Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Tam, kad Absoliuti Sąmonė galėtų dalyvauti kūrinijos veikloje, ji turi pasidalinti į Visuotinę Sąmonę ir į Dieviškąją Sąmonę. Visuotinė Sąmonė apima visą tą kūrinijos dalį, kuri jūsų supratimu yra negyva kūrinijos dalis tokia, kaip kieta materija ir minkštą materija, įskaitant ir skystą bei dujinę materiją. Dieviškoji Sąmonė apima tą kūrinijos dalį, kuri yra gyvoji materija, sielos substancija, ir dvasios pasireiškimas. Absoliuti Sąmonė sudaro tą kūrinijos dalį, kuri dar tik atsiras ateityje per visą ateities amžinybę ir begalybę. Šitos trys sąmonės pasireiškimo rūšys ir sudaro tai, kas yra Dievas. Tik sąmonė gali mylėti, būtiasmenybė, būti asmuo, gali kurti ir vertinti. Bet kas mažiau už sąmonę yra netikrovė, nes tikrovę sudaro tik šitos trys sąmonės rūšys – visuotinė, dieviškoji, ir absoliuti.
( Iš apreiškimo JĖZUS KRISTUS -KALBU JUMS VĖL. 22. Kas yra Dievas? ).
rimantasKaunas
2011-11-05 09:34:41
Visi jusu meiles virpesiai, sklindantys is atsiverusiu sielu, pasieks ir mus ir Rojaus Trejybe. Ne vienas, net maziausias meiles virpesio subangavimas nepranyks. Jis ir toliau liks visatoje ir sildys ja. Del to jus turite buti tikri, kad sitais Tevo meiles virpesiais, kurie neturi ne seselio savanaudiskumo, jus ne tik sildote vieni kitus is vidaus, bet lygiai taip palaikote vieni kitu sveikata, o tuos, kurie dar ju nejaucia ir turi fiziniu negaliu, ir gydote. Jus situos Tevo meiles virpesius pavadintumete stebuklingu eliksyru, kuris padaro tai, ko padaryti negali niekas kitas, kad ir kiek detu pastangu. 322-05 (is Jezaus Kristaus apreiskimo "Kalbu jums vel")
Krapauskiene
2011-11-04 20:50:17
Atėjo laikas jums visiems sužinoti, kad tai, ką jūs vadinate Dievu, yra ne kas kita kaip Aukščiausioji Sąmonė, kuri ir turi Dieviškąją Sąmonę. Dieviškoji Sąmonė taip pat yra ir Visuotinė Sąmonė. Ir visa tai sudaro Absoliučią Sąmonę drauge paėmus. Tai ir yra jūsų supratimu Dievas. Taip, tai yra meilės ir žinojimo Šaltinis. Asmenis Šaltinis, kuris būdamas asmenybė, gali taip pat irgi kurti asmenybes, kad su jomis bendrautų, palaikydamas įvairiapusį ryšį, valdydamas visą kūriniją. ( Iš apreiškimo JĖZUS KRISTUS -KALBU JUMS VĖL. 22. Kas yra Dievas? ).
rimantasKaunas
2011-11-04 10:15:01
Kurejas jums suteike laisve mastyti ir rinktis.Bet tuo paciu Jis dave ir laisve pasirinkti Jo skleidziama isminti, kuria jus galite gauti is Jo paties, per Jo dvasia, Minties Derintoja, kuri ir gyvena sitame ivairiaspalviame jusu mastymo debesyje.
Tevo dvasia ir veikia jus per sita mastymo debesi. Ji nori, kad jus vis labiau ir labiau pripildytumete savo mastymo debesi jos siunciamais is Tevo meiles auksto daznio virpesiais, mintimis, kurios seja meiles sekla, grozio ir gerio sekla. Tuo paciu sitos mintys vis labiau pasireiks ir tokiais pat sviesiais darbais, kada tik prades ryskiau atsispindeti mastymo debesyje. 313-02 ( is Jezaus Kristaus apreiskimo "Kalbu jums vel"
Krapauskiene
2011-11-03 20:43:29
Aš savo viduje pajutau tokia meilę, kuri lygiai taip viduje pavirto galingu ir tvirtai žinančiu įtikėjimu į tą vieną vienintelį Centrą. Ir man buvo aišku, kad susiliedamas su Jo virpesiais aš taip pat tampu toks, koks yra Jis. Ir ne tik tampu toks, koks yra Jis, bet taip pat ir galiu daryti tą patį, ką daro Jis. Jis savo virpesiais sukuria tokias nuostabias meilės virpesių bangas ir viską užlieja palaima, tai ir aš galėsiu lygiai taip šitą palaimą pasiųsti kitiems. Jis gali paveikti pačius netinkamiausius, mažiausiai prie Jo spindėjimo derančius virpesius, tokiais akinančiai spindinčiais virpesiais. Reiškia ir aš tą galėsiu padaryti. Ir dėl to bet kokia
fizinė kančia ir negalia, kuri nedera prie tokio akinančio energetinio informacinio virpesių spindėjimo, gali būti pakeista taip, kad tie kančią sukeliantys virpesiai būtų pakeisti Centro skleidžiamais virpesiais, kad toji kančia išnyktų.
( Iš apreiškimo JĖZUS KRISTUS - KALBU JUMS VĖL. 31. Mano apsisprendimas ).
rimantasKaunas
2011-11-03 09:47:45
Todėl mano sprendimai buvo visi tokie, kad aš neturiu imtis jokių papildomų priemonių tam, kad mėginčiau juos patraukti į savo pusę. Juos aš trauksiu savo kupinu Tėvo meilės gyvenimu kaip vienas iš jų ir tarp jų. Ir ne tik šitoje kartoje, bet per visas žmonių kartas. Ir ne tik šitoje planetoje, bet ir milijonuose kitų planetų. Dėl to aš nesikišiu į jokius ekonominius ir politinius įvykius, o savo gyvenimu rodysiu, kaip išmintingesni žmonių protai, pasiekę aukštesnių sąmonės virpesių, siunčiamų iš Pirmojo Šaltinio ir Centro, ir galės tvarkyti ekonominius, politinius, švietimo, šeimos, buitinius, ir kitokius reikalus. Būtent jiems reikalingas mano
apšvietimas, kaip jie gali patys nušvisti, o būdami nušvitę, jie jau žinos kaip spręsti tokias problemas, kurios kamuoja juos šiandien. Jeigu aš imsiu duoti patarimus visiems, kaip tvarkyti konkrečius ekonominius ir politinius, finansinius ir švietimo, šeimos ir visuomenės reikalus kiekvienoje konkrečioje situacijoje, tai labai greitai, situacijai pasikeitus, mano patarimai bus nebetinkami. ( Iš apreiškimo JĖZUS KRISTUS - KALBU JUMS VĖL. 31. Mano apsisprendimas ).
rimantasKaunas
2011-11-02 09:43:32
Jūs neturite kito pasirinkimo išskyrus vienintelį – kelią pas Tėvą. Kitas kelias veda į jūsų tapatybės sunaikinimą. Tačiau jūsų pasirinkimas visada yra asmeninis ir visada laisva valia. Jūs renkatės tarp tikrosios mirties ir amžinojo gyvenimo. Jūs nesirenkate tarp gero kelio, geresnio kelio, ir geriausio kelio. Jūs renkatės tarp gyvojo įtikėjimo, išlikimo, kelio ir išnykimo iš visos kūrinijos, per visą amžinybę, kelio. Bet apsisprendę išlikti, jūs turite drąsiai eiti Tėvo keliu ir vadovautis Jo vedimu, kuris yra realus kiekvieno iš jūsų viduje.
Jėzus Kristus [327-04]
adolfina
2011-11-01 22:57:31
Žmogus natūraliai yra linkęs tikėti tuo, kas, jo nuomone, jam yra geriausia, tuo, kas jį tiesiogiai ar netiesiogiai domina; savo paties interesas didele dalimi užgožia logiką. Skirtumas tarp laukinio proto ir civilizuotų žmonių proto yra daugiau turinio, o ne prigimties skirtumas, daugiau laipsnio, o ne kokybės skirtumas.
Bet ir toliau tuos dalykus, kuriuos sunku suvokti, priskirti viršgamtinėms priežastims yra ne daugiau kaip tingumas ir patogus būdas vengti visų formų įtempto intelektualaus darbo. Pasisekimas yra tiesiog terminas, sukurtas tam, jog pažymėtų tai, kas yra nepaaiškinama bet kuriame žmogiškosios egzistencijos amžiuje; jis pavadina tuos reiškinius, kurių žmonės suvokti negali arba nenori. Atsitiktinumas yra toks žodis, kuris pažymi, kad žmogus yra per daug neišmanantis arba perdaug tingus, kad apibrėžtų priežastis. Žmonės natūralų vyksmą laiko atsitiktinumu arba nesėkme tiktai tada, kada jie neturi smalsumo ir vaizduotės, kada rasėms stinga iniciatyvos ir jaudinančio patyrimo. Gyvenimo reiškinių
tyrinėjimas anksčiau ar vėliau sugriauna žmogaus tikėjimą atsitiktinumu, pasisekimu, ir vadinamosiomis nesėkmėmis, visa tai pakeisdamas dėsnio ir tvarkos visata, kurioje prieš kiekvieną pasekmę eina konkreti priežastis. Tokiu būdu egzistencijos baimę pakeičia gyvenimo džiaugsmas.
DaliaG
2011-11-01 18:43:18
Kiekvienas iš jūsų, kuris buvo susidūręs su realia galimybe palikti šitą pasaulį, kuriame jūs tik pradėjote savo žygį pas Mane, bet vis tik jo nepalikote per plauką, visi turėjo galimybę susimąstyti apie giluminius ir dvasinius dalykus.
Tą akimirką nebeegzistavo niekas, nei pomėgiai, nei šeima, nei darbas, nei draugai. Jūs kiekvienas, tokiu metu, buvote vienas su savo mintimis ir susitaikymu su Manimi, net duodami Man priesaikas, jeigu tiktai ištrūksite iš tokios padėties, tai gyvensite visiškai kitaip, nes dabar supratote, kaip klaidingai gyvenote iki šiol.
Bet mirties baimė nėra tokia baimė tiems Mano sūnums, kurie savo vidumi yra įtikėję į Mane. Ir jie savo siela žino, kad po jos yra PRISIKĖLIMAS TOLIMESNIAM ŽENGIMUI Į TIKROVĖS AMŽINYBĘ.
Ir kol jūs tokio ĮTIKĖJIMO neįgysite per Mano dvasią, gyvenančia kiekviename iš jūsų, tol jūs ir negalėsite atsikratyti mirties baimės poveikio, nors dabar daugumos iš jūsų glūdinčios jūsų pasąmonėje, nes jūsų sąmonė ir yra perkrauta visa kuo, tik ne savojo aš kūrybine paieška.
( Iš Tėvo dvasios, Minties Derintojo, apie mirties baimę ir mirusiųjų metinių paminėjimą .TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai).
rimantasKaunas
2011-11-01 10:09:07
Lygindami savaji as dabartyje su savuoju as praeityje jus galite jausti pasikeitimus,bet jus tikrai nepajegsite ivertinti savojo augimo greicio ar net savojo troskimo augti,nes jus negalite prisiminti visu niuansu is praeities.Stai del ko,prisimindami savo praeiti jus geriau susitelkite ties dabartimi ir zvelkite i savo troskima augti i ateities savaji as be kokio nors sio proceso vertinimo,o vietoje sito dziaugdamiesi jusu charakterio keitimosi paciu procesu.Tai tikrai suteiks jums pasitenkinimo nejuntant kokio nors nusivylimo del mazo ir nereiksmingo pasikeitimo vietoje didingo ir laukto pasikeitimo.(Tevo dvasia,Minties Derintojas apie augima)
vvita
2011-10-31 22:15:43
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]