Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Ir tik mano mokymas pades visiems sielos broliams ir sesems atsitiesti kaip oriems mirtingiesiems, kurie, net ir budami neturtingi, prades augti tiesiais ir graziais medziais, kad kitiems suteiktu seseli karsta diena ir uzuoveja ir priedanga darganota diena. Tie, kurie prades vadovautis mano mokymais, prades ne tik patys keistis, nes pajaus savo viduje, kaip juos veda ir stiprina Tevas, pajaus mano parama, pajaus mano Partneres, Visatos Motinos Dvasios, parama, pajaus angelu parama bet ir patys pajaus vidini akstina veikti su meile ir tiesa. 291-02 is apreiskimo JEZUS KRISTUS " KALBU JUMS VEL"

Krapauskiene
2011-04-19 21:43:48

ūsų gyvenime gali būti tik du ritualai. Ir abu jie yra gyvi. Vienas ritualas yra jūsų gyva dvasinė komunija su Tėvu. Antras ritualas yra jūsų asmeninis tarnavimas su meile ir iš meilės Tėvui. Jokių daugiau ritualų būti negali, nes jie visi, kokie tik bebūtų sugalvoti, niekada nepranoks šitų dviejų ir gyvų ritualų. Ir tik šitų dviejų ritualų laikymasis jums suteiks nuostabų pojūtį – gyvą ryšį su Tėvu. Ir tai bus jums atlygis, Tėvo atlygis, už nuoširdžias ir atkaklias jūsų pastangas. Ir vėl, šitą atlygį jūs pajausite lygiai taip, kaip pajaučiate meilę pačiam artimiausiam žmogui. Tai bus gyvas atlygis per vidinį jausmą. 081-02 ( Iš apreiškimo. JĖZUS KRISTUS - KALBU JUMS VĖL ).

rimantasKaunas
2011-04-19 09:59:46

Jeigu jus tikrai tikite i Dieva - itikejimu ji pazistate ir ji mylite - tuomet neleiskite, jog tokia patyrimo tikrove kiek nors susilpnintu arba sumenkintu abejojancios mokslo insinuacijos, logikos priekabiu ieskojimai, filosofijos postulatai, arba gero norinciu sielu, kurios sukurtu religija be Dievo, protingi patarimai. 1140-04-01 (pateikta Nebadono Melkizedeko)

Krapauskiene
2011-04-18 20:24:33

Ir tada jūs ne tik suvoksite, bet savuoju patyrimu patvirtinsite, ir kitiems liudysite, kad tik gyvas ryšys su Tėvu leidžia ne tik Jį patirti, bet lygiai taip pat suteikia pasitikėjimo ir savimi ir Tėvu vis daugiau ir daugiau. O toks pasitikėjimo augimas veda į vis didesnį ir didesnį atsidavimą tarnavimui visumos labui. Ir be jokių pažadų, be jokių įsipareigojimų, be jokių atsižadėjimų. Ir toji varomoji jėga yra jūsų viduje – Tėvo dvasios, Minties Derintojo, jums teikiami vis labiau ir labiau suprantami impulsai, kuriuos jūs imate jausti vis subtiliau ir subtiliau. Palaipsniui jūsų sąmonės virpesiai vis auga ir vis labiau ir labiau ir vis didesne ir didesne dalimi susilieja su Dieviškąja, Visuotine, ir Absoliučia Sąmone, su Kūrėjo Sąmone. 081-03 ( Iš apreiškimo. JĖZUS KRISTUS - KALBU JUMS VĖL ).

rimantasKaunas
2011-04-18 10:02:47

Suvokti, jog begalinis iš tikrųjų savyje talpina tai, kas yra ribinis, nėra tiek sunku, kiek sunku suprasti tiesiog, kaip gi šitas begalinis faktiškai pasireiškia tam, kuris yra ribinis. Bet Minties Derintojai, gyvenantys mirtingojo žmogaus viduje, yra vienas iš amžinųjų įrodymų, jog net ir absoliutus Dievas (kaip absoliutas) gali užmegzti ir tikrai užmezga tiesioginį ryšį net ir su žemiausiais ir mažiausiais iš visų valią turinčių visatos tvarinių. 1264-04 ( Pateikta Galingojo Žinianešio, laikinai gyvenančio Urantijoje. Urantijos Knyga ).

rimantasKaunas
2011-04-17 10:06:26

Jūs turite įsisąmoninti esminį dalyką - gyvenate Kūrėjo-Tėvo kūrinijoje ir dalyvaujate, realiai dalyvaujate, pagal savo galimybes, visos kūrinijos vystymosi projekte. Todėl niekada jums nepavyks pasiekti gerų pasiekimų nei moksle, nei gamyboje, jeigu jūs iš savo veiklos, o tuo labiau iš vaiko lavinimo ir švietimo, pašalinsite paties Kūrėjo - Tėvo vaidmenį. {Iš apreiškimo"Jėzus Kristus - kalbu jums vėl" 270-02}

adolfina
2011-04-16 23:14:15

Galutinė kosmoso dinamika yra susijusi su nuolatiniu tikrovės pervedimu iš potencialumo į aktualumą. Teoriškai, tokiai metamorfozei gali būti pabaiga, bet tikrovėje to atsitikti negali, nes tiek Potencialą, tiek ir Aktualą aprėpia Pirminis (AŠ ESU), ir šitas susitapatinimas amžiams padaro neįmanomu tai, jog visatos evoliucinis vystymasis būtų apribotas. Kas tik susitapatina su šiuo AŠ ESU, tas niekada negali patirti vystymosi pabaigos, kadangi šio AŠ ESU potencialų aktualybė yra absoliuti, ir šio AŠ ESU aktualų potencialumas taip pat yra absoliutus. Visada aktualai atvers iki tol neįmanomų potencialų realizavimo naujas magistrales – kiekvienas žmogiškasis sprendimas ne tiktai aktualizuoja naują tikrovę žmogiškajame patyrime, bet taip pat atskleidžia ir naują sugebėjimą žmogiškajam augimui. Suaugęs žmogus gyvena kiekviename vaike, o morontinis progresuotojas gyvena subrendusiame Dievą pažįstančiame žmoguje. 1263-04 ( Pateikta Galingojo Žinianešio, laikinai gyvenančio Urantijoje. Urantijos Knyga )

rimantasKaunas
2011-04-16 15:02:53

Dievo prote yra toks planas, kuris apima jo visų milžiniškų sferų kiekvieną tvarinį, ir šitas planas yra bekraštės galimybės, beribės pažangos, ir begalinio gyvenimo amžinasis tikslas. Ir tokios neprilygstamos karjeros begaliniai lobiai yra jums, kad siektumėte jų!
{Pateikta Galingojo Žiinianešio Urantijos knyga 0365-3}

adolfina
2011-04-15 22:43:19

Tik laisvos valios dėka tvarinys, kurį jūs vadinate žmogumi, gali vystytis ir augti.. Ir net tokiomis tragiškomis aplinkybėmis, kada pavojus iškyla jūsų materialaus kūno gyvybiniam egzistavimui, kada jums gresia pavojus, kad jūsų kūno gyvybinės energijos tekėjimas į jūsų materialų apvalkalą bus nutrauktas, vis tiek jūs turite LAISVĄ VALIĄ išlikti ištikimas Tėvui, arba nuo Jo nusisukti.

Ir tą jūs padarote savo laisva valia.

Tačiau dauguma iš jūsų klaidingai tvirtinate, kad jūs buvote priversti pasielgti vienaip ar kitaip, nes jus kažkas tą padaryti privertė. Jūsų priversti negali NIEKAS, NET IR TĖVAS. Vis tiek sprendimą priima jūsų protas. Ir kiekvieno sprendimas yra priimamas asmeniškai ir laisva valia. Jus gali įtakoti atitinkamos aplinkybės pasielgti vienaip ar kitaip, gerai ar blogai, bet vis tiek nusprendžiate jūs, priimdami galutinį apsisprendimą patys ASMENIŠKAI. ( Iš apreiškimo JĖZUS KRISTUS - KALBU JUMS VĖL ).

rimantasKaunas
2011-04-15 09:57:41

Būtent šitą pačią dieną mes pirmą kartą išgirdome tą svarbią tiesą, kuri, išreikšta šiuolaikine kalba, skambėtų taip: "Valia yra tas žmogiškojo proto pasireiškimas, kuris įgalina subjektyvią sąmonę save išreikšti objektyviai ir patirti tokį reiškinį, kai yra siekiama būti panašiu į Dievą." Ir būtent šita pačia prasme kiekviena mąstanti ir dvasinga žmogiškoji būtybė gali tapti kurianti. 1432-01 ( Iš Jėzaus
atsakymo Ganidui. Kaip tai yra pateikta Urantijos Tarpinių Būtybių komisijos ).

rimantasKaunas
2011-04-14 09:42:26

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal