Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Tai kas vis tik atsitiko 1985-aisiais?

TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai:
Iš kur žinoma, kad Urantijos izoliacija pasibaigė tiktai vos prieš du dešimtmečius?
Apie Gabrielio prieš Liuciferį Dienų Senųjų teismo Uversoje pabaigą ir priimtą nuosprendį Urantijos Knygoje nerašoma kiek nors daugiau, kaip tik paaiškinant, kad bus laukiama, kol pagrindiniai maištininkai patys nuoširdžiai pripažins savo kaltę. Ir nesvarbu, kiek dar reikėtų laukti.
Urantijos Knygoje įdėti dokumentai buvo baigti perduoti 1935 metais. Tolimesnis bendravimas su dvasinėmis būtybėmis dėl būsimosios Urantijos Knygos tęsėsi dar kelerius metus, bet naujų dokumentų nebebuvo pateikiama. Tuo tarpu knyga anglų kalba buvo atspausdinta 1955 metais. Tuo metu nei Liuceiferis, nei Šėtonas, nei Kaligastija dar savosios kaltės nebuvo nuoširdžiai pripažinę. Dėl to, Uversos teismas negalėjo priimti nuosprendžio, kuris būtų buvęs pateiktas ir Urantijos Knygoje. Bet kai šitas įvyko 1985 metais, tuomet maištininkams buvo pasiūlytas gailestingumas, kurį jie paniekinančiai atstūmė ir pasirinko savosios tapatybės sunaikinimą. Tas ir buvo padaryta. Dabar jų nebėra. JIe net ir išbraukti iš visų registrų. Tarsi jų ir nebūtų buvę. Bet paliktų jų sėklų duodamus derlius prireiks dar apie tūkstantį metų valyti.
*
Algimanto mokymai:
Tačiau planetos izoliacija tuo metu dar nebuvo panaikinta. JI panaikinta tik nuteisus Liuciferį, Šėtoną, ir Kaligastriją Uversos Dienų Senųjų Teisme. O tai įvyko tik tada, kada pagrindiniai maišto dalyviai NUOŠIRDŽIAI PRIPAŽINO SAVO KALTĘ (paryškinta mano). O tai atsitiko tik prieš šiek tiek daugiau kaip du dešimtmečius. Ir tik tada buvo panaikinta Satanijos Vietinės Sistemos ir Urantijos planetos izoliacija ir PALAIPSNIUI BUVO PRADĖTOS ATSTATINĖTI IR RYŠIO GRANDINĖS PAGAL POREIKIUS.
*
mano replika:
beje, Algimantai, ar tu netyčia įvėlei klaidą, ar apskritai susipainiojai, ar čia melo kojos trumpos? <..> Visi čia esam daug kartų girdėję kitokią tamstos versiją, kad šitie veikėjai neva atsisakė pripažinti kaltę ir pasirinko savo asmenybės sunaikinimą. Aišku, čia pasakos, bet pirmą kartą išgirdau tokį naują "happyendą" :)
*
Algimanto atsakymas:
Mieleiji, kada kai kurie iš jūsų mėginate mane pagauti prieštaraujant savo ankstesniems teiginiams, veltui vargstate - mano teiginiuose prieštaravimų NĖRA.
Jūs turite prisiminti VISADA, KAD ESATE Urantijos Knygos Forume.
GILESNIŲ MINČIŲ JŪS NESURASITE NĖ VIENAME FORUME, KIEK BEIEŠKOTUMĖTE.
MŪSŲ SVETAINĖ ATSIRADO TĖVO VALIA, IR BŪTENT MŪSŲ FORUMAS PALAIPSNIUI BUS LANKOMAS VIS GAUSIAU IR GAUSIAU, NES JAME VIEŠPATAUJA TĖVO DVASIA, ĮSIVIEŠPATAVUSI KIEKVIENAME IŠ MŪSŲ TĖVUI ATSIVĖRUSIŲ.
IR BŪTENT DĖL TĖVO VIEŠPATAVIMO MANO VIDUJE JOKIŲ PRIEŠTARAVIMŲ MANO TEIGINIUOSE NE TIK NĖRA, BET IR BŪTI NEGALI, NES JEIGU AŠ IR KO NORS NEPRISIMENU, KĄ RAŠIAU ANKSČIAU, TAI TĖVAS VIS TIEK PATEIKIA KOMENTARUS TOKIUS, KURIE YRA NUOSEKLŪS IR NETURI JOKIŲ PRIEŠTARAVIMŲ.
Būtent TĖVAS, o ne žmogaus gyvulinis protas, PATEIKIA KOMENTARUS PER ATSIVĖRUSIĄ SIELĄ, IR TIK DĖL TĖVO TOBULO VEDIMO IR NEBEBŪNA PRIEŠTARAVIMŲ, NET JEIGU TIE TEIGINIAI BUVO PASAKYTI PRIEŠ DEŠIMTĮ METŲ.
Tačiau sakau jums dar kartą - NĖRA PRIEŠTARAVIMŲ TARP TEIGINIŲ. Tačiau yra ATSIVĖRUSIOS SIELOS VYSTYMASIS IR JOS GILĖJANTIS RYŠYS SU TĖVU, IR TADA TĖVAS JAU GALI PERDUOTI PLATESNĘ INFORMACIJĄ, KURI IŠSILIEJA KOMENTARAIS. Todėl komentarai ankstesni gali būti ne tokie gilūs, nes kaskart augant pasitikėjimui Tėvu, siela taip pat keičiasi - ji AUGA. Taip, kaip vaikas išauga į suaugusį, taip ir siela vystosi vis labiau ir labiau TVIRTĖDAMA PASITIKĖJIMU TĖVU IR ATSIDAVIMU TĖVUI. Tačiau ir vienu atveju ir kitu atveju yra TA PATI ASMENYBĖ, NORS JAU VERTINANTI APLINKĄ BESIVYSTANČIU IR BRANDESNIU ŽVILGSNIU.
Todėl ir jums rašydamas savo paskutinį mokymą šioje temoje aš parašiau trumpai, turėdamas omeny, jog tai ne toji tema, kurioje turėčiau aiškinti DAR KARTĄ, KAS YRA UVERSOS DIENŲ SENŲJŲ TEISMAS, NES JŪS JAU PER TIEK LAIKO GALĖJOTE PERSKAITYTI URANTIJOS KNYGĄ KELIS KARTUS. Todėl ir dabar nesiruošiu aiškinti DAR KARTĄ, KĄ JAU AIŠKINAU APIE DIENŲ SENŲJŲ TEISMĄ GABRIELIS PRIEŠ LIUCIFERĮ. SUSIRASKITE TAM SKIRTĄ TEMĄ.
Tai, ką aš parašiau yra TIESA IR BE JOKIO NET MENKIAUSIO PRIEŠTARAVIMO MANO ANKSTESNIEMS TEIGINIMAS, KURIE BUVO JUMS PATEIKTI DAUG IŠSAMIAU LIUCEFERIO MAIŠTO IR JO TEISMO AR PANAŠIAI PAVADINTOJE TEMOJE.
Mielas Jonai, susirask tas temas, nors kiek įdėk pastangų AUGTI, O NE priekabiauk TUŠČIAI.
Savo MOKYMUS RAŠAU IR TAU, TIK MOKYKIS. O DABAR ESI KAIP NEKLAUŽADA MOKINYS, NEI PATS MOKAISI, NEI KITIEMS LEIDI SUSIKAUPTI, KAI TAVO TUŠTI PLEPALAI BLAŠKO DĖMESĮ.
Perskaityk temą apie Liuciferio maištą, čia jau bus ir tau apsunkinimas, nes atrodo yra jūsų prikurtos net kelios tos pačios temos, tai perskaityk visas temas apie Liuciferio maištą, o tik tada ką nors kalbėk ar rašyk, nes tu NESĄMONES PARAŠAI. Man būtų GĖDA TAIP TUŠČIAI ŠVAISTYTI TOKĮ BRANGŲ LAIKĄ. ESI KAIP STOVINTIS KŪDROS VANDUO, KURIS JAU SMIRDA. Tu per visus metus leidžiamus mūsų Forume neparašei NĖ VIENO komentaro, kuris turėtų nors kokios vertės žmogaus dvasiniam augimui, kad žmogų stiprintum, ir pateiktum jam DIDESNĖ ŠVIESĄ. O priekabiauji NUOLAT. IR NIEKADA NEPATAIKAI.
Žinok, tavo GYVULINIS protas niekada nepranoks mano ATSIVĖRUSIOS TĖVUI SIELOS DIEVIŠKO proto, kuris VISIŠKAI ATSIDAVĘS TĖVUI.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2009-07-29 19:22
*
Bet klausimas taip ir liko neaiškus - tai kas gi atsitiko 1985 metais?

Jonas
2009-08-05 12:41:15

Komentarai

Aciu Algimantai uz atsakyma .

Donis
2009-12-07 09:27:05

Algimantai,
Ar teisingai supratau, kad Urantijos knygos tekstas buvo perteiktas iki 1985 m., o čia pačio Algimantai ištrauka "...1985 metais informacija yra iš Mokymo Misijos perteikiamų vietinių apreiškimų, kurie ir galėjo prasidėti apie 1989-1990 metus, kada Uversos teismo nuosprendis buvo įvykdytas..."
Algimantai iš kur gauti tie "Mokymo Misijos vietiniai apreiškimai" ar jie yra Urantijos knygoje? Ar jie patikimi-jei taip kodėl reikėtų jais tikėti?
Man pačiam kyla vienas - ar negali būti, kad Liuciferis vis dar nesunaikintas?

Linas J
2009-12-07 16:50:46

Mielas Linai, Urantijos Dokumentai buvo perduodami per ilgesnį kaip dvidešimt penkerių metų laikotarpį nuo dvidešimtojo amžiaus pirmojo dešimtmečio iki 1935 metų. Tuo tarpu leidimo juos atspausdinti materialia knyga buvo laukiama net du dešimtmečius. Urantijos Knyga pasirodė originalo - anglų - kalba Čikagoje 1955 metais.
Kada Urantijos Knyga jau buvo atspausdinta ir kada žmonės ėmė ja vis daugiau domėtis ir suprasti, kas joje yra rašoma, tada dvasinės būtybės - dvasiniai mokytojai - ėmė ieškoti tokių Urantijos Knygą studijuojančių grupių, kad su jomis užmegztų ryšį. Ryšį stengėsi užmegzti būtent su šitomis grupėmis dėl to, kad šie žmogės jau turėjo pačią plačiausią Dievo, Jo kūrinijos, ir jos valdymo sampratą. Pradžioje tokį ryšį dvasiniai mokytojai ir užmezgė su Naujosios Zelandijos Urantijos Knygos studentais. Tai buvo apie 1989 metus. Vėliau toks dvasinių būtybių ryšys buvo užmegztas su Australijos, Jungtinių Valstijų, ir kitų valstybių Urantijos Knygos skaitytojų grupėmis. Šie dvasiniai mokytojai rėmėsi Urantijos Knyga kaip tuo pagrindu, ant kurio dėliojo kai ką papildomai, ko Urantijos Knygoje nebuvo paaiškinta iš viso arba buvo aiškinama labai trumpai.
Žodžiu, Urantijos Knyga, bendraujant su šitais dvasiniais mokytojais, buvo iš pradžių tarsi jungiamoji nematoma grandis, tuo tarpu patys mokymai gali šį pagrindą arba susmulkinti, arba atskleisti papildomus atspalvius, arba tiesiog paaiškinti, kaip gi tokius globalius luitus, kuriuos sudaro Urantijos Knygos informacija, susmulkinti į tokius trupinėlius, kuriuos “nuryti” galėtų daug didesnė dalis mūsų planetos mirtingųjų.
Laikui einant, šita Mokymo Misija įtraukė ir kitus dvasiniu keliu žengiančius žmones, kurie nėra skaitę pačios Urantijos Knygos. Bet jų dvasinis gyvas ryšys su Dievu jiems leidžia suprasti tuos mokymus, kaip juos supranta ir Urantijos Knygą jau skaičiusieji. Tik, aišku, pirmieji neturi tokio sistemingo Dievo veikimo vaizdinio. Būtent Mokymo Misijos mokytojai perteikia mokymus jau įvairioms dvasinėms grupėms visame pasaulyje. Kadangi tos grupės šiuo metu turi labai margą sampratą apie Dievą ir Kūriniją, tai ir dvasinės būtybės negali šitų žmonių, kurie priiminėja dvasinius mokymus, išvalyti jų pasąmonės teršalų. Todėl dabar tarp Mokymo Misijos perteiktų, ir toliau perteikiamų, dvasinių mokymų yra jau ir prieštaravimų.
Kadangi pasąmonę valo ne dvasinių mokymų PRIĖMIMAS, bet GYVAS BENDRAVIMAS SU TĖVU-ROJAUS TREJYBE ir Tėvo-Rojaus Trejybės GARBINIMAS ir MALDA VISŲ LABUI ir pačių mokymų taikymas kasdieniame gyvenime, tai tokie Tėvo vaikai priims mokymus iš paties Tėvo ir jie bus mažiau užteršti pasąmonės teršalais.
O mokymo patikimumą nulemia asmeninis sielos gyvas ryšys su Tėvu-Rojaus Trejybe ir atsidavimas Tėvo vedimui iš vidaus, kaupiant asmeninį patyrimą su Tėvu-Rojaus Trejybe VISŲ LABUI, ne savo, bet VISŲ LABUI iš meilės VISIEMS, IR LAISVA VALIA.
Kiekvienas patyrimas PATVIRTINA MOKYMO TEISINGUMĄ SIELAI ASMENIŠKAI. Todėl neatsivėrusi siela, nekurianti gėrio visų labui iš meilės negalės patvirtinti tokio mokymo teisingumo, kokį patvirtins atsivėrusi siela ir labiau atsidavusi Tėvo vedimui iš vidaus. Taip pat atsivėrusi siela patvirtins žemesnio lygio dvasinio mokymo teisingumą savo ankstesniu patyrimu arba kokio nors dvasinio mokymo klaidingumą savo gilesne kosmine įžvalga.
Negali būti Liuciferis, Šėtonas, ir Kaligastija nesdunaikinti, nes po Uversos - mūsų supervisatos, Orvontono, sostinės TEISMO NUOSPRENDŽIO PASKELBIMO, nuosprendis įvykdomas nedelsiant ir tą atlieka tobula iš Roajsu Trejybės kilusios dvasios, priklausančios Visuotinių Cenzorių kategorijai, ir Energijos Reguliuotojai, kurie ir yra taip pat laisvą valią turinčios dvasios, tik jos sukurtos energijos manipuliavimui. Todėl jų veikla yra TOBULA ENERGIJOS MANIPULIAVIMO SFEROJE.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2009-12-07 20:23:11

Mielas Linai,informacija dėl pagrindinių maištininkų sunaikinimo, kada jie patys paniekinančiai ir laisva valia atstūmė jiems pasiūlytą gailestingumą, buvo gauta iš Mokymo Misijos dvasinių mokytojų skirtingose valstybėse, ir net keliose skirtingose Urantijos grupėse, kurios tarpusavyje nebendravo, net ir tose skirtingose valstybėse. Tuo metu dar nebuvo interneto, bet ta pati informacija pasiekdavo vis daugiau grupių, priimančių dvasinius mokymus.
Kada jau atsirado internetas, kada buvo pradėti skelbti Mokymo Misijos gaunami dvasiniai mokymai, kurių yra gal jau apie dešimt tūkstančių, tada ši informacija buvo paskleista ir visai planetai.

Telydi tave ramybė.
Su broliška meile

Algimantas
2009-12-07 21:22:11

Algimantai,
Dėl Kaligastijos ir Šėtono pritarčiau, kad jie sunaikinti, bet kaip su Liuciferiu, nes man patikimas Šaltinis pasakė, kad jis nesunaikintas ir veikia visumos labui, bet ne Satanijos sistemoje?

Linas J
2009-12-07 21:09:26

Algimantai,
Pridedu ištrauką iš tavo parašymo:
"Negali būti Liuciferis, Šėtonas, ir Kaligastija nesdunaikinti, nes po Uversos - mūsų supervisatos, Orvontono, sostinės TEISMO NUOSPRENDŽIO PASKELBIMO, nuosprendis įvykdomas nedelsiant ir tą atlieka tobula iš Roajsu Trejybės kilusios dvasios, priklausančios Visuotinių Cenzorių kategorijai, ir Energijos Reguliuotojai, kurie ir yra taip pat laisvą valią turinčios dvasios, tik jos sukurtos energijos manipuliavimui. Todėl jų veikla yra TOBULA ENERGIJOS MANIPULIAVIMO SFEROJE."
Algimantai - taip ir nesupratau kokiame dokumente ir kur tai yra patvirtinta - šis sunaikinimo faktas - tu tikrai geriau turėtum žinoti - jei gali pasakyk, nes man dabar atrodo, kad tas sunaikinimas tai žodžiuose patvirtintas tam tikros grupės žmonių, kurioje kaip pats minėjai galėjo įsivelti pasamonės teršalų?

Linas J
2009-12-07 20:55:04

Tai, ką Algimantas laiko patvirtinančia informacija, iš tikrųjų labai lengva suklastoti. Beje, taip gana dažnai elgiasi slaptųjų tarnybų agentai. Jie infiltruoja savo žmones į juos dominančius judėjimus, o tie sutartu laiku skirtingose grupėse ir net skirtingose šalyse paskelbia vieną ir tą patį gandą. Šitaip gandas tampa "neginčytina tiesa". Apmaudu, kad apsititulavę "dvasinių mokytojų" vardais nesuvokia kaip veikiama šiame pasaulyje, kad paprastus gandus iškelia į absoliučios tiesos lygį, o tikrosios tiesos nemato.
Pavyzdys su slaptosiomis tarnybomis nėra tiesioginė nuoroda, kad prie gando apie Šėtono baigtį prisidėjo CŽV, KGB ar dar kokia nors žinoma agentūra. Bet tik turėtume suvokti, kad mus tokiais būdais gali mulkinti paprastos žmogiškosios organizacijos. Nesiimu spręsti kam tokios organizacijos tarnauja ir ko siekia. Nors, be abejo, būtų gana įdomu apie tai pasvarstyti bendromis jėgomis, taip sakant, ane?

Audrius
2009-12-08 11:20:36

Algimantai,
O gal nesunku tau būtų paklausti Tėvo apie Liuciferį ir parašyti forume, nes aš jau klausiau?

Linas J
2009-12-07 22:10:05

Linai,
ir kaip jis tau pasakė tą "prieštaraujančią" informaciją - turbūt sėdint prie alaus bokalo?

Darius
2009-12-09 12:19:40

Mielieji, kada aš pirmą kartą sužinojau šitą informaciją apie mūsų supervisatos, ORVONTONO, arba PAUKŠČIŲ TAKO GALAKTIKOS, KURIĄ IR MATOME PER VISĄ MŪSŲ AKIMS REGIMĄ DANGAUS SKLIAUTĄ, vadovų - TRIJŲ DIENŲ SENŲJŲ - Uversos teismo nuosprendžio Liuciferiui, Šėtonui, ir Kaligastijai paskelbimą ir to nuosprendžio įvykdymą, jų tapatybes sunaikinant, nes būtent jie patys nepriėmė jiems pasiūlyto gailestingumo IŠLIKTI IR EITI TIKROVĖS ŠVIESOS KELIU, man nebuvo taip lengva šituo patikėti, nes juk aš verčiau Urantijos Knygą, kur taip aiškiai nagrinėjamas Liuciferio maištas, jo vyksmas, net iki Jėzaus pasirodymo. Tai dviejų šimtų tūkstančių metų laikotarpis mūsų istorijoje. Ne taip jau mažai. Ir tik Jėzus užbaigė maištą. O čia taip atrodo greitai, tik per du tūkstančius metų, teismas jau įvyko ir nuosprendis įvykdytas. Ir dabar jau reikia koreguoti savo sampratas derinant su tomis, kurios taip nuosekliai ir labai giliai formavosi mano prote per tuos dešimtį metų, rengiant Urantijos Knygą išleisti lietuvių kalba.
Būtent dėl to, kad žmogaus gyvulinis protas bijo KEISTIS, jam ir sunku patikėti, kad kas jau atrodo nusistovėjo, jau lyg ir tapo savaime suprantamu dalyku, ir vėl reikia keisti, ir vėl riekia iš naujo derinti savo sampratas prie naujų teiginių, kurie nepaneigia ankstesnių, bet juos pakoreguoja. O taip tam protui norisi nors kiek ATSIPŪSTI.
Ir aš pats klausiau TĖVO, ar tai yra TIESA. Ir iš JO gavau patvirtinimą, kad tikrai tai yra tiesa. Ir būtent Tėvas man aiškino, jog dėl to dabar ir gali vykti MOKYMO MISIJOS dvasinių mokytojų darbas ir žmonės gali priimti šituos vietinio pobūdžio apreiškimus iš įvairaus lygio dvasių, ir įvairiose šalyse, ir tokių žmonių vis daugėja, ir daugės, nes yra ATSTATOMOS RYŠIO GRANDINĖS, per kurias ir vyksta toks apreiškimų perteikimas iš šių dvasinių mokytojų. Iki tol, šios ryšio grandinės buvo nutrauktos ir planeta, kaip ir visa Satanijos sistema, buvo IZOLIUOTA. TIK ŠITOJI IZOLIACIJA NEPALIETĖ ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ GRANDINIŲ: TĖVO - ASMENYBĖS GRANDINĖS; AMŽINOJO SŪNAUS-MOTINOS-BROLIO - DVASINGUMO GRANDINĖS; BEGALINĖS DVASIOS-MOTINOS-SESĖS - PROTO GRANDINĖS. Jų izoliuoti negali niekas, kad ir kokia būtų maišto aplinka. TAIP PAT IR MINTIES DERINTOJO VEIKIMUI BŪNANT MIRTINGOJO PROTE IZOLIACIJA NETURI VISIŠKAI JOKIO POVEIKIO, NES JIS PATS YRA PATIES TĖVO DALELĖ.
Tuo tarpu ryšio grandinių izoliaciją tiek planetai, tiek Satanijos sistemai buvo galima panaikinti tik įvykus Uversos teismui - paskelbus nuosprendį ir jį įvykdžius. O teismas negalėjo įvykto tol, kol maištininkai savo laisva valia ir NUOŠIRDŽIAI savo viduje nesuvokė savosios KALTĖS KLAIDINANT KITUS IR UŽKERTANT JIEMS KELIĄ SIEKTI DIDESNĖS ŠVIESOS.
Jų laisva valia veikti kitus buvo apribota, kai kurie iš jų buvo net suimti. Tačiau JŲ savosios kaltės pripažinimas turėjo įvykti tik laisva valia.
O po Uversos teismo nuosprendžio paskelbimo ir įvykdymo jau nebebuvo jokios būtinybės laikyti ir toliau nutrauktas ryšio grandines, nes reikalas GALUTINAI UŽBAIGTAS.
O vis labiau atstatant ryšio grandines, vis daugiau žmonių ėmė bendrauti su dvasiomis ir gauti jų mokymus, nors tai nėra Tėvo-Minties Derintojo mokymai.
DEJA, Mokymo Misijos realumu netiki ir daugelis Urantijos Knygos skaitytojų JAV, net ir Urantijos Fondo ir Fellowship'o organizacijų vadovai, nes jie Urantijos Knyga JAU PAVERTĖ NEPAJUDINAMA tokia tiesa, kurios išplėsti negalima. TUO TARPU net ir Mokymo Misijos dalyviai užsipuolė mane, kada aš pradėjau skelbti anglų kalba savo gaunamus mokymus iš Tėvo, sakydami, kad tokių mokymų negalima viešinti, nes jie skirti tik asmeniškai, net nesuvokdami,kad aš skelbiau tik tuos mokymus, kuriuos man paskelbti leido TĖVAS. Po to ėmė kai kurie iš jų prašyti vis daugiau ir daugiau skelbti mano gaunamų Tėvo mokymų. Ir tą aš dariau. O kada įkūriau Rojaus Trejybės šventovę ir religiją ir jiems taip pat siūliau steigti garbinimo grupes, bet jie iš manęs tik juokėsi ir aiškino, kad aš esu pats susipainiojęs ir didžiausias egoistas, žiūrintis tik savęs, ir negirdintis kitų, net į kitus žvelgiantis iš aukšto, juos niekinantis. JIE NESUVOKIA TOLIAU NEGU SAVO NOSIS.
Todėl net ir Mokymo Misija savo centrine GYVĄJA ašimi yra čia - VILNIUJE - O NE AMERIKOJE.
ATEIS LAIKAS ČIA VAŽIUOS MOKYTIS IŠ VISO PASAULIO, KAIP DABAR LEKIA Į TIBETĄ AR Į INDIJĄ PAS SAI BABA.
Tai, ką darau aš, darau ne savo vardu, o ROJAUS TREJYBĖS.
Ir nėra nė vienos žemiškos institucijos, su kuria aš būčiau susietas, ir NIEKADA NEBUS.
Ir nesvarbu, kad nuo to, ką aš skelbiu, nusisuko Urantijos Fondo, Fellowship'o vadovai, Mokymo Misijos dauguma narių, daugelis urantų Lietuvoje, ir dar daug kas mane net ir išduos ATEITYJE, tačiau bus taip, kaip SAKAU JUMS AŠ, nes būtent taip yra sumaniusi Rojaus Trejybė.
TAI TIESIOG FAKTO KONSTATAVIMAS, KURIS BUS AKIVAIZDUS DAUG KAM, IR NE TAIP JAU TOLIMOJE ATEITYJE.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2009-12-08 13:44:38

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal