Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
"Mano drauge, mes visi esame jonos, turime nugyventi savo gyvenimą, sutinkamai su Dievo valia, ir visais atvejais, kada tik stengiamės išvengti kasdienio gyvenimo dabartinės pareigos bėgdami link tolimų pagundų, tada šituo mes atsiduodame tam, kad mus tiesiogiai valdytų tie poveikiai, kurių nereguliuoja tiesos galios ir teisumo jėgos. Bėgimas nuo pareigos yra tiesos paaukojimas. Bėgimas nuo šviesos ir gyvenimo tarnystės gali atnešti tiktai tokius kankinančius susidūrimus su atkakliais savanaudiškumo banginiais, kurie galų gale atveda į tamsą ir mirtį, nebent tokie Dievą apleidę jonos tikrai atsuktų savo širdį, net ir apimti didžiausios nevilties, į Dievo ir jo gėrio ieškojimą. Ir kada tokios nevilties apimtos sielos Dievo ieško nuoširdžiai – yra išalkusios tiesos ir ištroškusios teisumo – nėra visiškai nieko, kas galėtų juos toliau laikyti nelaisvėje. Kad ir kokiame dugne jie būtų atsidūrę, tačiau kada šviesos jie ieškos iš visos širdies, tada dangiškojo Viešpaties Dievo dvasia juos išlaisvins iš jų nelaisvės; gyvenimo nepalankios aplinkybės juos išmes į naujų galimybių sausą žemę atnaujintam tarnavimui ir išmintingesniam gyvenimui." 1428 - 03 - 11VJANINA
2021-03-22 17:45:11
Taip iš tikrųjų ir yra. Siela gauna iš Tėvo nuraminimą, ir pamokymą, kad ir problemos nėra tokios skaudžios, ir kliūtys nėra tokios didelės. Tik žmogaus protas dar nesugeba šito suvokti, nes jis nėra įpratintas, nuo vaikystės, bendrauti su Tėvu per nuoširdų atsivėrimą ir pasikalbėjimą ramybės būsenoje. Dėl to ir augdamas, vaikas vis labiau ir labiau ima nusigręžti nuo bažnyčios negyvų ritualų ir dogmų, nes tarp jų gausos jo siela negali patirti nusiraminimo ir pajausti laisvo skrydžio polėkio. Ji negali džiaugtis po pamaldų, kad būtų prisipildžiusi dar daugiau dvasinės energijos tokiam laisvam sielos skrydžiui, kad ji būtų pajautusi, realiai, jog tapo dar labiau mylinti ir gailestingesnė, dar labiau norinti gyventi tiesoje.Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL naujasis leidimas ( 084 - 03)
Viljamas
2021-03-22 06:23:06
Jūs kaip asmenis tvarinys, turite protą ir valią. Derintojas kaip ikiasmenis tvarinys turi ikiprotą ir ikivalią. Jeigu jūs tiek iki galo susiderinate su Derintojo protu, kad turite visiškai tokią pačią nuomonę, tuomet jūsų protai tampa vienu, ir jūs gaunate Derintojo proto pastiprinimą. Po šito, jeigu jūsų valia liepia ir priverčia įgyvendinti šito naujo arba sujungto proto sprendimus, tuomet Derintojo ikiasmenė valia pasiekia asmenybės išraišką jūsų sprendimo dėka, ir kiek tai yra susiję su tuo konkrečiu projektu, tai jūs ir Derintojas esate vienas. Jūsų protas yra pasiekęs susiderinimą su dieviškumu, o Derintojo valia yra pasiekusi asmenybės išraišką. (1205-04)
Jurate
2021-03-20 22:25:12
Bet jūs žinote, kad yra Mano dalelė, Gerasis Locmanas, kuris vadovauja kapitonui, jūsų protui, kuris atsakingas už jūsų laivą. Tai jeigu jūs daugiau bendraujate su Manimi, jūs prisipildote daugiau ne tiktai Meilės, bet tuo pačiu ir Išminties, ir suprantate, kad nėra nieko vertingesnio kaip tiktai pasitikėjimas tuo Locmanu, kuris yra Mano dalelė, dalelė To, kuris yra Tobulumo ir Išminties Šaltinis visai Kūrinijai – per visą amžinybę ir begalybę. Todėl kiekvienas išmintingas kapitonas atsiduoda gerojo Locmano vedimui. Bet koks jūsų impulsas, kurį jūs pajuntate ir siekiate jį įgyvendinti Meilės motyvu visumos labui, taip pat yra bendravimas su Manimi, Meilės Galia 328 - 07
VJANINA
2021-03-17 18:23:23
Dorybę asmenybė turi savosios valios dėka; teisumas laisvos valios tvariniuose nėra automatinis. (0238-08-05)
Jurgita
2021-03-17 09:29:42
O aš jus visus vis stiprinu ir raginu imtis vis naujų ir ryžtingesnių veiksmų prisiimant naujų iššūkių ir juos įsisavinant ant jau esamų Mano dvasinių pamatų ir drauge su Manimi. Aš jums esu garantija, kad jūsų įtikėjimo Galia ir Tūris bus tikras – ne falsifikatas – jeigu jūs dėsite nuoseklias ir kasdienes pastangas, kaip jas numačiau jums kiekvienam asmeniškai pagal jūsų pečius ir atsivėrimą Man. Meilės Galia
283 - 17
VJANINA
2021-03-15 14:30:44
Jūsų žemiškosios ir visą laiką besikeičiančios džiaugsmo ir liūdesio emocijos iš esmės yra žmogiškos ir materialios reakcijos į savo vidinį psichinį klimatą ir į išorinę materialią aplinką. Todėl, nelaukite iš Derintojo savanaudiškos paguodos ir mirtingojo paramos. Derintojo reikalas yra parengti jus amžinajai kelionei, užtikrinti jūsų išlikimą. Paslaptingojo Pagalbininko misija nėra tokia, kad užglostytų jūsų suerzintus jausmus arba pasirūpintų jūsų įžeista garbe; Derintojo dėmesį atkreipia ir užima laiką jūsų sielos parengimas tai ilgai kylančiajai karjerai.(1192-02)
Jurate
2021-03-15 06:58:28
Aš ateinu nuo Amžinojo ir aš daug kartų sugrįždavau į Tėvo akivaizdą. Aš pažįstu Pirmojo Šaltinio ir Centro, Amžinojo ir Visuotinio Tėvo, aktualybę ir asmenybę. Aš žinau, jog nors didis Dievas yra absoliutus, amžinas, ir begalinis, ir begalinis, bet taip pat jis yra geras, dieviškas, ir gailestingas.
Aš žinau didžiųjų pareiškimų tiesą: "Dievas yra dvasia" ir "Dievas yra meilė", ir šitie du požymiai yra kuo visapusiškiausiai apreiškiami šiai
visatai Amžinuoju Sūnumi.
Fredas
2021-03-14 16:03:32
Juk jūs turite tokį posakį – galva tuščia kaip puodynė, nieko negaliu prisimint, nieko negaliu pasakyt, štai kad nebūtų ta tuščia puodynė, Minties Derintojas ir talpina į tą protą tokius teiginius, kurie turės prasmės po prisikėlimo. Dabar jie yra tam mirtingajam neprieinami, nes jie patalpinami aukštesniu energiniu dažniu. Ir tada vyksta perėjimo būsena ir mirtingasis gauna naują savosios asmenybės tapatybės formą, tas pats gi Minties Derintojas, gyvenęs su šiuo mirtinguoju pirminiame jo žengimo pas Mane į amžinybę pasaulyje, Urantijos planetoje, sugrąžina tą proto matricą, apvalytą nuo tų teršalų, kurie nereikalingi toje aplinkoje, kurioje atsiduria mirtingasis po požadinimo. Meilės Galia 278 - 07
VJANINA
2021-03-14 13:55:53
Iš Mano pusės yra parengtos jums visos sąlygos ir aplinkybės, kad jūsų tapatybė vis labiau šviesėtų, ir taptų Man vis stipriau išsiskleidžianti manąja Tikrove – savuoju gyvuoju žiedu. O kadangi Manoji Evoliucija visai Kūrinijai numato vien tik judėjimą Manojoje Tikrovėje, tai ir jūs turite savo laisvos valios pasirinkimą ir sprendimą panaudoti šitaip – Manosios Evoliucijos įgyvendinimą paversti savosios tapatybės gyvu žengimu Manojoje Tikrovėje jums padovanotoje kaip žaidimų aikštelėje atskleisti save pagal Mano Valią ir Planą visų Šviesos labui su savo įnešamu indėliu, atsidavus Manajam vedimui iš vidaus. Meilės Galia 264 - 13
VJANINA
2021-03-12 19:04:07
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]