Forumas: temos peržiūra
Tai kas vis tik atsitiko 1985-aisiais?
TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai:
Iš kur žinoma, kad Urantijos izoliacija pasibaigė tiktai vos prieš du dešimtmečius?
Apie Gabrielio prieš Liuciferį Dienų Senųjų teismo Uversoje pabaigą ir priimtą nuosprendį Urantijos Knygoje nerašoma kiek nors daugiau, kaip tik paaiškinant, kad bus laukiama, kol pagrindiniai maištininkai patys nuoširdžiai pripažins savo kaltę. Ir nesvarbu, kiek dar reikėtų laukti.
Urantijos Knygoje įdėti dokumentai buvo baigti perduoti 1935 metais. Tolimesnis bendravimas su dvasinėmis būtybėmis dėl būsimosios Urantijos Knygos tęsėsi dar kelerius metus, bet naujų dokumentų nebebuvo pateikiama. Tuo tarpu knyga anglų kalba buvo atspausdinta 1955 metais. Tuo metu nei Liuceiferis, nei Šėtonas, nei Kaligastija dar savosios kaltės nebuvo nuoširdžiai pripažinę. Dėl to, Uversos teismas negalėjo priimti nuosprendžio, kuris būtų buvęs pateiktas ir Urantijos Knygoje. Bet kai šitas įvyko 1985 metais, tuomet maištininkams buvo pasiūlytas gailestingumas, kurį jie paniekinančiai atstūmė ir pasirinko savosios tapatybės sunaikinimą. Tas ir buvo padaryta. Dabar jų nebėra. JIe net ir išbraukti iš visų registrų. Tarsi jų ir nebūtų buvę. Bet paliktų jų sėklų duodamus derlius prireiks dar apie tūkstantį metų valyti.
*
Algimanto mokymai:
Tačiau planetos izoliacija tuo metu dar nebuvo panaikinta. JI panaikinta tik nuteisus Liuciferį, Šėtoną, ir Kaligastriją Uversos Dienų Senųjų Teisme. O tai įvyko tik tada, kada pagrindiniai maišto dalyviai NUOŠIRDŽIAI PRIPAŽINO SAVO KALTĘ (paryškinta mano). O tai atsitiko tik prieš šiek tiek daugiau kaip du dešimtmečius. Ir tik tada buvo panaikinta Satanijos Vietinės Sistemos ir Urantijos planetos izoliacija ir PALAIPSNIUI BUVO PRADĖTOS ATSTATINĖTI IR RYŠIO GRANDINĖS PAGAL POREIKIUS.
*
mano replika:
beje, Algimantai, ar tu netyčia įvėlei klaidą, ar apskritai susipainiojai, ar čia melo kojos trumpos? <..> Visi čia esam daug kartų girdėję kitokią tamstos versiją, kad šitie veikėjai neva atsisakė pripažinti kaltę ir pasirinko savo asmenybės sunaikinimą. Aišku, čia pasakos, bet pirmą kartą išgirdau tokį naują "happyendą" :)
*
Algimanto atsakymas:
Mieleiji, kada kai kurie iš jūsų mėginate mane pagauti prieštaraujant savo ankstesniems teiginiams, veltui vargstate - mano teiginiuose prieštaravimų NĖRA.
Jūs turite prisiminti VISADA, KAD ESATE Urantijos Knygos Forume.
GILESNIŲ MINČIŲ JŪS NESURASITE NĖ VIENAME FORUME, KIEK BEIEŠKOTUMĖTE.
MŪSŲ SVETAINĖ ATSIRADO TĖVO VALIA, IR BŪTENT MŪSŲ FORUMAS PALAIPSNIUI BUS LANKOMAS VIS GAUSIAU IR GAUSIAU, NES JAME VIEŠPATAUJA TĖVO DVASIA, ĮSIVIEŠPATAVUSI KIEKVIENAME IŠ MŪSŲ TĖVUI ATSIVĖRUSIŲ.
IR BŪTENT DĖL TĖVO VIEŠPATAVIMO MANO VIDUJE JOKIŲ PRIEŠTARAVIMŲ MANO TEIGINIUOSE NE TIK NĖRA, BET IR BŪTI NEGALI, NES JEIGU AŠ IR KO NORS NEPRISIMENU, KĄ RAŠIAU ANKSČIAU, TAI TĖVAS VIS TIEK PATEIKIA KOMENTARUS TOKIUS, KURIE YRA NUOSEKLŪS IR NETURI JOKIŲ PRIEŠTARAVIMŲ.
Būtent TĖVAS, o ne žmogaus gyvulinis protas, PATEIKIA KOMENTARUS PER ATSIVĖRUSIĄ SIELĄ, IR TIK DĖL TĖVO TOBULO VEDIMO IR NEBEBŪNA PRIEŠTARAVIMŲ, NET JEIGU TIE TEIGINIAI BUVO PASAKYTI PRIEŠ DEŠIMTĮ METŲ.
Tačiau sakau jums dar kartą - NĖRA PRIEŠTARAVIMŲ TARP TEIGINIŲ. Tačiau yra ATSIVĖRUSIOS SIELOS VYSTYMASIS IR JOS GILĖJANTIS RYŠYS SU TĖVU, IR TADA TĖVAS JAU GALI PERDUOTI PLATESNĘ INFORMACIJĄ, KURI IŠSILIEJA KOMENTARAIS. Todėl komentarai ankstesni gali būti ne tokie gilūs, nes kaskart augant pasitikėjimui Tėvu, siela taip pat keičiasi - ji AUGA. Taip, kaip vaikas išauga į suaugusį, taip ir siela vystosi vis labiau ir labiau TVIRTĖDAMA PASITIKĖJIMU TĖVU IR ATSIDAVIMU TĖVUI. Tačiau ir vienu atveju ir kitu atveju yra TA PATI ASMENYBĖ, NORS JAU VERTINANTI APLINKĄ BESIVYSTANČIU IR BRANDESNIU ŽVILGSNIU.
Todėl ir jums rašydamas savo paskutinį mokymą šioje temoje aš parašiau trumpai, turėdamas omeny, jog tai ne toji tema, kurioje turėčiau aiškinti DAR KARTĄ, KAS YRA UVERSOS DIENŲ SENŲJŲ TEISMAS, NES JŪS JAU PER TIEK LAIKO GALĖJOTE PERSKAITYTI URANTIJOS KNYGĄ KELIS KARTUS. Todėl ir dabar nesiruošiu aiškinti DAR KARTĄ, KĄ JAU AIŠKINAU APIE DIENŲ SENŲJŲ TEISMĄ GABRIELIS PRIEŠ LIUCIFERĮ. SUSIRASKITE TAM SKIRTĄ TEMĄ.
Tai, ką aš parašiau yra TIESA IR BE JOKIO NET MENKIAUSIO PRIEŠTARAVIMO MANO ANKSTESNIEMS TEIGINIMAS, KURIE BUVO JUMS PATEIKTI DAUG IŠSAMIAU LIUCEFERIO MAIŠTO IR JO TEISMO AR PANAŠIAI PAVADINTOJE TEMOJE.
Mielas Jonai, susirask tas temas, nors kiek įdėk pastangų AUGTI, O NE priekabiauk TUŠČIAI.
Savo MOKYMUS RAŠAU IR TAU, TIK MOKYKIS. O DABAR ESI KAIP NEKLAUŽADA MOKINYS, NEI PATS MOKAISI, NEI KITIEMS LEIDI SUSIKAUPTI, KAI TAVO TUŠTI PLEPALAI BLAŠKO DĖMESĮ.
Perskaityk temą apie Liuciferio maištą, čia jau bus ir tau apsunkinimas, nes atrodo yra jūsų prikurtos net kelios tos pačios temos, tai perskaityk visas temas apie Liuciferio maištą, o tik tada ką nors kalbėk ar rašyk, nes tu NESĄMONES PARAŠAI. Man būtų GĖDA TAIP TUŠČIAI ŠVAISTYTI TOKĮ BRANGŲ LAIKĄ. ESI KAIP STOVINTIS KŪDROS VANDUO, KURIS JAU SMIRDA. Tu per visus metus leidžiamus mūsų Forume neparašei NĖ VIENO komentaro, kuris turėtų nors kokios vertės žmogaus dvasiniam augimui, kad žmogų stiprintum, ir pateiktum jam DIDESNĖ ŠVIESĄ. O priekabiauji NUOLAT. IR NIEKADA NEPATAIKAI.
Žinok, tavo GYVULINIS protas niekada nepranoks mano ATSIVĖRUSIOS TĖVUI SIELOS DIEVIŠKO proto, kuris VISIŠKAI ATSIDAVĘS TĖVUI.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2009-07-29 19:22
*
Bet klausimas taip ir liko neaiškus - tai kas gi atsitiko 1985 metais?
Jonas
2009-08-05 12:41:15
Komentarai
Mielas sielos broli Linai.Tu ir vėl sąmoningai meluoji,sakydamas-tik-antams.Tavo kvietime galūnės buvo kitos.Ir yra atvirkščiai-aš puikiai suvokiu tavo vaidmenį čia,todėl tu,negalėtum nė krustelėti,jei šis forumas būtų tavo,kaip asmens studijų forumas.Ir tikrai,atėjo tas laikas,kad aš jau ne tik suprantu,bet ir suvokiu tavo tolimesnių žingsnių pasekmes,kurios tave veda į pražūtį..Juk dauguma žmonijos remiasi jau patikrintu keliu,o mes,urantai neriame į GILUMĄ DVASINIO PASAULIO,KURIO DAR NIEKAS IKI GALO TAIP IR NEŽINO..Rojaus Trejybės Gyvai Patirtinis kelias yra tas,kuriame GYVAI,REALIAI JAUTI TĖVO-TREJYBĖS VIRPESIUS.JIE BŪNA TOKIE NUOSTABIAI IR JAUDINANČIAI TIKRI,KAD NEGALI NET KRUSTELĖTI IŠ PALAIMINGOS BŪSENOS..ARBA ATVIRKŠČIAI-VIRPA VISAS KŪNAS,JAUTI TĖVŲ SKLEIDŽIAMĄ MEILĘ,KURIOS PRISIPILDAI IŠTROŠKUSIĄ SIELĄ,KAD ATIDUOTUM SAVO BROLIAMS IR SESĖMS TIEK SIELOJE,TIEK DVASIOJE..Ir tuomet,kai kreipiesi į Tėvą,ar Jo Dvasios Fragmentą-Minties Derintoją,sąmoningai prisijungdamas prie gabinimo ar prašymų maldos,pakvieti Jėzų,Motiną Dvasią prisidėti,jau žinodamas,kad ir taip dalyvauja VISA KŪRINIJA,pats garbini-vieną kart ilgiau ar trumpiau-nesvarbu.Svarbu nuoširdumas.Mielas Linai,žinau,kad nenori jog tave taip vadintų,bet išties esi mielas,nes kuo toliau,tuo labiau matau klaidas ne tik tavo,bet ir kitų ir norisi pasakyt,kad meilė ištirpdys visa,kas bloga..Ir lik ramybėje,nes čia sentimentams ne vieta,čia-studijų forumas,Urantijos Knygos,Jėzaus Kristaus"Kalbu jums vėl",TĖVO-ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymų forumas..O tu,mielas broli,gaišini kitus,dar tau neatsparius brolius ir seses,ir tavo nuoširdus pasakymas,kad dabartiniais laikais yra sunku ir reikia linksminti žmones.Kokie,broli,sunkūs laikai?Turėtum žinoti,kad kūrinijoje veikia priežąsties-veiksmo-pasekmės dėsnis..Mes jau nematome seniai priežąsčių,veikiame labai neišmintingai ir netgi tuo didžiuojamės ir visiškai nesusimąstome apie pasekmes.Ir netgi tada,kai pasekmes nesunku numatyti,mes užsispyrusiai ir neatsakingai jas nustumiame už periferinio matymo ribų,kaip pirmą kartą sėdi už vairo-yra tik tunelinis regėjimas.Tau tai būdinga,nes dvasinių šaltinių studijos yra per sunkios,ypač Urantijos Knygos,juolab,kad reikia studijuoti nuosekliai,atkakliai ir ilgai..Man irgi per sudėtinga.Na ir kas?Daugiausia nesuvokiu giluminės prasmės.Na ir kas?Juk toje gelmėje ir atsiveria nuostabus kūrinijos vaizdas,kurio nemato akys,bet pajunta siela.Ir tas atbaido daugumą,nes reikia pastangų..O tu skubi.Rašai,kad aš nesuprasiu,nesuvoksiu.Labai gerai suvokiu,kodėl taip darai..Vis nori kažką patobulinti.Būtų sveikintina,bet suprask tai,kad kūrinijoje niekas taip neveikia.Daug eksperimentuojama,daug tariamasi broliškai viens kitą mylint,atkakliai siekiama atpažinti Tėvo valią..Tu žvelgi iš apačios,bet pabandyk pažvelgti iš TREJYBĖS TAŠKO IR KŪRĖJO ŽVILGSNIU..Ir ką pamatysi?Besiblaškančius sielos brolius ir seses,kurie visko ieško tarp dangoraižių šešėlių..Bet pakilk aukščiau ir žvelk iš viršaus-pamatysi save patį,kurio dar tik laukia TIKRAS IR GYVAS KELIAS..Ir nebaru aš,ir nesmerkiu,čia tu klysti.Tik raginu nebūti rytų religijos(neatsimenu kokios)dievu,kuris turi keturis veidus,kad matytų viską aplinkui..Bet ar jis mato iš viršaus?Ar jis mato savo vidų?Ar jis pasiruošęs tai pamatyti?..Atsakyk sau,broli,bet tik nuoširdžiai į šituos klausimus ir suprasi,kad TREJYBĖS EVOLIUCIJOS PLANO NEPAGREITINSI,NES JIS JOS IR SUMANYTAS.O TĖVAS-TREJYBĖ YRA TOBULI.TOBULI NEGALI SUKURTI NETOBULO..Ir tu negali pranokti KŪRĖJO..Artėja pseudo šventė,kaip ir visos kitos,kurios nepašvestos Rojaus Tėvams..Teko šiandien padiskutuoti su savo urantiškosios šeimos nariais.Griežtai pasakiau,kad mane pamirštų tokiuose renginiuose.Kiek nusineš aukų šis ritualas,kiek sielų žudys alkoholis,kiek jaunosios kartos atstovų,TREJYBĖS vaikų pražudys mūsų protėvių,iš kartos į kartą perduodamas ritualas.KOKIO MĄSTO VYRAUS ŽEMOS VIBRACIJOS,KAI VISI "DŽIŪGAUSIME"JĖZAUS GIMIMU..Juk ne dėl to ir ne šituo laiku Jis įsikūnijo bejėgiu kūdikėliu..Žinai ką aš nusprendžiau?Atspausdinsiu Jėzaus mokymą apie kalėdas ir garsiai paskaitysiu visiems.Nors mano žemiškieji vaikai mane supranta,bet gimdytojas nepajėgia to priimti.Galbūt ir jis tuomet šalia naujojo testamento laikoma Jėzaus Kristaus"Kalbu jums vėl"susidomės.Ir jei bent vienas Jėzaus Žodis suvirpins gimdytojo širdies stygą,aš jausiuos laimingas ir dėkosiu Rojaus Tėvams už suteiktą situaciją.Tame aš matau prasmę.Tik reiks susikaupti,nes Jėzaus mokymų ar apie Jėzų aš negaliu nesijaudindamas skaityti.Tai taip GYVAI TIKRA IR ARTIMA,kad siela džiūgaudama ašaroja.Ir jokie čia sentimentai.Tai-TIKROVĖ,KURIĄ MES TRYPIAME SAVO UŽTERŠTU PROTU..Skruzdėlė ir ta tobulai atlieka savo darbą,o mes..Ramybės tau ir su meileArūnas
2009-12-10 17:50:40
Arūnai,
Galiu tau tik vieną parašyti - SU DIEVU... daugiau žodžių nerandu šiai dienai...
Linas J
2009-12-10 18:04:10
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]