Forumas: temos peržiūra
Mielieji jaunuoliai Forume, kaip jūs elgtumėtės prieš save išvydę Jėzų?
Mielieji jaunuoliai, kurie taip intensyviai demonstruojate savo poreikius, charakterį, cinizmą ir panašias neigiamas cgarakterio savybes, kaip jūs elgtumėtės, jeigu asmeniškai sutiktumėte Jėzų? Ar ir su juo taip elgtumėtės nepagarbiai, netgi vulgariai? Bet šis mano klausimas yra tik retorinis, t.y. į jį nereikia rašyti jokio atsakymo. Tiesiog kiekivenas iš jūsų, individualiai, atsakykite į jį, kada būsite vieantvėje, kada jūsų minčių netrikdys niekas. Atsakykite sau patys. Nuoširdžiai. O tada patys nuspręskite, kaip jūs elgiatės savo kasdieniamae gyvenime.
Algimantas
2006-05-29 19:34:46
Komentarai
O šiandien papasakočiau tam Jėzui, kaip vakar fainai pasisėdėjau pas vieną draugą sode. Normalus namas, graži pieva, baseinėlis, vilkšunis mielas aptvare. Jauki pavakario pusiau gaivuma... Besileidžianti saulė pro žalios lapijos vainiką, paukštikas ant laido ore. Plastmasinės baltos kėdės, staliukas išlankstomas turistinis, priešais - "palapinėj" padori mašina. Tujos aplinkui. Vyšnia sode. Sūpynė, nukarusi nuo verandiško balkono... Tookia romantiškai paprasta VISUMA. Nu dar, aišku, mažiukas degtinės buteliukas avietinės ir žalumynu perblokšta mėsyčių užkanda - šalia pomidorų spalvinio derinio, agurkų lengvo pamarinavimo...- krapų aiškuma. :) Link sodo vedė pušaičių jūrinių prisimininuma.Dalia
2006-07-02 12:17:25
Tavo mintys, miela Jurgita, yra tyros ir šiltos, pilnos Tėvo meilės. Dėl to ir tovoji siela atpažintų Jėzų, ir tu jį trokštum apkabinti. Ačiū už tokius sielos virpesius, kuriuos tavoji, kaip ir kiekviena kita siela gauna, atsivėrdama vis daugiau, iš Tėvo. Nešk juos ir dalink visiems. Ir mūsų Forume.
Algimantas
2006-06-30 13:15:53
Tu ka, Jurgita? Rimtai buvai Ji palietus?
kastute
2006-06-30 11:38:28
Šis klausimas labai įdomus ir atsakymas gali būti labai įvairus. Manau, kad toks ciniškas ir neigiamas savybes turintis jaunuolis Jėzaus tiesiog neatpažintų. Jaunuolio toks sąmonės lygis ir mąstymo būdas neleistų atpažinti Jėzaus, suvokti meilės ir grožio taip, kaip tai galėtų būti iš tikrųjų. Galbūt toks jaunuolis pasimestų ir sutriktų...o ką dar gali jausti netikintis žmogus? ar galėtų jis jausti kažką daugiau nei nepasitikėjimą sutiktu ar pamatyti Jėzumi? nemanau...
Aš tai norėčiau jį nuoširdžiai apkabinti ir žinau kad vienąkart tai įvyks, o galbūt jau yra įvykę :)
Jurgita
2006-06-30 08:00:19
Aš tai prieš save išvydus Jėzų šiandien pasakyčiau - taip šiltai artimai pasisėdėjau šiandien su artimais žmonėmis tokioj kavinėj Pegase, taip nuoširdžiai pasijuokėm, taip pasijaukinom žavia aplinka...
Dalia
2006-06-29 23:56:36
na kaip kalba, kaip kalba... padarai gera darba - šilta banga užlieja...padarai blogą - balamūtiškumas artėja... nū bliam, vos nesusentimentalėjau... :))
golgoto
2006-06-29 23:46:21
Mielas Grigorijau, Tėvas kalba VIRPESIAIS, KURIE VIRSTA MINTIMIS, O KALBĄ PASIRENKI PATS. Aš su juo bendrauju tiek lietuviškai, tiek angliškai. Ir tu jauti ne tembrą, bet virpesių moduliavimą, kad gali savo siela atskirti, kada tai būna švelnus, sustiprinantis, paguodžiantis, rminantis, patariantis, ar dar kitoks virpesių moduliavimas.
Bet jūs perskaitykite visas Forumo temas, kur aš esu daug ką papasokojęs gana smulkiai ir net apie materialius man parodytus ženklus. Tik dabar negaliu tiksliai pasakyti būtent kokiose temose apie tai dalinausi šiuo patyrimu.
Algimantas
2006-06-29 23:17:23
kalba Jis tiesiai i smegenis ir tai neimanoma tembru paaiskint,tai butu pernelyg paprasta.Jis gali ir nebutinai lietuviskai kalbet ir tada nesuprasi nei ka kalba nei ka Jis tuo nori pasakyt.Nebuk toks tiesmukas _Grigorijau !
kastute
2006-06-29 19:25:10
Algimantai ,kokiu balso tembru kalba tau tėvas ?Moterišku ar vyrišku ?
Grigorijus
2006-06-29 18:32:24
[pasikartojimas] Kokiomis salygomis, ir ar daznai jezus galetu taip imti ir pasirodyti zmonems?
Vaidas
2006-06-29 17:41:38
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Informacija atspausdinta iš interneto svetainės www.urantija.lt.