Forumas: temos peržiūra
Kvietimas bendrai nuoširdžiai Pirmadieninei maldai II. Temos tęsinys
Mielieji, kviečiu jus prisijungti prie mūsų bendros pirmadienio (2007 03 30 - 22 val.) maldos už mūsų, KIEKVIENO IR VISŲ, didesnę išmintį.
Iš pradžių pagarbinkime mūsų visų mylimą Tėvą. Tiems, kuriems dar sunku garbinti Tėvą ir melstis savais žodžiais, galite pasinaudoti mano siūlomomis maldomis, tik svarbu, kad prieš tai jas perskaitytumėte ir suvoktumėte visų žodžių GILUMINĘ, dvasinę, prasmę, o per mūsų bendrą maldą jas skaitytų jūsų nuoširdžiai atsivėrusi siela.
------------------------------------------------------------------------------------
Mylimas Tėve, aš garbinu Tave, kad iš Tavosios meilės išauga žolė ir prasiskleidžia gėlės žiedas.
Mylimas Tėve, aš garbinu Tave, kad Tavoji meilė suvirpina ir mano sielą iš vidaus.
Tėve, aš garbinu Tave, kad Tavosios meilės dėka galiu mylėti ir aš, ir mylėti vis labiau taip, kaip mokai Tu – visus vienodai.
Tėve, aš garbinu Tave, kad vien tik Tavoji meilė sužadina tokius nuostabius virpesius pačioje mano sieloje, kad ji pajunta Tave esantį gyvą, nes būtent Tu esi gyvybės Šaltinis.
Mylimas Tėve, aš garbinu Tave, atsiverdamas Tau, net ir taip, kaip Tu atsiveri kiekvienam asmeniui ir visiems asmenims vienu metu.
Tėve, aš garbinu Tave, kad galiu patirti Tavąją meilę, ir kad trokštu jos vis daugiau ir daugiau, nes šis troškimas yra iš manosios sielos, kuri ir jaučia Tavosios dalelės, Tavosios dvasios, esnačios manyje, perteikiamus meilės virpesius iš Tavęs, ir dėl to trokšta jų vis daugiau ir daugiau.
Tėve, aš garbinu Tave, kad bet kokiomis sąlygomis, net pačiomis kritiškiausiomis, Tu man dovanoji ramybę ir palaimą, kurią aš ir galiu patirti tik būdamas gyvame ir giluminiame ryšyje su Tavimi.
Mylimas Tėve, aš garbinu Tave, iš meilės Tau ir Tavo kūrinijai, kuri vis labiau tampa ir mūsų kūrinija, kai me vis labiau atsiveriame Tau.
Tėve, aš garbinu Tave laisva valia, kurią Tu dovanoji kiekvienai kūrinijos šeimos asmenybei, ir kurią aš pašvenčiau Tavosios valios vykdymui.
Manoji valia, kad būtų Tavoji vallia. Amen.
----------------------------------------------------
Po maldos dar šiek tiek patylėkite, tegu siela dar labiau panyra į Tėvo meilės virpesius, tegu ji džiaugiasi palaima, patiriama savyje. O tada pereikite prie prašymų maldos už mūsų išmintį.
----------------
Sūnau Kūrėjau, kurį dauguma žino tik kaip Jėzų iš Nazareto, Motina Dvasia, kurią dauguma žino tik kaip Šventąją Dvasią, Visuotini Tėve,
ačiū Tau, kad pakvietei mūsų vis labiau atsiveriančias sielas ir trokštančias dvasinės komunijos su Tavimi ir tarpusavyje į šitą kolektyvinę mūsų maldą už didesnę mūsų išmintį.
Sūnau Kūrėjau, tu sakei ir sakai, jog ten, kur du ir daugiau įtikėjusių į tave ar į Tėvą yra drauge, tarp jų esi ir tu, per savo Tiesos Dvasią.
Aš prašau tavęs, tegu dabar Tiesos Dvasia įeiną į kiekvieną iš mūsų, nuoširdžiai atvertą sielą, kad ji imtų jausti tave esantį realų, tikrą, ir gyvą, net ir taip, koks realus, tikras, ir gyvas kiekvieno iš mūsų viduje yra Tėvo fragmentas, Jo dalelė, dvasia, Minties Derintojas, ir bendrauja su mumis visą laiką iš vidaus, o ypač, kada miegame ir jam nebegalime priešintis.
Aš, drauge su savo sielos sesėm ir broliais, kurie dalyvauja mūsų bendroje maldoje, nors yra toli vienas nuo kito fiziniu pavidalu, net įvairiose pasaulio šalyse, net ir įvairios dvasios, kurios mūsų žvilgsniui yra nematomos net ir būdamos visai šalia mūsų, meldžiu didesnės išminties kiekvienam iš mūsų, kad galėtume patys pajausti, kaip didesnis mūsų išmintingumas palengvina mūsų gyvenimą kasdienybėje.
Tėve, Tu esi išminties Šaltinis. Tavoji dvasia yra mūsų viduje, kiekvieno iš mūsų viduje. Tu mums liete lieji išmintį, tik mūsų nežinojimas, kad Tu kas akimirką, nenutrūkstamai lieji dieviškąją išmintį, ir neleidžia mums, nors trumpam, nurimti dienos metu, nors šiek tiek pabendrauti su Tavimi, suradus ramų kambelį, kad po tokio pabendravimo mūsų protas pajaustų, kaip jis prisipildė Tavosios išminties, padedančios spręsti kasdienius uždavinius savo asmeniniais laisvos valios sprendimais.
Aš meldžiu Tave, kaip ir mano sielos broliai ir sesės, kad mes daugiau paskirtume laiko nugyventos dienos prasmės apmąstymams, kad įvertintume, kaip ją nugyvenome, ar daug jautėme įtampos, nerimo, skubėjimo, ar suteikėme kam nors paguodą ir nuraminimą, ar ką nors įskaudinome ir dėl to patys patyrėme nerimo pojūtį.
Aš meldžiu, kad mes, kiekvienas, po truputį vis labiau priprastume vertinti savo nugyventos dienos prasmingumą, kuris kyla iš Tavosios valios vykdymo, mylimas Tėve. Aš meldžio savo sielos broliams ir sesėms palaimos patyrimo savyje, kuri ir padeda atsiverti daug labiau Tau, mylimas Tėve, ir iš Tavęs semtis didesnės išminties, dieviškosios išminties, kuri toli pranoksta žmogiškojo proto diktuojamus sprendimus savojo ego labui.
Mylimas Tėve, aš, drauge su savo sielos broliais ir sesėm, meldžiu Tave, kad mes vis labiau ir labiau įprastume prašyti iš Tavęs didesnės išminties, kad šitas mūsų prašymas pavirstų į kasdienį prašymą, gilinant ir plečiant mūsų dabartinį požiūrį į aplinką ir į save patį.
Aš meldžiu Tave, kad Tavoji išmintis vis labiau ir labiau įsigalėtų mūsų, kiekvieno, viduje, per mūsų dvasinį ryšį su Tavimi, ir kad mes vis labiau įprastume vadovautis iš Tavęs gaunama išmintimi savo tarpusavio santykiuose su visais savo sielos broliais ir sesėm, Tavo vaikais, kuriuos Tu visus myli vienodai. Tik toks kelias suras sprendimus iš dabartinio gyvenimo akligatvių politikoje, ekonomikoje, šeimoje, visuomenėje. Nesvarbu, kokios būtų sudėtingos problemos, bet Tavoji išmintis visada suteiks didesnę šviesą ir pasitikėkjimą likti šitoje šviesoje su Tavimi.
Aš meldžiu Tave, kad mano sielos broliai ir sesės ryšį su Tavimi, gyvą ryšį su gyvuoju Tavimi, paverstų kasdieniu dvasiniu bendravimu, ir kad šitame bendravime visada būtų ir jų kasdienis troškimas semtis iš Tavęs dieviškosios išminties, laisva valia.
Manoji valia, kad būtų Tavoji valia. Amen.
Po maldos vėl likite ramybės būsenoje, tegu siela jau dabar ir semiasi iš Tėvo didesnės išminties. Nesvarbu, kad Tėvo perduodamos didesnės išminties nepajausite akimirksniu. Tegu ji nusėda į jūsų pasąmonę. Ateis laikas, kada vis labiau ir labiau bendraudami su Tėvu pasiimsite ir tai, kas Tėvo buvo jau patalpinta į jūsų pasmonę.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2007-04-30 15:49:08
Komentarai
Mielieji, kviečiu jus į mūsų kolektyvinę pirmadienio (2014 03 10– 20val) komuniją su Rojaus Trejybe-AŠ ESU, ir tarpusavyje, kurioje taip pat dalyvauja ir daugybė įvairių dvasių ir Tarpinių Būtybių, kad mūsų komuniją dar labiau sustiprintų.Šįkart pasimelskime už IŠMINTĮ JAV, Rusijos, ir Europos Sąjungos KARINIO PRAMONINIO KOMPLEKSO SAVININKUS IR JŲ ĮKAITUS – TŲ ŠALIŲ PREZIDENTUS, kad jie nepriimtų JOKIŲ BEPROTIŠKŲ sprendimų Ukrainos atžvilgiu, kaip ir kitų šalių atžvilgiu.
Iš pradžių pagarbinkime Rojaus Trejybę-AŠ ESU.
Kas dar negalite garbinti ir melstis savais žodžiais, skaitykite mano jums rašomas maldas, tik skaitykite jas labai nuoširdžiai.
-------------------
.Mylimas Tėve, mylimas Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, mylima Begaline Dvasia-Motina-Sese, AŠ ESU, aš garbinu ir šlovinu tave, visa savo atsivėrusios tau dvasios gelme, nes aš noriu šito gyvo ryšio su tavimi, šitos gyvos KOMUNIJOS, kuri leidžia pajausti tavo gyvą buvimą mano viduje, nes tu ir esi kiekviename iš mūsų per savo dvasią – Minties Derintoją, ir mus suvieniji net ir dabar šitoje dvasinėje komunijoje.
Aš garbinu ir šlovinu tave, nes tavoji meilės vandenyno banga tiek užlieja mane atsivėrusį TAU dvasioje, kad aš trokštu suptis ant tavosios meilės bangų, ir skęsti kuo giliau tavajame meilės vandenyne GARBINANT ir ŠLOVINANT tave.
Aš garbinu ir šlovinu tave, nes tik tu esi NESIBAIGIANČIOS IR GYVOS meilės Šaltinis ir Centras VISAI kūrinijai ir VISĄ kūrinijos šeimą MAITINI gyvais meilės virpesiais, kurie leidžia patirti tavo saldumą ir dar didesnį troškimą gerti tavo gyvąjį meilės vandenį.
Aš garbinu ir šlovinu tave, kad tu visą kūriniją be perstojo girdydamas savo gyvuoju meilės vandeniu suteiki kiekvienam Savo vaikui tiek gyvybinės energijos, kad jis visą savo energiją trokšte trokšta pašvęsti TAU, ir DRAUGE SU TAVIMI KURTI GĖRĮ VISOS KŪRINIJOS ŠEIMOS ŠVIESOS, IR DAR RYŠKESNIO SAVOJO NUŠVITIMO LABUI.
Aš garbinu ir šlovinu tave, kad tu mus, kiekvieną, vedi GYVUOJU keliu kasdien, ir į vis RYŠKESNĘ šviesą, ir tik mūsų atsitolinimas nuo tavęs ir sukelia daugumai ABSOLIUČIAI DAUGUMAI – mūsų dvasios brolių ir sesių NENORĄ SIEKTI DAR RYŠKESNĖS TAVOSIOS ŠVIESOS NEGU JĄ JAU PASIEKĖ ŠIANDIEN, NES BET KOKS NENORAS – IR VISOS ABEJONĖS – IŠKYLA TIK TADA, KADA SUSILPNĖJA GYVAS ASMENINIS RYŠYS SU TAVIMI ARBA JIS NET VISAI NUTRŪKSTA dėl polinkių siekti malonumų tik sau, o apie visumą net negalvoti.
Aš garbinu tave iš meilės ir laisva valia, gauta iš tavęs. Manoji valia, kad būtų tavoji valia. Amen.
----------------
Po Rojaus Trejybės-AŠ ESU pagarbinimo dar pasėdėkite keletą minučių tyloje ir pajuskite gyvąjį Rojaus Trejybės-AŠ ESU meilės nektaro tekėjimą taip dabar atsivėrusiame savo DVASINIAME viduje. O tada pereikite prie prašymų maldos.
-----------------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, AŠ ESU, ačiū tau už visus patyrimus, ką patyriau iki šios dienos, ačiū už šios akimirkos patyrimą, nes jis visas yra labai vertingas manajai asmenybei, kaip ir kiekvienai asmenybei, kad būtų pasiektas šitos akimirkos giluminis atsivėrimas tau šios akimirkos kolektyvinėje gyvoje komunijoje su tavimi.
Aš, drauge su savo broliais ir sesėmis DVASIOJE žmogiškuoju pavidalu, o taip pat drauge su savo dvasiniais broliais ir sesėmis dvasiomis, ir Tarpinėmis Būtybėmis, kurios taip pat dalyvauja mūsų šioje kolektyvinėje maldoje, kad mus stiprintų ir padėtų eiti šituo gyvuoju šviesos ir meilės Rojaus Trejybės keliu, meldžiu TAVOSIOS GYVOSIOS IŠMINTIES JAV, Rusijos, ir Europos Sąjungos KARINIO PRAMONINIO KOMPLEKSO SAVININKAMS, ir jų vadovams, o taip pat ir realiems šio milžiniško komplekso ĮKAITAMS – TŲ ŠALIŲ PREZIDENTAMS, kad jie patirtų tave savyje ir atsisakytų bet kokių BEPROTIŠKŲ sprendimų Ukrainos atžvilgiu, ir net vieni kitų atžvilgiu, ir bet kurios kitos šalies atžvilgiu.
Aš meldžiu, kad mūsų dvasios broliai ir sesės, kurie priima politinius ir religinius sprendimus tiek šiose šalyse, tiek Ukrainoje, kur jėgos demonstracijos dėka buvo nuversta teisėta politinė valdžia, o dabar mėginama tokius prievartos veiksmus PRIDENGTI FIGOS LAPELIU ir pateisinti net su elementaria logika prasilenkiančiais pareiškimais, atsivertų TAU, pajaustų TAVO VIRPESIUS savo viduje, ir atsisakykų bet kokių prievartos, ir net karo veiksmų . Tokia suvelta ir įtempta padėtis kaip tik labai naudinga KARINIAM PRAMONINIAM KOMPLEKSUI, nes tokioje padėtyje kyla poreikis GINKLAMS, jau net ir tokios skruzdėlės, kaip Lietuvos kai kurie akli ir kurti dvasioje politikai jau šaukia – REIKIA NAUJŲ GINKLŲ, REIKIA DIDINTI IŠLAIDAS GINKLAMS, KARIUOMENEI. Būtent dėl to karinis pramoninis kompleksas ir provokuoja karinius konfliktus, pridengtus politiniais reikalavimais – LAISVĖS, LIAUDIES VALDŽIOS – ar sukurstydami neramumus visuomeniniuose reikaluose, priklausomai nuo tos šalies visuomenės realijų. Taip veikia visame pasaulyje karinis pramoninis kompleksas, neturintis JOKIOS moralės ir ATSAKOMYBĖS, kuriantis produktą, skirta ŽUDYTI TAVO VAIKUS – MŪSŲ DVASIOS BROLIUS IR SESES. Tai ne tik prieštarauja TAVO VALIAI, bet pažeidžia tavo vienintelį įstatymą, skirtą, VISAI KŪRINJAI – IR MŪSŲ PLANETA NĖRA IŠIMTIS, JAI NĖRA SUTEIKTA KITO ĮSTATYMO, TIK ŠIS VIENINTELIS – MYLĖKITE VISUS GYVA MEILE.
Meldžiu tokios išminties, kuri nepaprastai reikalinga šią akimirką JUNGTINIŲ AMERIKOS VALSTIJŲ, RUSIJOS, EUROPOS SĄJUNGOS KARINIO PRAMONINIO KOMPLESO SAVININKAMS, KURIE VALDO VISUS AMERIKOS, RUSIJOS, EUROPOS SĄJUNGOS STAMBIAUSIŲ ŠALIŲ PREZIDENTUS TAMPYDAMI JUOS UŽ NEMATOMŲ VIRVUČIŲ KAIP MARIONETES, KAD JIE ATSIKVOŠĖTŲ IR NESPAUSTŲ PRIIMTI PAMIŠUSIŲ SPRENDIMŲ – RAMYBĘ IR TAIKĄ PAKEISTI ĮTAMPA IR KARO VEIKSMAIS. Net ir dabar Prancūzijos karinis pramoninis kompleksas toliau bendrauja su Rusija, nors ši užpuolė Ukrainą kariniais daliniais, nors tą Putinas ir neigia, o Prancūzija ir toliau, net ir Europos Sąjungai siūlant įvesti sankcijas Rusijai, stato du didžius karo laivus už pusantro milijardo dolerių kontraktą, KAD NAIKINTŲ TAVUOSIUS VAIKUS – SŪNUS IR DUKRAS, MŪSŲ DVASIOS BROLIUS IR SESES.
Aš meldžiu, kad karinė pramonė nustotų vaidinti svarbiausią nematomą vaidmenį visame pasaulyje, kada net ginklų parodos yra organizuojamos įvairiose šalyse VIEN TIK DĖL TO, KAD VIS DAUGIAU BŪTŲ PARDUODAMA SUKURIAMŲ GINKLŲ, KADA GALIMA IR SAVO TAUTAI PATEIKTO JŲ PROTĄ MULKINANČIUS ARGUMENTUS, KAD ESANT TOKIAI VISUR LIEPSNOJANČIAI KARINIŲ KONFLIKTŲ PADĖČIAI, REIKIA RŪPINTIS SAVO ŠALIES GYNYBA, O TAI NAUJI UŽSAKYMAI GINKLAMS IR ŠIUOS UŽSAKYMUS APMOKA EILINIAI ŽMONĖS SAVO MOKESČIAIS, KURIE VIS LABIAU IR SUNKIAU SMAUGIA JUOS.
Aš meldžiu atsivėrimo tau Sirijos ir Libijos, kur vyksta pilietinis karas visuomenei, Egipto žmonėms, kurie taip pat jau suskaldyti į dvi stovyklas, kurios ŽUDO VIENA KITĄ TIESIOGINE PRASME, Jordanijoje, Jemene, Tunise, Bahreine, ir o dabar prie jų mėgina pridėti ir Ukrainą, kur LIEJASI KRAUJAS, ŽŪSTA DVASINIŲ ASMENYBIŲ FIZINIAI PAVIDALAI, nes viena pusė reiškia – MASINĖMIS PROTESTO DEMONSTRACIJOMIS, IR NET VANDALIZMO VEIKSMAIS – NEPASITENKINIMĄ SAVO NETEISINGA VALDŽIA, IR ŠITOKIAIS VEIKSMAIS SIEKIA POLITINIO, EKONOMINIO, IR SOCIALINIO TEISINGUMO, KAIP JĮ SUPRANTA JIE, kita pusė turėdama savo rankose jėgą ir valdžią tos jėgos panaudojimui, ją ir naudoja, kad apsigintų ir toliau išsaugotų sau, tik sau, naudingą ir savanaudišką tamsos režimą kitų sąskaita. Ir abi pusės yra ne kas nors kita, o TAVIEJI VAIKAI, TAVO MYLIMI VIENODAI, TARPUSAVYJE JIE YRA DVASIOS BROLIAI, KAIP IR MŪSŲ DVASIOS BROLIAI Nesvarbu, ar jie būtų prezidentai, ministrai, bankininkai, karinio pramoninio komplekso savininkai ir vadovai, ar eiliniai – mes jiems – VISIEMS – meldžiame tikrosios išminties, kuri ateina tiesiai iš tavęs, nes tik tu esi neišmatuojamas Išminties Šaltinis visai kūrinijai, IR SIUNČIAME SAVO GYVUS MEILĖS VIRPESIUS JIEMS VISIEMS, KAD JUOS JIE PAVEIKTŲ – KAIP IŠORINIS IMPULSAS – PABUSTI IR PASITRAUKTI IŠ ŠIOS AKIMIRKOS PRIEVARTOS IR ŽUDYNIŲ KELIO.
Aš meldžiu, kad šitos mūsų dvasinės kolektyvinės komunijos metu, mūsų atsivėrusių TAU ASMENYBIŲ gyvi meilės virpesiai, per mūsų viršsąmonę pasklindantys po visą kūriniją, pasiektų UKRAINOS, EGIPTO, JEMENO, TUNISO, DRAMBLIO KAULO KRANTO, JORDANIJOS, BAHREINO, LIBIJOS, JUNGTINIŲ VALSTIJŲ, PRANCŪZIJOS, DIDŽIOSIOS BRITANIJOS, LIETUVOS, RUSIJOS, ir kitų valstybių politikus IR RELIGINIUS VADOVUS, ir kad šiems mūsų dvasios broliams ir sesėms nors kiek jie padėtų pajausti, koks gi yra jų TIKRASIS VAIDMUO šitame gyvenime – toliau būti savanaudžių ir tik grupuotes tenkinančių sprendimų priėmėjais ir vykdytojais, IR DAR ŽUDANT KITUS SAVO DVASIOS BROLIUS IR SESĖS, ar PADĖTI VISIEMS, savo darbais siekti išmintingų ir šviesių sprendimų įgyvendinimo VISŲ LABUI, ir visos kūrinijos labui.
TAVOJI VALIA – MAUDYTI VISUS GYVUOSE TAVOSIOS MEILĖS VIRPESIUOSE, KAD IR VISI PATIRTŲ JUOS, IR JUOS DALINTŲ IR SPINDULIUOTŲ KITIEMS, IR VISIEMS.
Manoji valia, kad būtų tavoji valia. Amen.
------------------
Po maldos dar pasėdėkite tyloje keletą minučių, tegu jūsų DVASINIS AŠ – ASMENYBĖ – klausosi Rojaus Trejybės-AŠ ESU mokymų, kaip APMALDYTI VIS LABIAU SUJAUKIAMĄ PLANETOS ŽMONIJĄ, kaip ryžtingai ir drąsiai siekti dar ryškesnės šviesos ir ją skleisti kitiems.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2014-03-08 17:53:51
Mielieji, šįkart kviečiu jus į mūsų pirmadienio kolektyvinę komuniją (2014 03 03 – 20val.) su Rojaus Trejybe-AŠ ESU ir tarpusavyje už politinę išmintį ir šviesą
Kas dar negalite garbinti ir melstis savais žodžiais, skaitykite parašytas jums mano maldas, tik skaitykite nuoširdžiai.
----------
Mylimas Tėve, mylimas Amžinasis Sūnau-Kūrinijos Motina-Kūrinijos Broli, mylima Begaline Dvasia-Kūrinijos Motina-Kūrinijos Sese, AŠ ESU, aš garbinu ir šlovinu tave, kad tu esi Rojaus Trejybė ir esi DVASIOJE VIEna, nors ir esi TRIJUOSE ASMENYSE, ir tokio dvasios vienovės požiūrio mokai ir mus.
Aš garbinu ir šlovinu tave, kad tik tavo dėka mano siela pradėjo žvelgti KOSMINE ĮŽVALGA Į VISĄ KŪRINIJĄ, NE TIK Į APLINKĄ, kuri yra betarpiškai aplink mane; ji pradėjo žvelgti TAVUOJU ŽVILGSNIU – IŠ KŪRINIJOS VIDURIO Į JOS IŠORĘ.
Aš garbinu iš šlovinu tave, nes tik tu, savo gyvais meilės virpesiais pažadini mane tokiam skrydžiui, kad dabar atsidžiaugti negaliu jausdamas save pilnateisiu tavosios kūrinijos šeimos nariu, tavuoju vaiku, Tavo sūnumi, kuris trokšte trokšta dar didesnio susiliejimo su tavimi ir gėrio skleidimo visiems iš meilės ir laisva valia. Ir tai yra TAVO DĖKA.
Aš garbinu ir šlovinu tave, nes tavoji gyva meilė atvėrė giluminį ir nuoseklų suvokimą, kokia yra mano vieta kūrinijoje ir koks skirtas vaidmuo šviesinant visą kūrinija, kada ji šviesina pati save ir tą šviesą atiduoda kitiems, kad ir jiems būtų šviesiau.
Aš garbinu ir šlovinu tave, kad tu vis stipriau ir tvirčiau vedi mane iš vidaus, jog vis labiau ir tvirčiau pasitikiu šituo GYVUOJU vedimu ir GYVUOJU ryšiu su tavimi, nes savo patyrimu patvirtinu visų tavo pastangų teisingumą stiprinant mane ir raginant nieko nebijoti šitame kelyje, nes TU esi mano VIDUJE, IR ESI VISADA.
Aš garbinu iš šlovinu tave, nes kas yra atsivėręs tau, tas geria tave, trokšta tave garbinti ir šlovinti, ir jam kyla vis didesnis troškimas šitą gyvą komuniją pratęsti ir palaikyti vis dažniau ir dažniau, net ir tą pačią dieną, net ir ne vieną kartą pagarbinus, vėl trokšta garbinti.
Aš garbinu ir šlovinu tave, nes nebegaliu negarbinti ir nešlovinti. Manoji valia, kad būtų tavoji valia. Amen.
------
Po Rojaus Trejybės-AŠ ESU pagarbinimo dar pasėdėkite tyloje kurį laiką, gerkite Rojaus Trejybės-AŠ ESU meilės nektarą, o tada pereikite prie prašymų maldos.
-------
Mylimas Tėve, mylimas Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, mylima Begaline Dvasia-Motina-Sese, mylimas AŠ ESU, kaip nuostabu patirti tavo meilę, ir vis stiprėjantį gyvą dvasinį ryšį su tavimi. Visi mano patyrimai, kokie skausmingi bebūtų FIZINIAM KŪNUI AR PROTUI, jie yra puikūs MANO MOKYTOJAI IR MANO GYVO RYŠIO SU TAVIMI STIPRINTOJAI.
Šįkart aš pakviečiau savo dvasinius brolius ir seses pasimelsti už politinę IŠMINTĮ IR ŠVIESĄ, kad ši taip pat pasklistų ir iš tų mūsų dvasinių brolių ir sesių, kurie dabar – KOL KAS – valdo politines šalių vyriausybes, ir ypač už tuos, kurie kuria, gamina, ir pardavinėja ginklus, ir kurie ir kuria naujas rinkas karų dėka, taip kurstydami konfliktus, KOKS DABAR YRA SUKURSTYTAS UKRAINOJE, IR JO IŠTAKOSE STOVI JUNGTINĖS VALSTIJOS, EUROPOS SĄJUNGA, IR RUSIJA, IR NET NYKŠTUKĖ LIETUVA SAVO DEMAGOGŲ POLITIKŲ NEIŠMANYMO VEDAMA, TAIP PAT SIEKIA SAVO PARTIJĄ SUGROTI, NORS IR GROJA BE KLAUSOS, VIEN TIK PADLAIŽIAVIMO JUNGTINEMS VALSTIJOMS IR EUROPOS SĄJUNGAI MOTYVAIS. Aš meldžiu, kad šie politikai nustotų manipuliuoti žmonių gyvenimu ir gyvybe, kada suorganizavo perversmą Ukrainoje, nustūmė šalin teisėtą prezidentą, be jokios apkaltos ir tyrimo, akimirksniu APKALTINO PREZIDENTĄ IR TUOJ PAT NUSTATĖ JO KALTUMĄ, IR NUBAUDĖ. Tokia valdžia yra PRIEŠ ROJAUS TREJYBĖS MEILĘ IR ŠVIESĄ, IR JI YRA NETEISĖTA, IR VISI JĄ REMIANTYS TAMPA TAIP PAT NUSIKALTIMO BENDRININKAIS, TARP JŲ IR LIETUVOS POLITIKAI. O JUK UŽ ŠIUOS VEIKSMUS REIKES ATSAKYTI PO PRISIKĖLIMO, YPAČ LIETUVOS POLITIKAMS, KURIE GALI LAISVAI SUSIPAŽINTI SU MANO MOKYMAIS – ATSIGRĘŽKITE Į ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU, ATRASKITE ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU SAVYJE, IR ATSIDUOKITE ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU VEDIMUI IŠ VIDAUS, KAD SAVO GYVENIMĄ IR VEIKLĄ MOTYVUOTUMĖTE ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU MEILE IR ŠVIESA, TIESA IR TEISINGUMU – IR JAIS VADOVAUTIS, KAIP IR JĖZAUS PALIKTU NAUJUOJU ĮSAKYMU – MYLĖKITE VIENAS KITĄ NET IR TAIP, KAIP JUS MYLĖJAU AŠ. Aš meldžiu, kad visi tokie šios dienos politikai nustotų klaidinti pasaulio žmones, šaukdami, kad Ukrainoje demokratija pasiekė pergalę, kai iš tikrųjų minios tamsa užvaldė protą – ir kunkuliuodama kerštu, prievarta, ir žudymu ji ir uzurpavo politinę Ukrainos valdžią NETEISĖTAI. Būtent tokia minia šaukė paleisti BARABĄ IR NUKRYŽIUOTI JĖZŲ – MINIA, NETURĖDAMA ŠVIESOS KIEKVIENO JOJE ESANČIO ASMENS VIDUJE, YRA BAISUS GAIVALAS, NAIKINANTIS TUOS, KURIE JAI PRIEŠINASI.
Aš meldžiu, kad politikai tavosios meilės ir šviesos gyva galia vadovautų valstybėms, o ne ginklų sėjama fizine mirtimi, kada baimė, nepasitikėjimas, ir fizinių namų ir šeimų praradimai leistų jiems diktuoti savo sąlygas, prieštaraujančias TAVO MEILĖS ĮSTATYMUI.
Aš drauge su savo dvasiniais broliais meldžiu, kad tokie šviesos ir gėrio siekiantys mūsų broliai dvasioje būtų tavosios Apvaizdos SAUGOMI, kad jie šviestų tavąja meile ir šviesa savo gyvenimo aplinkoje, ir tuo pačiu liudytų visiems gyvojo kelio VIENINTELĘ kryptį – GYVENIMĄ TAVIMI KASDIEN, KAS AKIMIRKĄ.
Šiandien tokie prezidentai kaip Obama ir Putinas, Vokietijos kanclerė Merkel ir Grybauskaitė, yra patys savo ŽEMAŽIŪRIO proto ĮKAITAI, todėl jie visais savo sprendimais ir jų įgyvendinimu pažeidžia TAVO MEILĖS IR ŠVIESOS ĮSTATYMĄ IR PRIEŠTARAUJA TAVO VALIAI. Todėl ir ši mūsų malda yra skirta JIEMS, kad dar ATSIKVOŠĖTŲ, KĄ JIE DARO, PRIIMDAMI VIS KLAIDINGESNIUS SPRENDIMUS, IR STUMDAMI ŽMONES Į DAR DIDESNĮ JŲ PAVERGIMĄ IR SUPRIEŠINIMĄ, IR TUO PAČIU PRIEVARTOS SPROGIMĄ – NET KARO KELIU.
Aš meldžiu, kad tie POLITIKAI, kurie šitaip NENORI GYVENTI MEILĖJE, TIESOJE, IR ŠVIESOJE, netrukdytų tiems, kurie šitaip augti ne tik trokšta, bet ir auga, ir RODO PAVYZDĮ KITIEMS JAU REALIAI PATYS EIDAMI GYVUOJU KELIU, TAVO NUTIESTU VISAI KŪRINIJAI. IR UŽIMTŲ ŠIANDIENINIŲ SAVANAUDŽIŲ IR ŽEMAŽIŪRIŲ POLITIKŲ VIETĄ.
----------
Po maldos dar pasėdėkite keletą minučių tyloje, klausykitės Rojaus Trejybės-AŠ ESU mokymo apie politinę išmintį ir šviesą.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2014-03-01 16:09:57
Mielieji, kviečiu jus į mūsų dvasinę kolektyvinę pirmadienio (2014 02 24 - 20 val.) komuniją su Rojaus Trejybe-AŠ ESU, ir tarpusavyje.
Nesvarbu, kur jūs šią akimirką būtumėte fiziniu kūnu, jūs vis tiek galite prie kolektyvinės komunijos prisijungti dvasiškai.
Šįkart pasimelskime už aklus politinius-kriminalinius fanatikus, kurie nemato tikrovės Rojaus Trejybės-AŠ ESU žvilgsniu, ir žudo vieni kitus, kaip tas vyksta šiuo metu Ukrainos sostinėje Kijeve.
Tie, kurie dar nedrįstate garbinti ir melstis savais žodžiais, skaitykite mano jums nuolat rašomas maldas.
--------------------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, AŠ ESU, aš garbinu ir šlovinu tave, nes trokštu GYVO IR VIS GILESNIO ryšio su tavimi.
Aš garbinu ir šlovinu tave, kad tu mus, kiekvieną, vedi GYVU vedimu ir vedi IŠ VIDAUS, kad mums būtų lengviau žengti išorėjė MEILĖS, TIESOS, IR ŠVIESOS gyvuoju keliu.
Aš garbinu ir šlovinu tave, kad tavoji meilė ir šviesa tiek pripildo atsivėrusią tau DVASIĄ, jog ji ima per kraštus lietis kitiems, ir visiems, ir tik tada reali ir gyva DVASIA – mūsų tikrasis dvasinis aš – ir patiria, jog visa žmonija yra tik mažytė tavosios milžiniškos šeimos dalelė, tik saujelė tavo vaikų, kurie gyvena taip pat ir kituose pasauliuose, miriaduose pasaulių ir kurie turi lygiai taip pat, kaip ir mes, tavo dvasią ir tavo nutiestą dvasinį GYVĄ ryšį, kad būtų lengviau žengti šituo GYVUOJU keliu, jaučiant tavo vedimą iš vidaus.
Aš garbinu ir šlovinu tave už visą patyrimą, koks tik buvo patirtas iki šiol, ir ką patiriu šitą pačią akimirką, nes tik patyrimas stiprina ir ugdo asmenybės charakterį taip, kaip esi sumanęs tu.
Aš garbinu ir šlovinu tave, kad tu mus, kiekvieną, vesdamas iš vidaus, nevartoji prievartos ir jokio spaudimo, tačiau visą laiką skatini ir akini žengti dar DRĄSIAU, dar RYŽTINGIAU, BE JOKIOS BAIMĖS, atsirėmus TIK Į TAVE, ir žengti ten, kur dar nebuvo patirta, žengti NAUJĄ žingsnį, kuris kiekvienam yra nepaprastai svarbus ir reikalingas savajam AUGIMUI.
Aš garbinu ir šlovinu tave, kad tu sumanei tokį nuostabų evoliucijos planą ir jį įgyvendini, ir įgyvendini MŪSŲ dėka: kada mes vis daugiau NUŠVINTAME, tada daugiau ir kitiems pašviečiame, o šita ryškesnė šviesa ir paliudija, kad evoliucija jau pažengė į aukštesnę pakopą, kiekvieno asmeniškai nušvitusio mastu, o kuo daugiau nušvitusių, tuo šviesesnė aplinka, visuomenė, žmonija, visata, visa kūrinija.
Aš garbinu ir šlovinu tave iš meilės ir laisva valia, gauta iš tavęs. Manoji valia, kad būtų tavoji valia. Amen.
--------------
Po Rojaus Trejybės-AŠ ESU pagarbinimo dar pasėdėkite tyloje, tegu jūsų DVASINIS TIKRASIS AŠ, dabar taip atsivėręs Rojaus Trejybei-AŠ ESU, mėgaujasi iš jos gaunama palaima, gyvu patyrimu, o tada pereikite prie prašymų maldos.
---------------------------------------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, AŠ ESU, ačiū tau už visus mano patyrimus, ačiū tau už mano vis didesnį atsivėrimą, kad aš jau trokštu šito GYVO dvasinio ryšio, šitos GYVOS komunijos su tavimi, ir tarpusavyje su kitais broliais ir sesėmis DVASIOJE.
Aš meldžiu – drauge su savo dvasios broliais ir sesėmis – kad praregėtų dvasioje mūsų broliai ir sesės dvasioje, akli politniai-kriminaliniai fanatikai ir dogmatikai, kuriems nėra svarbu gyvas ryšys su tavimi, nėra svarbu nuoširdus atsivėrimas tau, todėl jie savosios pasąmonės tamsos viešpatijoje kuria politines-kriminalines sektas ir manipuliuoja kitų brolių ir sesių dvasioje protą ir laisvą valią, gautą iš tavęs, kad ši panaudojama net kitų dvasinių brolių ir sesių fiziniam sunaikinimui, kaip tai šiuo metu ir vyksta Ukrainoje, kurioje ima pasireikšti Vakarų – Jungtinių Valstijų – ir Rytų – Rusijos – susidūrimas, kai net DIRBTINAI yra sukurstyta karo židinio TIKRA NUSIKALSTAMŲ POLITINIŲ BANDYMŲ arena, kurioje REALIAI žūsta – fiziniu pavidalu – mūsų dvasios broliai ir sesės. JAU DAUGIAU NEGU ŠIMTAS YRA UŽMUŠTŲ – vieni kitus žudo dvasios broliai ir sesės tik iš POLITINIO FANATIZMO IR DĖL GŪDŽIOS TAMSOS JŲ VIDUJE. O tai liudija jų iškreiptą, nesveiką, ir sujauktą matymą, kas gi iš tiesų yra šis pasaulis- tavoji šviesos planeta – URANTIJA, IR KAM JI SKIRTA.
Aš meldžiu – JUOS VISUS MYLĖDAMAS, BET NEPRITARDAMAS JŲ GYVENSENAI IR MĄSTYMUI – KULKOMIS IR JĖGA – PRIEVARTA IR BAIME – DIKTUOTI SAVO VALIĄ KITIEMS, IR TUO LABIAU JŲ NUODĖMINGIEMS TAMSOS VEIKSMAMS IR MELDŽIU tokiems akliems religiniams-politiniams-kriminaliniams fanatikams ir dogmatikams pabudimo, jų DVASINIO NUOŠIRDAUS ATSIVĖRIMO TAU, kad jie pamatytų, kad jų religinis-politinis-kriminalinis aklumas ir dogmatiškumas yra jų pačių sustojimas savo augimo kelyje, kad tai užkerta kelia GYVAM atsivėrimui ir GYVAM ryšiui su tavimi per viršsąmonę, kurią tu ir panaudoji, kad mus pasiektum per GYVĄ garbinimą ir GYVĄ maldą, kad stiprintum mus, patiriančius tavo GYVĄ buvimą kiekvieno iš mūsų, jau tau atsivėrusio, viduje.
Aš meldžiu, kad akli religiniai-politiniai-kriminaliniai fanatikai ir dogmatikai pilstantys alyva į Ukrainos liepsnojančią ugnį, kurioje žūsta jaunimas, išsivaduodų iš savosios tamsos, į kurią juos atvedė praėjusių kartų, ir dabartinės kartos, religinių-politinių-kriminalinių vedlių aklas aršumas ir užsispyrimas iškelti savas iškreiptas tikrovės sampratas AUKŠČIAU TAVO GYVOSIOS IR VIENOS TIESOS IR ŠVIESOS, ir šitokiu būdu – per kartų kartas – gąsdinti ir išnaudoti savo brolius ir seses dvasioje savo grupinių interesų tenkinimui, net ir atimant kitiems broliams ir sesėms dvasioje – TAVO MYLIMIEMS VAIKAMS – fizinę gyvybę.
Mes meldžiame, kad tokie AKLI fanatikai ir dogmatai atvertų savo tikrąjį – DVASINĮ – ASMENĮ tau savo nuoširdžiame pasikalbėjime, nuoširdžioje komunijoje su tavimi, būdami vieni, kad patys patirtų, kokia galinga yra tavoji meilės banga, kada patiria tavo gyvą buvimą savyje, ir tik tada jie išsivaduos iš aklo fanatizmo, IR TIK ŠITAIP IŠSPRĘSTŲ VISAS PROBLEMAS – IR DABARTINĘ UKRAINOS PROBLEMA JAI DIRBTINAI SUKURSTYTA JUNGTINIŲ VALSTIJŲ IR RUSIJOS POLITINIŲ-OLIGARCHINIŲ GRUPIŲ.
Aš meldžiu tokiems mūsų broliams ir sesėms dvasioje nušvitimo ir mūsų gyvųjų urantų gyvojo kelio, tavo nutiesto mums visiems, pasirinkimo ir žengimo juo vis drąsiau, atsirėmus tik į tave, kad jie savo PATYRIMU paliudytų – TU ESI GYVAS, TU ESI KIEKVIENO VIDUJE, TU VEDI IŠ VIDAUS GYVAI IR VEDI Į VIS DIDESNĘ IR RYŠKESNĘ ŠVIESĄ MEILĖJE IR BROLYSTĖJE, KURIOJE TIESIOG NEĮMANOMI TOKIE SPROGDINIMAI IR ŠAUDYMAI, KOKIE YRA UKRAINOJE. Tik su tavimi dingsta aklas fanatiškumas ir negyvas dogmatiškumas, nes tu atveri vis labiau besiplečiančios tikrovės duris, per kurias kiekvienas tau atsivėręs patenka į GYVĄ savojo augimo ir visos kūrinijos EVOLIUCINIO – NE PRIEVARTINIO – vystymosi procesą, kaip tu ir esi tai sumanęs. O TAI, KĄ SUMANEI TU, TAS VISADA BUS ĮGYVENDINTA, IR TIK TAIP, KAIP SUMANEI TU, O SU TAVIMI ĮMANOMA TAMPA VISKAS IR MUMS, KIEKVIENAM – TUO PAČIU IR BROLYSTĖ VISOJE PLANETOJE – IR UKRAINA NĖRA IŠIMTIS, KAIP IR RUSIJA, LIETUVA, JUNGTINĖS VALSTIJOS, VOKIETIJA, ANGLIJA, SUOMIJA, ar bet kurios kitos valstybės visuomenė.
------------------
Po maldos dar likite ramybės būsenoje, klausykitės suteikiamo mokymo, kaip gi akliems politiniams fanatikams ir dogmatikams išsivaduoti iš savojo aklumo ir dogmatiškumo.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2014-02-22 16:06:11
Mielieji, kviečiu jus į mūsų pirmadienio (2014 02 17 – 20val.) kolektyvinę komuniją su Rojaus Trejybe-AŠ ESU ir tarpusavyje.
Šįkart pasimelskime už Tėvo idėjos, perteiktos viename iš Jo mokymų, įgyvendinimą. Tėvo idėja numato, kad Lietuvoje dabar, tokiomis sunkiomis ekonominėmis sąlygomis, pagrindinis dėmesys būtų skirtas statyboms ir žemės ūkiui.
Prieš kurį laiką mes jau meldėmės už šitą idėją, tačiau pasimelskime dar kartą. Ši idėja turi užvaldyti kuo daugiau žmonių, kad iš jų lūpų pasklistų tiek, jog pasiektų ir POLITIKUS – per įvairius susitikimus.
Tie iš jūsų, kurie dar negalite garbinti ir melstis savais žodžiais, skaitykite mano maldas, kurias jums rašau iš visos sielos. Todėl ir jūs skaitykite jas atsivėrusia ŠIRDIMI.
----------------------------------
Mylimas Tėve, mylimas Amžinasis Sūnau-Kūrinijos Motina-Broli, mylima Begaline Dvasia-Kūrinijos Motina-Sese, mylimas AŠ ESU, aš garbinu ir šlovinu tave, kad tu pripildai KIEKVIENĄ TAU atsivėrusią dvasią savo gyvais meilės virpesiais, pripildai savimi, gyvuoju savo buvimu, kurį tu suteiki kiekvienam mums per savo dvasią, Minties Derintoją, mūsų viduje esantį – realų ir gyvą.
Aš garbinu ir šlovinu tave, kad mano dvasinis tikrasis aš trokšte trokšta tokio gyvo ryšio su tavimi, nes tavoji dvasia, Minties Derintojas, jį nuolat žadina ir ragina bendrauti su tavimi, patirti tave, ir daryti gėrį drauge su tavimi be jokios baimės.
Aš garbinu ir šlovinu tave, kad tavo gyvoji komunija, gyvas ir labai artimas bendravimas, kiekvieną asmenybę skaistina, skaidrina, ir stiprina, kad ji vis daugiau trokšta būti panaši į tave, trokšta atspindėti tave savo materialiais veiksmais ir mintimis išorėje VISŲ LABUI, VISŲ APŠVIETIMO IR SUSTIPRINIMO LABUI, NES TIK TAIP BUS IŠGYDYTOS VISOS LIGOS TIEK VALSTYBĖS INSTITUCIJŲ, TIEK VISUOMENĖS, TIEK INDIVIDŲ.
Aš garbinu ir šlovinu tave, kada amano asmenybės vidus atsiveria tau, ir trokšta su tavimi susilieti ir šituo susiliejimu gyventi, net ir taip, kaip su tavimi susiliejo ir gyveno Jėzus prieš du tūkstančius metų.
Aš garbinu ir šlovinu tave, kad mano dvasinis aš – tikrasis aš – tavo padovanotas kaip asmenybės dovana – vis labiau žvelgia tavuoju žvilgsniu, meilės žvilgsniu, ir vienodos visiems meilės žvilgsniu, nes tik tu mokai šitokiu žvilgsniu žvelgti į visus, ir net į visą kūriniją, kuri yra draugiška, ir kupina tavo meilės gyvų virpesių, nes tik šie gyvi virpesiai ir yra gyvybinė ir kūrybinė energija, ir ji KURIA kiekvieną iš mūsų PER MŪSŲ ATSIVĖRIMĄ TAU IR DRAUGE SU TAVIMI VEIKIMĄ VISŲ LABUI.
Aš garbinu ir šlovinu tave iš meilės ir laisva valia, gauta iš tavęs. Manoji valia, kad būtų tavoji valia. Amen.
----------
Po Rojaus Trejybės-AŠ ESU pagarbinimo dar likite ramybės būsenoje, tegu jūsų dabar taip atsivėrusi dvasinė asmenybė, jūsų tikrasis aš, mėgaujasi šito palaimingo ryšio gyvybingu patyrimu su Rojaus Trejybe-AŠ ESU. O tada pereikite prie prašymų maldos.
----------------------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, AŠ ESU, ačiū tau už visus patyrimus iki šios akimirkos, ir už šitos akimirkos patyrimą. Ačiū tau už vis labiau mano pajuntamą tavo vedimą iš vidaus, kuris yra gyvas ir tikras, realus, ir pranoksta bet kokią iliuziją, ją isklaidydamas, ir atremdamas į tave, patį tvirčiausią pagrindą, esantį kiekviename iš mūsų, per tavo dvasią – Minties Derintoją.
Šįkart aš pakviečiau savo dvasinius brolius ir seses į mūsų koletyvinę komuniją, kad pasimelstume už Tėvo idėją, man perteiktą viename iš Jo mokymų, ką daryti Lietuvai tokiomis sunkiomis ekonominėmis sąlygomis – valstybės pagrindinį dėmesį nukreipti į statybą ir žemės ūkį, nes statybos vysto mažiausiai dar penkias kitas šakas – transportą, komunikacijas, kelių tiesimą ir priežiūrą, statinių priežiūrą, ir statybinių medžiagų gamybą. Žemės ūkis yra pagrindinis visuomenės moralės aruodas ir darbo aprūpintojas visai šeimai.
Aš šitą idėją patalpinau mūsų svetainėje, o dabar kviečiu mūsų visų bendromis pastangomis melsti, kad kuo daugiau žmonių susipažintų su pačia idėja, kad ji pasiektų tuos žmones, kurie priima sprendimus, ir ypač kad ji pasiektų jų širdis, ne tik protą.
Mes meldžiame, kad ši Tėvo idėja būtų įgyvendinama kuo sklandžiau, ir kuo daugiau visų labui, kad kuo mažiau jos įgyvendinime būtų iškraipymų ir savanaudiškumo, nes dabartinė tamsa sieks ir ją palenkti savo naudai, o ne visų labui, kad išliktų Lietuvos valstybė ir jos visuomenė.
Mes meldžiame, kad tai ir būtų TOJI idėja, kurią vyriausybės nariai, parlamento nariai, prezidentė sužinotų iš įvairių EILINIŲ žmonių, ir skirtingose vietose, o ne iš TARIAMŲ ekonomikos ekspertų, kurių nėra DABAR ne tik LIETUVOJE, BET IR VISAME PASAULYJE, nes jie viską daro tik TEORIŠKAI samprotaudami, ir BE KŪRĖJO, todėl jų rekomendacijos ir teorijos žlugo, o pasaulio ekonomika ir finansai prarado Tėvo-Rojaus Trejybės numatytą evoliucinį vystymąsi VISŲ ŠVIESOS LABUI, O NE ATSKIRŲ FINANSINIŲ-EKONOMINIŲ GRUPUOČIŲ LABUI, MŪSŲ VISŲ KITŲ SĄSKAITA.
Mes meldžiame, kad ir patys galėtume prisidėti prie šitos idėjos skleidimo kitiems savo broliams ir sesėms DVASIOJE, kad ji taptų konkrečia kryptimi, kur turi žvelgti Lietuvos valdžia ir verslininkai, jeigu jie nori Lietuvos savarankiškumo ir visuomenės RAMYBĖS, PALAIKYMO, IR IŠLIKIMO.
Mes meldžiame, kad šitoji Tėvo idėja skintųsi kelią kaip pagalbinė priemonė dideliai daliai žmonių nušvisti dvasiškai, nes ją įgyvendinant įvyks daug dalykų, kurie net ir netikintiems žmonėms vers susimąstyti, kaip taip galėjo atsitikti, kad jie tokioje padėtyje išsprendė savo reikalus, kada savo žvilgsnį pasuko jau ne vien tik savo naudos, bet visuomenės labui.
Mes meldžiame, kad Tėvo idėja leistų ir mums taip pat tapti ryžtingesniems ir prisidėti prie jos įgyvendinimo savo dvasine šviesa ir vis stipresniu atsidavimu Tėvo-Rojaus Trejybės-AŠ ESU vedimui iš vidaus, ir visų labui.
Mes meldžiame, kad Tėvo idėja skintųsi kelią dabartinėje tamsoje ir ją taip pat veiktų savo DVASINE šviesa, net ir pačios materialios idėjos įgyvendinimo procese.
Aš meldžiu,kad Lietuvos valdžia spręstų realias problemas, o ne BUTAFORINIO EURO ĮVEDIMĄ, KURIS LIETUVAI BŪTŲ TIKRAS AKMUO PO KAKLU, KURIS SUKELTŲ INLIACIJĄ LIETUVOJE DAR DAUGIAU, O TUO PAČIU IR VISAS KAINAS, O TAIP PAT TAPTŲ LIETUVOS SUVERENITETO DUOBKASIU.
Mes meldžiame iš meilės ir laisva valia, gauta iš tavęs. Manoji valia, kad būtų tavoji valia. Amen.
----------
Po maldos likite ramybės būsenoje, klausykitės Tėvo-Rojaus Trejybės-AŠ ESU suteikiamo mokymo, kaip būtų galima labiau skleisti Tėvo šią idėją, kad ji pasiektų kuo daugiau mūsų dvasios brolių ir sesių.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2014-02-15 15:03:24
Mielieji, kviečiu jus į mūsų Rojaus Trejybės gyvosios šventovės pirmadienio kolektyvinę maldą (2014 02 10 – 20 val.). Šitoje gyvojoje kolektyvinėje komunijoje su Rojaus Trejybe-A6 ESU ir tarpusavyje pasimelskime už save apgavusius mūsų DVASIOS brolius ir seses, kurie dabar yra žiemos olimpinėse žaidynėse Sočyje – Rusijoje – kaip dalyviai ir kaip žiūrovai.
Kas dar negalite garbinti ir melstis savais žodžiais skaitykite mano jums specialiai rašomas maldas. Tik jas skaitykite labai nuoširdžiai.
---------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, AŠ ESU, aš garbinu ir šlovinu tave, kad tu mus visus, ir kiekvieną, vedi gyvuoju šviesėjimo kūrinijoje ir mūsų asmeninio augimo keliu.
Aš garbinu ir šlovinu tave, kad tu mus vedi iš vidaus, nors mes materialius veiksmus atliekame išorėje, tačiau mūsų augimas yra VIDINIS, TIKRASIS MŪSŲ DVASINIS AUGIMAS ATSISPINDI MŪSŲ CHARAKTERIO SAVYBĖMIS, KURIOS ATSISKLEIDŽIA VISŲ LABUI, BET NE VIENO KOKIO NORS PASIRINKTO KONKRETAUS ASMENS LABUI.
Aš garbinu ir šlovinu tave, kad tu mus visus, ir kiekvieną, myli vienodai, ir mus mokai tos pačios meilės, ir mokai mylėti ja visus VIENODAI.
Aš garbinu ir šlovinu tave, kad tik tavo gyvasis buvimas kiekvieno iš mūsų viduje yra ta nuostabi atrama, į kurią ir tegali atsiremti įtikėjusi DVASINĖ ASMENYBĖ, kada ji pati pajunta tavo šitą buvimą ir patiria didesnį pasitikėjimą tavimi, o tada ir savimi.
Aš garbinu ir šlovinu tave, nes tu esi toji šviesa, kuria apšvieti tau atsivėrusią dvasinę asmenybę pačia ryškiausia šviesa, kuri yra gyva, ir ją patirti dvasinė asmenybė nori vis daugiau ir drąsiau, dėl to ji ir kreipiasi į tave iš meilės, ir pati trokšdama dar daugiau patirti tavo gyvąjį buvimą savyje, ir ji nori gerti tavo gyvąjį vandenį, kad numalšintų dvasinį troškulį ir įgautų daugiau dvasinių jėgų daryti gėrio darbus visų labui.
Aš garbinu ir šlovinu tave, kad tavoji šviesa atsivėrusią dvasinę asmenybę ima traukti vis stipriau ir jos nebegąsdina šviesos ryškumas, bet priešingai, atsivėrusi dvasinė asmenybė pati trokšte trokšta dar daugiau sužinoti apie tave ir tavo veikimą visoje kūrinijoje ir savo vietą joje.
---------------------
Po Rojaus Trejybės-AŠ ESU pagarbinimo dar pasėdėkite ramybės būsenoje, tegu jūsų atsivėrusi DVASINĖ ASMENYBĖ mėgaujasi Rojaus Trejybės-AŠ ESU meilės gyvuoju vandeniu ir tada pereikite prie prašymų maldos.
------------------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, AŠ ESU, ačiū tau už visus patyrimus iki šios akimirkos, ir už šitos pačios akimirkos patyrimą. Tu daug geriau žinai, kokie patyrimai ugdo mane tikrovės GYVAJAME kelyje, kaip ir kiekvieną kitą iš mūsų, kad būtų stipresnis asmenybės charakteris ir ji nebijotų daryti drauge su tavimi gėrio darbų visų labui.
Šįkart mes meldžiamės už tuos mūsų dvasios brolius ir seses, kurie save apgavę dalyvauja Sočio Žiemos Olimpiadoje, kaip sportininkai ir kaip žiūrovai. Tokia savo veikla jie stengiasi, kad kuo daugiau šlovės ir pergalių atitektų tik jiems vieniems, ir tik jų valstybėms, ir tik joms, ir bet kokia sąskaita. Todėl vietoje brolystės jausmo ten vyrauja uždarumo ir susvetimėjimo atmosfera, kuri sklinda po visą planetą, ir kūriniją. Todėl nieko nestebina, kad sportininkai griebiasi ir dopingo, ir siekia tapti čempionais ir nešvaria kaina, nes jie gerai žino, kad tik aukso medalių savininkai prisimenami, ir maudosi garbės spinduliuose, o ir pinigais paremiami gausiausiai, vietoje to, kad būtų pagerbti vienodai visi Olimpiados dalyviai.
Aš drauge su savo dvasios broliais ir sesėmis meldžiu, kad tie mūsų dvasiniai broliai ir sesės, kurie mano, kad tik pergalių šlovė ir medaliai džiugina juos, kada kiti jų dvasios broliai ir sesės, pralaimėje, verkia, atsivertų tau visa savo dvasios asmenybės gelme, pajaustų, kad šitaip nevalia švaistyti jų gyvenimo, nevalia šitaip paminti savo tikrąjį aš, kuris turi mylėti visus vienodai ir nesistengti vardan didelių piniginių prizų, reklamos pelningų kontraktų, pažadėtų savo šalių vyriausybių premijų, ir vien tik iš savo egoizmo troškimų siekti pergalių viršūnių, nesusimąstant apie pasekmes tiek jiems patiems, tiek ir visai mūsų planetai, kurioje yra tiek daug skausmo, bado, ir kančių, tokia tamsa vyrauja aplink, o čia jauni vyrai ir moterys už pinigus ir dėl dar didesnių pinigų demonstruoja savo egoizmą, kad kiti jų sielos broliai ir sesės jiems sušoktų padėkos šokį, kai tuo tarpu kiti nusiminę žiūri ir negali patikėti, kaip visos jų viltys sužlugo, dabar jos atidedamos ateičiai, arba jos visiškai nebeišsipildys, nes jaunas gruzinas sportininkas žuvo rogučių trasoje dėl savo jau išsikerojusio egoizmo.
Tokios sporto varžybos yra labai brangios, o šios Sočio Olimpinės žaidynės yra pačios brangiausios, net brangesnės už anksčiau buvusias vasaros olimpines žaidynes, nors vasaros žaidynėse yra kelios dešimtys sporto rungčių, o žiemos Olimpiadoje vos keliolika rungčių, bet Rusija išleido net 50 MILIJARDŲ dolerių, IŠ JŲ PUSĖ BUVO IŠVOGTA IR PANAUDOTA KYŠIAMS, O NE OLIMPIADAI, IR PANAŠU, KAD NET TARPTAUTINIO OLIMPINIO KOMITETO KAI KURIEMS NARIAMS PAPIRKTI, KAD JIE PARINKO SUBTROPINĖJE KLIMATO JUOSTOJE ESANČIO SOČIO MIESTĄ, KURIAME AUGA DAUGYBĖ PALMIŲ…ŽIEMOS OLIMPINĖMS ŽAIDYNĖMS, ir VISOS OLIMPINĖS ŽAIDYNĖS – tai nudvasėjimo renginiai, kurie smukdo visą planetos dvasinį lygį, todėl aš meldžiu, kad mūsų meilės virpesiai pasiektų ir sportininkus ir žiūrovus, kad jie lygiai taip pat pajaustų meilę vieni kitiems, o ne konkurenciją vardan savo ambicijų, kad jie nustotų save žaloję iš vidaus vis labiau ir labiau grimzdami į savo egoizmo tamsą, nors liežuviu jie gali tarti gražius žodžius, bet virpesiai iš jų sklinda labai žemo dažnio ir apsunkina ir kitiems ryžtingai siekti tavosios šviesos visų labui.
Tavojoje kūrinijoje yra viskas tarpusavyje susieta, viskas yra gyva, ir atsispindi energetiniais virpesiais iš mūsų sąmonės, pasąmonės, ar viršsąmonės, ir tie sportininkai, kurie ypač inirtingai siekia aukštų vietų, ir užima pirmąsias vietas, tampa OLIMPINIAIS ČEMPIONAIS, jų energetiniai virpesiai yra YPAČ ŽEMO DAŽNIO, IR YPAČ KENKSMINGI TIEK JIEMS, TIEK VISAI ŽMONIJAI – TAI GYVI NUODAI IR TERŠALAI PLANETAI.
Aš meldžiu, kad mūsų pastangos gyvajame kelyje nors kiek padėtų ir tokiems mūsų SAVANAUDŽIAMS broliams ir sesėms pajusti, kad gyvenimo prasmė nėra ČEMPIONO AR KITOKIE MEDALIAI, IR JIE NĖRA GERESNI UŽ BESIRAUSIANČIUS ŠIUKŠLIŲ KONTEINERYJE, PRIEŠINGAI, KOL BUS OLIMPINĖS VARŽYBOS, KOL BUS ČEMPIONAI, TOL NEBUS PLANETOJE ŠVIESOS, TOL BUS BESIRAUSIANTYS KONTEINERIUOSE BENAMIAI – TAI GYVA GRANDINĖ, KURIOS NEĮMANOMA ĮVEIKTI KITAIP, KAIP TIK NUŠVITUS IŠ VIDAUS ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU DĖKA.
-------------
Po maldos dar pasėdėkite tyloje, klausykitės mokymo, kaip sporto varžybas ištraukti iš savanaudiškumo ir pinigų tamsos.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2014-02-08 17:02:36
Mielieji, kviečiu jus į mūsų pirmadienio (2014 02 03 – 20val.) kolektyvinę komuniją su Rojaus Trejybe-AŠ ESU, ir tarpusavyje.
Šįkart pasimelskime už tuos drąsius ir nuostabius lietuvius, surinkusius net 321 TŪKSTANTĮ parašų už referendumą, kad Lietuvos teritorinis vientisumas išliktų LIETUVOS rankose, o ne būtų išparceliuotas GODIEMS IR BEJAUSMIAMS, TIK PELNO SIEKIANTIEMS užsieniečiams.
Tie iš jūsų, kurie dar negalite garbinti ir melstis savais žodžiais, skaitykite mano maldas, kurias jums rašau iš visos sielos. Todėl ir jūs skaitykite jas atsivėrusia ŠIRDIMI.
Mylimas Tėve, mylimas Amžinasis Sūnau-Kūrinijos Motina-Broli, mylima Begaline Dvasia-Kūrinijos Motina-Sese, mylimas AŠ ESU, aš garbinu ir šlovinu tave, kad tu pripildai KIEKVIENĄ TAU atsivėrusią dvasią savo gyvais meilės virpesiais, pripildai savimi, gyvuoju savo buvimu, kurį tu suteiki kiekvienam iš mūsų, per savo dvasią, Minties Derintoją, mūsų viduje esantį – realų ir gyvą.
Aš garbinu ir šlovinu tave, kad mano dvasinis tikrasis aš trokšte trokšta tokio gyvo ryšio su tavimi, nes tavoji dvasia, Minties Derintojas, jį nuolat žadina ir ragina bendrauti su tavimi, patirti tave, ir daryti gėrį drauge su tavimi, be jokios baimės – GYVENTI GĖRIU GĖRIO, ŠVIESOS IR TIESOS GYVENIMĄ.
Aš garbinu ir šlovinu tave, kad tavo gyvoji komunija, gyvas ir labai artimas bendravimas, kiekvieną asmenybę skaistina, skaidrina, ir stiprina, kad ji vis daugiau trokšta būti panaši į tave, trokšta atspindėti tave savo materialiais veiksmais ir mintimis išorėje VISŲ LABUI, VISŲ APŠVIETIMO IR SUSTIPRINIMO LABUI, NES TIK TAIP BUS IŠGYDYTOS VISOS LIGOS TIEK VALSTYBĖS BIUROKRATINIŲ INSTITUCIJŲ, TIEK VISUOMENĖS, TIEK INDIVIDŲ.
Aš garbinu ir šlovinu tave, kada AŠ atsiveriu tau, ir trokštu su tavimi susilieti, ir šituo susiliejimu gyventi, net ir taip, kaip su tavimi susiliejo ir gyveno Jėzus prieš du tūkstančius metų.
Aš garbinu ir šlovinu tave, kad aš – tikrasis ASMUO – tavo padovanotas kaip asmenybės AMŽINOJI dovana – vis labiau žvelgiu tavuoju žvilgsniu, meilės žvilgsniu, ir vienodos visiems meilės žvilgsniu, nes tik tu mokai šitokiu žvilgsniu žvelgti į visus, ir net į visą kūriniją, kuri yra draugiška, ir kupina tavo meilės gyvų virpesių, nes tik šie gyvi virpesiai ir yra gyvybinė ir kūrybinė energija, ir ji KURIA kiekvieną iš mūsų, PER MŪSŲ ATSIVĖRIMĄ TAU IR DRAUGE SU TAVIMI VEIKIMĄ VISŲ LABUI.
----------
Po Rojaus Trejybės-AŠ ESU pagarbinimo dar likite ramybės būsenoje, tegu jūsų dabar taip atsivėrusi dvasinė asmenybė, jūsų tikrasis aš, mėgaujasi šito palaimingo ryšio gyvybingu patyrimu su Rojaus Trejybe-AŠ ESU. O tada pereikite prie prašymų maldos.
----------------------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, AŠ ESU, ačiū tau už visus patyrimus iki šios akimirkos, ir už šitos akimirkos patyrimą. Ačiū tau už vis labiau mano pajuntamą tavo vedimą iš vidaus, kuris yra gyvas ir tikras, realus, ir pranoksta bet kokią iliuziją, ją išsklaidydamas, ir mane atremdamas į tave, į patį tvirčiausią DVASINĮ pagrindą, esantį kiekviename iš mūsų, per tavo dvasią – Minties Derintoją.
Šįkart aš pakviečiau savo dvasinius brolius ir seses į mūsų kolektyvinę komuniją, kad pasimelstume už tuos drąsius ir nuostabius lietuvius, surinkusius net 321 TŪKSTANTĮ parašų už referendumą, kad Lietuvos teritorinis VIENTISUMAS išliktų LIETUVOS rankose.
Aš meldžiu šiems lietuviams IŠTVERMĖS IR ATKAKLUMO, kada jiems tiek trukdė rinkti parašus, o surinkus jau Rinkimų Komisija ėmė NE PADĖTI, bet priekabiauti dėl nereikšmingų smulkmenų, ir vis tiek PIRMĄ KARTĄ ISTORIJOJE TOKIOMIS SUNKIOMIS SĄLYGOMIS TUOS PARAŠUS JIE SURINKO – TAI JAU IR ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU APAVAIZDOS PAGALBOS DĖKA. O juos jau dabar ėmė ŠMEIŽTI VIEŠAI NET LIETUVOS POLITINĖ VALDŽIA, ir dėl to jos veiksmų joks teismas nebaudžia, jie neatsako už savo ŠMEIŽTĄ.
MELDŽIU, KAD ŠI GRUPELĖ, ATLIKUSI TOKĮ DIDĮ DARBĄ, kad ji ir toliau taip aktyviai dirbtų TIESOS IR ŠVIESOS DARBĄ LIETUVOS VISUOMENĖS LABUI, NET IR TAMSIOS VISUOMENĖS DALIES LABUI. Pastaroji tesirūpina tik pataikavimu ir keliaklūpsčiavimu Europos Sąjungai, kad išsaugoti savo padėtį, net nesuvokdama, kad BŪTENT TAUTA YRA ŠALIES SUVERENAS, O NE JOKS SEIMAS, NE JOKS PREZIDENTAS, KURIE IR YRA SUVERENO – TAUTOS – TARNAI, BET NE ŠEIMININKAI. IR TIK REFERENDUMU TAUTA GALI PAREIKŠTI SAVO VALIĄ, IR TOKIĄ VALIĄ, KURI APSAUGOTŲ LIETUVĄ NUO EUROPOS SĄJUNGOS DIKTATO IR GODUMO, KURIS NAIKINA NE TIK LIETUVĄ KAIP ŠALĮ, BET IR TAUTĄ, KAIP TOS ŠALIES SUVERENĄ, KADA POLITINĖ VALDŽIA TO NEDARO IŠ BAIMĖS.
Aš meldžiu, kad šie nuostabūs DORI IR MYLINTYS LIETUVĄ LIETUVIAI BŪTŲ IŠTIKIMI SAVO TIESOS IR ŠVIESOS IDĖJAI IR AIŠKINTŲ VISIEMS, KOKIA YRA PAVOJINGA PADĖTIS, KAD MŪSŲ ŠALIS GALI GREITU LAIKU IŠ VISO PRANYKTI KAIP SAVARANKIŠKA ŠALIS, KADA JOS POLITINĖ VALDŽIA DAR TOLIAU IŠ BAIMĖS PATAIKAUS EUROPOS SĄJUNGAI, IR JAI VISUR NUSILEIS NET TAUTOS SĄSKAITA. O tą daro būtent tie politikai, kurie jau nebesugeba analitiškai mąstyti, ir matyti, kokios bus skaudžios pasekmės visiems, jeigu šalies teritorija gabalėliais bus pardavinėjama užsieniečiams, kuriems dėl Lietuvos širdies niekada neskaudėjo – ir neskaudės – nes jie pirks žemes, nes ji bus pigi palyginus su turtingais vakarų kraštais, ir tą darys tik dėl savojo godumo ir dėl didesnės galimybės paversti šį kraštą savojo pelno šaltiniu, kad galėtų pačia pigiausia kaina samdytis LIETUVOS KUMEČIUS, KAIP IR SMETONOS LAIKŲ LIETUVOJE. BUVO VARGŠAI IR BETEISIAI KUMEČIAI, TAIP JIE SUGRĮŠ Į MŪSŲ APLINKĄ IR VĖL, TIK LIETUVOJE ŠEIMININKAUS JAU SVETIMŠALIAI, O KUMEČIAUS JIEMS, IR JŲ DIKTUOJAMOMIS SĄLYGOMIS, BEPINIGIAI LIETUVIAI, IR PELNAS VISAS IŠKELIAUS IŠ LIETUVOS, KAIP JĮ DABAR IŠVEŽA SKANDINAVŲ BANKAI. Ir tuomet tokios esamos padėties jau nebebus galima taip lengvai pakeisti, kaip dabar dar galima jai užtverti užkardą, kad šito neatsitiktų. Kiekviena visuomenė jau atsiduria PAVOJUJE, jeigu jos mažiau kaip 20 procentų narių yra užimti žemės ūkyje. Lietuvos POLITINĖ VALDŽIA – PREZIDENTAS, SEIMAS, VYRIAUSYBĖ – jau nuo PAT ĮSTOJIMO Į EUROPOS SĄJUNGĄ, VIS MAŽINA IR MAŽINA DIRBANČIŲJŲ SKAIČIŲ, nuolaidžiaudama Europos Sąjungai. TARYBINIAIS LAIKAIS ŽEMĖS ŪKYJE DIRBO 28 PROCENTAI ŠALIES GYVENTOJŲ,. ŠIANDIEN JAU TIK APIE 13 PROCENTŲ, O EUROPOS SĄJUNGA NORI SUMAŽINTI IKI 5 PROCENTŲ. ŠITAIP LIETUVA BUS SUNAIKINTA.
Aš meldžiu, kad referendumu būtų apginta Lietuva, kaip SUVERENI ŠALIS, turinti savo sampratą IR TERITORIJĄ, kad jokiu būdu ji nepasiduotų BRIUSELIO-MASKVOS DIKTATUI, o gyventų SAVO GYVĄ GYVENIMĄ SU ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU.
TIK SAVITA IR NEPRIKLAUSOMA NUO BET KOKIOS SĄJUNGOS LIETUVA TURI ATEITĮ. IR TOKIA JI BUS – BE EUROPOS SĄJUNGOS, IR BE BRIUSELIO-MASKVOS DIREKTYVŲ, GYVENANTI SAVO GALVA IR ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU IŠMINTIMI IR VEIKIANTI DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU IŠ MEILĖS IR LAISVA VALIA, VISŲ ŠVIESOS LABUI.
----------
Po maldos likite ramybės būsenoje, klausykitės Rojaus Trejybės-AŠ ESU suteikiamo mokymo, kaip IŠLAIKYTI LIETUVĄ NEPRIKLAUSOMĄ REALIAI, KAD JI BŪTŲ GYVA IR ŠVIESI, KAD IŠ JOS NIEKAS NEBĖGTŲ KITUR.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2014-02-01 16:01:53
Mielieji, kviečiu jus į pirmadienio mūsų kolektyvinę dvasinę komuniją su Rojaus Trejybe ir tarpusavyje. Šįkart (2014 01 27 – 20val.) pasimelskime už benamius, kurie taip sunkiai gyvena žiemos sąlygomis.
Iš pradžių pagarbinkime Rojaus Trejybę.
Kas dar negalite garbinti ir melstis savo žodžiais, mintimis, tuomet skaitykite, tik labai nuoširdžiai, mano jums rašomas maldas.
---------------
Mylimas Tėve, mylimas Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, mylima Begaline Dvasia-Motina-Sese, mylimas AŠ ESU, aš garbinu ir šlovinu tave, kad tu esi ir kad tu savo gyvą buvimą išlieji gyvais meilės virpesiais, kurdama visą kūriniją ir joje vystydama gyvybę ir nuolat visą laiką kreipdama ją link savęs, ir visų labui.
Aš garbinu ir šlovinu tave, nes tik tu, savo tobulumu, ir galėjai sumanyti tokį nuostabų evoliucinį planą, kada visa kūrinija yra judėjime ir augime, šviesėjime ir panašėjime į tave.
Aš garbinu ir šlovinu tave, kad tu vedi mus, kiekvieną asmeniškai, savosios dvasios – Minties Derintojo – dėka, patalpintos mūsų prote, ir vedi ten, ir taip, kur, ir kaip, mes galėtume vis daugiau atspindėti tave savo dvasios broliams ir sesėms savo kasdieniais darbais.
Aš garbinu ir šlovinu tave, nes tau atsivėręs trokšte trokštu gyvo ir gilesnio, kuo giliausio, ryšio su tavimi, ir pats pajuntu gyvybingą tavo meilę savyje, ir šis pojūtis patvirtina tavo gyvą buvimą mano viduje.
Aš garbinu ir šlovinu tave, nes tavoji gyvojo vedimo ranka laiko kiekvieno tavo vaiko ranką savojoje taip tvirtai, kad jis, atsivėręs tau, ir pasitiki šituo vedimu, ir tik tokio pasitikėjimo ir įtikėjimo į tave dėka jis ir tegali išdrįsti žengti dar nepatirtą žingsnį link tavęs, gyvą žingsnį link gyvo tavęs, kuris esi patiriamas viduje, kada tau atsiveria visa asmenybė, net ir taip, kaip dabar yra atsivėrusi garbindama tave iš meilės ir laisva valia, gauta iš tavęs.
----------
Po Rojaus Trejybės-AŠ ESU pagarbinimo dar kurį laiką likite ramybės būsenoje, tegu jūsų asmenybė, dabar taip atsivėrusi, mėgaujasi gyva palaima ir ryšiu su Rojaus Trejybe-AŠ ESU, o tada pereikite prie prašymų maldos.
----------------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, ir TU – AŠ ESU – ačiū tau už mūsų vis GILESNĮ ATSIVĖRIMĄ TAU, kad mes jau norime šitokios kolektyvinės komunijos su tavimi, ir tarpusavyje.
Šįkart aš pakviečiau savo dvasinius brolius ir seses pasimelsti už tuos mūsų brolius ir seses dvasioje, kurie yra benamiai, nesvarbu kokioje valstybėje jie gyventų, ir tokią šaltą šią akmirką žiemą neturi kur prisiglausti, kad nors kiek jie sušiltų. Aš pats pažįstu vieną tokį benamį. Praėjusią savaitę aš jį mačiau lėtai einantį, o tiksliau velkantį kojas, pagrindine Vilniaus gatve, Gedimino prospektu, pavadintu Lietuvos didžiojo kunigaikščio garbei, kuris ne vieną pergalę laimėjo politinėmis derybomis, o ne kautynėmis mūšio lauke. Ir deja, jo pergalės nepavirto į Tavo šviesą valstybėje, kad ŠVIESA PASKLISTŲ TARP ŽMONIŲ, ir nebūtų dabartinėje visuomenėje NĖ VIENO BENAMIO. O šis benamis pats pripažįsta, kad be tavojo sustiprinimo jis neišgyventų tokiomis sąlygimis. Aš jo klausiau, kaip jis išgyvena tokiomis sąlygomis, tai jis tik paaiškino, kad miega ant suolo Lukiškių aikštėje pasitiesęs polietileną, ir kol kas laikosi. Jis laikosi tik TAVO DĖKA. KOL KAS.
VALSTYBĖS GĖDA, KAD ŠITAIP GYVENA JOJE ŽMONĖS.
Aš meldžiu, kad šalių vyriausybės suvoktų, kad tokie žmonės yra GYVI žmonės, kad jiems būtina šiluma, kaip ir turintiems namus, ir bent žiemos sąlygomis aprūpintų visus pastoge.
Aš meldžiu, kad tokie mūsų dvasios broliai ir sesės, kurie jaučiasi visuomenės atstumti ir išmesti už borto, atsivertų tau ir pajaustų tavo vedimą iš vidaus, ir surastų išeitį iš tokios sunkios, net ir apverktinos, padėties, kokioje jie yra jau ne pirmi metai, ir daugybėje valstybių.
Aš meldžiu, kad daugybė pinigų, kurie išmėtomi tuščiai ginkluotei pirkti ir visiškai nereikalingoms šventėms būtų geriau panaudoti namų statybai, kuriuose butus galėtų gauti visi, ir visiems prieinamomis salygomis, nes tokios valstybės vyriausybė, kuri nesirūpina savo silpniausiais piliečiais pati, anksčiau ar vėliau, prieis aklavietę visose sferose.
Aš meldžiu, kad mūsų dvasios broliai ir sesės, dabar neturintys jokių namų, atsivertų tau, ir patys pradėtų pajausti, kaip tavo gyvoji energija šildo ir jų materialius kūnus, kad jie net ir tokiomis sąlygomis gali išlikti gyvu fiziniu pavidalu, kaip ne vienas sušąla net savo bute.
Aš meldžiu šiems mano broliams ir sesėms dvasinės šilumios, kuri pavirstų ir į fizinę energiją, sušildančią jų fiznius kūnus gyvąją meilės srove.
Aš meldžiu iš meilės ir laisva valia, gauta iš tavęs. Manoji valia, kad būtų tavoji valia. Amen.
--------
Po maldos dar pasėdėkite ramiai, tegu jūsų atsivėrusi asmenybė klausosi Rojaus Trejybės-AŠ ESU mokymo, kaip padėti benamiams, kurie neturi jokios pastogės ir žiemą gyvena lauke.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2014-01-25 16:08:35
Mielieji, kviečiu jus į kiekvieno pirmadienio mūsų kolektyvinę maldą (2014 01 20 - 20val.) Šįkart kviečiu jus įsijungti į mūsų maldą už Lietuvos DVASINĮ ATGIMIMĄ.
Kur bebūtumėte tuo metu, prisijunkite prie mūsų bendros maldos, tokios svarbios mums visiems, gyvenantiems tokiame mažame krašte.
Iš pradžių pagarbinkime ROJAUS TREJYBĘ.
Tiems, kurie dar negali ROJAUS TREJYBĖS garbinti ir melstis savais žodžiais, savomis mintimis, skaitykite, tik ATSIVĖRUSIA ŠIRDIMI - NUOŠIRDŽIAI, mano jums rašomas maldas.
-------------------------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motna-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, AŠ ESU, aš garbinu ir šlovinu tave, atverdamas tau, kiek šią akimirką pajėgiu atverti savo dvasinį aš, savo tikrąją asmenybę, tavo padovanotą kaip dvasią man – ir kiekvienam – net ir taip, kaip tu mokai ją atverti kalbantis vis dažniau su tavimi savais žodžiais, savomis mintimis.
Aš garbinu ir šlovinu tave, kad šitoks tavęs garbinimas ir šlovinimas yra tavo sumanytas ne tam, kad mes įtiktume TAU, bet kad dvasinis aš – tikrasis ASMUO – atsivertų ir pajaustų dar gilesnį ryšį šito garbinimo metu, ir tuo pačiu pajaustų, koks TU esi GYVAS viduje, koks esi realus ir mylintis, kad šitą gyvą meilę aš galiu patirti, patirti tavo meilės virpesius savo viduje, ir vis labiau trokštų šito garbinimo ryšio su tavimi.
Aš garbinu ir šlovinu tave, kad tavoji aplinka, kurią mato mūsų materialios akys, yra tokia nuostabiai besikeičianti – ir metų laikais, ir spalvomis, ir nuotaikomis – vien tik į debesis pažvelgus matai, kokia tai yra nuostabi tavoji KŪRYBA, ir visa tai dovanoji mums, kad mes skaitytume TAVO GYVĄ KNYGĄ savo atsivėrusia tau dvasine asmenybe ir pajaustume dar didesnį troškimą patirti tave savo viduje, patirti tave kaip viso šito akims matomo ir jaučiamo gėrio ir grožio Šaltinį ir Centrą visoje KŪRINIJOJE.
Aš garbinu ir šlovinu tave, kad tavoji kūryba yra skirta ne save patenkinti, bet mokyti mus kurti DRAUGE su tavimi – kurti aplinkui TAVO meilės virpesiais viską, kas tik įmanoma sukurti tavųjų virpesių prisilietimu, tokių virpesių, kurie jau nuspalvinti ir kiekvieno iš mūsų patyrimu su tavimi ir jaučiant tave savyje.
Aš garbinu ir šlovinu tave, kad tu mus vedi, kiekvieną, savosios meilės galia ir vedi Šviesos ir Tiesos keliu, nė vienam iš mūsų nelaužydamas laisvos valios pasireiškimo savo kasdienėje aplinkoje.
Aš garbinu ir šlovinu tave laisva valia, gauta iš tavęs, ir iš meilės tau ir visai kūrinijos šeimai, kurios pilnateisiu nariu yra kiekvienas mirtingasis, atsivėręs tau ir šitaip pats pajutęs TAVO Tėvystę ir Motinystę ir visos šeimos narių BROLYSTĘ.
---------------------------------------------
Po Rojaus Trejybės pagarbinimo pasėdėkite tyloje keletą minučių, gerkite Rojaus Trejybės meilės virpesius. O tada pereikite prie prašymų maldos už Lietuvos dvasinį atgimimą.
-------------
Mylimas Tėve, mylimas Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, mylima Begaline Dvasia-Motina-Sese, mylimas AŠ ESU, ačiū tau už visus patyrimus iki šios dienos, ir už šitos pačios akimirkos patyrimą su tavimi ir tarpusavyje, ačiū tau už mūsų vis labiau ir labiau atsiveriantį dvasinį ir gyvą aš, kad jis trokšta vis daugiau meilės ir gėrio ne tik patirti, bet dar daugiau ima trokšti visa tai dalinti ir kitiems.
Ačiū, kad ir šiandien mes susibūrėme į dvasinę kolektyvinę komuniją su tavimi ir tarpusavyje, nors savo materialiu pavidalu esame vieni nuo kitų ir toli, bet dvasioje esame VIENA.
Šįkart aš pakviečiau savo brolius ir seses dvasioje maldai už Lietuvos DVASINĮ ATGIMIMĄ.
Mylimas Tėve, mylimas Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, mylima Begaline Dvasia-Motina-Sese, AŠ ESU, tu man daug kartų sakei, kad iš šito mažyčio krašto pasklis dvasinė šviesa po VISĄ PASAULĮ, ir ji stebins žmones, kad sklinda GYVAI iš tokio mažyčio krašto, o ne iš kažkur Indijoje ar Tibete, ne Himalajuose, bet iš Europos vidurio. Iš ši šviesa ims skleistis, kada vis daugiau tavo vaikų – sūnų ir dukrų – atras tave savyje, ir pradės kurti gėrį drauge su tavimi VISŲ LABUI, nešdami tavo šviesą pasauliui.
Būtent dėl to šiandien aš sukviečiau savo brolius ir seses dvasioje į mūsų bendrą maldą, kad mes savo meilės virpesius, kurie pasiekia kiekvieną iš mūsų iš tavęs, nukreiptume savo kitiems broliams ir sesėms dvasioje, kurie JAU YRA GRETA TAVOSIOS GYVOS šviesos, kuriems tetrūksta tik mažyčio impulso, kad jie patirtų savyje TAVO GYVĄ veikimą ir patys atsiduotų TAVOSIOS meilės upės NEŠIMUI.
Aš meldžiu, kad mes galėtume savo virpesiais tapti irgi nedideliu impulsu, kuris prisidėtų prie TAVŲJŲ meilės virpesių, paskleistų jų visų viduje, kad jiems mes irgi suteiktume postūmį į dvasinį PABUDIMĄ savo viduje, ir per šitokį PABUDIMĄ, jie pajaustų savyje norą tapti dvasinės šviesos skleidėjais kitiems, kurie dar netiki šituo GYVUOJU – TIKROVĖS – keliu, kurie dar nežino, kad šitas kelias yra iš tavęs, kad šitas kelias yra ir jiems jau nutiestas jų viduje.
Būtent šitaip MALDA IR DABAR mes JAU žadiname dvasiniam atgimimui VISĄ LIETUVĄ, VISĄ KRAŠTĄ, KAD JIS NUŠVISTŲ PER KIEKVIENO IŠ MŪSŲ NUŠVITIMĄ TAVĄJA ŠVIESA, IR PANIRTŲ TAVOSIOS MEILĖS BANGOSE, KURIOS VIS AUGA IR AUGA, O KADA MŪSŲ BUS DAUGIAU, TAI TAVO MEILĖS BANGOS IMS LIETIS IR IŠ MŪSŲ, PER MŪSŲ MINTIS IR DARBUS, PER GYVENIMĄ, IR MES VESIME DVASINIUS VAISIUS, NET IR TOKIUS, KOKIUS TU MUMS IR NUMATEI VESTI.
Aš meldžiu, kad tie mūsų broliai ir sesės dvasioje, kuriems labai mažai tetrūksta iki tavęs atradimo savyje, patirtų šitokį dvasinį vidinį impulsą, atsivertų tau, atrastų tave savyje, susilietų su tavimi, pamiltų tave, ir tada juos nustotų veikti vidinė proto pasąmoninė baimė, kad daryti gėrį ir skleisti meilę VISIEMS yra pasenę ir nemadingi dalykai, o sau ieškoti patogesnės ir ramesnės vietos gyvenime ir yra svarbiausia.
Tada jie ims suvokti savo tikrąją prasmę – pašvęsti save DVASINIAM LIETUVOS ŽADINIMUI IR ATGIMIMUI, kad joje visos vaikų mokyklos, darželiai, universitetai, visi studentai ir mokiniai, sulauktų tokių dvasinių mokytojų, kurie drauge su dėstomais dalykais taip pat mokytų TAVĘS ATRADIMO SAVYJE, KAIP SVARBIAUSIO DALYKO GYVENIME ŠIOJE PLANETOJE.
Ir šeimose atsirastų tokios nuostatos, tokia gyvensena su TAVIMI, BE APGAULĖS, BET SU MEILE, BE PATAIKAVIMO, BET SU ĮSIKLAUSIMU, IR VAIKŲ AUKLĖJIMU TAVOSIOS MEILĖS VIRPESIAIS, ir TAVAISIAIS SŪNUMIS IR DUKROMIS .
Aš meldžiu tokiems broliams ir sesėms dvasioje, kuriems tik menko žingsnelio tetrūksta iki savo asmeninio dvasinio PABUDIMO, kad jie visi tą žingsnelį įveiktų, nes laukuose yra gausus derlius, ir jam sudoroti reikia daug rankų, daug darbininkų, kurie būtų vedami TAVŲJŲ VAIKŲ TRYKŠTANČIOS MEILĖS VIRPESIŲ GALIA IŠ VIDAUS Į VISOS LIETUVOS DVASINĮ ŽADINIMĄ IR JOS DVASINĮ ATGIMIMĄ, KAD TOLIAU VISAI URANTIJAI JI RODYTŲ DVASINĖS VALSTYBĖS PAVYZDĮ, KADA VISA JOS POLITIKA, EKONOMIKA, ŠEIMA, ŠVIETIMAS YRA PAŠVĘSTA TAVO VALIOS VYKDYMUI IŠ MEILĖS TAU IR VISAI ŽMONIJAI, IR VISAI TAVAJAI KŪRINIJOS ŠEIMAI, KURIAI PRIKLAUSOME IR MES VISI, ESANTIS ČIA, LIETUVOJE, IR URANTIJOJE.
Po maldos pasėdėkite keletą minučių, klausykitės Rojaus Trejybės-AŠ ESU perduodamų jums asmeniškų mokymų. O tada padėkokite už tokią dvasinę KOMUNIJĄ – mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, AŠ ESU, ačiū tau už tokią nuostabią dvasinę komuniją su tavimi ir tarpusavyje. Manoji valia, kad būtų Tavoji valia. Amen.
-----------------
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2014-01-18 19:48:54
Mielieji, kviečiu jus į nuolatinę pirmadienio (2014 01 13 – 20val.) mūsų kolektyvinę dvasinę komuniją su Rojaus Trejybe-AŠ ESU, ir tarpusavyje.
Šįkart pasimelsime už tuos mūsų dvasinius brolius ir seses, kurie patiria galingo, vieno galingiausių per visą istoriją, žemės drebėjimo ir jo sukeltos milžiniškos potvynio bangos Ramiajame vandenyne prie Japonijos tragediją ir Fukušimos atominės elektrinės milžinišką avariją, kad ir dabar vyksta – be perstojo – radioaktyvaus vandens tekėjimas iš rezervuarų..
Kas dar negalite jos garbinti savais žodžiais, skaitykite – tik labai nuoširdžiai – mano jums rašomas maldas.
------------------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, mylimas AŠ ESU, aš garbinu ir šlovinu tave, kad tu pažadinai mane, taip ilgai miegojusį, ir dabar aš trokštu garbinti tave, ir išsilieti tau savo meilės virpesiais, kurie kiekvieną iš mūsų pasiekia iš tavęs, o jau nuspalvinti kiekvieno asmeniniu patyrimu, vėl pasklinda po visą kūriniją ir sugrįžta pas TAVE – į Rojų – visos kūrinijos geografinį centrą.
Aš garbinu ir šlovinu tave, kad aš trokšte trokšta tave pažinti, patirti daug giliau, trokštu daugiau sužinoti apie tavo kūriniją kosmose, tuo pačiu pajausti, kad ir aš esu pilnateisis tavosios dieviškosios šeimos narys.
Aš garbinu ir šlovinu tave, kad tavo vedimas iš vidaus mane tiek pripildo meilės gyvų virpesių, kad aš trokštu šiuos meilės virpesius siųsti visiems, ir visai kūrinijos šeimai, trokštu jų gauti iš tavęs dar daugiau, ir vėl juos siųsti, trokštų susilieti su tavimi, kad šitas gyvas susiliejimas mus sujungtų į neperskiriamą vienovę ne tik dvasioje, bet ir kasdieniuose veiksmuose, kad ir kokie jie būtų nedideli ir nereikšmingi kitų akims žiūrint ir kitų protu vertinant.
Aš garbinu ir šlovinu tave, kada tavoji gyvų meilės virpesių banga užlieja mane tiek, kad aš jais apkabinu visa ką, kas tik yra mūsų planetoje, kaip ir kitose planetose – visą augaliją, visą gyvūniją, visą žmoniją, visą kūriniją, ir TAVE – KURIS IR PASKLEIDI ŠIUOS MEILĖS GYVUS VIRPESIUS, IR VĖL VISUS JUOS SUGERI Į SAVE, IR IŠ VISOS KŪRINIJOS, IR TAIP BUS VISĄ LAIKĄ AMŽINOJOJE ATEITYJE, KAIP BUVO IR AMŽINOJOJE PRAEITYJE, NET KADA DAR NEBUVO KOSMOSO, BET BUVAI TU SAVOJOJE BUVEINĖJE ROJUJE, NES TU IR ESI MEILĖS GYVŲ VIRPESIŲ ENERGIJOS ŠALTINIS IR CENTRAS.
Aš garbinu ir šlovinu tave, kad tu kiekvieną, nuoširdžiai tau atsivėrusį, pripildai savosios dvasinės šviesos ir išminties, kiek tik pati asmenybė sugeba jos prisigerti savo atsivėrimu tau ir kaupiamomis žiniomis iš apreiškimų, kad tavo šviesa ir išmintimi dalintųsi su kitais, kurie jau taip pat nuoširdžiai ieško jos.
Aš garbinu ir šlovinu tave, kad tu visą kūrinijos šeimą suvieniji visų labui ne savaime, ne automatiškai, bet kada tau atsiveria kiekvienas asmeniškai, ir laisva valia, ir šituo atsivėrimu gyvena kasdien ir visur iš meilės ir laisva valia.
Po Rojaus Trejybės-AŠ ESU pagarbinimo dar likite ramybės būsenoje, mėgaukitės jums suteikiama palaima, o tada pareikite prie prašymų maldos.
------------------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, AŠ ESU, ačiū tau už mūsų kolektyvinį gyvą dvasinį ryšį su tavimi ir tarpusavyje. Tegu ir šitoji kolektyvinė komunija mus sustiprina TAVO NUTIESTAME MUMS GYVAJAME KELYJE.
Aš meldžiu, drauge su savo kitais šitame MŪSŲ gyvajame kelyje broliais ir sesėmis DVASIOJE, kad mes dar giliau atsivertume tau, kad trokšte trokštume pačios giliausios, kokia tik dabar prieinama mums, DVASINĖS JUNGTIES SU TAVIMI IR TARPUSAVYJE, kad šitoje kolektyvinėje dvasinėje mūsų komunijoje gyvi meilės virpesiai pasiektų visus tuos, kurie dabar taip atkakliai ir ryžtingai veikia Japonijoje ir visoje Ramiojo vandenyno pakrantėje daugiau negu 2100 kilometro juostoje, tsunamio bangos potvynio bangos ir žemės drebėjimo – 8,9 balų galios – netoli Japonijos krantų. Kokia išsiveržė ENERGIJA, kad 7 metrų aukščio banga nušlavė savo kelyje viską – mašinas, sunkvežimius, laivus,. lėktuvus oro uoste, net namus, ir kartu su purvo mase įsiveržė net DEŠIMT KILOMETRŲ į SAUSUMĄ NUO VANDENYNO KRANTO.
Penkios atominės elektrinės yra paveiktos šito žemės drebėjimo, o vienoje – Fukušimos – iš jų prasidėjo radiacijos sklidimas iš reaktoriaus į išorę, nes sugedo reaktoriaus aušinimo sistema, kurią dirbtinai pakeitė aušinimas iš vandenyno vandeniu, o panaudotą vandenį, kuris jau yra radioaktyvus, rinko į rezervuarus, kurie dabar nebetenka sandarumo ir iš jų vanduo patenka atgal į vandenyną, ir į aplinką, tuo pačiu paskleisdamas radiaciją ir visai gyvūnijai, ir augmenijai, ir žmonėms, ir ši radiacija vis plis savo apimtimi po VISĄ VANDENYNĄ, nes katastrofa ir toliau plinta, ji nesibaigusi, nors apie ją tyli pasaulio televizija ir spauda.
FIZINĖS AUKOS, NĖRA TAVO VAIKŲ IŠNYKIMAS. TAI TIK MATERIALAUS KŪNO AUKOS. Ir jos yra tik natūralios pasekmės, kada visos technologijos materialios civilizacijos vystymui yra kuriamos ir naudojamos tavęs neatradusių mūsų dvasinių brolių ir sesių NEIŠMINTINGAIS sprendimais ir jų KLAIDINGU ĮGYVENDINIMU. O Japonija iš viso yra valstybė be DIEVO, savo PAGRINDINE RELIGIJA – IKI 1945 metų NET VALSTYBINE RELIGIJA – pripažindama SINTOIZMĄ, šlovinantį savo PROTĖVIUS, GAMTĄ, IR IMPERATORIŲ, KAIP DIEVIŠKUMO IŠRAIŠKĄ VALSTYBĖJE. Todėl tos pasekmės yra tiesiog NATŪRALIOS JAPONIJAI. IR NEREIKIA DĖL TO LIETI AŠARŲ, KADA PATI JAPONIJA YRA NUSISUKUSI NUO ŠVIESOS ŠALTINIO IR CENTRO – ROJAUS TREJYBĖS – TODĖL PASEKMĖS JOS GYVENTOJAMS BUS DAR SKAUDESNĖS ATEITYJE, IR BŪTENT DĖL TO AŠ MELDŽIU JAPONAMS VERKTI DĖL SAVOJO TAMSUMO, O NE DĖL FUKUŠIMOS KELIAMŲ PROBLEMŲ, ir net ne dėl būsimų jos sukeltų dar liūdnesnių ir skausmingesnių pasekmių tiek protui, tiek kūnui ateityje. Tačiau jie VISI savo dvasiniu asmeniu-asmenybe YRA TAVO RANKOSE, NORS ABSOLIUTI DIDŽIOJI DAUGUMA ŽMONIJOS NETIKI DVASINE TIKROVE, NETIKI IR NET PRISIKĖLIMU, TODĖL VISĄ SAVO DĖMESĮ SUTELKIA TIK Į SAVO FIZINĮ GYVENIMĄ, KAIP Į SAVO VIENINTELĮ MATERIALAUS GERBŪVIO IR VALDŽIOS GYVENIMĄ. O TAI – LABAI KLAIDINGA NUOSTATA, KURI PRIEŠTARAUJA TAVO MEILĖS DVASINEI VALIAI, IR CIVILIZACIJOS KŪRIMUI ANT TAVŲJŲ DVASINIŲ PAMATŲ – PAČIŲ TVIRČIAUSIŲ, KOKIŲ NETURI NIEKAS, TIK URANTAI, ATRADĘ TAVE SAVYJE.. BŪTENT JAPONŲ DVASINIS AKLUMAS – KAIP IR KITŲ PASAULIO VALSTYBIŲ GYVENTOJŲ – IR NELEIDO TIEMS ŽMONĖMS SUVOKTI, KAD TOKIOJE VIETOJE, KUR VYKSTA ŽEMĖS DREBĖJIMAI, NESTATYTŲ ATOMINIŲ ELEKTRINIŲ, KAD NET NEGYVENTŲ TOKIOJE SALOJE ARTI VANDENYNO KRANTŲ, NES JIE TAVO NUOLATINIŲ ĮSPĖJIMŲ NE TIK NEGIRDĖJO, BET NET IR NESIKLAUSĖ IŠ VISO, NES BUVO APIMTI EUFORIJOS, KOKIA YRA JŲ VALSTYBĖ, KOKIA JŲ AUKŠTA IR MONOLITINĖ MATERIALI CIVILIZACIJOS IŠRAIŠKA TOKIAME MAŽAME ŽEMĖS LOPINĖLYJE, APSUPTAME VANDENYNŲ IR NUOLAT ŽEMĖS DREBĖJIMŲ VEIKIAMŲ VIRPESIŲ, IR KITŲ VALSTYBIŲ JIEMS REIŠKIAMOS EUFORIJOS LYGIO PAGYROS, IŠ KUKLIŲ JAPONŲ PAVERTĖ JUOS AROGANTIŠKAIS, KAD SAVO KLAIDINGAS NUOSTATAS PRADĖJO EKSPORTUOTI IR Į AMERIKĄ IR Į KITUS KRAŠTUS, NET MOKYDAMI JUOS TVARKYTI VERSLĄ, PATYS NEMATYDAMI SAVO AKLAVIETĖS.
Aš meldžiu, kad mūsų meilės gyvi virpesiai pasiektų visus tuos, kurie per šitą milžinišką katastrofą neteko savo namų, o kai kurie ir savo mylimų biologinės šeimos narių – fiziniu pavidalu – kad ir jie pajustų juos sustiprinantį ir nuraminantį impulsą, pajuntamu kokiu nors dvelktelėjimu iš išorės, ir tai leistų jiems pajusti ir tavo meilę iš vidaus, kuria juos tu ramini ir stiprini NUOLAT, TIK JIE ŠITO NEPATYRĖ IR NEŽINO.
Aš meldžiu, kad šiuos mūsų dvasinius brolius ir seses mūsų meilės gyvi virpesiai taip pat žadintų gilesniam požiūriui – KODĖL ŽMOGUS GYVENA BE TAVĘS, KODĖL KURIA PAVOJINGĄ CIVILIZACIJĄ BE TAVĘS, IR KURI YRA TOKIA TRAPI, KODĖL REIKALINGAS GYVAS RYŠYS SU TAVIMI, KODĖL SU TAVIMI GYVENIMAS ĮGAUNĄ GYVĄ PRASMĘ VISŲ LABUI, KODĖL TOKIA SEKLI MŪSŲ DVASINĖ MINTIS IR SKURDI DVASINĖ PATIRTIS, O MATERIALI CIVILIZACIJA UŽGOŽIA VISKĄ, KAS SUDARO TAVO GYVĄJĄ ŠVIESĄ VISŲ LABUI IR GYVENIMĄ SU TAVIMI VISIEMS, KAS SUDARO IR KOSMINĘ ĮŽVALGĄ, KADA MES GERIAU PAŽĮSTAME TAVE, IR TAVO VEIKIMĄ KŪRINIJOJE, TUO PAČIU IR MŪSŲ APLINKOJE.
Aš meldžiu, kad mes šitame GYVAJAME kelyje, eidami pas Tave Rojuje, šitaip grįždami į namus pas savo VIENINTELIUS TĖVUS jau dabar trokštume patirti kuo gilesnę GYVĄ JUNGTĮ IR SUSILIEJIMĄ SU TAVIMI, PRISIPILDYTI TAVIMI, kad galėtume vis giliau žvelgti TAVUOJU ŽVILGSNIU Į MŪSŲ BETARPIŠKĄ APLINKĄ, VIENI Į KITUS, KAD MES PAMATYTUME DAUG PLATESNĮ MŪSŲ VEIKIMO LAUKĄ, KURIAME VISKAS TARPUSAVYJE YRA SUSIETA Į GYVĄ SISTEMĄ, KAD MŪSŲ MINTYS IR VEIKSMAI VIS LABIAU ATSIREMTŲ Į TAVO MOKYMUS, IR Į VEDIMĄ IŠ VIDAUS, O NE Į SUJAUKTOS IR SUMATERIALĖJUSIOS DABARTINĖS ŽMONIJOS SĄMONĖS-INTELEKTO DIKTUOJAMUS SAVANAUDIŠKUS SPRENDIMUS.
Aš meldžiu, kad šitoji mano šviesos troškimo banga niekada neatslūgtų, o tik visą laiką kiltų ir nesibaigtų KAIP AMŽINASIS POTVYNIS, KURIS SAUGO VISKĄ IR VISUS TAVAJAME GYVAJAME GLĖBYJE IR SUTEIKIA AMŽINĄJĄ GYVYBĖS TIKROVĘ – MATERIALIĄ KŪRINIJĄ IR KOSMINĘ DVASINĘ ŠEIMĄ, KURIOS PILNATEISIAIS NARIAIS JAU ESAME DABAR.
------------------------
Po maldos dar likite tyloje, klausykitės jums suteikiamų mokymų.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2014-01-11 17:12:11
Mielieji, kviečiu jus šįkart pasimelsti mūsų bendroje pirmadienio (2014 01 06 20 val.) maldoje už GILESNĮ ĮTIKĖJIMĄ.
Pagarbinkime iš pradžių Rojaus Trejybę-AŠ ESU.
Jeigu jums sunku garbinti ir melstis savais žodžiais, savomis mintimis, tuomet skaitykite, tik nuoširdžiai, mano jums nuolat rašomas maldas.
-------------------------------------------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, MYLIMAS AŠ ESU, aš garbinu ir šlovinu tave, kad tu esi Šviesų Šviesa ir Šviesos Šaltinis ir Centras, bet nė vieno neakindamas, o kiekvienam šviesdamas tiek, kiek tavo vaikas pats atsiveria tau IŠ. VIDAUS.
Aš garbinu ir šlovinu tave, kad tu esi pati nuostabiausia gyvoji kūrinijos energija, net jos Šaltinis, kuris skatina tvarinį gyventi ir mylėti amžinai, nesiekiant sau jokios naudos, savo žvilgsnį kreipiant tik į VISŲ GĖROVĘ, NET VISOS KŪRINIJOS GĖROVĘ, nes būtent tu taip vedi šitos gyvos ir viduje tekančios energijos dėka kiekvieną tvarinį iš vidaus, kad jis rūpintųsi savo gyvenimą nukreipti visumos labui ir visų gerovei, NET KAIP TĄ NUOLAT DARAI TU.
Aš garbinu ir šlovinu tave, kad tu esi VISUMOS ASMENYBĖ ir pati Visuma, ir tos Visumos dalelę, savo dvasią, Minties Derintoją, padovanoji mums, kiekvienam, ir šituo mums leidi patirti tą palaimą, kurią aš patiriu ir garbinimo metu; ir TĄ patiriu ypač galingai, kada atsiveriu tau visa savo dvasine gelme ir su tavimi SUSILIEJU.
Aš garbinu ir šlovinu tave, kad tu, būdama pati nuostabiausia ir gyvybingiausia Šviesa išorėje, esi patiriama VIDUJE PATIES TVARINIO NUŠVITIMU, ir tik tada dvasinis aš pajunta, jog ir kiekvieno asmeninis ryšys su tavimi, kaip su VISUMOS ŠALTINIU, MYLINČIU IR BESIRŪPINANČIU VISUMOS KLESTĖJIMU, PER KIEKVIENO ASMENINES PASTANGAS VISUMOS LABUI, SUTEIKIA KLESTĖJIMĄ IR KIEKVIENAM ASMENIŠKAI, JAM TAIP PAT AUGANT IR PANAŠĖJANT Į TAVE.
Aš garbinu ir šlovinu tave, kad tu mus MOKAI ŽVELGTI Į APLINKĄ TAVUOJU MEILĖS ŽVILGSNIU IR SKLEISTI MEILĘ VISIEMS VIENODAI, NET IR TAIP, KAIP JĄ SKLEIDI TU.
Aš garbinu iš šlovinu tave iš meilės tau, ir savo laisva valia, gauta iš tavęs. Manoji valia, kad būtų Tavoji valia. Amen.
---------------------------------------------------
Po mylimos Rojaus Trejybės-AŠ ESU pagarbinimo dar pasėdėkite tyloje keletą minučių, kad jūsų atsivėręs dvasinis aš kuo daugiau patirtų jam liejamo meilės gyvo nektaro. O tada pereikite prie maldos už gilesnį GYVĄJĮ ĮTIKĖJIMĄ.
-----------------------------------
Mylimas Tėve, mylimas Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, mylima Begaline Dvasia-Motina-Sese, mylimas AŠ ESU, ačiū tau už mūsų visus patyrimus iki šios akimirkos, ačiū už naujo AŠ ESU apreiškimą ir patyrimą būsenos išraiška, kokia galinga energija pulsuoja jau visą savaitę urantų viduje, kada jie prieš savaitę pagarbino pirmą kartą kolektyviai tave – mylimas AŠ ESU. Tad ačiū už tokį tebetrunkantį ir vis gilėjantį, patyrimą su tavimi mylima Rojaus Trejybe, mylimas AŠ ESU, ačiū už šitos pačios akimirkos patyrimą, kada mes bendraujame kolektyviai šitame gyvame komunijos ryšyje ir tarpusavyje.
Šįvakar aš pakviečiau savo dvasios brolius ir seses pasimelsti už MŪSŲ GILESNĮ ĮTIKĖJIMĄ, IR YPAČ UŽ NEĮTIKĖJUSIŲJŲ ĮTIKĖJIMĄ, nes pastarųjų savaičių tradicinės šventės – Kalėdos ir Naujieji metai – ir mūsų, urantų, naujas KOKYBINIS ŠUOLIS pradėjus garbinti ir Tave – AŠ ESU – kaip milžiniškas kontrastas dar daugiau apšvietė bažnytinių ritualų beprasmybę, kurių tamsoje skendi visa katalikų bažnyčia, ir visos kitos negyvos-ritualinės bažnyčios. Katalikai veržiasi pamatyti savo RITUALINĮ STABĄ popiežių, lekia į Romą, ir toks jų požiūris tik paliudija dabartinį žmonių nesugebėjimą atsiverti DVASIOJE IR PATIRTI ĮTIKĖJIMO DVASINĘ BŪSENĄ, kada nebereikėtų fanatiškai važiuoti į Romą pamatyti žmogaus, kuris išrinktas katalikų popiežiumi, nes tada viduje viešpatautų Tėvo-Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvoji meilė, jos milžiniškos virpesių bangos tekėjimu ir asmenybės gyvu prisipildymu šiais virpesiai tiesiai iš Rojaus Trejybės-AŠ ESU, ir jau būnant bet kurioje pasaulio vietoje. O tokie fanatikai, lekiantys į Romą ir iš Lietuvos, kaip tik ir paliudija, kokia NEGYVA YRA RITUALINĖ KATALIKŲ BAŽNYČIA, IR JOS TIKINTIEJI.
Aš meldžiu drauge su savo dvasios broliais ir sesėmis, kad ir katalikai ĮTIKĖTŲ, KAD BAŽNYČIA IŠTIRPTŲ TĖVO-ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU GYVAME VANDENYNE, IR TADA JI IŠNYKTŲ KAIP RITUALINĖ IR NEGYVA SEKTA, KIEKVIENAM JOS NARIUI GYVAI ATRADUS ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU SAVYJE, IR ŠITAIP REALIAI TAPUS URANTU. ŠITOKIU BŪDU Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvoji religija ir išplis po VISĄ pasaulį. Ir tada, katalikai ne tik panaikins dirbtinę, ir PRIEŠ TĖVO VALIĄ SUKURTĄ, Vatikano valstybę, ir net su SAVO BANKU, bet ir patys pradės mokyti kitus atrasti Tėvą-Rojaus Trejybę-AŠ ESU savyje.
Aš meldžiu, kad ir valstybių politikai praregėtų DVASINIU MATYMU IR SUPRATIMU, ir nustotų popiežių laikyti nenatūralios VALSTYBĖS VADOVU. Tai ir liudija, kokia negyva ir KAIP PRIEŠ Tėvo-Rojaus Trejybės-AŠ ESU valią eina dabartinė katalikų sekta, kada jai PATAIKAUJA ir valstybių vadovai, IR TUO TAIP PAT ir jie, ir pats popiežius pademonstruoja savo rituališkumą ir neįtikėjimą, kada jie taip pat sutinka supainioti, ir supainioja, dvasinius dalykus su materialiais, ir su apgaulinga ir amoralia politika, nors Jėzus ir mokino, jog kas Cezario atiduoti Cezariui, o kas Dievo, atiduoti Dievui. Tai tik parodo, kad šitų šalių politiniai vadovai, kaip ir pats popiežius, nėra įtikėję į GYVĄJĮ Tėvą, į GYVĄJĄ Rojaus Trejybę, š GYVĄJĮ AŠ ESU, į GYVĄJĮ Jėzų ir jo evangeliją, į GYVĄJĮ DVASINĮ KELIĄ BE SEKTŲ IR POPIEŽIŲ, BET SU ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU VEDIMU IŠ VIDAUS, kuris ir yra nemokamai PRIEINAMAS kiekvienam tavo sūnui ir dukrai, turinčiam ĮTIKĖJIMĄ Į TAVE, ir ATSIDUODANČIAM TAVO VEDIMUI iš vidaus.
Tu suteiki AMŽINYBĘ, IR GYVYBĘ AMŽINYBĖJE TIEMS, KURIE TURI ĮTIKĖJIMĄ Į TAVE, IR KURIEMS NEREIKIA JOKIO IŠORINIO RITUALO MATERIALIOMS AKIMS, JOKIO POPIEŽIAUS SU TIK AKTORIUI NEGYVO VAIDINIMO SCENOJE TINKANČIAIS DRABUŽIAIS, IR ATRIBUTAIS, NES TAVOJI KŪRINIJA YRA GYVA, IR JOJE TEATRALIŠKO VAIDINIMO NEBEREIKIA, NES TOKIE NEGYVI RITUALAI VEDA Į DAR DIDESNĮ SEKTANTIŠKUMĄ, IR SUSVETIMĖJIMĄ, IR DAR TOLIAU NUO GYVOS KOMUNIJOS SU TAVIMI, MYLIMA ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU, KAI TU ESI NET IR KIEKVIENO IŠ MŪSŲ VIDUJE, TIEK POPIEŽIUJE, TIEK IR MANYJE, KAIP IR BET KURIAME KITAME MŪSŲ DVASIOS BROLYJE AR SESĖJE.
AŠ MELDŽIU, KAD NUO TOKIŲ IŠORINIŲ RITUALŲ TERŠALŲ PASĄMONĖJE, KURIE JAU VIEŠPATAUJA IR SĄMONĖS LYGIU, VADUOTŲSI VISI TIE FANATIKAI, KURIE SUVAŽIUOJA Į ROMĄ IŠ VISO PASAULIO IR KURIE TAIP GODŽIAI FANATIŠKAI LAUKIA BŪTENT POPIEŽIAUS ASMENS PASIRODYMO, TUO TARPU DAR KITI MILIJARDAI – PRIE TELEVIZORIAUS, VISOJE PLANETOJE – KOKIA VIDURAMŽIŲ TAMSA, SUNKU NET SUVOKTI. IR JI VISA VEDA Į FIZINES IR PSICHINES LIGAS, IR STICHINES GAMTOS KATASTROFAS PLANETOJE.
Tegu dabar mūsų atsivėrusios dvasios-asmenybės savo meilės virpesius siunčia visiems TIEMS, KURIE DAR NEĮTIKĖJĘ, IR KURIE NĖRA ĮTIKĖJĘ Į AMŽINĄJĮ GYVENIMĄ DVASIOJE SU TAVIMI, KURIEMS REIKIA NE TAVĘS, NET NE TAVO SŪNAUS KŪRĖJO-JĖZAUS, BET KURIEMS SVARBUS IŠORINIS MATERIALUS STABAS – NAUJAS POPIEŽIUS, SENAS IR ATSISTATYDINĘS POPIEŽIUS JŲ JAU NEBEDOMINA, SMALSUMAS TROKŠTA NAUJO STABO, KURIAM GALĖTŲ LANKSTYTIS..
Žmogaus fizinio kūno trumpalaikiškumas šitoje planetoje niekaip nepaneigia to fakto, kad šitame kūne gyvena tikrasis – ir TAVO PADOVANOTAS – DVASINIS AŠ-ASMENYBĖ – TIKRASIS gyventojas – KURIAM EGZISTUOJA AMŽINOSIOS DVASINĖS VERTYBĖS, O NE MATERIALŪS IŠORINIAI RITUALAI, KURIE PILNI KLAIDINIMŲ IR NETIKRŲ IR TRUMPALAIKIŲ VERTYBIŲ, TODĖL NIEKAS TAIP IR NESUSIMĄSTO, KAD DVASINĖ GYVOJI RELIGIJA NEGALI TURĖTI KOKIŲ NORS VALSTYBĖS APRIBOJIMŲ, SIENŲ, RIBŲ, O TUO LABIAU NET ATSKIROS VATIKANO VALSTYBĖS, NEGALI BŪTI VATIKANO BANKO, NEGALI BŪTI JOKIO POPIEŽIAUS, JOKIŲ DVIVEIDIŠKŲ KARDINOLŲ, NEGALI BŪTI SAVANAUDŽIŲ VYSKUPŲ, NEGALI BŪTI SUKTŲ KUNIGŲ, SKRIAUDŽIANČIŲ NETURTINGĄ IR BEJĖGĮ ŽMOGŲ, NEGALI BŪTI MATERIALAUS BAŽNYČIOS VERSLO IR MILŽINIŠKŲ MATERIALIŲ TURTŲ, KADA BAŽNYČIA TURI ŽEMIŲ, PASTATŲ, KURIUOS IŠNUOMOJA VIEŠBUČIAMS, RESTORANAMS, KAD TIK GAUTŲ PELNO, NES NEI JĖZUS, NEI TĖVAS-ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU NEMOKĖ, IR NEMOKO DABAR, IR NIEKADA NEMOKYS ATEITYJE, ŠITO SIEKTI BAŽNYČIAI IR JOS SUMANYTAI VALDŽIAI, TAI JAU VIEN TIK PAČIOS BAŽNYČIOS VALDŽIOS SUSIGALVOTA VEIKLA, PRIEŠTARAUJANTI ROJAUS TREJYBĖS VALIAI DVASINIAME GYVAJAME KELYJE.
Tegu mūsų meilės virpesiai pasiekia valstybių politinius vadovus – prezidentus, premjerus, karalius, karalienes, vyriausybės ir parlamento narius, religijų vadovus, kad jie pajaustų mūsų jiems siunčiamus meilės ir ramybės GYVUS virpesius, kad jų aplinka, nors mūsų ir nedidelio indėlio dėka, šiek tiek nuskaidrėtų ir prašviesėtų, kad mūsų meilės virpesiai jiems padėtų priimti išmintingesnius sprendimus, kad niekada tarp jų nebūtų PRIEŠTARAUJANČIŲ ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU VALIAI, nes šitokie jų sprendimai yra VISI TAMSOS JŲ PROTO SPRENDIMAI, BET NE ATSIVĖRUSIOS, GYVOS, IR MYLINČIOS DVASIOS-ASMENYBĖS IŠMINTINGI SPRENDIMAI, tegu jie priima TOKIUS sprendimus, kokių trokšta jų DVASIA-ASMENYBĖ, KAD JIE VIS LABIAU DŽIUGINTŲ MUS VISUS, O TAIP PAT IR ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU.
Mes meldžiame, kad pasaulio valstybių politiniai vadovai, nesvarbu, kaip save jie bevadintų – karaliais, prezidentais, premjerais, parlamentarais, popiežiais, imamais, metropolitais, lamomis, kunigais, ministrais – pradėtų patirti mūsų šią akimirką siunčiamų meilės virpesių švelnų poveikį, ir kad nuo to jie sustiprėtų iš vidaus meilės, tiesos, ir GYVOS ŠVIESOS sprendimams ir veiksmams VISŲ LABUI.
Tegu mūsų bendros pastangos, nukreiptos, į tavosios valios vykdymą visų labui, lygiai taip sustiprina ir kiekvieną dalyvaujantį mūsų bendroje maldoje, net ir tas dvasias, mūsų angelus serafimus, Tarpines Būtybes, kad ir jie dar ryžtingiau kurtų gėrį drauge su tavimi savo asmeninio atsivėrimo dėka pasitarnaudami ir mūsų DVASIOS broliams, kurie šiandien yra dabartiniai Urantijos politiniai ir religiniai lyderiai, kad jie praregėtų ir patys pamatytų į kokią aklavietę atvedė visą Urantiją, IR TUO PAČIU PAMATYTŲ, KAD IŠEITIS YRA TIK ATSIGRĘŽUS Į TAVE VISU SAVO DVASINIU AŠ, IR
VEIKIANT TIK DRAUGE SU TAVIMI, IR TAIP, KAIP VEDI IŠ VIDAUS TU.
------------------------------------
Po maldos dar pasėdėkite kelias minutes tyloje. Tėvas-Rojaus Trejybė-AŠ ESU perteikia savo mokymus, tegu jie nusėda į pasąmonę. Jie niekur nepradings. Jie tikrai kuriuo nors laiku ateityje išplauks ir į sąmonės paviršių, kad jus apšviestų, o jūs – kitus.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2014-01-04 17:54:55
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]