Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Raštininkai, fariziejai, ir šventikai žydus laikė siaubingoje ritualizmo ir įstatymo raidės vergovėje, nepalyginamai realesnėje už romėnų politinio valdymo vergovę. Jėzaus laikų žydus ne tik pavergė įstatymas, bet lygiai taip pat supančiojo ir tradicijų vergiški reikalavimai, kurie apėmė ir įsiveržė į visas asmeninio ir visuomeninio gyvenimo sferas. Šitos smulkiausios elgesio taisyklės persekiojo ir valdė kiekvieną ištikimą žydą, ir nėra nieko keisto, kad jie tuoj pat atstūmė vieną iš saviškių, kuris išdrįso ignoruoti jų šventas tradicijas, ir kuris išdrįso pažeidinėti ilgą laiką gerbtas visuomeninio elgesio taisykles. Jie vargu ar galėjo palankiai žiūrėti į mokymus to, kuris nedvejodamas susigrūmė su dogmomis, kurias jie laikė nurodytomis paties Tėvo Abraomo. Mozė jiems buvo davęs įstatymą, ir jie nedarys jokių nuolaidų. 1340-02

Iki pirmojo amžiaus po Kristaus gimimo įstatymo žodinis aiškinimas, pateikiamas pripažintų mokytojų, raštininkų, buvo tapęs aukštesniu autoritetu už patį užrašytą įstatymą. Ir visa tai kai kuriems žydų religiniams lyderiams palengvino žmones nuteikti taip, kad naujosios evangelijos jie nepriimtų. 1340-03 ( Pateikta Urantijos Tarpinių Būtybių komisijos ).

rimantasKaunas
2011-01-03 10:17:39

Pasaulyje yra gausu isalkusiu sielu, kurios badauja, kada gyvenimo duona yra salia; zmones mirsta ieskodami to paties Dievo, kuris gyvena ju viduje. Zmones iesko karalystes lobiu ilgesingomis sirdimis ir pavargusiomis kojomis, kada juos visus galima pasiekti gyvuoju itikejimu. 1766-04-01 (pateikta Urantijos tarpiniu butybiu komisijos)

Nijole

Krapauskiene
2011-01-02 20:32:54

Aš jums suteikiau savo dvasią ne šiaip sau, o būtent tam, kad ir padėčiau įveikti jūsų, kiekvieno, asmeninius intelektualius patyrimus ir tikėjimus dvasinio PATYRIMO VIENOVE, nes dvasinį patyrimą jūs gaunate tiktai vienu, ir visi, TUO PAČIU KELIU – Mano paties ASMENS atradimu savo viduje.
Tik dėl to, kad kiekvienas iš jūsų nešiojate Mano asmens dalelę, Minties Derintoją, jūs ir galite suvokti savuoju patyrimu, ką patiria kitas jūsų sielos brolis, kuris taip pat atrado Mano asmenį savyje.

Ir šitas dvasinis atradimas jus suvieniją GYVU RYŠIU, kurį nutiesia Manoji dvasia kiekvienam iš jūsų ir pasiekia gyvais meilės virpesiais kiekvieną jūsų asmenį, kiekvieną jūsų aš, atsivėrusį Man ir atradusį Mane savo paties viduje. Ir nors patyrimai visada yra individualūs ir nepakartojami, ir tokie jie visą laiką išliks, bet jūs jau jausite DVASINĮ BENDRUMĄ IR GYVĄ RYŠĮ IR SU MANIMI, IR SU SAVO SIELOS BROLIAIS, kad ir kokius jie ir toliau turėtų savo individualius samprotavimus apie Mane. Ir nesvarbu, kokius šaltinius jie bus perskaitę, bet gyvoji dvasinė jungiamoji grandis jus suvienys PER MANO DVASIĄ, ESANČIĄ JŪSŲ VIDUJE.

Ir tik tada atsiras tarpusavio sutarimas ir nuoširdus troškimas augti savo pažinimo ir patyrimo srityje DRAUGE SU MANIMI ir dalinantis MANIMI SU KITAIS SAVO SIELOS BROLIAIS. <...>

Niekas kitas jums nebepadės šitokio požiūrio keitime. Tik AŠ. <...>
Ir tik tada jūsų tarpusavio intelektualūs samprotavimai, dabar jus taip atitolinantys vieną nuo kito, o daugelį ir nuo Manęs, ištirps Mano meilėje, patiriamoje jūsų atsivėrusios sielos.

Štai kodėl nesiekite dvasinės vienovės intelektualių diskusijų keliu, nes šituo keliu dvasinė vienovė neprieinama. <...> (Tėvo mokymas apie mūsų intelektualius skirtumus ir dvasinę vienybę, 2008 05 14)

Rita
2011-01-02 11:42:46

Būtent apie vasario vidurį, Jėzus tapo žmogiškai įsitikinęs, kad jam lemta žemėje atlikti misiją apšviečiant žmogų ir apreiškiant Dievą. Svarbūs sprendimai, kartu su toli siekiančiais planais, formavosi šito jaunuolio, kuris, žiūrint iš šalies, buvo eilinis Nazareto žydas jaunuolis, prote. Viso Nebadono išmintinga gyvybė stebėjo su susižavėjimu ir nuostaba, kada visa tai ėmė atsiskleisti dabartiniu metu esančio paauglio dailidės sūnaus mąstyme ir veiksmuose. 1373-03 ( Pateikta Urantijos Tarpinių Būtybių komisijos ).

rimantasKaunas
2011-01-02 09:40:15

Mano mokymas jus zadina atsibusti, apsidairyti, ir pamatyti kelio krypti i asmenini islikima per itikejima ir Tevo atradima savo viduje. Taciau mano mokymai nera itikejimas ir Tevo atradimas jusu viduje. Ta jus turite padaryti patys, kiekvienas asmeniskai. Sito vietoje jusu padaryti as negaliu. Tiktai jus, kiekvienas, sprendziate, ar norite patirti islikima po jusu kuno materialios mirties, ar jums jau uztenka sito gyvenimo. Jezus Kristus KJV 293-01

Nijole

Krapauskiene
2011-01-01 23:58:50

Atraskite Mane kiekvieno iš jūsų viduje. Net ir tie, kurie tikrai palaiko su Manimi ryšį ir gauna iš Manęs pranešimus, nėra garantuoti, kad tikrai dvasiškai augs, jeigu jie nesivadovaus kasdienėse situacijose Mano mokymais ir Mano vedimu iš vidaus. Gimimas iš dvasios negarantuoja, kad jums nebereikės nieko daryti savo augimui, o užteks vien tik džiaugtis Mano draugija. Nors tai tikrai yra milžiniškos svarbos dalykas iki jūsų gimimo iš dvasios, tačiau, kada esate gimę, dar kartą, šį kartą gimę iš dvasios, tada jūs turite augti kiekvieną dieną gyvendami taip, kaip gyveno Jėzus, gyvendami savo pačių unikalų gyvenimą. Šituo jūs vykdysite mano valią kasdienėse situacijose. (Tėvo dvasia, Minties Derintojas, apie protą ir sielą )

Rita
2011-01-01 22:30:36

Jėzus gyveno žemėje ir mokė tokios evangelijos, kuri atperka žmogų iš to prietaro, kad jis yra velnio vaikas ir išaukština jį iki turinčio įtikėjimą Dievo sūnaus orumo. Jėzaus žinia, kaip savo laiku jis skelbė ją ir kaip jis gyveno ja, buvo žmogaus dvasinių sunkumų veiksmingas tirpiklis jos skelbimo laikotarpiu. Ir dabar, kada asmeniškai iš šito pasaulio jis yra išvykęs, vietoje savęs atsiunčia Tiesos Dvasią, kuri yra sumanyta tam, kad gyventų žmoguje ir, kiekvienai naujai kartai, kad iš naujo perteiktų Jėzaus žinią taip, jog kiekviena nauja mirtingųjų grupė, kuri pasirodo ant žemės paviršiaus, tikrai turėtų naują ir šiuolaikinę evangelijos versiją, tiesiog tokį asmeninį apšvietimą ir grupinį vedimą, kuris pasirodys, jog yra veiksmingas visą laiką naujų ir skirtingų žmogaus dvasinių sunkumų tirpiklis. 2060 06 (Tarpinių Būtybių Komisija.)

Laima
2011-01-01 21:40:22

"Sekmadienį, gegužės 8-ąją, 29 m. po Kr. gim., Jeruzalėje Sanhedrinas priėmė dekretą, kuriuo remiantis, Jėzui ir jo pasekėjams visos Palestinos sinagogos buvo uždarytos. Tai buvo naujas ir precedento neturintis valdžios uzurpavimas, kurį įvykdė Jeruzalės Sanhedrinas."
UK 1718-3

VaidasVDS
2011-01-01 16:43:52

Dievybės visagališkumas nereiškia galios padaryti tai, kas nepadaroma. Tarp laiko-erdvės ribų ir mirtingojo suvokimo intelektualiu požiūriu, net ir begalinis Dievas negali sukurti kvadratinių apskritimų arba negali daryti blogio, kuris iš esmės būtų gėris. Dievas negali padaryti nepanašių į Dievą dalykų. Toks filosofinių terminų prieštaringumas prilygsta neesybei ir reiškia, jog šitaip nesukuriama nieko. Asmenybės bruožas tuo pačiu metu negali būti į Dievą ir panašus, ir nepanašus. Suderinamumas yra įgimtas dieviškojoje galioje. Ir visa tai yra kilę iš to fakto, jog visagališkumas ne tiktai sukuria daiktus su savo prigimtimi, bet taip pat sukuria ir
visų daiktų ir būtybių prigimtį. 1299-01

Iš pradžių Tėvas daro viską, bet amžinybės panoramai atsiveriant, kada ji reaguoja į Begaliniojo valią ir mandatus, tada darosi vis akivaizdžiau, jog tvariniai, net ir žmonės, turi tapti Dievo modeliais įgyvendinant likimo užbaigtumą. Ir šitai yra tiesa net ir gyvenimo materialiame kūne metu; kada žmogus ir Dievas užmezga partnerystę, tada tokios partnerystės būsimųjų galimybių negalima apriboti niekaip. Kada žmogus suvokia, jog Visuotinis Tėvas yra jo partneris amžinajame žengime į priekį, kada jis susilieja su viduje gyvenančiu Tėvo buvimu, tada jis yra sutraukęs, dvasioje, laiko pančius ir jau yra pradėjęs žengimo į priekį amžinybės kelionę
ieškodamas Visuotinio Tėvo. 1299-02 ( Parengė Galingasis Žinianešys ).

rimantasKaunas
2011-01-01 10:53:40

Tikroji kosmine saviraiska kyla del susitapatinimo su kosmine tikrove ir su energijos, proto ir dvasios, susietu erdves ir salygojamu laiko, ribiniu kosmosu. 1039-05-04 (pateikta Nebadono Melkizedeko)

Krapauskiene
2010-12-31 21:10:09

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal