Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

O aš jus visus vis stiprinu ir raginu imtis vis naujų ir ryžtingesnių veiksmų prisiimant naujų iššūkių ir juos įsisavinant ant jau esamų Mano dvasinių pamatų ir drauge su Manimi. Aš jums esu garantija, kad jūsų įtikėjimo Galia ir Tūris bus tikras – ne falsifikatas – jeigu jūs dėsite nuoseklias ir kasdienes pastangas, kaip jas numačiau jums kiekvienam asmeniškai pagal jūsų pečius ir atsivėrimą Man. Meilės Galia
283 - 17

VJANINA
2021-03-15 14:30:44

Jūsų žemiškosios ir visą laiką besikeičiančios džiaugsmo ir liūdesio emocijos iš esmės yra žmogiškos ir materialios reakcijos į savo vidinį psichinį klimatą ir į išorinę materialią aplinką. Todėl, nelaukite iš Derintojo savanaudiškos paguodos ir mirtingojo paramos. Derintojo reikalas yra parengti jus amžinajai kelionei, užtikrinti jūsų išlikimą. Paslaptingojo Pagalbininko misija nėra tokia, kad užglostytų jūsų suerzintus jausmus arba pasirūpintų jūsų įžeista garbe; Derintojo dėmesį atkreipia ir užima laiką jūsų sielos parengimas tai ilgai kylančiajai karjerai.(1192-02)

Jurate
2021-03-15 06:58:28

Aš ateinu nuo Amžinojo ir aš daug kartų sugrįždavau į Tėvo akivaizdą. Aš pažįstu Pirmojo Šaltinio ir Centro, Amžinojo ir Visuotinio Tėvo, aktualybę ir asmenybę. Aš žinau, jog nors didis Dievas yra absoliutus, amžinas, ir begalinis, ir begalinis, bet taip pat jis yra geras, dieviškas, ir gailestingas.
Aš žinau didžiųjų pareiškimų tiesą: "Dievas yra dvasia" ir "Dievas yra meilė", ir šitie du požymiai yra kuo visapusiškiausiai apreiškiami šiai
visatai Amžinuoju Sūnumi.

Fredas
2021-03-14 16:03:32

Juk jūs turite tokį posakį – galva tuščia kaip puodynė, nieko negaliu prisimint, nieko negaliu pasakyt, štai kad nebūtų ta tuščia puodynė, Minties Derintojas ir talpina į tą protą tokius teiginius, kurie turės prasmės po prisikėlimo. Dabar jie yra tam mirtingajam neprieinami, nes jie patalpinami aukštesniu energiniu dažniu. Ir tada vyksta perėjimo būsena ir mirtingasis gauna naują savosios asmenybės tapatybės formą, tas pats gi Minties Derintojas, gyvenęs su šiuo mirtinguoju pirminiame jo žengimo pas Mane į amžinybę pasaulyje, Urantijos planetoje, sugrąžina tą proto matricą, apvalytą nuo tų teršalų, kurie nereikalingi toje aplinkoje, kurioje atsiduria mirtingasis po požadinimo. Meilės Galia 278 - 07

VJANINA
2021-03-14 13:55:53

Iš Mano pusės yra parengtos jums visos sąlygos ir aplinkybės, kad jūsų tapatybė vis labiau šviesėtų, ir taptų Man vis stipriau išsiskleidžianti manąja Tikrove – savuoju gyvuoju žiedu. O kadangi Manoji Evoliucija visai Kūrinijai numato vien tik judėjimą Manojoje Tikrovėje, tai ir jūs turite savo laisvos valios pasirinkimą ir sprendimą panaudoti šitaip – Manosios Evoliucijos įgyvendinimą paversti savosios tapatybės gyvu žengimu Manojoje Tikrovėje jums padovanotoje kaip žaidimų aikštelėje atskleisti save pagal Mano Valią ir Planą visų Šviesos labui su savo įnešamu indėliu, atsidavus Manajam vedimui iš vidaus. Meilės Galia 264 - 13

VJANINA
2021-03-12 19:04:07

Perdaug dažnai, tikrai perdaug dažnai, jūs supurvinate savo protą nenuoširdumu ir jį paženklinate neteisumu; jūs veikiate jį gyvuline baime ir iškraipote jį beprasmiu nerimu. Dėl to, nors proto šaltinis ir yra dieviškas, bet toks protas, kokį jūs pažįstate savo kilimo pasaulyje, vargu ar gali tapti didžiulio susižavėjimo, tuo labiau didelės meilės ar garbinimo, objektu. Apmąstymai apie nesubrendusį ir neaktyvų žmogiškąjį intelektą turėtų vesti tiktai į nusižeminimo reakcijas. (0103-05)

Jurgita
2021-03-12 09:59:23

Kada jūsų įtikėjimo savybė susvyruoja, tada kinta ir jūsų tapatybės realumas. Juk jūs jau išplėtėte savo požiūrį į Mano Tikrovės virpesius, jūs jau puikiai suvokiate, kad vien tik Meilės virpesių nėra, yra Manosios Tikrovės virpesiai, kuriuos jūs, atsivėrus Man, ir patiriate. Ir jeigu patiriate Meilę, tuomet tuose virpesiuose bus lygiai taip ir Gailestingumas, Tiesa, Išmintis, Teisingumas, Gėris, Grožis, Supratimas, Logika, Energija, Protas, Šviesa – Tikrovė. Ir jeigu pridėsiu dar vieną savybę – bus ir įtikėjimas – tai ir yra Mano jums suteiktos asmenybės tapatybė – tai ir esate jūs – kiekvienas – tikri ir realūs Man savuoju tapatybės buvimu – įtikėjimu. Tai reiškia, kad įtikėjimas yra jūsų – kiekvieno – tapatybės realumas, tikrumas, savasis aš toje vietoje ir tuo metu. Ir tai visiškai nepriklauso nuo jūsų dvasinio statuso. Taip yra per visą amžinybę ir begalybę. Meilės Galia 262 - 25

VJANINA
2021-03-10 19:27:33

Dvasios įžvalga pranoksta, papildo, ar teoriškai eina anksčiau už proto sąmonę. (0102-02-07)

Jurgita
2021-03-10 10:08:20

Tiesos negalima apibrėžti žodžiais, ją galima apibrėžti tiktai gyvenimu. Tiesa visada yra daugiau negu žinojimas. Žinojimas yra susijęs su matomais dalykais, bet tiesa pranoksta tokius grynai materialius lygius tuo, kad ji derinasi su išmintimi ir apima tokius neapčiuopiamus dalykus, kaip žmogiškąjį patyrimą, net dvasines ir gyvas realybes. Žinojimas kyla iš mokslo; išmintis atsiranda iš tikros filosofijos; tiesa gimsta iš dvasinio gyvenimo religinio patyrimo. Žinojimas turi reikalo su faktais; išmintis, su ryšiais; tiesa, su tikrovės vertybėmis. 1459 -03 -02

adolfina
2021-03-08 21:29:21

Mano mylimiausi vaikai, jūs esate tiek šitie šaukliai, tiek vedliai, kurie rodote Manąją idėją, kad visa komuna taptų visa žmonija, kur Maniesiems vaikams Kristaus atnešta komunizmo evangelija – Dievo Tėvystė, žmonių brolystė – tai yra komunizmo, Manąja prasme, Evangelija, kur visi vienas kitam yra brolis ir sesė dvasioje – nėra skriaudos, yra savitarpio supratimas ir gailestingas požiūris vienų į kitus, savitarpio pagalba, supratimas be jokio išnaudojimo. Ir tada jūs patys pajausite, kad jums nereikia tokių gausių materialių turtų, bet jūs patirsite, kokia yra nuostabi tarpusavio naujos kokybės santykių išraiška, Jūs patirsite, kad Manoji komuna – tai nėra siaura prasme kažkokia gamybos artelė, tai yra Manoji Kūrinija, kurioje viešpatauja Manoji Meilė, kaip Gyvoji Energija pasireiškianti jūsų viduje, ir iš jūsų pasklindanti vienų kitiems. Ir tada jūs ištiesite savo išminties ir sukauptos patirties pagalbos ranką bet kam, kam ji reikalinga. Bet jūsų skvarbus kosmine įžvalga išvystytas žvilgsnis mato daug daugiau ir toliau, kam reikalinga ta jūsų pagalbos ištiesta ranka Ir kitas ją - jūsų dvasios brolis ar sesė mielai su Meile priims. Meilės Galia 215 - 23

VJANINA
2021-03-06 17:29:16

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal