Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Kvietimas bendrai nuoširdžiai Pirmadieninei maldai II. Temos tęsinys

Mielieji, kviečiu jus prisijungti prie mūsų bendros pirmadienio (2007 03 30 - 22 val.) maldos už mūsų, KIEKVIENO IR VISŲ, didesnę išmintį.
Iš pradžių pagarbinkime mūsų visų mylimą Tėvą. Tiems, kuriems dar sunku garbinti Tėvą ir melstis savais žodžiais, galite pasinaudoti mano siūlomomis maldomis, tik svarbu, kad prieš tai jas perskaitytumėte ir suvoktumėte visų žodžių GILUMINĘ, dvasinę, prasmę, o per mūsų bendrą maldą jas skaitytų jūsų nuoširdžiai atsivėrusi siela.
------------------------------------------------------------------------------------
Mylimas Tėve, aš garbinu Tave, kad iš Tavosios meilės išauga žolė ir prasiskleidžia gėlės žiedas.
Mylimas Tėve, aš garbinu Tave, kad Tavoji meilė suvirpina ir mano sielą iš vidaus.
Tėve, aš garbinu Tave, kad Tavosios meilės dėka galiu mylėti ir aš, ir mylėti vis labiau taip, kaip mokai Tu – visus vienodai.
Tėve, aš garbinu Tave, kad vien tik Tavoji meilė sužadina tokius nuostabius virpesius pačioje mano sieloje, kad ji pajunta Tave esantį gyvą, nes būtent Tu esi gyvybės Šaltinis.
Mylimas Tėve, aš garbinu Tave, atsiverdamas Tau, net ir taip, kaip Tu atsiveri kiekvienam asmeniui ir visiems asmenims vienu metu.
Tėve, aš garbinu Tave, kad galiu patirti Tavąją meilę, ir kad trokštu jos vis daugiau ir daugiau, nes šis troškimas yra iš manosios sielos, kuri ir jaučia Tavosios dalelės, Tavosios dvasios, esnačios manyje, perteikiamus meilės virpesius iš Tavęs, ir dėl to trokšta jų vis daugiau ir daugiau.
Tėve, aš garbinu Tave, kad bet kokiomis sąlygomis, net pačiomis kritiškiausiomis, Tu man dovanoji ramybę ir palaimą, kurią aš ir galiu patirti tik būdamas gyvame ir giluminiame ryšyje su Tavimi.
Mylimas Tėve, aš garbinu Tave, iš meilės Tau ir Tavo kūrinijai, kuri vis labiau tampa ir mūsų kūrinija, kai me vis labiau atsiveriame Tau.
Tėve, aš garbinu Tave laisva valia, kurią Tu dovanoji kiekvienai kūrinijos šeimos asmenybei, ir kurią aš pašvenčiau Tavosios valios vykdymui.
Manoji valia, kad būtų Tavoji vallia. Amen.
----------------------------------------------------
Po maldos dar šiek tiek patylėkite, tegu siela dar labiau panyra į Tėvo meilės virpesius, tegu ji džiaugiasi palaima, patiriama savyje. O tada pereikite prie prašymų maldos už mūsų išmintį.
----------------
Sūnau Kūrėjau, kurį dauguma žino tik kaip Jėzų iš Nazareto, Motina Dvasia, kurią dauguma žino tik kaip Šventąją Dvasią, Visuotini Tėve,
ačiū Tau, kad pakvietei mūsų vis labiau atsiveriančias sielas ir trokštančias dvasinės komunijos su Tavimi ir tarpusavyje į šitą kolektyvinę mūsų maldą už didesnę mūsų išmintį.
Sūnau Kūrėjau, tu sakei ir sakai, jog ten, kur du ir daugiau įtikėjusių į tave ar į Tėvą yra drauge, tarp jų esi ir tu, per savo Tiesos Dvasią.
Aš prašau tavęs, tegu dabar Tiesos Dvasia įeiną į kiekvieną iš mūsų, nuoširdžiai atvertą sielą, kad ji imtų jausti tave esantį realų, tikrą, ir gyvą, net ir taip, koks realus, tikras, ir gyvas kiekvieno iš mūsų viduje yra Tėvo fragmentas, Jo dalelė, dvasia, Minties Derintojas, ir bendrauja su mumis visą laiką iš vidaus, o ypač, kada miegame ir jam nebegalime priešintis.
Aš, drauge su savo sielos sesėm ir broliais, kurie dalyvauja mūsų bendroje maldoje, nors yra toli vienas nuo kito fiziniu pavidalu, net įvairiose pasaulio šalyse, net ir įvairios dvasios, kurios mūsų žvilgsniui yra nematomos net ir būdamos visai šalia mūsų, meldžiu didesnės išminties kiekvienam iš mūsų, kad galėtume patys pajausti, kaip didesnis mūsų išmintingumas palengvina mūsų gyvenimą kasdienybėje.
Tėve, Tu esi išminties Šaltinis. Tavoji dvasia yra mūsų viduje, kiekvieno iš mūsų viduje. Tu mums liete lieji išmintį, tik mūsų nežinojimas, kad Tu kas akimirką, nenutrūkstamai lieji dieviškąją išmintį, ir neleidžia mums, nors trumpam, nurimti dienos metu, nors šiek tiek pabendrauti su Tavimi, suradus ramų kambelį, kad po tokio pabendravimo mūsų protas pajaustų, kaip jis prisipildė Tavosios išminties, padedančios spręsti kasdienius uždavinius savo asmeniniais laisvos valios sprendimais.
Aš meldžiu Tave, kaip ir mano sielos broliai ir sesės, kad mes daugiau paskirtume laiko nugyventos dienos prasmės apmąstymams, kad įvertintume, kaip ją nugyvenome, ar daug jautėme įtampos, nerimo, skubėjimo, ar suteikėme kam nors paguodą ir nuraminimą, ar ką nors įskaudinome ir dėl to patys patyrėme nerimo pojūtį.
Aš meldžiu, kad mes, kiekvienas, po truputį vis labiau priprastume vertinti savo nugyventos dienos prasmingumą, kuris kyla iš Tavosios valios vykdymo, mylimas Tėve. Aš meldžio savo sielos broliams ir sesėms palaimos patyrimo savyje, kuri ir padeda atsiverti daug labiau Tau, mylimas Tėve, ir iš Tavęs semtis didesnės išminties, dieviškosios išminties, kuri toli pranoksta žmogiškojo proto diktuojamus sprendimus savojo ego labui.
Mylimas Tėve, aš, drauge su savo sielos broliais ir sesėm, meldžiu Tave, kad mes vis labiau ir labiau įprastume prašyti iš Tavęs didesnės išminties, kad šitas mūsų prašymas pavirstų į kasdienį prašymą, gilinant ir plečiant mūsų dabartinį požiūrį į aplinką ir į save patį.
Aš meldžiu Tave, kad Tavoji išmintis vis labiau ir labiau įsigalėtų mūsų, kiekvieno, viduje, per mūsų dvasinį ryšį su Tavimi, ir kad mes vis labiau įprastume vadovautis iš Tavęs gaunama išmintimi savo tarpusavio santykiuose su visais savo sielos broliais ir sesėm, Tavo vaikais, kuriuos Tu visus myli vienodai. Tik toks kelias suras sprendimus iš dabartinio gyvenimo akligatvių politikoje, ekonomikoje, šeimoje, visuomenėje. Nesvarbu, kokios būtų sudėtingos problemos, bet Tavoji išmintis visada suteiks didesnę šviesą ir pasitikėkjimą likti šitoje šviesoje su Tavimi.
Aš meldžiu Tave, kad mano sielos broliai ir sesės ryšį su Tavimi, gyvą ryšį su gyvuoju Tavimi, paverstų kasdieniu dvasiniu bendravimu, ir kad šitame bendravime visada būtų ir jų kasdienis troškimas semtis iš Tavęs dieviškosios išminties, laisva valia.
Manoji valia, kad būtų Tavoji valia. Amen.
----------------------------------------------------
Po maldos vėl likite ramybės būsenoje, tegu siela jau dabar ir semiasi iš Tėvo didesnės išminties. Nesvarbu, kad Tėvo perduodamos didesnės išminties nepajausite akimirksniu. Tegu ji nusėda į jūsų pasąmonę. Ateis laikas, kada vis labiau ir labiau bendraudami su Tėvu pasiimsite ir tai, kas Tėvo buvo jau patalpinta į jūsų pasmonę.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2007-04-30 15:49:08

Komentarai

Mielieji, aš jus kviečiu į mūsų – pirmadienio – kolektyvinę maldą – 2009 02 16 – 22 val. Šįkart pasimelskime už žemesnius, ir neturinčius laisvos valios, bet lygiai taip mūsų mylimus, gyvūnus.
Iš pradžių pagarbinkime Rojus Trejybę.
Kurie dar negalite garbinti ir melstis savais žodžiais, nuoširdžiai skaitykite šitas mano jums rašomas maldas.
Tik skaitykite jas atsivėrusia siela, o ne pragmatiniu intelektu.
---------------------------------------------------------------------------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Kūrinijos Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, aš garbinu tave, nes tu suteiki gyvybę, ir įvariarūšę gyvybę, kurios buvimas šalia mūsų mus moko ir padeda pažinti save pačius.
Aš garbinu tave, nes tu esi mūsų visų Kūrėjas ir Vedlys, kuris nenuilstamai vedi į Meilės ir Gėrio pasireiškimą kasdienybėje.
Aš garbinu tave, kad tu mus visus, ir gyvūnus taip pat, myli ta pačia meile, ir tavoji meilė nedalinama – vienokia asmenybėms, kitokia gyvūnams – ir mus mokai mylėti visus – ir savo vaikus, ir žmones, ir gyvūnus, ir sielas, ir dvasias – TAVĄJA, ir neskirstoma, meile visus vievnodai.
Aš garbinu tave, kad tu mus visus suvieniji gyvame savosios meilės glėbyje ir kūrinijos šeimoje, ir visus jame laikai vienodai mylimus.
Aš garbinu tave, kad tu suartini ir suvieniji mus, kiekvieną, su visuma ir su kiekivenu atskirai, kada tik mūsų siela atsiveria tau, nes tavoji meilė yra GYVA, ir tik ji vienija visą kūriniją kaip šeimą.
Aš garbinu tave iš meilės ir laisva valia, gauta iš tavęs.
Manoji valia, kad būtų tavoji valia. Amen.
---------------------------------------------------
Po Rojaus Trejybės pagarbinimo, pasėdėkite tyloje ir tegu jūsų atsivėrusi Tėvui, ir Rojaus Trejybei, siela geria meilės virpesius iš Tėvo, ir Rojaus Trejybės, nes tai yra gyvasis vanduo jūsų sielai.
Tada pereikite prie prašymų maldos.
--------------------------------------------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, ačiū tau už mano vis labiau atsiveriančią sielą, kad ji po truputį ima pajausti tavo vedimą iš vidaus į meilę ir gėrį, ir visumos labui, kad ji ima pajausti, kur pati gali prisidėti prie meilės ir gėrio skleidimo, kad šito būtų daugiau visoje kūrinijoje.
Mūsų fizinis pavidalas yra toli vienas nuo kito, bet tavoji dvasia – Minties Derintojai – mus visus apjungia į dvasinę vienovę. Ir šitokioje kolektyvinėje komunijoje su tavimi, ir tarpusavyje, nesvarbūas jokie atstumai, nes jie netenka prasmės, kada atsiveria siela ir susijungia ne tik tarpusavyje mirtingieji, besimeldžiantys dabar, bet ir dvasios, kurios šiuo metu taip pat mus stiprina ir prisideda prie mūsų kolektyvinės garbinimo ir prašymų maldos mūsų labui, ir visų labui.
Aš, drauge su savo sielos broliais ir sesėmis, meldžiu mums visiems didesnio atsivėrimo tau, kad mes pajustume, kokia nuostabi yra mūsų kūrinijos šeima, kurioje yra ir įvairių rūšių gyvūnai – tiek sausumoje, tiek vandenyje, tiek ore.
Aš meldžiu, kad mes visada į gyvūniją ir jos aplinką žvelgtume tik tavo žvilgsniu ir tik tavo virpesių ritmu – su meile ir gailestingumu.
Aš meldžiu, kad mūsų atsivėrusios tau sielos pajustų savo viduje, kad mes nesame aukščiau negu gyvūnija, žvelgdami tavo akimis, nors mūsų statusas yra aukštesnis, jis turi išlikimą po mirties, ko neturi gyvūnai, bet meilės mūsų žvilgsnis savęs neaukština, o gyvūnų nemenkina, bet į visus žvelgia tavo meilės žvilgsniu.
Aš meldžiu, kad mūsų meilės virpesiai pasiektų visus mūsų sielos brolius ir seses, kurie taip trumparegiškai žvelgia į gyvūniją, kaip į aplinką, ir juos laiko tik savo pramogai, arba savo pelnui ir naudai, be meilės ir gailestingumo, ir kad tokie mūsų sielos broliai ir sesės pradėtų patirti gilų meilės ryšį ir su tavimi, o per tave ir su aplinka – gyvūnija ir augmenija.
Aš meldžiu, kad mūsų atsivėrusios sielos savo meilės virpesius nukreiptų kiekvienam, kuris dabar kankina savo laikomą namuose gyvūną, kuris paspiria koja, jo supratimu, valkataujantį šunį ar katę, kuris nenori jų pamaitinti, kuris net šitą pačią akimirką išmeta savo augintą gyvūnėlį iš namų kaip jam nebereikalingą daiktą.
Aš meldžiu, kad mūsų atsivėrusių tau sielų meilės virpesiai suminkštintų tokias užkietėjusias širdis, kad jų vidus atsivertų tau, ir jie pamatytų, kaip žiauriai elgiasi su savo mažesniaisiais draugais.
Aš meldžiu, kad mes vis mažiau ir mažiau matytume kankinamų, net ir vaikų, paauglių, gyvūnėlių, kad šie mūsų sielos broliai ir sesės, taip pat atrastų tave savo viduje ir pasikeistų iš žiaurių vaikų į gailestingus ir mylinčius.
Aš meldžiu mums didesnio gyvo ryšio su tavimi, kad mes patys savo šviesa ir žodžiu visada užstotume tokius skriaudžiamus gyvūnus, ir darytume tą iš meilės tau ir jiems, ir visiems.
--------------------------------------------------
Po maldos dar pasėdėkite tyloje kelias minutes, tegu jūsų atsivėrusi siela klausosi Tėvo mokymo, kaip gi su meile prieiti prie gyvūno, kuris taip bijo ŽMOGAUS.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2009-02-15 16:19:29

Mielieji, šįkart aš jus kviečiu pasimelsti mūsų kolektyvinėje pirmadienio maldoje (2009 02 09 – 22 val.) už mūsų jaunus sielos brolius ir seses, kurie dėl garbės ir turto patys save žaloja, vartodami narkotikus, kuriuos sporte vadina ne narkotikais, bet dopingu.
Ką tik mirė jaunas Belgijos dviratininkas, dalyvavęs lenktynėse Afrikos valstybėje Katare. Mirė savo lovoje nepabudęs, nes sustojo širdis.
Po penkių dienų jam būtų suėję 22-eji.
Šiandien nėra tokios sporto šakos, kurioje nebūtų varotjami narkotikai-dopingas. Ir tą daro jauni žmonės ne šiaip sau susigalvoję, bet prižiūrimi sporto gydytojų, kurie ne gydo, bet žaloja šiuos jaunus mūsų sielos brolius ir seses. Ir jie tą nusikaltimą daro dėl pinigų, nes už tam jie ir samdomi kaip komandų “gydytojai.” Tą žino treneriai, komandų vadybininkai, tą žino politikai, prezidentai, ir, aišku – patys sportininkai.
Ir tokių jaununolių yra milijonai. O kiek dar savo eilės laukia...
Štai dėl ko aš jus kviečiu pasimelsti už tokius nesubrendusius – tiek savo protu, tiek aklus dvasiškai – mūsų sielos brolius ir seses.
Iš pradžių pagarbinkime Rojaus Trejybę.
Jeigu dar negalite garbinti ir melstis savo žodžiais, tuomet nuoširdžiai skaitykite mano jums rašomas maldas.
-------------------------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, aš garbinu tave, kad siela liete lieja savo garbinimo mintis, žodžius, o iš tikrųjų – meilės virpesius, kurie tik pavirsta vienokiais ar kitokiais matomais ar girdimais simboliais.
Aš garbinu tave, kad tu suteiki sielai dvasinį matymą, kurio negali turėti tau neatsivėręs žmogus.
Aš garbinu tave, kad tu suteiki, atsivėrusiai tau sielai, palaimos patyrimą, kuris ir patvirtina, kad palaima yra reali ir tikra, kad ji yra iš tavęs, nes ją siela patiria per tavęs garbinimo akimirką, per maldą, kada yra ypač glaudus sielos ryšys, gyvas ryšys, su tavimi.
Aš garbinu tave, kad tu niekam palaimos neteiki už turtus, už postus, už fizinę jėgą, už valdžios įtaką, už populiarumą, nes tu teiki palaimą, gyvą sielos palaimą KIEKVIENAM, IRVISIEMS BE APRIBOJIMO, BE JOKIŲ SĄLYGŲ, NĖ VIENO NEATSTUMDAMAS, IR VISUS MYLĖDAMAS, kad sielai telieka šitą palaimą pačiai pasiimti jau suteiktą jai, pasiimti savo atsivėrimu TAU, mylimas Tėve.
Aš garbinu tave, kad tu mus visus suvieniji dvasioje, kada tik mes tau atsiveriame ir tada ši vienovė pranoksta bet kokią žmogaus lozungais paremtą vienybę, kuri iš viso nėra vienybė, kokia yra tavo ir mūsų, kiekvieno vienovė dvasioje.
Aš garbinu tave, garbinu iš meilės ir laisva valia.
Po Rojaus Trejybės pagarbinimo dar tyloje pasėdėkite kelias minutes, neskubėkite pereiti prie prašymų maldos. Dabar jūsų siela yra ypač atsivėrusi Rojaus Trejybės MEILEI. O tada pereikite prie prašymų maldos.
-------------------------------------------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Kūrinijos Motina-Kūrinijos Broli, Begaline Dvasia-Kūrinijos Motina-Kūrinijos Sese, ačiū tau už mūsų visus patyrimus iki šios akimirkos ir ką patiriame šią akimirką.
Tik mūsų atsivėrusi tau siela tegali trokšti dar didesnio dvasinio ryšio su tavimi ir tarpusavyje, dėl to ir jungiasi į dvasinę komuniją, kolektyvinę dvasinę komuniją, kokia yra ir šitoji komunija.
Ir su mumis šioje kolektyvinėje dvasinėje komunijoje dalyvauja ir gausybė dvasių ir Tarpinių Būtybių, kad mus stiprintų net ir maldos kelyje.
Malda, dvasinis bendravimas su tavimi, mus visada stiprina. O dar kada ji būna kolektyvinė, tai jos galia sustiprėja kvadratu nuo joje dalyvaujančiųjų skaičiaus.
Šįkart aš meldžiuosi, drauge su savo sielos broliais ir sesėmis, už jauną, tik dvidešimt dvejų metų Belgijos dviratininką, kuris nebeatsibudo po nakties miego ir toliau liko miego būsenoje, tik jau tokio miego, kuris žmonių vadinamas mirtimi.
Ir tai įvyko vien dėl to, kad širdis neatlaikė tokių krūvių, kokius turi patirti jaunas organizmas, dalyvaudamas lenktynėse. O kad juos atlaikytų, jis turi vartoti narkotines, stimuliuojančias medžiagas, dopingą.
Ir šių lenktynių organizatoriai, Kataro valstybėje, surengė gedulo etapą, kai visi dviratininkai ne lentyniavo, bet tik mirusio jų draugo atminimui važiavo simbolinį etapą, šitokiu būdu išreikšdami savo užuojautą ir jo šeimos nariams, ir pagerbdami jo atminimą. Aš meldžiu, kad jie PATYS praregėtų, nes KIEKVIENAS IŠ JŲ VARTOJA NARKOTIKUS, KAD TOKIUS KRŪVIUS IŠTVERTŲ ORGANIZMAS, o dėl narkotikų vartojimo jų sąmonė yra dirbtinai slopinama, ir jų smegenų siunčiamų nuovargio, stresų, skausmo signalų jau nebejaučia.
Ir tą daro JAUNI ŽMONĖS kasdien ir visų sporto šakų sportininkai vardan pinigų, šlovės, ir savo gyvulinio ego pasitenkinimo.
Ir tą JIE daro jų vyresniems sielos broliams ir sesėms žinant ir net skatinant.
Aš meldžiu, kad mūsų atsivėrusių tau sielų meilės virpesiai nors kiek sumažintų visų šitame jaunų žmonių žudymo, fizinio žudymo, renginyje dalyvaujančių žmonių, mūųs sieos brolių ir sesių, savanaudiškumą ir aklumą, kad jie praregėtų ir patys pamatytų, kur veda žmoniją visas sportas už pinigus, kurį taip nekaltai jie pavadino profesionaliu.
Aš meldžiu, kartu su savo sielos broliais ir sesėmis, kad tokie netikro sporto organizatoriai, praregėtų, ir pamatytų, kad sau gerbūvį krauna kitų sveikatos ir net fizinės gyvybės kaina, net išsigimstančios žmonijos kaina, nors tą toleruoja ir politiniai vadovai, ir religinaii vadovai, ir visuomenė. Tačiau tai yra kelias į dar didesnį visos žmonijos nuosmūkį, nors jis yra labai užmaskuotas išoriniu populiarumo ir šypsenų spindesiu, kas yra pritraukia vis naujas ir vis jaunesnes aukas, nes šiuo keliu trokšta vis daugiau ir daugiau pasukti jaunesnių ir jaunesinių mūsų sielos brolių ir sesių, dar visiškai vaikų, kokie dalyvauja gimnastikos varžybose, plaukimo varžybose. Ir jie taip pat tų pačių “gydytojų“ narkotizuojami.
Net ir mėginimas gaudyti dopingo vartotojus nemažina dopingo varotjimo, nes tai yra visa pasulionio iškrieptio ir netikro sporto sistema, kurią įveikti tegalima tik nušvitus iš vidaus, atradus Tėvą savyje.
Aš ir meldžiu, drauge su savo sieloos borliais ir sesėmis, kad vis daugiau ir daugiau jaunų sportininkų atrastų Tave, mylimas Tėve, savo viduje ir mestų save žaloję, o tuo pačių ir ateinančių kartų ateitį, nes jie turės menkaverčius palikuonis, kurie turės mokėti tikromis ligomis ir relaiu fiziniu kūno skausmu už savo tėvų akimirkos netikrą laimę.
Po maldos dar pasėdėkite tyloje, keletą minučių, tegu jūsų atsivėrusi siela klausosi jai suteikiamo Tėvo mokymo apie giluminius šviesos dalykus.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2009-02-08 14:23:32

Mielieji, šįkart kviečiu jus į mūsų bendrą pirmadienio maldą ( 2009 02 02 – 22val. ) už tai, kad mes kuo drąsiau ir aktyviau skleistume didesnę šviesą.
Tie iš jūsų, kure dar neglaite Jos garbinti ir melstis savais žodžiais, tuomet, labai nuoširdžiai, skaitykite mano jums rašomas maldas.
------------------------------------------------------------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Kūrinijos Motina-Broli, Begaline Dvasia-Kūrinijos Motina-Sese, aš garbinu tave, kad tavo meilės dėka teka mūsų materialūs vandens šaltiniai, kad pilni gyvybės materialūs vandenynai, iš kurių ir kilo mūsų visa planetos pradinė gyvybė, tavosios gyvybės-energijos plazmos dėka.
Aš garbinu tave, kad matau žydrą dangų ir žaviuosi jo mėliu.
Aš garbinu tave, kad žvaigždėse matau tavo gelmę, kuri atsispindi ir mano atsivėrusios tau sielos viduje, nes tik tu ją tiek giliai atveri, kad ji mato visą kūriniją dvasiniu matymu ir trokšta dar didesnio susiliejimo su tavimi ir garbinti tave iš meilės.
Aš garbinu tave, kad tik tavoji meilė sielą tiek pripildo gyavais virpesiais, kad pati siela trokšte trokšta dalinti šitą pačią meilę visiems.
Aš garbinu tave, kad tik tau atsivėrusi siela, visa savo gelme, ir gali pajausti tokią neaprėpiamą kosminę erdvę, kuri sielą tiek pakelia į laisvą skrydį net ir dabar, kad ji pati siekia kurti gėrį aplink save ir kurti gėrį drauge su tavimi.
Aš garbinu tave, kad tavoji meilės virpesių banga tiek sužadina sielą, kad ji trokšte trokšta gyvo ir nepertraukiamo ryšio su tavimi, kad tik tavoji meilės virpesių banga ją neštų, kaip paukštį neša oro srovės, kada jis išskleidžia savo sparnus, o tavoji meilė ir yra sielai oro srovės, kad ji skristų drauge su tavimi, pas tave, ir tavyje, pati jausdama tave savyje.
Aš garbinu tave, nes tavoji meilė sielą daro GYVĄ IR TOKIĄ, KOKS ESI TU – VISĄ LAIKĄ, KAS AKIMIRKĄ, VIEKIANČIĄ VISUMOS LABUI IŠ MEILĖS IR LAISVA VALIA, GAUTA IŠ TAVĘS.
Po Rojaus Trejybės pagarbinimo dar pasėdėkite kelias minutes tyloje, kad galėtų jūsų siela, dabar tokia atsivėrusi Roajus Trejybei, pajausti meilės virpesių tekėjimą savyje. O tada pereikite prie prašymų maldos.
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Kūrinijos Motina-Broli, Begaline Dvasia-Kūrinijos Motina-Sese, ačiū tau už mano vis labiau tau atsiveriančią sielą, ačiū tau, kad vis daugiau mano sielos brolių ir sesių taip pat atsiveria tau ir trokšta dalyvauti mūsų kolektyvinėje dvasinėje komunijoje su tavimi ir tarpusavyje.
Ir šitoje mūsų kolektyvinėje komunijoje taip pat dalyvauja ir gausybė dvasių ir Tarpinių Būtybių, nes jos visos savo veiklą yra nukreipusios visumos labui, tavojo garbinimo labui.
Aš meldžiu, kad mūsų visų dvasinė šviesa, kuri mus pasiekia iš tavęs, vis labiau sklistų už mūsų sielų ribų.
Tačiau taip yra numatyta tavo kūrinijos šviesinimo ir vystymo evoliuciniame plane, kad šviesa sklinda ne savaime, o kada ją skleidžia tavo vaikai, tarp kurių esame ir mes.
Aš meldžiu, kad mes vis labiau ir giliau suvoktume, kad tik mūsų dėka aplinka šviesėja, jeigu mes ją patys imame šviesinti, patys gyvai bendraudami su tavimi tokios dvasinės komunijos metu ir šitaip prisipildydami palaimos patyrimo, o tada šita pačia savo palaimos patirtimi pasidalindami su kitais savo sielos broliais ir sesėmis.
Šitaip mes paliudijame tave esantį gyvą ir veikiantį visus mus ir kiekvieną.
Aš meldžiu, kad mes nesitrauktume patys į tamsą, bet savo šviesa apšviestume ir ją, kad ji palaipsniui pradėtų sklaidytis, ir tiek skalidytis, kad ten, kur būtume mes, jos nebeliktų iš viso.
Aš meldžiu, kad mūsų kelias, kurį tu mums kiekvienam paklojai prieš sielos ir dvasios akis, taptų toks ryškus ir spalvingas, kad mes ir minties nebeturėtume iš jo išsukti ten, kur yra lengviau ir kur mažiau audringų bangų nakties tramsoje.
Aš meldžiu, kad mes visada atsiremtume tik į gyvą ryšį su tavimi ir neštume tavo šviesą mūsų sielos broliams ir sesėms, kurie skendi tamsoje ir baimėje ir kuriems aplinka yra daug aršesnė ir agresyvesnė, nes jie patys dar nežino, kad tik tu gali agresiją numalšinti ir šitaip paskleisti ramybę ir palaimą tau atsivėrusios sielos viduje, o tada šviesa suspindi ir sielos viduje ir aplinkui, o baimė pasitraukia, nes toks yra tavo sumanytas šviesos kelias, kuris visas paremtas tavaja meile. O ten, kur meilė, ten nėra ne tik baimės ir tamsos, ten yra gėrio kūrimas drauge su tavimi.
Aš meldžiu, kad mūsų būtų vis daugiau ir daugiau, kurie, drauge su tavimi, kurtų gėrį ir šitaip šviesintų aplinką, kūriniją, ir būtų patys vis aktyvesni gėrio bendrakūrėjai su tavimi.
Po maldos dar pasėdėkite ramybės būsenoje kelias minutes. Tegu jūsų atsivėrusi siela dabar klausosi jai suteikiamų mokymų kaip jai nešti šviesą tamsoje skendintiems sielos broliams ir sesėms.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2009-02-01 11:09:17

Mielieji, ką tik bendravau su Amžinuoju Sūnumi-Kūrinijos Motina-Broliu ir su Begaline Dvasia-Kūrinijos Motina-Kūrinijos Sese.
Būtent Begalinė Dvasia man pasakė perduoti visiems, kad nuo šiol melsdamiesi ASMENIŠKAI, taip pat kasdien melstumėmės visą savaitę ir už tai, už ką meldžiamės per mūsų KOLEKTYVINĘ PIRMADIENIO MALDĄ.
Tad pradedant šia diena, iki kito pirmadienio mūsų kitos kolektyvinės maldos, kasdien asmeniškai dar pasimelskime ir už tai, už ką meldėmės vakar 22 val. per mūsų kolektyvinę maldą - už tuos mūsų visus sielos brolius ir seses, kurie jau yra Tėvą ATRADĘ SAVYJE, kad šitaip juos toliau stiprintume jų kelyje.
Nesvarbu, kiek kartų jūs melsitės asmeniškai, ir kokiu laiku, ir kokioje vietoje, tačiau prie savo asmeninės komunijos pridėkite ir savo madą už Tėvą jau atradusius savyje.
O po kito pirmadienio mūsų kolektyvinės maldos, vėl savo asmeninėje maldoje prijunkite jau kito pirmadienio mūsų kolektyvinės maldos prašymus.
Ir taip per savaitę kasdien melskitės papildomai ir asmeniškai pateikdami mūsų kolektyvinėje maldoje išreikštus prašymus.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2009-01-27 15:49:48

Mielieji, kviečiu jus į mūsų pirmadienio kolektyvinę Rojaus Trejybės šventovės maldą (2009 01 26 – 22 val.) už visus mus, kurie JAU ESAME SAVYJE TĖVĄ ATRADĘ.
Tai bus ir mūsų sustiprinimo malda UŽ MUS, KAD STIPRĖTUME IŠ VIDAUS DAR DAUGIAU.
Nesvarbu, kur jūs bebūtumėte tuo metu, tiesiog dalyvaukite savo atsivėrimu mūsų visų kolektyvinėje maldoje – dvasinėje KOMUNIJOJE su Rojaus Trejybe ir tarpusavyje.
Iš pradžių pagarbinkime Rojaus Trejybės visus TRIS Asmenis.
Kas dar negalite garbinti ir melstis savais žodžiais ar mintimis, skaitykite mano jums nuolat rašomas maldas. Skaitykite visa savo atsivėrusia siela, kad suvoktumėte žodžių vidinį ir giluminį turinį, kad pajaustumėte šitų žodžių virpesius, kurie sklis iš mano atsivėrusios sielos, nes aš net ir šitą akimirką nežinau, kokie bus maldų žodžiai, nes tik atsivėrusi siela juos ir išreikš pačią tą atsivėrimo akimirką.
----------------------------------------------------------------------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Kūrinijos Motina-Broli, Begaline Dvasia-Kūrinijos Motina-Sese, aš garbinu tave, nes tik tavoji GYVA IR AMŽINA meilės vandenyno niekada nesibaigianti banga pakelia sielą tiek aukštai ir lengvai, ir tuo pačiu metu ji neria savuoju atsivėrimu kuo giliau į pačią vandenyno GELMĘ, šitaip susiliedama su tavimi savo viduje.
Aš garbinu tave, kad tu, kiekvieną, tau atsivėrusią sielą paverti nemirtinga ir mylinčia savosios meilės galia, ir laisva valia siela pati trokšte trokšta dar labiau susilieti su tavimi savuoju atsivėrimu tau ir gerio darymu visiems, drauge su tavimi.
Aš garbinu tave, kad siela yra nuostabi tavoji dovana, kada ji pabunda ir praregi ir pamato, kokia yra nuostabi tavoji kūrinija, kai anksčiau ji net nesitikėjo, kad tokia gali būti iš viso, nes žmogiškasis protas neleido jai pamatyti daugiau negu mato materialus žvilgsnis ir suprasti daugiau už materialų protą.
Aš garbinu tave, kad tu suteiki sielai tokį patyrimą, kai ji, vis labiau atsiverdama tau, trokšte trokšta dar daugiau naujų patyrimų, kurių metu ji galėtų dar daugiau kuti gėrį savo sielos broliams ir sėsėms drauge su tavimi.
Aš garbinu tave, kad visa gamtos gražuma ir darna ima teikti meilės atspalvio virpesius ne tik akims, bet ir sielai, nes siela pradeda vis labiau matyti tavuoju meilės ir tiesos žvilgsniu, kuriuo tu žvelgi į visą kūriniją, ir į kiekvieną iš mūsų.
Aš garbinu tave, kad tik tavosios meilės dėka siela ima jausti palaimą iš tavęs, kuri jai suteikia nuostabų troškimą likti tokioje palaimos būsenoje kuo ilgiau, ir tokiai palaimos būsenai tegali prilygti tik viena kita būsena – gėrio darbų bendro kūrimo su tavimi būsena, kai gėris kuriamas drauge su tavimi iš meilės ir visų labui, ir laisva valia, gauta iš tavęs.
Po garbinimo maldos dar likite ramybės būsenoje, tegu jūsų atsivėrsi siela dabar patiria meilės tekėjimą jos viduje, tegu ji tvirtėja šituo nuostabiu artimu ryšiu, kuris yra gyvas meilės nektaras, ją pasiekiantis iš Rojaus. O tada pereikite prie prašymų maldos.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Kūrinijos Motina-Broli, Begaline Dvasia-Kūrinijos Motina-Sese, ačiū tau už mūsų vis labiau atsiveriančias tau sielas, ačiū, kad jos trokšta dalyvauti ir šioje kolektyvinėje dvasinėje komunijoje su tavimi, ir tarpusavyje.
Tik šitokio gyvo ir dvasinio ryšio dėka, kada mūsų Minties Derintojai mus visus apjungia į bendrą šeimą, net ir su tomis, mums nematomomis, dvasiomis, kurios taip pat dalyvauja mūsų dvasinėje kolektyvinėje komunijoje, mes ir galime patirti gyvą tavo buvimą tiek mūsų viduje, tiek ir aplinkoje, kuri mums tampa tokia artima ir draugiška, kokios ir trokšta tave mylimti ir tau atsivėrusi siela.
Ir dabar aš pakviečiau savo sielos brolius ir seses prisijungti prie šitos maldos už tuos mūsų sielos brolius ir seses, kurie jau yra atradę Tėvą savyje, kurie jau patiria Jo buvimą savo viduje, kurie jau patys pradeda žvelgti Tėvo žvilgsniu ir kurti gėri drauge su Juo – už MUS.
Aš meldžiu visiems mums, jau Tėvą savyje atradusiems, dar didesnio atsivėrimo ir gilesnio GYVO ryšio su Tėvu, nes tik mes ir tegalėsime šviesti JO ŠVIESA savo sielos broliams ir sesėms, kurie dar klaidžioja, kurie dar gyvena tamsoje, kurie net nenori šviesos kelio matyti iš viso; jiems daug geriau vaikščioti šalutiniais takeliais, o ne GYVUOJU TĖVO VIENINTELIU KELIU VISIEMS, NET IR VISAI KŪRINIJAI.
Aš meldžiu stiprybės, ištvermės, ir ištikimybės mums visiems, kurie Tėvą jau esame atradę savyje, nes mes jau patiriame Tėvo vedimą iš VIDAUS, iš savo vidaus, ir jam atsiliepdami vis drąsiau imame drauge su Tėvu kurti gėrį visumos labui; ir šituo esame su Tėvu BENDRAKŪRĖJAI, GĖRIO BENDRAKŪRĖJAI. Ir tik šitokia mūsų atsivėrusių Tėvui, ir Rojaus Trejybei, ir atradusių Tėvą savyje BŪSENA, suteikia sielai gyvybingumą, kad ji praranda bet kokį norą sugrįžti į savo ankstesnę būsena, kada buvo suvaržyta ir įkalinta žmogaus sugalvotų raštų, dogmų, ir negyvų ritualų narve.
Aš meldžiu, kad mes tie, kure jau atradome Tėvą savyje, ir esame pabudę laisvam sielos skrydžiui, nes jau PATIRIAME TĖVO MEILĘ, KURI SIELĄ IR IŠLAISVINO IŠ DOGMŲ IR NEGYVŲ RITUALŲ VERGOVĖS, KAD DABAR MES PADĖTUME IŠSILAISVINTI IR KITŲ MŪSŲ SIELOS BRIOLIŲ IR SESIŲ SIELOMS, kurios dar tebėra įkalintos žmogiškojo proto baimės narve.
Aš meldžiu, kad mes, kurių yra dar tiek mažai, neišsuktume iš GYVOJO TĖVO kelio į šalutinius takelius, kurie žmogiškajam protui atrodys lengvesni ir suprantamesni, bet sielai nesuteiks GYVOJO VANDENS, KAD JI MALŠINTŲ GYVĄJĮ TROŠKULĮ, KURĮ NUMALŠINTI GALI TIK GYVAS RYŠYS SU TĖVU KASDIEN.
Aš meldžiu, kad mūsų sielos brolių ir sesių šitoji saujelė vis labiau ir labiau atsivertų Tėvui, ir Rojaus Trejybei, ir šituo atsiverimu vis daugiau džiugintų sielą, kuri pajustų GYVOJO RYŠIO su Tėvu PALAIMĄ, ir pati dar labiau trokštų tokio gyvo bendravimo su Tėvu ne iš pareigos, bet iš meilės.
Aš meldžiu, kad mes, jau atradę Tėvą savyje, iš Tėvo gertume MEILĖS GYVĄ IR TYRĄ VANDENĮ, KURIS MUMS IR REIKALINGAS TAM, KAD SU TĖVU VIS GILIAU SUSILIETUME, IR DRAUGE SU TĖVU KURTUME MEILĖS DARBUS KAIP BENDRAKŪRĖJAI, ŠITAIP VYKDYDAMI JO NURODYMĄ – BŪKITE TOBULI, NET IR TOKIE TOBULI, KOKS TOBULAS ESU AŠ.
Po maldos dar pasėdėkite tyloje, tegu jūsų atsivėrusi siela klausosi jai suteikiamų Tėvo meilės mokymų apie GYVĄJĮ KELIĄ, KURIUO JI JAU IR EINA.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2009-01-25 13:15:48

Mielieji, vakar Izraelio politikai nusprendė paskelbti paliaubas ir nutraukti karo veiksmus Gazoje.
Bet dar nei tankų, nei kariuomenės neišveda.
Todėl melskimės, kad šitos paliaubos pavirstų ilgesne pertrauką be žudymo, ir melskimės už tuos, kurie buvo sužeisti, ir net nužydyti, šito trijų savaičių palestiniečių genocido dienomis, melskimės, kad pasaulio lyderiai praregėtų ir nesiimtų sprendimų atnaujinti žudynes Gazoje.
Todėl maldos, kuras jums parašiau šiam pirmadieniui sausio 19-ajai, bet jas įėjau anksčiau, kad galėtumėte ir asmeniškai melstis už žudomus palestiniečius ir už Izrealio politikus tiks ir mūsų rytojaus kolektyvenei maldai0, tik nuo savęs pridėkte savo sielos troškimus, atsižvelgdami į mano ką tik jums dabar pateiktą naują informaciją.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2009-01-18 12:13:49

Mielieji, kviečiu jus į mūsų kolektyvinę maldą – pirmadienį 2009 01 19 – 22val. – už pasaulio lyderių, ne tik politinių, bet ir religinių, pabudimą ir aktyvų įsikišimą prieš Izraelio agresyvių politikų vykdomą palestiniečių genocidą Gazoje.
Praėjusią savaitę mes irgi meldėmės, kad kuo griečiau būtų nutrukatas karas Gazoje, tačiau jis tęsiasi. Ir dar smarkiau ir baisiau. Todėl maldą įdedu jau šiandien, penktadienį, kad iki mūsų bendros maldos dar melstumėtės ir asmeniškai.
Iš pradžių pagarbinkime Rojaus Trejybę – Tėvą, Amžinąjį Sūnų-Motiną-Brolį, ir Begalinę Dvasią-Motiną-Sesę.
Kas dar negalite Rojaus Trejybės garbinti ir melstis savais žodžiais, pasinaudokite mano jums rašomomis maldomis, tik skaitykite jas atsivėrusia siela, ne mechaniškai, iš širdies, kad pajaustumėte visų žodžių meilės pripildytą turinį, o ne vien tik suprasdami pačių žodžių reikšmes.
-------------------
Mylimas Tėve, mylimas Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, mylima Begaline Dvasia-Motina-Sese, aš garbinu tave, kad tu esi, kad tavosios meilės gyvų virpesių dėka ir iš tavosios meilės energijos atsirado kūrinija ir visa joje esanti gyvybė, net ir mes, patys mažiausi materialūs ir laisvą valią turintys tvariniai, žmonės, visa tai kilo tik iš meilės, kuri nieko nenaikina, tik kuria.
Aš garbinu tave, kad tavoji meilė pulsuoja kiekviename kūrinijos kampelyje, ir net mūsų viduje, nes būtent tu ir suteikei, mylimas Tėve, savo dvasią, Minties Derintoją, kad ir mes galėtume pajusti šią meilę, mus pasiekiančią iš jūsų visų Trijų Rojaus Trejybės Asmenų.
Aš garbinu tave, nes tavoji meilė atsivėrusias sielas taip pat paverčia mylinčiomis ir tuo pačiu trokštančiomis daryti gėrį visiems be išlygų.
Aš garbinu tave, kad tik meilės dėka, mūsų meilės tau, o tavo meilės mums, kiekvienam, mes ir galime bendrauti ir su tavimi, ir tarpusavyje NUOŠIRDŽIAI ir NESAVANAUDIŠKAI, ir taip, kaip tu mus mokai bendraudi kaip sielos brolius ir seses su visos kūrinijos dvasine šeima.
Aš garbinu tave, kad tu mums ir parengei visą kūriniją vis naujų patyrimų kaupimui, kad mes galėtume tave geriau pažinti, patirti, ir skleisti gėrį ir meilę visiems ir per visą amžinybę, kurią tu mums irgi suteikei, kad ją priimtume savo laisva valia.
Aš garbinu tave, kad iš meilės tau, siela trokšte trokšta tavo padovanotoje amžinybėje vis labiau ir labiau panašėti į tave – būti tobula, net ir tokia tobula, koks tobulas esi TU.
Aš garbinu tave, kad tavoji meilė yra amžina ir GYVA, IR YRA MANYJE TAIP PAT, todėl mano siela ir garbina tave iš meilės ir laisva valia, gauta iš tavęs.
Po Rojaus Trejybės pagarbinimo dar pasėdėkite tyloje, tegu jūsų siela, dabar taip nuostabiai atsivėrusi, patiria meilę savyje, palaimą, ir troškimą susilieti su Tėvu.
Tada pereikite prie prašymų maldos.
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, ačiū tau už tokius nuostabius patyrimus, kada mūsų sielos vis labiau atsiveria tau ir ima trokšti skleisti ir meilę, ir šviesą visiems, kas tik šitos meilės ir šviesos jaučia didžiulį trūkumą, ir ypač tiems, kurie mus šmeižia, kurie iš mūsų tyčiojasi dėl savojo tamsumo ir baimės savo viduje.
Ir šįkart aš pakviečiau savo sielos brolius ir seses, nesvarbu, kur šiuo metu jie būtų savo fiziniu pavidalu, pasimelsti mūsų kolektyvinėje maldoje už pasaulio lyderių, valstybių prezidentų ir ministrų, politikų ir religijų lyderių dvasinį nušvitimą, kad nors maža dalele jie pamatytų, kad dabartinė Izraelio apakusių politikų vykdoma genocido politika prieš palestiniečius Gazos sektoriuje yra panaši į nužmogėjimą, išprotėjimą, ir visišką realybės nesuvokimą. Tie palestiniečiai – vaikai su nutrauktomis kojomis, perskrostais pilvais, moterys gimdančios vaikus – tai yra TAIP PAT IR JŲ, ŽYDŲ, SIELOS BROLIAI IR SESĖS. Ir jų viduje taip pat yra Tėvo dvasia. Ir Tėvas juos taip pat myli, kaip ir žydus, kaip ir mus visus.
Apakę nuo godumo, ir savanaudiškumo, už pasaulio politinų ir religinių lyderių nugarų yra mūsų sielos broliai, kurie yra nematomi, bet tampo ir pasaulio valstybių lyderius už virvučių, ir specialiai kursto konfliktus, kad tik pasaulyje nebūtų santarvės ir taikos, kad tik jie tokiomis sąlygomis, įtamppos ir pakrikimo sąlygomis, ir galėtų naudotis savo įtaka matomiems pasaulio didžiausių valstybių lyderiams ir veikti jų sprendimus, kad save ir toliau išsaugotų kaip nematomus pasaulio valdovus, kurių yra tik nedidelė grupelė turinti karinį-pramoninį verslą – žudyti kitus savo sielos brolius, nesvarbu kokiame pasaulio kampelyje jie sugalvotų tą padaryti.
Aš meldžiuosi, kad mūsų meilės virpesiai pasiektų pasaulio galingiausių valstybių vadovus ir politikus, religinius lyderius, kad jie taip pat pajaustų, kad yra tik manekenai ir įkaitai, kurių rankomis atliekami kruvini dvidešimt pirmojjo amžiaus Tėvo neatradusių Jo vaikų darbai, ir kad patys juose atsisakytų dalyvauti, kad Gazos sektoriuje nustotų riaumoti lėktuvų motorai ir kristi bombos, kurios sėja naujas pasekmes ateinančioms kartoms, net ir taip, kaip Hitleris sėjo sėklas, naikindamas žydus, kad jos dabar duoda derlių lygiai tokia pačia mirtimi Gazoje niekuo nekaltiems vaikams, seneliams, moterims. Neapykantos sėkla duoda tik neapykantos sėklą, tik dar didesnės.
Aš meldžiu, kad pasaulio valstybių lyderiai sustabdytų apakusius ir pilnus neapykantos ir sėjančius mirtį Izrealio politikus savo veiksmais, ir tai bus pagal Tėvo valią.
Aš meldžiu, kad religijų lyderiai nuolat organizuotų maldas už palestiniečių genocido Gazoje nutraukimą. Aš meldžiu, kad ir paties Izrealio sinagogose vyktų tokios maldos.
Mes ir praėjusią savaitę meldėmės už kuo greitesnį karo sustabdymą Gazoje. Ir dabar meldžiamės, kad savo balsą tartų ir Lietuvos prezidentas, premjeras, ir visi kiti politikai, kad jie drąsiai pasakytų, jog agresija negali pavirsti į teisėtą kovą, kai žudomi nekalti ir nieko dėti vaikai. O sužaloti ir išlikę gyvi vaikai ir bus toji pasėta nepykantos sėkla, kuri duos naują, dar baisesnį, derlių po kelių ar keliolikos metų. Ir šito nematyti ir nesinaudoti savo politine valdžia Lietuvos prezidentui, premjerui, ir politikams tiek Lietuvoje, tiek iš tarptautinių tribūnų yra ne kas kita, kaip Tėvo valios pažeidimas.
Aš meldžiu, kad mes dar nuoširdžiau ir ryžtingiau eitume meilės ir tiesos keliu, labiau atsiverdami Tėvui ir Rojaus Trejybei, kad iš mūsų sielų sklistų tik meilės virpesiai ir visada, ir visiems.
Po maldos dar pasėdėkite tyloje, tegu jūsų atsivėrusi siela klausosi jai suteikiamo mokymo, kaip ji savo maldomis gali dar labiau siųsti meilės virpesius ir pasaulio politikams ir religiniams lyderiams.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2009-01-16 12:00:56

Mielieji, kviečiu jus prisijungti prie mūsų bendros kiekvieno pirmadienio ( 2010 04 05 ) 22 val. maldos. Šįkart pasimelskime už AMŽIAMS PRISIKĖLUSĮ IR DABAR TIKRAI GYVĄ mūsų VYRESNĮJĮ BROLĮ dvasioje Jėzų Kristų ir už mūsų gyvą ryšį su juo per jo išlietą visiems mums Tiesos Dvasią.
Iš pradžių pagarbinkime savais žodžiais ar mintimis Rojaus Trejybę. Jeigu kam dar sunku garbinti ir melstis savais žodžiais, tuomet pasinaudokite mano jums rašomomis maldomis. Tik jas gerai persiskaitykite, kad suvoktumėte jų dvasinę prasmę.
------------------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, aš garbinu tave, kad sukūrei šitą nuostabų grožį, kurį gali matyti mano akys ir pajausti širdis.
Aš garbinu tave, kad visą mūsų nuostabią planetą taip puoselėji ir globoji, tarsi ji būtų viena vienintelė visoje kūrinijoje.
Aš garbinu tave, kad visus mus ugdai panašiais į save, net savo dalelę, Minties Derintoją, padovanojai kiekvienam, kad ji iš vidaus mūsų mąstymą plėstų link visos kūrinijos šeimos sampratos.
Aš garbinu tave, kad tu atsiuntei į mūsų planetą vieną iš daugybės savo sūnų – visos mūsų vietinės visatos Sutvėrėją ir Valdovą, kuris tarp mūsų gyveno Jėzaus iš Nazareto pavidalu.
Aš garbinu tave, kad su tokia meile tu mus vedi vis arčiau savęs, o tuo pačiu ir arčiau Sūnaus Kūrėjo, Jėzaus, kuris veikia drauge su tavimi mus kiekvieną. Tik per JĮ – JAU PO MŪSŲ ASMENINĖS SIELOS PRISIKĖLIMO IR MŪSŲ ASMENINIO TAPIMO AMŽINĄJA DVASIA – mes pasieksime savuosius namus ir jus TRIS – ROJAUS TREJYBĘ – ROJUJE.
Aš garbinu tave, kad šitoje nuostabioje planetoje, kuri patyrė tiek daug skausmo ir kančios dėl savo dvasinių vadovų išdavystės ir maišto prieš tave, tu vis tiek kantriai ir be perstojo lieji savo meilę ir šviesą kiekvienam šios planetos, kaip ir visos kūrinijos, tvariniui.
Aš garbinu tave, kad tu ne tik leidi mums jau dabar TAVO MEILĘ PATIRTI, kada tik mes atsiveriame tau savo siela, bet nuolat ir be perstojo vis skatini iš vidaus, kad tik mes daugiau tau atsivertume ir daugiau mylėtume VISUS IR VISENODAI VISUS TAVĄJA MEILE.
Aš garbinu tave iš meilės tau, ir laisva valia, gauta iš tavęs. Manoji valia, kad būtų tavoji valia. Amen.
-------------------------------
Pasėdėkite dar minutę kitą po Rojaus Trejybės pagarbinimo atsivėrusia siela, nes dabar ji ypač imli gyvų meilės virpesių poveikiui. O tada pereikite prie prašymų maldos.
---------------------------------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina Sese, ačiū TAU, kad pakvieti mūsų vis labiau atsiveriančias sielas susiburti į mūsų KOLEKTYVINĘ KOMUNIJĄ-maldą, kurios metu mes užmezgame DVASINĘ KOMUNIJĄ SU TAVIMI IR TARPUSAVYJE.
Šio pirmadienio mūsų bendra malda yra skirta TAU, mūsų mylimas Sūnau Kūrėjau, MYKOLAI, MŪSŲ VYRESNYSIS BROLI DVASIOJE, MŪSŲ MYLIMAS Jėzau.
Aš drauge su savo sielos broliais ir sesėm meldžiu, kad tavoji Tiesos Dvasia – KAIP NEBADONO VIETINĖS VISATOS ŠEIMININKO SŪNAUS KŪRĖJO DVASIA – dabar įeitų į kiekvieną iš mūsų, kaip kiekviename iš mūsų yra ir Tėvo dvasia, Minties Derintojas, kaip kiekviename iš mūsų yra ir TAVOSIOS PARTNERĖS – VIETINĖS VISATOS Motinos Dvasios dvasia, Šventoji Dvasia, ir kad mes REALIAI patirtume TAVE GYVĄ.
Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, mūsų nuostabūs sielų virpesiai sujungia su jumis kiekvieną, sujungia mus visus tarpusavyje, nesvarbu, kur mes bebūtume fiziniu pavidalu per šitą maldą – šalia vienas kito ar pačiame tolimiausiame planetos kampelyje, ar net jau po prisikėlimo žengiantys tolyn kitose planetose, sujungia ir visas dvasias, kurios dabar dalyvauja mūsų maldoje. Ir sujungia kaip TAVO KŪRINIJOS ŠEIMOS VIENAS KITĄ MYLINČIUS NARIUS, PILNATEISIUS NARIUS.
Mes meldžiame gerovės mūsų Vietinės Visatos Sūnui Kūrėjui, kuris kaip Jėzus iš Nazareto buvo įsikūnijęs žmogaus pavidalu, ir po nukryžiavimo trečiąją dieną PRISIKĖLĖ VIENĄ KARTĄ IR VISIEMS AMŽIAMS, IR DABAR YRA TAS PATS GYVAS ASMUO, KOKS JIS IR BUVO PO TO VIENINTELIO SAVO PRISIKĖLIMO.
Mes meldžiame ir už tuos savo sielos brolius ir seses, kurie kasmet TAVO Sūnų Kūrėją-Jėzų iš Nazareto pakabina ant kryžiaus, kad būtent Jėzus vėl ir vėl prisimintų savo skausmą, nes šitame skausme JIE gyvena NUOLAT, SAVO PASĄMONĖJE, NET ŠITO NESUVOKDAMI, TODĖL IR ŠVENČIA TOKIAS TAMSOS ŠVENTES KAIP VELYKAS, ir patys visą savo gyvenimą niekaip nepajėgdami iš JOS išsivaduoti, NES YRA NUSIGRĘŽĘ TIEK NUO TAVĘS, TIEK IR NUO GYVOJO JĖZAUS, mes meldžiamės už juos, kad jie UŽMIRŠTŲ NEGYVĄ KRYŽIŲ, ATSIVĖRĘ SAVO ŠIRDIMI IR SIELA TAU, KAIP IR PRISIKĖLUSIAM IR DĖL TO GYVAM JĖZUI IŠ NAZARETO.
Sūnus Kūrėjas, yra GYVAS, ir AŠ LIUDIJU JO GYVĄ buvimą, nes su juo ne tik buvau susitikęs vidurnaktyje miške prie Kretingos per savo pirmąją kelionę su Urantijos Knyga po Lietuva ir su juo bendravau dvi valnadas, bet ir toliau bendrauju su juo, ir to įrodymas yra Jėzaus Kristaus man perteiktas apreiškimas KALBU JUMS VĖL, ir tas pats prisikėlęs gyvas Jėzus Kristus dabar sugrįžęs į savo Sūnaus Kūrėjo dvasinį statusą valdo savo Vietinę Visatą – Nebadoną – drauge su savo Partnere Vietinės Visatos Motina Dvasia, Nebadonija.
GYVAS YRA JĖZUS, IR BUS PER AMŽIUS GYVAS, IR MES SU JUO PASIMATYSIME, NET IR TAIP, KAIP AŠ JAU MAČIAUSI SU JUO MIŠKE, IR NET DAR DAUGIAU.
Jėzus, mūsų vyresnysis brolis dvasioje,
NET BŪDAMAS VISATOS VIENAS IŠ DVIEJŲ SUTVĖRĖJŲ IR VALDOVŲ, NEMINI ŠITOS SAVO SKAUSMO ANT KRYŽIAUS VALANDOS KASMET, IR MUS ŠITO PATIES PRAŠO SAVO NAUJAJAME APREIŠKIME ŽMONIJAI - KALBU JUMS VĖL - KAD IR MES GYVENTUME SU JUO GYVUOJU, ir gyventume su džiaugsmu ir Tėvo palaima, kaip ir JIS GYVENO IR GYVENA, dėl to ir meldžiame šitokio GYVO dvasinio ryšio su TAVIMI IR SU JĖZUMI tiems savo sielos broliams ir sesėms, kurie taip kasmet panyra į ŠĮ TAMSOS skausmą, o GYVO JĖZAUS taip ir NEPATIRIA, net ir nepastebi, KAD JIS YRA, KAD JIS BELDŽIA Į JŲ ŠIRDIS, KAD JOS ATSIVERTŲ JAM IŠ VIDAUS IR JIS GALĖTŲ ĮEITI IR Į JŲ VIDŲ,NET IR TAIP, KAIP VISĄ LAIKĄ VIDUJE YRA TĖVO DVASIA - MINTIES DERINTOJAS - IR VEDA KIEKVIENĄ IŠ VIDAUS Į PAČIĄ RYŠKIAUSIĄ ŠVIESĄ - PAS SAVE Į ROJŲ, O GYVASIS JĖZUS JAM PADEDA SAVO TIESOS DVASIOS PASKATINIMU.
Mes meldžiame jiems VISIEMS DVASINIO PABUDIMO IR PAJAUTIMO, KAIP MŪSŲ MYLIMAS JĖZUS JIEMS BELDŽIA Į JŲ ŠIRDIS, KAD TIK JIE JĮ GYVĄ ĮSILEISTŲ Į SAVO ŠIRDIS JAS ATVĖRĘ IR JAM IR TAU, NET IR TAIP, KAIP IR JĖZUS BUVO SAVO ŠIRDĮ ATVĖRĘS TAU, MYLIMAS TĖVE, KADA JIS GYVENO TARP MŪSŲ IR MUS MOKĖ LABAI TRUMPĄ LAIKĄ.
Aš meldžiu, drauge su savo sielos broliais ir sesėm, kad pajaustų, Jėzų GYVĄ SAVO ŠIRDYJE visi kunigai, pastoriai, teologai, vienuoliai, ir bet kokie kiti dvasiniai lyderiai, kurie dabar kasmet tiek daug dėmesio paskiria Jėzaus mirčiai ant kryžiaus, bet VISIŠKAI NIEKO NEMOKO MŪSŲ TĖVO atradimą savyje, kaip šito mokė Jėzus, GYVASIS Jėzus, kuris pats buvo atradęs Tėvą savo viduje, gyvendamas žmogiškuoju pavidalu kaip vienas iš mūsų ir tarp mūsų ir kaip jis pats TIK JO DĖKA ATĖJO PAS MUS, KAD APREIŠKTŲ NE SAVE, BET PATĮ TĖVĄ MUMS VISIEMS IR KIEKVIENAM.
Aš meldžiu, kad mūsų akli dvasiniai vedliai praregėtų ir įsileistų Tėvą ir Jėzų į savo širdis, o tada ir kitus pradėtų mokyti TIKROSIOS MŪSŲ JĖZAUS evangelijos – Dievo Tėvystės, žmonių brolystės – ir net VISOS KŪRINIJOS BROLYSTĖS - o ne negyvo kryžiaus įsiviešptavusio simbolio. Jėzus sakė ir savo naujuoju apreiškimu - KALBU JUMS VĖL - sako VĖL, nes TĄ JIS PATYRĖ IR PATS ASMENIŠKAI – GEROJI NAUJIENA YRA JO EVANGELIJA, IR ĮTIKĖJIMAS Į JĄ GARANTUOJA PRISIKĖLIMĄ KIEKVIENAM BE JOKIŲ KITŲ SĄLYGŲ. Nėra nei kryžiaus, nei nuodėmių ATPIRKIMO, NĖRA IR JĖZAUS MIRTIES JO evangelijoje, kuri suteikia išgelbėjimą kiekvienam, dėl to ir meldžiu KIEKVIENAM DABAR GYVENANČIAM SU RITUALINIU JĖZUMI GYVO BENDRAVIMO, GYVO RYŠIO SU JUO PRISIKĖLUSIU IR GYVU, KURIS IŠ PATIES TĖVO YRA GAVĘS PAČIĄ AUKŠČIAUSIĄJĄ VALDŽIĄ IR GALIĄ SAVO VISATOJE SUSIGRĄŽINTI SAU GYVYBĘ IR GYVENTI SU TĖVU PER VISĄ AMŽINYBĘ, O NE KASMET VĖL IR VĖL BŪTI NUKRYŽIUOTAM.
IR ŠITO GYVOJO RYŠIO JĖZUS KRISTUS MOKO DABAR MUS VISUS SAVO NAUJOJOJE EVANGELIJOJE – KALBU JUMS VĖL - KAD IR MES BŪTUME GYVI SU TĖVU, ATRASTU SAVYJE, IR GYVENTUME SU PRISIKĖLUSIU IR GYVUOJU IR AMŽINU JĖZUMI, MŪSŲ VYRESNIUOJU BROLIU DVASIOJE.
AŠ MELDŽIU, KAD MES ŠITĄ JĖZAUS GYVĄJĄ EVANGELIJĄ-MOKYMĄ PAVERSTUME TIKROVE KIEKVIENAS SAVO KASDIENIAME GYVENIME.
---------------------------------------------------------
Po maldos dar pasėdėkite ramybės būsenoje, tegu siela klausosi, ką jai kalba TĖVAS viduje.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2010-04-04 15:00:14

Mielieji, šįkart kviečiu jus pirmadienį, 2009 01 12 – 22 val., pasimelsti už agresyvaus Izraelio žudomus taikius palestiniečius, kuriems nepadada niekas, tik TĖVAS, jeigu jie nuoširdžiai siekia Tėvo pagalbos, nesvarbu, kad kreipiasi į Jį Alacho vardu.
Pasimelskime, kad Izraelio akli politikai atsikvošėtų ir nutrauktų karo veiksmus Gazos sektoriuje.
Iš pradžių pagarbinkime Rojaus Trejybės Tris Asmenis – Tėvą, Amžinąjį Sūnų-Motiną-Brolį, ir Begalinę Dvasią-Motiną-Sesę.
Kuriems dar sunku garbinti Rojaus Trejybę savais žodžiais, kaip ir melstis, skaitykite, tuomet, mano jums rašomas maldas. Tik jas skaitykite labai nuoširdžiai, ne mechaniškai, nes mechaninio skaitymo malda neveikia.
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Kūrinijos Motina-Broli, Begaline Dvasia-Kūrinijos Motina-Sese, aš garbinu tave, kad tu, ir tik tu, statai kalnus ir juos perkeli iš vienos vietos į kitą, sukuri kontinentus, ir juos išjudini tiek mūsų pasaulyje, tiek kituose, tik tu suneši, nematoma ranka, milžiniškos materijos planetas kosmose ir jose apgyvendini gyvybę, kuri ir gali pati tave pažinti ir patirti, kada tik savo siela atsiveria tau.
Aš garbinu tave, kad tavoji nuostabi kūrinija yra ir manoji kūrinija, nes būtent dėl kiekvieno iš mūsų tu ją ir sukūrei, kad joje mes jaustumėmės kaip savo malinčių ir mylimų tėvų namuose ir savo namuose.
Aš garbinu tave, kad tavoji kūrinijos šeima negalėtų vystytis ir augti, jeigu tu nespinduliuotum meilės virpesių, šitos savo gyvosios energijos virpesių, kurie ir sukuria GYVYBĘ, net ir materialiu pavidalu.
Aš garbinu tave, nes tik tu esi vienintelis toks mylintis tėviška-motiniška meile, nieko už ją neprašydamas, ir myli visus vienodai, ir tave mylinčius ir tave keikiančius.
Aš garbinu tave, kad tu, ir tik tu, mus suvieniji meilės virpesiais ir meilės virpesiusoe, kad ir mes patys pamilstame tavo tėviška-motiniška meile vieni kitus ir visus.
Aš garbinu tave, nes mano atsivėrusi tau siela yra kupina tavosios meilės gyvų virpesių, ir kada jie pripildo sielos vidų tiek sklidinai, kad ji nebegali negarbinti, nes ji trokšta tave garbinti iš meilės ir laisva valia, gauta iš tavęs.
Po Rojaus Trejybės pagarbinimo maldos dar pasėdėkite tyloje keletą minučių, kad jūsų siela, dabar tiek atsivėrusi Rojaus Trejybei, pradėtų dar giliau panirti į gyvų meilės virpesių vandenyną ir šitaip patirtų gyvą ryšį su Rojaus Trejybės Asmenimis dar giliau.
O tada pereikite prie prašymų maldos.
---------------------------------------------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, mano siela tiesiog trokšte trokšta melstis už dabar žudomus niekuo dėtus civilius palestiniečius, esančius Gazos sektoriuje.
Izraelio juodi pulkininkai ir generolai, turintys savo rankose gausybę ginklų, primeta savo valią ir sprendimus savo šalies politikams, kurie būdami savanaudiški ir bailūs, priima politinius sprendimus, kurie atriša rankas generolams žudyti niekuo nekaltus palestiniečius, prisidengiant demagoginiais išvedžiojimais apie arabų terorą ir apšaudymus iš Gazos sektoriaus.
Ir arabai palestiniečiai, ir žydai yra sielos broliai, nors išpažįsta skirtingą ritualinę religiją, kuri juos ir atskiria.
Ir vien tik dėl jos jie ir negali susitarti, kaip santarvėje ir meilėje gyventi tarpusavyje, turint ir Izraelio valstybę, ir Palestinos valstybę, kurios dabar nėra.
Tačiau mes puikiai žinome, kad šitie tavo vaikai ir vieni, ir kiti yra dvasiškai akli vaikai, ir jie yra dvasiškai akli sielos broliai ir sesės, dėl to ir yra pilni neapykantos ir keršto. Tačiau kaip viskas pasikeičia, kada reali kulka ar skelveldra sužeidžia mažytį vaikutį, tada jo pilnos skausmo ir baimės akys, sujaudina bet kurį kitos ritualinės religijos žmogų. Tai rieškia, kad tą akimirką žmogaus siela prakalbo savo vidiniu gailestingumo balsu. Ritualai išnyko, išgaravo, vietoje jų iškilo gyvas gailestingumas ir pagalba tam, kuriam ji reikalingiausia šitą pačią akimirką.
Tačiau jeigu šitokioje pačioje padėtyje atsiduria suaugęs žmogus, tai kita pusė be gailesčio ir toliau naikina tokį žmogų, nes jį laiko savo tautos priešu, savo asmeniniu priešu ir jokios pagalbos nė nemano suteikti, jokio gailestinumo nė nemano parodyti. Tai grynai religinių negyvų dogmų vergai, ir vienoje pusėje, ir kitoje pusėje, kurie žudo be pasigailėjimo, be jokio susimąstymo, kad tuo pačiu jie kelia ranką prieš TAVE, TĖVĘ, NES TU ESI KIEKVIENAME NUŽUDYTAME, NESVARBU, KAIP IR KADA BŪTŲ KITAS NUŽUDYTAS TAVO VAIKAS.
Bet koks karas, tai yra nusikaltimas ir tavosios valios – mylėti visus - pažeidimas šiais laikais, kada mes jau turime tokį nuostabų apšvietimą, kad TU ESI KIEKVIENAME, IR MES NEGALIME KELTI RANKOS PRIEŠ KITĄ, TUO PAČIU NEPAKELDAMI RANKOS IR PRIEŠ TAVE.
Būtent dabar ši mūsų malda yra skirta, kad kuo daugiau žmonių suvoktų, kad žydas, ar arabas, lietuvis ar rusas.jie visi yra MANO SIELOS BROLIAI, KURIUOS AŠ NEPAPRASTAI MYLIU, IR VISUS MYLIU BE JOKIO IŠSKAIČIAVIMO, BE JOKIO IŠSKYRIMO, KAD LIETUVĮ TURIU MYLĖTI LABIAU NEGU ŽYDĄ, AR PALESTINIETĮ.
Tik TAU atsivėrusi siela ir tegali mylėti visus vienodai ir melstis už visus vienodai, su meile ir nuoširdžiai, kad ir žydai, apakę Jahvės išpažintojai ir dogmatikai, atsikvošėtų ir nustotų šaudyti į TAVE, KADA JIE ŠAUDO Į VISŲ APLEISTUS PALESTINIEČIUS.
Tik TU jų neapleidi niekada, net ir dabar, dėl to aš ir meldžiu, kad palestiniečiams manoji malda ir manoji meilė padėtų atrasti ramybę savo viduje kiekvienam, ypač sužeistam, kada jis tapo bejėgis ir praradęs bet kokią viltį be kitų pagalbos toliau gyventi drauge su Tavimi ir vardan TAVĘS ir mylint žydus ir lietuvius, amerikiečius ir rusus, ir visus vienodai.
Aš meldžiu tokio atsitokėjimo pasauliui, kuris pats tyliai stebi, kaip jų sielos broliai, palikti likimo vailiai, žūsta nebe dešimtimis, bet šimtais, o sužeidžiami tūkstančiais, kada dvidešimt pirmasis amžius jau vis labiau įsibėgėja vis naujais ir naujais prievartos veiksmais įvairiose pasaulio vietose.
Aš meldžiu, kad Urantijos dvasiniai vedliai, kurie pasklis iš Lietuvos, dar daugiau atsiduotų tavo vedimui iš vidaus ir dar nuoširdžiau siektų Tavosios valios vykdymo iš meilės tau ir visiems, ir laisva valia, gauta iš tavęs.
------------------------------------------------------
Po maldos dar pasėdėkite tyloje, tegu jūsų siela klausosi Tėvo mokymų, kaip gi toliau pažaboti prievartą vis didesniu atsivėrimu TAU.
]
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2009-01-11 14:34:34

Mielieji, kviečiu jus į mūsų bendrą kolektyvinę pirmadienio maldą (2009 01 05 – 22val.) už mūsų tikrąjį aš, kuris šiandien dar net nepasireiškia VISIEMS toks, kokiu pasireikšti mums, kiekvienam VISŲ LABUI numatė ir Tėvas, ir visa Rojaus Trejybė.
Garbinkite ją savais žodžiais, savomis mintimis, ir BŪTINAI ATSIVĖRUSIA siela.
Jeigu patiems tą padaryti dar sunku, skaitykite mano jums nuolat rašomas maldas, tik skaitykite labai nuoširdžiai, ne mechaniškai, kad tik perskaitytumėte. Pajuskite visų žodžių giluminę prasmę, ir net juose esančius mano MEILĖS virpesius, skirtus ir Rojaus Trejybei, ir jums visiems.
------------------------------
Mylimas Tėve, mylimas Amžinasis Sūnau-Kūrinijos Motina-Broli, mylima Begaline Dvasia-Kūrinijos Motina-Sese, aš garbinu tave, kad tu atskleidi mano sielą vis labiau, ir iš vidaus, savosios meilės virpesiais, kurie yra gyvi, ir kurie ją kelia gyvam ir realiam žengimui per visą amžinąjį gyvenimą.
Aš garbinu tave, kad tu atsivėrusią mano sielą tiek skaistini, kad ji net ir garbinimo maldoje pravirksta, nes jaučia tavosios meilės virpesių tekėjimą, kurie ir skaidrina ją iš vidaus.
Aš garbinu tave, kad tu mus, VISUS, laikai savajame glėbyje iš meilės ir su meile; ir šitaip tu laikai visą kūriniją; ir jai suteiki naujų ir nepakartojamų patyrimų pažįstant ją ir patiriant ją drauge su tavimi ir jaučiant tave savo viduje.
Aš garbinu tave, kad tu tiek iškeli sielą, kad šitoks patyrimas su tavimi pranoksta bet kokias TUŠČIAS filofosines sampratas IR APIE TAVE, IR APIE ŽMOGAUS RYŠĮ SU ŽMOGUMI IR SU TAVIMI, nes atsivėrusi siela filosofijai neprieinama, nes ji yra tavoji DIEVIŠKA, NE ŽMOGIŠKA dovana kiekvienam iš mūsų, ir BŪTENT JI yra mūsų PRADINĖ tikrojo aš pakopa, pakeliui pas Tave į namus Rojuje.
Aš garbinu tave, kad tik atsivėrusis TAU siela, be jokių turtų, be jokio užmokesčio, be jokių pinigų tampa pati turtingiausia ir galingiausia per GYVĄ RYŠĮ SU TAVIMI, ir tik šitas GYVAS MEILĖS KELIAS jai ir suteikia galios ir turtų, kad ji trokšta dar daugiau ir turtų, ir galios iš tavęs, kad visa tai DALINTŲ VISIEMS; ir kuo daugiau gauna iš tavęs, tuo daugiau ji trokšta pati atiduoti kitiems, ir tuo DAR DAUGIAU VĖL gauna iš tavęs. Ir šitaip per visą amžinybę, pripildytą tavosios meilės patyrimų, nesikartojančių patyrimų.
Aš garbinu tave, kad tavoji meilė, pati būdama tokia švelni, yra tvirtesnė už plieną ir karštesnė už ugnį, ir lygiai tokią pat padaro ir tau atsivėrusią sielą, kuri irgi myli tavo švelnia meile visus, yra tvirta savo atsidavimu tau, ir karšta savo tarnavimu sielos broliams ir sesėms. Ir ji trokšte trokšta garbinti tave iš šitos pačios meilės, ir laisva valia, gauta iš tavęs.
Po Rojaus Trejybės pagarbinimo dar pasėdėkite ramybės būsenoje kelias minutes. Tegu jūsų dabar ypač atsivėrusi siela geria Tėvo meilės, ir Rojaus Trejybės meilės virpesius, kad ji pati dar daugiau mylėtų VISUS VIENODAI.
O tada pereikite prie prašymų maldos.
---------------------------------------------
Mylimas Tėve, Ažinasis Sūnau-Kūrinijos Motina-Broli, Begaline Dvasia-Kūrinijos Motina-Sese, ačiū tau už mūsų vis labiau atsiveriančias sielas, kad jos trokšta bendrauti su tavimi, kad jos trokšta dalyvauti ir kolektyvinėje mūsų maldoje.
Ačiū tau už mūsų visų patyrimus, kokius esame patyrę iki šios akimirkkos, ir ką patiriame šitą pačią akimirką.
Šįkart aš savo sielos brolius ir seses pakviečiau pasimelsti už mūsų visų tikrojo aš kuo ryškesnį atsiskleidimą.
Mylimas Tėve, Tu mums padovanojai ne tik asmenybę, kiekvienam unikalią ir nepakartojamą, per visą amžinybę, bet taip pat ir savo paties dalelę, savo dvasią, Minties Derintoją, kad tik mes savo tikruoju aš pajaustume Tave vedimą iš vidaus, ir pradėtume šituo jautimu atskleisti savo tikrąjį aš, kuris turi visas TAVO savybes – meilę, gailestingumą, supratimą, tiesą, teisingumą, grožio pajautimą, tarnavimą visiems, ir visų labui.
Tačiau mūsų iš tėvų gautas ir užaugintas gyvulinis aš šitų savybių neturi. Jis yra pilnas baimės ir nepasitikėjimo savimi; jis netiki TAVIMI, jis trokšta skriausti kitus, trokšta lindėti pasislėpęs krūmuose, kad tik jam nereikėtų nieko daryti VISŲ LABUI IR KEISTIS PAČIAM.
Ir šitoks NETIKRAS, IŠKREIPTAS mūsų aš, VIEŠPATAUJA TIKROJO AŠ ATŽVILGIU, nugyvena visą gyvenimą; fizinį gyvenimą Urantjoje; ir nugyvena kančiose ir skausme, patirdamas daugybę fizinių susirgimų, jau net nuo pačios vaikystės. Ir tai vyksta dėl tėvų IRGI GYVULINIO AŠ VIEŠPATAVIMO IR SAVO DIEVIŠKOJO AŠ atžvilgiu ir SAVO MAŽŲ VAIKUČIŲ DIEVIŠKOJO AŠ atžvilgiu.
Aš meldžiu, drauge su savo sielos broliais ir sesėmis, kad mūsų tikrasis ir DIEVIŠKASIS AŠ atsiskleistų vis daugiau ir ĮSIVIEŠPATAUTŲ mūsų gyvulinio aš atžvilgiu, nes gyvulinis aš, būdamas pilnas nerimo ir baimės, kad jį kas nors gali nuskriausti, kad jam gali nepasisekti, kad jis nevertas būti Tėvo sūnumi ir dukra ir dėl to jis yra per menkas trukdyti TĖVUI, kad šis atsilieptų į SAVO mylimo ir mylinčio vaikelio prašymą, nes Tėvas turi ir svarbesnnių darbų, tokiomis tamsos nuostatomis ir tokiu NE GYVENIMU, BET IŠKREIPTU EGZISTAVIMU STABDO VISĄ SAVO DVASINĮ AUGIMĄ IR TĖVO PAŽINIMĄ, IR TOKIU SAVO ELGESIU EINA PRIE TĖVO VALIĄ.. Tai vis MŪSŲ NETIKROJO AŠ pasireiškimai. Ir jie pasireiškia kiekviename žingsnyje – darbe, namie, gatvėje, visur ir visada.
Aš meldžiu, kad tokie mūsų sielos broliai ir sesės, pradėtų atsiverti TAU – MYLIMAS TĖVE, KURIO JIE DAR NEPAŽĮSTA, DAR NĖRA ATRADĘ, DĖL TO YRA NAŠLAIČIAI. Ir tik tokiu, VIENINTELIU, keliu jie galės patys PATIRTI, kad jie turi SAVO TIKRĄJĮ IR DIVIŠKĄJĮ AŠ, KURIS YRA PILNAS TAVOSIOS MEILĖS IR GĖRIO, TIESOS IR GROŽIO, TEISINGUMMO IR TARNAVIMO. TEREIKIA TIK SAVO SIELA ATSIVERTI TAU IR VISA TAI PASIIMTI IŠ TAVĘS.
Aš meldžiu, kad visi mano sielos broliai ir sesės, kurie JAU yra atradę Tėvą SAVYJE, ir kurie patys su Juo gyvai bendrauja, dar daugiau atsivertų TAU, MYLIMAS TĖVE, TAU, MYLIMAS AMŽINASIS SŪNAU-KŪRINIJOS MOTINA-BROLI, TAU, BEGALINE DVASIA-KŪRINIJOS MOTINA-SESE, kad jų vis gilėjantis atsivėrimas suteiktų jų tikrajam ir dieviškajam aš vis naujų atspalvių, kurie būtų pripildyti tavosios meilės virpesių dar daugiau. Ir tada jie darys drąsesnius žingsnius savo tarnystėjė mūsų visų labui, kaip ir visos tavo kūrinijos šeimos nariai tarnauja vieni kitų labui – ir visų labui.
Mūsų tikrasis, ir BEBAIMIS, aš yra tavo padovanotas kaip amžinoji dvasia, ir tik kuo yra gilesnis ryšys su tavimi, tuo jis stipriau ir atsiskleidžia savo pasireiškimu dar tebegyvenant net ir šituo materialiu žmogiškuoju pavidalu, bet jau savo savybėmis vis labiau ir labiau panašėjančiu į tave – meilės skleidimu, šviesos skleidimu, tarnavimu VISŲ LABUI IR VISIEMS. Ir iš meilės Tau ir visiems, Ir laisva valia, gauta iš tavęs.
Po maldos dar kelias minutes pasėdėkite tylėdami. Tegul jūsų atsivėrusi siela klausosi jai suteikiamų mokymų, kaip gi jai daugiau atsiskleisti savo tikruoju aš..
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2009-01-04 20:24:42

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal