Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Patyrimas yra vienintelis kelias, kuris yra patikimas ir tvirtas bet kokios asmenybės charakterio brandinimui. Nesvarbu, kokios būtų aplinkybės, tačiau visada yra įmanoma savosios sąmonės energetinius virpesius nors kiek pakelti aukščiau negu jie yra tuo metu. Nėra tokios aplinkos, kurioje šito padaryti nebūtų galima ir įmanoma. Ir tik tada, kada sąmonės informaciniai energetiniai virpesiai yra pakeliami į aukštesnį dažnį, tik tada stiprėja charakteris. Ir tos asmenybės, kurios charakteris stiprėja, taip pat stiprėja ir materialus apvalkalas, kurį jūs vadinate kūnu. (Jėzus Kristus KALBU JUMS VĖL, 044-01)

Jurgita
2021-11-05 07:22:35

Šviesa – tai yra jūsų gyvasis ryšys su Manimi, nes tik šitaip jūs geriate iš Manęs gyvus virpesius, ir šitų virpesių dėka jūs patys pajuntate, kokie jums reikalingi iššūkiai. Jūs patiriate iš vidaus Manąjį vedimą, kuris per materialių smegenų veikimą brandina jūsų dvasinį protą – brandina tam, kad jūsų asmenybės potencialas pavirstų į jūsų charakterio aktualo pasireiškimą drauge su Manimi visų labui. Tai – Mano vedimas iš vidaus jūsų dabartinio asmenybės proto yra sumanytas toks, kad jūs galėtumėte pajausti tą ne tik būseną, bet ir pasitenkinimą, kad priimtas ir įsisavintas iššūkis, net jeigu jis atrodytų prieš akimirką kėlęs baimę, nepasitikėjimą tiek Manimi, tiek ir savimi, po iššūkio įsisavinimo tampa jus pripildantis tos nuostabios atgaivos ir pasitenkinimo, kad jūs neišsigandote, kad ryžtingai žengėte tą žingsnį. 
(Meilės Galia, 306-01-17).

Jurate
2021-11-05 00:41:47

Man tapo visiškai aišku, kad viskas yra tokiame nuostabiai minkšto ir švelnaus pobūdžio judėjime, kad bet kokie skausmingi patyrimai yra vien tik dėl to, kad nesuvokia žmogus, jog reikia savuosius sąmonės energetinius žemus virpesius išgryninti iki aukštesnių. Tada pasitrauks visos ligos, visos kančios, visi nesutarimai. Atsiras nuostabi darna ir santarvė, kurią aš dabar pamačiau milžiniškoje kūrinį joje. (Jėzus Kristus KALBU JUMS VĖL, 049-01)

Jurgita
2021-11-04 07:41:02

"Leiskite man jums papasakoti istoriją apie vieną tokį teisėją, kuris gyveno nedorame mieste. Šitas teisėjas nebijojo Dievo, nejautė jis pagarbos ir žmogui. Tuo metu šitame mieste gyveno neturtinga našlė, kuri nuolat ateidavo pas šitą neteisingą teisėją, sakydama, 'Apsaugok mane nuo mano priešų.' Kažkurį laiką jis nesiklausė jos, bet netrukus pats sau tarė: 'Nors Dievo aš nebijau, ir žmogui pagarbos nejaučiu, bet vis tiktai, kadangi šita našlė nenustoja varginusi manęs, tai aš ją apginsiu, kad manęs ji nepribaigtų savo nuolatiniais apsilankymais.' Šitas istorijas aš jums pasakoju tam, kad padrąsinčiau jus atkakliai melstis, o ne turėti slaptą vidinį jausmą, kad jūsų prašymai pakeis teisų ir teisingą Tėvą viršuje. Tačiau, jūsų atkaklumas turi būti ne tam, kad laimėtų Dievo palankumą, bet tam, kad pakeistų jūsų žemiškąjį požiūrį ir išplėstų jūsų sielos sugebėjimą dvasiniam imlumui. (1619-03)
     "Tačiau, kada jūs meldžiatės, tada jūs pasinaudojate tokia maža dalimi įtikėjimo. Tikrasis įtikėjimas pašalins materialių sunkumų kalnus, kurie gali pasitaikyti sielos plėtimo ir dvasinio žengimo į priekį kelyje." (1619-04)

Jurate
2021-11-02 21:37:33

Nepadarykite klaidos! Jėzaus mokymuose yra tokia amžinoji prigimtis, kuri mąstančių žmonių širdyse neleis jiems likti nevaisingiems amžinai. Tokia karalystė, kokią suvokė Jėzus, dideliu laipsniu žemėje sužlugo; kol kas, jos vietą užėmė išorinė bažnyčia; bet jūs turėtumėte suvokti, kad šitoji bažnyčia yra dvasinės karalystės, kuriai yra trukdoma, tiktai lervinė stadija, kuri ją nuneš per šitą materialų amžių ir tolyn į dvasingesnę dieviškąją tvarką, kur Mokytojo mokymai galės turėti vystymuisi geresnę galimybę. Šitokiu būdu iš tikrųjų vadinamoji krikščioniškoji bažnyčia tampa tuo kokonu, kuriame dabar miega Jėzaus sampratos karalystė. Dieviškosios brolystės karalystė tebėra gyva, ir galiausiai ir tikrai iškils iš šito ilgo nugrimzdimo, lygiai taip tikrai, kaip drugelis galiausiai pasirodo kaip gražus išsirutuliojimas iš savo mažiau patrauklaus metamorfozinio vystymosi tvarinio. 1866 - 03

adolfina
2021-11-01 15:52:40

Aš jus formuoju tiktai atsiliepdamas į jūsų laisvos valios virpesius. Aš jums suteikiu Save kaip Mūsų Trijų ir Visuminės tos Energijos Šaltinio ir Centro, kurią jūs vadinate AŠ ESU, dalelę – Minties Derintoją, kaip Savąjį tiltą, tarp Savęs ir jūsų, kiekvieno asmeniškai. Aš suteikiau Savąjį tiltą, kad juo jūs galėtumėte jausti Mano virpesius – Meilė teka gyvais virpesiais. Jūs galite savyje kiek norite teigti įvairiausių intelektualių teiginių, sukurti įvairiausių pratybų, įtaigų, metodų, tačiau jūs niekada nepatirste Gyvosios Manosios Meilės nė vieno virptelėjimo, jeigu jūs neatversite savęs gilumine dvasine prasme. Jūs turite patirti giluminį savęs atvėrimą Man.
(Meilės Galia, 285-02-16).

Jurate
2021-11-01 13:57:18

Būtent tiktai morontiniu keliu, vedančiu į dvasinę įžvalgą, žmogus sugeba sutraukyti grandines, neatskiriamas nuo savo mirtingojo statuso visatoje. Energija ir protas iš tikrųjų veda atgal į Rojų ir Dievybę, bet nei energijos dovana, nei proto dovana žmogui neateina tiesiai iš tokios Rojaus Dievybės. Tiktai dvasiniu požiūriu žmogus tikrai yra Dievo vaikas. Ir tai yra tiesa, nes būtent tiktai dvasine prasme žmogui šiuo metu yra padovanotas ir jo viduje gyvena Rojaus Tėvas. Žmonija niekada negalės atrasti dieviškumo, išskyrus tiktai tada, kada eis religinio patyrimo ir tikrojo įtikėjimo keliu. Dievo tiesos priėmimas įtikėjimo dėka įgalina žmogų išsivaduoti iš apibrėžtų materialių apribojimų uždarumo ir jam suteikia racionalią viltį, kad jis saugiai pereis iš materialios sferos, kurioje ištinka mirtis, į dvasinę sferą, kurioje gyvenimas yra amžinas. (1116 - 05)
Niekada negali būti mokslinių arba loginių dieviškumo įrodymų. Vien tiktai protas niekada negali pagrįsti religinio patyrimo vertybių ir gėrio. Bet visada teisinga bus šitai: Kas tiktai nori vykdyti Dievo valią, tas tikrai suvokia dvasinių vertybių pagrįstumą. Tai yra daugiausia, ką būtų galima pasiekti mirtingojo lygyje, kad būtų pateikti religinio patyrimo tikrovės įrodymai. Toks įtikėjimas suteikia vienintelį išsivadavimą iš materialaus pasaulio mechaninių gniaužtų (1116 - 07)

VJANINA
2021-10-30 14:41:42

Nebijokit bendravimo su Tėvu, nesidrovėkite Jo pasikviesti. Nevenkite ryšio su Tėvu. Ieškokite Tėvo savyje ir bendraukite su Juo atradę Jį. Ir tada jūsų visos problemos ir kančios pavirs nuostabiu jūsų augimo ir vystymosi patyrimu, kuris jums teiks palaimą, ramybę, ir džiaugsmą, kad su Tėvu jūs galite visa tai įveikti.
Todėl šitokiu keliu ir eikite. Eikite drąsiai ir pasitikėdami Tėvu, nes Jis niekada jūsų neapleido ir neapleidžia. Ir neapleis. Tik jūsų įtikėjimo silpnumas neleidžia jums šito patirti.
(Jėzus Kristus - Kalbu Jums Vėl, antrasis leidimas, 326-05).

Jurate
2021-10-29 20:50:01

Kada jūsų įtikėjimo savybė susvyruoja, tada kinta ir jūsų tapatybės realumas. Juk jūs jau išplėtėte savo požiūrį į Mano Tikrovės virpesius, jūs jau puikiai suvokiate, kad vien tik Meilės virpesių nėra, yra Manosios Tikrovės virpesiai, kuriuos jūs, atsivėrus Man, ir patiriate. Ir jeigu patiriate Meilę, tuomet tuose virpesiuose bus lygiai taip ir Gailestingumas, Tiesa, Išmintis, Teisingumas, Gėris, Grožis, Supratimas, Logika, Energija, Protas, Šviesa – Tikrovė. Ir jeigu pridėsiu dar vieną savybę – bus ir Įtikėjimas – tai ir yra Mano jums suteiktos asmenybės tapatybė – tai ir esate jūs – kiekvienas – tikri ir realūs Man savuoju tapatybės buvimu – įtikėjimu. Tai reiškia, kad įtikėjimas yra jūsų – kiekvieno – tapatybės realumas, tikrumas, savasis aš toje vietoje ir tuo metu. Ir tai visiškai nepriklauso nuo jūsų dvasnio statuso. Taip yra per visą amžinybę ir begalybę. Tai reiškia, jog įtikėjimas yra jūs patys – kiekvienas asmeniškai – realūs ir tikri Manojoje Tikrovėje, ir dėl to pagal jūsų įtikėjimo laipsnį ir įššūkių jums Mano suteikiamų įsisavinimą jūsų lygiu ir jūs Man esate tikri ir realūs.
(Meilės Galia, 262-01-25).

Jurate
2021-10-28 22:52:48

Pasitikėjimą būtina pelnyti. Jis nėra akimirksniu prieinama dovana. Tačiau jį pelnius – tikrai atsivers jums naujos bendravimo ir bendradarbiavimo perspektyvos, kokių šiandien jūs negalite net įsivaizduoti. Štai ir jūs turite pelnyti pasitikėjimą jumis tiek iš Mano, tiek iš Mano Apvaizdos pusės. Jūs turite suvokti, kad Manoji Apvaizda gali jums padėti daug daugiau, nes jūs jau dabar esate pajėgūs bendradarbiauti ir bendrauti su ištisu Mano vaikų kolektyvu, jums suteiktu jūsų gyvenimo palengvinimui, įgyvendinant Manąja Evoliuciją Kūrinijoje, ir vykdant Manąją Valią savajame segmente ir gyvenime.
(Meilės Galia, 259-01-10).

Jurate
2021-10-27 22:38:20

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal