Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Kas yra šlovinimas? Tai yra Tikrovės išraiška, kada jūs atsiveriate Mums, nieko neprašydami- tiesiog atsiveriate- tuomet jūs susiliejate su Mūsų Trimis Asmenimis savo vidumi, ir, per šitą susiliejimą, jūs tampate Tikrovės išraiška - Mūsų išraiška. Ir dėl to, kada jūs atsiveriate Mums, jūsų siela ir taria garbinimo žodžius - ji nurimsta iš vidaus. Ir tokia siela prisipildo Mūsų Gyvojo Meilės virpesių Vandens vis giliau ir giliau, ir šitokiu Gyvuoju Vandeniu malšindama troškulį siela stiprėja, drąsėja. 098- 11,Gyvoji Tyla.

astraasen
2019-12-23 20:45:51

Turėkite omenyje: Jėzus reikalauja būtent ištikimybės, o ne pasiaukojimo. Aukojimosi sąmonė reiškia, kad tos iš visos širdies meilės, kuri tokį kupiną meilės tarnavimą būtų pavertusi didžiausiu džiaugsmu, nėra. Pareigos idėja rodo, kad jūs turite tarno mąstymą, ir dėl to nepatiriate to galingo jaudulio, kurį patirtumėte tarnaudamas kaip draugas ir draugui. Draugystės akstinas pranoksta visus įsitikinimus apie pareigą, ir draugo tarnystė draugui niekada negali būti vadinama auka. Mokytojas apaštalus mokė, kad jie yra Dievo sūnūs. Juos jis vadino sielos broliais, ir dabar, prieš jam išvykstant, jis juos vadina savo draugais.(1945-03)

Regina

DDaiva
2019-12-23 18:36:51

Mane visą laiką gelbėdavo mano nuoširdumas. Dauguma pastebėdavo, kad aš buvau nuoširdus ir nesiekiantis naudos sau. Jie man atleisdavo tuos drąsius pasisakymus, kurie jiems būdavo nepriimtini, o klausimai tiesiog gąsdindavo, ir jie niekaip nesugebėdavo į juos surasti jokio atsakymo.
Jėzus Kristus KALBU JUMS VĖL, antrasis leidimas 033 - 02

Viljamas
2019-12-23 01:18:32

Linkiu jums ramybės. Mano Meilė yra jūsų viduje. Patirkite ją būsena, ir mėgaukitės ja, maudykitės joje. Aš esu jūsų viduje visada. Niekas negali atskirti Manęs nuo jūsų. Tik jūs patys galite nusigręžti. Aš- niekada ! Aš myliu jus, ir kiekvieną iš vidaus. 347-02 ,Gyvoji Tyla.

astraasen
2019-12-22 23:20:07

Tokia yra Mano Šviesos Evoliucija jūsų pasaulyje. Per jus Aš šviečiu savo kitiems vaikams, kuriuos lygiai taip pat myliu, kiek ir jus, kurie jau šviečiate Manąja Šviesa.
073- 08, Gyvoji Tyla.

astraasen
2019-12-21 20:57:06

Kiekvienas iš jūsų valstybės emigruojantis Mano vaikas, ieškantis geresnio gyvenimo kituose kraštuose, tai yra tas pats kaip neprasiskleidusi gėlė su nuostabaus grožio Mano sumanytu žiedu, yra pakasta šalnos arba nukirpta žirklėmis. 211- 04, Gyvoji Tyla.

astraasen
2019-12-20 21:20:58

Jūs turite Urantijoje tapti Jėzumi kiekvienas. Tai nėra nepasiekiamas idealas. Tai yra Mano sumanytas planas, kaip kiekvienam iš jūsų asmeniškai pasiekiant Jėzaus įtikėjimą, padėti jo siekti ir kitiems. 105 - 03 , Gyvoji Tyla.

astraasen
2019-12-19 21:25:55

Jėzus labai išmintingai numatė, jog stebuklų darymas ir nuostabą keliančių veiksmų demonstravimas sukels tiktai išorinį atsidavimą, kai materialiam protui bus įvaroma baimė; tokie veiksmai Dievo neatskleistų, taip pat ir žmonių neišgelbėtų. Jis atsisakė tapti grynu stebukladariu. Jis apsisprendė užsiimti vienintele užduotimi – dangaus karalystės įkūrimu. 1520-08

adolfina
2019-12-19 17:53:02

Noriu paaiškinti, kada jūs turite pažymėti nulinę pastraipą - 00 - kad nesujauktumėte visos pastraipos darnos ir šituo neapsunkintumėte kitiems, ją skaitantiems, pačios pastraipos skaitymo.

00 pastraipa žymima vieninteliu atveju - kai norite nurodyti toje pastraipoje esantį sakinį - konkretų sakinį, o pačios pastraipos pradžia yra ankstesniame puspalyje, o ne tame puslapyje, kuriame yra šis sakinys. Būtent tada jūs ir parašote atversto naujo puslapio numerį, ir nulinę - 00 - pastraipą, nes tai tik rodo, kad šitame puslapyje yra ne visa pastraipa, o jos dalis, ir būtent šitoje dalyjje ir yra tas jūsų pateikiamas sakinys, o jo vietą ir pažymite joje, parašydami eilutės numerį šioje nulinėje pastraipoje. Ir visa tai parašote tik citatos pabaigoje, o ne suskaidydami pastraipą dalimis, ir net pastraipos viduje užrašydami be jokio reikalo nuorodą.
Tačiau dar - ir dar - kartą pabrėžiu - kad suvoktumėte savo protu - atkartokite savo viduje, ar suvokiate, ką perskaitote iš mano paaiškinimų - jog nuorodos rašomos tam, kad kiti galėtų lengviau surasti jūsų citatą, tad jeigu talpinate visą pastraipą, jokių nulinių pastraipų neturite rašyti, visada nurodote tos pastraipos juk pradžią, o ne pabaigą, o pastraipos pradžia bet kokiame puslapyje bus nauja mintis, ir tai rodys, kad prasidėjo nauja pastraipa, ir toji pastraipa turės savo numerį, bet niekada ji neturės nulinio numerio, nes nulimnis numeris yra jau pačioje toje pastraipoje nurodyti konkretaus sakinio vietą kitame puslapyje, nes pastraipa baigiasi jau kitame puslapyje.
Kiekviena mintis nauja - sudaro pastraipą, ir pradedama iš naujos eilutės, nors tai gali būti ir viena eilutė. Todėl bet kokie išskaičuojami punktai, nors ir po vieną eilutę savo apimtimi, sudaro atskirą pastraipą. Net skyrių pavadinimai, taip pat sudaro atskirą pastraipą, ir juos turite taip pat įskaičiuoti, jeigu tame puslapyje yra jūsų nurodoma pastraipa ar sakinys.
Ir rašykite prieš puslapio skaičių - visada - nulį, jeigu puslapio skaičių sudaro mažiau skaitmenų negu visos knygos puslapių skaičiaus skaitmenys. 0003 arba 0135, arba 0017 - iš karto aišku, jok tai citata iš Urantijos Knygos, nes rodo, kad tai didelės apimties knyga, kurioje yra jau tūkstantis ir daugiau puslaplų, nes yra 4 skaitmenų nuoroda 0003 arba 0135, arba 0017.

Visada prisiminkite kitus, kad jiems būtų patogiau ir lengviau.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas-Tėviškas apkabinimas.

Algimantas
2019-12-18 10:57:10

Jūs turite patys puoselėti šitą nuostabų materialų kūną, kurį jūs gaunate tarpusavio bendravimui, bet Šviesos labui, ne savanaudiškų veiksmų atlikimui,nes be jo jūs negalite jokių veiksmų atlikti. Tačiau jis yra skirtas Šviesos labui - visų labui. 131- 02, Gyvoji Tyla.

astraasen
2019-12-17 21:36:54

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal