Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Todėl tiek, kiek jūs atsiduodate Manosios Meilės vedimui iš vidaus, tiek jūs ir siekiate ją Man sugrąžinti per vis gilesnių žinių įgyjimą. Kuo mažiau Mane mylite, tuo labiau bėgate nuo Manosios Šviesos žinių ir tuo pačiu pažeidžiate Mano laisvą valią. Aš jums suteikiau laisvą valią ne tam, kad pažeidinėtumėte Manąją valią, bet kad ja naudotumėtės vykdydami Manąją valią. O Manoji valia yra viena- meilė kuo ryškesnių žinių veikime visų labui. 035 - 06,Gyvoji Tyla.

astraasen
2020-01-14 22:18:25

Būti didingu, reiškia būti panašiu į Dievą. Ir kadangi didingumo kokybę visiškai nulemia gėrio turinys, tai reiškia, jog net ir jūsų dabartinėje žmogiškojoje būsenoje, jeigu jūs galite gailestingumo dėka tapti geras, tai šituo jūs tampate didingas. Kuo ryžtingiau jūs laikysitės dieviškojo gėrio sampratų ir kuo atkakliau šito sieksite, tuo tikriau jūs iš tiesų augsite didingumu, tikrojo išlikimo charakterio tikruoju didumu. 0317 - 03

VJANINA
2020-01-14 13:49:53

Jeigu jūsų materialus kūnas yra pažeistas dvasioje, jis bus labai greitu laiku pažeistas ir jūsų intelektualia prasme, o tada šitas pasireiškimas pasieks ir patį žemiausią materialų kokį nors organą, jūsų vadinamajame žmogiškajame kūne. Jūs gydote jį ne nuo tos pusės. 359 - 03,Gyvoji Tyla.

astraasen
2020-01-13 20:43:58

Linkiu jums šviesos viduje. O ramybę Aš palieku, kad imtumėte savuoju atsivėrimu. Niekada jūs jos neišsemsite, nes ji yra tokia gausi Mūsų viduje - ir jums prieinama. Todėl ją semkite dvasiniu samčiu,kuris neturi kraštų, ir jis visą laiką gilės ir platės nuo jūsų didesnio atsivėrimo, ir bendradarbiavimo su Apvaizda, ir maldos už kitus. 313- 04,Gyvoji Tyla.

astraasen
2020-01-12 20:24:14

Dabar Aš jums pasakysiu tokį jūsų pačių dažnai kartojamą, kur nors išvykus, teiginį - AŠ pasiilgstu jūsų - kada jūs kam nors sakote, ką mylite ir su kuo buvote išsiskyrę. Aš jums sakau - Aš esu jūsų ilgesys, nors pats niekada neturiu ilgesio ir nesiunčiu niekam. 310 - 02,Gyvoji Tyla.

astraasen
2020-01-11 22:25:25

Kiekviename mirtingajame egzistuoja duali prigimtis: gyvulinių polinkių paveldėjimas ir dvasinio apdovanojimo aukštas akstinas. Per tą trumpą gyvenimą, kurį jūs gyvenate Urantijoje, šitie du skirtingi ir priešingi akstinai retai kada gali būti vienas su kitu sutaikyti iki galo; vargu ar jie gali būti suvienyti ar suderinti, bet per jūsų visą gyvenimą ši suvienyta Dvasia visą laiką tarnauja, kad padėtų jums materialų kūną padaryti vis labiau ir labiau paklūstantį Dvasios vadovavimui. Nors jūs ir turite nugyventi savąjį materialų gyvenimą, nors ir negalite išvengti savojo kūno ir jo poreikių, bet, nežiūrint viso šito, savo tikslu ir idealais jūs vis labiau esate įgaliojami savo gyvulinę prigimtį pajungti Dvasios įsisavinimui. Iš tikrųjų jūsų pačių viduje yra dvasinių jėgų bendrininkavimas, dieviškųjų galių konfederacija, kurių išimtinis tikslas yra įgyvendinti jūsų galutinį išlaisvinimą iš materialiųjų pančių ir ribinių apribojimų.
0381 - 02
Dvasia niekada nevaro, tiktai veda. Jeigu jūs mokotės su noru, jeigu jūs norite pasiekti dvasinius lygius ir dieviškąsias aukštybes, jeigu jūs nuoširdžiai trokštate pasiekti amžinąjį tikslą, tada dieviškoji Dvasia švelniai ir su meile jus ves sūnystės ir dvasinio vystymosi keliu. Kiekvienas žingsnis, kurį jūs žengiate, turi būti norimo, išmintingo, ir džiugaus bendradarbiavimo žingsnis. Dvasios viešpatavimas niekada neturi prievartos atspalvio, o taip pat jo nesuteršia privalėjimas.
0381 - 04
Ir kada toks dvasios vadovaujamas gyvenimas yra priimamas laisvai ir protingai, tada žmogiškojo proto viduje palaipsniui išsivysto neabejotinas suvokimas apie dvasinės komunijos dieviškąjį ryšį ir garantiją; anksčiau ar vėliau "Dvasia paliudys su jūsų dvasia (Derintoju), kad jūs esate Dievo vaikas." Jūsų paties Minties Derintojas jau iš tiesų pasakė jums apie jūsų giminingumą su Dievu, taip, kad šis įrašas įrodo, jog Dvasia liudija "su jūsų dvasia," o ne jūsų dvasiai.
0381 - 05

VJANINA
2020-01-11 21:50:21

Kokia gi žmoguje glūdi gyvuliška savybė, vedanti jį į tai, kad jis nori įžeisti ir fiziškai užsipulti tai, ko jis negali pasiekti dvasiškai arba suvokti intelektualiai? Pusiau civilizuotas žmogus vis dar tebeturi slypintį ydingą žiaurumą, kuris stengiasi išsilieti ant tų, kurių išmintis ir dvasinis išsivystymas yra aukštesnio lygio. Pasižiūrėkite į šitų tariamai civilizuotų žmonių ydingą grubumą ir brutalų žiaurumą, kada jie jautė tam tikrą gyvulinį pasitenkinimą šitaip fiziškai užsipuolę nesipriešinantį Žmogaus Sūnų. Kada šitie įžeidinėjimai, patyčios, ir smūgiai teko Jėzui, tada jis nesigynė, bet nebuvo bejėgis. Jėzus nebuvo nugalėtas, tiesiog nekovojo materialiąja prasme. 1984-07

Regina

DDaiva
2020-01-11 19:31:44

Šitas įsikūnijęs Makiventa gavo Minties Derintoją, kuris apsigyveno šioje viršžmogiškojoje asmenybėje kaip laiko pagalbininkas ir kūno mokytojas, tokiu būdu įgydamas tą patyrimą ir praktinį susipažinimą su Urantijos problemomis ir su tuo metodu, kurio dėka apsigyvenama įsikūnijančio sūnaus viduje, kas įgalino šitą Tėvo dvasią taip drąsiai veikti vėlesniojo Dievo Sūnaus, Mykolo, žmogiškajame prote, kada jis žemėje pasirodė mirtingojo materialaus kūno pavidalu. Ir tai yra vienintelis Minties Derintojas, kuris kada nors veikė dviejuose protuose Urantijoje, bet abu protai buvo tiek dieviški, tiek ir žmogiški. 1016 - 01

VJANINA
2020-01-10 10:33:22

Todėl nustokite bijoti tų, kurie jums tiesia pagalbos ranką. Ištieskite savo ranką. Paimkite ją ir paspauskite, ir aiškinkite kitiems, kad jie taip pat nebūtų apimti nerimo, baimės, net ir panikos. Aiškinkite, kad tokie atvykimai dažnės, apims didesnę jūsų planetos teritoriją, nes planeta dabar skęsta - skęsta - ją reikia gelbėti visomis įmanomomis priemonėmis. 117- 04, Gyvoji Tyla.

astraasen
2020-01-08 22:00:31

Jūs esate šitos naujosios epochos šaukliai- gyvieji Mano šaukliai. Todėl jūs nepergyvenkite dėl to virsmo, kuris jau prasidėjo.064-03,Gyvoji Tyla.

astraasen
2020-01-07 22:52:30

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal