Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Mielieji jaunuoliai Forume, kaip jūs elgtumėtės prieš save išvydę Jėzų?

Mielieji jaunuoliai, kurie taip intensyviai demonstruojate savo poreikius, charakterį, cinizmą ir panašias neigiamas cgarakterio savybes, kaip jūs elgtumėtės, jeigu asmeniškai sutiktumėte Jėzų? Ar ir su juo taip elgtumėtės nepagarbiai, netgi vulgariai? Bet šis mano klausimas yra tik retorinis, t.y. į jį nereikia rašyti jokio atsakymo. Tiesiog kiekivenas iš jūsų, individualiai, atsakykite į jį, kada būsite vieantvėje, kada jūsų minčių netrikdys niekas. Atsakykite sau patys. Nuoširdžiai. O tada patys nuspręskite, kaip jūs elgiatės savo kasdieniamae gyvenime.


Algimantas
2006-05-29 19:34:46

Komentarai

Žinai, jei tau smegenys tedirba vienu ritmu ties tuo galu ir dar ties pinigų troškimu - tau net ir žmonės nepadės, ne tik dievai.

Aš TAU
2006-07-04 21:06:13



šios temos prasivystymas man pradeda patykti.Santykiukai po truputuka zmoniskeja :) Be tu dvasiu ir baubu jezu

Zebas
2006-07-04 20:16:07



ar tik ne pati sau ????


2006-07-04 20:02:25



Cha cha cha: iškrypėliai susiuostė ir vienas kitam pradeda patikt...

liepa
2006-07-04 19:51:21



Ak, kaip Jėzus gailėjosi, kai suprato, kad dykai šitiek žmonių išgydė :)

Jonas
2006-07-04 16:24:57



Mongui. Man tik keista kaip tu bučiuoji prokladka ar iklota ir dar gi ją vadini meile, nehigieniška mongo-golgoto ir kaip ten dar tave vadina.

rimantas ( Kaunas )
2006-07-04 16:25:21



Jėzus tai tikrai tas pats ir JIS nesikeičia, bet visa bėda tame , kad ir mes tie patys ir nenorim keistis ir mums, kad patikėti ir įtikėti vis dar reikia kuo daugiau stebuklų, kurie iš viso nėra jokie stebuklai o reali tikrovė. Ir Jėzus tikrai nedarė vadinamų stebuklų, kad taip stiprinti žmonių tikėjimą ,JIS šito vengė nors ir galėjo ir turėjo galią tai daryti.O ir gydyti JIS vėliau nustojo ,kai suprato ,kad žymiai didingesni ir svarbesni yra dvasiniai dalykai.Ir, kad suprastum Jonai kuo ta JĖZAUS išmintis ,meilė, dvasios jėga pasireiškė perskaityk, bet nuosekliai Urantijos knygos ketvirtą dalį JĖZAUS GYVENIMAS IR MOKYMAI.

rimantas ( Kaunas )
2006-07-04 16:12:16



mielasis
atleisk jei sutrikes nuo tavo isminties perlu parasiau ka nors nevalstybine kalba. Nuo sian mano o gal ir viso forumo dalyviu mintys pamacius tavo autografa
rimantas(kaunas) prilygs iklotas(higieninis)
Jei ka,tai nepyk zuikuti :)
apipilu tave bucinukais ***

mongo
2006-07-04 16:11:55



Geras klausimas, mielas tikintysai Rimantai, laukiau šito klausimo :))
Jėzus kai skelbė gerąją naujieną, apie jį garsas sklido po visą šalį. Jis gydė žmones, mokė juos, kėlė iš nuodėmių, išvarinėjo demonus, net darė stebuklus. Čia tik labai kukliai pasakiau. Jis turėjo daug daugiau. Nebuvo nei vieno, kas jam prilygtų išmintim, meile, dvasios jėga. Tavo klausimas yra hipotetinis, atitrauktas nuo realybės. Bet jei jau pasakyta, kad Jėzus Kristus yra tas pats per visus amžius, aš iš Jo tikėčiausi ne mažiau ir šiandien. Ir turbūt nepulčiau pats pirmas įtikėti, nes tokius dalykus visada svarstau savo širdyje. Nors ir nesu tikras, bet labai viliuosi, kad sugebėčiau atpažinti, nors gal ir ne iš pirmo žvilgsnio.
Ir dar – labai svarbu atpažinti ir netikrus pranašus, kurių visais laikais buvo ir bus. „Pasimauti“ ant netikro pranašo gali būti net prastesnis variantas, negu iš pirmo pojūčio pulti pas tikrąjį Jėzų. Jis visada laukia.

Jonas
2006-07-04 15:51:00



"Karalystės tikinčiųjų tikslas turėtų būti ne tiesiogine prasme imituoti Jėzaus išorinį gyvenimą materialaus kūno pavidalu, bet turėti jo įtikėjimą; Dievu pasitikėti taip, kaip jis pasitikėjo Dievu, ir žmonėmis tikėti taip, kaip jis tikėjo žmonėmis. Jėzus niekada neįrodinėjo nei Dievo tėvystės, nei žmonių brolystės; jis buvo gyva iliustracija vieno ir giluminis pademonstravimas kito. "

rimantas ( Kaunas )
2006-07-04 15:44:15




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal