Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Mano pamokomasis žodis apie inkvizicines velykas per pamaldas Rojaus Trejybės šventovėje, 2010 04 03

Mano pamokomasis žodis, pasakytas per gyvąsias pamaldas Rojaus Trejybės šventovėje, 2010 04 03
Kaip nuostabu nešvęsti velykų! Tai yra nuostabu!
Aš vakar pasižiūrėjau per televiziją prie Vatikano tampomą kryžių. Su deglais eina. Tai yra inkvizitorių kolona. Ir tai yra dvidešimt pirmasis amžius, kada yra Urantijos Knygos gyvasis Epochinis Apreiškimas, kada yra žmogaus atsivėrimas ir ĮTIKĖJIMAS, ir šitokia viduramžių tamsa – gyventi. Tai yra baisu!
Ir šiandien man sako, tai ką? draudžia velykas švęsti? Mielieji, nedraudžia jums švęsti velykų, bet ASTIVĖRUSI siela NEGALI jų švęsti, kaip negyvo ritualo! Kaip gali GYVA siela švęsti NEGYVĄ šventę? Inkvizicinę šventę! Sektantų šventę! Reiškia, siela yra negyva. Tada atverkite ją giliau! Atverkite vožtuvą, kad į ją pritekėtų gyvas meilės vanduo. Juk neveltui mes sakome, kad GYVASIS vanduo yra.
Kristus kalbėjo apie GYVĄJĮ vandenį.
Dabar mes JĮ PATIRIAME, JEIGU ATVERIAME SIELĄ. Tai argi gali siela, atsivėrusi ir gerianti gyvąjį vandenį, švęsti tokią ritualinę inkvizicinę šventę, tamsos šventę, nors liežuvis taria šviesos žodžius, o širdis laiko akmenį. Išėję iš bažnyčios vieni kitus niekina.
Šiandien per BBC aš išgirdau anglikonų Kenterberio arkivyskupo Viljamso žodžius. Tai yra kitas sektantas. Popiežius – vienas sektantas, katalikai vieni sektantai, anglikonai – kiti sektantai, tos pačios krikščionybės BUVUSIOS religijos. DABAR JOS NEBĖRA. Yra tiktai sektos. Tai šitas sektantas kitam sektantui sako, kad pedofilijos skandalai, kurie sukrėtė visą pasaulį – jau per dešimtmečius, tik jie dabar iškyla į viešumą - sako, suteršė visos Airijos visuomenės nuostatą į katalikus dvasininkus. Jie dabar nebegali žiūrėti į dvasininko drabužį su pasitikėjimu, į tą dvasininkų apykaklę, kuri reprezentuoja skaistybę. Jie nebegali su pasitikėjimu žiūrėti, ir Airijos visuomenė nebeturi pasitikėjimo dvasininkija! Ir sako, rugsėjo mėnesį atvažiuoja popiežius į Didžiąją Britaniją, sako, aš nenoriu su juo susitikti, aš nenoriu su juo bendrauti.
Ką reiškia tos temos slėpimas, visų tų skandalų, kurie yra po sutana? Jie gi Lietuvoje taip pat yra, ir slepiami; slepiami, kadangi tai yra ta organizacija, kuri nešioja kryžių ir per velykas dažo kiaušinius ir bruka kitiems.
Vaikams bruka – eikite žaiskite su kiaušiniais, ridenkite. Tai yra inkvizicinis, aksominis kankinimas. Tai yra vedimas vaikų nuo gyvosios šviesos ir gyvojo vandens, kurį jie turi atrasti savyje. Bet gi šito nemoko niekas: nei bažnyčioje, nei šeimoje, nei mokykloje. Reiškia, ta inkvizicija čiuptuvais tiek apraizgo jais sielą, kad ji negali atsiverti; o jauna siela yra imli siela. Ji atsivertų, jeigu kažkas pamokytų juos atsiverti, bet juos iškart užsmaugia ir gąsdina!
Negi jūs manote, kad mes žaidžiame nekaltą žaidimą, kada aš jums sakau šituos žodžius? Kad velykos yra nekaltas žaidimas? Labai kaltas! Labai kaltas. Jis atitraukia vaikus nuo Tėvo, kuris taip pat yra jų viduje. Bet aš jums šitą sakau, nes jūs turite laisvą valią kaip pasielgti. Nežinote kaip? Sėdate prie stalo? Sėskite. Jūsų valia!
Bet atverkite daugiau sielą Tėvui. Atverkite, kad žinotumėte, kaip prie stalo pasielgti. Ir ateis laikas kada jūsų siela bus tiek pripildyta meilės, kad jums nebereikės šito stalo, šitų valgių nebereikės. Pilvui – valgiai – tai ne sielai! O visi laukia susėst prie stalo kiaušinius sudaužyti. Ir vaikams dar kiša. Štai – kieno stipresnis?! Reiškia, tai yra pilvo šventė, o ne sielos! Vaikas net ir nežino, prie stalo sėdėdamas, kodėl čia tie kiaušiniai, kokia yra čia šventė? Ar išdrįstų nors vienas aiškinti vaikams apie Tėvą, apie Jėzų, ko jis čia buvo atėjęs iš tikrųjų?
Todėl šita šventė yra inkvizicijos šventė. Norite gyventi inkvizitoriais? Švęskite.
Aš jus keliu GYVAM GYVENIMUI ir raginu jus, kad žengtumėte GYVUOJU keliu, kuris tik SIELAI pajuntamas. Jo nepajaučia bažnyčia. Dėl to ištuštės; neliks žmonių bažnyčioje. Bus TUŠČIOS bažnyčios!
Ir tada įeisim į JĄ mes – URANTAI. Įeisim. Tai – GYVASIS KELIAS!
Šventovės turi priklausyti GYVIESIEMS, NE MIRUSIESIEMS!
O ritualines šventes švenčiantys yra mirusieji. Ir jie bus mirę tol, kol nepažadins savo gyvų sielų, kurias ir taip Tėvas žadina savo dvasia nuo pat vaikystės kiekvieną. Bet iki šiol jie yra mirę.
O mes savo sielą pažadinome; pažadinome, ir šitą gyvąjį kelią jau patiriame. Tai iš mūsų bus pareikalauta daug daugiau, negu iš tų, mirusiųjų, kurie yra bažnyčiose, jeigu jūs ir toliau liksite taip pat su tom pačiom inkvizicinėm šventėm ir joms pataikausite.
Tai jums iššūkis!
Amen.
---------
MĄSTYKITE.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas


Algimantas
2010-04-07 13:36:42

Komentarai

Mielieji, sektantizmas - tai žmonijos susiskaldymas, IR SUSVETIMĖJIMAS, pagal išorinius ir materialius ritualus.

Šį sekmadienį - 2016 05 01 - rusų stačiatikiai švenčia Velykas. Katalikų sekta jau seniai šitą patį tamsiausią žmonijos istorijoje - ir net visatos istorijoje - kruvinąjį nusikaltimą - VISATOS VIENO IŠ DVIEJŲ SUKŪRĖJŲ - SŪNAUS KŪRĖJO JĖZAUS IŠ NAZARETO TAPATYBE - NUKRYŽIAVIMĄ pažymėjo net prieš mėnesį - kovo 27 dieną. O juk abi sektos save laiko KRISTAUS PASEKĖJOMIS, vadovaujasi VADINAMUOJU Šventuoju Raštu - Biblija - Senuoju ir Naujuoju Testamentais. Ir kaip jie vieną ir tą patį istorinį faktą pažymi tokiu skirtingu laiku - net daugiau kaip viso mėnesio skirtumas. Tačiau šitas skirtumas kinta kasmet, jis gali ir visai išnykti, tad Velykos tuomet sutampa abiejose sektose. Tai tik paliudija, kad abi šios sektos - katalikai ir stačiatikiai - neturi nieko bendro nei su gyvuoju Jėzumi, nei su Rojaus Trejybe-AŠ ESU. Jiems svarbūs tik IŠORINIAI IR MATERIALŪS RITUALAI, O VIDINIS ATSIVĖRIMAS JIEMS IŠ VISO NEEGZISTUOJA, IR APIE JĮ JIE NET SUŽINOTI NENORI NIEKO - GŪDI VIDURAMŽIŲ TAMSA.
O juk Jėzus buvo nukryžiuotas VIENĄ kartą, ir nepriklausomai nuo kažkokių katalikų ar stačiatikių sektų sugalvotų Jėzaus nukryžiavimo dienos irgi ritualinių apskaičiavimo metodų pagal mėnulio fazes ir dienas, pats nukryžiavimo įvykęs faktas negali pasislinkti žmonijos istorijoje nė per vieną dieną nei pirmyn, nei atgal - jis jau įvykęs. Jėzus buvo nukryžiuotas BALANDŽIO 7 dieną.

TAD PILNOS RITUALŲ ŠITOS ABI SEKTOS KASMET NUSTATO VIS KITĄ JĖZAUS NUKRYŽIAVIMO DIENĄ PALYGINUS SU PRAĖJUSIAIS METAIS. Ir tuo pačiu mulkina milijonus tikinčiųjų, kad jie NEMĄSTYTŲ, o kaip AKLI atliktų vien tik negyvą ir vien tik materialų ritualą, neturintį jokios DVASINĖS GYVYBĖS IR ŠVIESOS IR VISIŠKAI NESUSIJUSĮ NEI SU JĖZUMI, NEI SU KŪRĖJU - ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU.
Dar daugiau - VELYKOS YRA NUKREIPTOS PRIEŠ ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU IR PRIEŠ GYVĄJĮ JĖZŲ, nes būtent jos yra žmogaus sugalvotas NEGYVAS IR VAIKUS GĄSDINANTIS ritualas, kada naktį nešiojamas didžiulis kryžius, kaip siaubo filme, o Kūrėjas - Rojaus Trejybė-AŠ ESU skleidžia vien tik MEILĘ IR ŠVIESĄ. Todėl nesubrendusiam vaiko protui tai kelia siaubą ir varo baimę į jo pasąmonę, o tada vaiko mąstymas jau būna paralyžiuotas, kad jis net ima BIJOTI GYVOSIOS ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU MEILĖS IR ŠVIESOS, JĄ LAIKYDAMAS NUO ŠĖTONO - jis žvelgia į savo žemiškus gimdytojus ir bijo pasakyti žodį, jeigu šalia jų stovi gimdytojai, ar vienas iš jų, arba jeigu eina su klase, tada žvelgia į mokytoją ir laukia, ką pasakys mokytoja, kuri dar daugiau BIJO ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU GYVOSIOS MEILĖS IR ŠVIESOS, nes būtent VELYKŲ šventimas ir yra tas milžiniškas KLIUVINYS MIRTINGOJO PASĄMONEI APSIVALYTI NUO BAIMĖS, NES KASMET TOJI BAIMĖ TIK DAR LABIAU PADIDINAMA, O LAISVAS MĄSTYMAS VISIŠKAI UŽBLOKUOJAMAS TIEK VAIKAMS, TIEK MOKYTOJAS, TIEK GIMDYTOJAMS, TIEK POLITIKAMS, TIEK KUNIGAMS. Ir tą aš tyrinėjau stovėdamas su Urantijos Knyga, su Jėzaus Kristaus apreiškimu KALBU JUMS VĖL gatvėje įvairiuose miestuose ir miesteliuose, ir visur buvo BAIMĖ.
Ir šiandien per Rusijos NTV kanalą išgirdau paaiškinimą, kad Jaruzalėje šiandien bus uždegta tariamai šventoji ugnis, ir ji bus atskraidinta į Rusiją, ir nuo jos bus uždegta ugnis Rusijos cerkvėse, ir visa tai transliuos tiesiogiai Rusijos televizija. O dabar pamėginkite nors kiek paskaičiuoti, kiek kainuoja visą šitą negyvą ir ritualinį spektaklį parodyti per televiziją tiesiogiai, ir vis kartoti metų metais, o šį šeštadienį vakare Rusijos televizijos tiesiogiai transliuos ritualines pamaldas vienu ir tuo pačiu metu iš penkių cerkvių, ir viena iš jų bus net Minsko katedra - mat Rusijos cerkvė valdo ir Minsko metrapoliją, kaip ir visos Baltarusijos, ir net kaip ir Lietuvos stačiatikiai nepavaldūs niekam kitam, tik Maskvos ir Visos Risijos metrapolitui.

Ir toliau per NTV kanalą aiškina, kad Velykų šventė - tai žydų Velykos - Pessah. Tačiau jau šio teiginio nebepaaiškina, o būtent nepasako, kad žydai Pessah šventės metu švenčia jų IŠSILAISVINIMĄ IŠ EGIPTO VERGOVĖS, KAI MOZĖ JUOS IŠVEDĖ IŠ EGIPTO. Todėl žydams tai tikrai PRASMINGA šventė - IŠSILAISVINIMO IŠ VERGOVĖS ŠVENTĖ.

Tuo tarpu katalikų ar stačiatikių sektoms Velykos yra visiškai beprasmės, grynai ritualinės, dėl to per televiziją ir aiškina, kad prieš Velykas jie kiaušinius dažo simboline raudona spalva, nes tai yra Jėzaus KRAUJO spalva, kadangi pagal legendą po Jėzaus nukryžiavimo Romos imperatorius negalėjo patikėti Jėzaus prisikėlimu, tad jis tarė - jeigu Jėzus tikrai prisikėlė, tenusidažo šis kiaušinis raudonai - ir kiaušinis tapo raudonas, paliudydamas Jėzaus prisikėlimą. Dėl to per Velykas anksčiau kiaušiniai ir buvo dažomi vien tik raudonai, tik vėliau juos pradėjo marginti. O tai jau pagoniškas ritualas.

Ir kas svarbiausia, kaip paaiškino televizijos kažkoks komentuojantis balsas už kadro, vaikai prieš Velykas yra mokomi kaip marginti kiaušinius, nes būtent kiaušiniai visus.... ir apjungia prie stalo.
Ir nė žodžio apie Jėzų. Štai tau ir Velykos.

Argi kitaip yra Lietuvoje, kur tamsa yra tokia pati kaip Rusijoje, kur Kūrėjo gyvosios Meilės ir Šviesos bijo visi, išskyrus URANTUS.

Todėl aš ir sakau, kad Jėzus yra GYVAS.

Jėzus yra mūsų dvasios brolis. Jis - vienas iš dviejų mūsų pirminės Vietinės Visatos - Nebadono - Sukūrėjų.

Ir nereikia JOKIŲ ŽYDŲ VELYKŲ - PESSAH - ŠVENTĖS, NES MŪSŲ NIEKAS IŠ EGIPTO NEVEDĖ, NES TEN MES IR NEBUVOME.

NEREIKIA KASMET VIS NUKRYŽIUOTI JĖZAUS.

O KADA SKIRTINGŲ SEKTŲ, KAIP IR ŠIUO MANO APRAŠOMU ATVEJU, JĖZAUS NURYŽIAVIMO DATA NESUTAMPA, TAI NET IR DU KARTUS JĮ NUKRYŽIUOJA, NES GI STAČIATIKIŲ YRA IR LIETUVOJE, TAD ŽEMO ENERGINIO DAŽNIO VIRPESIŲ LAUKAS VIS GILIAU UŽTERŠIA KIEKVIENO PASĄMONĘ BAIME, KAD GYVASIS JĖZUS, IR NET PATS KŪRĖJAS - ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU - IR NEGALI PRISIBELSTI SU GYVĄJA MEILE IR ŠVIESA, KURIĄ MANE ĮGALIOJO SKELBTI VISAI PLANETAI - ŽMONIJAI - ATSIVERKITE SAVAIS NUOŠIRDŽIAIS ŽODŽIAIS-MINTIMIS ROJAUS TREJYBEI-AŠ ESU IR ATRASKITE ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU SAVO VIDUJE, IR TADA PATIRSITE GYVĄJĄ MEILĘ IR ŠVIESĄ SAVYJE, PATIRSITE ĮTIKĖJIMĄ Į KŪRĖJĄ - ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU - ATRASTĄ SAVYJE, IR GYVENIMAS ĮGAUS TIKRĄJĄ, O NE IŠKREIPTĄ-ILIUZINĘ PRASMĘ - GYVENTI VISŲ ŠVIESOS LABUI, KAIP YRA NUMATYTA ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU VISOMS PLANETOMS IR VISATOMS, VYKDANT ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU VALIĄ MEILĖS MOTYVU. TOKIA YRA NUMATYTA EVOLIUCIJA VISAI KŪRINIJAI - NUŠVISTI VISUMAI PER INDIVIDO NUŠVITIMĄ. IŠIMČIŲ KŪRĖJAS NENUMATĖ NIEKAM.

TADA JOKIE RITUALINIAI ŠVENTIMAI NEREIKALINGI IR YRA BEPRASMIAI, NES PRISIKĖLIMAS YRA ATLYGIS, ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU SUTEIKTAS, UŽ ASMENINĮ ĮTIKĖJIMĄ. RITUALŲ ATLIKIMAS - NET IR JĖZAUS PRISIKĖLIMO ŠVENTIMAS - PRISIKĖLIMO NESUTEIKIA JĮ PAŽYMINTIEMS KASMET.
Ir Jėzaus prisikėlimo NET IR SIMBOLINIO šventimo NEREIKIA JOKIO, nes prisikėlimas yra SAVAIME SUPRANTAMAS DALYKAS, KITAIP IR BŪTI NEGALI. Tai lygiai tas pats kaip ŠVĘSTI savo PABUDIMĄ IR ATSIKĖLIMĄ IŠ LOVOS, kada išaušta naujas rytas. Tai yra natūralus dalykas, todėl visi tai ir priima kaip savaime vykstantį procesą. Na, pagonys dar gali ryte net PAŠLOVINTI SAULĘ. Bet vis tiek ne save, kad atsikėlė iš lovos saulei pasibeldus savo aušra.
ŠTAI KODĖL VELYKAS IR ŠVENČIA TIK NETIKINTIEJI JĖZUMI, KAD JIS PRISIKĖLĖ, TAD JIEMS KASMET IR REIKIA ATLIKTI TIK RITUALĄ, O TADA PRISIVALGYTI VELYKINIŲ KIAUŠINIŲ.
Ir šitokios tamsos ligą Rojaus Trejybė-AŠ ESU gydo URANTŲ pagalbos dėka. Štai kodėl yra Rojaus Trejybės-AŠ ESU nutiestas gyvasis kelias, kad juo būtų einama iš tamsos į šviesą kasdieniame gyvenime be ritualų, be baimės, o vien tik atsirėmus į atrasto savyje Kūrėjo - Rojaus Trejybės-AŠ ESU - vedimą iš vidaus.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas apkabinimas.

Algimantas
2016-04-29 11:06:50



Vakar ryte Vytautas, mano vyras, išsiviliojo mane į mugę-parodą „Ką pasėsi...2016“. Dar iš vakaro supažindino kas tai per paroda, garsiai šeimai skaitydamas informaciją iš interneto: kasmet nuo 2009 metų laikraščio „Verslo žinios“ atliktų tyrimų duomenimis, žemės ūkio paroda „Ką pasėsi...“ yra skelbiama didžiausia iš kiekvienais metais vykusių Lietuvoje. Per tris parodos dienas „Ką pasėsi... 2015“ aplankė apie 100 tūkstančių žmonių... Man juokas jau nebeima kai išgirstu tokią statistiką, nes jau mintyse įsivaizduoju koks vargas laukia bandant prasibrauti tokioje gausioje minioje ir sakau, kad aš nevažiuosiu ir dar su trim vaikais, bet ryte persigalvoju – gal ir būtų nieko važiuoti kartu, į žmones pažiūrėti. Juk įdomu juos stebėti, visi tokie skirtingi. Na, o pačių augalų rinkimesi ir pirkime – šeimininkauja vyras, mane labiau domina – derlius. Vat tada jau, su didžiausiu džiaugsmu būna įvertintos Vytauto pastangos, kai jis taip su meile puoselėja savo augalus, kad tik derlius užderėtų ir džiugintų visus savo skaniais vaisiais. Na ne kokia iš manęs sodininkė, bet po truputį mokausi ir aš.
Paroda tikrai didžiulė, bet stumdytis netenka. O įvairiausių medelių gausybė – ir kaip tie žmonės išsirenka? Prieinu vieną palapinę. Čia jau man įdomiau. Garbaus amžiaus, tokia stambaus sudėjimo moteris, ant stalo mažyčiuose, užsegamuose, celofaniniuose šimto gramų talpos maišeliuose, išsidėsčiusi įvairiausių rūšių pupelių, pupų, žirnių. Jau seniai norėjau nusipirkti sojos pupelių ir paklausiu ar turi šių. Bet aš apžiūrinėju ir visas kitas nes jų tokia gausa, kad akys raibsta. Net nežinojau, kad tiek daug yra pupelių rūšių iš viso. Paklausiu, o kokia rūšis jos nuomone skaniausia? Ir ji pradeda vardinti: „šitos gelsvos, saldžiosios, labai visų mėgstamos, tradicinės. Rudosios labai lengvai virškinamos...“ vardina vieną po kitos. Tada ranka parodo į tokias baltos spalvos su rausvomis tokiomis kaip dėmelėmis pupeles ir sako: „ va šitos vadinasi KRISTAUS KANČIA“ – aš tiesiog sustingstu viduje ir negaliu patikėti tuo ką išgirdau. Žiūriu į ją nustėrus, mano mintyse staigiai perbėga daugybė minčių apie Sūnų Kūrėją, informacija kokią aš jau turiu apie jį savyje nuo tada kai einu Gyvuoju keliu ir aš dar pasitikslinu: „Kristaus kančia?...KEISKIT PAVADINIMĄ!“ – nesusilaikau nepasakiusi. “Juk Kristus prieš du tūkstančius metų atėjo į Žemę ne tam, kad žmonės dar ir dabar gyventų jo Nukryžiavimu” – “Nu kaip aš pakeisiu taigi čia taip jau…” ir neužbaigia sakinio. Matau, kaip pasižiūri į kolegas esančius gretimose palapinėse. Matyt aš gan emocingai visa tai ištariau ir jai tai sukėlė nepatogumą prieš kitus. Ji dirsteli į mane, bet su tokiu žvilgsniu – nu nereikia čia, nepradėkit, nedarykit sarmatos. Bet pagalvojusi pasilenkia link manęs ir TYLIAI sako: „ o jūs žinot, kai ateina čia vienuolės, tai jos pamato šitas pupeles ir – suploja rankomis – labai apsidžiaugia „o, Kristaus kančia“. Ir aš nebeatsimenu ką jai dar tarstelėjau, o gal ir nieko. Toliau mūsų pokalbis apie tai neišsitęsė. Ji paskuba pirštu dar parodyti į kelių rūšių pupeles kai prieina daugiau pirkėjų ir ji nukreipia savo dėmesį į juos. Taip jau atsitiko, kad išgirdus tokį pupelių pavadinimą aš buvau šokiruota, kad žmogus taip sugalvojo pavadinti šį skanų ir maistingą augalą. Kad net ir čia skiriamas toks dėmesys Kristaus Nukryžiavimui. Tai kaip tokias pupeles valgyti, kokios mintys kyla kiekvieną kartą į jas pažiūrėjus? Juk tokios mintys turi ir atitinkamus virpesius. Bet aš tiesiog nesugebėjau šįkart tai moteriškei plačiau paaiškinti kodėl mano reakcija tokia buvo. Per daug likau nustebinta, kad net ir nežinojau nuo ko ir kaip toliau su ja kalbėti, nors ji toliau aptardama pupelių rūšis, taip aiškiai pademonstravo, kad visiškai nepageidauja tęsti pokalbio apie tai.
Grįžusi namo galvoju, tai jeigu iš tikrųjų vienuolės žino tas pupeles Kristaus kančios pavadinimu, ir jeigu tikrai taip džiaugiasi jas pamačiusios, tai kuo toks žmogus gyvena? Visas gyvenimas – nes jos juk priklauso krikščionių sektai – taip ir sukasi apie Jėzaus kančią? Kažkaip tik dabar susimąsčiau.
Būtų juokinga, jeigu nebūtų graudu – užtenka pupeles pavadinti Kristaus vardu ir jos jau tuo išskirtinės? Dėl TOKIO pavadinimo jos pasidarė artimesnės skoniu ir jas tai tikrai verta pirkti? Džiaugtis tokias suradus?
Koks svarbus Gyvasis kelias, kuriuo žengia urantas, kad netektų žmogui išgirsti tokių dalykų ką šiandien man pasakė ta moteris. Kad pradėtų žmonės garbinti Kūrėją-Rojaus Trejybę-AŠ ESU, o ne dievintų ritualinį Kristų.

Jėzus Kristus mums primena:
„Aš jums sakiau, ir dabar kartoju: “Aš esu tas kelias.” O jūs vietoje to, kad eitumėte manuoju keliu, vis dar tebeaukštinate mano mirtį ant kryžiaus. Aš jus pačius noriu išvaduoti iš mirties, kad jūs drąsiai, be menkiausio šešėlio baimės žengtumėte mano gyvuoju keliu su manimi prisikėlusiu ir gyvu.
Aš trokštu, kad jūsų širdyse įsivyrautų Tėvo meilė ir ramybė, o ne mano mirties vaizdinys. Jūs turite kurti aplinkui save gyvenimą meilėje, o ne skausme ir kančioje“ (Jėzus Kristus KALBU JUMS VĖL 079-02-03)


Telydi jus ramybė mielieji, Vita

vvita
2016-04-01 11:58:16



Dar kartą perskaičiau savo pamokomąjį žodį, pasakytą prieš šešerius metus. Kaip į jį žiūriu šiandien? O gi šiandien aš jį pasakyčiau dar griežtesnį, nes per šiuos šešerius metus mano kosminė įžvalga dar labiau išsiplėtė, nes užmezgiau gyvą komuniją-bendravimą ne tik su visais Rojaus Trejybės Asmenimis, bet ir su Visumine Dievybe AŠ ESU, o katalikų sektos ritualai liko tokie patys, jie visiškai nesikeičia. O tai reiškia, kad vyksta DEGRADAVIMAS – PROTO lygiu, nes visa kūrinija, kaip ir kiekvienas tvarinys, yra evoliuciniame judėjime, kaip tą numato KŪRĖJO – ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU – Evolliucinis planas, kadangi STATIŠKAS YRA TIK ROJUS – NESIKEIČIANČIO KŪRĖJO ENERGINIO SUKONCENTRAVIMO BŪSTINĖ – VISOS KŪRINIJOS GEOGRAFINIS CENTRAS. Tad judėjimas pagal šį Kūrėjo Evoliucinį planą turi vykti į vis didesnę šviesą. Ir jeigu neinama Kūrėjo vis ryškesnės šviesos įsisavinimo keliu, tampant vis geresniu, teisingesniu, gailestingesniu, tikresniu savimi, tai judėjimas prieš Kūrėjo valią, priešinga kryptimi, yra PROTO DEGRADAVIMAS, MENKĖJIMAS.
Štai dėl ko nuolat atliekant, per ištisus dešimtmenčius, tą patį ritualą, jis verčia tą ritualą atliekančius savo protu DEGRADUOTI – smukti tamsos pelkės akivaron. Būtent tokio degraduojančio proto ir yra sugalvotas toks velykinis ritualas – nakties eitynės tampant kryžių po Vatikaną.
Tad dabar jau realiai matau tokio KATALIKIŠKO INKVIZICINIO ritualizmo daug didesnį keliamą pavojų visai žmonijai negu jį kelia karingasis islamas. Ir štai kodėl katalikų sekta yra pavojingesnė pasaulio ŠVIESAI IR ŽMONIJOS ŠVIESĖJIMUI negu islamas, kai niekas apie tai IŠ VISO net nesusimąsto, ir niekas apie tai iš viso nekalba. Bet gi jau atėjo laikas, kad jūs taip pat visa tai sužinotumėte GILUMINE IR DVASINE KŪRĖJO - ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU - MAN SUTEIKIAMOS KOSMINĖS ĮŽVALGOS PRASME.
Kadangi aš jus mokau KŪRĖJO GYVOSIOS MEILĖS IR ŠVIESOS, TAI IR JŪSŲ ŽVILGSNIS TURI BŪTI KIEK IMANOMA IŠPLĖSTAS VISUMINE PRASME, KAD ATITIKTŲ KURINIJOJE ESANČIUS ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU DVASINĖS ŠEIMOS KUO AUKŠTESNIUS ENERGINIUS VIRPESIUS IR KUO GILESNE SAMPRATA JŪS ŽVELGTUMĖTE Į SAVO APLINKĄ.

Penktadienio naktį perjunginėdamas kanalus pamačiau iš Vatikano transliuojamą procesiją su kryžiumi ir uždegtomis žvakėmis. Aš ją esu matęs ne kartą, ir ji man kelia asociacijas su dviem filmuose matytais vaizdiniais – vienas vaizdinys – katalikiškosios inkvizicijos dvasinės ir fizinės tamsos, deglų liepsnų apšviečiamais tamsiais kankinimų požemiais ir net mirtingųjų deginimo laužais, ir kitas vaizdinys - tai Jungtinėse Valstijose dar visai neseniai siautėjusiais baltųjų rasistų kukluksklanininkų fiziniais pasityčiojimais iš negrų, net juos nužudant vien dėl to, kad jų odos spalva juoda, ir šį nusikaltimą vykdant nakties tamsoje, apšviečiant tik liepsnojantiems deglams.
Ir dabar Vatikano APLINKA TAIP PAT MARŠIRUOJA SU KRYŽIUMI NAKTIES TAMSOJE, ŽVAKIŲ LIEPSNOS BLYŠKIAI APŠVIESTA. Tai juk specialiai kuriamas ritualas, kad dar stipriau paveiktų mirtingojo – ypač dar nesubrendusio vaikelio – sąmonę ir pasąmonę, kad jis taptų dar labiau paralyžiuotas VIDINĖS BAIMĖS, kad atsisakytų LAISVO mąstymo, bet taptų KATALIKŲ SEKTOS VERGŲ VERGU NUO PAT MAŽUMĖS SU IŠKREIPTA PSICHIKA.
Nakties tamsos baimė ir taip jau vaiką gąsdina, o čia dar jam siaubą varantis DIDŽIULIS kryžius, KURĮ KASMET VIS TAMPO IR TAMPO kažkokie dėdės, ir dar apsirengę kažkokiais ritualiniais drabužiais, vaikas šiurpsta viduje, jo psichika tiesiog gniuždyte gniuždoma. Bet gi tyli, kaip su pilna burna vandens, PSICHOLOGAI, PSICHIATRAI, MOKYTOJAI, FILOSOFAI, KUNIGAI, KURIŲ PIRMOJI PRIEDERMĖ RŪPINTIS VISUOMENĖS ŠVIESĖJIMU, KURIS NEĮMANOMAS BE VAIKŲ ŠVIESINIMO. O ČIA REALIAI VAROMA BAIMĖ. IR TAIP KASMET.
Tai jeigu jau tu esi DORAS IR NUOŠIRDUS KATALIKAS, TAI IR PATIKĖK PRISIKĖLUSIU GYVU KRISTUMI, KAD JIS YRA GYVAS IR ŠIANDIEN, TUOMET KAM GI TAS NEGYVAS RITUALINIS SPEKTAKLIS PASAULIUI? NEREIKIA KASMET GĄSDINTI ŽMONIŲ TUO NUKRYŽIAVIMU. JIS ĮVYKO VIENĄ KARTĄ PRIEŠ DU TŪKSTANČIUS METŲ, TAI KAM DABAR KASMET JĮ VIS REIKIA KATALIKAMS NUKRYŽIUOTI IR NUKRYŽIUOTI? Tai pagonybės ir puikybės apraiška be jokio ĮTIKĖJIMO – garbinti mirties MATERIALIĄ priemonę, KAIP STABĄ GARBINA, IR NET SUDIEVINA, PAGONYS – TAI UGNĮ, TAI PERKŪNĄ, TAI ŽVĖRĮ – MATERIALŲ KRYŽIŲ - ESANT PRISIKĖLUSIAM IR VISĄ LAIKĄ GYVAM MŪSŲ VIETINĖS VISATOS – NEBADONO – ŠEIMININKUI SŪNUI KŪRĖJUI-MYKOLUI-JĖZUI IŠ NAZARETO. Kokia tai BEPROTYBĖ – o dabartine psichiatrijos kalba sakant – ŠIZOFRENIJA! Ir visi TYLI. TARSI TAIP IR TURI BŪTI. Ir ja serga KATALIKŲ BAŽNYČIOS VISI VADAI, PRADEDANT POPIEŽIUMI, IR KARDINOLAIS, IR BAIGIANT ŽEMESNIAIS – VYSKUPAIS IR KLEBONAIS.
Nė vienas kunigas NĖRA atradęs Rojaus Trejybės-AŠ ESU savyje, todėl jie ir nežino, KAS yra KŪRĖJAS, nė vienas NĖRA atvėręs savosios širdies Jėzui, todėl jie ir NEPAŽĮSTA GYVOJO JĖZAUS, todėl ir vykdo savo bažnyčios vadų primestą tamsos negyvą ritualą.

O pačios Velykos yra ŽYDŲ šventė – PESSAH – PERĖJIMO šventė, kuri ir pažymi žydų išsilaisvinimą iš Egipto vergovės, kada Mozės vedami žydai pabėgo iš Egipto, ir po keturiasdešimties metų klajonių dykumose pasiekė išsvajotąją-pažadėtąją žemę – PALESTINĄ. Būtent Jėzus savo paties nukryžiavimui ir pasirinko – SĄMONINGAI – žydų taip mėgstamą PERĖJIMO šventę, mat į Jeruzalę tuomet suvažiuoja žydai ne tik iš Palestnios, bet ir iš tolimiausių Romos imperijos pakraščių, ir tada daug žmonių ne tik išgirs apie jo nukryžiavimą ir prisikėlimą, bet ne vienas ir savo akimis pamatys jį jau prisikėlusį, tad tokia žinia bus nunešta ir į kitus kraštus.

Kadangi katalikų sekta yra pati griežčiausia, tai ir jos ritualai yra patys tamsiausi palyginus su kitų sektų, pripažįstančių BIBLIJĄ savo šventąja knyga, kokia tikrovėje ji niekada nebuvo, nėra, ir nebus, nes tai žmonių parašyti atsiminimai apie Jėzų, arba laiškai, kur daug netiesos ir prieštaravimų. Tačiau net ir tokioje knygoje niekur nė vienu žodžiu neužsiminta apie KATALIKUS. Lygiai taip pat nė žodžiu nėra užsiminta, kad būtų sukurta katalikų net atskira valstybė VATIKANAS. Jėzus net savo apaštalams nesakė SUKURTI BANKĄ, O VATIKANAS TURI NET SAVO BANKĄ.
Štai tuomet, kada nėra gyvo atsivėrimo TĖVUI, apie kurį kalbėjo Jėzus, kada nėra atvertos širdies durys Jėzui, tada ir atsiranda tuščios nišos – be gyvo dvasinio turinio – materialūs ritualai ir net su kunigų ritualiniais – pagal jų rangą ir ritualinės religinės šventės svarbą – spalvingais drabužiais. Šitaip yra pakeičiama Jėzaus geroji žinia – evangelija – Dievo tėvystė, žmonių brolystė – ritualiniais spektakliais-pamaldomis ir žaidimais-reginiais-procesijomis ritualinių-religinių švenčių dienomis. Ir tol, kol širdis neatverta, tol jokie ritualai nepripildys jos nei meile, nei teisingumu, nei gėriu, nei gailestingumu, todėl po ritualinių švenčių katalikus pagauna girtus, vairuojančius mašinas, po negyvų ritualinių pamaldų jose dalyvavę mirtingieji netampa geresniais, labiau mylinčiais visus, po tokių negyvų katalikiškų bažnytinių spektaklių vėl puola vieni kitus, vėl vieni kitus niekina, siekia kyšių pagalba gauti sau išskirtinius užsakymus, laimėti konkursus, nustumti kitus, ir užimti jų vietas, naikinti kitus, kurie jiems atrodo kelia grėsmę jų savanaudiškų interesų įgyvendinimui. Ir tada pasiteisina – toks gyvenimas, nieko čia nepakeisi, taip visi gyvena – atšventė Velykas prisvalgę kiaušinių, net nesuvokdami, kad Jėzus visiškai nėra joks NUODĖMIŲ ATPIRKĖJAS, ir JOKS NE VIENINTELIS DIEVO SŪNUS – KOKS TAS DIEVAS, KAD TURI TIK VIENĄ SŪNŲ VISOJE KOSMINĖJE SAVO KŪRINIJOJE – KAIP JAM TURI BŪTI GRAUDU GIRDĖTI TOKIAS KATALIKŲ KUNIGŲ TARIAMAS TIKRAS NESĄMONES JO ATŽVILGIU – KAD JIS – DIEVAS – SAVO SŪNŲ PAAUKOJO IŠ MEILĖS IR UŽ ŽMONIŲ NUODĖMES. Tai tikrai BEPROČIŲ svaičiojimai, kad iš MEILĖS TURĖTUM NUŽUDYTI SAVO SŪNŲ. Tik katalikų sekta taip gali TOKIOMIS KANIBALINĖMIS NESĄMONĖMIS MULKINTI TIKINČIUOSIUS 21 AMŽIUJE.
Ir tada nublanksta visi sakomi žodžiai iš sakyklų, kada širdyje yra kietas akmuo, kada nėra MEILĖS, jeigu drįsta taip išvedžioti, kad Tėvas iš MEILĖS nužudė savo SŪNŲ.
Būtent dėl katalikų sektos svaičiojimų ir ritualų, o ypač dėl draudimo kurti šeimas kunigams, kai kitų sektų pastoriai ar popai turi šeimas, turi vaikų auklėjimo patyrimą, dėl to gali daug ką patarti ir savo tikintiesiems šeimų problemų klausimais. Tuo tarpu katalikų kunigams toks patyrimas yra uždraustas. Ką tai reiškia? O gi kito laisvos valios pamynimą ir laužymą, ko negali niekada daryti net Kūrėjas – Rojaus Trejybė-AŠ ESU, o čia mat katalikų sektos viršininkas-popiežius neleidžia, ir tuos jaunus kunigus, kurie pradėjo revoliucinį judėjimą tarp katalikų kunigų Brazilijoje, reikalaujantį, kad popiežius galų gale panaikintų celibatą, išmeta iš katalikų sektos. Nei ankstesnieji popiežiai, nei dabartinis nedrįso ir nedrįsta panaikinti celibato, nes BIJO konservatyvių kardinolų pasipriešinimo. O juk katalikai Bibliją laiko jiems šventa knyga, kur kiekvienas teiginys yra gyvas Dievo žodis, tad JUMS PACITUOSIU IŠ PAULIAUS PIRMOJO LAIŠKO TIMOTIEJUI, 3,1—4 :
Toks yra tikras žodis: jei kas siektų vyskupauti, trokšta gero darbo. O vyskupas turi būti nepeiktinas; TIK KARTĄ VEDĘS, blaivus, protingas, padorus, svetingas, gebąs mokyti, ne girtuoklis, ne kivirčius, bet švelnus, nemėgstantis vaidytis, negodus, geras savo namų šeimininkas, turintis klusnius ir tikrai dorus vaikus.
REIŠKIA, ARBA PAULIAUS LAIŠKAI IR NURODYMAI JAU NEBĖRA DIEVO ŽODIS, NES KATALIKŲ SEKTA MELUOJA, SAKYDAMA, KAD NAUJASIS TESTAMENTAS YRA DIEVO ŽODIS, ARBA KATALIKŲ SEKTA VĖL GI MELUOJA, SAKYDAMA, KAD JI VADOVAUJASI ŠIUO ŠVENTUOJU RAŠTU, IŠ KURIO NEGALIMA NĖ VIENOS RAIDĖS IŠMESTI, KAIP IR JAM KĄ NORS PRIDĖTI.
Tad jeigu šito Rašto kokia nors teiginio raide nesivadovautų vienas-kitas kunigas, tai būtų jų asmeninė problema, bet gi čia visa bažnytinė organizacija draudžia kunigams turėti šeimas. O tai jau veikia pasąmonę visų tikinčiųjų, ypač kunigų, ir dar labiau seminarijoje pradėjusių studijuoti. Štai dėl to ir atsiranda vienalytininkai tiek tarp seminaristų, tiek ir tarp kunigų. Ir net pedofilija tarp katalikų yra būtent dėl pačios katalikų bažnyčios susigalvoto ir NUSIKALSTAMO IR PRIEŠ KŪRĖJO VALIĄ NUKREIPTO šitokio draudimo kunigams kurti šeimas. Kūrėjo yra sumanytas potraukis priešingai lyčiai, ir dėl to esantis toks suvaržytas potraukis, kada nėra dvasinio atsivėrimo, sukelia įtampą viduje, kuri nuimama patenkinus lytinį instinktą. O kadangi kunigų seminarijoje priešingos lyties asmenų nėra, tada bendro likimo broliai greitai suranda būdų tą patenkinti tarpusavyje, nes žino, kad tokia paslapitis nebus paviešinta. O tapus jau kunigu tas pats gali kartotis slaptais lytiniais ryšiais su moterimis, arba ir su vaikais, kurie patarnauja bažnyčioje, nes jie yra silpniausi, kad pasipriešintų, tad juos galima lengvai ne tik paveikti, nes jie yra patiklūs, bet ir prigąsdinti, kad niekam nesakytų. Todėl nenuostabu, kad tik suaugę, ir visą laiką savyje šitą sunkumą nešioję nuskriaustieji, nebeištveria tokio spaudimo iš vidaus ir prabyla apie jų praeities sukrėtimus. Vien tik Jungtinėse Valstijojse tokių prabilusiųjų nuskriaustųjų jau yra daugiau kaip šimtas. O kiek neprabilusiųjų? Ir jau dabar teismai katalikų bažnyčiai yra prėmę kaltinamuosius nuosprendžius beveik vieno milijardo dolerių sumai, numatytai nuskriaustųjų psichinei-emocinei-gyenimo karjeros žalai atlyginti.

Katalikų sektos tokia fariziejiška dviveidystė ir yra pavojingesnė už atvirai karingą islamą, nes iš islamo sektantų tu jau tikiesi, kad gali kilti kokie nors blogio fiziniai veiksmai, tuo tarpu katalikai juk taria GRAŽIUS žodžius, bet jais NEGYVENA, IR ELGIASI PRIEŠINGAI. Todėl katalikais niekaip negalima pasitikėti, nes jie tave PARDUOS, jeigu tik bus tam tinkama proga ar jam nauda. Būtent dėl to Lietuvoje ir klesti išnaudojimas, ir minimalus altyginimas, kyšininkavimas ir korupcija, o tai žlugdo žmonių pasitikėjimą sulaukti geresnio gyvenimo, nes visa valdžia irgi iš katalikų, tad dviveidystė persikelia ir į politiką, į verslą, į šeimą, į mokyklą, į gatvę. Ir tokioje terpėje gimsta ir auga vaikai, auga su iškreipta psichika, nes jų senelaii, jų tėvai visą laiką girdėjo kunigą tariant AŠ KALTAS, AŠ KALTAS, AŠ NUODĖMINGAS, AŠ NUODĖMINGAS, JĖZUS ATĖJO ATPIRKTI MŪSŲ NUODĖMIŲ, IR BUVO NUKRYŽIUOTAS UŽ MŪSŲ NUODĖMES. Taip ir sveiką padarys kataliku bepročiu, jeigu tik jis dalyvautų pamaldose kasdien, kai musulmonai meldžiasi kasdien po penkis kartus. Musulmono kėslus gali numatyti, tuo tarpu kataliko kėslai yra apgaubti ritualais ir šventinėmis gražių pamokymų kalbomis, kada jie apgauna tikinčiuosius, ir jie apramina savo protą atlikę ritualą, bet dvasioje miega kaip miegoję. Dėl to savanaudiškumo proveržiai tik auga ir stiprėja. Ir tada matai, kad žodžiai skiriasi nuo darbų net ir tarp pačių kunigų.
Katalikų sektos rituališkumas ir dogmatiškumas neleidžia skleistis LAISVAM MĄSTYMUI. BŪTENT DĖL TO LIETUVOJE YRA VIS SLOGESNĖ ATMOSFERA IR SUNKĖJANČIOS GYVENIMO SĄLYGOS TIEK MATERIALIA, TIEK INTELEKTUALIA, TIEK DVASINE PRASME.
Todėl nieko keisto, kad Latvijoje, o dar labiau Estijoje yra daug palankesnė aplinka verslui ir investicijoms. Tad praėjusiais – 2015 – metais bendro nacionalinio produkto vienam gyventojui skaičiuojant JAV doleriais Lietuvoje buvo sukurta už 16.552 dolerius, Estijoje – už 20.167, o Latvijoe – už 22.460 dolerius. Latvijoje padidėjo beveik 550 dolerių palyginus su 2013 metais, o Estijoje padidėjimas net 2880 dolerių, tuo tarpu Lietuvoje priešingai, net sumažėjo 1300 dolerių. Latvija daugiau protestantiška šalis, ten katalikų apie 18 procentų, o Estijoje – vos 4 procentai, o beveik 70 procentų save laiko laisvamaniais. Todėl ten kitoks MĄSTYMO LAISVĖJIMO LYGIS. Beje, palyginimui pateiksiu 13 turtingiausių pasaulio šalių pagal sukuriamą bendrą nacionalinį produktą vienam šalies gyventojui, imant 2015 metus:
13. Austrija – 46.233 dol.
Gyventojų skaičius – 8,5 milijono.
12. Nyderlandai - 47,633
Gyventojų skaičius – 16,8 milijono.
11. Airija - 48,755 dol.
Gyventojų skaičius – 4,8 milijono.
10. Saudo Arabija – 51,924 dol.
Gyventojų 24,7 milijono.
9. JAV – 54,630 dol.
Gyventojų skaičius – 310 milijonų.
8. Šveicarija – 57,235 dol.
Gyventiojų skaičiius – 8,1 milijono
7.Norvegija – 64,856 dol.
Gyventojų skaičius – 4,97 milijono.
6.. Jungtiniai Arabų Emiratai – 67,674 dol.
Gyventojų – 9,2 milijono.
5. Brunėjus – 71,185 dol.
Gyventojų 412.000.
4. Kuveitas – 73,246 dol.
Gyventojų 2,7 milijono.
3.Singapūras – 82,763 dol.
Gyventojų – 5,6 milijono.
2.Liuksemburgas – 97,662 dol.
Gyventojų – 520.000.
1.Kataras – 140,649 dol.
Gyventojų – 2,1 milijono.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas apkabinimas.

Algimantas
2016-03-28 17:00:36



Artėjant tai akimirkai kai žmogus sės prie Velykinio stalo – jaunesnio amžiaus iš viso greičiausiai net ir per daug nesusimąstydamas kodėl – kiekvienas bus ir yra tas, kuris Jėzaus pažinti nenori. Tas, kuris augdamas katalikų šalyje, buvo klaidinamas iškreipta šviesa apie Mykolą dėl to dabar ir nesuvokia, juolab patirti nenori, kad jis – GYVAS. Ir kaip iš tikrųjų yra liūdna, kad visa krikščioniškoji religija buvo kuriama remiantis Kristaus Nukryžiavimu, o ne jo TĖVĄ APREIŠKIANČIU GYVENIMU. Ir kiek dabar tokia religija būtų pažengusi šviesos atžvilgiu, jeigu būtų supratusi jog Jėzus į mūsų planetą atėjo apreikšti Tėvą danguje ir KIEKVIENO ŠIRDYJE. O ne visą dėmesį nukreipiant į tą skausmingą ir tragišką Kristaus mirtį. Ir tai yra šios dienos tamsa, kuri bus pakeista ŠVIESA. Šiandien – URANTAS – neša Rojaus Trejybės-AŠ ESU šviesą žmonėms su meile apreikšdamas Kristų tiems, kurie šito nori. Tiems, kurie klauso ir išgirsta. Taip, nėra tų minių kurios tave mielai išklausys, vidumi patikės, Tikrovę pajaus, bet tai nereiškia, kad šviesa derinsis prie tamsos. Ne – TAMSA TURI DERINTIS PRIE ŠVIESOS. Urantui nereikalingos Velykos, nereikalingos jokios šventės, nes urantas jaučia viduje Kūrėją savyje, todėl ateina laikas kai jis atsako klausiantiems – aš nešvenčiu Velykų, nes Jėzus GYVAS, tai kokia to prasmė? Mano viduje šventė kiekvieną dieną, kai tik aš atveriu save mūsų visų Tikriesiems Tėvams, ir Jėzaus Tėvams arba ir pačiam Jėzui. Tai man suteikia šventės pojūtį viduje, tai mane ramina ir guodžia, o ne tas nesibaigiantis šurmulys prie stalo kai tiek daug energijos eikvojama jau visą savaitę prieš tą vadinamą šventę, mėginant jai pasiruošti. Būtent nuoširdus atsivėrimas Kūrėjui-Rojaus Trejybei-AŠ ESU išlaisvina tave dvasioje ir tu pajunti tokių švenčių BEPRASMYBĘ. Dėl to ir nešventi. Jos tau nieko nereiškia. Ir tu tam neeikvoji energijos. Energijos, kurios semiesi garbindamas Kūrėją-Rojaus Trejybę-AŠ ESU – Energijos Šaltinį – ir trokšti ją panaudoti prasmingai.

Rojaus Trejybė-AŠ ESU paskleidžia savo energinius gyvus Tikrovės virpesius VISAI kūrinijai. Nėra nė vieno atstumtojo. Taigi, kas to trokšta tas jų semiasi kasdienėmis, nuolatinėmis nuoširdžiomis pastangomis atverdamas save Tam, kuris tave sukūrė. Tik taip tu ir pamatai tą TIKROVĘ, kurioje Velykų šventimo – nėra. Jei atvirai – eilinė diena. Bet mūsų šiandienos aplinka – klystanti ir klaidinanti. Aplinka tuoj užsipuola tave – KODĖL TU NEGALI BŪTI NORMALI IR ELGTIS KAIP VISI? Bet aš ir ESU NORMALI, aš esu Kūrėją atspindinti Jo dukra neruošdama to Velykų stalo. Ir negaliu aš elgtis taip, kaip kažkas užsinori, kad aš elgčiausi – su liūdesio gaidele balse, kviečiant mane drauge mušti tą vargšą margutį ir taip dar klaidinti ir savo vaikus – LYG ČIA NIEKO TOKIO, TAI TIK TAS MARGUTIS. Tai ritualas, kuris NĖRA DALIS MANĘS. TIKROSIOS manęs. LAIKAS ŽVELGTI TOLIAU NEGU MARGUČIAI PO NOSIM. Laikas pradėti gyventi gyvenimą tokį, kaip veda iš vidaus Rojaus Trejybė-AŠ ESU. O Kūrėjas moko – BŪTI SAVIMI.

Vadinasi – URANTAS – būdamas tas, kuris jaučia Kūrėjo vedimą, nebedėvi kaukių, nes jam jas dėvėti – PER SUNKU. Ir besitęsiančius ritualus – palieka praeičiai, gyvendamas SAVO GYVENIMĄ su atrasta Rojaus Trejybe-AŠ ESU. Gyvendamas ŠVIESOS GYVENIMĄ, o ne nusilenkdamas ritualams ir dogmoms. O tokia BŪSENA tave atves ir į Rojaus Trejybės-AŠ ESU Gyvąją Šventovę, kur tavo vidus negalės atsidžiaugti KOLEKTYVINIU Rojaus Trejybės-AŠ ESU GARBINIMU.

Telydi jus ramybė mielieji, Vita

vvita
2016-03-27 09:11:35



Miela Laima, tikrai ateis laikas, kada TĖVO MEILĖ PAŽADINS SIELAS IR JOS NUSTOS ŠVĘSTI RITUALINES IR NEGYVAS ŠVENTES - KALĖDAS IR VELYKAS, nors šiandien tau jos atrodo reikalingos vaikams, reikalingos giminei sukviesti. Jos NETURI GYVOJO TĖVO VIDUJE PAGRINDO, o vien tik RITUALINIS Jėzus NEGALI APJUNGTI NEI GIMINĖS, NEI VAIKŲ, todėl jie ir prisigalvoja išorinių blizgučių - materialių dovanų, materialių kiaušinių, juk tai daug lengviau vaiko dėmesį patraukti, KADA SUAUGUSIOJO VIDUS TUŠČIAS, NAŠLAITIS, be savyje atrasto TĖVO, kurį buvo atradęs ir Jėzus. Jėzus mokė mylėti VISUS IR VISUS MYLĖTI TAIP, KAIP MYLĖJO JIS, NĖ VIENO NEIŠSKIRIANT. O taip galima mylėti tik ATRADUS TĖVĄ SAVYJE, NES ŠITAIP MYLI TĖVO SŪNUS IR DUKRA, o ne Dievo TARNAS, ko dabar visomis šitomis šventėmis - TAMSOS IR NEGYVŲ, NORS IR BLIZGUČIAIS DABINAMŲ, RITUALŲ švenčių šventimą.
Miela Laima iš Vilniaus, kada tu ir savo sielą PAŽADINSI, kada ji atras TĖVĄ SAVYJE, tada ji pati patirs mano žodžių prasmę ir teisingumą, ir tik TADA TU IR PATI NUSTOSI ŠVĘSTI ŠITAS PAČIAS TAMSOS RITUALINES ŠVENTES, nes sielai - GYVAI SIELAI - jos NEREIKALINGOS, KAIP GRYNAI ANŲ LAIKŲ ŽYDIŠKOS IR PAGONIŠKOS ŠVENTĖS.
VELYKOS - TAI ŽYDŲ PERĖJIMO šventė, paminint, kai Mozė žydus išvedė iš Egipto nelaisvės. Būtent dėl to žydai fariziejai taip skubėjo nukryžiuoti Jėzų, kad iki penktadienio saulėlydžio jie užbaigtų visą pasirengimą Perėjimo šventei, kuri švenčiama per Sabatą - šeštadienį. Ir jos išvakarėse jie valgo Perėjimo vakarienę su nekaltu ėriuku ant stalo. O marginti kiaušiniai per Velykas jau yra PAGONIŠKAS ritualas, o Kalėdos iš viso yra pagonių mitraistų šventė, pažymint saulėgrąžą, kada diena pradeda vėl ilgėti. TODĖL NĖ VIENA IŠ ŠITŲ ŠVENČIŲ NĖRA SUSIJUSI NEI SU JĖZAUS GIMIMU, NEI SU JĖZAUS EVANGELIJA. Ir tai tik atsitiktinis sutapimas, kad Jėzus buvo nukryžiuotas žydų Perėjimo šventės išvakarėse, o prisikėlė jau po jos - sekmadienį apie trečią valandą ryte.
Jėzus MOKĖ EVANGELIJOS - DIEVO TĖVYSTĖS, ŽMONIŲ BROLYSTĖS, O DABAR JAU AŠ JUMS SAKAU IR VISOS KŪRINIJOS BROLYSTĖS.
Jėzus NEMOKĖ ŠVĘSTI JO GIMIMĄ, KURIS IŠ VISOS BUVO VASARĄ - RUGPJŪČIO 21-ĄJĄ - O NE PER KALĖDAS, JIS NEMOKĖ ŠVĘSTI IR VELYKAS - ŽYDŲ PERĖJIMO ŠVENTĘ, NES TAI RITUALINIS ŠVENTIMAS, JIS NEMOKĖ ŠVĘSTI IR JO PRISIKĖLIMO. DAR DAUGIAU, JĖZUS PRISIKĖLĘS IR APSIREIŠKĘS APAŠTALAMS PERSPĖJO, KAD JIE NUSTOTŲ IŠKRAIPYTI JO EVANGELIJĄ IR NUSTOTŲ SKELBTI JO PRISIKĖLIMĄ, O VIETOJE JO PRISIKĖLIMO SKELBTŲ JO EVANGELIJĄ. Jėzus aiškino jiems jau apsireiškęs, kad prisikėlimas yra AUTOMATINIS ATLYGIS UŽ ĮTIKĖJIMĄ Į JO EVANGELIJĄ, todėl prisikėlimo skelbti ir nereikia, o štai įtikėti būtina, norint gauti šį prisikėlimo AUTOMATINĮ atlygį. Tuo tarpu įtikėjimas nėra automatinis. Įtikėjimo neįmanoma nusipirkti už jokiu turtus, už jokias pareigas, už jokius žmonių sugalvotus bajorų titulus ar papuliarumą.
Tai ar dabar tu suvoki, miela Laima iš Vilniaus - KUO TU RIZIKUOJI? Tu rizikuoji savo VAIKŲ IR VAIKŲ VAIKŲ PRISIKĖLIMU, jeigu ir toliau žaisi šį NEŠVARŲ MARGUČIŲ RIDENIMO ŽAIDIMĄ TŲ PAČIŲ VAIKELIŲ, NEKALTŲ VAIKELIŲ PRISIKĖLIMO SĄSKAITA, KADA NIEKO JIEMS NEAIŠKINSI APIE TĖVĄ, ESANTĮ JŲ VIDUJE, APIE JO ATRADIMĄ SAVYJE, APIE GYVĄ RYŠĮ SU TĖVU. APIE ĮTIKĖJIMĄ IR JO GILINIMĄ, O NE RITUALINIUS UŽSTALĖS PASISĖDĖJIMUS.
Todėl darykite, kaip jus mokė JĖZUS, IR KAIP MOKAU JUS AŠ, IR NEDARYKITE TO, KO JĖZUS JŪSŲ NEMOKĖ IR KO NEMOKAU JŪSŲ AŠ, NES JĖZUS IR AŠ ESAME VIENA DVASIOJE IR MOKOME JUS JŪSŲ LABUI, KADANGI TOKIA YRA ROJAUS TREJYBĖS VALIA - NEGYVI RITUALAI TURI UŽLEISTI VIETĄ GYVAJAI ROJAUS TREJYBĖS MEILEI, KURI SUKURS PRASMINGAS ŠVENTES GYVAI SIELAI, IR KURIŲ TAIP STINGA VAIKŲ TOKIOMS IMLIOMS IR PASIRENGUSIOMS ATSIVERTI TĖVUI SIELOMS. Tik šito jūs nedrįstate mokyti, net ir tie, kurie jau patys einate gyvuoju keliu. O juk tai rizika ir jūsų vaikų ir vaikų vaikų ATEIČIAI IR NET FIZINEI SVEIKATAI.
Panaudokite savo laisvą valią, gautą iš Tėvo-ROJAUS TREJYBĖS, PRASMINGAI, kad jūsų veiksmai turėtų prasmės ateities kartoms, o ne siektumėte išsaugoti tai, ką negyvo gavote iš savo protėvių.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,


Algimantas
2010-04-08 10:26:34



Manau, kad Velykos – tai yra dvasinė žmogaus būsena – nuolatinė komunija su Tėvo ir Jėzaus dvasia.
Tam nereikia jokios ypatingos progos – laiko – datos.
Rytą žmogus atmerkia akis – ir jam Velykos - nes atsivėrusi siela pilna Meilės.
O tradicijos apjungia visuomenės – giminės – šeimos – narius. Nereikia jų neigti. Visa kas negyva, su laiku nudžius, kaip savo amžių atgyvenusio medžio šakos.
Kas GYVA IR TIKRA TĖVO IR JĖZAUS (MYKOLO) DVASIOJE – tai viešpataus per amžius.
Su meile


Onutė
2010-04-08 17:52:32



Kaip čia išeina , kad margučiai neturi nieko bendra su krikščionybe veikiau su katalikybe ir tuo pačiu yra šitas būtent pagoniškas atributas , kuris neturi nieko bendra, su tuo į ką yra perkeltas, yra vistik perkeltas, ir perkeltas į velykas.Ir katalikas , kuris nieko bendra su pagonybe neturi , kaip ir jo šventė velykos juk nėra pagonių šventė,ar neturėtų turėti ir nenorėtų turėti, įtraukia į savo šventę pagonišką atributą.Tai kas jis yra pagonis ar katalikas. Ar per pusę. Ir ką gi jis švenčia.Ar jis pats ben žino, kas jis yra. Kodėl jis nesilaiko savo įstatymo švento rašto.Ar įstatymus galima kraipyti ir dar laikomus Dievo įstatymais.

rimantas ( Kaunas )
2010-04-08 12:08:39



Vargšas Algimantai, ar žinai, kad margučiai/kiaušiniai su krikščionybe neturi nieko bendra? Tai grynai pagoniškas atributas, siejamas su gyvybe, tiesiog perkeltas į Velykas iš senesnių pagoniškų švenčių? Juk tu tai žinai, ar ne?
Žinai. O ką rašai? "Vaikams bruka – eikite žaiskite su kiaušiniais, ridenkite. Tai yra inkvizicinis, aksominis kankinimas." Algi, kaip man gaila kad tau taip atsitiko ir susirgai. Apskritai visas tavo rašinys toks nesveikas, paranojiškas, isteriškas... Tik ar tu pats tai pastebi?

Jonas
2010-04-08 10:46:25



Tikrai tai iššūkis,ir dar koks.Kai pasipila sveikinimai,nors tu taip mėgini atsiriboti nuo lavoniškų švenčių.Tai ne,nors ir išjungi mobilų telefoną,bet jis reikalingas ir kitokiems skambučiams,bet ir vėl tenka įsijungti.O kaip blaškosi gyvulinis po parduotuves,kur tik tereikia savo žemiškai šeimai valgio nupirkti.Kiek žemų vibracijų patiria individas,kuomet braute braunasi link prekių,link kasos,kurioje eilės jau užimtos.Ir aš sakau,-Mes baisesni nei inkvizicija,nes žemi virpesiai žudo kasmet ir kelis kartus ypatingai stipriai per taip vadinamas šventes.Ir žudo į perspektyvą,nes negali gimti sveikas tas,kuris dar įsčiose būdamas jau gauna kelias dozes per tuos devynis mėnesius.Nedrįskite žudyti totaliai.VELYKOS,KALĖDOS,JONINĖS,NAUJI METAI,MOTERS DIENA,TĖVO DIENA..Tik dabar suvokiu tą mąstą,kai pagalvoju-tėvo diena..VISOS KŪRINIJOS IR ROJAUS TĖVŲ DIENA YRA KASDIENINĖ DUONA IR ŠVENTĖ.Ir tikrai jaučiuosi maloniai,kuomet nereikėjo ruošti stalo,stalo žudymui,nes tik taip tegaliu pavadinti Velykų šventimą..Jau seniai esu klausęs,tiek gimdytojų,tiek ir čia,jei pamenu gerai..KODĖL MES TURIME LIŪDĖTI,JEI KRISTUS PRISIKĖLĖ IR JAU YRA GYVAS??Velykiniai margučiai.Dažiau aš juos prieš daugelį metų,bet esu laimingas,kad to nedariau nei šiais,nei pereitais metais.Ir buvau tikrai laimingas,kad nereikėjo sėsti prie bendro stalo,nors iš vakaro negalėjau sudėliot galvoje ką pasakyti savo žemiškajam tėvui,katalikui užkietėjusiam.Ir nusprendžiau paskaityti,jei prireiks paaiškinti,kodėl nenoriu švęsti,tiksliau žudyti Jėzaus vėl ir vėl.Ir laukti Jo“prisikėlimo“.NUKABINKITE MANE NUO KRYŽIAUS,tą ir būčiau perskaitęs,jei būtume susėdę.Bet kaip GERA pasidarė,kuomet gimdytojas tik burbtelėjo,-su Velykom,praeidamas pro šalį.Gera todėl,kad mane jau laiko SEKTANTU pats mano žemiškasis tėvas.Ateis laikas ir jis supras.Laukti aš moku,todėl iškart ir nerėžiu jam žodžiu,kuris sugriautų jo pilį.Viskam savas laikas,tereikia kantrybės.NEŽUDYKIME JĖZAUS IR NEŠVĘSKIME NEGYVŲ ŠVENČIŲ NEI ŠIAIS,NEI KITAIS METAIS.APLAMAI NĖRA KITŲ METŲ.YRA TIK KŪRINIJOS APVALŪS IR BE ATKARPŲ AR ATSKAITOS TAŠKŲ METAI.Taigi,mielieji,likite visi ramybėje ir pabandykite suvokti-KĄ REIKIA ŠVĘSTI..

Arūnas
2010-04-07 17:34:41



Lietuviai komplikunti zmones,nemoka dziaugtis gyvenimu.Arunai maziau pykcio ir bus ok

Aurius
2010-04-07 20:30:23




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal