Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Štai, Mano mylimieji vaikai, visuomet atsirėmę į Mane jūs gausite išminties, bet kokioje situacijoje, ne vien tiktai bendraudami su tais, kurie yra patekę į alkoholio ir narkotikų energetinių žemo dažnio virpesių lauką, bet ir kiti jūsų dvasiniai broliai ir sesės, kurie turi savų problemų, savų rūpesčių, ir kuriems jūs norite padėti – suteikti nusiraminimą – sustiprinimą – remkitės į MANE, pajauskite, kaip Aš jus vedu, ir veikite drauge su Manimi – niekada jūs neveiksite vieni, visą laiką šitame veikime esu Aš – Meilės Šaltinis ir Centras. Jeigu jūs veikiate vykdydami Mano valią. Aš jus visuomet stiprinu, tačiau net kada jūs veikiate prieš Mano valią, Aš taip pat veikiu, bet visą laiką užliedamas jus Meilės antplūdžiu, kad pakoreguočiau jų sprendimą į Meilės ir Šviesos pasireiškimą. Jūs niekada negalite veikti be Manęs, jūs niekada negalite pabėgti nuo Manęs, Meilės Galia 079 - 17

VJANINA
2021-01-01 20:57:09

Gyvenkite Meilėje. Dalinkite Meilę. Ir nepakeiskite gailestingumo gailesčiu, nes šitaip jūs pražudysite visą civilizaciją, kuri jau žudoma, ir žūsta. Aš jus pasirinkau kaip Savo mylimiausius vaikus, kad jūs nušvistumėte Manimi, gyventumėte Manimi, ir šitaip suteiktumėte visai žmonijai druskos skonį, nes jūs esate Mano Gyvoji Druska. JŪS suteikiate tą apsaugą žmonijai, kad ji nežūtų iki galo. Nepraraskite druskos skonio. (Rojaus Trejybė-AŠ ESU Meilės Galia 043 – 22 eilutė)

vvita
2020-12-30 23:07:37

Atsivėrimas tai nėra stebuklingas žodis, tai yra jūsų asmens nukreipimas į Mane, kaip į dvasios Šaltinį, kaip į dvasios Centrą. Ir jūsų maldos, nesvarbu kaip ištariamos -garsiai, tyliai, mintyse, ar net nesuformulavus iki galo minties- neužbaigus sakinio- pasiekia Mane virpesiais, vien tik jūsų ketinimu, pagalvojus, kad verta Man pasimelsti- jau šitas atsivėrimo teiginys pasiekia Mane. Todėl jūs nepergyvenkite, kad jūsų maldos gali būti netinkamos, nepasiekti Manęs- nedingsta nė viena, net ir neužbaigta jūsų nuoširdi mintis. Meilės Galia, 073-27.

astraasen
2020-12-29 20:12:24

Nuo žmogiškosios valios vientisumo priklauso būsimojo užbaigtojo amžinasis likimas; nuo mirtingojo laisvos valios nuoširdumo priklauso, ar dieviškasis Derintojas įgaus amžinąją asmenybę; nuo mirtingojo pasirinkimo ištikimybės priklauso, ar Visuotinis Tėvas turės naują kylantįjį sūnų; nuo sprendimų-veiksmų atkaklumo ir išminties priklauso Aukščiausiosios Būtybės patirtinės evoliucijos aktualizavimasis. 1233 - 01 - 03

VJANINA
2020-12-27 18:16:54

Vidinis kūrybingumas prisideda prie charakterio sutaurinimo asmenybės integravimo ir savojo aš suvienijimo dėka. Visiems laikams tai yra teisinga: Praeities pakeisti negalima; vidinio savojo aš dabartinio kūrybingumo tarnystės dėka galima pakeisti tiktai ateitį. 1221 - 01

VJANINA
2020-12-26 11:43:08

Juk savo namus jūs kartas nuo karto imate tvarkyti, ir kai kurių senų daiktų atsisakote, tiesiog jie jums jau nebereikalingi, jūs išmetate. Tuo tarpu PASĄMONĖ NIEKO NEATSISAKO, JI VISKĄ KAUPIA, nes jūs šito pasąmonės aruodo patys tvarkyti negalite. Tuo tarpu pats aruodas siurbia bet kokią informaciją, kuri yra aplinkoje. Jūsų niekas nemokė, kad reikėtų uždėti FILTRĄ tai informacijai, kurią jums pateikia aplinka, kad nebūtų pasąmonė teršiama, ir tuo pačiu tas CHAOSAS dar labiau augtų. O kadangi šita milžiniška sujaukta informacija yra dar fragmentuotai pateikiama atitinkamais teiginiais ir mokymais jūsų pačių draugų, mokytojų, dvasininkų, politikų, jūs iš tų fragmentuotų teiginių kuriate savo gyvenseną, jūs kuriate įvairias šventes, įvairias tradicijas. (04 - 10-17, Tėvo mokymas 2013 01 05 )

VioletaP
2020-12-25 20:09:30

Materialus protas yra ta arena, kurioje gyvena žmogiškosios asmenybės, save sąmoningai suvokia, priima sprendimus, pasirenka Dievą arba jį apleidžia, įamžina arba sunaikina save.
1216 - 05

VJANINA
2020-12-25 18:26:55

Materialus protas yra ta arena, kurioje gyvena žmogiškosios asmenybės, save sąmoningai suvokia, priima sprendimus, pasirenka Dievą arba jį apleidžia, įamžina arba sunaikina save.
1216 - 05

VJANINA
2020-12-25 18:26:55

Protėvių garbinimo didžiausia silpnoji vieta yra ta, kad jis skatina tokią filosofiją, kuri žvelgia į praeitį. Kad ir kaip būtų išmintinga kaupti išmintį iš praeities, bet kvailystė manyti, jog praeitis yra išskirtinis tiesos šaltinis. Tiesa yra santykinė ir besiplečianti; ji visada gyvena dabartyje, pasiekdama naują išraišką kiekvienoje žmonių kartoje – net ir kiekvieno žmogaus gyvenime. – 0888 – 01 – Pateikta Nebadono Archangelo

Violeta
2020-12-24 15:19:20

Niekada jūs be Manęs neišspręsite problemų. O jūs tą mėginate daryti per kartų kartas. Juk jūs turite patarlę- nelipkite ant grėblio, nes gausite per kaktą. Ir jūs kas kartą stojatės ant to paties grėblio, atkakliai, Aš net sakyčiau, užsispyrusiai neigiate Mano buvimą. Sukuriate įvairias sąjungas, paneigdami Mano buvimą, priimate įvairius dokumentus,įstatymus, paneigdami Mano buvimą, Mano Teisingumą, Mano Meilę, Mano Grožį, Mano Gailestingumą. Jūs viską esate valstybėje iškraipę. Ir dabar tokių valstybių atstatyti Mano Šviesa neįmanoma. Meilės Galia,042-5.

astraasen
2020-12-22 21:41:41

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal