Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Aš jus formuoju tiktai atsiliepdamas į jūsų laisvos valios virpesius. Aš jums suteikiu Save kaip Mūsų Trijų ir Visuminės tos Energijos Šaltinio ir Centro, kurią jūs vadinate AŠ ESU, dalelę – Minties Derintoją, kaip Savąjį tiltą, tarp Savęs ir jūsų, kiekvieno asmeniškai. Aš suteikiau Savąjį tiltą, kad juo jūs galėtumėte jausti Mano virpesius – Meilė teka gyvais virpesiais. Jūs galite savyje kiek norite teigti įvairiausių intelektualių teiginių, sukurti įvairiausių pratybų, įtaigų, metodų, tačiau jūs niekada nepatirste Gyvosios Manosios Meilės nė vieno virptelėjimo, jeigu jūs neatversite savęs gilumine dvasine prasme. Jūs turite patirti giluminį savęs atvėrimą Man.(Meilės Galia, 285-02-16).
Jurate
2021-11-01 13:57:18
Būtent tiktai morontiniu keliu, vedančiu į dvasinę įžvalgą, žmogus sugeba sutraukyti grandines, neatskiriamas nuo savo mirtingojo statuso visatoje. Energija ir protas iš tikrųjų veda atgal į Rojų ir Dievybę, bet nei energijos dovana, nei proto dovana žmogui neateina tiesiai iš tokios Rojaus Dievybės. Tiktai dvasiniu požiūriu žmogus tikrai yra Dievo vaikas. Ir tai yra tiesa, nes būtent tiktai dvasine prasme žmogui šiuo metu yra padovanotas ir jo viduje gyvena Rojaus Tėvas. Žmonija niekada negalės atrasti dieviškumo, išskyrus tiktai tada, kada eis religinio patyrimo ir tikrojo įtikėjimo keliu. Dievo tiesos priėmimas įtikėjimo dėka įgalina žmogų išsivaduoti iš apibrėžtų materialių apribojimų uždarumo ir jam suteikia racionalią viltį, kad jis saugiai pereis iš materialios sferos, kurioje ištinka mirtis, į dvasinę sferą, kurioje gyvenimas yra amžinas. (1116 - 05)
Niekada negali būti mokslinių arba loginių dieviškumo įrodymų. Vien tiktai protas niekada negali pagrįsti religinio patyrimo vertybių ir gėrio. Bet visada teisinga bus šitai: Kas tiktai nori vykdyti Dievo valią, tas tikrai suvokia dvasinių vertybių pagrįstumą. Tai yra daugiausia, ką būtų galima pasiekti mirtingojo lygyje, kad būtų pateikti religinio patyrimo tikrovės įrodymai. Toks įtikėjimas suteikia vienintelį išsivadavimą iš materialaus pasaulio mechaninių gniaužtų (1116 - 07)
VJANINA
2021-10-30 14:41:42
Nebijokit bendravimo su Tėvu, nesidrovėkite Jo pasikviesti. Nevenkite ryšio su Tėvu. Ieškokite Tėvo savyje ir bendraukite su Juo atradę Jį. Ir tada jūsų visos problemos ir kančios pavirs nuostabiu jūsų augimo ir vystymosi patyrimu, kuris jums teiks palaimą, ramybę, ir džiaugsmą, kad su Tėvu jūs galite visa tai įveikti.
Todėl šitokiu keliu ir eikite. Eikite drąsiai ir pasitikėdami Tėvu, nes Jis niekada jūsų neapleido ir neapleidžia. Ir neapleis. Tik jūsų įtikėjimo silpnumas neleidžia jums šito patirti.
(Jėzus Kristus - Kalbu Jums Vėl, antrasis leidimas, 326-05).
Jurate
2021-10-29 20:50:01
Kada jūsų įtikėjimo savybė susvyruoja, tada kinta ir jūsų tapatybės realumas. Juk jūs jau išplėtėte savo požiūrį į Mano Tikrovės virpesius, jūs jau puikiai suvokiate, kad vien tik Meilės virpesių nėra, yra Manosios Tikrovės virpesiai, kuriuos jūs, atsivėrus Man, ir patiriate. Ir jeigu patiriate Meilę, tuomet tuose virpesiuose bus lygiai taip ir Gailestingumas, Tiesa, Išmintis, Teisingumas, Gėris, Grožis, Supratimas, Logika, Energija, Protas, Šviesa – Tikrovė. Ir jeigu pridėsiu dar vieną savybę – bus ir Įtikėjimas – tai ir yra Mano jums suteiktos asmenybės tapatybė – tai ir esate jūs – kiekvienas – tikri ir realūs Man savuoju tapatybės buvimu – įtikėjimu. Tai reiškia, kad įtikėjimas yra jūsų – kiekvieno – tapatybės realumas, tikrumas, savasis aš toje vietoje ir tuo metu. Ir tai visiškai nepriklauso nuo jūsų dvasnio statuso. Taip yra per visą amžinybę ir begalybę. Tai reiškia, jog įtikėjimas yra jūs patys – kiekvienas asmeniškai – realūs ir tikri Manojoje Tikrovėje, ir dėl to pagal jūsų įtikėjimo laipsnį ir įššūkių jums Mano suteikiamų įsisavinimą jūsų lygiu ir jūs Man esate tikri ir realūs.
(Meilės Galia, 262-01-25).
Jurate
2021-10-28 22:52:48
Pasitikėjimą būtina pelnyti. Jis nėra akimirksniu prieinama dovana. Tačiau jį pelnius – tikrai atsivers jums naujos bendravimo ir bendradarbiavimo perspektyvos, kokių šiandien jūs negalite net įsivaizduoti. Štai ir jūs turite pelnyti pasitikėjimą jumis tiek iš Mano, tiek iš Mano Apvaizdos pusės. Jūs turite suvokti, kad Manoji Apvaizda gali jums padėti daug daugiau, nes jūs jau dabar esate pajėgūs bendradarbiauti ir bendrauti su ištisu Mano vaikų kolektyvu, jums suteiktu jūsų gyvenimo palengvinimui, įgyvendinant Manąja Evoliuciją Kūrinijoje, ir vykdant Manąją Valią savajame segmente ir gyvenime.
(Meilės Galia, 259-01-10).
Jurate
2021-10-27 22:38:20
"Kai dėl ligų ir sveikatos, tai jūs turėtumėte žinoti, jog šitos kūno būsenos yra materialių priežasčių pasekmė; sveikata nėra dangaus šypsena, taip pat ir liga nėra Dievo susiraukimas. (1831 - 01)
"Žmogiškieji Tėvo vaikai turi vienodą sugebėjimą priimti materialias gėrybes; dėl to jis iš tikrųjų fizinius dalykus žmonių vaikams dovanoja vienodai be jokio išskirtinumo. Kada tai yra susiję su dvasinių dovanų padovanojimu, tada čia Tėvą apriboja žmogaus sugebėjimas šitas dieviškąsias dovanas priimti. Nors Tėvas nėra asmenų gerbėjas, bet dvasinių dovanų padovanojimo sferoje jį apriboja žmogaus įtikėjimas ir jo noras visada paklusti Tėvo valiai." (1831 - 02)
VJANINA
2021-10-25 21:46:36
Tėvas niekada neapleidžia nė vieno. Visada Jis yra kiekvieno iš jūsų viduje. Tik, kad Jį pajaustumėte, jūs turite Jam ir atsiverti nuoširdžiai, visa savo siela - širdimi. Štai tokių atsivėrimo būdų ir mokys dvasinis mokytojas. (Jėzus Kristus - Kalbu Jums Vėl, antrasis leidimas, 156-05).
Jurate
2021-10-25 19:52:38
Dvasinis lygis. Ir tada paskutinį, bet didingiausią iš visų, mes pasiekiame dvasinės įžvalgos ir dvasinio interpretavimo lygį, kuris mus verčia šitoje gyvenimo taisyklėje suvokti dieviškąjį nurodymą su visais žmonėmis elgtis taip, kaip mes suvokiame, jog su jais elgtųsi Dievas. Tai yra žmogiškųjų santykių visatos idealas. Ir toks yra jūsų požiūris į visas tokias problemas, kada jūsų aukščiausiasis troškimas yra visą laiką vykdyti Tėvo valią. Dėl to, aš norėčiau, kad jūs visiems žmonėms darytumėte tai, ką jūs žinote, jog panašiomis aplinkybėmis daryčiau jiems aš."
1651 - 03
adolfina
2021-10-21 21:15:48
Aš be perstojo lieju informaciją, ir per visą amžinybę, ir visais kanalais. Žinodamas viską nuo pabaigos Aš ir suteikiu jums visus atsakymus, klausimų net dar jums ir neuždavus. Jūs, deja, jų išgirsti nesate pajėgūs visų, ir iš karto. Būtent nuo jūsų atsivėrimo Man laipsnio - ir pasitikėjimo Manimi gelmės - ir priklauso, kokį gi kanalą jūsų dieviškasis protas atvers savo viduje ir išgirs Mano suteikiamą atsakymą. Kitaip sakant, nuo kiekvieno iš jūsų priklauso, kokiu lygiu jūs priimsite Mano mokymą, kai Aš savo mokymus suteikiu visais lygiais ir vienu metu. Tad jūsų energinis atitinkamas dažnis ir leidžia jums patirti tik tokį Mano jums suteikiamą atsakymą, kuris tuo metu atitinka jūsų asmenybės tapatybės energinį dažnį. (Meilės Galia, 224-02-18).
Jurate
2021-10-20 23:15:18
Jūsų Havonos karjeroje pirmasis veiksmas bus suvokti ir padėkoti savo transportiniam sekonafimui už ilgą ir saugią kelionę. Tada jūs būsite supažindintas su tomis būtybėmis, kurios organizuos jūsų ankstyvąją veiklą Havonoje. Po šito jūs nuvyksite užregistruoti savojo atvykimo ir paruošti padėkos ir gilios meilės pranešimą, kuris bus pasiųstas jūsų vietinės visatos Sūnui Kūrėjui, visatos Tėvui, kuris padarė jūsų sūnystės karjerą įmanoma. Šitai užbaigia atvykimo į Havoną formalumus; po šito jums yra suteikiamas ilgas poilsio laikotarpis laisvam stebėjimui, ir tai yra proga paieškoti savo draugų, bičiulių, ir partnerių iš ilgo kilimo patyrimo. Jūs taip pat galite pasinaudoti programomis, kad nustatytumėte, kurie iš jūsų bičiulių piligrimų išvyko į Havoną nuo tada, kada Uversą palikote jūs. (0343-03)
vvita
2021-10-19 23:10:41
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]