Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
"Žinokite, jūs susiliejate su Manimi per atsivėrimą viduje. Kada siela atsiveria, tada jūsų materialios smegenys, JŪSŲ SĄMONĖ, ima reaguoti, per šitą atsivėrimą, į iš Manęs gaunamus gyvus virpesius, kuriuos jūs, kiekvienas, gaunate per Manąją dvasią.Jūs meilę gaunate tiktai per Mano gyvąjį kanalą, per Mano dalelę, per Mano dvasią.
NĖRA KITO KELIO MEILEI PATEKTI Į JŪSŲ VIDŲ."
8 puslapis, Tėvo mokymas apie ašaras, perduotas Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje, 2010 01 23.
Laima
2011-05-19 22:21:47
Minties Derintojai jusu baimes jausmus noretu pakeisti i meiles isitikinima ir pasitikejima, bet jie negali tokiu dalyku daryti mechaniskai ir savavaliskai; tai yra jusu uzduotis. Igyvendindami siuos sprendimus, kurie islaisvina jus is baimes panciu, jus tiesiogine prasme suteikiate psichines atramos pagrinda, ant kurio Derintojas veliau gali pritaisyti keliancia i virsu ir vystancia i prieki dvasinio svytejimo svirti. 1192-03-01 (pateikta Orvontono Atsiskyrusiojo Zinianesio)
Krapauskiene
2011-05-19 21:48:25
Įsivaizduokite, kas dabar darytųsi su jūsų dvasios broliais ir sesėm, jeigu staiga, Mes nei iš šio, nei iš to pasirinktume pademonstruoti jums, kad išėjimas iš šito pasaulio įmanomas ir NEPATIRIANT fizinės vadinamosios mirties reiškinio, o per perėjimą, kad paimtume jūsų dvasios brolius ar seses ir pervestume į tą būseną po prisikėlimo. Kadangi jūs neturite morontinės šventovės, tai jeigu Mes pradėtume kelti žmones į atmosferą ir juos – jų kūnus – deginti, o jų asmenybę – atjungtos sąmonės būsenoje, bet neturinčios suteikto dar naujo apvalkalo – gabenti į jūsų prisikėlimo vietą, tai jūs išsigąstumėte, kurie esate nepasirengę tokiems dalykams DVASIOJE, nes žmonės kažkur būtų DINGĘ. Jūs nežinotumėte, kur jie dingo. Jų niekas negalėtų surasti. Ir jeigu Mes tą padarytume daugeliui žmonių, tai likę čia žmonės jaustų PANIKĄ. Dėl to viskas turi vystytis NUOSEKLIU žingsniu, palaipsniui ATSIVERIANT DVASIOJE. Tik tada jūs galite ne tiktai nebebijoti tokių reiškinių, bet patys dalyvauti šitame PERVEDIME, kada jūs pasiekiate DVASINĘ BŪSENĄ susiliejimo su jūsų viduje gyvenančia Mūsų dvasia.
Todėl jūs šitos BŪSENOS negalite perskaityti jokioje apreiškimo vietoje, nes šitos būsenos, jūs suvokiate, patys patyrę, kad perteikti materialiais žodžiais neįmanoma, nes tai yra DVASINĖ BŪSENA. ( Iš Tėvo mokymo, KODĖL NET DAUGELĮ METŲ SKAITANTYS URANTIJOS KNYGĄ JOS NESUVOKIA DVASIOJE, NORS BŪTENT ŠITOKIO SUVOKIMO JI MOKO VISUS. TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai ).
rimantasKaunas
2011-05-19 08:42:16
"Kada Mano vaikas iš tikrųujų priima galutinį sprendimą parduoti savo sielą, atsisakant Mavęs, maištaujant prieš Mane, šmeižiant Mane, nusigręžiant nuo Manęs, ir daugiau niekada nebesiruošiant paneigti savo šitą sprendimą, Aš iš savo sūnaus atšaukiu Savo dvasią.
Ir, žinokite, jūsų pasaulyje yra daug tokių vaikų, kurie šitaip jau yra priëmę galutinį sprendimą, ir Aš esu atšaukęs Savo dvasią iš jų materialaus proto. Kad ir kaip Man bûtų gaila, bet jų sprendimas yra galutinis.
Dël to jūs ir esate Mano mylimi vaikai, šlovinantys Mane, kaip Trejybę, einantys šituo guvuoju keliu, kad nebūtų tokių Mano skausmingų, per vaikus suteikiamų, patyrimų, kada jie nusigręžia nuo savo Amžinųjų Tėvų; nusigręžia sąmoningai, priimdami galutinį laisva valia sprendimą. Taip jiems yra priimtiniau gyventi; gyventi prievartos ir komforto gyvenimą materialiam kūnui ir materialiam protui, sëjant mirtį ir baimę kitiems.
Jie nebus šitame kelyje Mano vaikai. Šitą kelią jie nutraukia patys, įkrisdami į bedugnę, iš kurios pakilimo Aš nebegaliu suteikti, nes jų laisva valia yra Man pačiam įstatymas. Aš negaliu vardan pataikavimo šitiems silpnavaliams ir tamsiems, bet laisvą valią turintiems ir ja besinaudojantiems Mano vaikams pataikauti visos kūrinijos sąskaita." 9 puslapis, forumas. Tėvo mokymas apie sielos pardavimą, suteiktas Rojaus Trejybės šventovėje, 2009 09 19.
Laima
2011-05-18 22:31:07
Paslaptingieji Pagalbininkai nera minties pagalbininkai; jie yra minties derintojai. Jie dirba su materialiu protu turedami tiksla suderinimo ir sudvasinimo pagalba sukonstruoti nauja prota jusu ateities karjeros naujiesiems pasauliams ir naujam vardui. Ju misija is esmes yra susijusi su ateities gyvenimu, ne su situo gyvenimu. Jie yra vadinami dangiskieji padejejai, ne zemiskieji padejejai.Jie nera suinteresuoti , jog mirtingojo karjera padarytu lengva; jie labiau rupinasi tuo, kad jusu gyvenima protingai apsunkintu ir sugrieztintu tiek, kad tai skatintu priimti daugybe sprendimu. . Didingo Minties Derintojo buvimas nesuteikia gyvenimo lengvumo ir laisves nuo itempto mastymo, bet tokia dieviskoji dovana tikrai turetu suteikti dieviska proto nusiraminima ir nuostabiausia dvasine ramybe. 1191-06-01 pateikta Orvontono Atsiskyrusiojo Zinianesio)
Krapauskiene
2011-05-18 21:01:56
Organizuotame ir apgyvendintame kūrinyje kiekvienas reikšmingas atsitikimas yra registruojamas. Nors ne didesnės kaip vietinės svarbos įvykiai yra registruojami tiktai vietiniu mastu, atitinkamai yra registruojami ir platesnės reikšmės įvykiai. Iš Nebadono planetų, sistemų, ir žvaigždynų viskas, kas turi svarbos visatai, yra siunčiama į Salvingtoną; ir iš tokių visatų sostinių šitie epizodai, kurie yra susiję su sektorių ir supervyriausybių reikalais, yra perduodami aukštesniam registravimui. Rojus taip pat turi atitinkamą supervisatos ir Havonos duomenų santrauką; ir šitą istorinį ir augantį pasakojimą apie visatų visatą saugo šitie išaukštinti tretiniai supernafimai. 0281-04 ( Parengta Vieno Aukšto Valdžioje iš Uversos. Urantijos Knyga ).
rimantasKaunas
2011-05-18 09:47:16
"MANOJI kūryba yra TIKROVĖ.
JŪSŲ kūryba yra jūsų TIKRASIS AŠ TOJE TIKROVĖJE.
Jūs nesate tie, kurie galėtumėte pasakyti: “Aš nekūrybingas,“ taikydami sau. Jūs visi, ir kiekvienas, esate kūrybingi. Jūs kuriate, jeigu šito trokšta jūsų siela. NORO kurti Aš jums negaliu suteikti. Aš jums suteikiu visas PRIEMONES išsiskleisti jūsų tikrąjam aš, kuriančiam save, bet NORĄ šitą jūs turite pareikšti patys, kiekvienas asmeniškai. Už jus Aš šito padaryti negaliu. Aš jums suteikiau viską, kas jums reikalinga. Tai – jūsų kūrybinės dirbtuvės: visa kūrinija, visos priemonės, teptukai, popierius, gaidos – JŪS TURITE - tai yra Mano jums padovanota dvasia; tai yra visa serafimų armija; tai yra Tarpinių Būtybių pagalba; yra Energijos Reguliuotojai, Fiziniai Kontrolieriai, kurie taip pat manipuliuoja energiją, ir jie prieinami kiekvienam, atsivėrusiam Man ir siekiančiam visumos labui pašvęsti save ir kurti. Tai yra jūsų kūrybinės dirbtuvės ir darbo priemonės, ir jos yra GYVOS, nes jūs esate GYVI MANO VAIKAI. Ir jūs kuriate ne negyvoje drobėje. JŪS KURIATE GYVOJE TIKROVĖJE DRAUGE SU MANIMI." 9 puslapis, forumas. Tėvo mokymas-atsakymas į Jurgitos klausimą, kas yra kūryba, perteiktas per gyvąsias šeštadienio pamaldas Rojaus Trejybės šventovėje, 2009 05 23.
Laima
2011-05-17 22:49:00
Jusu Derintojas yra jusu naujos ir kitos egzistavimo kategorijos potencialas, jusu amzinosios sunystes su Dievu isankstinis padovanojimas. Jusu valios deka ir sutikus jusu valiai, Derintojas turi galia materialaus proto tvarinio polinkius pakreipti i atsirandancios morontines sielos motyvavimu ir tikslu transformuojancius veiksmus. 1191-05-01 (pateikta Orvontono Atsiskyrusiojo Zinianesio)
Krapauskiene
2011-05-17 21:27:58
O kada sirdyje suliepsnoja Tevo meiles ugnis,kuri traukte traukia pirmyn,ir kada nera gilaus supratimo ir patyrimo,ka sitoji Tevo meiles ugnis nori perteikti savo degimu zmogaus sieloje,jo sirdyje,tuomet tas degantis sita meiles ugnimi yra linkes daug ka iskraipyti,daug ka pasakyti ne taip,kaip yra is tikruju,kad tik tie kiti ji isklausytu ir patys uzsidegtu sita ugnimi is vidaus.Taciau aplinka kuriai nesama sitoji Tevo meiles ugnis,yra dar maziau pasirengusi manajai gerajai ziniai-Dievo Tevystei ir zmoniu brolystei-kad ja priimtu is karto.( 62-1-1 Jezus Kristus Kalbu Jums Vel )
vvita
2011-05-17 11:11:48
Ir taip, kaip jūs esate vienas iš materialių tėvų, taip Derintojas yra tikrojo jūsų, jūsų aukštesniojo ir besivystančiojo aš, jūsų geresniojo morontinio ir būsimojo dvasinio aš, dieviškasis tėvas. Ir būtent šitą besivystančią morontinę sielą mato teisėjai ir cenzoriai tada, kada jie pateikia nuosprendį dėl jūsų išlikimo ir praleidžia jus aukštyn į naujuosius pasaulius ir į niekada nesibaigiančią egzistenciją amžinajame ryšyje su jūsų ištikimuoju partneriu – Dievu, Derintoju. 1193-05 ( Pateikta Orvontono Atsiskyrusiojo Žinianešio. Urantijos Knyga ).
rimantasKaunas
2011-05-17 08:29:01
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]