Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Tačiau Aš gi puikiai žinau, kad jūs Mano jums skirtų mokymų nei matote, nei girdite, todėl aš juos jums ir pasiūlau per visus kitus Mano vaikus, kurių veiksmus, mintis, sprendimus galite tiek pamatyti, tiek išgirsti, galite tiek jiems pritarti, tiek juos atstumti. Jūs MOKOTĖS DIDESNĖS MANO ŠVIESOS MANOJOJE KOSMOSO TIKROVĖJE IR VIENŲ MINTIS IR VEIKSMUS ATSTUMIATE, KAIP SAU NETINKAMUS, KITUS SAU PRIPAŽĮSTATE VERTAIS DĖMESIO IR NET JŪSŲ ASMENINIO SIEKIMO. Tačiau juk tai AŠ jus mokau, nesvarbu, kad jūs negirdite Mano balso, o girdite savo sielos brolio ar sesės sakomą mintį, skaitomą tekstą, vis tiek tai yra MANO MOKYMAS IR JŪS ESATE MANO MOKINIAI, O SAVO VAIKUSAŠ TIK PANAUDOJU KAIP INSTRUMENTUS, KAD JUMS SUTEIKČIAU PAMOKYMĄ JUMS PRIEINAMA IR GIRDIMA FORMA.
Mano vaikai yra – VISI – MANO PRIEMONĖS, KURIOS JŪSŲ SIELĄ MOKO MANO MEILĖS IR GĖRIO KUO DIDESNĖS ŠVIESOS SPINDULIŲ APSUPTYJE. ( Iš Tėvo mokymo - KAS yra MŪSŲ mokymasis? .TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2011-09-06 09:46:55
"Žmogiškieji Tėvo vaikai turi vienodą sugebėjimą priimti materialias gėrybes; dėl to jis iš tikrųjų fizinius dalykus žmonių vaikams dovanoja vienodai be jokio išskirtinumo. Kada tai yra susiję su dvasinių dovanų padovanojimu, tada čia Tėvą apriboja žmogaus sugebėjimas šitas dieviškąsias dovanas priimti. Nors Tėvas nėra asmenų gerbėjas, bet dvasinių dovanų padovanojimo sferoje jį apriboja žmogaus įtikėjimas ir jo noras visada paklusti Tėvo valiai." "Urantijos knyga" [1831 - 02]
adolfina
2011-09-05 21:33:48
Kai dėl tų asmenybių, kurių viduje negyvena Derintojai, tai: Pasirinkimo laisvės savybę taip pat padovanoja Visuotinis Tėvas, ir tokius asmenis lygiai taip pat apkabina dieviškosios meilės didžioji grandinė, Visuotinio Tėvo asmenybės grandinė. Dievas užtikrina visoms tikroms asmenybėms suverenų pasirinkimą. Nė vieno asmenio tvarinio negalima įtraukti į amžinąjį jaudinantį patyrimą prievarta; amžinybės vartai atsiveria tiktai reaguodami į laisvos valios Dievo sūnų, turinčių laisvą valią, pasirinkimą laisva valia. 0071-07 ( Pateikta Uversos Dieviškojo Patarėjo. Urantijos Knyga ).
rimantasKaunas
2011-09-05 09:53:23
Derintojai yra absoliutus pamatai, ir ant situ absoliuciu pamatu del pasirinkimo laisva valia gali issivystyti dieviskoji realybe, turinti iamzintojo prigimti, uzbaigtojo prigimti zmogaus atveju, Dievybes prigimti Dieve Auksciausiajame. 1271-02-09 ( parenge Galingasis Zinianesys, laikinai gyvenantis Urantijoje )
Krapauskiene
2011-09-04 20:11:56
Tačiau jūsų žmogiškasis, ir materialus protas, šiandien negali suvokti MŪSŲ TRIJŲ ESMĖS, IR VEIKIMO, NIUANSŲ, nes jūs esate toliausiai nuo MŪSŲ ENERGETINIO ASMENYBĖS SUKONCENTRAVIMO TAŠKO ROJUJE. Todėl yra jūsų menkas supratimas, kas yra Mūsų Kūrinija, kas yra Mūsų Energija, kas yra Mūsų Meilė, kas yra Mūsų Kūrinijos Dvasinė Brolystė ir Visa Dvasinė Kūrinijos Šeima, nes nėturite jokio kito palyginimo be tokio, kokį jūs galite suteikti savo materialiam protui, atvertam Mums ir išplėstam iki sielos morontinio proto patyrimo akimirkų – ir labai retais momentais net iki dvasinio proto patyrimo, kuris ir pasireiškia Mūsų Trijų Asmenų GARBINIMO metu.
Todėl jūs neturintiems savo materialioje kalboje daugybės dvasinių sampratų, daugybės sąvokų, kurias ir įgysite žengdami link Mūsų į Rojų; ir jas vis gilinsite ir plėsite, savo patyrimu patvirtindami jūsų DVASINIŲ MOKYTOJŲ JUMS SUTEIKTUS MOKYMUS. ( Iš Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo, kaip ROJAUS TREJYBĖ GARBINA MUS, KADA MES GARBINAME ROJAUS TREJYBĘ . TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2011-09-04 10:22:09
Auksciausiojo judejimas yra dvigubas: intensyvus link Rojaus ir Dievybes ir ekstensyvus link potencialo Absoliutu beribiskumo. 1265-05-04
Dabartiniame visatos amziuje sita dualu judejima atskleidzia didziosios visatos besileidzianciosios ir kylanciosios Asmenybes ir visi ju dieviskieji pagalbininkai atspindi Auksciausiojo isorini, issisklaidomaji judejima, tuo tarpu kylantieji piligrimai is septyniu supervisatu pazymi einancia i vidu, susiliejancia Aukstybes tendencija. 1265-06-01 ( parenge Galingasis Zinianesys, laikinai gyvenantis Urantijoje )
Krapauskiene
2011-09-03 19:32:20
Materialioji evoliucija jums suteikė gyvybės mechanizmą, jūsų kūną; pats Tėvas jus apdovanojo pačia tyriausia dvasine realybe, kokia tik yra žinoma visatoje, jūsų Minties Derintoju. Bet į jūsų rankas, pavaldus jūsų pačių sprendimams, buvo atiduotas protas, ir būtent proto dėka jūs gyvenate arba mirštate. Būtent šito proto viduje ir su šituo protu jūs priimate tuos moralinius sprendimus, kurie jus įgalina pasiekti panašumo į Derintoją, ir tai yra panašumas į Dievą.
( 1216 -06 - pateikė Atsiskyrusysis Žinianešys )
emilispetras
2011-09-03 11:07:59
Tai, ką meile vadinate JŪS, labai dažnai neturi nieko bendro su Manąja meile, nes jūs labai dažnai instinktus supainiojate su Mano meile. Tai, kad jūs sakote, kad jaučiate meilę priešingai lyčiai ar savo vaikui, motinai, tėvui, tai nėra MANO TIKROJI MEILĖ. Tai Mano sumanyto evoliucinio plano instinkto pasireiškimo forma primityvioje gyvulinėje visuomenės išsivystymo fazėje. Tačiau ši fazė yra būtina – kaip pakopa – žengiant į Manosios meilės realią tikrovę, kurioje instinktai nustoja viešpatauti ir jų vietoje dominuoja Manosios meilės DVASINIS PASIREIŠKIMAS, kuris ir apima kiekvieną visuomenės narį, ir visų narių atžvilgiu šis narys išreiškia
lygiai tą pačią MANO MEILĘ – REALIĄ IR NEIŠKREIPTĄ – VISIEMS visuomenės nariams VIENODAI – nė vieno neišskiriant ir nė vieno neatstumiant. Tokia yra MANOJI MEILĖ, KURIĄ MES TRYS ROJAUS TREJYBĖS ASMENYS PASKLEIDŽIAME VISAI KŪRINIJAI IR NĖ VIENO JOS PAKRAŠČIO NENUSKRIAUSDAMI. Todėl Mūsų meilės niekada nebūną nė menkiausio trūkumo. Jos iškraipymai ir trūkumai atsiranda tik tokioje primityvioje, dar barbariškoje, dvasinio išsivystymo prasme, visuomenėje, kuri yra visiškai supainiojusi Manosios meilės reiškinį su savo instinktų ir ydų pasireiškimo išrorinėje aplinkoje veiksmais ir patyrimais. ( Iš Tėvo mokymo - KAS YRA MEILĖ ? . TĖVO - ROJAUS
TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2011-09-03 06:41:54
Suvokti, jog begalinis is tikruju savyje talpina tai, kas yra ribinis, nera tiek sunku, kiek sunku suprasti tiesiog, kaip gi sitas begalinis faktiskai pasireiskia tam, kuris yra ribinis. Bet Minties Derintojai, gyvenantys mirtingojo zmogaus viduje, yra vienas is amzinuju irodymu, jog net ir absoliutus Dievas ( kaip absoliutas ) gali uzmegzti ir tikrai uzmezga tiesiogini rysi net ir su zemiausiais ir maziausiais is visu valia turinciu visatos tvariniu. 1264-03-01
Krapauskiene
2011-09-02 21:12:50
Įtikėjimas yra begalinis procesas, ir jis yra GYVAS SIELOS AUGIMO GYVAME RYŠYJE SU MANIMI PROCESAS. Todėl jo pakeisti negalima niekuo kitu, ir niekam. Todėl niekas iš jūsų negali įtikėti už kitą, net ir labai nuoširdžiai šito trokšdamas. Jūs melskite įtikėjimo kitiems, o sau dar gilesnio gyvo dvasinio ryšio su Manimi, tačiau vis tiek kiekvienas turi pats ASMENIŠKAI ATSIVERTI MAN, TURI ASMENIŠKAI DĖTI PASTANGAS, NUOŠIRDŽIAS IR ATKAKLIAS, PATS, IR KASDIEN. Ir tik tada bus atlygis – įtikėjimas ir gimimas iš dvasios. Tada kiekvienas, po gimimo iš dvasios, tampa Manuoju atspindžiu materialiu pavidalu – PAMILSTA VISUS. Ir tada nustoja būti motina ir tėvas,
sūnus ir dukra, kaip iki šiol buvo įpratę žmonės graduoti į artimus ir mylimus, labiau artimus ir labiau mylimus, pačius artimiausius ir pačius mylimiausius, nes pačiais mylimiausiais tampa VISI IR KIEKVIENAS. Štai tik toks įtikėjimas yra GYVAS IR TIKRAS, ne iliuzinis ir nesusigalvotas. Tik tada jūs atstovaujate kaip Mano atspindys savo aplinkoje ir savo aplinkai, ir atstovaujate ne tik su meile, bet ir iš meilės MAN, IR VISIEMS VIENODAI. ( Iš Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio mokymo - KODĖL taip sunku mūsų sielos broliams ir sesėms ĮTIKĖTI ir gyventi ĮTIKĖJIMU KASDIEN? )
rimantasKaunas
2011-09-02 09:18:54
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]