Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Tvirtinti, kad visatą galima pažinti, kad ji yra suvokiama, reiškia tvirtinti, kad šią visatą sutvėrė protas ir valdo asmenybė. Žmogaus protas gali suvokti tiktai kito proto, nesvarbu, ar jis būtų žmogiškas ar viršžmogiškas, protinius reiškinius. Jeigu žmogaus asmenybė gali patirti visatą, tai reiškia, jog kažkur toje visatoje yra paslėpta kažkoks dieviškasis protas ir reali asmenybė. ( Pateikta Dieviškojo Patarėjo. Urantijos Knyga 0036).rimantasKaunas
2011-08-25 10:00:54
Tokie evoliociniu pasauliu mirtingieji, su kuriais potencialiai galima kontaktuoti, yra mobilizuojami i gausybe rezerviniu korpusu, ir, butent, iki tam tikro laipsnio, situ i prieki zvelgianciu asmenybiu mazu grupiu deka yra vystoma dvasine civilizacija ir Patys Aukstieji gali valdyti zmoniu karalystese. 1258-01-06 (pateike Serafimu, dislokuotu Urantijoje, Vadovas)
Krapauskiene
2011-08-24 19:52:53
Tikėjimas yra pasiekęs įtikėjimo lygį tada, kada jis motyvuoja gyvenimą ir formuoja gyvenimo būdą. Mokymo pripažinimas teisingu nėra įtikėjimas; tiesiog tai yra tikėjimas. Taip pat nei tikrumas, nei įsitikinimas nėra įtikėjimas. Proto būsena pasiekia įtikėjimo lygius tiktai tada, kada ji realiai valdo gyvenimo būdą. Įtikėjimas yra tikro asmeninio religinio patyrimo gyvasis požymis. Žmogus tiki tiesa, žavisi grožiu, ir rodo pagarbą gėriui, bet jų negarbina; toks išgelbstinčio įtikėjimo požiūris yra sutelkiamas tiktai į vieną vienintelį Dievą, kuris yra jų visų įasmeninimas ir be galo daug daugiau. 1114 05, Urantijos Knyga. [Pateikta Nebadono Melkizedeko.]
Laima
2011-08-24 16:43:23
Malda yra numatyta tam,kad zmogu paverstu maziau mastanciu,bet daugiau suvokianciu,ji nera sumanyta yam,kad padidintu zinias,bet vietoje to,kad isplestu izvalga (Urantijos knyga 1616-05)
vvita
2011-08-24 15:13:01
Ir būtent atėjo toji akimirka per jūsų gyvąsias pamaldas MŪSŲ-JŪSŲ ŠVENTOVĖJE IŠGIRSTI MANO NAUJĄ IR IŠPLĖSTĄ MOKYMĄ – JŪSŲ PAČIŲ – KIEKVIENO – DVASINIS IMLUMAS KOLEKTYVINIO MŪSŲ GARBINIMO METU PAGILĖJA KVADRATU PAKĖLUS DALYVIŲ GYVOJOJE KOMUNIJOJE SKAIČIŲ.
Taip yra dėl to, kad jūs tuo metu atsiveriate tiek giliai, kad galite patys savo viduje pajusti MŪSŲ BANGAVIMĄ, PRIPILDANTĮ JŪSŲ VIDŲ, IR TIEK PRIPILDANTĮ, KIEK NIEKADA JŪSŲ NEPRIPILDYS MŪSŲ GYVOMIS VIRPESIŲ BANGOMIS JUMS GARBINANT MUS INDIVIDUALIAI, ASMENIŠKAI, PAVIENIUI, ATSKIRAI, NES TADA JŪS VEIKIATE TIK KAIP INDIVIDAS IR TURITE SU MUMIS TIK INDIVIDUALŲ RYŠĮ PER MANĄJĄ DVASIĄ – MINTIES DERINTOJĄ, O KOLEKTYVINIAME GARBINIME JŪSŲ RYŠYS NORS IR LIEKA ASMENINIS, BET JUMS POVEIKIS Į JŪSŲ PAČIŲ VIDŲ YRA MILŽINIŠKAI PADIDĖJĘS, NES KIEKVIENO IŠ JŪSŲ, TUO METU DALYBVAUJANČIO DVASINĖJE GYVOJOJE KOMUNIJOJE, MINTIES DERINTOJAS TAIP PAT SUTEIKIA JUMS
PAGALBĄ, DVASINIO IMLUMO PAGALBĄ, IR TAIP DARO KIEKVENO MINTIES DERINTOJAS KIEKVIENAM GYVOSIOS KOMUNIJOS DALYVIUI, NE TIK SAVO PATIES DVASINIAM PARTNERIUI MIRTINGAJAM, kurio prote ji gyvena nuolat. ( Iš Tėvo mokymo apie mūsų dvasinio imlumo padidinimą, gyvosios kolektyvinės komunijos metu. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS MOKYMAI )
rimantasKaunas
2011-08-24 08:23:20
[0221-01, Pateikta Uversos Dieviškojo Patarėjo]
Aš netikiu, jog Trejybės Įkvėptosios Dvasios su manimi žaidžia slėpynių.
Galbūt jos bando lygiai taip įtemptai atsiskleisti man, kaip ir aš mėginu
bendrauti su jomis; mūsų sunkumai ir apribojimai turi būti abipusiai ir
neatskiriami. Aš esu patenkintas dėl to, jog visatoje nėra savavališkų paslapčių;
todėl aš iš tiesų niekada nenutrauksiu savo pastangų, kad įminčiau šitų Dvasių,
priklausančių sukūrimo manajai kategorijai, izoliacijos paslaptį.
Ir iš viso šito, jūs mirtingieji, kaip tik dabar žengiantys savo pirmąjį žingsnį į
amžinąją kelionę, galite gerai suvokti, kad jūs turėsite nueiti pirmyn ilgą kelią
iki to meto, kada jūs imsite vystytis “regos” ir “materialaus” užtikrinimo dėka.
Jūs ilgą laiką naudositės įtikėjimu ir pasitikėsite apreiškimu, jeigu tikitės žengti į
priekį greitai ir saugiai.
Evaldas
2011-08-23 17:41:17
Ir šitam, aukštesniam, jūsų protui įtikėjimas į Mane, Kuris Esu dvasinis, ne materialus, yra prieinamas gyvas dvasinis ryšys su Manimi, ir net pasikalbėjimas su Manimi, ką dabar tavo morontinis, sielos, daug aukštesnis protas ir daro priimdamas iš Manęs šitą mokymą apie įtikėjimą, kad jį galėtų perskaityti ir kitų tavo sielos brolių ir sesių žmogiškasis protas, kuris dar iki šiol viešpatauja jų viduje, ir jų aukštesnio, sielos, proto atžvilgiu.
Būtent žemesnysis žmogaus protas negali šitokių mokymų priimti, kada jis yra sujauktas, pilnas nepasitikėjimo ir Mano paties egzistavimu, ir net tokio gyvo ryšio galimybe, kuri užtikrina Mano mokymų perteikimą aukštesniajam, sielos, morontiniam protui.
( Iš Tėvo mokymo apie įtikėjimą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2011-08-23 06:53:56
Tiesa visada yra apreiškimas: autoapreiškimas, kada jis iškyla dėl viduje gyvenančio Derintojo darbo; epochinis apreiškimas, kada jį pateikia kokios nors kitos dangiškosios agentūros, grupės, ar asmenybės veikimas. 1109 04, Urantijos Knyga. [Pateikta Nebadono Melkizedeko.]
Laima
2011-08-22 17:27:36
Kada Aš kalbu apie įtikėjimą į MANE, Aš kalbu apie jūsų aukštesnį protą, kuris ima viešpatauti žmogiškojo proto atžvilgiu – sielos morontinį protą ir išmintį Aš turiu omenyje. ( Iš Tėvo mokymo apie įtikėjimą. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2011-08-22 11:20:06
Įtikėjimą jūs galite stiprinti malda ir gyvu pasikalbėjimu su Tėvu. O kada vis labiau ir labiau pajausite sielos troškimą tarnauti kitiems, nesiekiant sau jokių atlygių, kada vis nuoširdžiau ir nuoširdžiau bendrausite gyvai su Tėvu, savais žodžiais, savomis mintimis, tada patys patirsite savo gimimą iš dvasios, apie kurį aš jums buvau užsiminęs. Jūs tebeturėsite savo dabartinį fizinį kūną, bet jūsų charakterio blogos savybės jums pačiam netikėtai pavirs geromis savybėmis. Jūsų viduje įsiviešpataus Tėvo meilė, kurią jausite visą laiką. Ir būtent per šitą Tėvo meilę, per gyvą ryšį su Tėvu ir praktinį tarnavimą visiems, jūs pamatysite, kad jūsų gyvulinis žmogiškasis ego yra išnykęs, jį pakeitė dieviškasis ego, kuriam visi žmonės, netikėtai, tapo sielos broliais ir sesėmis. Jėzus Kristus "Kalbu jums vėl" [190 - 03]
adolfina
2011-08-22 09:44:29
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]