Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Materialus protas suvokia faktinio žinojimo pasaulį; sudvasintas intelektas suvokia tikrųjų vertybių pasaulį. Šitie du požiūriai, sinchronizuoti ir harmonizuoti, atskleidžia tikrovės pasaulį, kuriame išmintis paaiškina visatos reiškinius, besivystančio asmeninio patyrimo požiūriu. 1435-03-03/ Tarpinių Būtybių Komisija/

LaimaIrena
2010-11-15 16:25:21

Mano širdis dainavo meilės ir šlovės himnus visos kūrinijos Šaltiniui ir Centrui, tokiai nuostabiai ir gyvybingai Sąmonei, kuri sukuria gyvybę ir meilę ir ją skleidžia po visą kūriniją, kad ir ši pradėtų ją jausti ir skleisti viskam aplinkui. Argi galima nemylėti tokio Kūrėjo, tokio Šaltinio, tokio Centro, kuris pats yra Meilė ir Išmintis, net Meilės Šaltinis ir Išminties Šaltinis. Ir mus moko mylėti ir išmintingai gyventi.

Aš jaučiau tokią vidinę palaimą, kad mano sielos giesmė buvo ne kas kita, kaip Kūrėjo sužadintų meilės virpesių, kurie visą laiką buvo, ir yra, siunčiami, gyvas sielos atsakas į suvirpinimą. Ir tai, ką jaučiau, troškau, labai troškau, kad patirtų kiekviena siela. Aš ėjau toks kupinas palaimos, toks ramus visa savo vidine būsena, ir toks tvirtas įtikėjimu į Kūrėją iš vidaus, kad nebuvo jokios jėgos, kuri galėtų nustelbti manosios meilės virpesius visiems žmonėms, kad kas nors pajėgtų man ką nors priešpastatyti daugiau už meilę. Niekas man daugiau neegzistavo, tik meilė, meilė, meilė, ir galingas vidinis sielos troškimas dalintis ja su visuma, padėti visiems nusiraminti ir pamilti per šitokį nuostabų Šaltinį – Tėvą, esantį mūsų viduje.

Ir aš puikiai žinojau, kaip tą jausmą išlaikyti visą laiką tvirtėjantį ir nenutrūkstantį. Aš žinojau, jog tik nuoširdus ryšys, nuoširdi malda yra tas kanalas, kuris žmogui leidžia atidaryti to kanalo vartus, kad šitas pats meilės gėrimas pradėtų gyvai tekėti į kiekvieną sielą. Aš turiu juos mokyti, kad jie galėtų pajausti šitą gyvą tekėjimą savo viduje. Tik šitaip jie patirs meilę ir ramybę savo viduje. Tik šitaip jie spinduliuos meilę ir ramybę į išorę. 053-01 (Jėzus Kristus - Kalbu Jums Vėl)

Leonida
2010-11-15 13:57:30

Minties Derintoju misija zmogiskosioms rasems yra atstovauti Visuotiniam Tevui,buti juo,laiko ir erdves mirtingiesiems tvariniams; tai yra pagrindinis sitos dieviskosios dovanos darbas. Taip pat ju uzduotis yra isaukstinti mirtinguju prota ir nemirtingas zmoniu sielas pervesti i Rojaus tobulumo dieviskasias aukstybes ir dvasinius lygius. Ir siame patyrime,sitaip transformuodami laiko tvarinio zmogiskaja prigimti i amzinojo uzbaigtumo dieviskaja prigimti,Derintojai pagimdo unikalia butybes rushi ,butybe,kuria sudaro amzinoji sajunga tarp tobulo Derintojo ir istobulinto tvarinio,kurios kopijos butu neimanoma padaryti ne vieno kito visatos metodo deka. 1185-108 UK [Pateikta Orvontono Atsiskyrusio Zinianesio]

Fredas
2010-11-15 12:59:24

Jėzus daug kartų bendravo su kiniečiu pirkliu. Atsisveikindamas jis perspėjo: "Garbink tiktai Dievą, kuris yra tavo tikrasis dvasinis protėvis. Prisimink, jog Tėvo dvasia visą laiką gyvena tavo viduje ir rodo tavo sielos kryptį link dangaus. Jeigu tu naudosiesi šitos nemirtingos dvasios nesuvokiamu vedimu, tai tu tikrai išaukštintu būdu toliau ieškosi Dievo. Ir kada tu tikrai pasieksi Tėvą danguje, tai bus dėl to, kad, ieškodamas jo, tu būsi tapęs vis labiau ir labiau panašus į jį. Ir taip, Čangai, viso gero, bet tiktai trumpam, nes mes vėl susitiksime šviesos pasauliuose, kur dvasinių sielų Tėvas pasirūpino daugybe sustojimo vietų tiems, kurie eina į
Rojų." 1475-03 ( Pateikta Urantijos Tarpinių Būtybių Komisijos ).

rimantasKaunas
2010-11-15 10:05:15

Šitų dokumentų užrašymo metu tai, kas materialistiniame amžiuje yra blogiausia,pasibaigė;geresnio supratimo diena jau pradeda aušti.Mokslinio pasaulio geriausiieji protai savo filosofijoje daugiau nebėra vien tiktai materialistai,bet eiliniai žmonės del ankstesniųjų mokymų tokį polinkį vis dar tebeturi.Bet šitas fizinio realizmo amžius yra tiktai trumpalaikis epizodas žmogaus gyvenime žemėje.Šiolaikinis mokslas tikrąją religiją-Jėzaus mokymus,kokie buvo perkelti į tikinčiųjų gyvenimą-paliko nepaliestą. Mokslui pavyko sugriauti tiktai gyvenimo klaidingų aiškinimų vaikiškas iliuzijas. 2076-09 UK.

IRENA
2010-11-14 19:17:29

Bet tikrai neisleiskite is akiu likimo tikslo ! Malonumai is tikruju prazudo, jeigu jiems pavyksta sunaikinti nuosavybe, kuri yra tapusi savojo as issaugojimo institutu; ir savojo as patenkinimas is tikruju tampa prazutingu, jeigu jis zlugdo santuoka, degraduoja seimynini gyvenima, ir griauna namus - zmogaus auksciausia evoliucini pasiekima ir vienintele civilizacijos islikimo vilti. 0943-01-05 (pateikta Serafimu, dislokuotu Urantijoje, Vadovo)

Nijole

Krapauskiene
2010-11-14 18:59:06

Nors aš ir negaliu šito padaryti, bet manyje gyvena tas, kuris tą padaryti gali ir kuris tą padarys...
Algirdas_0059_06_04/pateikta Uversos Dieviškojo patarėjo/

Tadas
2010-11-14 18:45:54

Žmogus labai anksti ima suvokti, jog pasaulyje arba visatoje jis nėra vienas. Išsivysto natūrali spontaniška savimonė apie kitus intelektus savojo aš aplinkoje. Įtikėjimas šitą natūralų patyrimą paverčia religija, Dievą suvokiant kaip kitų intelektų tikrovę – šaltinį, prigimtį, ir likimą. Bet tokios žinios apie Dievą yra amžinai ir visada asmeninio patyrimo tikrovė. Jeigu Dievas nebūtų asmenybė, tai jis negalėtų tapti žmogiškosios asmenybės realaus religinio patyrimo gyvąja dalimi.1123-04
Suklydimo elementas, kuris būna žmogiškajame religiniame patyrime, yra tiesiog proporcingas tam materializmo turiniui, kuris užteršia dvasinę sampratą apie Visuotinį Tėvą. Žmogaus ikidvasinį žengimą į priekį visatoje sudaro toks patyrimas, kada jis atsikrato šitų klaidingų idėjų apie Dievo prigimtį ir apie grynos ir tikros sielos tikrovę. Dievybė yra daugiau negu dvasia, bet kylančiajam žmogui vienintelis įmanomas požiūris yra dvasinis.1123-05 ( Pateikta Nebadono Melkizedeko).

rimantasKaunas
2010-11-14 10:28:57

Kai kuriu tariamai issilavinusiu zmoniu mechanistinis naturalizmas ir zmogaus is gatves beatodairiskas sekuliarizmas rupinasi isimtinai tik daiktais;jie neturi kokiu nors tikruju vertybiu,moraliniu principu,ir dvasinio pobudzio pasitenkinimu,o taip pat jiems stinga itikejimo, vilties,ir amzinuju garantiju.Viena is didziausiu siuolaikinio gyvenimo problemu yra ta,jog zmogus mano,kad jis yra per daug uzimtas,jog surastu laiko dvasiniam meditavimui ir religiniam atsidavimui. 2077-195-06

Fredas
2010-11-14 07:15:53

Kada jūs atleidžiate savo broliui materialiame kūne, tada šito atleidimo dėka savo paties sieloje jūs kuriate sugebėjimą už savo pačių klaidingus poelgius priimti Dievo atleidimo realybę. 1861 – 05 – 03/Urantijos tarpinių būtybių komisija

Tadas
2010-11-13 23:51:24

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal