Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Dvasia, is esmes, ateina is Rojaus per Havona, Energija-materija matomai vystosi erdves gelmese, o ja pavercia i jega Begalines Dvasios vaikai kartu su Dievo Sunumis Kurejais. Ir visa tai yra patirtinis dalykas; tai yra transakcja laike ir erdveje, itraukiant platu diapozona gyvu butybiu, iskaitant net ir dieviskuosius Kurejus ir evoliucinius tvarinius. (pateikta Nebadono Melkizedeko)

Krapauskiene
2011-04-22 23:29:52

Jūs turėtumėte suprasti, jog kylančiojo mirtingojo morontinis gyvenimas iš tikrųjų prasideda apgyvendintuose pasauliuose, pradedant kurti sielą, tą akimirką, kada moralinio statuso tvarinio prote apsigyvena dvasinis Derintojas. Ir visą laiką nuo šitos akimirkos, mirtingojo siela turi potencialų sugebėjimą viršmirtingajai veiklai, net kad būtų pripažinta vietinės visatos morontinių sferų aukščiausiuose lygiuose. 0551 07. Urantijos Knyga. [Pateikta Nebadono Archangelo.]

Laima
2011-04-22 11:40:13

Tam, jog mirtingiesiems visatų visatą būtų galima suvokti lengviau, skirtingi kosminės tikrovės lygiai buvo pavadinti ribiniu, absonitiniu, ir absoliučiu. Iš šitų lygių tiktai absoliutus lygis yra be apribojimų amžinas, tikrai egzistencialus. Absonitai ir ribiniai yra begalybės originalios ir pirminės absoliučios tikrovės vediniai, modifikavimai, apribojimai, ir sumažinimai. 1260-03 ( Parengta Galingojo Žinianešio , laikinai gyvenančio Urantijoje. UrantijosKnyga ).

rimantasKaunas
2011-04-22 10:07:32

Dievas Septinkartis rodo, jog Rojaus Dievybes suvokia laiko barjerus evoliucinese erdves visatose. Nesvarbu, kiek toli nuo Rojaus, kiek giliai erdveje gimtu materiali asmenybe, turinti islikimo potenciala, Dievas Septinkartis bus ten, ir tokiam neuzbaigtam, kovojanciam, ir evoliuciniam tvariniui tarnaus tiesos, grozio ir gerio kupina meiles ir gailestingumo tarnyste. Septinkarcio dieviskumo tarnyste nusidriekia i vidu per Amzinaji Sunu i Rojaus Teva ir i isore per Dienu Senuosius i visatu Tevus - Sunus Kurejus. 1164-06-01 (pateikta Nebadono Melkizedeko)

Krapauskiene
2011-04-21 21:33:39

Matematika tvirtina, kad, jeigu vienas asmuo atitinka tam tikrą intelektualios ir moralios vertės vienetą, tai dešimt asmenų išreikštų dešimt kartų didesnę vertę. Bet turint reikalą su žmogiškąja asmenybe, arčiau tiesos būtų sakyti, jog toks asmenybių susivienijimas yra suma, kuri prilygsta konkrečių asmenybių, esančių lygtyje, skaičiaus kvadratui vietoje to, kad prilygtų jų paprastai aritmetinei sumai. Žmogiškųjų būtybių visuomeninė grupė, kuri darniai dirba harmonijoje, atitinka tokią jėgą, kuri yra daug didesnė negu paprasta jos dalių suma. 1477 -01 ( Iš Jėzaus atsakymo graikų graikų filosofui.Kaip tai yra perteikta Urantijos Tarpinių Būtybių komisijos. Urantijos Knyga ).

rimantasKaunas
2011-04-21 10:06:41

Mirtingojo asmenybė, pradėta evoliuciniuose pasauliuose ir laikinai patalpinta į materialų kūną – kurios viduje apsigyvena Paslaptingieji Pagalbininkai ir kurią apgaubia Tiesos Dvasia – nėra iki galo mobilizuota, įgyvendinta, ir suvienyta iki tos dienos, kada toks Jerusemo pilietis gauna leidimą išvykti į Edentiją ir yra paskelbiamas Nebadono morontinio korpuso tikruoju nariu – susivienijusiu su Derintoju nemirtingu išlikusiuoju, kylančiuoju į Rojų, morontinio statuso asmenybe, ir Pačių Aukštųjų tikruoju vaiku. Urantijos Knyga, 0540 02. [Parengta Spindinčiosios Vakaro Žvaigždės.]

Laima
2011-04-20 22:26:31

Sitas supervisatoje egzistuojantis laiko uzdelsimas, sita kliutis tobulumo pasiekimui, uztikrina tai, jog tvarinys dalyvautu evoliuciniame augime.Jis tokiu budu igalina ta tvarini uzmegzti partnerystes rysius su Kureju to paties tvarinio evoliucijoje. Ir per situos besipleciancio augimo laikus tas neuzbaigtasis palaiko abipusi rysi su tuo, kuris yra tobulas, Dievo Septinkarcio tarnavimo deka1164-01-01 (pateikta Nebadono Melkizedeko)

Krapauskiene
2011-04-20 20:29:03

Žmogiškasis protas anksti pradeda demonstruoti savybes, kurios yra viršmaterialios; tikrai mąstantį žmogiškąjį intelektą nė kiek nesuvaržo laiko apribojimai. Tai, kad individai taip skiriasi savo veiksmais gyvenime, rodo ne tik nevienodus paveldėtus sugebėjimus ir skirtingus aplinkos poveikius, bet taip pat ir susivienijimo su viduje gyvenančia Tėvo dvasia laipsnį, kurį yra pasiekęs savasis aš, vieno su kitu susitapatinimo mastą. 1480-04 ( Iš Jėzaus atsakymo Ganidui. Kaip tai yra perteikta Urantijos Tarpinių Būtybių komisijos. Urantijos Knyga ).

rimantasKaunas
2011-04-20 10:00:37

Dvasiniame kelyje pralaimėjimų nebūna. Yra vien tik patyrimo kaupimas.Ir nebūtinai viršūnės įveikimą sudaro malonaus patyrimo kaupimas.Išdavystės patyrimas ir dar didesnis po jos atsidavimas dvasinei tarnystei - meilei ir gėriui - taip pat yra dvasinės viršūnės įveikimas. Ir vienas iš prasmingiausių, formuojant jus, kiekvieną, kaip ištikimą Tėvo sūnų ar dukrą.{Iš apreiškimo"Jėzus Kristus - kalbu jums vėl" 308 -o4}

adolfina
2011-04-19 22:50:36

Aš veikiu per kiekvieną atsivėrusią sielą. Aš neveikiu, kaip burtininkas, be jūsų pagalbos.
Juk Aš jums ir sakiau, ką tik sakiau, mes esame meilės ir gėrio darbų BENDRAKŪRĖJAI. Aš esu jūsų Tėvas. Jūs esate Mano vaikai. Ir mes kuriame bendrą gėrį VISOS KŪRINIJOS ŠIEMAI. Todėl mes veikiame vieni per kitus, vieni su kitais, ir vieni kitiems, netarnaudami, bet kurdami daugiau gėrio negu kūrėme vakar. Rytoj kursime daugiau gėrio negu kūrėme šiandien; ir taip per visą amžinybę. Ir tie gėrio darbai niekada nesikartos. Jie vis bus galingesni ir galingesni.
Dėl to jūs prisiminkite, kada Mano Sūnus, jums žinomas Jėzaus iš Nazareto vardu, prieš du tūkstačius metų jums sakė, kad jūs darysite net tą, ką jis darė, ir net daugiau, negu jis darė.
Dabar Aš jums tą taip pat kartoju –:jūs darysite daugiau negu darė Kristus prieš du tūkstančius metų.
Bet jūs tam turite ruoštis. Ruoštis gyvu ryšiu su Manimi bendraudami KASDIEN.
Aš jums, nė vienam, per prievartą nesuteiksiu jokios užduoties. Tik jūsų laisva valia ir atsivėrusi Man siela, patirianti Mane savo viduje, šitą naštą prisiims. Forumas, 13 puslapis. Tėvo mokymas apie dabartinį pasimetimą pasaulyje ir mūsų, drauge su TĖVU, gėrio BENDRAKŪRĖJŲ, vaidmenį,

Laima
2011-04-19 22:26:09

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal