Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Tam, kad būtų nauja epocha, Man reikia, kad Manoji Šviesa patektų į jūsų širdis taip giliai, kad ši Šviesa gyventų ir vestų jus iš vidaus – ir tai yra Manoji Meilė, kurią jūsų viduje patiria jūsų sąmonė. Tai yra Mano Varomoji Jėga per visą Kūriniją. Ir ši Gyvoji Energija pranoksta bet kokį ritualą, ir net dar daugiau – kai Manasis sūnus ar dukra atranda Mane savyje, ir pradeda patirti Mano Gyvąją Meilę savo viduje, tai šis sūnus ar dukra užmiršta bet kokį ritualą ir jis ar ji pradeda mėgautis gyvąja komunija su Manimi. Kuo daugiau jūs esate atsivėrę Man, ir kuo giliau jūs palaikote komuniją su Manimi, tuo labiau jūsų tapatybė yra reali Tikrovėje, būdama išlaisvinta iš iliuzijos ritualų. Dėl to jums suteikta Mano amžinoji dovana asmenybės forma yra reali ir laisva nuo žmogiškosios iliuzijos. Meilės Galia 155 - 02

VJANINA
2021-02-24 09:53:17

Tam, kad būtų nauja epocha, Man reikia, kad Manoji Šviesa patektų į jūsų širdis taip giliai, kad ši Šviesa gyventų ir vestų jus iš vidaus – ir tai yra Manoji Meilė, kurią jūsų viduje patiria jūsų sąmonė. Tai yra Mano Varomoji Jėga per visą Kūriniją. Ir ši Gyvoji Energija pranoksta bet kokį ritualą, ir net dar daugiau – kai Manasis sūnus ar dukra atranda Mane savyje, ir pradeda patirti Mano Gyvąją Meilę savo viduje, tai šis sūnus ar dukra užmiršta bet kokį ritualą ir jis ar ji pradeda mėgautis gyvąja komunija su Manimi. Kuo daugiau jūs esate atsivėrę Man, ir kuo giliau jūs palaikote komuniją su Manimi, tuo labiau jūsų tapatybė yra reali Tikrovėje, būdama išlaisvinta iš iliuzijos ritualų. Dėl to jums suteikta Mano amžinoji dovana asmenybės forma yra reali ir laisva nuo žmogiškosios iliuzijos.

VJANINA
2021-02-24 09:46:53

Tiesiogine prasme tai yra tiesa: “Visose jūsų kančiose kenčia jis.” “Kada tik triumfuojate jūs, tada triumfuoja ir jis jūsų viduje ir su jumis.” Jo ikiasmenė dieviškoji dvasia yra reali jūsų dalis. Rojaus Sala reaguoja į visatų visatos visas fizines metamorfozes; Amžinasis Sūnus apima visos kūrinijos visus dvasinius impulsus; Bendrai Veikiantysis apima besiplečiančio kosmoso visą proto išraišką. Visuotinis Tėvas visa dieviškosios sąmonės pilnatve įkūnija laiko ir erdvės visos evoliucinės kūrinijos kiekvienos esybės, būtybės, ir asmenybės besiplečiančio proto ir kylančiųjų dvasių progresinių pastangų visą individualų patyrimą. Ir visa tai tiesiogine prasme yra teisinga, nes “Jame mes visi gyvename ir judame ir turime savo būtį.” (0029-06)

Pastraipą išrinko Regina.

DDaiva
2021-02-23 19:30:38

Todėl tai, ką Aš jums sakau, yra tikras gyvenimas, Tikrovė, pasireiškianti jūsų aplinkoje. Tai nėra žaidimas, bet jūs turite turėti tokią žaismingą būseną, kad žaistumėte, kad jūsų tai nevargintų ir nedarytų jums milžiniško spaudimo, nekeltų didžiulės įtampos protui, ir tuo pačiu neatimtų jūsų pasitikėjimo. Jūs turite turėti tokį įtikėjimo lygį, kad jums tai būtų taip akivaizdu, kaip atlikti bet kokį materialų veiksmą, kurį jūs esate daugybę kartų atlikę, ir jums niekada nekildavo net mintis, kad tokio veiksmo jūs nepajėgūs atlikti. (Rojaus Trejybė-AŠ ESU Meilės Galia, 180 - 23 eilutė)

vvita
2021-02-22 23:07:19

Laiko vaikų materialus protas gali pakankamai suvokti Tėvą amžinybėje. Mes žinome, jog kiekvienas vaikas gali geriausiai save susieti su tikrove iš pradžių įsisavindamas vaiko-tėvų ryšius, o tada, išplėsdamas šitą sampratą, kad apimtų šeimą kaip visumą. Vėliau vaiko augantis protas sugebės prisiderinti prie šeimos ryšių sampratos, prie visuomenės, rasės, ir pasaulio ryšių, ir tada prie visatos, supervisatos, net visatų visatos ryšių. (0092-01)

Jurgita
2021-02-22 09:54:21

Niekada jūs be Manęs neišspręsite problemų. O jūs tą mėginate daryti per kartų kartas. Juk jūs turite patarlę- nelipkite ant grėblio, nes gausite per kaktą. Ir jūs kas kartą stojatės ant to paties grėblio, atkakliai, Aš net sakyčiau, užsispyrusiai neigiate Mano buvimą. Sukuriate įvairias sąjungas, paneigdami Mano buvimą, priimate įvairius dokumentus,įstatymus, paneigdami Mano buvimą, Mano Teisingumą, Mano Meilę, Mano Grožį, Mano Gailestingumą. Jūs viską esate valstybėje iškraipę. Ir dabar tokių valstybių atstatyti Mano Šviesa neįmanoma. Meilės Galia,042-5.

astraasen
2021-02-16 21:12:45

Tas visatos faktas, jog Dievas tapo žmogumi, amžiams pakeitė žmogiškosios asmenybės visas prasmes ir visas vertybes. Tikrąja šio žodžio prasme, meilė pažymi visuminių asmenybių, nesvarbu, ar jos būtų žmogiškosios ar dieviškosios arba žmogiškosios ir dieviškosios, abipusį rūpinimąsi. Savojo aš dalys gali veikti daugeliu būdų – galvodamos, jausdamos, norėdamos – bet tiktai visuminės asmenybės suderintos savybės yra sukoncentruojamos protingame veiksme; ir visos šitos galios yra susietos su mirtingojo proto dvasiniu sugebėjimu, kada žmogiškoji būtybė nuoširdžiai ir nesavanaudiškai myli kitą būtybę, žmogiškąją ar dieviškąją. (1228-02).

Jurate
2021-02-15 19:38:57

Nuo Jėzaus laikų Rojaus Trejybės tikroji tapatybė Urantijoje nebuvo žinoma (išskyrus nedidelį skaičių individų, kuriems ji buvo apreikšta specialiai) iki jos pavaizdavimo šituose apreiškiamuose dokumentuose. Bet, nors krikščioniškoji samprata praktiškai ir buvo klaidinga, vis tik ji iš esmės buvo teisi dvasinių ryšių atžvilgiu. Tiktai dėl savo filosofinių reikšmių ir kosmologinių pasekmių šitoji samprata iš tikrųjų patiria sunkumų: Daugeliui tų, kurie turi kosminį mąstymą, sunku patikėti, jog Dievybės Antrasis Asmuo, begalinės Trejybės antrasis narys, kažkada gyveno Urantijoje; ir nors dvasiniu požiūriu tai yra teisinga, bet tai nėra tikrovės faktas. Kūrėjai Mykolai visiškai įkūnija Amžinojo Sūnaus dieviškumą, bet jie nėra toji absoliuti asmenybė. (1145-02)

Jurate
2021-02-12 22:25:05

Būdamas Urantijoje, Mykolas Kristus kartą pasakė, "Aš esu tas kelias, toji tiesa, ir tas gyvenimas." Ir mes manome, jog amžinybėje Mykolai tiesiogine prasme turi likimą būti "tas kelias, toji tiesa, ir tas gyvenimas," visą laiką apšviečiantys tą kelią visoms visatos asmenybėms, nes jis veda iš aukščiausiojo dieviškumo per galutinį absonitumą į amžinąjį dievybės užbaigtumą. (0242-04-04)

Jurate
2021-02-03 12:14:21

Šito trečiadienio popietę, savo kreipimosi metu, Jėzus savo pasekėjams pirmą kartą papasakojo apie baltąją leliją, kuri savo tyrą ir kaip sniegas baltą žiedą iškelia aukštai į saulės šviesą, nors jos šaknys yra įsikibusios į juodos žemės dumblą ir purvą apačioje. “Lygiai taip,” sakė jis, “mirtingasis žmogus, nors savo
kilmės ir būties šaknis turi žmogiškosios prigimties gyvulinėje dirvoje, bet įtikėjimo dėka jis gali savo dvasinę prigimtį iškelti į dangiškosios tiesos saulės šviesą ir iš tikrųjų duoti taurių dvasinių vaisių.” (1737-06)

Jurate
2021-01-30 21:29:42

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal