Forumas: temos peržiūra
Pastarosios nakties patyrimas su Rojaus Trejybe, 2010 06 10.
Pastarosios nakties patyrimas su Rojaus Trejybe, 2010 06 10.
Praėjusią naktį, prieš vidurnaktį, Vilniuje pradėjo siautėti tokią lūtis, bent jau Žvėryne vanduo iš debesų liejosi ištisomis PAKLODĖMIS.
O žaibų šviesos efektų raštai buvo tokie milžiniški ir įvairūs, nušviečiantys visą aplinką kaip dieną, nes gatvelėje prie mūsų namo apšvietimo lempos dėl kažkieno VADINAMOJO taupymo yra išjungtos, tai žaibai taip ryškiai nušviesdavo visus namus, griaustinis savo nuolat kintančia tonacija kele tokią kanodą, kad kartais sudrebindavo ir namo sienas. Ir jeigu tik tokia liūtis trūks ilgiau, labai greitai gali patvinti gatvės, nes miesto kanalizacija nepajėgs tiek vendens perleisti per savo nutekamuosius vamzdynus.
Aš stebėjau tokį šelstantį reginį ir mąsčiau, kokia tai yra energija, kad norint tiek vandens perkelti iš vienos vietos į kitą prireiktų gausybės agregatų, kad jie tą vandenį pripumpuotų į cisternas ir jomis kažkur pervežtų, eikvojant kurą, panaudojant žmogaus proto sukurtus mechanizmus kaip TĄ ENERGIJOS JĖGĄ, kuri iš viršaus kriste krenta be JOKIŲ MECHANIZMŲ PAGALBOS. Kažkodėl mane persmelkė užlietos Varšuvos blyksnis. Tą pačią akimirką atsisėdau ir pradėjau garbinti Rojaus Trejybę ir melsti Tarpinių Būtybių įsikišimo, kad debesys – fiziniai vandens rezervuarai – būtų nors kiek išsklaidyti, kad ta milžinišką energetinė iškrovą žaibų pavidalu taip pat būtų nors kiek išlyginta panaudojant Energijos Reguliuotojus ir Fizinius Kontrolierius, kad nebūtų sukelti gaisrai.
Malda buvo tokia giluminė, tokia visą mane panardinusi į kažkokios neapsakomos gelmės virpesius. Ir labai greitai pajutau, ne išgirdau ausimis, bet PAJUTAU VIDUJE nepaaiškinamą lengvumą, tarsi kažkas būtų nuėmęs nuo manęs prieš tai mane iki pusės suveržusį tvarstį. Aš net pasimečiau, kas tai, kodėl toks lengvumas? Tada akimirksniu išgirdau, kaip liūtis liovėsi, o žaibai ir griaustinis buvo lyg pakelti kažkur aukštyn virš debesų, ir vis labiau tolo.
Aš negalėjau susilaikyti nesišypsojęs. Šypsojausi ir dėkojau Rojaus Trejybei. Ir vėl negaliu aprašyti paties patyrimo, jutau gyvą jungtį, kurios net nesiekiau, kažkokią energetinę jungtį su tais, kurie buvo man nematomi, bet kurie apramino tokį stichijos beprasidedantį siautėjimą.
Tai nebuvo ATSITIKTINIS SUTAPIMAS, kad šitaip pasibaigė liūtis. Jos pabaiga buvo NENATŪRALI. PAJUTAU IŠ VIDAUS, KAD JI BUVO DIRBTINAI NUTRAUKTA Tai buvo suteiktas MOKYMAS-PATYRIMAS – STICHIJAI TURI MILŽINIŠKOS ĮTAKOS MŪSŲ MALDA – GILUMINĖ, NUOŠIRDI, KADA BESIMELDŽIANČIAJAM NUSTOJA EGZISTUOTI KAS NORS KITA APLINKUI BE ROJAUS TREJYBĖS. Tuo labiau, kada tokia malda būna KOLEKTYVINĖ.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2010-06-11 16:52:25
Komentarai
Tadai,Kadangi mes ne dievai, tai tikslaus atsakymo ir nežinosime, o kuo tų procentų bus daugiau, tuo visiems bus tik geriau, ir norėčiau tikėti per evoliucinį planą, o ne per apokaliptinį. O konfliktas šiuo atveju galėtų kilti tik jei vienas iš mūsų būtų kvailokas:)
VaidasVDS
2010-07-07 15:25:47
Sudėliokim, mylimas Vaidai, tuos taškelius... Visiškai sutinku ir nesiginčiju dėl to, ką parašei. Bet, kas tuos 10 proc. atrinks? Kaip manai, Rojaus Trejybės evoliucinis planas čia darbuosis, ar žmonės patys ims nustatinėt, katras iš jų turi patekt į tuos 10 proc.? Bet, palauk, o kodėl 10, o ne kokie 5 ? Man atrodo, kad ir 20 proc. būtų visai neblogai arba 25 proc. Juk kuo daugiau išmintingų vadovų Urantija turėtų, tuo jai geriau būtų...Ar aš čia ko nesuprantu?
Ar tik tarp mudviejų jau koks konfliktas nebręsta, mielas sielos broli...:)
Pagarbiai
Tadas
2010-07-07 15:13:54
Tadai,
sudėliojam taškelius. Negalima kalbėti apie kraštutinumus. Nekintantis 1 proc. ar visi 100 proc. Manau siekimybė būtų pradžioje pasiekti nors 10 proc., o vėliau gal ir galima evoliuciniu būdu ir daugiau nei pusę pasiekti. Bet vis tiek niekada bent Urantijoje nebus visi 100 proc. įžvalgūs ir išmintingi, bent jau tam tikrų trūkumų tikrai turės. Bet net esant 10 proc. išmintingų vadovų galima pasiekti labai didelių permainų...
VaidasVDS
2010-07-07 13:05:38
Nieko, mylimas VaidaiVDS, aš nemaišau. Esant išminčiai ir įžvalgai tarp dviejų žmonių... na, pagal psichologų išvadas, iki septyneto optimaliai kompanijai tinkančių...konfliktų galima išvengti. Bet ar tu gali įsivaizduoti arti 7 milijardų išmintingų, įžvalgių pasaulio gyventojų? Aš tai niekaip...
Vis vien, jei taip hipotetiškai ir galima būtų įsivaizduoti, kad Rojaus Trejybei pavyktų kada nors tokį stebuklą evoliucijos būdu padaryt, na, vis vien, man rodos, atsirastų būtinai keli durn..., atsiprašau, kvailiai, kurie tą konfliktą pasistengtų sukelti..., nes vienas būtinai norėtų pasirodyti esantis gudresnis už kitą...
Dėl tylos, tai čia jau kita byla...Ar sutinki?
Pagarbiai ir ramios dienos visiems
Tadas
2010-07-07 00:53:42
Tadai,
kažką maišai, esant išminčiai ir įžvalgai konfliktai neįmanomi. Tačiau yra kur kas didesnė bėda, kad tyla ne visada būna gera byla :)
VaidasVDS
2010-07-06 20:56:51
Na, Vaidai, tu ir pavarei „...neramina...1 proc. išmintingų vadovų...“ Įsivaizduok pasaulio situaciją, jei tokių gabių ir išmintingų būtų visas 100 proc....Kam tada jie turėtų vadovauti?
Vienas kitam? Taigi kiltų pasaulinis karas, apokalipsė, taip sakant...nes visvien žmogaus prigimtyje glūdi instinktas vienam už kitą būti viršesniam...Ir jokia išmintis ir įžvalga čia nepadėtų...nes kiekvienas stengtųsi už kitą būti ir išmintingesnis ir įžvalgesnis...Akivaizdus pavyzdys šis forumas...Akivaizdus mikro procesorius...taip sakant :)
Pagarbiai
Tadas
2010-07-06 19:25:04
Gaile,
Parašei, kad mes ruošiamės pačiam atsakingiausiam Urantijos persitvarkymo laikotarpiui. Ir apie savo (tik?) bendrakūrybiškumo su Tėvu arba Rojaus Trejybe žaibišką pagreitį.
Gal galėtum plačiau pasakyti apie tą persitvarkymo laikotarpį, kurio beje visi su nekantrumu laukiame. Ar vis tik jis bus apokaliptinis (šis man nepatinka, bet jei jau tokia valia...) ar evoliucinis (gali būti ir staigus:))? Bet gal tai paslaptis ar tik nuojauta. Mane neramina šiek tiek ši Urantijos Knygos citata: "Vadovavimas yra gyvybiškai svarbus pažangai. Be išminties, įžvalgos, ir numatymo į priekį neapsieina nacijų ilgalaikiškumas. Civilizacijai niekada iš tikrųjų nekyla grėsmės tol, kol nepradeda nykti gabus vadovavimas. O tokių išmintingų vadovų skaičius niekada neviršijo vieno procento visų gyventojų skaičiaus."
VaidasVDS
2010-07-06 15:36:16
Mielieji, tai jau ne utopija. Aktyvinant savo bendrakūrybinę su Tėvu-Rojaus trejybe mintį, ji įgauna žaibišką pagreitį. mes ruošiamės pačiam atsakingiausiam Urantijos persitvarkymo laikotarpiui.
gaile
2010-07-06 14:09:01
Šventai tikiu, ką šioje temoje rašo Algimantas, TomasVLN ir Gailutė. Pasidalinsiu savo patyrimais. Kažkurią dieną pylė lietus kaip iš kibiro visą rytą, o šunį tai reik laukan išvest, tada imu ir parašau vienam savo draugui, kuris, žinau, sugeba tvarkyti reikalus subtiliame lygmenyje, galvoju, patikrinsiu, ar tikrai... taip ir taip...rašau, jei jau viską gali, tai padaryk, kad nustotų lyti.
GALIT ĮSIVAIZDUOTI? JIS ATVARO LABAI GRAŽŲ KLIPĄ, O KOL AŠ JĮ ŽIŪRIU, LIETUS NUSTOJO LYTI IR NELIJO VISĄ LAIKĄ, KOL VAIKŠČIOJAU...APIE 1 val...
Tik grįžau namo, IR vėl prapliupo...
Man su tuo lietumi kažkaip visada išeina susitarti – išeinu iš namų, apsiniaukę iš vakarų juodžiausiai...o aš be skėčio...
Tai skubu...o paskui, jaučiu, nelis...debesys... lyg sustoja... kol ramiausiai prasieinu, kiek tik noriu... grįžtant, prie pat namų pradėda lašnot, o paskui jau pasipila, kai aš ramiausiai sau plikau kavą.
Bet, kad ir KITAM TAIP IŠEINA...žinokit, buvau be amo palikęs...
Reiškia šiame pasaulyje ne aš vienas esu balta varna...tada pagalvojau...Dabar matau, čia jau mūsų visas būrys renkasi.
Pagarbiai
Tadas
2010-07-05 19:03:02
Mielieji, unikalus Algimanto patyrimas kuo akivaizdžiausiai parodė mums, kas yra žmogus, kokią energijos jėgą išvysto minties galia, tikslingai nukreipta į patį Kūrėjo-Rojaus Trejybės šaltinį. Svarbu tiksliai suformuluoti maldoje prašymą. Ir dar, Algimantas pabrėžia garbinimą prieš maldą. Tuo įsitikinau prašydama sustabdyti lietų, kol pasieksiu namus pas savo vaikus. Kol nepagarbinau, malda buvo grynai egoistinis pasireiškimas. Galėjau visa permirkti, nieko tokio, bet kuprinėje vaikams nešiau lauktuves, o kelio pėsčiomis buvo likęs geras pusvalandis. Kai tik pagarbinau, širdyje atsirado valiūkiškas džiaugsmas. Pasijutau be galo laimingas Trejybės Tėvų vaikelis. Ir kuprinė palengvėjo ir liovėsi lietus. Aš dėkojau, dėkojau, kad parodė jungiamąją energetinę meilės ryšio grandinę – Rojaus Tėvų – mūsų pačių užvertą kanalą. Iki šio nuostabaus Algimanto patyrimo šis meilės su Amžintaisiais Tėvais kanalas regėjosi turįs slaptą užraktą. Dabar gi mes žinosime, jog visi Tėvo vaikai apdovanoti kūrybine minties galia, kurią tereikia vystyti greitėjančia tėkme, nukreipiant trajektorija į aukščiausią tašką – į meilės šaltinį ir centrą. Giluminė nuoširdi tikinčiojo malda greičiau už šviesos greitį, per akimirksnį pasiekia Tėvą-Rojaus Trejybę. Jokių kliūčių. Vos tik pasiekiau kelionės tikslą, įėjau į laiptinę, tuoj pat susitvenkė debesys ir pasipylė lietus. Taip praktikavau ne vieną kartą.
Kas trukdo žmogui greitinti mintį? Nesuvokimas, kad jis yra dvasia, Tėvo vaikas, negavęs mažiau, nei turi pats Tėvas. Mums žinoma ir tai, kad yra žmonių, savo mintį treniruojančių greitėjančia tvarka kita amplitude. Jų tikslas nugręžti žmoniją nuo Tėvo. Bet šviesa Urantijoje jau praplėšė raizgų voratinklių tinklą ir skina kelią trokštantiems gyvojo šaltinio vandens. Taip ir bus. Tam pasirengę visi nematomi mums pagalbininkai.
Ačiū už energetinę meilės jungtį, panaudojant Energijos Reguliuotojus, Fizinius Kontrolierius, Tarpinius Tvarinius ir angelus Serafimus. Ačiū, kad esu čia ir dabar. Ačiū už visus čia dalyvaujančius dvasios brolius ir seses.
gaile
2010-07-05 09:34:11
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]