Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ar Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.

Mielieji, siūlau jums temą DIENOS CITATA iš Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė, ar kitų mūsų svetainėje patalpintų Tėvo-Rojaus Trejybės mokymų.
Kaip ją mes pildysime?
Kiekvienai dienai kiekvienas parašo PO VIENĄ citatą.
Tai reiškia, kad tai dienai gali būti kelios ar keliolika citatų, jeigu parašys tą dieną keli ar keliolika mūsų dvasinių brolių ar sesių, tačiau jie SAVO citatą parašys kiekvienai dienai tik VIENĄ. Ir šitoje temoje nereikia JOKIŲ KOMENTARŲ. Tegu čia kalba tik patys cituojami teiginiai, kurie išreiškia ir mūsų nuostatas ir supratimą.
Po kiek laiko mes jau turėsime daug citatų, ir jos taip pat bus mūsų ŠVIESINTOJOS. Ir jas galėsite taikyti savo kasdieniame gyvenime, galbūt rašydami sveikinimus, linkėjimus įvairiomis progomis, panaudoti kur nors kaip kokį šūkį ar kvietimą, galėsite pasiūlyti aptarti su savo draugais, arba net pasinaudoti savo mokymuose, kuriuos suteiksite kitiems savo dvasiniams broliams ir sesėms, kurie nuoširdžiai patys ieško didesnės šviesos. Tai labai nuostabus ir tuo pačiu praktiškas pritaikymas.
Citatas apribokite vienu ar dviem sakiniais, kad būtų galima vien tik iš jos suvokti giluminę prasmę ir be papildomo konteksto, tačiau jeigu manote,kad ji yra aiškesnė tik pateikus visą pastraipą, tuomet pateikite ir tokią citatą, juk svarbu būtent jūsų šviesos perteikimas.
Nurodykite citatos vietą.
Urantijos Knygos Knygos citatos yra žymimos tokiu būdu: 0009-05-06 ir tai reiškia 9 puslapį, 5 pastraipą, ir 6 eilutę pastraipoje. Puslapyje pastraipos skaičiuojamos tik tos, kurios turi pradžią tame puslapyje, todėl jeigu pastraipa prasideda viename puslapyje, o baigiasi kitame puslapyje, o jūsų pateikiama citata yra būtent tame puslapyje, kur citata baigiasi, tada ją pažymėsite nuline pastraipa 00, ir eilutę pažymėsite skaičiuodami 00 pastraipos eilutes. Nurodydami puslapį prieš tai rašote nulius - tris, du, vieną, ar nė vieno, priklausomai nuo to, koks puslapis, nes knygoje yra 2097 puslapiai.
Taip tinka nurodyti ir citatas iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, nes dabar yra tik vienas knygos leidimas, tad pagal puslapius visi galės lengvai surasti knygoje. Lygiai taip pažymėkite ir tas citatas, kurios yra paimtos iš Rojaus Trejybės apreiškimų knygos Akimirkos Amžinybė.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-10-30 22:38:55

Komentarai

Jūs negalite įsiveržti į kito laisvą valią. Jūs negalite pakeisti kito laisvos valios. Todėl jūsų sprendimas kitam negali būti primestas, kad jis privalo eiti jūsų keliu; eiti lygiai taip pat, kaip ir jūs einate. Bet jūs niekada nedarykite nuolaidos ir kompromiso, kad liktumėte be Mūsų.
Akimirkos Amžinybė. 325-02.

astraasen
2019-11-16 23:50:57

"Tačiau šio Žmogaus Sūnaus kito pasirodymo laikai yra žinomi tiktai Rojaus tarybose; net ir dangaus angelai nežino, kada šitai įvyks. Tačiau, jūs turėtumėte suprasti, jog, kai šitoji karalystės evangelija bus tikrai paskelbta visam pasauliui, kad išgelbėtų visas tautas, ir kai amžiaus pilnatvė pasibaigs, tada Tėvas jums atsiųs kitą dieviškosios tvarkos padovanojimą, arba Žmogaus Sūnus sugrįš, kad teistų šitą amžių.
1915-02

JULIJA
2019-11-16 12:19:25

Studijuodami Jėzaus religinį gyvenimą laikykitės pozityvaus požiūrio. Galvokite ne tiek apie jo nenuodėmingumą, kiek apie jo teisumą, apie jo kupiną meilės tarnystę. Jėzus pasyvią meilę, atskleistą hebrajų sampratoje apie dangiškąjį Tėvą, pakėlė iki tokio Dievo, kuris yra kiekvieno individo, net ir blogai besielgiančio, Tėvas, aukštesnio aktyvaus ir tvarinį mylinčio prieraišumo. 0068 - 02

VJANINA
2019-11-16 08:30:39

Religija nėra grindžiama mokslo faktais, visuomenės įsipareigojimais, filosofijos tvirtinimais, ar moralės nurodytomis pareigomis. Religija yra žmogiškojo reagavimo į gyvenimo situacijas savarankiška sfera, ir tikrai yra matoma visose žmogiškojo vystymosi pakopose, kurios yra postmoralinės. Religija gali persmelkti vertybių suvokimo ir visatos bičiulystės patyrimo visus keturis lygius: savojo aš išsaugojimo fizinį arba materialųjį lygį; visuomeninį arba bičiulystės emocinį lygį; moralinį arba proto pareigos lygį; visatos bičiulystės sąmonės dvasinį lygį dieviškojo garbinimo dėka. 0068 - 04

VJANINA
2019-11-16 08:28:29

Dėl to aš jums sakau tuos pačius žodžius: Nebijokite šito kelio. Ženkite juo, pasitikėdami Mano vedimu, atsiremdami į Mane. Aš niekada nuo jūsų nepasitrauksiu.
Nepasitraukite ir jūs nuo Manęs. Tai vienintelis Mano jums nurodymas: Tobulėkite. Siekite manęs. Ir nieko mažiau, tik Manęs.
Aš jums esu Siekinys-ne jūsų draugai, ne jūsų tėvai, ne jūsų vaikai- tik Aš. Ir ne mažiau. Siekite to, ko Aš jums nurodžiau dabar siekti, nes šitame siekinyje yra viskas, ko jūs nematote ir negalite patirti , bet patirsite.
Akimirkos Amžinybė 121-01.

astraasen
2019-11-15 22:32:44

Visose maldose, prisiminkite, jog sūnystė yra dovana. Nė vienam vaikui nereikia sūnaus ar dukros statuso užsitarnauti.Žemės vaikas gimsta savo tėvų valios dėka. Lygiai taip pat, Dievo vaikas patenka į malonę ir į naująjį dvasios gyvenimą Tėvo danguje valios dėka.Dėl to dangaus karalystę - dieviškąją sūnystę - reikia priimti kaip mažam vaikui.Jūs užsitarnaujate teisumą - progresinį charakterio vystymąsį - bet sūnystę jūs gaunate malonės dėka ir per įtikėjimą.1621-02

JULIJA
2019-11-15 18:07:51

Jūs taip pat turite žinoti dar ir kitą labai svarbų dalyką, kodėl aš neatėjau jūsų nuodėmių atpirkti. Ką tik aš jums dar kartą pasakiau, kad Tėvui reikalinga jūsų meilė. Ir tik ji vienintelė jus gali išvaduoti iš nuodėmių. Dabar pasakysiu ir šitokį dalyką. Negali vienas, kaip jūs sakote, atpirkti kito nuodėmės. Tai taip pat reiškia, kad negali atpirkti ir visų kitų nuodėmių. Dėl to, kad ir kokia buvo sunki manoji fizinė kančia ant kryžiaus, aš negalėjau atpirkti net pačios lengviausios jūsų nuodėmės. O kodėl taip, aš jums ką tik sakiau. Tėvas yra gailestingas ir mylintis, dėl to nereikalauja jokios kančios iš jūsų, kad pasitenkinęs jūsų kentėjimu pajaustų pasitenkinimą ir tartų jums: „Atleidžiu, pakaks`` Jėzus Kristus Kalbu Jums Vėl (antrasis leidimas) 086 - 04

VJANINA
2019-11-15 12:09:14

Dėl to Tėvui pati didžiausia dovana yra tokia, kuri yra pati reikalingiausia ir jums patiems. Kiekvienam. Be jokių išimčių. Nesvarbu ar tu esi prezidentas, ar vargšas benamis. Pati geriausia Jam dovana yra viena – Tėvo dvasios atradimas savo viduje ir Jo meilės pajautimas tiek Tėvui, tiek visiems savo sielos broliams ir sesėms. Be jokių materialių dovanų ar savojo aš atsižadėjimų.
Jėzus Kristus Kalbu Jums vėl.086-03.

astraasen
2019-11-14 22:22:32

Taigi, jūs turite būti tikri dėl to fakto, kaip jūs užmezgate savo ­asmeninį gyvą ryšį su Manimi, taip jūs imate patirti Mano vibracijų, jūsų viduje, gyvą pulsavimą ir tas gyvų vibracijų pulsavimas atves jus į tokias aplinkybes, kad veiktumėte. Akimirkos Amžinybė 047 - 06 O veikdami jūs tikrai patirsite didžiulį ryžtą toje tiesoje, kurią suvokėte, ir toje meilėje, kurią tuo metu ir patiriate, taip, kad net kaip derva juodas purvas pavirs į šviečiantį ir spindintį baltos medvilnės žiedą. Ir tą jūs iš tiesų realiai patirsite, nes Aš ­neskleidžiu jokių kitokių vibracijų, tik Meilės ir Grožio. Dėl to jūsų matymas bus ­transformuotas per jūsų augimą su Manimi, Manyje, ir jaučiant Mane savyje taip smarkiai ir iškeltas taip aukštai, kad jūs tikrai nepatirsite jokio blogio savo dvasinei asmenybei. Tokius išmėginimus tikrai pajėgs ištverti net ir materialus kūnas, kuris priešingu atveju būtų seniai pasidavęs. Ir tai yra jūsų augimas Meile ir Gailestingumu. 048 - 00

VJANINA
2019-11-14 10:33:55

Nė vienas gėrio veiksmas niekada nebūna bergždžias, gali būti tiktai ilgai trukdoma jį įgyvendinti, bet niekada jis nebūna iki galo panaikinamas, ir amžinai savo galią jis turi proporcingai jo motyvavimo dieviškumui.0552-05-04

JULIJA
2019-11-13 17:42:49

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal