Forumas: temos peržiūra
Sūnaus Arbitro - MONDŽORONSONO - mokymas apie mūsų požiūrį į jo pasirodymo žmogiškuoju pavidalu laiką, 2010 07 11
Sūnaus Arbitro – Mondžoronsono mokymas suteiktas Rojaus Trejybės šventovėje, 2010 07 11.
Algimantas:
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, aš garbinu Tave, kad atveri mano sielą, kuri vis daugiau junta savosios dvasios asmenybės tikrovę ir pasireiškimą. Aš garbinu Tave jausdamas tą gyvą ryšį, patirdamas tą gyvą meilę, gerdamas ją iš Tavęs. Ir aš dabar esu pasirengęs taip pat kreiptis į savo brolį – dvasios brolį – Mondžoronsoną, kad jis suteiktų mokymą.
Mylimas mano dvasios broli, kurio vardas yra Mondžoronsonas, aš kreipiuosi į tave tavojo mokymo apie savo pasirodymą šitame pasaulyje, kad mes galėtume turėti daugiau supratimo kaip tu veiksi ir kada tu veiksi.
Mondžoronsonas:
Mano mylimieji broliai ir sesės, aš drauge su jumis šlovinu savo Tėvus ir jūsų Tėvus – Pirmąjį, Antrąjį, ir Trečiąjį Šaltinį ir Centrą. Šlovinu tai, kas sudaro ir mano realaus veikimo visoje realioje tikrovėje pagrindą ir prasmę.
Ir aš labai džiaugiuosi, kad jūs einate šituo GYVUOJU keliu ir JAU DABAR šlovinate šituos Tris Šaltinius ir Centrus; šlovinate kaip ir mes Rojuje einame šituo keliu ir šloviname; šloviname taip, kaip mūsų gyvasis nutiestas ryšys iš JŲ Į MUS SUGRĮŽTA VĖL JIEMS, ir tik šitas gyvas ryšys palaiko mūsų energetinį pasireiškimą kūrinijos bet kuriame kampelyje.
Aš taip pat trokštu jums suteikti daugiau šviesos, palengvinti jūsų aplinką, suteikti jums didesnio pasitikėjimo savo jėgomis, pasitikėjimo savo žingsniu, ir jūsų veiksmais savo išorėje. Aš žinau, kokia yra silpna žmogaus prigimtis, kada ji žvelgia VIEN TIKTAI Į SAVO APLINKĄ, kuri dar ją silpnina iš išorės, ir kada nekelia savo žvilgsnio į TOLIMĄJĄ GELMĘ, kuri prasideda kiekviename iš jūsų – VIDUJE. Tada jūsų protas diktuoja jums klausimus, kada aš jums galėsiu būti matomas taip, kad galėtume drauge veikti, kad galėtume drauge šviesinti jūsų aplinką visų labui.
Šitoks klausimas yra natūralus. Tačiau jis daugiau yra diktuojamas jūsų smalsumo, nes jūs trokštate išgirsti konkretų laiką, konkrečius, galbūt, net ir metus: ar po dešimties, ar po dvidešimties, ar po šešiasdešimties metų. Tačiau šitie metai, jie neturi prasmės, jeigu jūs matuojate juos tiktai tos metų gairės atžvilgiu – tada jūs nukreipiate savo žvilgsnį būtent į tuos metus, o ne į tai, kas sujungia jus su ta gaire. Proceso jūs nenorite matyti, nenorite patirti jo, o koncentruojate dėmesį į momentą – į tos gairės pastatytą akimirką.Tai yra žmogiškojo silpno smalsumo pasireiškimas.
Net ir aš jums nepasakysiu - NIEKADA nepasakysiu – metų, kad neprikaustyčiau jūsų dvasinio žingsnio prie tos akimirkos, kad jūs netaptute susaistyti su ta akimirka, praradę dėmesį į šios akimirkos žingsnį, kuriam jūs turite sutelkti visą savo dėmesį, ir visas pastangas bei energiją skirti būtent šios akimirkos pasireiškimui savo tikruoju dvasiniu aš savo kasdienėje materialioje aplinkoje.
Žinokite, net ir tai, ką jūs išgirstate iš savo dvasinio mokytojo, Algimanto, ir jam šita mano pasirodymo jūsų pasaulyje gairė yra taip pat atitolinama. Ne iš karto jis galėjo patikėti, kad aš nepasirodysiu dabar ir šitoje kartoje, nes jis taip pat troško patirti, kad tai turėtų vykti greičiau. Ir palaipsniui, kada rimsta jo vidus, ir rimsta tas materialus protas, trokštantis greito susitikimo su manimi, tuomet jis ir gauna tokį mokymą, kuris šiek tiek vis atitolina ir iš dalies atšaldo tą karštą troškimą. Todėl ir dabar jums jisai sako – ne anksčiau kaip po šešiasdešimties metų – kad jūs nesusisietumėte su tais metais, kaip su ta geidžiama akimirka, kurioje jūs turite būtinai pamatyti kas vyks, būtinai joje dalyvauti, ir kada tie metai bus nutolę, jūs iškart nuliūsite, kad joje negalite dalyvauti vertindami savo amžių dabartinės žmonijos samprata.
Manasis atėjimas nėra fiksuotas laike. Jisai priklauso nuo dabartinės aplinkos šviesos pasireiškimo.
Jeigu aš ateičiau dabar tarp jūsų, kurie gi iš jūsų atpažintų mane; atpažintų tiek, kad priimtų kaip tą Sūnų, nužengusį žmogiškuoju pavidalu iš aukštesnio energetinio pavidalo?
Juk aš ateisiu taip pat kalbėdamas žmogiškuoju kalbos simboliu. Aš neateisiu toks, kad iškart jus nustebinčiau ir per tą nustebinimą pritraukčiau.
Aš ateisiu, kaip buvo atėjęs tarp jūsų Sūnus Kūrėjas – Jėzus Kristus –žmogiškuoju pavidalu, kad patrauktų jūsų ŠIRDIS, kad patrauktų tikrąjį jūsų dvasinį asmenį ir ne į save, bet į tuos Tris Rojaus Trejybės Šaltinius ir Centrus.
Todėl mano atėjimas nenumato stebuklingų darbų, kad per tuos darbus aš siekčiau jūsų atsivėrimo.
Jūsų aplinka yra perdaug grubi – pilna prievartos – kad ji priimtų mane, pasirodantį šitoje visuomenėje, ir kartoje.
Aš neturėsiu pagalbininkų. Aš neturėsiu veiklos lauko, kuriame galėčiau iš tikrųjų išsiskleisti ta šviesa, kurioje suspindėtų Trys Šaltiniai ir Centrai.
Jūs turite PARENGIAMĄJĮ laikotarpį; parengiamąjį laikotarpį MAN.
Juk, kada jūsų dabartinis, naujasis Planetos Princas atėjo prieš du tūkstančius metų iki Jėzaus pasirodymo - jis rengė kelią Sūnaus Kūrėjo pasirodymui žmogiškuoju pavidalu – Jėzaus iš Nazareto asmens pavidalu.
Todėl dabar jūs turite tuos šviesos šaltinius - epochinį apreiškimą – Urantijos Knyga, jūs turite savo Sūnaus Kūrėjo, Jėzaus Kristaus iš Nazareto vardu, pateiktą apreiškimą – KALBU JUMS VĖL – jūs jau turite ir Trijų Šaltinių ir Centrų, Trijų Asmenybių perteikiamus apreiškimus.
Todėl jūs turite kreipti žvilgsnį į šitą dvasinę šviesą, jums prieinamą, kad jūs ugdytumėte savo TIKRĄJĮ DVASINĮ aš, ir šituo pačiu skleistumėte kuo ryškesnę šviesą savo aplinkoje, kad ji kuo daugiau nušvistų.
Kuo daugiau bus šviesos, tuo daugiau bus galinčių atpažinti mane, kada aš pasirodysiu.
O juk aš pasirodysiu, kad suteikčiau jums DAR DIDESNĘ šviesą. Bet aš turiu ateiti tada, kada aš galėsiu panaudoti jus, kaip savo pagalbininkus, kad jūs neatsitrauktumėte nuo mano kelio, kuriame bus reikalinga DIDESNĖ išmintis ir šviesa, negu ją esate šiandien įsisavinę.
Jūs turite tuos šaltinius, kurie jau jums yra prieinami, ir jūs jau turite tarp jūsų savo dvasios brolį, kuris jums padeda juos pažinti, įsisavinti.
Jūs turite šitą etapą panaudoti PRASMINGAI.
Kada mes pasirodome žmogiškuoju pavidalu, kad suteiktume didesnę šviesą, mes ir panaudojame jau nušvitusius savo brolius ir seses, jau turinčius tą pradinį šviesos įsisavinimo ir meilės pasireiškimo patyrimą, kuriuo aš jau galėsiu pasinaudoti.
O šiandien žmonija yra perdaug SUSISKALDŽIUSI, turi LABAI daug SAVANAUDIŠKO pasireiškimo atskirų grupuočių, valstybių, religijų atžvilgiu. Ir dėl to jums buvo suteikiami dvasiniai mokymai, kad juos įsisavinę, liptumėte ant aukštesnės pakopos. Manasis atėjimas reiškia taip pat aukštesnę dvasinės šviesos perteikimo pakopą, kurioje jūs taip pat turite galimybę pasireikšti laisva valia; pasireikšti aukštesne savo dvasine išraiška.
Todėl žinodami konkretų mano atėjimo laikotarpį jūs niekada neatsiversite Rojaus Trejybei tiek, kiek atsiveriate nelaukdami KONKREČIOS to laikotarpio pabaigos – gairės.
Ar vaikas, augdamas, žino kada jis suaugs, jeigu jūs neskaičiuotumėte, patys nustatydami, suaugusiojo amžių?
Juk tai žmogiška prasme yra sugalvota suaugusiojo konkretus akimirkos vienetas. Vienoje valstybėje vieni metai pripažįstami kaip suaugusio žmogaus, savarankiško žmogaus, atsakingo už savo veiksmus, kitoje valstybėje – jau kiti metai, nes samprata kita, trečioje valstybėje – trečias amžius, bet nuo to, kaip jūs nustatysite, augimo branda visiškai nepriklauso. Jūs tai vertinate vien tiktai fizinės išraiškos ir intelekto sampratos požiūriu.
Bet kiek šiandien yra – jūsų samprata – jau suaugusių žmonių, kurie savo tikrojo aš taip ir nepradėję ugdyti, taip yra dar negimę kūdikiai, mano žvilgsniu žvelgiant ir mano samprata?
Todėl jūs ir turite panaudoti esamas ir jums suteiktas priemones, kad augtumėte, nelaukdami manojo konkretaus pasirodymo akimirkos, bet dalyvaudami šitame procese augdami, ugdydami savąjį ir tikrąjį dvasinį aš, kad jis pasireikštų savo konkrečiais materialiais darbais drauge su Rojaus Trejybe, ir visų šviesos labui.
Todėl jūs ir iš Jėzaus Kristaus neišgirdote konkrečios dienos – kada jis pasirodys antrą kartą – dėl to paties motyvo, kad žmogus nepaverstų konkrečios dienos, konkrečių metų laukiamais metais. Dar kitų galbūt net ir pavadintais kokiais nors šventaisiais metais arba, kaip jums dabar įprasta, jūs vadinate daugybę metų, perkeldami vienus iš kitų, pasaulio pabaigos metais.
Todėl jūs turite savo aplinką šviesinti, ŠVIESĖDAMI IŠ VIDAUS. Tuo pačiu jūs TURITE GALIMYBĘ SULAUKTI manojo atėjimo; taip, turite galimybę, bet jūs turite SULIETI SAVO DVASINĮ, JŪSŲ UGDOMĄ, AUGINAMĄ TIKRĄJĮ IR GYVĄJĮ aš su Rojaus Trejybe.
Tuomet jūsų materialus gyvenimas šitoje planetoje NEBUS APRIBOTAS dabartinės kartos materialiu fiziniu amžiumi, kad jūs galėtumėte palikti šią planetą, kada būsite sukaupę savojo tikrojo aš dvasinio nušvitimo patyrimą, kurį ir galėsite panaudoti, jį perteikiant kitiems, ir tuo pačiu dalyvaujant mano MANO MATERIALIOJE KOMANDOJE, kuri ir bus pagalbininkė mano misijos metu.
Ar patiko atsakymas?
(Pastaba – kada Mondžoronsonas pateikė šį klausimą, iš jo sklido energetiniai virpesiai išreiškiantys jo šelmišką šypseną, tačiau tą reikia pačiam pajausti.)
Violeta: Taip. Patiko.
Algimantas:
Ačiū tau, mylimas broli – Mondžoronsonai.
Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, manoji valia, kad būtų Tavoji valia. Amen.
--------------
Nuoširdų ačiū sakau Violetai, įrašiusei ir išrašiusei šį mokymą, kad galime dabar patalpinti jį mūsų svetainėje visiems susipažinti ir apmąstyti.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2010-07-22 17:42:39
Komentarai
Dievas Septinkartis rodo , kad Rojaus dievybės suvokia laiko ir erdvės barjerus , egzistuojančius ribiniams planetiniams tvariniams . Tačiau reikia atminti , kad laikas Rojuje neegzistuoja , todėl ir Aukštųjų dieviškųjų Asmenybių nusileidimas į Žemės - Urantijos planetą , yra per mažai suvokiamas tikraisiais laiko terminais tarp žmonių . Tai kas dievybėms yra šiandiena ir dabar , mums tai gali trukti dešimtmečius arba tūkstantmečius . Tokie laiko prasmės suvokimai yra mūsų laukimų nusivilimai . Prisiminkite , kaip buvo išpranašautas Mesijo nusileidimas į žmoniją ir kaip jis buvo suprastas ir priimtas , o kitų tautų ir nacijų , dar ir šiandiena laukiamas .emilispetras
2010-09-29 21:39:23
Noriu pasamprotauti apie Mondžoronsono atėjimą. Pirma, aš nelabai atrodytų pritariu teiginiui tokiam kad jeigu jis pasirodytų dabar - žmonės jo neatpažintų, ir nesektų paskui jį. Tam yra pavyzdžių - Sai Baba atėjęs prieš daug metų ir turintis milijonus pasekėjų ir daug nuveikęs, ar Šri Šri Ravi Shankaras įkūręs mokytojų sistemą ir taip aprėpiantis daug daug pasaulio kraštų.
Galbūt Mondžoronsonas nori mokyti jau tuos, kurie yra pasirinkę vykdyti vien Tėvo valią ir nenori mokyti "šiaip sau, normalių žmonių" kurie gyvenime ieško teisybės, poilsio ir nusiraminimo. Yra mano supratimu ir šaltiniai, ir perduodami mokymai iš kurių mes galime ir dabar mokytis. Bet jeigu būtų jis čia, materialiu kūnų - juk tai tik padėtų ir prisidėtų prie aplinkos šviesinimo. Todėl kyla teorija, kad galbūt yra norima ir matoma kad vien pats žmogus bendraudamas su Tėvu - gali gan daug pasiekti, gali savo noru, valia, apsisprendimu įveikti visas kliūtis ir pasiekti tiek kiek Jėzus ar daugiau. Ar mes turime pasiekti minimumą - būti tokiais kaip Jėzus, tam kad nuo tokios vietos Mondžoronsonas mus mokytų toliau?
Antra teorija, kad jeigu jo atėjimas (atrodo kiek pamenu) yra apribotas tūkstančiu metu, tai jis juos nori matyt panaudoti kuo prasmingiau - ir jeigu ateis jau dabar, pabaigoje išeinant atsigręžęs atgal matys kad nepakėlė mūsų iki tokio lygio aukšto, kiek jis būtų pakėlęs jeigu būtų atėjęs veliau. (analogiškai jeigu jis gali pakelti vandens temperatūrą 50 laipsnių daugiau, o mes dabar esame 20 temperatūros vanduo, tai jei ateis dabar išėjus jam pasiekta temperatūra bus 70 laipsnių. Tai galbūt jis delsia ir laukia kol mes pasieksime 50 laipsnių temperatūra, o kada jis ateis ir įdės savo darbo, išėjimo momentu rezultatas bus dar geresnis) - tai galbūt jis rūpinasi kas bus tūkstantmečio pabaigoje, o ne kokios sąlygos yra dabar.
Taigi, turėdamas praktinių pavyzdžių - kad kiti dvasiniai mokytojai visgi sėkmingai perduoda žinias ir moko žmoniją, nesuvokiu taip aiškiai kaip norėčiau kodėl jis neateina būtent dabar? Jeigu tų priežasčių mūsų protas nepajėgus suvokti, arba jie nėra įgalioti mums pranešti kodėl - tai juk gali ir taip įvardinti. Tokios mano mintys, paties Mondžoronsono kolkas neklausiau.
Na dar viena versija, kad atėjus Mondžoronsonui, žinia bus skleidžiama po visą pasaulį. Tuo tarpu kolkas einant metams vis daugėja su Tėvu bendraujančiu ir gyvenančių pagal Tėvo valią žmonių čia Lietuvoje. Tai panašiai kaip ir su Adomo ir Ievos misija galbūt yra koksnors tikslas prieš "maišymąsi" pasiekti tam tikrą "kiekį".
Kitas variantas kad dabar daug kas kaip domino ar puzzle dėlionė susidėlioja į vietas, ir paruošiama jo atėjimui. Bet kokiu atveju pasitikėjimas aukštesnio rango dvasiomis visuomet atveda tik prie geresnių rezultatų. Kol kas tiek.
Vaidas
2010-09-29 17:00:29
Šiuo savo įkeltu komentaru apie epochų pasiketimą ir su tuo susietų žemiškų gyvenimų persitvarkymą , turėjau omenyje kaip tik Urantijos knygos apreiškimą . Jame apie tai parašyta tiesiai šviesiai . Žmogiškoji fantazija aišku kuria savo versijas , tačiau tai yra taip arti realybės , kad aš norėjau ne gąsdinti žmones , bet atkreipti dėmesį į daugelį žemiškų įvykių ir gamtos anomalijų nebudingą išsiplėtimą .
.... Urantijos visuomenė negali tikėtis, jog kada nors nurims kaip praeities amžiais. Visuomeninis laivas išplaukė iš nusistovėjusios tradicijos ramių įlankų ir savo plaukiojimą pradėjo po evoliucinio likimo audringas jūras; ir žmogaus sielai, kaip niekada anksčiau pasaulio istorijoje, reikia kruopščiai išnagrinėti savo moralės jūrlapį ir stropiai laikytis religinio kompaso krypties. Religijos kaip visuomeninio poveikio didžioji misija yra stabilizuoti žmonijos idealus per šituos pavojingus laikus, kada yra pereinama iš vienos civilizacijos fazės į kitą, iš vieno kultūros lygio į kitą.
( 1086 - 06 Pateikta Nebadono Melkizedeko )
Taigi miela Gaile , mano komentaras apie vienos epocos pabaigą ir kitos pradžią , turi labai realų pagrindą , ką matai ir šiame įkeltame Urantijos knygos fragmente .
Su meile , Emilis - Petras
emilispetras
2010-08-05 21:17:30
Sveiki broliai ir sesės dvasioje!
Grįžusi nuo ežerų suskubau apsilankyti forume ir štai prie Sūnaus Arbitro-Mondžoronsono-
mokymo skaitau brolio inkognito, perduotą Petrui, rašinį.
Paklausčiau, kodėl jis patalpintas ne svetainėse, kur skaitomi ir nagrinėjami valdovų laiškai,
kur astrologinės pranašystės peni baimės persmelktus ir stebuklų ištroškusius žmonių
protus, tačiau mūsų, urantų, jau niekas nebegali nustebinti taip, kad net nusakytos diena į
dieną datos kaip nors glumintų ar paakintų verstis iš koto, kad žūd-būt pasiekti Dieviškąjį
sąmonės nušvitimą.
Suprantu, Petras, nuoširdžiausių ketinimų vedinas, šį rašinį įkėlė kaip itin svarbią
informaciją, kuri jau sklinda įvairiomis pasaulio kalbomis per internetą ir iš lūpų į lūpas.
Tačiau, mielas broli, apsvaigintas savyje sukilusių jausmų, užmiršai, jog mes turime gyvą
kanalą su Tėvu-Rojaus Trejybe, iš kurių jau gauname tiesiogią informaciją ir mokymus. Ir
nesvarbu, kad vis dar nepakankamai atsiveriame savo sielomis pačiam Kūrėjui, kad kartais
svyruoja mūsų įtikėjimas ir pasitikėjimas, bet mes turime patikimai švarų mūsų dvasinio
mokytojo Algimanto kanalą.
Tai nėra koks priekaištas Petrui. Tenoriu atkreipti skaitytojų dėmesį į tai, jog visuose mums
perteiktuose per Algimantą mokymuose mes esame mokomi nesirūpinti jokiomis datomis, o
kantriai ir nenuilstamai iš meilės visų visovei ir kiekvienai gyvybei atskirai artėtumėm prie
Dievo pažinimo, į pačią Rojaus Tėvų meilės versmę. Turintys laisvą valią tvariniai neveikia
datų rėmuose nelyg biorobotai. Mes esame Tėvo mylimi vaikai, turintys laisvą pasirinkimą
patys kurti savąjį rytojų. Mes nešuoliuojame, mes žengiame vis labiau sąmonėjančiais
žingsniais, skleisdami didesnę ir ryškesnę Tėvo-Rojaus Trejybės meilės šviesą. Besiplečiant
kosminei sampratai padidėja ir dvasinės įžvalgos gelmė, ir savaime išsiplečia į aukštį ir į vidų
žengiančios dvasinės asmenybės sąmonės diapazonas.
Atradę Tėvą savo viduje ir kasdieną glaudžiai su juo bendraudami, mes niekada nebūsime
užklupti netikėtumų Tėvo nuostabiame evoliuciniame plane visai kūrinijai ir asmeniškai
kiekvienai būtybei.
Per gyvąsias pamaldas Algimantas ne kartą užsiminė apie tai, jog dar neatėjo laikas
atskleisti mums daugiau informacijos, idant nenukreiptų mūsų dėmesio nuo esamos
akimirkos dvasinio veiksmo.
Taigi mėgaukimės pačiu procesu, vis labiau tapdami Tėvo bendrakūrėjais.
Ramybės visiems meilėje ir šviesoje.
gaile
2010-08-04 14:11:33
Mano mylimas broli dvasioje.Petrai,aš labai gerai prisimenu tavo giedrą veidą Panevėžyje.Tu tada švytėjai ir bandei žengti tikrai nelengvu,bet GYVAI PATIRTINIU ROJAUS TREJYBĖS KELIU..Štai tokį Petrą aš nešioju savojoj atminty.Ir tai yra klaida,nes mes abu turim tokią nereikalingą naštą,kaip PRISIRIŠIMAS..Tai ITIN PAVOJINGAS BALASTAS DVASIAI,KURIOS TIKRIEJI NAMAI-ROJUS IR LIKIMAS TAIP PAT ROJUJE,AKIVAIZDOJE TIKRŲJŲ TĖVŲ.IR MES,BŪDAMI DVASIOMIS,NIEKAIP NEPRADĖSIME ŽENGTI GYVUOJU KELIU,ĮTIKINT VIS GILIAU IR GILIAU.IR Į TĄ ĮTIKĖJIMĄ ĮEINA LABAI DAUG KAS,NESIKARTOSIU.BET TIKRAI PRISIRIŠIMO BALĄSTAS YRA MUMS DIDELIS STABDIS,JAU NEKALBANT APIE PASĄMONĖS TERŠALUS IR GYVULINIO PROTO MĄSTYSENĄ.JUK ABSOLIUTI DAUGUMA URANTIJOS LAIKINŲ GYVENTOJŲ(LAIKINŲ,NES PASTOVŪS GYVENTOJAI-TARPINIAI TVARINIAI IR DAR KITŲ DVASINIŲ KATEGORIJŲ DVASIOS.ŠITO TIKSLIAI NEĮVARDYSIU,BET MANO MANYMU JAU SENIAI YRA PAGAUSĖJĘ IR KITŲ,KOL KAS NEAPREIKŠTŲ,O KARTAIS IR APREIKŠTŲ BŪTYBIŲ).ATMINK TAI,KAD LAIKINI MŪSŲ NAMAI,URANTIJA,YRA EKSPERIMENTINĖ PLANETA.IR PO JĖZAUS IŠ NAZARETO SAVĘS PADOVANOJIMO GALUTINĖJ,SEPTINTOJ MISIJOJ,JIS PO PRIKĖLIMO JAU YRA VALDOVAS,ŠEIMININKAS,KŪRĖJAS,TĖVAS,MYKOLAS DIDINGUME.IR VALDO JIS SAVĄJĄ VIETINĘ VISATĄ NEBADONĄ TAIP,KAIP IR TĖVAS VALDO VISĄ KŪRINIJĄ.JUK JIS IR YRA VISUOTINIS KONTROLIERIUS,TIKTAI MYKOLO JAM JAU NEBEREIKIA PRIŽIŪRĖTI,KAIP NEREIKĖJO IR ANKSČIAU,BET TOKIA JAU SŪNŲ KŪRĖJŲ-MYKOLŲ PRIVALOMA PASKIRTIS-KAUPTI SAVO VALINIŲ TVARINIŲ PATIRTĮ.IR JĖZUS PASIRINKO ITIN PAVOJINGĄ VIETĄ,KURIOJE TVYROJO MAIŠTO ATMOSFERA.JUK JEIGU NE LANONANDEKŲ KATEGORIJOS NUOSTABAUS INTELEKTO DVASIA LIUCIFERIS NEBŪTŲ SUKĖLĘS MAIŠTO SATANIJOS SISTEMOJE,ŠIS FORUMAS JAU BŪTŲ SENIAI TAPĘS PRAEITIMI IR MES GYVENTUME NUOSTABIOJE PLANETOJE,KURIOJE ROJAUS TREJYBĖS SŪNŪS IR DUKROS MAUDYTŲSI ROJAUS TĖVŲ MEILĖS IR ŠVIESOS OKEANE IR JŲ VALIA BŪTŲ SENIAI SULIETA SU GYVOJO ŠALTINIO VALIA IR ABSOLIUČIAI VISI URANTIJOS GYVENTOJAI STEBĖTŲSI TA,ŽEMO DAŽNIO VIRPESIŲ PLANETOS PRAEITIMI.MŪSŲ VISATOJE MAIŠTAS YRA NEĮMANOMAS,NETGI DVASINIS VIRPTELĖJIMAS NEGALI BŪTI NEIGIAMO,VISUMOS LABUI PAVOJINGO,POBŪDŽIO.KITAIP MES BŪTUME IR JAU ESAME PASMERKTI SRĖBTI TĄ SENIAI DVOKIANČIĄ SRIUBĄ..MYLIMAS MŪSŲ BROLI,AŠ JAU MINĖJAU,KAD JOKIU BŪDU PASAKYTI ŽODŽIAI NETURI NEIGIAMO ATSPALVIO TAVO ATŽVILGIU,KAIP IR KITŲ DVASIOS BROLIŲ IR SESIŲ..AŠ TURIU LABAI DIDELĮ PRAŠYMĄ..NEGALVOK NEGATYVIAI,SUGRĮŽK Į URANTŲ DVASINĘ IR GYVĄJĄ ŠEIMĄ.ČIA IR TIKTAI ČIA TAVO VIETA,KAIP IR MŪSŲ VISŲ,NETGI IR TŲ,KURIE MUS SUKRAMTYTŲ IR IŠSPJAUTŲ(KOL KAS).DĖL TO,KAD TU
/Gal būt , kai kur ir kitaip mąstau/.
GALVOJI NE TRAFARETIŠKAI,TAI YRA TIKRAI SVEIKINTINA,NES URANTAI ROBOTŲ NEKURIA.JIE NUOŠIRDŽIAI PRIIMA VISUS,KURIE IŠTROŠKO IR IŠALKO KLAIDŽIOJIME.TIK ROJAUS TREJYBĖS GYVASIS KELIAS,TIK JOS GYVOJI RELIGIJA,TIK ATRASTAS ŠALTINIS SAVYJE,TIK GĖRIO DARBAI KARTU SU ROJAUS TĖVAIS,TIK JIEMS ATSIDAVIMAS IR PAŠVENTIMAS SAVĘS,TIK PASITIKĖJIMAS,VISIŠKAS PASITIKĖJIMAS-TAI MŪSŲ VISŲ ATEITIS.EIK,BROLI,RAMYBĖJE TUO KELIU,GILINDAMAS ĮTIKĖJIMĄ IR PRIEŠ TAVO AKIS IR DVASINĘ ĮŽVALGĄ ATSIVERS NUOSTABI KŪRINIJOS PANORAMA.TU NENORĖSI NEĮTIKĖTI DAR LABIAU.IR ČIA BUS TAVO RAKTAS Į AMŽINYBĘ.KAS UŽMIEGA TIK SEKLIAI ĮTIKĖJĘS,PRARANDA IŠTISUS TŪKSTANTMEČIUS NUOSTABIAI JAUDINANČIOS PATIRTIES JAU REALYBĖJE,KURIOS MES DAR NEJAUČIAME AR NEMATOME.ATVYK Į ROJAUS TREJYBĖS GYVĄJĄ ŠVENTOVĘ NEABEJODAMAS IR TU PAPULSI Į TOKĮ GALINGĄ MEILĖS SRAUTO GLĖBĮ,KURIAME IŠTIRPSTA VISOS ABEJONĖS.
/Tikrai , niekada neturėsiu drąsos užbraukti žmonijos sukurtus dvasinius turtus . Manau , kad juos sukūrė tikrai labai dvasingi žmonės , kurie turėjo labai gerą ryšį su Aukštomis dvasinėmis asmenybėmis . Duok Dieve , mums išminties ir meilės pasiekti tuos lygius /.
ČIA TU PAMIRŠTI VIENĄ DALYKĄ-TAU IR NEREIKIA UŽBRAUKTI,BET BŪTINA ATMINTI,KAD URANTIJOS EPOCHINIO APREIŠKIMO,JĖZAUS,ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ IR KITUOSE MOKYMUOSE TELPA VISKAS.IR TAS VISKAS YRA DIDUMA,KURIOJE YRA IR VISI ŽMONIJOS DVASINIŲ PASIEKIMŲ TURTAI,IR MES KARTU.
/Duok Dieve , mums išminties ir meilės pasiekti tuos lygius/.
BET JUK TO IR MOKOMĖS GYVŲJŲ VIRPESIŲ,GILUMINIŲ STUDIJŲ,VEIKLOS REALYBĖJE,KUOMET RENKAMĖS GARBINTI,ŠLOVINTI ROJAUS TĖVUS.MUS PERLIEJA TOKIA DVASIOS ATGAIVA,KAD PALAIMOS BŪSENA ILGAI SVEČIUOJASI MŪSŲ DVASIOJE.IR MŪSŲ DABARTINIS DVASIOS NARVAS YRA SKIRTAS KAUPTI PATIRTĮ VISOS KŪRINIJOS LABUI,KAS ATSKLEIDŽIA JAU TOBULOS,TĖVO PADOVANOTOS MUMS ASMENYBĖS ŽIEDUS.VIS LABIAU IR LABIAU.IR TAIP IKI PERĖJIMO.IR PO JO TAIP PAT,JEIGU PASIRINKSIME TĖVO VALIOS ATPAŽINIMO ILGĄ,MILIJARDUS METŲ BESITĘSIANTĮ KELIA,KURIS VIS SUNKĖS IR SUNKĖS,KOL TAPSI NEPALAUŽIAMA IR NET NETURINTI JOKIO NEIGIAMO VIRPTELĖJIMO DVASIA.TU IŠMOKSI ATPAŽINTI BEGALINĘ DVASIĄ-MOTINĄ-SESĘ,AMŽINĄJĮ SŪNŲ-MOTINĄ-BROLĮ IR GALIAUSIAI STOVĖSI TĖVO AKIVAIZDOJ ANT ROJAUS MATERIALAUS STATINIO KŪNO.ARGI NE NUOSTABU,MYLIMAS BROLI?TENEGĄSDINA TAVĘS TOKS ILGAS KELIAS.TENEKYLA TAVY ABEJONĖS.JUK IR PATS ŽINAI,KAD JĖZUS TAIP PAT ABEJOJO BŪDAMAS ČIA,URANTIJOJE,BET VISADA ATSIDUODAVO TĖVO VALIAI.KAI JAM ATĖJO LAIKAS,JIS NUSIJUOSĖ DAILIDĖS PRIJUOSTĘ IR PAKILO NEŠTI TĖVO EVANGELIJĄ APIE TĖVO SŪNYSTĘ IR ŽMONIŲ BROLYSTĘ.JIS PASAKĖ,KAD JO LAIKAS ATĖJO.TEGUL ATEINA IR TAVO LAIKAS,NUOŠIRDŽIAI PRAŠAU..IR TA TIESA NIEKAD NUO MŪSŲ NENUBYRĖS,MES JA GYVENSIME KIEKVIENOJE AKIMIRKOJE PER VISĄ AMŽINYBĘ..MES LAUKIAME TAVĘS,MYLIMAS BROLI DVASIOJE..SU NUOŠIRDŽIA MEILE,TA MEILE,KURIA MUS MYLI ROJAUS TREJYBĖ.JI MYLI KUR KAS LABIAU,NEI MES GALIME IŠREIKŠTI ŽODŽIAIS..RAMYBĖS TAU..
Arunas
2010-08-03 21:10:41
Ir dar . Jau prasidėjo didysis Saulės aktivumas kuris pasibaigs 2013 metais . Pagal šios dienos astronomų pranešimus , pirmieji , galingų išsiveržimų pliupsniai , savo apimtimi prilygstantys mūsų žemei , pasieks Žemę šįvakarą . Jie aišku , susidurs su mūsų Žemės magnetiniu lauku , kuris kaip geras skėtis saugo nuo saulės ir kosmoso energijų . Tačiau Pietų ir Šiaurės poliuose gali įsižiebti įspūdingos pašvaistės . Pastebėkite .
emilispetras
2010-08-03 20:48:49
Čia ne mano rašinys , bet mano sielos brolio . Siūlau visiems sielos broliams ir sesėms pasiskaityti . Tik neskubėkite peikti . Jame labai daug racionalių ir naudingų minčių paslėpta tarp eilučių , tik turėkite noro ir lakios fantazijos jas perskaityti .
2013-07-26 dieną prasidės naujas civilizacijos ir mūsų planetos ciklas, kada mūsų Saulės sistema pereis į ketvirtąją dimensiją, o šis perėjimas skirtingas nuo trijų ankstesnių (jau buvo trys tokie perėjimai, todėl žmonių sielos prisimena šią patirtį ir žino, kaip tai vyksta), šis perėjimas, bus Sąmonės, kas nereiškia perėjimo per mirties patirtį, tai bus sąmonės šuolis. Mūsų protai, sąmonė, mūsų kūnų elektromagnetinis dažnis turės atlaikyti tuos krūvius, kuriuos žmonija, kartu su savo Žemės planeta, su Saulės sistema, pajaus perėjimo metu. Šiuo metu vykdoma programa, pateikta iš aukščiau, žūsta labai daug žmonių, procesas vyksta augančia progresija, tačiau ne mums duota spręsti, kada turime ateiti ar išeiti – tai nurodo Kosmosas, Dievas, kuris nedaro klaidų.
Kas yra tas dažnis, kaip jį reikėtų suprasti? Tai yra visų mūsų mintys, veiksmai, poelgiai, visa tai, ką mes spinduliuojame į kosminę erdvę. Visa tai mes spinduliuojame kaip dažnių seką, tai visų mūsų bangų spinduliavimas, kuris įsirašo kosmoso erdvėje, kuris niekur nedingsta. Mes galime apgauti save, savo draugus, tėvus, artimuosius, bet dažnio apgauti mes neturime galimybės. Pereinant evoliucinę patirtį, mums teks su visu tuo, ką padarėme susidurti, kaip su proto dažniu. Iki 2012 metų turime perorganizuoti savo protą, sąmonę, intelektą, mums reikia įvaldyti žmogaus evoliucijos ciklo žinias, kadangi Naujojo Laiko sąmonė bus tokia, kuri vyraus virš visų kitų sąmonių.
Naujas Laikas – tai tas, į kurį įeis Saulė ir jos sistemos planetos, kada įeis į naują galaktinio gyvenimo atsinaujinimo ciklą, kuris vyksta kas 26 000 metų. Vienas Saulės apsisukimas jos orbitoje sudaro taip pat 26 000 metų, o Saulė turi keturis ciklus, kurie sudaro pilną 104 000 metų ciklą, kiekvienas Saulės apsisukimas įneša naują sąmonės lygmenį planetoje. Šiuo metu žmonija baigia paskutinį, kulminacinį Homo sapiens ciklą, kuris tęsėsi 26 000 metų – tai buvo toks mūsų pasirinkimas, mūsų poelgiai, veiksmai, evoliucija, o dabar galima save girti, ar peikti už tai, ką sukūrėme šio ciklo metu. Pradedant 1993 metais, kada visi tapome susieti viena vieninga sąsaja, kada kritinė Žemės masė pasiekė savo maksimumą, kada biomasė žemėje pasiekė 6,5 milijardo žmonių (kritinė žemės masė sudaro 7 milijardus), dabar turime išlaikyti tarsi paskutinį egzaminą prieš savo sielą, sąžinę, dangų, Dievą, kadangi esame atsakingi už tai, kuo užsiėmėme paskutinius 26 000 metų. 2013 metais Saulės sistema ir Žemės planeta įeis į sinchronizaciją su galaktika, į visiškai naują galaktinio gyvenimo ciklą, kada atsinaujins visų rūšių protas ir formos, įvyks kvantinis perėjimas iš biosferos į noosferą – Šviesos, Laiko, Minties išmatavimus. Kvantinis perėjimas nustatys visai kitus proto nešėjus žemėje, kurie vadinsis Homo noosferikus.
emilispetras
2010-08-03 20:15:07
Sveikas gyvas Arūnai , labai daug parašei , bet ir gerai parašei . Priimu kritiką , patarimus , pabarimus , kaip sakoma su meile . Gal būt , kai kur ir kitaip mąstau , tačiau dėl taško ant ,,e’’ raidės nesiginčisiu .
O tie dvasiniai šaltiniai tai … , kaip čia pasakius , Arūnai . Tikrai , niekada neturėsiu drąsos užbraukti žmonijos sukurtus dvasinius turtus . Manau , kad juos sukūrė tikrai labai dvasingi žmonės , kurie turėjo labai gerą ryšį su Aukštomis dvasinėmis asmenybėmis . Duok Dieve , mums išminties ir meilės pasiekti tuos lygius .
Aš visada žinojau , kad Dievas gyvena kosmoso centre , nes kai man buvo šešiolika metų , vienas labai išmintingas protestantų kunigas man pasakė tai kaip paslaptį , o kad Jėzaus Kristaus dvasia visada šalia žmogaus , taip pat pasakė . Tačiau aš buvau dar labai kvailas , kad tokius lobius suprasčiau . Kai dabar pradėjau Urantiją studijuoti , prisiminiau tą šviesų , paprastą kunigą , kuris žinojo ir nešiojosi labai didelius dvasinius lobius , tačiau juos mažai kam piršo . Pasakė tai , kaip paslaptį jauniems žmonėms , kad nepasiklystume sudėtingame gyvenimo kelyje . Pasėjo dvasinės išminties sėklą , kuri nuo vienų nubirėjo , kituose sudygo , bet vėliau išdžiuvo , kituose sudygo , sužaliavo ir davė naują derlių .
Kaip čia reikėtų užbaigti ? Tikriausiai , parabole - kas turi ausis , tas teklauso .
emilispetras
2010-08-02 20:42:16
Stop,mielas dvasioje broli Petrai.Pirmiausia pasakysiu tau kad ir nepriimtinus,bet būtinus žinoti žodžius..Taigi tu sustatai į vieną eilę Andriui viską,visus mokymus.BET NEĮŽVELGI,KAD TIK VIENAS YRA APREIŠKIMAS IR NE BET KOKS,O EPOCHINIS IR TIK DVASINIŲ BŪTYBIŲ NEŠALIŠKAI APREIKŠTAS..Negaliu tvirtinti,tik manau neklystu,jog čia ir yra tavosios dvasios "UŽPLOMBUOTAS DANGTIS".IR BŪTENT TAI TAU NELEIDŽIA NEBIJOTI IR ATSIVERTI.PRAŠAU IŠMINTINGAI PRIIMTI MANO ŽODŽIUS-JOKIU BŪDU NEKRITIKUOJU IR NEKRITIKUOSIU,BET NENORĖDAMAS PAŽEISTI TAVO LAISVOS VALIOS MĄSTYTI SAVAIP,PATEIKIU SAVO DVASINES ĮŽVALGAS.KIEK YRA TAME GELMĖS IR AR TU SUVOKTI NORĖSI,PRIKLAUSO NUO TAVO DVASIOS ATVIRUMO.
/Žmonės išminties ir dvasinės išminties , visada semsis iš pačios žmonijos dvasinio aruodo , nes į tą aruodą dvasinius turtus suneša ne aitvarai , bet žmonės , Dievo arba Jo dvasių dvasiškai apšviesti /.
VISO ŠIO PASAKYMO ESMĖ YRA ĮVARDYTA NETEISINGAI.KODĖL TAIP SAKAU?TODĖL,KAD VISUS TAVO PAMINĖTUS ŠALTINIUS(IŠSKYRUS VIENĄ)YRA UŽRAŠĘ ŽMONĖS,KAD IR DVASINGI,BET NELABAI ĮKVĖPTI NE DIEVO,KAIP TU SAKAI(IR ČIA YRA SAVO SUVOKIMO APRIBOJIMAS SAVĄJA SĄMONE IR PASĄMONE),BET TĖVO-ROJAUS TREJYBĖS.IR TIE ŠALTINIAI BUVO LABAI ATSKIESTI MAZUTINĖS PASĄMONĖS,PAKREIPIANT "PLAUKO ŠEŠĖLĮ"SAVAIP.
Mes skaitome ir studijuojame įvairiausius rąštus ir jais žavimės arba juos atmetame . Tai galima ir taip ir šiaip komentuoti /.
PAGAL TAVE,MYLIMAS BROLI DVASIOJE IŠEINA TAIP,KAD LAIKAI TIESA TAI,JOG RAŠTAS,SUŽAVĖJĘS TAVE YRA TIKRAS IR NENUGINČIJAMAS ĮRODYMAS.ČIA IR NESIGINČYSIME,BET PATS SAU IR ATSAKAI,KAD
/Tai galima ir taip ir šiaip komentuoti /.
NE,NEGALIMA,NES EPOCHINIS APREIŠKIMAS(URANTIJOS KNYGOS PAVIDALU),NEKOMENTUOJAMAS ŠIAIP AR ANAIP.JIS ANALIZUOJAMAS TIK GILYN IR TEGALI PLĖSTIS JO GELMĖ,KUOMET SUVOKIAME IKI ROJAUS SAMPRATOS ČIA IR PRIE VISOS DVASINIŲ BŪTYBIŲ MUMS JAU NUŽEMINTOS IKI MŪSŲ SUPRATIMO INFORMACIJOS,TIKINTIS KAD SUVOKSIME(AVANSAS RIZIKUOJANT),REIKIA IR JAU DAROMA TAIP,KAD BŪTINA PRIJUNGTI IR KITUS MOKYMUS-TIEK FORUME,TIEK MONITORIAUS KAIRĖJE PUSĖJE ESANČIUS.IR NE TIK MOKYMUS,APREIŠKIMUS,BET IR VISĄ INFORMACIJĄ TAIP PAT,BŪTINAI SUVEDANT Į NEDALOMĄ VIENĮ.IR TAI SAKAU TAU SU MEILE IR IŠ MEILĖS VISIEMS,KURI TIK PRADEDA KALTIS DAIGAIS..MYLIMAS BROLI,TU ESI TEISUS,KAI SAKAI
/tačiau mūsų dvasiniame augime mes vieni kitiems galime padėti /.
TAM IR YRA ŠITAS FORUMAS,KURIO NET NETURĖTŲ BŪTI,JEI NE SATANIJOS SISTEMOS MAIŠTAS.TU GI KALBI APIE LABAI NETOLIMĄ PRAEITĮ.MESK IŠ GALVOS BAŽNYTINĘ DIEVO SAMPRATĄ,KURI JAU IR PAČIOS BAŽNYČIOS SAVAIP INTERPRETUOJAMA(KO TIKRAI NEGALI BŪTI STUDIJUOJANT URANTIJOS KNYGĄ,LANKANTIS ROJAUS TREJYBĖS ŠVENTOVĖJE NE PAMATYTI IR DAR SU IŠANKSTINE NUOMONE AR NUOSTATA,BET PATIRIANT GYVAI VIRPESIŲ MEILĖS PUOKŠTĘ..MIELAS PETRAI,DIDELIAME JAU SAVAIME TELPA MAŽUMA.IR NESUSTOK PATOGIAME SAU,BET PER SIAURAME URANTAMS ROJAUS TREJYBĖS SUVOKIME.NET IR PASIEKĘ ROJŲ,MES TIK PRIARTĖSIME PRIE SUVOKIMO.IR TAI GĄSDINA DAUGUMĄ,NES PRIEKY-VIRŠUKALNĖS,O MES TETURIME PASITIKĖJIMĄ IR VEDIMĄ.IR TAI YRA BROLIAMS DVASIOJE,KURIE NEINA GYVAI PATIRTINIU ROJAUS TREJYBĖS KELIU.BET AŠ TEIGIU,KAD MES TURIME MILŽINIŠKĄ PASITIKĖJIMĄ TĖVU-ROJAUS TREJYBE,BET DAR IR PATYS JO BIJOME.ŠTAI ČIA IR PASIPILA MILIJONAS PASĄMONĖS"COCA COLOS"GALONŲ,KURIE GRAUŽTE GRAUŽIA MŪSŲ GYVĄJĮ DVASINĮ PAGRINDĄ..TAIP SUVEŠI BAIMĖ,KURIAI TAIP PALANKI ILIUZINĖ TERPĖ..MIELAS PETRAI,NESIJAUSK,KAD ESI
/autorius tos prieštaros , kaip prisidėjęs prie šios tėmos komentarų padidinto dėmesio suteikimo ir padidinto visų forumiečių subangavimo /.
NEBANGUOJAM MES,BET DŽIAUGIAMĖS,KAD IEŠKAI.TIK REMKIS NUOŠIRDUMU PASITIKĖJIME ROJAUS TĖVAIS..ATMINK,KAD DAŽNAS PAGYRIMAS YRA SKATINIMAS NERTI GILYN..DABAR PRAŠAU IŠKLAUSYTI TAI,KĄ PASAKYSIU..TAVO DIDŽIULIS NORAS EINA VEIKIME PRIEŠ MINTĮ.BET TURĖTŲ BŪTI KITAIP.APMĄSTYTI TĄ MINTĮ AR JI TIKRA IR REIKALINGA DĖMESIO,VĖLIAU JAU JĄ RUTULIOTI.JUK IR PATS TEIGI
/ Klausiau : ,, Mano Tėve , ar aš teisus , sukūręs klausimą apie dvasinio pasaulio ramybę , žmonijos aimanai ? “ Iš karto sekė ilgas mokymas ir vis klausimas ar atsiminsiu ką aš girdžiu .
- Sakau : ,, Tikrai neatsiminsiu Tėve , visko ką man sakai , tačiau pagrindus prižadau , tikrai atsiminsiu , o jeigu rašysiu į forumą Tu man padėsi atsiminti .’/
PER ILGA PAUZĖ,KURI IR ATVĖRĖ PASĄMONEI DURIS IR VERDIKTAS SAU PAČIAM-
/Tikrai neatsiminsiu Tėve , visko ką man sakai /.
O KODĖL NEATSIMINSI,JEIGU GALI IŠTARTI,-TIKRAI ATSIMINSIU..BŪTINA PASITIKĖTI TĖVU-ROJAUS TREJYBE BESĄLYGIŠKAI,NES PATS ŽINAI,KAD YRA PRIEŽĄSTIES-VEIKSMO-PASEKMĖS DĖSNIS,EVOLIUCINIS KELIAS,KUOMET NĖ AKIMIRKOS MIRIADINEI DALELYTEI NESUSTOJA.VĖLGI,BROLI,TEIGI
/tačiau norėjau dar pažiūrėti , o kas naujo forume , nes vakar buvau sutrukdytas ir tik žvilgsniu pamačiau Arūno komentarą . Šiandiena žiūriu yra ir tavo Algimanatai komentaras . Abu juos perskaičiau . Arūnui sakau ; ,,gerai rašai , daug rašai ir tai yra tavosios sielos raiškos kelias ir būdas , jis matomai tau pats geriausias ‘/.
PAMIRŠK SMALSUMĄ-NĖRA ČIA ARŪNO,YRA MINTYS,KURIAS PATEIKI NUOŠIRDŽIAI DISKUSIJAI IR TAŠKAS..SMALSUMAS VĖL LEIDŽIA IŠBLAŠKYTI TAVĄSIAS SAMPRATAS AR ĮŽVALGAS.PATEIK TAI,NEATSŽVELGDAMAS Į KITŲ NUOMONES,BET REMDAMASIS URANTIJOS EPOCHINIU APREIŠKIMU.KODĖLGI TU PRIIMI TIESĄ
/aš priimu šį tavo komentarą , kai savajį , kurį taip panašiai išdėstė ir mano minčių Derintojas /.
O KUR TAVOJI NUOMONĖ,ĮŽVALGA?O JEI AŠ TEIGČIAU,TAI AR TIKRAI TAI BŪTŲ TIESA?SUPRANTI KĄ NORIU PASAKYTI?TOLIAU TU VĖL RAŠAI TAIP,KAD TIKRAI PARODAI PRISITAIKYMĄ TIK SAU NAUDINGĄ TIESĄ..NA,KAS ČIA PER TEIGINYS-
/nors ir ne tiesiogiai , ką aš norėjau išgirsti /.
MIELAS PETRAI,TU NENORĖK SAVAIP IŠGIRSTI,BET KLAUSYK PER TAVYJE ESANTĮ MINTIES DERINTOJĄ.IR TAI BUS TIKRA.TUO NENORIU TAVĘS KAŽKAIP SUMENKINTI AR DAR KAIP NORS,TAU NEPRIIMTINA FORMA,KALBĖTI.TIESIOG TAIP AŠ SUVOKIU IR KALBU KĄ GALVOJU.MIELAS PETRAI,MINTIES DERINTOJAS TIKRAI NEGALĖJO TAIP PASAKYTI VISKO PAŽODŽIUI,ĮSITERPĖ PASĄMONĖ,NES BANDAI DIEVIŠKUMĄ NULEISTI IKI GAMTINIO LYGMENS-
/,, Atsimink , sūnau , kad gyveni planetoje , kurioje gyvybė buvo sukurta pagal vientisą gyvulinio pasaulio sistemą . Jūs žmonės , nebuvote kaip tai atskirai inplantuoti ir atskirai sukurti . Jūs , kaip pats žinai , išsivystėte evoliucijos būdu , su padidintą dvasių priežiūra ir veikimu ir auginimu jūsų žemiškojo , tačiau vis dar gyvulinio proto , proto , tame pačiame gyvuliniame - gamtiniame pasaulyje , kuriame veikia principas ,, kova už būvį “. /
BŪTENT MES,ŽMONĖS-DVASIOS IR BUVOME IMPLANTUOTI.IKI PLANETOS PRINCO PRINCIPĄ NĖRA TIESA,KAD BŪTENT JIS
/Šį principą sukūrė jūsų buvęs planetos princas /.
AŠ NESIGINČIJU SU MINTIES DERINTOJU,BET MES VISAD TURĖJOM LAISVĄ VALIĄ RINKTIS,KURIOS PRIEVARTA,KAIP KERPAMIEMS AVINAMS,NIEKAS NEGALĖJO"UŽDARYTI Į NARVĄ".SATANIJOS MAIŠTAS NEPALAUŽĖ VALIOS KAI KURIŲ MŪSŲ PROTĖVIŲ IR APIE TAI SU SUSIŽAVĖJIMU KLAUSINĖJO DVASINĖS BŪTYBĖS,KURIOS NETURĖJO INFORMACIJOS APIE ŽMONES,BET DŽIŪGAVO IŠGIRDUSIOS APIE ATKAKLIUS ROJAUS TĖVŲ VAIKUS,KURIE IŠLIKO NEPALAUŽIAMI TĖVO VALIOS VYKDYME..KAŽIN,MIELAS BROLI,AR MES TAI PAJĖGTUME DABAR..AČIŪ TAU,MYLIMAS BROLI DVASIOJE,MES TIKRAI SU MEILE TAVO KOMENTARUS SKAITOME IR LINKIME TAU RAMYBĖS..IKI IR IŠLIK DVASINĖJ RAMYBĖJ IR BROLIŠKOJ MEILĖJ
Arunas
2010-08-01 22:18:24
Andriau , mes žmonės , visada būsime įtakojami vienokių ar kitokių įsitikinimų , vienokių ar kitokių religinių ar joginių sruktūrų, vienokių ar kitokių mokymų , kaip Šv. Raštas , Kabala , Koranas , Vedos , Urantija ir panašiai . Žmonės išminties ir dvasinės išminties , visada semsis iš pačios žmonijos dvasinio aruodo , nes į tą aruodą dvasinius turtus suneša ne aitvarai , bet žmonės , Dievo arba Jo dvasių dvasiškai apšviesti . Mes skaitome ir studijuojame įvairiausius rąštus ir jais žavimės arba juos atmetame . Tai galima ir taip ir šiaip komentuoti , tačiau mūsų dvasiniame augime mes vieni kitiems galime padėti .
Su meile , Emilis - Petras
emilispetras
2010-08-01 15:01:11
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]