Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Toks patyrimas man buvo naujas ir neįprastas. Dėl to aš pats negalėjau suvokti, kaip tos šviesios mintys mane pasiekia. Iš kur jos? Bet aš sau nusprendžiau, kad jos ir gali būti iš Tėvo. Jeigu aš jam pateikiu klausimus, o tada netrukus ateina tokia mintis, kuri man padeda suprasti tai, ko suprasti negalėjau, tai šitą paaiškinimą ir priskirdavau Tėvui. Ir sau ėmiau sakyti, kad taip man atsakė Tėvas.
Palaipsniui ėmiau tokius savo pokalbius vadinti “Pasikalbėjimais su Tėvu.” Ir nors apie tai negalėjau papasakoti niekam, net savo šeimoje, nes mane būtų palaikę pamišusiu vaiku, bet man pačiam buvo gera po tokių, kaip aš pavadinau “Pasikalbėjimų su Tėvu.” Ir aš džiaugiausi, kad dabar turiu paslaptį, kurią žino tik “Mano mylimas Tėvas” ir aš. 023 - 01 ( ( Iš Jėzaus apreiškimo JĖZUS KRISTUS - KALBU JUMS VĖL ).

rimantasKaunas
2011-08-08 08:26:27

Man labai patiko pradėti į Jį kreiptis “Mano mylimas Tėve.” Man toks kreipinys atitiko mano paties vidinę būseną: “Dievas myli, ir aš turiu Jį mylėti, o ne bijoti.“ O kas gi gali labiau mylėti už tėvą ar motiną bet kurį savo vaiką. Aš jaučiau, kad motinos meilė yra labai švelni, bet ir aš pats negalėjau kreiptis į Dievą “Mano mylima motina.” Toks kreipinys man negalėjo ir į galvą ateiti. Juk ir mane veikė žydų raštai, šeimos auklėjimas, draugai, mokytojai sinagogos mokykloje, rabinų pamokslai, raštininkų aiškinimai, karavano keliauninkų pasakojimai, kuriuos nuo pat vaikystės girdėdavau Nazarete, per kurį ėjo karavanų kelias iš
imperijos pakraščių. Aš taip pat turėjau savo paties proto apribojimų, kaip galėčiau kreiptis į Dievą. Dėl to pasirinkau mano sielai artimą ir šiltą kreipinį “Mano mylimas Tėve.” Ir šitaip pradėdavau Jam persakyti savo sunkias mintis, neįmenamus mano protui klausimus. Ir mane labai ir nustebindavo ir nudžiugindavo, kad ateidavo mintys, kurios man ėmė atrodyti, kad yra atsakymai iš Tėvo. 022 - 05 ( Iš Jėzaus apreiškimo JĖZUS KRISTUS - KALBU JUMS VĖL ).

rimantasKaunas
2011-08-07 06:54:56

Kada mirsta dvasingesni ir kosmiskai labiau issivyste mirtingieji, tada jie nedelsiant patenka i gyvenamuosius pasaulius; apskritai, sita nuostata tinka tiems, kurie turejo jiems paskirtus asmeninius serafinius sargus. Kiti mirtingieji gali buti sulaikyti iki to meto, kada ju atzvilgiu bus priimtas galutinis teismo nuosprendis, po sito jie gali vykti i gyvenamuosius pasaulius, arba jie gali buti paskirti i mieganciuju gretas, kurios bus masiskai is naujo iasmenintos dabartines planetines dieviskosios tvarkos pabaigoje. 1233-06-01 (pateikta Orvontono Atsiskyrusiojo Zinianesio )

Krapauskiene
2011-08-06 22:25:51

Tačiau mano mintys vis labiau, akimirkomis, nušvisdavo. Aš nežinojau, kaip tai atsitinka, tik pajausdavau, kad ateina šviesi mintis paaiškinanti man nesuprantamą dalyką, dėl kurio aš su savimi ir kalbėjausi, kurį svarstydavau savo mintyse, kurį net pasakydavau ir savo Dievui Tėvui. Ne tik Izraelio Tėvui, bet ir savo Tėvui. Sulaukdavau tokių minčių, kurios man nuolat sakydavo, kad Dievas yra vienas ir visus mylintis, kad jis yra visur ir visada ir su visais, ir vienodai, tiek su vargšais, tiek su turtingais, tiek su žydais, tiek su pagonimis, tiek su sergančiais, tiek su sveikais, tiek su vaikais, tiek su senukais, tiek su moterimis, tiek su vyrais, kad tik žmogus gali
nusigręžti nuo Dievo, o Dievas nuo žmogaus nenusigręžia niekada, kad tik žmogus gali nubausti kitą žmogų, o Dievas nebaudžia niekada. Tos mintys man buvo tokios artimos ir tokios sustiprinančios, kad aš nuolat džiaugdavausi jomis ir vis laukdavau, gal ateis dar kokia mintis, kuri mane sustiprins ir palaikys tokioje sunkioje ir neteisingoje žydų aplinkoje. 021-02 ( Iš Jėzaus apreiškimo " Jėzus Kristus - Kalbu Jums vėl ).

rimantasKaunas
2011-08-06 06:42:35

Aš jums suteikiau savo dvasią ne šiaip sau, o būtent tam, kad ir padėčiau įveikti jūsų, kiekvieno, asmeninius intelektualius patyrimus ir tikėjimus dvasinio PATYRIMO VIENOVE, nes dvasinį patyrimą jūs gaunate tiktai vienu, ir visi, TUO PAČIU KELIU – Mano paties ASMENS atradimu savo viduje. ( Iš Tėvo mokymo apie mūsų intelektualius skirtumus ir dvasinę vienovę. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai.)

rimantasKaunas
2011-08-05 09:41:21

Evoliucinė religija yra jausminė, ne loginė. Ji yra žmogaus reakcija į tikėjimą į hipotetinį vėlių-dvasių pasaulį – žmogiškasis tikėjimo refleksas, kurį sužadina suvokimas ir baimė to, kas yra nežinoma. Apreiškimo religiją siūlo realus dvasinis pasaulis; tai yra viršintelektualaus kosmoso reagavimas į mirtingojo alkį tikėti į visuotines Dievybes, ir jomis pasikliauti. Evoliucinė religija pavaizduoja žmonijos, ieškančios tiesos, aplinkinius ieškojimus aklomis; apreiškiama religija yra pati ta tiesa. 1007 03, Urantijos Knyga. [Pateikta Nebadono Melkizedeko.]

Laima
2011-08-04 21:39:42

Nors protas ir yra susietas su energija grynai materialiose būtybėse, ir su dvasia yra susietas grynai dvasinėse asmenybėse, bet nesuskaičiuojamos asmenybių kategorijos, įskaitant ir žmogiškąją, turi protą, kuris yra susietas tiek su energija, tiek su dvasia. Tvarinio proto dvasiniai aspektai neklystamai reaguoja į Amžinojo Sūnaus dvasinės gravitacijos traukimą; materialios savybės reaguoja į gravitacinį materialios visatos akstiną. ( 0104-04 Pateikta Uversos Dieviškojo Patarėjo.Urantijos Knyga ).

rimantasKaunas
2011-08-04 08:29:18

Evoliucija savo tikslą būtinai pasiekia: Ji žmogų pripildo ta prietaringa baime tam, kas yra nežinoma, ir prisotina siaubu tam, kas yra nematoma, ir tai yra pastoliai sampratai apie Dievą. Ir paliudijęs išsivysčiusio suvokimo apie Dievybę atsiradimą, apreiškimo koordinuoto veikimo dėka, šitas pats evoliucijos metodas tada neišvengiamai išjudina tas minties jėgas, kurios negailestingai sunaikins tuos pastolius, kurie savo vaidmenį yra atlikę. 0990 05, Urantijos Knyga. [Pateikta Nebadono Melkizedeko.]

Laima
2011-08-03 22:06:13

Nors asmenybes augimo kosminiai apskritimai galiausiai turi buti pasiekti, bet jeigu, ne del jusu paciu kaltes, laiko atsitikimai ir materialios egzistencijos kliutys jums uzkerta kelia situos lygius ivaldyti savo gimtojoje planetoje, jeigu jusu ketinimai ir troskimai turi islikimo vertes, tada priimami dekretai del bandomojo laikotarpio pratesimo. Jums bus suteiktas papildomas laikas tam, kad irodytumete, ko esate verti. 1233-02-01 ( Pateikta Orvontono Atsiskyrusiojo Zinianesio )

Krapauskiene
2011-08-03 20:07:09

Ne vieną kartą aš tau sakiau, ir dabar kartoju, kad visa Manoji kūrinija yra tarpusavyje susieta gyvoji sistema. Jūs einate per ją, priiminėdami savo asmeninius sprendimus, kurie jums turi atitinkamų pasekmių. Aš jums suteikiau laisvą valią ir savo dalelę, jūsų Minties Derintojus, kurie jus veda iš vidaus meilės, gėrio, grožio, gailestingumo kryptimi. Ir veda kiekvieną individualiai. Tačiau Mano vedimas iš vidaus daugiausia yra skirtas jau ateities gyvenimui po prisikėlimo sielos pavidalu, nes Mano mokymai dabar perdaug pralenkia jūsų sumaterialėjusią visuomenę, kad jos nariai išgirstų tokius subtilius ir tylius Mano meilės mokymus, perteikiamus kiekvienam iš
vidaus. Tuo tarpu tos jūsų sielos brolių ir sesių sielos, kurios jau pajunta Mano vedimą iš vidaus, ir pačios ima dalintis savuoju patyrimu ir sampratomis, kaip pagerinti tamsią visuomenę. Ir jos pačios buriasi į grupes, į kolektyvus, kad šitą Mano jiems siunčiamą kiekvienam individualiai dvasinę šviesą sustiprintų ir perteiktų visuomenei. ( Iš Tėvo dvasios, minties derintojo mokymo apie mums skirtus išmėginimus ir išbandymus. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2011-08-03 06:53:01

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal