Forumas: temos peržiūra
DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-10-30 22:38:55
Komentarai
Įtikėjimas yra begalinis procesas, ir jis yra GYVAS SIELOS AUGIMO GYVAME RYŠYJE SU MANIMI PROCESAS. Todėl jo pakeisti negalima niekuo kitu, ir niekam. Todėl niekas iš jūsų negali įtikėti už kitą, net ir labai nuoširdžiai šito trokšdamas. Jūs melskite įtikėjimo kitiems, o sau dar gilesnio gyvo dvasinio ryšio su Manimi, tačiau vis tiek kiekvienas turi pats ASMENIŠKAI ATSIVERTI MAN, TURI ASMENIŠKAI DĖTI PASTANGAS, NUOŠIRDŽIAS IR ATKAKLIAS, PATS, IR KASDIEN. Ir tik tada bus atlygis – įtikėjimas ir gimimas iš dvasios. Tada kiekvienas, po gimimo iš dvasios, tampa Manuoju atspindžiu materialiu pavidalu – PAMILSTA VISUS. Ir tada nustoja būti motina ir tėvas, sūnus ir dukra, kaip iki šiol buvo įpratę žmonės graduoti į artimus ir mylimus, labiau artimus ir labiau mylimus, pačius artimiausius ir pačius mylimiausius, nes pačiais mylimiausiais tampa VISI IR KIEKVIENAS. Štai tik toks įtikėjimas yra GYVAS IR TIKRAS, ne iliuzinis ir nesusigalvotas. Tik tada jūs atstovaujate kaip Mano atspindys savo aplinkoje ir savo aplinkai, ir atstovaujate ne tik su meile, bet ir iš meilės MAN, IR VISIEMS VIENODAI. Gyvoji Tyla 77-03Viljamas
2021-01-07 03:27:52
Nors prisiartinimas prie Tėvo buvimo Rojuje turi laukti, kol jūsų dvasinis išsivystymas pasieks aukščiausiuosius ribinius lygius, bet jūs turėtumėte džiaugtis, suvokdami visą laiką esančią galimybę betarpiškai bendrauti su Tėvo padovanota dvasia, kuri taip artimai susieta su jūsų vidine siela ir su jūsų dvasingėjančiu savuoju aš. (0063-01)
Jurgita
2021-01-06 09:50:44
Kosminio proto visuose asmenybės susivienijimuose egzistuoja tokia savybė, kurią būtų galima pavadinti "reagavimu į tikrovę." Būtent šitoji valinių tvarinių visuotinė kosminė dovana gelbsti juos, kad jie netaptų mokslo, filosofijos, ir religijos pateikiamų apriorinių prielaidų bejėgėmis aukomis. (0191 - 08 - 1-4)
VioletaP
2021-01-05 14:00:15
Filosofiją jūs dar kažkaip suprantate, ir dieviškumą jūs suvokiate garbinime, visuomeninėje tarnystėje, ir asmeniniame dvasiniame patyrime, bet Grožio – kosmologijos – siekimą jūs visi perdaug dažnai apribojate žmogaus primityvių meninių pastangų studijavimu. Grožis, menas, didele dalimi yra kontrastų suvienijimo dalykas. Įvairovė yra esminė Grožio sampratai. Aukščiausiasis Grožis, ribinio meno viršūnė, yra Kūrėjo ir tvarinio kosminių kraštutinumų platybės suvienijimo drama. Žmogus, surandantis Dievą, ir Dievas, surandantis žmogų – tvarinys, tampantis toks tobulas, koks tobulas yra Kūrėjas – tai yra dieviškasis pasiekimas to, kas yra nuostabiausiai gražu, kosminio meno aukščiausios viršūnės pasiekimas.
Todėl materializmas, ateizmas, yra bjaurumo maksimumas to, kas yra gražu, ribinės antitezės aukščiausia viršūnė. Aukščiausiąjį Grožį sudaro panorama iš vienijamų variacijų, kurios yra kilusios iš ikiegzistencinės harmoningos Tikrovės. – 0646 – 05-06 – Pateikta Galingojo Žinianešio, besilankančio Urantijoje, Nebadono Apreiškimo Korpuso pageidavimu ir bendradarbiaujant su vienu iš Melkizedekų, Urantijos Planetos Princo vicegerentu.
Violeta
2021-01-04 15:04:47
Juk savo namus jūs kartas nuo karto imate tvarkyti, ir kai kurių senų daiktų atsisakote, tiesiog jie jums jau nebereikalingi, jūs išmetate. Tuo tarpu PASĄMONĖ NIEKO NEATSISAKO, JI VISKĄ KAUPIA, nes jūs šito pasąmonės aruodo patys tvarkyti negalite. Tuo tarpu pats aruodas siurbia bet kokią informaciją, kuri yra aplinkoje. Jūsų niekas nemokė, kad reikėtų uždėti FILTRĄ tai informacijai, kurią jums pateikia aplinka, kad nebūtų pasąmonė teršiama, ir tuo pačiu tas CHAOSAS dar labiau augtų. O kadangi šita milžiniška sujaukta informacija yra dar fragmentuotai pateikiama atitinkamais teiginiais ir mokymais jūsų pačių draugų, mokytojų, dvasininkų, politikų, jūs iš tų fragmentuotų teiginių kuriate savo gyvenseną, jūs kuriate įvairias šventes, įvairias tradicijas. (04 - 10-17, Tėvo mokymas 2013 01 05 )
astraasen
2021-01-03 18:47:09
uk savo namus jūs kartas nuo karto imate tvarkyti, ir kai kurių senų daiktų atsisakote, tiesiog jie jums jau nebereikalingi, jūs išmetate. Tuo tarpu PASĄMONĖ NIEKO NEATSISAKO, JI VISKĄ KAUPIA, nes jūs šito pasąmonės aruodo patys tvarkyti negalite. Tuo tarpu pats aruodas siurbia bet kokią informaciją, kuri yra aplinkoje. Jūsų niekas nemokė, kad reikėtų uždėti FILTRĄ tai informacijai, kurią jums pateikia aplinka, kad nebūtų pasąmonė teršiama, ir tuo pačiu tas CHAOSAS dar labiau augtų. O kadangi šita milžiniška sujaukta informacija yra dar fragmentuotai pateikiama atitinkamais teiginiais ir mokymais jūsų pačių draugų, mokytojų, dvasininkų, politikų, jūs iš tų fragmentuotų teiginių kuriate savo gyvenseną, jūs kuriate įvairias šventes, įvairias tradicijas. (04 - 10-17, Tėvo mokymas 2013 01 05 )
astraasen
2021-01-03 18:45:47
Niekada jūs be Manęs neišspręsite problemų. O jūs tą mėginate daryti per kartų kartas. Juk jūs turite patarlę- nelipkite ant grėblio, nes gausite per kaktą. Ir jūs kas kartą stojatės ant to paties grėblio, atkakliai, Aš net sakyčiau, užsispyrusiai neigiate Mano buvimą. Sukuriate įvairias sąjungas, paneigdami Mano buvimą, priimate įvairius dokumentus,įstatymus, paneigdami Mano buvimą, Mano Teisingumą, Mano Meilę, Mano Grožį, Mano Gailestingumą. Jūs viską esate valstybėje iškraipę. Ir dabar tokių valstybių atstatyti Mano Šviesa neįmanoma. Meilės Galia,042-5.
astraasen
2021-01-03 18:43:13
Kada jūs surasite Tėvą, tada surasite savo dvasinio kilimo visatoje didingą priežastį; kada jūs surasite Aukščiausiąjį, tada atrasite savo žengimo pirmyn į Rojų karjeros didingą pasekmę. 1291 - 03
Bet nė vienas Dievą pažinęs mirtingasis niekada negali būti vienišas savo kelionėje per kosmosą, nes jis žino, jog, žengiant kiekvieną žingsnį šiuo keliu, Tėvas eina greta jo, tuo tarpu pats tas kelias, kuriuo jis žengia, yra Aukščiausiojo buvimas. 1291 - 04
VJANINA
2021-01-02 16:54:05
Tai štai, kada jūsų būsena bus tokia, kad materialios smegenys nesuks sau galvos, kad reikalinga vakcina, nors girdės tą aiškinimą per televiziją, per radiją, skaitys knygose ar straipsniuose, bet bus suprantama akivaizdžiai, kad jums šitos vakcinos nereikia, kad čia kalba kažkas kažkam kitam, bet ne jums, ir šitoji būsena bus suteikta Mano, nes Aš esu tas, kuris neleidžia pasireikšti tam, kas nėra iš Manęs. Visi virusai ir bakterijos nėra iš Manęs, jos jūsų negali pasiekti, nors aplinkoje ir yra. 142 psl., 21-28 eil. – Meilės Galia.
DDaiva
2021-01-02 11:47:17
Aš prievartos jėga netempiu jūsų nei į Rojų, nei link Manęs, bet visada jus vedu savo Meile, ir visada vienodai, ir visus. Ir tik nuo jūsų asmeninio atsivėrimo Man ir priklauso jūsų likimo įgyvendinimas- jūsų laimė šiame pasaulyje ir palaima per amžinybę. Meilės Galia,072-27.
astraasen
2021-01-01 21:44:12
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]