Forumas: temos peržiūra
Kvietimas bendrai nuoširdžiai Pirmadieninei maldai II. Temos tęsinys
Mielieji, kviečiu jus prisijungti prie mūsų bendros pirmadienio (2007 03 30 - 22 val.) maldos už mūsų, KIEKVIENO IR VISŲ, didesnę išmintį.
Iš pradžių pagarbinkime mūsų visų mylimą Tėvą. Tiems, kuriems dar sunku garbinti Tėvą ir melstis savais žodžiais, galite pasinaudoti mano siūlomomis maldomis, tik svarbu, kad prieš tai jas perskaitytumėte ir suvoktumėte visų žodžių GILUMINĘ, dvasinę, prasmę, o per mūsų bendrą maldą jas skaitytų jūsų nuoširdžiai atsivėrusi siela.
------------------------------------------------------------------------------------
Mylimas Tėve, aš garbinu Tave, kad iš Tavosios meilės išauga žolė ir prasiskleidžia gėlės žiedas.
Mylimas Tėve, aš garbinu Tave, kad Tavoji meilė suvirpina ir mano sielą iš vidaus.
Tėve, aš garbinu Tave, kad Tavosios meilės dėka galiu mylėti ir aš, ir mylėti vis labiau taip, kaip mokai Tu – visus vienodai.
Tėve, aš garbinu Tave, kad vien tik Tavoji meilė sužadina tokius nuostabius virpesius pačioje mano sieloje, kad ji pajunta Tave esantį gyvą, nes būtent Tu esi gyvybės Šaltinis.
Mylimas Tėve, aš garbinu Tave, atsiverdamas Tau, net ir taip, kaip Tu atsiveri kiekvienam asmeniui ir visiems asmenims vienu metu.
Tėve, aš garbinu Tave, kad galiu patirti Tavąją meilę, ir kad trokštu jos vis daugiau ir daugiau, nes šis troškimas yra iš manosios sielos, kuri ir jaučia Tavosios dalelės, Tavosios dvasios, esnačios manyje, perteikiamus meilės virpesius iš Tavęs, ir dėl to trokšta jų vis daugiau ir daugiau.
Tėve, aš garbinu Tave, kad bet kokiomis sąlygomis, net pačiomis kritiškiausiomis, Tu man dovanoji ramybę ir palaimą, kurią aš ir galiu patirti tik būdamas gyvame ir giluminiame ryšyje su Tavimi.
Mylimas Tėve, aš garbinu Tave, iš meilės Tau ir Tavo kūrinijai, kuri vis labiau tampa ir mūsų kūrinija, kai me vis labiau atsiveriame Tau.
Tėve, aš garbinu Tave laisva valia, kurią Tu dovanoji kiekvienai kūrinijos šeimos asmenybei, ir kurią aš pašvenčiau Tavosios valios vykdymui.
Manoji valia, kad būtų Tavoji vallia. Amen.
----------------------------------------------------
Po maldos dar šiek tiek patylėkite, tegu siela dar labiau panyra į Tėvo meilės virpesius, tegu ji džiaugiasi palaima, patiriama savyje. O tada pereikite prie prašymų maldos už mūsų išmintį.
----------------
Sūnau Kūrėjau, kurį dauguma žino tik kaip Jėzų iš Nazareto, Motina Dvasia, kurią dauguma žino tik kaip Šventąją Dvasią, Visuotini Tėve,
ačiū Tau, kad pakvietei mūsų vis labiau atsiveriančias sielas ir trokštančias dvasinės komunijos su Tavimi ir tarpusavyje į šitą kolektyvinę mūsų maldą už didesnę mūsų išmintį.
Sūnau Kūrėjau, tu sakei ir sakai, jog ten, kur du ir daugiau įtikėjusių į tave ar į Tėvą yra drauge, tarp jų esi ir tu, per savo Tiesos Dvasią.
Aš prašau tavęs, tegu dabar Tiesos Dvasia įeiną į kiekvieną iš mūsų, nuoširdžiai atvertą sielą, kad ji imtų jausti tave esantį realų, tikrą, ir gyvą, net ir taip, koks realus, tikras, ir gyvas kiekvieno iš mūsų viduje yra Tėvo fragmentas, Jo dalelė, dvasia, Minties Derintojas, ir bendrauja su mumis visą laiką iš vidaus, o ypač, kada miegame ir jam nebegalime priešintis.
Aš, drauge su savo sielos sesėm ir broliais, kurie dalyvauja mūsų bendroje maldoje, nors yra toli vienas nuo kito fiziniu pavidalu, net įvairiose pasaulio šalyse, net ir įvairios dvasios, kurios mūsų žvilgsniui yra nematomos net ir būdamos visai šalia mūsų, meldžiu didesnės išminties kiekvienam iš mūsų, kad galėtume patys pajausti, kaip didesnis mūsų išmintingumas palengvina mūsų gyvenimą kasdienybėje.
Tėve, Tu esi išminties Šaltinis. Tavoji dvasia yra mūsų viduje, kiekvieno iš mūsų viduje. Tu mums liete lieji išmintį, tik mūsų nežinojimas, kad Tu kas akimirką, nenutrūkstamai lieji dieviškąją išmintį, ir neleidžia mums, nors trumpam, nurimti dienos metu, nors šiek tiek pabendrauti su Tavimi, suradus ramų kambelį, kad po tokio pabendravimo mūsų protas pajaustų, kaip jis prisipildė Tavosios išminties, padedančios spręsti kasdienius uždavinius savo asmeniniais laisvos valios sprendimais.
Aš meldžiu Tave, kaip ir mano sielos broliai ir sesės, kad mes daugiau paskirtume laiko nugyventos dienos prasmės apmąstymams, kad įvertintume, kaip ją nugyvenome, ar daug jautėme įtampos, nerimo, skubėjimo, ar suteikėme kam nors paguodą ir nuraminimą, ar ką nors įskaudinome ir dėl to patys patyrėme nerimo pojūtį.
Aš meldžiu, kad mes, kiekvienas, po truputį vis labiau priprastume vertinti savo nugyventos dienos prasmingumą, kuris kyla iš Tavosios valios vykdymo, mylimas Tėve. Aš meldžio savo sielos broliams ir sesėms palaimos patyrimo savyje, kuri ir padeda atsiverti daug labiau Tau, mylimas Tėve, ir iš Tavęs semtis didesnės išminties, dieviškosios išminties, kuri toli pranoksta žmogiškojo proto diktuojamus sprendimus savojo ego labui.
Mylimas Tėve, aš, drauge su savo sielos broliais ir sesėm, meldžiu Tave, kad mes vis labiau ir labiau įprastume prašyti iš Tavęs didesnės išminties, kad šitas mūsų prašymas pavirstų į kasdienį prašymą, gilinant ir plečiant mūsų dabartinį požiūrį į aplinką ir į save patį.
Aš meldžiu Tave, kad Tavoji išmintis vis labiau ir labiau įsigalėtų mūsų, kiekvieno, viduje, per mūsų dvasinį ryšį su Tavimi, ir kad mes vis labiau įprastume vadovautis iš Tavęs gaunama išmintimi savo tarpusavio santykiuose su visais savo sielos broliais ir sesėm, Tavo vaikais, kuriuos Tu visus myli vienodai. Tik toks kelias suras sprendimus iš dabartinio gyvenimo akligatvių politikoje, ekonomikoje, šeimoje, visuomenėje. Nesvarbu, kokios būtų sudėtingos problemos, bet Tavoji išmintis visada suteiks didesnę šviesą ir pasitikėkjimą likti šitoje šviesoje su Tavimi.
Aš meldžiu Tave, kad mano sielos broliai ir sesės ryšį su Tavimi, gyvą ryšį su gyvuoju Tavimi, paverstų kasdieniu dvasiniu bendravimu, ir kad šitame bendravime visada būtų ir jų kasdienis troškimas semtis iš Tavęs dieviškosios išminties, laisva valia.
Manoji valia, kad būtų Tavoji valia. Amen.
Po maldos vėl likite ramybės būsenoje, tegu siela jau dabar ir semiasi iš Tėvo didesnės išminties. Nesvarbu, kad Tėvo perduodamos didesnės išminties nepajausite akimirksniu. Tegu ji nusėda į jūsų pasąmonę. Ateis laikas, kada vis labiau ir labiau bendraudami su Tėvu pasiimsite ir tai, kas Tėvo buvo jau patalpinta į jūsų pasmonę.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2007-04-30 15:49:08
Komentarai
Mielieji, kviečiu jus į nuolatinę pirmadienio (2010 03 15 – 22val.) mūsų kolektyvinę dvasinę komuniją su Rojaus Trejybe ir tarpusavyje.Šįkart pasimelsime už mūsų kuo gilesnė kosminę įžvalgą.
Iš pradžių pagarbinkime Rojaus Trejybę.
Kas dar negalite jos garbinti savais žodžiais, skaitykite – tik labai nuoširdžiai – mano jums rašomas maldas.
------------------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, aš garbinu tave, kad tu atvėrei mano taip ilgai miegojusią sielą ir dabar ji trokšte troška garbinti tave, ir išsilieti tau savo meilės virpesiais, kurie ją pasiekia iš tavęs, bet nuspalvinti mano asmeniniu patyrimu, pasklinda po visą kūriniją ir sugrįžta pas TAVE į Rojų, visos kūrinijos geografinį centrą.
Aš garbinu tave, kad mano siela trokšte trokšta tave pažinti, patirti daug giliau, ji trokšta daugiau sužinoti apie tavo kūriniją kosmose, tuo pačiu pati pajausti, kad ir ji yra pilnateisis tavosios dieviškosios šeimos narys.
Aš garbinu tave, kad tavo vedimas iš vidaus mano sielą tiek pripildo meilės gyvų virpesių, kad ji trokšta susiliejimo su tavimi, susiliejant su tavo man atsiųsta dvasia – Minties Derintoju – kad šitas gyvas susiliejimas per amžius mus sujungtų į neatskiriamą vienovę ne tik dvasioje, bet ir kasdieniuose veiksmuose, kad ir kokie jie būtų nedideli ir nereikšmingi kitų akims.
Aš garbinu tave, kada tavoji gyvų meilės virpesių banga užlieja mano atsivėrusią sielą, kad ji trokšte trokšta šituos virpesius siųsti kitiems, visiems: visai augalijai, visai gyvūnijia, visai žmonijai, visai kūrinija, ir TAU.
Aš garbinu tave, kad tu kiekvieną sielą, nuoširdžiai tau atsivėrusią, pripildai savosios dvasinės šviesos ir išminties, kiek tik pati siela sugeba jos prisigerti savo atsivėrimu tau ir kaupiamomis žiniomis iš apreiškimų, kad tokia siela galėtų tavo šviesa ir išmintimi dalintis su kitais, kurie jau taip pat nuoširdžiai ieško jos.
Aš garbinu tave, kad tu visą kūrinijos šeimą suvieniji visų labui ne savaime, ne automatiškai, bet kada siela tau atsiveria ir šituo atsivėrimu gyvena kasdien ir visur iš meilės ir laisva valia.
Manoji valia, kad būtų tavoji valia. Amen.
----------------------------------
Po Rojaus Trejybės pagarbinimo dar likite ramybės būsenoje, tegu jūsų siela mėgaujasi Rojaus Trejybės jai suteikiama gyvo ryšio palaima, o tada pareikite prie prašymų maldos.
------------------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, ačiū tau už mūsų kolektyvinį gyvą dvasinį ryšį su tavimi ir tarpusavyje. Tegu ir šitoji kolektyvinė komunija mus sustiprina TAVO NUTIESTAME MUMS GYVAJAME KELYJE.
Aš meldžiu, drauge su savo sielos broliais ir sesėmis, kad mūsų sielos dar giliau atsivertų tau, kad jos trokšte trokštų pačios giliausios, kokia tik dabar prieinama mums, KOSMINĖS ĮŽVALGOS, KAD MES GERIAU PAŽINTUME TAVE, IR TAVO VEIKIMĄ KŪRINIJOJE, visoje kosminėje erdvėje dabar esančiose jau organizuotose Visatose, ir net pačiame Rojuje, kad mes galėtume giliau studijuoti mūsų svetainėje esančius pačius ryškiausius tavosios šviesos šaltinius ir šita šviesa dalintis su kitais mūsų sielos broliais ir sesėmis, kurie jos nuoširdžiai ieško, bet nesuranda, arba kurie jau surado ir skaito, bet nesupranta.
Aš visa savo atsivėrusia tau siela meldžiu, kad mes šitame gyvajame kelyje, eidami pas Tave Rojuje, šitaip grįždami į namus pas TĖVUS, jau dabar trokštume patirti kuo gilesnę kosminę įžvalgą, kad ji galėtų mums suteikti didesnį matymo lauką mūsų pačių kelyje, kad mūsų mintys ir veiksmai vis labiau atsiremtų į kūrinijos kosminę įžvalgą, o ne į sujauktos dabartinės žmonijos proto diktuojamas iškraipytas ir nelogines sampratas, net ir aiškinant tavo ASMENĮ, tavo CHARAKTERĮ, tavo VEIKIMĄ visoje kūrinijoje, ir konkrečiai mūsų planetoje.
Aš meldžiu, kad mano sielos troškimas kuo giliau pažinti tave, patirti tave, ir suprasti tavo veikimą kosminėje tavo dvasinėje šeimoje leistų jai suvokti ir savo giluminę prasmę ir vietą šitoje pačioje kosminėje šeimoje ir kūrinijoje, kad su tokia gilumine kosmine įžvalga aš galėčiau daug geriau paaiškinti savo sielos broliams ir sesėms ir jų gyvenimo prasmę ar tuščią laiko ir energijos švaistymą, kuris suteikia jiems tik kančių ir ligų.
Aš meldžiu, kad šitoji mano sielos šviesos troškimo banga niekada neatslūgtų, o tik visą laiką kiltų ir nesibaigtų, jai siekiant giluminių sampratų, net ir pranokstančių morontinį sielos lygį, ir siekiančių dvasios lygį.
Aš meldžiu giluminės kosminės įžvalgos mums visiems iš meilės ir laisva valia, gauta iš tavęs. Manoji valia, kad būtų tavoji valia. Amen.
------------------------
Po maldos dar likite tyloje, tegu jūsų siela klausosi Tėvo mokymo apie sielos kosminę įžvalgą.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2010-03-14 16:09:40
Mielieji, kviečiu jus šįkart į mūsų pirmadienio (2009 10 05 – 22 val.) kolektyvinę dvasinę komuniją su Rojaus Trejybe, ir tarpusavyje, už mūsų tikrojo aš vis didesnį atsiskleidimą.
Iš pradžių pagarbinkime Rojaus Trejybę. Jeigu dar jums sunku garbinti Rojaus Trejybę savais žodžiais, savomis mintimis, skaitykite mano jums nuolat rašomas maldas. Tik jas skaitykite labai nuoširdžiai.
---------------------------------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, aš garbinu tave, kad tu esi ir esi visos kūrinijos Sutvėrėjas-Šaltinis ir Centras.
Aš garbinu tave, kad tik tavo begalinis gyvasis vanduo meilės vandenyne ir tegali visą kūriniją vesti pirmyn, kada kiekvienas tvarinys vis giliau jame skęsta, ir tuo pačiu stiprėja, kai mūsų siela vis labiau auga ir stiprėja, kad atsiskleistų savo tikruoju aš, kokį tu ir esi sumanęs per visą amžinybę kaip unikalią asmenybę, kuri neturi jokių kopijų.
Aš garbinu tave, kad tu vedi mus kiekvieną, ir vis stiprini, kad pažintume ir kūriniją, ir tavo pasirieškimą joje, per dvasinių šaltinių studijas ir jų taikymą savo kasdieniame gyvenime ir savo aplinkoje, kuri visą laiką plečiasi.
Aš garbimnu tave, kad tik tavoji galia ir šviesa tesugeba išjudinti visos kūrinijos tvarinius, kad jie, meilės ir šviesos apimti, pradeda kurti gėrį drauge su tavimi kaip bendrakūrėjai ir visų labui, visos kūrinijos labui, patys šviesėdami ir kitus šviesindami.
Aš garbinu tave, kad tavoji vedimo vidinė ranka laiko kiekvieną taip stipriai, bet ne taip, kad spaustų su skausmu, bet kad pajustume jos TVIRTUMĄ IR RAGINIMĄ EITI TIK PIRMYN, NESIDAIRANT Į ŠALIS, IR EITI BE JOKIOS BAIMĖS, NET IR TADA, KADA ABEJONĖS APIMA PROTĄ. Tu vedi matydamas daug gilesnę ir šviesesnę prasmę mums kiekvienam, kurios mes dar nepajėgūs pamatyti, todėl aš ir garbinu tave, kad tu mums nutiesei kelią, kuriuo mes turime žengti šviesėdami patys ir šviesindami kitus, pažindami tavo veikimą kūrinijoje ir visą kūriniją matydami kaip tavo gyvą sistemą, kurioje yra nuostabi vadovaujanti ranka, kuri leidžia reikštis net ir tamsai, nes tu suteikei laisvą valią, ir tik geresnis tavo kūrinijos pažinimas, o tuo pačiu ir tavo veikimo supratimas, leidžia sielai patirti, kad ji trokšta didesnių žinių, negu ji iki šiol žinojo.
Aš garbinu tave, kad tu sumanei EVOLIUCIJĄ, KURIOJE NĖRA SUTRUMPINIMŲ MŪSŲ AUGIME, IR KAD TU NETENKINI ŽMOGIŠKŲJŲ IR VAIKIŠKŲ KAPRIZŲ, O RAGINI VISIEMS EITI KANTIRIAI IR NUOSEKLIAI, NESIBSLAŠKANT, BET VISADA IŠMINTINGAI IR RYŽTINGAI.
---------------------------------------------------
Po Rojaus Trejybės pagarbinimo, dar keletą minučių pasėdėkite tyloje, tegu jūsų siela geria gyvą Rojaus Trejybės meilės nektarą, tekantį jūsų atsivėrusioje sieloje. O tada pereikite prie prašymų maldos.
-------------------------------------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, ačiū tau už mūsų patyrimus, kad mes norime augti, kada trokšta mūsų tau atsivėrusi siela panašėti į tave.
Todėl šįkart aš ir pakviečiau savo sielos brolius pasimelsti, kad mes nebijotume augti tokiais, kokius mus sumanei tu – kantriais ir siekiančiais didesnės šviesos ir gilesnio kūrinijos pažinimo ir tavojo veikimo joje.
Aš meldžiu, kad mūsų siela vis labiau stiprėtų, per didesnį atsivėrimą tau ir pasitikėjimą tavo veidimu. O siela negali stiprėti jeigu ji neturi nors vieno iš šitų trijų troškimų – garbinti tave, studijuoti Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus KABU JUMS VĖL, ir tavo – Rojaus Trejybės VISŲ TRIJŲ ASMENŲ – apreiškimus, ir šitas žinias taikyti praktikoje, ką jau mes galime pritaikyti net ir šitoje mūsų pradinėje planetoje – Urantijoje – pakeliui į amžinybę.
Aš meldžiu, kad mes visa gelme ir su dideliu noru pradėtume visų šitų šaltinių gilumines studijas, kurios mūsų sielai yra būtinos, nes be gilesnių ir nuoseklių žinių mes labai greitai patys nustosime augę, nes šitie trys didingi sielos norai yra kaip tarpusavyje sujungti vandens indai, kurių vanduo yra susimaišęs ir vienas be kito negali būti.
Aš meldžiu, kad mūsų sielos gyvame ryšyje su tavimi – per garbinimą ir šitų šaltinių studijavimą – nurimtų, ir tada dings bet koks skubėujimas ir šokinėjimas, kuris nėra iš Tavęs, nes jis yra vien tik iš gyvulinio proto skubėjimo, nekantrumo, ir nesuvokimo savojo tikrojo aš augimo prasmes, ir kaip yra augama PALAIPSNIUI – taip, kaip ir naktis palaispniui pakeitusi savo tamsų drabužį į aušros skraistę nušvintą nuostabios dienos šviesos GYVA prabanga.
Aš meldžiu, kad mes pajustume savo sielos giluminiu morontiniu protu, ir išminties net DVASINIU PROTU, kad mūsų niekas niekur nesijveja, kad mes turime patys prisipildyti ne tik tavosios meiles, bet ir sisteminių žiniu, KAS GI ESI TU IR KAIP TU GYVENI, kad galetume ir kitiems pasakyti net ir tai, ko savo gyvu ryšiu su tavimi patirti mes dar negalime, nes žinių trūkumas stabdo ir gyvo ryšio su tavimi patyrimą, o skubėjimas gimdo klaidžiojimus, kurie kainuoja labai brangiai DAUGELIUI.
Manoji valia,. kad būtų tavoji valia. Amen.
Po maldos dar pasėdėkite kelias minutes tyloje, tegu jūsų atsivėrusi siela klausosi Tėvo mokymo apie tai, kaip gi mums geriau augti savo tikruoju aš, kuris nusės į pasamonę.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2009-10-04 20:25:01
Mielieji, kviečiu jus į mūsų kolektyvinę pirmadienio komuniją (2009 12 07 – 22 val.) su Rojaus Trejybe ir tarpusavye. Šįkart pasimelskime už tuos mūsų sielos brolius ir seses, kurie nori eiti doros keliu.
Iš pradžių pagarbinkime Rojaus Trejybę. Tie iš jūsų, kurie dar negalite garbinti ir melstis savais žodžiais, skaitykite, tik labai nuoširdžiai, mano jums rašomas maldas.
--------------------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, ačiū tau už meile atveriamą vis labiau mano sielą, kuri trokšte trokšta garbinti tave, kad tu esi, ir kad tavoji meilė kuria gyvybės įvairias rūšis ir šitoji gyvybė taip pat pajunta tavąją meilę ir pati trokšta ja dalintis su kitais.
Aš garbinu tave, kad tu vedi mus po savo kūriniją, kad tik mes šviesėtume ir trokštume daugiau ją pažinti, kad ji mums taptų vis artimesnė, jog ir patys suprastume, kad ji yra draugiška ir mylinti, nes gyvean tavąja šviesa ir meile.
Aš garbinu tave, nes siela, prisipildžiusi tavosios meilės gyvų virpesių, tiesiog pati kyla ant sparnų ir garbina TAVE sklęsdama laisvame skrydyje, kuriame jos sparnus ir kelia tavosios meilės oro srovės.
Aš garbinu tave, kad tu, sukūręs tokią įvairiapusę gyvybę – materialią, sielos morontinę, ir dvasios dvasinę – pasirūpinai ir jos vystymųsi, pasirūpinai vis naujų patyrmų kaupimu meilės aplinkos kūrimui, drauge su tavimi, vis augančioje šviesoje, kuri TAU atsivėrusių sielų jau nebegąsdina savo ryškumu, bet uždega dar galingesniu troškimu pažinti tą ryškią šviesą ir ryžtingai žengti į ją, padedant ir kitiems ją išvysti SAVYJE IR APLINKOJE.
Aš garbinu tave, kad tu augini mus visus, ir kiekvieną, savajame glėbyje vis didesnės ir ryškesnės šviesos siekimu visų labui, o tuo pačiu ir savo labui, nes tik tu galėjai taip tobulai sumanyti, kad tavoji kūrinija prisipildo meilės tiek, kiek jos iš tavęs pasiima kiekvienas tavo vaikas ir kiek jos sugrąžina VISIEMS BE JOKIO IŠSKAIČIAVIMO IR VISIEMS VIENODAI, ir kiek šviesos jis paskleidžia pats prisigėręs iš tavęs.
Aš garbinu tave, kad tu vedi iš vidaus kiekvieną, ir vedi labai ryžtingai, visą laiką ragindamas nebijoti žengti dar vieną naują žingsnį, kur dar jis nežengė, ir žengti atsirėmus tik į tave, o ne į aplinką, bet tik į tave, nes aplinka keičiasi ir traukiasi, išduoda ir nusisuka, o TU – NIEKADA.
Aš garbinu tave iš meilės ir laisva valia, gauta iš tavęs. Manoji valia, kad būtų tavoji valia. Amen.
----------------
Po Rojaus Trejybės pagarbinimo dar pasėdėkite tyloje keletą minučių, tegu jūsų siela, dabar tokia atsivėrėrusi Rojaus Trejybei, geria jos meilės nektaro gyvus virpesius, o tada pereikite prue prašymų maldos.
------------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, ačiū tau už mūsų vis gilėjančius ir vis RYŠKESNĖS TAVOSIOS ŠVIESOS PATYRIMUS, kurie mums padeda žengti tavuoju meilės ir šviesoss gyvuoju keliu. Ačiū tau už pažadinimą mūsų ilgą laiką miegojusių sielų, kada mes net nesuvokėme, kad TU ESI MŪSŲ VIDUJE, ir tik tu mus vedi doros ir meilės keliu.
Šiandien aš pakviečiau savo sielos brolius ir seses pasimelsti už tuos mūsų sielos brolius ir seses, kurie nori žengti DOROS keliu, kai kurie net pradeda nedrąsiai juo eiti pirmuosius žingsnius, tik jie dar bijo aplinkos, kuri nėra jiems pritarianti, dargi priešingai, iš jų pasijuokianti ir priekaištaujanti, kad ne toks yra gyvenimo kelias, nes jis neduoda materialios naudos.
Aš, drauge su savo sielos broliais ir sesėmis, meldžiuosi už šituos savo sielos brolius ir seses, kad jie vis tik eitų šituo DOROS keliu, kuris ir veda į TAVO GILUMINĮ KELIĄ, KADA BŪSI ATRASTAS TU JŲ PAČIŲ VIDUJE, kad jie nepabijotų nei pašaipų nei savo pačių gyvulinio proto išvedžiojimų, kad toks kelias yra nenaudingas, nes neatneša materialios jokios naudos, todėl reikia derintis prie kitų užgožiant net ir savo sielos siekį siekti šviesos vis daugiau ir dorai.
Aš meldžiu tokiems mano sielos broliams ir sesėms daugiau ryžto ir drąsos, kad jie nebijotų žengti doros keliu, nes šitas kelias yra jiems nutiestas kaip pradinis laiptelis link tavo dvasinio kelio, kuris jiems dar yra nesuvokiamas ir akinantis, bet doros kelias juos jau vylioja, tik jie net ir juo dar bijo žengti, kada aplinka priešinasi net ir tokiam jų žengimui.
Aš meldžiu, kad net ir dabar tokie mūsų sielos broliai ir sesės pajustų mūsų meilės virpesių bangą, kuri jiems suteiktų padidintą impulsą neatsisakyti šito kelio kasdieniame gyvenime, bet jame parodyti pavyzdį kitiems jų sielos broliams kurie dar daugiau bijo tamsios aplinkos poveikio ir del to iš viso dar negalvoja apie jokį dorą gyvenimą, jį labiau prilygindami fantazijoms ir svajonems, kurių tikrovėje nebūna.
Aš meldžiu, kad mūsų sielos broliai ir sesės, kurie jau išdrįsta doros daigus demonstruoti net ir nedoroje aplinkoje, atrastų TAVE SAVYJE IR PAJAUSTŲ TOKĮ JŲ PAČIŲ SUSTIPRINIMĄ, KAD JŲ DABARTINĖ TAMSOS APLINKA NE TIK NUSTEBTŲ JŲ RYŽTU IR DRĄSA, BET IR PATI PRADĖTŲ TRAUKTIS, KADA ATSIRASTŲ IR KITŲ NORINČIŲ EITI DORO GYVENIMO KELIU.
Aš meldžiu, kad mūsų malda suteiktų stipresnę šviesą ir tų mūsų sielos brolių ir sesių pasąmonei, kad ir jie pradėtų rūpintis savo gyvenimo kokybine prasme, o ne tik materialia ir kiekybine prasme. Tai jiems suteiks KITOKIĄ IR GILESNĘ sampratą ir apie savo gyvenimo kelią drauge su TAVIMI.
------------------
Po maldos dar likite ramybės būsenoje keletą minučių ir klausykitės Tėvo mokymo, kaip eiti gyvuoju JO DOROS IR MEILĖS KELIU VISŲ LABUI.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2009-12-06 10:20:15
Mielieji, šįkart kviečiu jus į mūsų pirmadienio (2009 09 28 – 22 val.) koletyvinę komuniją už gilesį kūrinijos pažinimą, be kurio mes negalime augti dvasiškai.
Kas dar negalite garbinti ir melstis savais žodžiais, skaitykite mano jums rašomas maldas, tik labai nuoširdžiai skaitykite.
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motna-Sese, aš garbinu tave, nes tu suteiki sielai atsivėrimą, ir net pačią nuostabiausią dovaną – gyvybę – dėl to ir siela gali atsiverti ir garbinti tave.
Aš garbinu tave, kad tavoji kūrinija yra pilna energijos ir meilės, gailestingumo ir teisingumo, tarnavimo-gėrio kūrimo visų labui ir šviesos, tiesos ir grožio, ir siela trokšta pati patirti ir grožį, ir tiesą tavojoje meilėje.
Aš garbinu tave, kad tik tavo dėka siela vis labiau tvirtėja ir AUGA savo atsivėrimu tau ir kūrinijos pažinimu aplinkui, ir visame kosmose.
Aš garbinu tave, kad tu sielą pildai naujais patyrmias, kurie tik patvirtina, ką ji sužino iš Urantijos Knygos epochinio apreiškimo ir kitų apreiškimų, ką ji pati patvirtina, kad apreiškimų teiginiai ir tiesa tampa jai savais ir suvokiamais kaip savo šviesa ir tiesa, gauta iš aukštesnių brolių ir sesių dvasioje, kad ją stiprintų ir padėtų jai pažinti kūriniją.
Aš garbinu tave, kad tu vedi kiekvieną sielą jai skirtu meilės ir tiesos keliu, tačiau visada šitame kelyje tu esi numatęs gilesnį kūrinijos STUDIJAVIMĄ IR PAŽINIMĄ, kad siela, pavirtusi į amžinąją dvasią, galėtų, ir toliau, žengti pas tave į savo NAMUS ROJUJE, o nepažindama kūrinijos jis liktų akla ir bejėgė, pakeliui pas TAVE, nes negalėtų suprasti TAVOSIOS VALIOS, O TUO PAČIU IR JOS VYKDYTI IŠ MEILĖS.
Aš garbinu tave, kad tu kiekvienam iš mūsų suteiki savosios kūrinijos supratimą ir patyrimą, kiek tau atsivėrusi siela sugeba pati pasiimti iš TAVĘS; IŠ URANTIJOS KNYGOS, IŠ JĖZAUS KRISTAUS APREIŠKIMO KALBU JUMS VĖL, IŠ TAVO MOKYMŲ, ir jais vadovautis kasdien ir visur.
Aš garbinu tave, kad tu esi manyje ir vedi mane iš vidaus, kad tik nesustočiau šitame tavo gyvajame kelyje, o vis daugiau ir giliau pažinčiau ir tave, ir kūriniją.
Po Rojaus Trejybės pagarbinimo dar pasėdėkite kurį laiką tyloje, tegu jūsų atsivėrusi siela geria Rojaus Trejybės meilės gyvus virpesius, o tada pereikite prie prašymų maldos.
--------------------------------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, ačiū tau už tokį nuostabų meilės vedimą iš vidaus, kad mes dalyvaujame šioje kolektyvinėje dvasinėje komunijoje, kad mes galime geriau pažinti ir tave, ir kūriniją per mūsų atsivėrusių tau sielų patyrimą.
Šįkart mes meldžiame vis gilesnio tavosios kūrinijos pažinimo, kurį gauname tiek iš bendravimo su tavimi, iš tarpusavio bendravimo, tačiau ypatingai jo pasisemiame iš Urantijos Knygos EPOCHINIO apreiškimo, iš Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, iš tavo mokymų, kada mes juos pradedame studijuoti atsivėrusia siela ir nuosekliai, susimąstydami ir pažvelgdmai į gilumines prasmes, perteikiamas šituose apreiškimuose.
Mes meldžiame, kad mūsų sielos augimas stiprintų ir jos ryžtą vis giliau ir nuosekliau studijuoti šiuos šviesos šaltinius, kad jie mūsų suvokimą apie TAVE išplėstų, kaip gi tu veiki tarp mūsų ir net mūsų viduje, kaip gi veikia tavoji Apvaizda mūsų, ir visų, labui, kad mes tiesiogine prasme pradėtume patirti, jog žinios apie TAVE, ir kūriniją, yra gyvos ir būtinos sielos atsiskleidimui ir augimui, kaip augalui būtinas materialus vanduo.
Mes meldžiame, kad mūsų gyvas dvasinis ryšys su tavimi mus pripildytų gyvąja tavo meile, kuri taptų sielos varomąja jėga studijuoti tavo, ir jau dabar ir mūsų, kūriniją, ir visą jos dvasinę šeimą, iš Urantijos Knygos epochinio apreiškimo, nes be šitų žinių mes negalėsime žengti toliau į priekį tiek, kiek tu esi numatęs, kad mes žengtume dar šitame pasaulyje.
Mes meldžiame mūsų ATSIVĖRUSIOMS SIELOMS TAVOSIOS ŠVIESOS IR SUVOKIMO, KAS ESAME KŪRINIJOJE MES, KIEKVIENAS, IR KOKIA YRA MŪSŲ ATEITIS JOJE VEIKIANT VISŲ LABUI SU KITAIS MŪSŲ BENDRAMINČIAIS SIELOS BROLIAIS IR SESĖMIS TIEK URANTIJOJE, TIEK PER ATEITIES KELIONĘ NAMO Į AMŽINYBĘ ROJUJE.
------------------
Po maldos dar likite kelias minutes ramybės būsenoje, tegu jūsų siela klausosi Tėvo mokymo apie kūrinijos geresnį pažinimą net ir dabar.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2009-09-27 14:17:33
Mielieji, kviečiu jus prisijungti prie mūsų bendros kolektyvinės pirmadienio (2010 04 12- 22 val.) maldos už Tėvo atradimą savyje.
Iš pradžių pagarbinkime mūsų mylimą Rojaus Trejybę. Jeigu jums dar sunku garbinti savais žodžiais ar mintimis, pasinaudokite mano maldomis, tik jas skaitykite atvira širdimi.
-----------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, aš garbinu tave, kad tu esi pats galingiausias ir visaapimantis Šaltinis ir Centras, laikantis visą kūriniją savajame glėbyje, bet vis vien pasieki kiekvieno iš mūsų sielą, kada tik mes tau atveriame savo širdį, nes būtent tu esi mums, kiekvienam, padovanojęs savo dalelę, savo dvasią, kuri yra gyva, ir veikia mūsų gyvą sielą iš vidaus.
Aš garbinu tave, nes be tavęs niekas nepajaustų ir nepamatytų jokio grožio ir gėrio, nejaustų meilės. Net ir mūsų Sūnus Kūrėjas- Jėzus. Ir jis gauna lygiai tą pačią meilę iš tavęs, kaip ir visi mes. Ir būdamas tarp mūsų, prieš tu tūkstančius metų, žmogiškuoju pavidalu, jis taip pat gavo tą pačią tavo meilę, kaip ir kiekvieną akimirką dabar. Ir per visą amžinybę ateityje taip pat jis ir mes gausime tą pačią tavo meilę – gyvą ir virpesiais mums teikiamą
Aš garbinu tave, kad tu esi meilės Šaltinis ir Centras ir ją lieji visai kūrinijai, ir vien tik tavosios meilės dėka kūrinija yra gyva, nes tik ją patiriantis tvarinys ir pats trokšte trokšta ja dalintis su visais, ir su visais vienodai, kad tik kūrinija vis labiau pildytųsi gyąja meile, nuspalvinta kiekiveno unikaliais asmeniniais patyrimais; ir tuo ji šviesėtų ir dvasingėtų, kada kiekvienas veikia visų labui.
Aš garbinu tave, kad tik tavo dėka mes visi pajuntame tave, esantį gyvą ir realų mūsų pačių viduje, per tavosios dvasios vedimą ir veikimą mūsų viduje, kada patys atsiveriame tau visa savo sielos gelme.
Aš garbinu tave, kad tik tu esi visus virpesius sugeriantis ir amortizuojantis, jeigu tie virpesiai prasilenkia su tavo meile, o mums vis tiek lieji tą pačią savo begalinę meilę.
Aš garbinu tave savo laisva valia, gauta iš tavęs ir garbinu iš meilės tau ir visai kūrinijai, kuri vis labiau tampa ir mūsų kūrinija.
Po pagarbinimo dar pasėdėkite tyliai, kad jūsų siela prisigertų gyvų meilės virpesių ir pati imtų jausti juos dar labiau. O tada pereikite prie prašymų maldos, kad vis daugiau mūsų sielos brolių atsivertų Tėvui, ir Jį atrastų savyje.
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese,, aš nuoširdžiai dėkoju tau, kad mūsų sielos vis labiau atsiveria, kad mes susivienytume dvasioje šitoje pirmadienio naktinėje maldoje, nors savo fiziniais pavidalais, materialiu kūnu, esame ir toli vienas nuo kito.
Aš meldžiu tave, kad mes patys, visi, ir kiekvienas, pajustume mūsų pačių viduje Tavo veikimą, mylimas Tėve, Tavo veikimą per Tavo dvasią – Minties Derintoją – ir per šitą pojūtį mūsų siela patirtų tokią nuostabią palaimą viduje, kad ji vis labiau ir labiau trokštų šitą palaimą patirti savyje kuo ilgiau ir kuo dažniau. Tik toks GYVAS patyrimas mūsų sielai suteikia pasitikėjimo tavo pasiūlytu keliu – atsiverti Tau ir atrasti Tave SAVYJE, kad SIELA gyventų ir veiktų palaimoje su Tavimi ir jausdama Tavo veikimą savo vidujje.
Aš meldžiu savo visiems sielos broliams ir sesėms nuolatinio ryšio su Tavimi, mylimas Tėve, nes šitą ryšį, GYVĄ ryšį, užmegzti skatina ir mūsų Sūnaus Kūrėjo, daugumai iš mūsų sielos brolių ir sesių žinomo tik Jėzaus iš Nazareto žemiškuoju vardu, dvasios – Tiesos Dvasios – veikimas, ir Visatos Motinos Dvasios dvasios – Šventosios Dvasios – veikimas, kuris nukreiptas į tai, kad tik mums palengvintų Tavęs, mylimas Tėve, atradimą savyje, kad mes siektume užmegzti šitą gyvą ryšį su Tavimi ir galiausiai, kad GIMTUME IŠ DVASIOS nebeturėdami jokios baimės, tik Tavo meilę savyje. Tai ir paliudija mūųs NAUJĄ GIMIMĄ TAME PAČIAME KŪNE – TAVO SŪNAUS AR DUKROS GIMIMĄ, KURIS SKIRTAS GĖRIO BENDRAKŪRIMUI SU TAVIMI VISŲ LABUI IR IŠ MEILĖS TAU IR VISIEMS. Šitas gyvas gimimas triansformuoja charakterį, o iki tol buvusį negyvą tikėjimą paverčia GYVU ĮTIKĖJIMU, KURIS IR SKATINA BE PRIEVARTOS, BET MEILĖS GALIA SIELĄ – GYVĄ SIELĄ – PASITIKĖTI TAVIMI IR TAVUOJU VEDIMU IŠ VIDAUS IR SAVUOJU ŽINGSNIU IŠORĖJE.
Dabar aš meldžiu, kad mano sielos broliai ir sesės, kurie yra kupini nerimo ir baimės, atsivertų ir atrastų Tave, Mylimas Tėve, savyje, ir patys patirtų kokybinius pasikeitimus savo sieloje. Aš meldžiu tokios nuostabios tikrovės patyrimo visiems, kurie dar jo nepatyrė, o tiems, kurie jau patyrė, kad ją patirtų dar giliau LABIAU ATSIDUODAMI TAVAJAM VEDIMUI IR GARBINDAMI ROJAUS TREJYBĘ..
Aš meldžiu, kad mano sielos broliai ir sesės net ir šitos maldos atsivėrimo metu pradėtų jausti TAVO GYVĄ veikimą jų viduje, kad jie patikėtų tokiu PATYRIMU, kaip realiu, o ne savo susigalvotu ir neegzistuojančiu realybėje. Tegu šitoji malda juos sustiprina Tavęs ieškojimuose SAVYJE, O NE BAŽNYČIOSE AR VADINAMOSE ŠVENTOSE VIETOSE, NES TU VISAS PRIEMONES SUTEIKIEI IŠ SAVĘS IR PATALPINAI Į MŪSŲ – KIEKVIENO VIDŲ – IR ASMENYBĘ, IR TAVO DVASIĄ MINTIES DERINTOJĄ – o papildomam palengvinimui Sūnus Kūrėjas-Jėzus dar suteikė ir savo Tiesos Dvasią, o Vietinės Visatos Motina Dvasia – savo Šventąją Dvasią, kad tik mums būtų lengviau ATRASTI TAVE SAVYJE.
Aš meldžiu savo sielos broliams ir sesėms didesnio ryžto siekti šitokio nuoširdaus atsivėrimo kasdien, kuris juos ir atves į Tavęs atradimą jų pačių viduje.
Manoji valia, kad būtų Tavoji valia. Amen.
Po prašymų maldos pasėdėkite tyloje keletą minučių, kad jūsų siela klausytųsi Tėvo mokymo, suteikiamo sielai be perstojo.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2010-04-11 19:54:45
Mielieji, kviečiu jus šikart į mūsų pirmadienio (2009 09 21 – 22val.) kolektyvinę dvasinę komuniją už mūsų visų žvelgimą į aplinką Tėvo-Rojaus Trejybės žvilgsniu.
Iš pradžių pagarbinkime Rojaus Trejybę. Kam ją garbinti savais žodžiais ar mintimis dar sunku, skaitykite mano jums rašomas maldas, tik skaitykite atsivėrusia siela, nuoširdžiai, kad pajaustumėte garbinimo žodžių vidinę pilnatvę, ne tik jų išorinę reikšmę, nusakomą tų žodžių apibūdinimu, vien tik ką jie reiškia.
------------------------------------------------------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, aš garbinu tave, kad tu suteiki mano sielai, atsivėrusiai tau, tokį nuostabų laisvą skrydį, kad ji nori patirti šį skrydį vis giliau ir daugiau.
Aš garbinu tave, kad tik tavoji gyva meilė užlieja mano atsivėrusią sielą, ir ji patiria tavo gyvą buvimą savo viduje ir šituo buvimu vis labiau ir labiau pasitiki.
Aš garbinu tave, kad tu vedi mus visus į savo Amžinąją gyvenamąją buveimę ir mūsų likimą, numatytą mums tavo, ROJŲ, visos kūrinijos geografinį centrą, kad mes galėtume vis labiau ir labiau apimti visą kūriniją tavuoju meilės išsiliejimu vienų kitiems ir visiems, ir žvelgti į visus net ir taip, kaip žvelgi tu, iš vidaus į išorę, o ne iš išorės į vidų, kaip žvelgiame į aplinką, į visatas, į kosmosą, ir joje esančią tokią gausią ir įvairią gyvybę dabar.
Aš garbinu tave, kad tik tavasis meilės ir šviesos žvilgsnis išvaduoja sielą, atsivėrusią tau, iš bet kokių baimės ir nepasitikėjimo suvaržymų, kada ji vis labiau ir stipriau pajunta tavo vedimą ir jos pačios viduje, ir šitam vedimui vis labiau atsiduoda ir vis stipriau pasitikiki TAVIMI.
Aš garbinu tave, kad tavoji gyvoji ir varomoji jėga pasireiškia pačiais švelniausiais ir subtiliausiais impulsais pačioje sieloje, tačiau šitie gyvi meilės virpesiai sielą paverčia ryžtinga ir išmintinga, drąsia ir supratinga, kad ji pati trokšte trokšta dalintis savo patyrimu su Tavimi, Tavyje, ir jaučiant Tave savyje su visais savo sielos broliais ir sesėmis, iš meilės jiems visiems ir jų visų dvasingėjimo labui.
Manoji valia, kad būtų tavoji valia.Amen.
--------------------------------------------------
Po garbinimo dar pasėdėkite keletą minučių ramybės būsenoje, tegu jūsų, dabar taip atsivėrusi, siela geria Tėvo-Rojaus Trejybės meilės gyvus nektaro virpesius, kad ji pati striprėtų ir augtų. O tada pereikite prie prašymų maldos.
-------------------------------------------------------------------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, ačiū tau už visus patyrimus, kokius tik patyrėme iki šios akimirkos, ir ką patiriame šitos mūsų kolektyvinės dvasinės komunijos metu, nors ir būdami toli vienas nuo kito savo fiziniu pavidalu, bet tavosios dvasios apjungti į nuostabų kūrinijos audinio raštą su visais mūsų sielos broliais ir sesėmis, serafimais, ir Tarpinėmis Būtybėmis, kurios irgi dalyvauja mūsų garbinimo maldoje.
Mes meldžiame tave labai neįprasto mums žvilgsnio – TAVOJO ŽVILGSNIO į visą kūriniją, į visą kūrinijos dvasinė šeimą.
Tavasis žvilgsnis visada žvelgia iš Tavojo VIDAUS, IŠ TAVOJO ASMENS – TĖVO ASMENS, AMŽINOJO SŪNAUS-MOTINOS-BROLIO ASMENS, IR BEGALINĖS DVASIOS-MOTINOS-SESĖS ASMENS žvelgiant iš Rojaus – visos kūrinijos GEOGRAFINIO centro.
Mes tokiu žvilgsniu tiesiogine prasme pažvelgsime tik pasiekę savo likimą – TAVE ROJUJE – tačiau ir dabar mes meldžiame mums didesnio panoraminio žvilgsnio į kosminę erdvę, pilną planetų, ir gyvybės, mes meldžiame, kad mūsų žvilgsnis vis platėtų, apimdamas vis didesnius ir platesnius kosminės tikrovės milžiniškus plotus, kad į juos mes savo meilę, kuri mus pasiekia iš TAVĘS, siųstume kiekvienam savo sielos broliui ar sesei, kiekvienai gyvybės rūšiai, kiekvienai energijos pasireiškimo formai, atitinkančiai tavo numatytą evolicijos planą visai kūrinijai.
Mes meldžiame, kad mūsų žvilgsnis pakiltų virš šitos mūsų planetos, Urantijos, kad jis pažvelgtų į ją iš viršaus, matydamas, kur reikalinga mūsų pagalba, kokiame pasaulio krašte yra daug skausmo ir kančios, stichinių nelaimių ir baimės, kad mes galėtume per akimirką nusiųsti savo meilės nuraminančius gyvus virpesius, ir juos pajaustų mūsų sielos broliai ir sesės, atsidūrę ypač sunkiose sąlygose.
Mes meldžiame, kad šitokiu vis didesnės mūsų planetos, ir net kosminės visatos, visumos matymo žvilgsniu mokytumės žvelgti kuo dažniau, ir net kasdien, kad mūsų sąmonė plėstųsi savuoju žvilgsniu aprėpdama dabar neaprepiamus jos horizontus, nes jos niekas nemokė žvelgti Tavuoju, ir MUMS KOKYBIŠKAI NAUJU, žvilgsniu į visą kūriniją.
Mes meldžiame, kad šitoks mūsų žvelgimas vis labiau stiprėtų ir jo poveikis augtų mūsų vis stipriau atsiveriančioje sieloje, kad ji pati pajustų POREIKĮ TOKIAM ŽVILGSNIUI.
Po maldos dar pesėdekite kelias minutes ramybėje, tegu siela, dabar tokia imli Tėvo mokymui, iš vidaus ir klausosi mokymo apie mūsų naują žvilgsnį.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-09-20 09:57:09
Mielieji, kviečiu jus į mūsų bendrą pirmadienio (2009 09 14 – 22 val.) komuniją už mūsų didesnį Tiesos pojūtį, kurio taip stinga mūsų sieloms.
Pirmiausia pagarbinkime Rojaus Trejybę.
Kas dar negalite jos garbinti ir melstis savais žodžiais, ar mintimis, skaitykite, TIK LABAI NUOŠIRDŽIAI, mano jums nuolat rašomas maldas.
------------------------------------------------------------------------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, aš garbinu tave, kad augini mane, kaip ir visus savo vaikus, TIESOJE, ir vien tik meilės gyvais virpesiais maitindama.
Aš garbinu tave, kad mano siela ima tvirtėti ir džiaugtis savo tvirtėjimu, kada ji pažvelgia į savo praeitį, neseną praeitį, ir kada ji mato, koks MILŽINIŠKAS ŠVIESOS LANGAS Į KŪRINIJOS TIKROVĘ YRA ATVERTAS JOJE TAVO DĖKA.
Aš garbinu tave, kad tavoji Tiesa viešpatauja kūrinijoje, nes tik ji yra kūrinijos Tikrovė.
Aš garbinu tave, nes tave mylinti siela pati junta potraukį garbinti tave, nes į tave panašėjanti siela diena iš dienos žvelgia vis gilesniu tavosios Tiesos žvilgsniu, ir pati pajunta, jog be tiesos ji nebegali gyventi, net savo kasdenio gyvenimo.
Aš garbinu tave, kad tavoji tiesa atsiveria sielai pačiai siekiant išlikti tavosios Tiesos skleidėja savyje ir išorėje.
Aš garbinu tave, kad tavoji Tiesa yra tavo atspindys sielos nuoširdžiame ir kupiname tavosios meilės veikime visumos labui, net ir taip, kaip tu veiki visumos labui būdamas Tiesos Šaltinis ir Centras AMŽINYBĖJE.
Aš garbinu tave, kad tu esi ir esi GYVAS MANYJE, KAIP IR VISUOSE KITUOSE MANO SIELOS BROLIUOSE IR SESĖSE IŠ MEILĖS IR LAISVA VALIA.
Aš garbinu tave iš meilės taip pat, kaip ir tu kurį gėrį mums visiems irgi iš meilės. Ir kuri Tiesoje ir vardan mūsų didesnio tavosios Tiesos suvokimo ir atspindėjimo.
Po Rojaus Trejybės pagarbinimo, dar pasėdėkite tyloje, tegu jūsų atsivėrusi siela dabar mėgaujasi palaimos būsena ir gyvo ryšio su Rojaus Trejybe ramybe. O tada pereikite prie prašymų maldos.
---------------------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, ačiū tau už visus mano, ir visų mūsų, patyrimus, nes tik tu žinai, tobulai žinai, ko mums reikia, kad panašėtume į tave, kad vis labiau atsigręžtume į tavo Tiesą tavojoje Meilėje.
Šįkart mes meldžiame visiems savo sielos broliams ir sesėms, kur jie bebūtų, Lietuvoje, Anglijoje, Australijoje, Vokietijoje, Afrikoje, Amerikoje, ar kur nors džiunglėse, net ir paimti į kitų sielos brolių nelaisvę įkaitais, meldžiame jiems didesnio TAVOSIOS TIESOS POJŪČIO SAVO SIELOJE.
Mes meldžiame visiems savo sielos broliams ir sesėms tavosios Tiesos suvokimo, kokį mums diktuoja ir kokio moko tavo, mylimas Tėve dvasia – Minties Derintojas – ir mūsų Sūnaus Kūrėjo-Jėzaus Tiesos Dvasia. Būtent jų dėka mes ir turime alkį TIESAI ir jos ieškojimui tiek išorėje, tiek viduje.
Mes meldžiame, kad tiesa taptų pagrindu kiekvienai atsivėrusiai tau sielai, ir tik tiesos nuoširdžiu ieškojimu siela augtų ir tvirtėtų, kada jis be jokios baimės, vien tik tavo meilės gyvų virpesių vedama, ji nebijotų plėsti tiesą savyje ir matyti ją giliau išoprėje, kad siela visada jaustų, kad tiesa yra auganti ir besikeičianti gilėjimo ir plėtimosi prasme, kad siela nebijotų augančios tiesos ir jos nuoširdžiai siektų, kad ji vaduotųsi ir sustingdytos ir negyvos tiesos sulenkto šešėlio, kuris iš pačios sielos nereikalauja jokio augimo, jokio didesnio tiesos ieškojimo, bet laiko sielą įkalintą praėjusių kartų tiesos suvokimo akimirkoje.
Mes meldžiame, kad tiesa sielai taptų gyvu siekiniu ir gyvu ieškojimu, kaip ji galėtų tave pažinti vis augančios tavosios tiesos kontekste, ir pati patirtų, ir kitiems paliudytų, kad tik tiesa ir tesudaro tavąją tikrovę, ir tik tavęs bijančios sielos nusigręžia nuo tiesos ir stabdo žmonijos šviesėjimą ir augimą taip, kai esi sumanęs TU.
Po maldos dar pasėdėkite tyloje, ir tegu Tėvas moko sielą, tokią jam atsivėrusią, didesnio tiesos pažinimo ir patyrimo.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2009-09-13 10:08:13
Mielieji, šįkart kviečiu jus į mūsų pirmadienio kolektyvinę komuniją (2009 11 16 – 22val.) su Rojaus Trejybe ir tarpusavyje už geranorišką požiūrį į kitus sielos brolius ir seses jau pažengusius ant aukštesnio dvasinio laiptelio, kad neniekintume jų aukšttesnio lygio, kuris yra realus.
Kas dar negalite garbinti ir melstis savais žodžiais, skaitykite parašytas jums mano maldas, tik skaitykite nuoširdžiai.
----------
Mylimas Tėve, mylimas Amžinasis Sūnau-Kūrinijos Motina-Kūrinijos Broli, mylima Begaline Dvasia-Kūrinijos Motina-Kūrinijos Sese, aš garbinu tave, kad tu esi Rojaus Trejybė ir esi DVASIOJE VIEna, nors ir esi TRIJUOSE ASMENYSE, ir tokio dvasios vienovės požiūrio mokai ir mus.
Aš garbinu tave, kad tik tavo dėka mano siela pradėjo žvelgti KOSMINE ĮŽVALGA Į VISĄ KŪRINIJĄ, NE TIK Į APLINKĄ, kuri yra betapiškai aplink mane; ji pradėjo žvelgti TAVUOJU ŽVILGSNIU – IŠ KŪRINIJOS VIDURIO Į JOS IŠORĘ.
Aš garbinu tave, nes tik tu, savo gyvais meilės virpesiais pažadini sielą tokiam skrydžiui, kad ji dabar atsidžiaugti negali pati jausdama save pilnateise tavosios kūrinijos šeimos dalele, tavuoju vaiku. Tavo sūnumi, kuris trokšte trokšta dar didesnio susiliejimo su tavimi ir gėrio skleidimo visiems iš meilės ir laisva valia. Ir tai yra TAVO DĖKA.
Aš garbinu tave, nes tavoji gyva meilė mano sielai atvėrė giluminį ir nuoseklų suvokimą, kokia yra manosios sielos-dvasios vieta kūrinijoje ir koks jai skirtas vaidmuo šviesinant visą kūrinija, kada ji šviesina pati save ir tą šviesą atiduoda kitiems, kad ir jiems būtų šviesiau.
Aš garbinu tave, kad tu vis stipriau ir tvirčiau vedi mane iš vidaus, jog mano siela vis labiau ir tvirčiau pasitiki šituo GYVU vedimu ir GYVU ryšiu su tavimi, nes savo patyrimi ji patvirtina visų tavo pastangų teisingumą stiprinant mano sielą ir raginant nieko nebijoti šitame kelyje, nes TU esi mano VIDUJE.
Aš garbinu tave, nes sielai, kuri yra atsivėrusi tau, gera tave garbinti ir jai kyla vis didesnis troškimas šitą gyvą komuniją pratęsti ir palaikyti vis dažniau ir dažniau net ir tą pačią dieną, net ir ne vieną kartą pagarbinus, vėl trokšta siela garbinti.
Aš garbinu tave, nes siela nebegali negarbinti. Manoji valia, kad būtų tavoji valia. Amen.
------
Po Rojaus Trejybės pagarbinimo dar pasėdėkite tyloje kurį laiką, tegu jūsų atsivėrusi siela geria Rojaus Trejybės meilės nektarą, o tada pereikite prie prašymų maldos.
-------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, ačiū tau už visus mano patyrimus iki šios akimirkos, ir už tai, ką patiru dabar šitos gyvos ir kolektyvinės komunijos metu.
Šįkart aš pakviečiau savo sielos brolius ir seses pasimelsti už geranorišką požiūrį į tuos, kurie jau pasiekė aukštesnį dvasinio vystymosi laiptelį, kad į juos būtų žiūrima GERANORIŠKAI, O NE TAIP, KAIP DABAR, su priekaištais ir kaltinimais, kurie visi yra ne tik nepagrįsti, bet visiškai akli.
Neseniai, tu, mano mylima Begaline Dvasia-Motina-Sese, mums suteikei mokymą apie patyrimą, ir jame pasakei, kad tas, kuris stovi ant žemesnio dvasinio laiptelio negali vertinti ant aukštesnio laiptelio stovinčiojo veiksmų, kaip mokinys negali vertinti mokytojo, nes jis DAR NEGALI suvokti TO AUKŠTESNIO LAIPTELIO PRASMES. Todėl ir ši mūsų malda yra skirta tiems, kurie dar nestovi ant aukštesnio laiptelio, bet jau vertina stovinčius ant jo mūsų sielos brolius ir seses, ir vertina nesuvokdami jų veiksmų prasmės, dėl to sujaukia darną ir tvarką. Aš meldžiu, kad tokie mūsų sielos broliai ir sesės taptų GERANORIŠKI ATSIVERDAMI TAU, KAD JIE ATRASTŲ TAVE SAVYJE, IR TADA PATYS SUVOKTŲ, KAD ŠITOKS AUKŠTESNĖS ŠVIESOS IŠKRAIPYMAS VEDA ATGAL Į TAMSĄ, ir dėl to jie ir patys BIJO AUGTI, o tada neaugdami patys, vertina klaidingai tuos, kurie trokšta augti, deda nuoširdžiais ir kasdienes tam pastangas, ir auga nepalyginamai sparčiau negu augo iki tol, ir nesupratimas ir nesusikalbėjimas tada tik auga.
Aš meldžiu, kad mūsų sielos broliai, kurie šitaip augti dar nenori ar nedrįsta, netrukdytų tiems, kurie šitaip augti ne tik trokšta, bet ir auga, ir meldžiu, kad nenorintys ar nedrįstantys dar šitaip augti skaitytų jau ant aukštesnio laiptelio stovinčių jų sielos brolių ir sesių mokymus GERANORIŠKAI, o ne su neigiama nuostata, nes jie šitaip ir sau dar labiau užkerta kelią AUGTI.
----------
Po maldos dar pasėdėkite keletą minučių tyloje, tegu jūsų siela klausosi Tėvo mokymų apie tai, kaip geranoriškai žvelgti į tuos, kurie jau stovi ant aukštesnio dvasinio laiptelio.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2009-11-15 14:41:28
Mielieji, šįkart jus kviečiu į mūsų pirmadienio (2009 09 07 – 22 val.) kolektyvinę komuniją už pasąmoninės baimės nuraminimą, nes būtent ji neleidžia žmogui gyventi atsivėrus Tėvui ir turint sveiką kūną.
Iš pradžių pagarbinkime Rojaus Trejybę. Kuriems tą daryti savais žodžiais sunku, skaitykite, tik nuoširdžiai, mano jums rašomas maldas.
--------------------------------------------
Mylimas Tėve. Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, aš garbinu tave, kad tu esi ir kad sukūrei visą kūriniją, o joje gyvvybę, ir net visą mūsų kūrinijos šeimą.
Aš garbinu tave, kad tavoji kūrinija užkariaujama ne stipresnės fizinės galios jėga, bet meilės dvasinės energijos įtikėjimu ir gėrio darymu visų labui.
Aš garbinu tave, kad tavoji meilės gyvų virpesių banga išjudina kiekvieną tau atsivėrusią sielą ar dvasią ir tik šitoji jėga sugeba įveikti bet kokias jai iškylančias kliūtis ir veikti prasmingai visos kūrinijos labui, o tuo pačiu ir savo labui.
Aš garbinu tave, kad kiekvienas tavosios, O DABR JAU IR MŪSŲ, kūrinijos šeimos narys kaupia patyrimą ir jo dėka sau patvirtina, kad šitoji kūrinijos dalis, kur jis veikia ir myli, yra tik mažytė dalelė to kelio, kuris laukia amžinybėje, ir taip bus per visą amžinybę.
Aš garbinu tave, kad tu, ir tik tu mus mokai tobulėjimo, kokį ir esi ne tik numatęs kiekvienam iš mūsų, bet ir suteiki visas galimybes ir priemones, kad jį mes pasiektume ir stovėtume tavo akivaizdoje pačiame Rojuje, TAVOJOJE GYVENAMOJOJE BUVEINĖJE IR MŪSŲ LIKIME – kūrinijos centre.
Aš garbinu tave iš meilės ir laisva valia, gauta iš tavęs. Manoji valia, kad būtų tavoji valia. Amen.
-----------------------------
Po Rojaus Trejybės pagarbinimo dar pasėdėkite tyloje, tegu jūsų dabar tokia atsivėrusi siela geria Rojaus Trejybės meilės gyvą nektarą, o tada pereikite prie prašymų maldos.
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, ačiū tau už kiekvieną patyrimą, sukauptą iki šiol, ir už šitos pačios akimirkos patyrimą. Šįvakar mes koletyvinės dvasinės komunijos metu meldžiamės už tai, kad nurimtų kiekvieno iš mūsų pasąmoninė baimė, kuri neleidžia žmogui tapti laisvu ir tikru tavo sumanytu mylinčiu sūnumi ar dukra.
Mes meldžiame, kad pasąmoninė baimė, kuri yra VIENINTELĖ KLIŪTIS, kurios iki šiol žmogus taip ir nesugebėjo pašalinti savo viduje, kad išsivaduotų ir mitų, ritualų, negyvų dogmų, tamsos, blogio ir ligų, nusikaltimų ir karų, apgaulės ir melo, savanaudiškumo ir siekimo valdžios tik sau, susvetimėjimo ir pragmatiškumo, nes visus šituos neigiamus jo gyvenimo aspektus ir charakterio pasireiškimo bruožus diktuoja vien tik pasąmoninė baimė. Vien tik ji suvaržo žmogaus polėkį nuo pat vaikystės, kada tėvai-gimdytojai pradeda auklėti savo atžalas remdamiesi savo tėvų-gimdytojų patyrimu, kuris visiškai netinka dabar, kada tarp mūsų yra ŠVIESA, perteikta apreiškimų pavidalu, ir aiškina mums, kad ne tamsa turi vyrauti kiekvieno vaikelio širdutėje, bet Tėvo meilė, kuri yra GYVA. Ir mūsų PATYRIMAS TĄ PATVIRTINA.
Bet gimdytojai savo atžaloms tokių dalykų neaiškina, nes jiems jų neaiškino jų gimdytojai, todėl jie ir užaugo tamosoje, ir savo atžalas augina taip pat tamsoje, nors jiems linki GERO, bet daro BLOGA.
O tamsa tik gimdo naujus prietarus, naujas dogmas, ir naują ir dar didesnę pasąmoninę baimę, kurią naujoje kartoje dar sunkiau įveikti, nes vidinis baimės pojūtis stiprinimas nepriklausomai nuo išorinės civilizacijos pasiekimų, kurie toli pažengė pirmyn į šviesą, tačiau pasąmoninės baimės tamsos pagrindu vystydami išorinį pasaulį, kad jis būtų geresnis tik SAU, BET NE VISIEMS.
Tada ir atsirado pasąmoninės baimės pasireiškimo pasekmė – valstybių siekimas viešpatauti, kad tik jas kiti vadintų stipriomis ir jų bijotų; kad tik ekonomika būtų stipresnė, nors jai pasiekti aukštesnį lygį tegu ir būtų išnaudojamas žmogus net paminant jo orumą; kad gamtos turtai būtų naudojami net ir galimo žmonijos susinaikinimo kaina; ir visa tai vyksta kasdieniame gyvenime, ir dabar, ir visame pasaulyje, ir tai vyksta dėl pasąmoninės baimės milžiniško poveikio.
Mes meldžaime, kad mūsų meilės virpasiai, kurie yra gyvi ir pasiekia mus iš Tavęs, taip pat pasiektų ir dar papildomai iš mūsų, visus mūsų sielos brolius ir seses, kurie šiandien yra pasąmoninės baimės vergovėje, nors jie patys net šito nesuvokia, dėl to serga įvairiomis ligomis, nes gyvena ne tavosios meilės skleidimo visiems gyvenimą, daro nusikaltimus prieš savo sielos brolius ir seses, prievartauja, ir net žudo kitus savo sielos brolius ir seses, kuriuose taip pat gyveni TU. Šituo pačiu jie žudo ir TAVE, kurio NUŽUDYTI NEĮMANOMA.
Tačiau jų pasąmoninė baimė užtemdo jiems gyvą ryšį su tavimi ir dėl to jie eina prieš tave, nors bažnyčioje gali būti ir dažni svečiai, tačiau ritualai ir negyvos bažnytinės dogmos jų sielos neišlaisvina iš jų pačių pasąmoninės baimės, todėl jie yra savanaudžiai ir skriaudžia kitus savo sielos brolius ir seses ir tą daro vien tik dėl pasąmoninės baimės buvimo. Ir tai yra toji milžiniška galia, kuri veda žmoniją tolyn nuo TIESOS IR ŠVIESOS, NES JOJE NĖRA TAVO, MYLIMAS TĖVE, IR TROJAUS TREJYBĖS MEILĖS GYVŲ VIRPESIŲ.
Mes meldžiame tave mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, tavosios meilės gyvų virpesių, kad mūsų sielos jų prisipildytų dar daugiau, tau atsivėrusiios dar giliau, ir kad juos galėtume taip pat lieti KASDIEN IR SAVO SIELOS BROLIAMS IR SESĖMS, KURIUOS VALDO PASĄMONINĖS BAIMĖS ŽEMI VIRPESIAI, KAD JIE TAIP PAT ŠVIESĖTŲ IR PAJĖGTŲ ATRASTI TAVE SAVYJE, KAIP ŠITĄ PADARĖME IR MES, IR DABAR GYVENAME TAVOJE GYVOJOJE MEILĖJE, ŠVIESOJE, IR TIESOJE VISŲ LABUI.
Po maldos dar pasėdėkite ramybėje, tagu jūsų siela klausosi Tėvo mokymo, kaip gi nuraminti per atsivėrima Jam pasąmoninę baimę VISADA.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2009-09-06 12:02:48
Mielieji, kviečiu jus į mūsų kolektyvinę pirmadienio (2009 08 31 – 22val.) komuniją su Rojaus Trejybe ir tarpusavyje už teisingumą.
Šiandien tiek Lietuvoje, tiek visoje Urantijoje teisingumo NĖRA, nors šis žodis ir vartojamas net nesuvokiant jo prasmės.
Teisingumas kyla tik iš Rojaus Trejybės, ne iš žmogaus proto vertinimų. Todėl tik ryšyje su Tėvu mes ir galime būti teisingi. Kito kelio tiesiog nėra.
Iš pradžių pagarbinkime Rojaus Trejybę. Kuriems tą dar sunku daryti savais žodžiais, skaitykite mano jums rašomas maldas labai nuoširdžiai, atsivėrusia siela.
----------------------------------------------------------------------------------------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, aš garbinu tave, kad tu esi, ir kad sukūrei komosą ir visą kūriniją kosmose, su jos visa gyvybe.
Aš garbinu tave, kad tu mus vedi per savo kūirniją tobulėjimo keliu, kad mes taptume, kasdien, vis geresni, vis daugiau pažįstantys kūriniją, ir patiriantys tave vis giliau.
Aš garbinu tave, kad tavoji meilė ir yra pati galingiausia galia, kurios negali pranokti niekas, išskyrus bet kurios asmenybės laisvą valią, kurią ji yra gavusi iš tavęs, nes tik ji vienintelė gali rinktis tarp meilės ir neapykantos, ir jos pasirinkimo negali pakeisti niekas, net ir tu, nes tuomet subyrėtų visa kūrinija, netekusi laisvos valios aukščiausiojo veikimo, tada ji taptų robotų kūrinija, kurioje tavo buvimas būtų NEBEĮMANOMAS, nes tu esi laisvos valios Šaltinis ir Centras.
Aš garbinu tave, kad tu lieji savo begalinę meilę visiems ir be perstojoe, ir visiems vienodai, ir tik tos meilės dėka atsiranda teisngumo pasireiškimas tau atsivėrusiame tavo sūnuje ar dukroje.
Aš garbinu tave, kad tu mus visus glaudi prie savosios krūtinės ir visus ramini niekada nieko nebijoti, ir tuo pačiu ragini žengti pirmyn į dar didesnės meilės iš tavęs patyrimą ir josios dalinimą visiems be kokio nors išskaičiavimo.
Aš garbinu tave, kad tavoji meilė yra gyva ir ji uždega sielą tokiu nenumaldomu troškimu panašėti į tave vis daugiau ir daugiau.
Aš garbinu tave iš meilės ir laisva valia, gauta iš tavęs.
Po Rojaus Trejybės pagarbinimo dar pasėdėkite kelias minutes tyloje, tegu jūsų atsivėrusi siela dabar geria Rojaus Trejybės meilės tekėjimą, gyvą tekėjimą palaimos ir ramybės pavidalu, kurį ji ir patiria. O tada pereikite prie prašymų maldos.
------------------------------------------------------------------------------------------
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, ačiū tau už visus patyrimus, kurie yra sukaupti iki šios akimirkos, ačiū tau už šitą akimirką, kad mes dalyvaujame šioje kolektyvinėje komunijje, nesvarbu, kad fiziniu pavidalu esame už tūkstančių klilometru, bet travoisos dvasios dėka mes esame apjungti į vieną šeimą ir dvasinę vienove.
Šįkart mes meldžiamės už teisingumą, kurio taip stinga mūsų planetoje. Dabar teisngumas yra pamintas ir neegzistuoja, dėl to daugybė žmonių yra įtraukti į nusikaltimus, karus, apgaudinėjimą, įstatymų pažeidinėjimus visame pasaulyje, daugybė mūsų sielos brolių ir sesių yra išnaudojami, prievartaujami, skriaudžiami, jie be perstojo kankinasi tiek šeimose, tiek darbe, tiek tarpusavio ryšiuose, tiek valstybių įvairiose institucijose, tiek tarpvalstybiniuose santykiuose, nes visur teisingumo riba yra pažeidžiama ir dėl to kenčia aplinkui mūsų sielos broliai ir sesės dėl priimamų neteisingų sprendimų tiek savo atžvilgiu, tiek kitų atžvilgiu.
Mes meldžiame, kad teisingumo siekis būtų ne per žmogaus protą, kuris yra tiek ribotas, tiek ir iškreipiantis tikrovę, bet per sielos atsivėrimą tau, KURIS IR ESI TEISINGUMO AMŽINASIS ŠALTINIS IR CENTRAS VISOJE KŪRINIJOJE.
Mes meldžiame, kad siela iš tavęs gertų meilės gyvą tekėjimą, ir tik tavoji ir gyva meilė, pasiekinti GYVAI atsivėrusią tau sielą tampa teisinga tiek savo atžvilgiu, tiek kitų atžvilgiu. Ir tik toks gyvas ryšys su tavimi pradeda keisti aplinką į teisingą ir tesią, į tokią aplinką, KOKIĄ tu ir esi sumanęs žmonijai - tavosios meilės Viešpatiją kiekvienoje sieloje ir Teisingumo pasirišikimą jos santykiuose su kitomis sielomis – sielos broliais ir sesėmis.
Mes meldžiame, kad mūsų sielos broliai ir sesės, kurie šiandien tiek daug kenčia nuo neteisingumo, atvertų savo sielas tau ir pajaustų nusiraminimą net ir neteisingumo aplinkoje, kad jie patys patirtų atsivėrimą tau vis gilesnį ir stipresnį, ir šituo pačiu pademonstruotų ir kities sielos broliams ir sesėms, kad Meilės Teisingumas spindi net ir neteisingumo visuomenėje.
Mes meldžiame vis glaudesnio gyvo ryšio su tavimi mums, kurie jau imame suvokti ir patirti tavo gyvą buvimą savyje, ir kurie vis labiau elgiamės teisngai, kad tomis akimirkomis, kada mūsų ryšys su tavimi susilpnėja ir mes taip pat paminame teisingumą, kad tuoj pat mes kreiptumėmės į tave kuo nuoširdžiau, nes tik šis gyvas ryšys atsivėrusią tau sielą vėl sugrąžina į teisingumo kelią.
Mes meldžiame, kad visa mūsų aplinka siektų TAVOJO TEISINGUMO per gyvą ryšį su tavimi, o ne intelektualių klaidingų samprotavimų ir grupinių interesų įgyvendinimo būdu, nes pastarasis kelias veda tik į tavojo teisingumo iškreipimą ir net visišką paneigimą. O antrojo, arba žmogiškojo ir savanaudiško teisingumo nėra, nes tu suteiki tik TEISINGUMĄ, kurį žmogus priima arba pamina, bet savojo teisingumo jis sukurti negali, nes tokio teisingumo tiesiog neegzistuoja.
Mes meldžiame, kad mūsų aplinka gražėtų meilės ir tiesos darbais teisingumo vardan.
Po maldos dar pasėdėkite keletą minučių, tegu jūsų atsivėrusi siela dabar geria Tėvo mokymą apie teisingumo įtvirtinimą per gyvą ryšį su Juo.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2009-08-30 10:31:25
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]