Forumas: temos peržiūra
Mielieji jaunuoliai Forume, kaip jūs elgtumėtės prieš save išvydę Jėzų?
Mielieji jaunuoliai, kurie taip intensyviai demonstruojate savo poreikius, charakterį, cinizmą ir panašias neigiamas cgarakterio savybes, kaip jūs elgtumėtės, jeigu asmeniškai sutiktumėte Jėzų? Ar ir su juo taip elgtumėtės nepagarbiai, netgi vulgariai? Bet šis mano klausimas yra tik retorinis, t.y. į jį nereikia rašyti jokio atsakymo. Tiesiog kiekivenas iš jūsų, individualiai, atsakykite į jį, kada būsite vieantvėje, kada jūsų minčių netrikdys niekas. Atsakykite sau patys. Nuoširdžiai. O tada patys nuspręskite, kaip jūs elgiatės savo kasdieniamae gyvenime.
Algimantas
2006-05-29 19:34:46
Komentarai
na daug apie tai negalvojus, elgciaus deramai kaip man atrodo kad reiketu, bet abejociau ir galvociau ar tik manes kas cia neapgaudineja, ar tai ne holograma, ar ne koks pokstas, gal kokia nauju technologiju pagalba, o gal nanorobotai itaisyti ant akiu ir ausu, kaip dabar madinga vercia justi tai ko nera. Sakoma kad tik mintys tikros, visa kita gali buti netikra.Bet jei butu jezus, tai turetu moketi man pranesti kad tikrai cia jokios apgaules nera.
Vaidas
2006-05-31 19:26:52
eik jau eik jau, Jezus mano geriausias biciulis, tik su juo ir nesikeikiu, bet jis ir moka zmogu atrakinti, ir pats zmogaus meiles reikalingas, o visi kiti deja tik pakeliui tik pakeliui, sunku juos istvert, tai ir susipurvinu, bet laimei yra kas isprausia gerai...
Chihas
2006-05-30 09:34:49
aciu Chihasai,tu tikras draugas (aisq jei morku nevalgai)
O kaip tu pasielgsi sutikes Jezu arba Algimanta?
morka
2006-05-30 09:28:18
kur nebus matyti, viskas cia tik tusovke, ir koks cia didelis skirtumas, religine ji ar pasaulietine, seniai pastebeta, toks dvilypis jausmas, ne visai geras, uk sakiau is pirmo zvilgsnio, kur visiems verciau eiti butu, ne nė per zingsni i prieki, ne per zingsni, na dieve padek
Salamandra
2006-05-30 09:22:39
Nu tu ce Algimantai pavarei...aisq labai didziuojiesi uzmetes tiems bukiems jaunuoliams klausima "na zasypku". Bet is tavo puses butu saziningiau jei pats duotum kelis atsakymu varijantus ,kaip pvz:
1. Pasileisciau begti per Lietuva skelbdamas sia zinia.
2. Sakyciau "labas,-jus man kazkur matytas,ar jus kartais ne Algimantas?"
3. Nepatikeciau ka matau ir praeiciau ignoruodamas kaip koki eilini seimo nari ar signatara.
4. Paprasyciau autografo ir paklausciau ar padarys taip kad lietuviai kitais metais nugaletu eurovizijoj.
morka
2006-05-30 08:59:47
mačiau,o po to sesutė atnešė tabletėlę ir Jėzus dingo.Tik seilė nutyso nevalingoji
javnolis
2006-05-29 21:32:09
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Informacija atspausdinta iš interneto svetainės www.urantija.lt.