Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Palaipsniui mokslas iš gyvenimo šalina azartinio lošimo elementą. Bet jeigu šiuolaikiniai švietimo metodai kartais sužlugtų, tada beveik nedelsiant būtų sugrįžtama į primityviuosius tikėjimus į magiją. Šitie prietarai vis dar tebėra daugelio vadinamųjų civilizuotų žmonių protuose. Kalba turi daugybę sustabarėjimų, kurie įrodo, kad žmogiškoji rasė ilgą laiką buvo nugrimzdusi į magiškus prietarus, tokie žodžiai yra užkerėtas, po nelaiminga žvaigžde, apsėdimas, įkvėpimas, išleisti dvasią, išradingumas, perkūno trenktas, ir apstulbintas. Ir išmintingos žmogiškosios būtybės vis dar tiki geru atsitiktinumu, bloga akimi, ir astrologija. 0973-01 (Pateikta Nebadono Spindinčios Vakaro Žvaigždės ).
rimantasKaunas
2011-09-21 09:48:31
Veiksmas, kada tvarinys apsisprendžia vykdyti Kūrėjo valią, yra kosminė vertybė ir turi visatos prasmę, į tai nedelsiant reaguoja kažkokia neatskleista, bet visur esanti koordinavimo jėga, galbūt Aukščiausiosios Būtybės visą laiką didėjančio veikimo pasireiškimas. 1288 - 04, Galingasis Žinianešys.
Laima
2011-09-20 22:39:27
Pasisventimas nera koks ritualas, kaip ji galetumete suvokti savo protu. Tai sielos rysio su Manimi kokybes kryptis ir veikimas sita kryptimi bet kokiomis gyvenimo aplinkybemis. Bet tai nepasalina klaidu. Klaidos yra neisvengiamos jusu, dvasinio issivystymo lygiu, tol, kol pasieksite Mane ir stovesite Mano Akivaizdoje Rojuje. Stai sitam ir yra skirtas Manasis planas - kad atverdami savo siela Man jus pasvestumete savo gyvenima ir visa savo veikla, kokia ji bebutu, Man. Sitai pades jums isvengti daugelio problemu ir sunkumu jums gyvenant dabartini savo gyvenima. Ir jus tikrai patirsite sitame kelyje palaima, nes tikrai atversite sau naujus horizontus, apie kuriu egzistavima siandien nezinote nieko. Tevo-Rojaus Trejybes Asmenu mokymai. " Tevo mokymas-kvietimas bendrauti asmeniskai su Juo". Priimta 2008-05-22
Krapauskiene
2011-09-20 22:14:41
Iškyla tikras pavojus, kada susijungia poadominėms rasėms būdingas neramumas, smalsumas, nuotykių siekimas, ir malonumų neribojimas. Sielos alkio negalima numalšinti fiziniais malonumais; meilės šeimai ir vaikams negalima padidinti neišmintingu malonumo siekimu. Net jeigu jūs ir naudojate meno, spalvos, garso, ritmo, muzikos, ir asmens papuošimo resursus, jūs negalite turėti vilties, kad šituo pakelsite sielą arba pamaitinsite dvasią. Tuštybė ir mada negali pasitarnauti šeimos kūrimui ir vaikų kultūrai; garbė ir varžymasis yra bejėgiai padidinti ateinančių kartų išlikimo savybes. 0942-06 ( Pateikta Serafimų, dislokuotų Urantijoje, Vadovo ).
rimantasKaunas
2011-09-20 09:51:54
Visatos sunkumai ir planetinės kliūtys yra būtinos kaip mokymo patyrimo dalis, kuri užtikrina mirtingųjų tvarinių besivystančių sielų augimą ir vystymąsi, progresinį tobulumą. Žmogiškosios sielos sudvasinimas reikalauja betarpiško patyrimo, kada platus spektras realių visatos problemų yra sprendžiamas tokiu būdu, kuris lavina. Gyvulinė prigimtis ir žemesniosios valinių tvarinių formos palankia kryptimi nesivysto tada, kada aplinkybės yra lengvos. Probleminės situacijos, drauge su akstinų pasireiškimu, veikia drauge, jog sukeltų tokią proto, sielos, ir dvasios veiklą, kuri galingai prisideda prie to, kad mirtingasis žengtų į priekį į vertingų tikslų pasiekimą, ir prie to, kad būtų pasiekiami aukščiausieji dvasinio likimo lygiai. "Urantijos knyga" [Iš Jėzaus gyvenimo ir mokymo 1718 - -02]
adolfina
2011-09-19 21:26:20
Dvasia turi savo individualų pavidalą, ką jūs pavadintumėte, savo kūnu. Jis neturi materialaus kraujo, raumenų ir kaulų, bet tai yra tas pavidalas, kuris yra išreikštas energetiniu švytėjimu. Tai nėra dvasinis kūnas, kaip jūs pavadintumėte, turinys. Tai yra energetinis pavidalas. Tai yra materialus, nors jūs šito materialaus švytėjimo matyti negalite, nes virpesiai yra per daug dažni jūsų regos laukui pastebėti, fiksuoti juos. Jūsų sugalvoti materialaus mokslo prietaisai taip pat negali fiksuoti dvasios materialaus pasireiškimo.
Tačiau, kas šitame dvasinio švytėjimo energetiniame pavidale, kūne, arba formoje yra pripildyta kaip asmenybė, kaip tikrasis aš, tai yra tas dvasingumas.
( Iš Rojaus Trejybės Antrojo Asmens - Amžinojo Sūnaus-Kūrinijos Motinos-Brolio - mokymo-atsakymo į klausimą, kas yra dvasingumas. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ MOKYMAI ).
rimantasKaunas
2011-09-19 09:47:53
Visa kūrinija yra materiali. Joje pasireiškia energija įvairiais pavidalais. Daugybė yra Mano įvairiausių pagalbininkų, kurie valdo šitą energiją, kad sukurtų jums buveines, kad suteiktų jums persikėlimo iš vienos buveinės į kitą priemones, kad jūs galėtumėte keliauti energetinėmis grandinėmis. Tai yra tarsi, ką jūs pasakytumėte, jūsų kūno kapiliarai, kuriais teka jūsų kraujas. Šitaip energija pasireiškia, kad jūs galėtumėte pajausti, kas jūs esate iš tikrųjų. Juk jūsų kūno visos kraujagyslės, pačios mažiausios, kapiliarai, jie nėra jūs, tas tikrasis aš, bet kol kas be jų jūs negalite egzistuoti šituo pavidalu. Šitas pavidalas jūsų –
materialus. Tačiau, jį užpildo jūsų tikrojo aš dvasinis turinys. ( Iš Rojaus Trejybės Antrojo Asmens - Amžinojo Sūnaus-Kūrinijos Motinos-Brolio - mokymo-atsakymo į klausimą, kas yra dvasingumas. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ MOKYMAI ).
rimantasKaunas
2011-09-18 10:34:27
Ir, jeigu jūs, net ir kaskart, tuos pačius žodžius girdite iš Algimanto, atsiverkite Man, bendraukite su Manimi, jūs neįsižeiskite dėl šitų nuolat kartojamų žodžių. Jie yra kartojami, ir bus kartojami dar daugybę metų, nes daug yra tų Mano vaikų, kuriems reikalinga šitą nuolat kartoti. (Tėvo mokymas apie religinius ritualus. 2008 03 22. )
Rita
2011-09-17 09:39:46
Ir tikrai aš jums sakau, jūs turite neatsiriboti nuo žmonių, o atvirkščiai, kada patys esate pajėgūs taip atsiverti ir paimti šitiek meilės iš manęs, jūs net realiai negalite sau leisti vienas ta meilės srove džiaugtis, nes iš tikrųjų ir gimsta natūralus noras bendrauti, aptarinėti, džiaugtis su savo žemiškais broliais ir sesėmis. Mano mylimi vaikai, aš jums sakau- jūsų santykis su jus supančia aplinka, jūsų santykiai su artimaisiais yra puikiausias rodiklis kiek jūs esate pažengę dieviškumo keliu.
Ir sakydamas santykiai aš turiu omeny ir jūsų reakcijas į jūsų artimųjų ar giminaičių pozicijas, replikas, smerkimą. Nes visas tobulinimosi kelias ir dieviškumo skleidimasis prasideda nuo sąmoningo savo reakcijų, veiksmų ir jausmų stebėjimo, nepertraukiamai remiantis į mane. ( Iš Tėvo mokymo apie dvasinių pasiekimų integravimą į kasdienybę. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2011-09-17 06:39:18
Dievybe yra vienybe, egzistenciali Trejybeje, patirtine Auksciausiajame, ir, mirtinguosiuose, tvarinio igyvendinta susiliejime su Derintoju. Minties Derintoju buvimas mirtingajame zmoguje atskleidzia visatos esmine vienybe, nes zmogus, pats zemiausias is visu imanomu visatos asmenybiu tipu, savo viduje turi auksciausiosios ir amzinosios tikroves, net visu asmenybiu pirminio Tevo tikraji fragmenta, 1282-04-01 ( parenge Galingasis Zinianesys, laikinai gyvenantis Urantijoje )
Krapauskiene
2011-09-16 21:12:42
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]