Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Perdaug dažnai, tikrai perdaug dažnai, jūs supurvinate savo protą nenuoširdumu ir jį paženklinate neteisumu; jūs veikiate jį gyvuline baime ir iškraipote jį beprasmiu nerimu. Dėl to, nors proto šaltinis ir yra dieviškas, bet toks protas, kokį jūs pažįstate savo kilimo pasaulyje, vargu ar gali tapti didžiulio susižavėjimo, tuo labiau didelės meilės ar garbinimo, objektu. Apmąstymai apie nesubrendusį ir neaktyvų žmogiškąjį intelektą turėtų vesti tiktai į nusižeminimo reakcijas. (0103-05)

Jurgita
2021-03-12 09:59:23

Kada jūsų įtikėjimo savybė susvyruoja, tada kinta ir jūsų tapatybės realumas. Juk jūs jau išplėtėte savo požiūrį į Mano Tikrovės virpesius, jūs jau puikiai suvokiate, kad vien tik Meilės virpesių nėra, yra Manosios Tikrovės virpesiai, kuriuos jūs, atsivėrus Man, ir patiriate. Ir jeigu patiriate Meilę, tuomet tuose virpesiuose bus lygiai taip ir Gailestingumas, Tiesa, Išmintis, Teisingumas, Gėris, Grožis, Supratimas, Logika, Energija, Protas, Šviesa – Tikrovė. Ir jeigu pridėsiu dar vieną savybę – bus ir įtikėjimas – tai ir yra Mano jums suteiktos asmenybės tapatybė – tai ir esate jūs – kiekvienas – tikri ir realūs Man savuoju tapatybės buvimu – įtikėjimu. Tai reiškia, kad įtikėjimas yra jūsų – kiekvieno – tapatybės realumas, tikrumas, savasis aš toje vietoje ir tuo metu. Ir tai visiškai nepriklauso nuo jūsų dvasinio statuso. Taip yra per visą amžinybę ir begalybę. Meilės Galia 262 - 25

VJANINA
2021-03-10 19:27:33

Dvasios įžvalga pranoksta, papildo, ar teoriškai eina anksčiau už proto sąmonę. (0102-02-07)

Jurgita
2021-03-10 10:08:20

Tiesos negalima apibrėžti žodžiais, ją galima apibrėžti tiktai gyvenimu. Tiesa visada yra daugiau negu žinojimas. Žinojimas yra susijęs su matomais dalykais, bet tiesa pranoksta tokius grynai materialius lygius tuo, kad ji derinasi su išmintimi ir apima tokius neapčiuopiamus dalykus, kaip žmogiškąjį patyrimą, net dvasines ir gyvas realybes. Žinojimas kyla iš mokslo; išmintis atsiranda iš tikros filosofijos; tiesa gimsta iš dvasinio gyvenimo religinio patyrimo. Žinojimas turi reikalo su faktais; išmintis, su ryšiais; tiesa, su tikrovės vertybėmis. 1459 -03 -02

adolfina
2021-03-08 21:29:21

Mano mylimiausi vaikai, jūs esate tiek šitie šaukliai, tiek vedliai, kurie rodote Manąją idėją, kad visa komuna taptų visa žmonija, kur Maniesiems vaikams Kristaus atnešta komunizmo evangelija – Dievo Tėvystė, žmonių brolystė – tai yra komunizmo, Manąja prasme, Evangelija, kur visi vienas kitam yra brolis ir sesė dvasioje – nėra skriaudos, yra savitarpio supratimas ir gailestingas požiūris vienų į kitus, savitarpio pagalba, supratimas be jokio išnaudojimo. Ir tada jūs patys pajausite, kad jums nereikia tokių gausių materialių turtų, bet jūs patirsite, kokia yra nuostabi tarpusavio naujos kokybės santykių išraiška, Jūs patirsite, kad Manoji komuna – tai nėra siaura prasme kažkokia gamybos artelė, tai yra Manoji Kūrinija, kurioje viešpatauja Manoji Meilė, kaip Gyvoji Energija pasireiškianti jūsų viduje, ir iš jūsų pasklindanti vienų kitiems. Ir tada jūs ištiesite savo išminties ir sukauptos patirties pagalbos ranką bet kam, kam ji reikalinga. Bet jūsų skvarbus kosmine įžvalga išvystytas žvilgsnis mato daug daugiau ir toliau, kam reikalinga ta jūsų pagalbos ištiesta ranka Ir kitas ją - jūsų dvasios brolis ar sesė mielai su Meile priims. Meilės Galia 215 - 23

VJANINA
2021-03-06 17:29:16

Aš nieko negaliu sustabdyti, kas turi įvykti jūsų pasaulyje ir kas pažeidžia Mano valią, išskyrus tavo mokymus visai žmonijai. Ir būk tikras, juos iš tiesų išgirs net ir tiek toli, kaip Australijoje ir Japonijoje, Kinijoje ir Indijoje, Pietų ir Šiaurės Amerikoje, ir Europoje – ir visa dabartinė civilizacija turės užleisti vietą tavo Gyvajai Šviesai, kurią tu neši savo dvasios broliams ir sesėms, ir kurią tu gavai, ir gauni iš Manęs. Ir iš tiesų ateis tas laikas, kad visos bažnyčios ir sinagogos, visos mečetės ir pagodos džiaugsis dėl to, kad gautų iš tavęs Šviesos ir klausytų tavo gyvo žodžio. (Rojaus Trejybė-AŠ ESU, Meilės Galia 207-15 eilutė)

vvita
2021-03-04 23:12:01

… kolektyvinė komunija yra skirta jūsų labui. Nors jūs ir manote, kad būtent jūs palaikote komuniją su Manimi, tuo tarpu visiškai ignoruojate kitą pusę, jog Tikrovėje būtent Aš palaikau komuniją su jumis, kadangi kitose situacijose kasdieniame gyvenime jūs esate per daug užsiėmę, kad atsivertumėte Man savosios asmenybės tapatybės visa dvasine gelme. Kolektyvinė komunija yra nepakeičiama, todėl puoselėkite ją ir būkite joje aktyvūs. Meilės Galia 195 - 19

VJANINA
2021-03-01 16:19:48

Juk jūs jau dabar imate vis giliau suvokti, kad jūsų gyvenimo prasmė yra visumos labui. Jūs jau nesakote – savo tėvų, savo vaikų labui, bet jūs pranokstate net ir žmoniją – jūs jau kalbate apie Kūrinijos gerovę. Štai tokia milžiniška kosminė įžvalga jūsų viduje jau stiprėja – besiformuojanti ant Manojo dvasinio pamato, ir Manąja Šviesa pasireiškianti jūsų sprendimais, kuriuos jūs įgyvendinti vis stipriau imate drauge su Manimi, jausdami šitų sprendimų ir jų įgyvendinimo, vidinę ir išorinę prasmę; vidinę - reikšmingą jums, kiekvienam, individualiai, ir savoje aplinkoje, ir išorinę – visai aplinkai, ir net visai žmonijai, ir net visai Manajai Kūrinijai. Kada jūs šitokiu vektoriumi gyvenate, jums išnyksta našlaitiškumo samprata, nes jūs puikiai suvokiate, kad Aš esu kiekviename iš jūsų – žinote jūs tai ar nežinote. Tuomet jūs tą patirdami – dvasinę brolystę tarpusavyje ir Manąją Tėvystę ir Motinystę – žinote, kad per visą amžinybę jūs būsite vedami, globojami, ir išmintingai pamokant jus, kaip įsisavinti dar naują iššūkį visumos labui. Štai toks jūsų gyvensenos pasireiškimas dabartiniame, pradiniame, Urantijos, pasaulyje, jus milžiniškai išplečia ir iškelia virš šito pasaulio aplinkos – per gyvą susiliejimą su Manimi, per atsidavimą Manajam vedimui. Koks tada gali būti našlaitiškumo pojūtis arba samprata, jūsų viduje? Ji išnyksta, ištirpsta Manyje, ir jūsų gyvame ryšyje su Manimi, ir veikime drauge su Manimi visų tų, kurie iš tikrųjų nėra atradę Manęs savyje ir yra našlaičiai, labui; našlaičiai dėl to, kad jie nežino, kas yra jų tikrieji Tėvai. Meilės Galia 187 - 05

VJANINA
2021-02-28 16:41:04

Nesvarbu, kiek toli nuo Rojaus, kiek giliai erdvėje gimtų materiali asmenybė, turinti išlikimo potencialą, Dievas Septinkartis bus ten, ir tokiam neužbaigtam, kovojančiam, ir evoliuciniam tvariniui tarnaus tiesos, grožio, ir gėrio kupina meilės ir gailestingumo tarnyste. Septinkarčio dieviškumo tarnystė nusidriekia į vidų per Amžinąjį Sūnų į Rojaus Tėvą ir į išorę per Dienų Senuosius į visatų Tėvus – Sūnus Kūrėjus.(1164-03-02)

Jurate
2021-02-25 23:08:09

Apie visatą, kurioje mes dabar gyvename, galime galvoti kaip apie egzistuojančią ribiniame, transcendentiniame, ir absoliučiame lygiuose. Tai yra kosminė scena, kurioje yra vaidinama asmenybės veikimo ir energijos metamorfozės begalinė drama. (1160-04)

Jurate
2021-02-24 21:33:37

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal