Forumas: temos peržiūra
Tai kas vis tik atsitiko 1985-aisiais?
TĖVO - ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai:
Iš kur žinoma, kad Urantijos izoliacija pasibaigė tiktai vos prieš du dešimtmečius?
Apie Gabrielio prieš Liuciferį Dienų Senųjų teismo Uversoje pabaigą ir priimtą nuosprendį Urantijos Knygoje nerašoma kiek nors daugiau, kaip tik paaiškinant, kad bus laukiama, kol pagrindiniai maištininkai patys nuoširdžiai pripažins savo kaltę. Ir nesvarbu, kiek dar reikėtų laukti.
Urantijos Knygoje įdėti dokumentai buvo baigti perduoti 1935 metais. Tolimesnis bendravimas su dvasinėmis būtybėmis dėl būsimosios Urantijos Knygos tęsėsi dar kelerius metus, bet naujų dokumentų nebebuvo pateikiama. Tuo tarpu knyga anglų kalba buvo atspausdinta 1955 metais. Tuo metu nei Liuceiferis, nei Šėtonas, nei Kaligastija dar savosios kaltės nebuvo nuoširdžiai pripažinę. Dėl to, Uversos teismas negalėjo priimti nuosprendžio, kuris būtų buvęs pateiktas ir Urantijos Knygoje. Bet kai šitas įvyko 1985 metais, tuomet maištininkams buvo pasiūlytas gailestingumas, kurį jie paniekinančiai atstūmė ir pasirinko savosios tapatybės sunaikinimą. Tas ir buvo padaryta. Dabar jų nebėra. JIe net ir išbraukti iš visų registrų. Tarsi jų ir nebūtų buvę. Bet paliktų jų sėklų duodamus derlius prireiks dar apie tūkstantį metų valyti.
*
Algimanto mokymai:
Tačiau planetos izoliacija tuo metu dar nebuvo panaikinta. JI panaikinta tik nuteisus Liuciferį, Šėtoną, ir Kaligastriją Uversos Dienų Senųjų Teisme. O tai įvyko tik tada, kada pagrindiniai maišto dalyviai NUOŠIRDŽIAI PRIPAŽINO SAVO KALTĘ (paryškinta mano). O tai atsitiko tik prieš šiek tiek daugiau kaip du dešimtmečius. Ir tik tada buvo panaikinta Satanijos Vietinės Sistemos ir Urantijos planetos izoliacija ir PALAIPSNIUI BUVO PRADĖTOS ATSTATINĖTI IR RYŠIO GRANDINĖS PAGAL POREIKIUS.
*
mano replika:
beje, Algimantai, ar tu netyčia įvėlei klaidą, ar apskritai susipainiojai, ar čia melo kojos trumpos? <..> Visi čia esam daug kartų girdėję kitokią tamstos versiją, kad šitie veikėjai neva atsisakė pripažinti kaltę ir pasirinko savo asmenybės sunaikinimą. Aišku, čia pasakos, bet pirmą kartą išgirdau tokį naują "happyendą" :)
*
Algimanto atsakymas:
Mieleiji, kada kai kurie iš jūsų mėginate mane pagauti prieštaraujant savo ankstesniems teiginiams, veltui vargstate - mano teiginiuose prieštaravimų NĖRA.
Jūs turite prisiminti VISADA, KAD ESATE Urantijos Knygos Forume.
GILESNIŲ MINČIŲ JŪS NESURASITE NĖ VIENAME FORUME, KIEK BEIEŠKOTUMĖTE.
MŪSŲ SVETAINĖ ATSIRADO TĖVO VALIA, IR BŪTENT MŪSŲ FORUMAS PALAIPSNIUI BUS LANKOMAS VIS GAUSIAU IR GAUSIAU, NES JAME VIEŠPATAUJA TĖVO DVASIA, ĮSIVIEŠPATAVUSI KIEKVIENAME IŠ MŪSŲ TĖVUI ATSIVĖRUSIŲ.
IR BŪTENT DĖL TĖVO VIEŠPATAVIMO MANO VIDUJE JOKIŲ PRIEŠTARAVIMŲ MANO TEIGINIUOSE NE TIK NĖRA, BET IR BŪTI NEGALI, NES JEIGU AŠ IR KO NORS NEPRISIMENU, KĄ RAŠIAU ANKSČIAU, TAI TĖVAS VIS TIEK PATEIKIA KOMENTARUS TOKIUS, KURIE YRA NUOSEKLŪS IR NETURI JOKIŲ PRIEŠTARAVIMŲ.
Būtent TĖVAS, o ne žmogaus gyvulinis protas, PATEIKIA KOMENTARUS PER ATSIVĖRUSIĄ SIELĄ, IR TIK DĖL TĖVO TOBULO VEDIMO IR NEBEBŪNA PRIEŠTARAVIMŲ, NET JEIGU TIE TEIGINIAI BUVO PASAKYTI PRIEŠ DEŠIMTĮ METŲ.
Tačiau sakau jums dar kartą - NĖRA PRIEŠTARAVIMŲ TARP TEIGINIŲ. Tačiau yra ATSIVĖRUSIOS SIELOS VYSTYMASIS IR JOS GILĖJANTIS RYŠYS SU TĖVU, IR TADA TĖVAS JAU GALI PERDUOTI PLATESNĘ INFORMACIJĄ, KURI IŠSILIEJA KOMENTARAIS. Todėl komentarai ankstesni gali būti ne tokie gilūs, nes kaskart augant pasitikėjimui Tėvu, siela taip pat keičiasi - ji AUGA. Taip, kaip vaikas išauga į suaugusį, taip ir siela vystosi vis labiau ir labiau TVIRTĖDAMA PASITIKĖJIMU TĖVU IR ATSIDAVIMU TĖVUI. Tačiau ir vienu atveju ir kitu atveju yra TA PATI ASMENYBĖ, NORS JAU VERTINANTI APLINKĄ BESIVYSTANČIU IR BRANDESNIU ŽVILGSNIU.
Todėl ir jums rašydamas savo paskutinį mokymą šioje temoje aš parašiau trumpai, turėdamas omeny, jog tai ne toji tema, kurioje turėčiau aiškinti DAR KARTĄ, KAS YRA UVERSOS DIENŲ SENŲJŲ TEISMAS, NES JŪS JAU PER TIEK LAIKO GALĖJOTE PERSKAITYTI URANTIJOS KNYGĄ KELIS KARTUS. Todėl ir dabar nesiruošiu aiškinti DAR KARTĄ, KĄ JAU AIŠKINAU APIE DIENŲ SENŲJŲ TEISMĄ GABRIELIS PRIEŠ LIUCIFERĮ. SUSIRASKITE TAM SKIRTĄ TEMĄ.
Tai, ką aš parašiau yra TIESA IR BE JOKIO NET MENKIAUSIO PRIEŠTARAVIMO MANO ANKSTESNIEMS TEIGINIMAS, KURIE BUVO JUMS PATEIKTI DAUG IŠSAMIAU LIUCEFERIO MAIŠTO IR JO TEISMO AR PANAŠIAI PAVADINTOJE TEMOJE.
Mielas Jonai, susirask tas temas, nors kiek įdėk pastangų AUGTI, O NE priekabiauk TUŠČIAI.
Savo MOKYMUS RAŠAU IR TAU, TIK MOKYKIS. O DABAR ESI KAIP NEKLAUŽADA MOKINYS, NEI PATS MOKAISI, NEI KITIEMS LEIDI SUSIKAUPTI, KAI TAVO TUŠTI PLEPALAI BLAŠKO DĖMESĮ.
Perskaityk temą apie Liuciferio maištą, čia jau bus ir tau apsunkinimas, nes atrodo yra jūsų prikurtos net kelios tos pačios temos, tai perskaityk visas temas apie Liuciferio maištą, o tik tada ką nors kalbėk ar rašyk, nes tu NESĄMONES PARAŠAI. Man būtų GĖDA TAIP TUŠČIAI ŠVAISTYTI TOKĮ BRANGŲ LAIKĄ. ESI KAIP STOVINTIS KŪDROS VANDUO, KURIS JAU SMIRDA. Tu per visus metus leidžiamus mūsų Forume neparašei NĖ VIENO komentaro, kuris turėtų nors kokios vertės žmogaus dvasiniam augimui, kad žmogų stiprintum, ir pateiktum jam DIDESNĖ ŠVIESĄ. O priekabiauji NUOLAT. IR NIEKADA NEPATAIKAI.
Žinok, tavo GYVULINIS protas niekada nepranoks mano ATSIVĖRUSIOS TĖVUI SIELOS DIEVIŠKO proto, kuris VISIŠKAI ATSIDAVĘS TĖVUI.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2009-07-29 19:22
*
Bet klausimas taip ir liko neaiškus - tai kas gi atsitiko 1985 metais?
Jonas
2009-08-05 12:41:15
Komentarai
Algimantai,Manau tie amerikiečiai apie patį pasakė kiek teisybės, nes su kai kuriais jų pasisakymais dėl pačio savybių ir aš sutikčiau...
Dėl "tačiau bus taip, kaip SAKAU JUMS AŠ..." - nemanau, kad verta būti tokiu kategorišku ir mušantis sau į krūtinę teigti bus taip kaip aš sakau - nes manau, kad kaip bus tai priklauso nuo visų žmonių darbų/veiklos/minčių atsivėrimo Tėvui...
O dėl Liuciferio likimo - man Tėvas pasakė prieštaraujančią informaciją nei pats Algimantai paminėjai.
O dėl įvairių žmonių grupių/institucijų/masinio švietimo priemonių manipualiacijų su informacija pilnai pritariu Audriui.
Linas J
2009-12-09 12:04:11
Dariau,
Nu nesitikėjau, kad tu toks taiklus - kaip pirštu į dangų pataikei :)
Doni,
Mano arklidėje ir dar liudininkų turiu :) o tavo kur buvo? :)
Linas J
2009-12-09 12:59:32
Linai,
o kur tuo metu buvo balti arkliai?
Donis
2009-12-09 12:31:12
Būtent tais metais sukako 3-jų metų jubiliejus,kai aš baigiau vidurinę mokyklą..Mielieji,gal išties pakaks svarstyti apie tai,ko neišmanote išvis.O būtent to,kad"LIUCIFERIS buvo Nebadono nuostabus pirminis Sūnus Lanonandekas. Tarnavimo patyrimą jis buvo sukaupęs daugelyje sistemų, buvo tarnavęs savosios grupės aukštuoju patarėju, ir buvo pasižymėjęs savo išmintimi, aštriu protu, ir sumanumu. Liuciferis savojoje kategorijoje turėjo 37 numerį, ir kada jį siuntė Melkizedekai, tada jį apibūdino kaip vieną iš vieno šimto pačių gabiausių ir nuostabiausių asmenybių tarp daugiau negu septynių šimtų tūkstančių šito tipo narių. Nuo tokios nuostabios pradžios, per blogį ir klaidą, jis apkabino nuodėmę, ir dabar Nebadone yra vienas iš trijų Sistemos Aukščiausiųjų Valdovų, kurie nusileido savojo aš raginimui ir pasidavė netikros asmeninės laisvės sofistikai – ištikimybės visatai atstūmimui ir broliškų įsipareigojimų pamynimui, aklumui, nematančiam kosminių ryšių.
Nebadono visatoje, Kristaus Mykolo sferoje, yra dešimt tūkstančių apgyvendintų pasaulių sistemų. Per visą Sūnų Lanonandekų istoriją, visuose jų darbuose šituose tūkstančiuose sistemų ir visatos būstinėje, tiktai trys Sistemų Aukščiausieji Valdovai paniekino Sūnaus Kūrėjo valdymą."Ir būtent tais metais,šis puolęs sūnus,su savo sėbrais atmetė Tėvo gailestingumą,nors ir pripažino savo nuopuolį.Jis pasirinko tapatybės sunaikinimą.Argi,mielieji,amžinai kibirkščiuojantys savo priekabiavimu nesuvokiat iš aukščiau parašytos ištraukos,kad nusileidimas savojo aš raginimui-tai tas pats išdidusis ego dvasiniam lygmeny,savęs susireikšminime,kuris ir nuvedė šį,kažkada buvusį nuostabų sūnų į tokį blogį,iš kurio jau nebuvo įmanoma išlipti..Ir juk pasakymas,kad-pasidavė netikros asmeninės laisvės sofistikai,reiškia tai,ką įnirtingai ir užsispyrusiai bruka kai kurie mūsų sielos broliai,viešai kalbėdami apie Tėvo suteiktą laisvą valią.O iš tikro,paverčia tai savivaliavimu..Ar negali būti taip,kad jau jiems kelio atgal nėra?.Na kaipgi aš,taip atkakliai(o iš tikro užsispyrusiai),pripažinsiu klydęs..Ir dar kaip pripažinsite,nors to nieks nereikalauja.Jūs,mielieji,net nepastebimai dingsite iš forumo,nes artėja ta valanda,kuomet jums bus aiškiai įvardyta TIESA IR JŪSŲ KLAIDOS,O NE NUOMONĖS..Kada žmogus nuoširdžiai ieško tiesos,jis klausia,nes turi tik nuomonę,bet nežino,kaip yra ištikro.Bet kuomet žmogus pateikia klausimą,kurio potekstė yra tikrai akivaizdi ir terodanti to žmogaus užsispyrusį norą suvelti mintis ir paskui nekaltu veideliu ištraukti sakinį iš viso mokymo,savaip perdaryti jį ir sakyti-Ne,Liuciferis gyvas..Vėliau prasideda knygų reklama.O ten taip,ten anaip rašo..Bet niekaip nepavykus išmušti urantų iš TVIRTO ŽINOJIMO GYVAI PATIRTINĖS TIESOS,prasideda mišrainės maišymas savo galvose ir pasiruošimas kitaip"įrodinėti"melagingas tiesas..Mieli sielos broliai ir sesės,koks nuostabus yra Tėvo atradimas savyje ir pasitikėjimas Jo vedimu,gilinant įtikėjimą.Jau eilę metų mes neištiesiame rankos ir nepaimame kas mums siūloma-AMŽINYBĖ SU JAUDINANČIAIS PATYRIMAIS..Argi taip sunku bent pasiskaityti apie Minties Derintoją ir Jo veikimą.Ir tiesa yra tai,kad mes turime žvelgti Jėzaus žvilgsniu.Tai toks mokymas,kurį gal ir galėtų kas pavadinti sentimentalumu,bet urantai jau žvelgia tuo žvilgsniu,kuris ir atvedė Jėzų į įtikėjimą ir gimimą iš dvasios.Ir dabar jau mes galime pasiekti dar daugiau,nes mums tapo informacija ne tik prieinama,bet ir praktiškai panaudojama,GYVENANT GYVĄ GYVENIMĄ..Niekuomet neliks šis forumas citatų forumu.Mes įkelsime savo pasirinktas citatas ir jas nagrinėsime.Jas nagrinės ir dvasiškai augs mūsų palikuonys.Galų gale,kūrinija žavėsis kai kuriais mūsų sielos broliais ir sesėmis.Ir išties,sakau jums-MES ŽVELGSIME MYKOLO,SŪNAUS KŪRĖJO,DAUGELIUI ŽINOMO,JĖZAUS IŠ NAZARETO VARDU.JO,NEBADONO VALDOVO IR ŠEIMININKO ATNEŠTA TIESA LEIS MUMS ATRASTI IR TĖVĄ-TREJYBĘ..Taigi,mielieji,klausimas jau seniai uždarytas ir visose temose,nes tais metais buvo išskaidytas ne tik Liuciferis ir jo sėbrai.Tais metais mus pradėjo pasiekti ir daugiau dvasinių grandinių,ne tik TREJYBĖS.Tad ko trypčiojam,kaip šiandien vienas pažįstamas,kuris kalbėjo,kad mokslininkai jau atsargiai kelia versiją apie mūsų kilmę,išropojus iš sūriųjų jūros vandenų..ATSARGIAI KELIA VERSIJĄ..Ar pagalvojame kodėl?.Atsakymas paprastas-jie norom nenorom prieitų ir prieis Urantijos Epochiniame Apreiškime apreikštos TIESOS..Ir štai čia sugriūtų visas jų pseudoišmanumas,sumanumas.Teliktų-galvoti seneliukai,išsižioję iš nuostabos..Šiam vakarui pakaks,mielieji,likite ramybėje,su meile
Arūnas
2009-12-09 18:41:24
Atsisveikinimui pasakysiu,kodėl tu taip manai..Urantų kelias ne tiktai pagrindinis,bet ir GYVAI PATIRTINIS,ATRADUS TĖVĄ-ROJAUS TREJYBĘ,EINAME TUO KELIU,o tu atsisakai.Jau minėjau-GYVAI.O tu to nepatiri,todėl ir veliesi.Iki,sielos broli.Dievinu aš tiktai TREJYBĘ.Antrą kartą sakau,turėjai pastebėti,nes tau ir sakiau.Viso ir lauksiu tampant urantų lyderiu.
Arūnas
2009-12-09 19:12:14
Arūnai,
rašai mano manymu labai panašiai kaip ir Algimantas su pabarimais su giliais paaiškinimais - kodėl buvo sunaikinti maištininkai ir dėl ko jų neliko, su iškėlimu urantų kelio kaip pagrindinio su dogmatiškumu ir išankstinėm nuostatom, kurios daugeliu atvejų nepagrįstos, net ir su pradiniais ir pabaigiamaisiais gražbylistiniais/malonybiniais žodeliais - todėl drįstu pripažinti, kad pagal raštą ir minčių dėliojimą esi tikrai Algimanto mokinys...
Tik Arūnai patarsiu tau nuoširdžiai pasistenk nelaikyti žmonių autoritetais arba nesudievink kitų žmonių, nes nemanau, kad verta.
Linas J
2009-12-09 19:02:23
Replikai tiktų manau pasakymas - tikėk kuo tiki Arūnai - džiaugiuosi dėl tavęs jei nuoširdžiai sakai nedievini žmonių... aš nebūsiu jokiu lyderiu, todėl, kad manau, kad lyderiai būna ten kur vyksta varžytuvės/konkurencija/valdymas kitų/nuostatų piršimas/priespauda/žodžio ir laisvos valios laužymas... aš būsiu tiesiog Linas :)
Linas J
2009-12-09 19:27:53
Taip , iš tiesų , kas gi atsitiko 1985 metais ? Galiu tai pateikti ir patvirtinti , iš kitų dvasinių šaltinių , kad nuo tų metų , nuo kosminio dvasinio pasaulio , tikrai prasidėjo realios dvasinės padėties įvertinimas ir nustatymas Žemės planetoje . Apie tai plačiai pradėta rašyti Rusijos ezoteriniuose leidiniuose . Buvo rašoma , kad pirmiausia bus išskirtos ir transformuotos labai užterštos sielos , kurios bus pasiūtos į VISATOS žaizdrą perlydimui .
Rašoma , kad visas žemės valymo procesas vyks dviem kryptimis : fiziniame plane ir dvasiniame plane , nuo įtakos ir pasekmių ,, kniazia myra sevo ''. Ir dar daug kitų įdomybių buvo rašoma . Bet tada , nelabai ką galėjau suprasti . Tik daug vėliau , dabar , kai jau turėjau Urantijos knygą ir ją skaičiau , studijavau ir lyginau su labai plačia rusiška tiek dvasine , tiek su ezoterine literatūra , kuria jau domėjausi ir iki 1985 m ir po 1985 m. , galiu užtikrintai pasakyti , kad pasaulyje , po 1985 m . , labai suintensivėjo taip vadinamo ,,švaraus pasaulio '' pritekėjimas į mūsų Žemę .
Radosi daug žmonių , tiesiog tūkstančiai eilinių ir šimtai mokslo darbuotojų , kurie turėjo įvairiausių patyrimų dvasinių apreiškimų plotmėje ir šis dvasinis proveržis liejosi iš įvairiausiu spaudos šaltinių. Žmonijai atsivėrė dvasinio pasaulio aruodai , nes buvo nuimta Žemės planetos izoliacija . Tai tiek , labai trumpai tuo klausimu . Matau , kad ši visa , Urantijos auditorija yra labai žalia ir daugeliui neteko būti liūdininkais to grandiozinio žmonijos protų prabudimo po 1985 metų . Tai buvo nuostabu , kai į visą tai , šiandieną , žvelgiu per Urantijos knygos apreiškimų pryzmę .
Petras
2009-12-09 21:04:53
"Prie tokių žemų virpesių skleidimo prisideda ir bet kokios prievartos struktūros, tokios kaip policija, kariuomenė, kaip ir politinės partijos, parlamentai, vyriausybės, karaliai, karalienės, šamanai, astrologai ir visi tie, kurie siekia savanaudiškų asmeninių arba grupės, arba valstybės tikslų. Visa tai sutrauko kilnių ir Tėvo meile nuspalvintų Dievo vaikų siunčiamų jų sielų virpesių, nuspalvintų savuoju patyrimu, darnų ir harmoningą, tarpusavyje susietą, ornamentą, piešinį, ir modelį.
Prie tokio darnaus ir harmoningo visumos piešinio sudraskymo prisideda kiekviena bloga mintis, nesvarbu, kokia ji bebūtų neryški, neaiški, nesuvokta, vis tiek ji padaro savo neigiamą poveikį visuminiam gėrio ir meilės paveikslui. Dėl to jūs turite aiškiai suvokti, kad jūsų visos mintys daro poveikį visiems kitiems, kurių net galite ir nepažinti iš viso."Mielas Linai,ši ištrauka iš Jėzaus Kristaus"Kalbu jums vėl"tau,jei nebūsi užsispyręs,turėtų atsakyti,kad tu tiesiog negali kalbėti tiesos,to net pats nesuvokdamas.Juk priklausai kažkokiai partijai,ar ne?Taip pat staugiančių vilkų ir vilkių gaujai..Jau tavo pačiame pirmame sakinyje glūdi nesąmonė,o nesąmonė tikrai mirtinga ir ištrynimo ir iššienavimo atžvilgiu,nes tavo užsispyrėliškas būdas eina prieš Tėvo laisvą valią,nes primygtinai mokai mokančius.Jei to ir nepripažįsti,tuomet nepamiršk,kad šis forumas yra URANTŲ DVASINIO AUGIMO FORUMAS,KURIAME RENGIAMI DVASINIAI MOKYTOJAI,EINANTYS GYVUOJU IR PATIRTINIU ROJAUS TREJYBĖS KELIU,ATRADĘ TĖVĄ SAVYJE IR GILINANTYS ĮTIKĖJIMĄ.IR MŪSŲ DVASINĖ PLATFORMA,KURIOS NEĮMANOMA IŠJUDINTI JOKIOMS GAUJOMS,YRA NUOSEKLIAI APREIKŠTA EPOCHINIO APREIŠKIMO,KURIS UŽRAŠYTAS URANTIJOS KNYGOJE..Tu atsisakai studijuoti šį apreiškimą,vadinasi vėl eini prieš Tėvo valią,sau naudinga linkme pakreipdamas ir Jėzaus Kristaus"Kalbu jums vėl"mokymus.Misija...Misija,kurioje aiškiai sakai,kad misija-skleisti Tėvo šviesą,šilumą ir kt.VISOMIS ĮMANOMOMIS PRIEMONĖMIS,GALIMYBĖMIS,RESURSAIS..Ar susimąstai ką sakai,broli?Tėvo valia vėl paminta,nes URANTAI TAU AIŠKIAI SAKO-MUMS NEREIKIA STAUGIANČIŲ VILKŲ,MUMS REIKIA TĖVO-TREJYBĖS ŠVIESOS,MES NORIM IŠMOKTI,KAD MOKYTUME KITUS.MES TROKŠTAM BŪTI MOKINIAIS,KAIP ROMI AVELIŲ BANDA.AVELIŲ IR ROMI,NES MES DAR TIK TOKIE IR ESAME,KAD MUS REIKTŲ NUOLAT PRIŽIŪRĖT,KAD NEIŠKLYSTUME IŠ TIKRO KELIO,KĄ DARĖ IR JĖZUS MOKYDAMAS SAVO AVELES..Tu perši mums savo gaują,vadinasi sąmoningai nori sudraskyti mus,NEŠANČIUS TREJYBĖS MEILĘ IR ŠVIESĄ,tuo pažeisdamas Tėvo valią..Toliau tu savo tiksluose aiškiai pasakai-Tėvo vaikams,kurie to prašys ir neras atramos,paramos,atsakymų..BET ESMĖ TAME,KAD MES NEPRAŠOME,NES JAU RADOME ATRAMĄ,PARAMĄ IR ATSAKYMUS.IR TOLIAU IEŠKOSIME VISĄ AMŽINYBĘ..Kodėl manai,kad tu gali duoti mums atsakymus?Gal pasijutai,kad esi Tėvo atstovas ir turi Jo įgaliojimus?Tuomet telieka tikimybė,kad artėja kosminė beprotystė..Galima būtų rasti ir dar daugiau melo tavo kvietime,kuris pažeidžia Tėvo valią,bet kaip ir sakiau,gal lankei boksą,tuomet tave suprasčiau,tiksliau-tavo nesąmones.NEPAMIRŠK,KAD ESI NEPAGEIDAUJAMAS SVEČIAS IR ČIA BŪDAMAS TAIP PAT PAŽEIDI TĖVO SUTEIKTĄ LAISVĄ VALIĄ..Permąstyk,broli,ką pasakiau,nuoširdžiai permąstyk,o ne užsispyręs kalbėk,juk mes esam visi ROJAUS TREJYBĖS sūnūs ir dukros.Su meile,ramios tau nakties
Arūnas
2009-12-09 22:14:58
Mielas Petrai,atsimenu tą laikmetį,aišku,kad jaunystė-kvailystė,bet dvasingėjimas ir mūsų nesusivokimas ir buvo dėl to,kad atstatomos dvasinės grandinės ir įnešė gana didelę sumaištį į mūsų protus,nes teko gyventi didelėje izoliacijoje nuo TIKROVĖS,KOL URANTIJOS KNYGA NEPADĖJO SUSIVOKT NORINTIEMS TO..Labanakt ir ramybės tau
Arūnas
2009-12-09 22:28:09
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]