Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Ar pasisakanciojo Forume laisva valia turi buti apribojama, jeigu pasisakantysis visiskai nesuvokia, kad jis ima piktnaudziauti keiksmazodziais, izeidinejimais?

Ar musu Forume pasisakanciojo laisva valia turi buti apribojama, kada pasisakantysis nesuvokia, kad ima piktnaudziauti keiksmazodziais, izeidinejimas? Ar nevertetu tokius tekstus filtruoti, kad jie vis tik neapkrautu Forumo diskusiju, kuriose dalyvauja norintys augti dvasiskai? As klausiu jus sito, nes matau, kad ir jums tie dalykai ima rupeti.
Lygiai taip pat, ar vieta Forume asmeniniams poetiniams sugebejimams demonstruoti, kurie gali is tikruju buti ir gilus ir nuosirdus? Forumas turi labai kryptinga tiksla - nagrineti musu dvasinio gyvenimo sampratas pasidalinant savo patyrimais ir savo nuomone, kad is to galetu pasimokyti ir kiti, o ne demonstruoti savo blizgejima poetiniu zodziu, net ir skirtu Dievui. Galbut verta paskirti tokiems sugebejimams astkira puslapi, kuri ir skaitys tie, kam tai bus idomu, o Forumas liktu neperkrautas salutiniais tekstais, kurie niekaip nenagrineja pacios temos.
Mielieji, tie, kurie dar ignoruojate musu Forumo tikslus, jus mes tikrai mylime visus ir vienodai, kaip ir kitus, bet prasome jusu buti aktyvus Forumo dalyviai reiksdami savo mintis tomis temomis, kurias atsiverciate paskaityti. Visa kita, kas ne i tema, kas uzima kitu demesi, nukreipiant juos nuo pacios temos, nors jums atrodo ir labai smaikstu issakyti, palikite nuosalyje tol, kol dalyvaujate Forume. Tai ir jums didziule uzduotis ir ne kiekvienam pagal pecius. Tai bus ir jusu dvasinio augimo pradinis laiptelis - sulaikyti savo prota nuo grubios minties parasymo.

Algimantas
2006-05-21 10:40:18

Komentarai

nors as nezinau kaip geriau, ne man vienam spresti. gal ir to neprireiks.

Vaidas
2006-06-10 20:50:38

Temos dar pritariu kad gali but trinamos, na dar ir komentarai jei jie labai ziaurus. Bet gaila butu jei kokie susipainiujosio zmogaus butu trinami, ar kazkiek klystancio. Noretusi kad patogumo ir naudingumo delei skirstant komentarus butu pasiektas vizualus kontrastas ir praktine nauda.

Vaidas
2006-06-10 12:38:05

taigi ar pakankamai gerai išstudijavote dvi kolonas, kuriomis remiasi vakarai pagal savo istorijos pobūdį: helenizmą ir krikščionybę?

Seila
2006-05-28 19:50:21

"... Nes per daug,
O ,Kristau, tau priklausau,
Nors brolis esu aš Heraklio."

Seila
2006-05-28 19:39:43

tu mamuto ishperda , o ne Heraklio brolis !

gelezinkelietis
2006-05-28 19:43:52

As pasipiktines! kodel siame forume ne zodzio apie Lietuvos gelezinkelius ! ka ,jau ten nebeliko problemu?

gelezinkelietis
2006-05-28 19:30:33

gyvenimui judant į priekį,po kiekvieno patyrimo sakysi:"TAI YRA NIEKAS"Visa ,kas baigiasi ,praranda svarbą ir veda į tuštumą ,kuri yra niekas.

RA
2006-05-27 21:23:08

RA- jei jau taip,tada paskambink man i mobilu

mongo
2006-05-27 20:29:43

suskambėjusi tyla suteka į delną ir šis jau niekada neužsiveria

RA
2006-05-27 19:45:18

nu tu RA esi kietas...tu pavarai...tu jega ! Tu ir grieztas ir kazkur svelnus ir sugebi neizeisdamas pasakyt svelnia uzuomina kitam jo trukumus lyg ir neikyriai ,bet kartu ir pamokanciai. Jauciuosi pries tave kazkoks sumenkes...kazkur mano isdidumas tirpsta ,tirpsta...
Tegul bus Shworcas su tavimi !

mongo
2006-05-27 19:32:04

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal