek detu pastangu. 322-05 (is Jezaus Kristaus apreiskimo "Kalbu jums vel")

Krapauskiene
2011-11-04 20:50:17

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal