Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Atėjo laikas jums visiems sužinoti, kad TAI, ką jūs vadinate DIEVU, yra ne kas kita kaip AUKŠČIAUSIOJI SĄMONĖ, KURI IR TURI DIEVIŠKĄJĄ SĄMONĘ. Dieviškoji Sąmonė taip pat yra ir Visuotinė Sąmonė. Ir visa tai sudaro ABSOLIUČIĄ SĄMONĘ drauge paėmus. Tai ir yra jūsų supratimu Dievas. Taip, tai yra MEILĖS IR ŽINOJIMO ŠALTINIS. ASMENIS ŠALTINIS, KURIS BŪDAMAS ASMENYBĖ, GALI TAIP PAT IRGI KURTI ASMENYBES, KAD SU JOMIS BENDRAUTŲ, PALAIKYDAMAS ĮVAIRIAPUSĮ RYŠĮ, VALDYDAMAS VISĄ KŪRINIJĄ. 041-02 ( Iš Jėzaus apreiškimo JĖZUS KRISTUS - KALBU JUMS VĖL ).rimantasKaunas
2011-08-15 09:45:55
Mano mylimas sūnau, protas yra tokia konstrukcija, kuri asmenybę išlaiko sąmoningame veikime ir ryšyje su aplinka. Ir kaip jūs gerai žinote, aplinka yra Mano pasireiškimas įvairiais aspektais.
Taigi, kad sužinotumėte, kaip veikti bet kokioje aplinkoje, kuri nuolat keičiasi, jums reikia blaivaus proto, giliai analizuojančio proto, ir giliai mąstančio proto. ( Iš Tėvo dvasios Minties Derintojo mokymo, apie protą ir sielą . TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai. )
rimantasKaunas
2011-08-14 08:31:07
Protas transmutuoja dvasios vertybes į intelekto prasmes; valia turi galią proto prasmes įkūnyti į vaisių tiek materialiose, tiek dvasinėse srityse. Kilimas į Rojų įtraukia santykinį ir skirtingą augimą dvasia, protu, ir energija. Asmenybė yra šitų patirtinės individualybės komponentų suvienytoja.
0102-06 ( Urantijoje apreikšta Uversos Dieviškojo Patarėjo. Urantijos Knyga ).
rimantasKaunas
2011-08-13 06:52:25
"Ir aš esu tik laiptelis su savo dabartiniu mokymu jūsų kelyje į šito jus paslepiančio šydo nusimetimą savo paties viduje, kad jūs patys, kiekvienas asmeniškai, patirtumėte savojo ir tikrojo aš gimimą. To aš, kuris eina pas Tėvą, o pakeliui dar daug tūkstančių metų bendraus su manimi, kaip su tuo laipteliu į amžinybę. Stokitės ant mano laiptelio, jums pakloto prieš jus, jau šiandien, jau dabar, nieko nelaukdami ir neatidėliodami ateičiai. Aš jus kviečiu jau dabar tapti jėzumis savuoju įtikėjimu ir Tėvo meilės skleidimu gerais darbais visiems. Tuo jūs padarysite savo gyvenime patį svarbiausią ikišiolinį apsisprendimą. Ir tai yra vienintelė auka Tėvui, kurią Jis priims ne kaip auką, bet kaip Jo meilės jūsų sielos sušildytą pačią brangiausią dovaną, kokia tik gali būti visoje kūrinijoje. Jūs tam ir esate šitame pasaulyje. Tokia yra jūsų gyvenimo prasmė. Viso jūsų amžino gyvenimo prasmė. Bet noras yra jūsų, kaip ir apsisprendimas yra asmeninis ir laisva valia." 105 06 Jėzus Kristus - Kalbus jums vėl.
Laima
2011-08-12 12:53:33
Štai dėl ko kalbėdami apie žmogaus protą ir širdį jūs turite turėti galvoje tai, kad protas yra esminis asmenybės vystymuisi, o jūsų lygmenyje jūs iš Manęs turite naują ir ateities dalelę, kuri turi gimti iš dvasios – jūsų sielą. Ir kada ji kartą yra gimusi jau jos veikimo sąmoningame lygyje, tada jūsų žmogiškasis protas ima palaipsniui pasiduoti tam naujai gimusiam protui, jūsų ateities aš protui. ( Iš Tėvo dvasios, Minties Derintojo mokymo, apie protą ir sielą ).
rimantasKaunas
2011-08-12 10:01:37
Kosminė jėga reaguoja į protą net ir taip, kaip kosminis protas reaguoja į dvasią. Dvasia yra dieviškasis tikslas, o dvasios protas yra dieviškasis tikslas veiksme. Energija yra dalykas, protas yra prasmė, dvasia yra vertybė. Net laike ir erdvėje protas nustato tuos santykinius ryšius tarp energijos ir dvasios, kurie numato abipusį giminingumą amžinybėje. 0102-05 ( Urantijoje apreikšta Uversos Dieviškojo Patarėjo. Urantijos Knyga ).
rimantasKaunas
2011-08-11 09:53:45
Derintojas yra Tevo buvimas; Tiesos Dvasia yra Sunu buvimas. sitas dieviskasias dovanas zmogiskojo dvasinio patyrimo zemesniuose lygiuose suvienija ir koordinuoja serafimo sargo tarnavimas. Tarnaudami mirtingiesiems tvariniams angeliskieji tarnai turi talenta Tevo meile ir Sunaus gailestinguma sujungti.
Ir tai atskleidzia priezasti, kodel serafinis sargas galiausiai tampa mirtingojo isliekanciojo proto modeliu, atminties formuliu, ir sielos realybiu asmeniniu saugotoju tuo laikotarpiu, kuris buna tarp fizines mirties ir morontinio prisikelimo. 1244-04-01 (pateike Serafimu, dislokuotu Urantijoje, Vadovas)
Krapauskiene
2011-08-10 22:45:37
Turėk omeny, jog ateities įvykiai ateina patys, kada savo gyvenimą sutelki ties kokiu nors konkrečiu momentu gyvendamas dabartyje. O gyvendamas tokiu būdu tu vykdai Tėvo valią visą laiką. Priedo, tu jauti kiekvieną akimirką savo gyvenimo pilnatvę ir prasmę. Ir būtent šito mes jus mokome nuolat, net ir taip, kaip šitų pačių dalykų tave moko ir Tėvas.
( Iš sūnaus Arbitro Mondžoronsono
mokymo , apie jo, ir Jėzaus antrąjį atėjimą ).
rimantasKaunas
2011-08-10 09:52:45
Mano mylimas broli, aš negaliu tau pasakyti šitos konkrečios dienos ar nakties, nes aš pats šito nežinau, kadangi visas savo misijas jūsų planetoje aš derinu su jūsų Sūnumi Kūrėju, kuris jums yra žinomas kaip Jėzus iš Nazareto. Ir mes aptarėme šitą reikalą kelis kartus, bet nepaskyrėme konkretaus laiko, kadangi įvykiai jūsų planetoje šiuo metu, kada jūsų planeta yra atstatyta į jos ankstesnes ryšio grandines, nors ir ne visu pajėgumu, vystosi greičiau negu prieš tai. Taigi, šis vystymasis ne tik padeda šviesai plisti pirmyn, bet taip pat ir išprovokuoją tamsą savigynai daug gyvybingiau ir net kartais daug nuožmiau. ( Iš sūnaus Arbitro Mondžoronsono
mokymo , apie jo, ir Jėzaus antrąjį atėjimą ).
rimantasKaunas
2011-08-09 10:07:30
Siuo metu zinomas isliekanciuju mirtinguju likimas yra Rojaus Uzbaigtuju Korpusas; toks pat likimo tikslas yra visiems Minties Derintojams, kurie buna susijunge amzinoje sajungoje su savo mirtingaisiais partneriais. Siuo metu Rojaus uzbaigtieji dirba visoje didziojoje visatoje atlikdami daugybe uzduociu, bet mes visi manome, kad jie tures kitu ir net dieviskesniu uzduociu , kurios bus vykdomos tolimojoje ateityje, kada septynios supervisatos bus isitvirtinusios sviesoje ir gyvenime, ir kada ribinis Dievas bus pagaliau iskiles is paslapties, kuri sita Auksciausiaja Dievybe gaubia dabar. 1239-04-01 (pateikta Orvontono Atsiskyrusiojo Zinianesio)
Krapauskiene
2011-08-08 21:30:10
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]