Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Vargu ar civilizacija gali progresuoti, kada bet kurios kartos didzioji dauguma jaunimo savo interesus ir energija paskiria jutiminio arba isorinio pasaulio materialistiniams siekiams.
Vidinis ir isorinis pasauliai turi skirtingus vertybiu rinkinius.Bet kuri civilizacija atsiduria pavojuje, kada trys ketvirtadaliai jos jaunimo imasi materialistiniu profesiju ir atsiduoda isorinio pasaulio jutimines veiklos siekiams. Civilizacija yra pavojuje, kada jaunimas ignoruoja susidomejima etika, sociologija, eugenika, filosofija, menais, religija, ir kosmologija. 1220-02-03 ( pateikta Orvontono Atsiskyrusiojo Zinianesio )

Krapauskiene
2011-07-20 23:14:24

Religija yra sumanyta tam, jog pakeistų žmogaus aplinką, bet daugelis religijų, kurias šiandien turi mirtingieji, yra tapusios bejėgės tą padaryti. Perdaug dažnai aplinka įveikdavo religiją. 1132-03 ( Pateikta Nebadono Melkizedeko .Urantijos Knyga ).

rimantasKaunas
2011-07-20 10:10:51

Zmogiskoji asmenybe yra tapatinama su protu ir dvasia, kuriuos materialiame kune gyvybe laiko drauge funkcinio rysio deka. Sitas veikiantis tokio proto ir dvasios rysys nesukuria proto ir dvasios savybiu ar pozymiu kokios nors kombinacijos, bet vietoje sito atsiranda visiskai nauja, originali, ir unikali visatos vertybe, potencialiai turinti amzina islikima, siela. 1218-01-01 (pateikta Orvontono Atsiskyrusiojo Zinianesio)

Krapauskiene
2011-07-19 21:14:16

Religinį patyrimą žymiu laipsniu įtakoja fizinė sveikata, paveldėtas temperamentas, ir visuomeninė aplinka. Bet šitos žemiškosios sąlygos netrukdo tam, kad tokia siela, kuri yra atsidavusi Tėvo danguje valios vykdymui, viduje dvasiškai žengtų į priekį. Visi normalūs mirtingieji turi tam tikrus įgimtus augimo ir savojo aš suvokimo postūmius, kurie veikia, jeigu jiems nėra ypatingai trukdoma. Patikimas metodas, puoselėjantis šitą esminę dvasinio augimo potencialo dovaną, yra begalinio atsidavimo aukščiausiosioms vertybėms požiūrio išsaugojimas. 1095-02 ( Pateikta Nebadono Melkizedeko. Urantijos Knyga ).

rimantasKaunas
2011-07-19 10:03:33

Kartais jus pritrenkia karo nuniokojimai, bet turėtumėte suvokti, jog yra būtina sukurti didžiulį kiekį mirtingųjų tam, kad būtų suteiktos plačios galimybės visuomeniniam ir moraliniam vystymuisi; su tokiu gimstamumu planetoje greitai iškyla per didelio gyventojų skaičiaus rimta problema. Didžioji dauguma apgyvendintų pasaulių yra maži. Urantija yra vidutinė, gal truputėlį mažesnė už vidutinę. Nacionalinio gyventojų skaičiaus optimalus stabilizavimas kelia kultūrą ir užkerta kelią karui. Ir tokia nacija, kuri žino, kada jai nustoti augus, yra išmintinga. 0910 05, Urantijos Knyga. [Parengta Nebadono Archangelo.]

Laima
2011-07-18 19:46:55

Taip, Aš sukūriau EVOLIUCIJĄ, bet evoliucija Manęs NEPRANOKSTA. Ji yra MANYJE. Ir jūs tapsite tobuli, net ir tokie tobuli, koks esu tobulas Aš, ir tapsite tokie tobuli MANYJE.
( Iš Tėvo dvasios , Minties Derintojo mokymo , apie evoliuciją. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2011-07-18 10:06:17

Aš nesu veikiamas niekaip, nes aš esi NESIKEIČIANTIS. Dėl to jums yra lengva Mane pajusti jums būnant bet kur ir bet kuriuo metu, jeigu tik jūs nuoširdžiai ir atsiveriate Man, nes savo viduje turite Mano dvasią, Minties Derintoją, ir dėl to Mane ir galite pajusti jau dabar. O pajautę Mane savo viduje, nebeturėsite nė menkiausio troškimo save kankinti net ir naktinėmis maldomis. Tada jūs tiesiog GYVENSITE NUOLATMAN ATSIVĖRĘ IR SPINDULIUODAMI MANO MEILĘ VISIEMS. Ir šitas jūsų gyvas spinduliavimas ir keis visą žmoniją, ir net kūriniją, per jūsų, kiekvieno, asmeninį KEITIMĄSI, jums nuolat vis labiau panašėjant į NESIKEIČIANTĮ MANE, kuris spinduliuoja vien tik meilę ir nieko daugiau.
Ir jūs, pradėję spinduliuoti meilę visiems, patys pajausite, kaip jūs prisipildote Manosios išminties. Ir tada pamatysite ir kelią, kaip su Manimi, atrastu savyje, spręsti visas jums svarbias problemas, į kurias jūs požiūris bus labai smarkiai pasikeitęs. Tada jūs būsite suvokę, kad kitų pakeisti jūs neturite ne tik galios, bet ir teisės, nes ir jie turi laisvą valią, kurią aš lygiai tiek suteikiau kiekvienam. Ir šitoji laisva valia yra neribojama jokiais savojo aš atsižadėjimo, priesakų, ar pasninkų būdais.

Citata is minties derintojo mokymo apie pasninkavima ir savęs kankinima dėl kitu

valdasAirija1
2011-07-17 11:25:23

Kada jūs kilsite Rojaus link, tada vis daugiau sužinosite, jog visatos administravimo daug problematiškų ypatumų galima suvokti tiktai po to, kada yra įgaunamas padidintas patirtinis sugebėjimas ir kada yra pasiekiama didesnė dvasinė įžvalga. Kosminė išmintis yra esminė kosminių situacijų supratimui. 0620-02-09 ( Pateikta Galingojo Žinianešio,turinčio patirtinį išlikimą laiko visatos pirmajame maište. Urantijos Knyga ).

rimantasKaunas
2011-07-17 08:37:51

Jeigu tik jūs suvoktumėte, kiek dar laukia jūsų sielai atradimų ir pakilimų, tai Manojo evoliucinio plano neneigtumėte, bet padėtumėte jį Man įgyvendinti. Juk šį planą Aš sumaniau ne tik savo malonumui, bet ir jūsų. Jūs megstate pažinti kitus kraštus, kitus žmones, nes šitaip jūs vystotės. O Aš jums parengiau keliones ne tik po kitus kraštus, bet ir po kitus pasaulius. Ir per juos keliaudami turėsite vis tobulesnius mokytojus ir vis labiau pažinsite Mano ir jūsų kūriniją ir vis daugiau patirsite Mane savo viduje ir visoje kūrinijoje ir patys dar labiau pajusite, kad vystotės Mano viduje. ( Tėvo dvasia , Minties Derintojas, apie evoliuciją. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).

rimantasKaunas
2011-07-16 06:41:32

Materialus protas yra ta arena, kurioje gyvena zmogiskosios asmenybes, save samoningai suvokia, priima sprendimus, pasirenka Dieva arba ji apleidzia, iamzina arba sunaikina save. 1216-04-01 ( pateikta Orvontono Atsiskyrusiojo Zinianesio )

Krapauskiene
2011-07-16 00:05:35

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal