Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Žmogiškoji asmenybė yra laiko-erdvės atvaizdo šešėlis, kurį meta dieviškojo Kūrėjo asmenybė. Ir niekada negalima deramai suvokti jokios tikrovės tyrinėjant jos šešėlį. Šešėliai turėtų būti aiškinami kaip tikrosios substancijos funkcija. 0029 - 07 ( Pateikta Dieviškojo Patarėjo ).

rimantasKaunas
2011-09-12 09:58:26

Taciau,atsiverimas Man nereiskia,kad turite visa laika su Manimi palaikyti nuolatini rysi.Jus turite buti nuolatinio gyvo rysio su Manimi busenoje,bet jus turite buti aktyvus kasdieniame darbe,kasdieneje veikloje(Tevo mokymas apie tarnavima, perduotas per pamaldas musu sventoveje-Dievo Tevo ir jo Sunaus Jezaus sventoveje 20080301)

vvita
2011-09-11 22:07:34

Jūs įveikiate save pirmiausia, atsiverdami Man. Ir jūs laimite mūšį prieš SAVE. SAVYJE jūs kariaujate PILIETINĮ karą prieš savo žmogiškąjį žemesnį aš, turintį savanaudiškų interesų, tikslų, siekių, ir Mano padovanotą DVASINĮ AŠ, kuris NUŠVINTA, SUSPINDI ir neša ŠVIESĄ su meile ir iš meilės VISIEMS. ( Iš Tėvo atsakymo-mokymo apie Bin Ladeno nužudymą, perduotas Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje, Vilniuje, 2011 05 07 ).
http://www.urantija.lt/lt/forum/view/687

rimantasKaunas
2011-09-11 09:23:38

Tiek, kiek žmogaus besivystančią morontinę sielą persmelkia tiesa, grožis, ir gėris kaip Dievo-sąmonės vertybės suvokimas, tiek tokia atsirandanti būtybė tampa nesunaikinama. Jeigu žmogaus besivystančioje sieloje amžinųjų vertybių neišlieka, tuomet mirtingojo egzistencija neturi prasmės, o pats gyvenimas yra tragiška iliuzija. Bet tai yra amžiams tiesa: Ką jūs pradėsite laike, tą garantuotai užbaigsite amžinybėje – jeigu tą užbaigti verta. 1219-06, Atsiskyrusysis Žinianešys.

Laima
2011-09-10 22:23:16

Auksciausiuju Kureju asmenyse Dievai nuzenge is Rojaus i laiko ir erdves sferas tam, kad ten sukurtu ir isvystytu tvarinius, turincius potenciala pasiekti Roju, kurie gali pakilti i ji, ieskodami Tevo. Sita besileidzianciuju Kureju, kurie apreiskia Dieva, ir kylanciuju tvariniu, kurie iesko Dievo, procesija visatoje atskleidzia Auksciausiojo Dievybes evoliucija, jame pasiekia savitarpio supratima, atranda amzinaja ir visuotine brolyste tiek besileidziantieji, tiek kylantieji. Tokiu budu Auksciausioji Butybe tampa tobulo Kurejo priezasties ir tobulejancio tvarinio reakcijos patyrimo ribine sinteze.1278-06-01 ( parenge Galingasis Zinianesys, laikinai gyvenantis Urantijoje )

Krapauskiene
2011-09-10 21:42:27

Įtikėjimas – tai nėra tai, kuo jūs galite patikėti klausydamiesi kitų arba skaitydami. ĮTIKĖJIMAS – TAI JŪSŲ GYVENSENA, jūsų gyvasis tikrasis dvasinis AŠ, atsivėręs Mums visa savo nuoširdžia išraiška, ir juntantis GYVĄ MŪSŲ TEKĖJIMĄ Į JO VIDŲ.
Todėl įtikėjimo pakeisti negalima NIEKUO. Negalima jo niekaip kitaip įtakoti, TIKTAI PER GYVĄ ATSIVĖRIMĄ MUMS, NES MES JUS PRIPILDOME GYVASTIMI IR GYVYBINE ENERGIJA, kad jūsų kūnas taptų veiklus dabartiniame pasaulyje. ( Iš Tėvo mokymo apie žmonių išlikimą dabar, kada kiekvienas turi Minties Derintoją, perteiktas Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje po gyvųjų pamaldų Kaune, 2011 07 31 ).

rimantasKaunas
2011-09-10 10:03:08

Vietine visata yra kelio pradzios vieta toms asmenybems, kurios nuo Dievo yra toliausia, ir kurios del to visatoje gali patirti didziausia dvasinio kilimo laipsni, gali pasiekti maksimalu patirtini dalyvavima tuo paciu kurdamos ir save pacias. Sitos pacios vietines visatos lygiai taip pat suteikia, kiek imanoma didziausia patyrimo giluma besileidziancioms asmenybems, kuriuos situo pasiekia kazka, kas joms yra lygiai tiek pat prasminga, kiek kilimas i Roju yra prasmingas besivystanciam tvariniui. 1273-03-01 ( parenge Galingasis Zinianesys, laikinai gyvenantis Urantijoje )

Krapauskiene
2011-09-09 20:53:28

Jūs turėtumėte per atsivėrimą Mums prisipildyti gyvų meilės virpesių ir pakilti, pakilti aukščiau savo materialaus samprotavimo, pakilti į šviesos ir meilės lygį, kuris yra suteiktas Mūsų per Mūsų dvasią.
Todėl, pakildami į dvasinį lygį, net ir būdami materialiu pavidalu, jūs keičiate, net ir patys nepastebėdami, keičiate savo mąstyseną, keičiate savo įžvalgą, keičiate savo veiksmus, keičiate savo gyvenseną, ir tuo pačiu keičiate savo aplinką, tuo pačiu prisidėdami, kad ir kiti, kurie dar neina šituo keliu, galėtų greičiau savo sąmonę pakelti iki tokio lygio, kad pradėtų susimąstyti, jog jie yra taip pat dvasia potencijoje, bet dvasia. O kaip asmenybė – jau dabar yra aktualo išraiška – per garbinimą – dvasia, nes jūs susiliejate su Mumis, esančiais Rojuje. ( Iš Tėvo mokymo, kodėl mes neturime tokios sąmonės, kad esame dvasios ir kokia mūsų
gyvenimo prasmė dabar . TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2011-09-09 09:59:36

Jūs turite suprasti, kad jūsų dabar esanti PASĄMONĖ nėra jūsų nugyventos šitame pasaulyje gyvensenos pasekmė, TAI YRA VISOS EVOLIUCIJOS JŪSŲ PASAULYJE SUKAUPTA MILŽINIŠKA TAMSA, kuri ir duoda pasekmę jūsų dabartinei gyvensenai. Ir šitą pasąmoninę tamsą išskaistinti, išvalyti nėra jau toks paprastas darbas. Ir nemanykite, kad pasąmonė išsivalo per trumpą jūsų sąsajos su Mumis – garbinant – akimirką. Tam jums prireiks daugybės dešimtmečių, kad turėtumėte galimybę šviesos mintis įprasminti savo šviesos darbais. Kol jūsų mintys yra šviesios, bet jos nepaverstos darbais, tol jūs nepatiriate tamsos pasipriešinimo ir jaučiatės ramūs. Tačiau,
kada mėginate tiktai tą mintį įprasminti šviesos darbu, jūs sulaukiate milžiniško pasipriešinimo iš aplinkos, ir tas pasipriešinimas jus iškart ima bauginti; bauginti, kad NE VIENAS iš jūsų PASUKATE IR LENGVESNIU keliu. ( Iš Tėvo mokymo , kodėl mano teiginius iškraipo kiti mano dvasios broliai ir sesės. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2011-09-08 10:06:29

Aš esu padaręs tokių sprendimų, kurie po akimirkos man atrodydavo, kad aš turėjau pasielgti kitaip. Tačiau akimirka jau buvo praėjusi. Ir aš kreipdavausi į Tėvą, ir Tėvas mane ramino, kad dėl nieko aš neturėčiau pergyventi, dėl nieko aš neturėčiau priekaištauti sau, kad ne šitaip pasielgiau, ir prašydavo daugiau skirti laiko bendravimui su juo, kad išmintis daugiau pripildytų mane. ( Iš Jėzaus mokymo apie savo elgesį su kitais. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2011-09-07 09:47:03

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal