Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Klausimai iš Urantijos Knygos

Mano mielieji, kokių tik turite klausimų iš Urantijos Knygos, klauskite ir aš jums paaiškinsiu šitoje temoje. Todėl čia gali būti įvairiausi klausimai, kurie jums kilo skaitant Urantijos Knygą ir į kuriuos norėtumėte gauti atsakymą, kad jis padėtų jums geriau suvokti skaitomą Urantijos Knygą ir jos sąsajas su mūsų kasdienybe arba su mūsų ateitimi po prisikėlimo.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2008-04-29 21:47:32

Komentarai

Palaima, patiriu ir aš. Taip pat sutinku su kiekvienu Algimanto žodžiu, bet ne dėl to, kad pataikauciau o dėl to, kad ir aš gyvai patiriu Rojaus Trejybe savo viduje, taip PAT itikejau nes beveik visa laiką gyvenu su Rojaus Trejybe, patariama mano viduje. Kasdien lieka vis mažiau laiko kai gyveni be Rojaus Trejybes. Ir jau matau kaip tai kas prasilenkia su Jų valia, vis labiau atsiranda išorėje nuo manęs, visi veiksmai ir vidines paskatos vis labiau ir labiau sinhronizuojasi viduje, su praamzio buvimu ir ateity nukris kaip nereikalinga. Rojaus Trejybe atsiliepia į kiekviena, jų sūnaus ar dukros nuoširdzia minti ir visada iš vidaus veda kiekviena, GYVAI skatindama teisingus vidinius impulsus  ir pristabdydama tai, kas prasilenkia su Ju valia-ramindama. Niekada nepazeisdama, savo sūnaus ar dukros laisvos valios sprendimu. Tai, kai žmogus savo komentaruose naudoja sarkazma, tik parodo, kad tokio individo dvasinis aš, yra letargo būsenoje, ir dar negana to yra uzspaustas ir goziamas pasamonines baimes ir žemo gyvulinio, tamsaus aš, kuriam yra svetima viskas kas skleidžia ryskia gyva dvasinę šviesa.
Kada, dar šiame pasaulyje, žmogus atranda, Tris Rojaus Trejybes asmenis savyje, jo vis stiprejancio vidinio dvasinio ryšio, su realybe, tikra, patiriama gyva realybe, jau negali uzgozti joks išorinis sarkazmas ar bet kokie zodziai ar izeidimai-tokia asmenybe, tikru tikriausiai gyvena ant Rojaus krantų, dar gyvendama šioje žemėje. Tai prieinama kiekvienam, dedant nuosirdzias kasdienes pastangas atsiverti ir savo valia sulieti su viduje gyvai patiriama, Rojaus Trejybes Valia. Tai nėra išskirtine Algimanto teise.

Telydi jus RAMYBE.

valdasAirija1
2012-06-01 13:45:50

Mielieji, jūsų gyvulinis protas toks smalsus, kad nerimsta dėl kiekvieno krebžtelėjimo, nesvarbu kokioje sferoje jis vyktų, ir tuoj pat puola žvilgčioti, o kas ten, kas ką atrado, kas ką paneigė, kokios mokslo teorijos dar atsirado, kokios jau griuvo.
Jūs turite savo tikruosius DIEVIŠKUOSIUS TĖVUS – ROJAUS TREJYBĘ – ATRASTI SAVYJE, TIK TADA NURIMS JŪSŲ GYVULINIS PROTAS, PILNAS SMALSUMO, NERIMO, BAIMĖS, IR NUSTOS ŠVAISTYTI SAVO ENERGIJĄ NEREIKALINGOMS MINTIMS IR SIEKIAMS, KURIE JUMS NESUTEIKIA NĖ TRUPUČIO DIDESNIO GYVO ĮTIKĖJIMO, IR PASITIKĖJIMO SAVO ROJAUS TĖVAIS. Todėl įvairiausių mokslinių ir pseudomokslinių teorijų jūs išgirsite dar daug, ir nejaugi paskui kiekvieną lakstysite, taip iš akiračio ir išleidę SAVOJO GYVENIMO ESMĘ – SAVO ROJAUS TĖVŲ ATRADIMĄ SAVYJE? Štai taip mielas Nagli aš atsakau į tavo žinutę.
Na, o Emilio Petro pamąstymus pakomentuosiu išsamiau, savo teiginius pateikdamas ties jo atskirais teiginiais. Petro Emilio nuostatas paimu į kabutes, kad atskirtumėte, kur yra jo, o kur mano samprotavimai.

”DAUGELYJE ŠIO FORUMO TEMŲ , SAVE PRISKIRIAMYS URANTIJOS MOKYTOJAIS , LABAI TENDENCINGAI , SAVE SAISTO SU ROJAUS DIEVYBIŲ TREJYBĖS TĖVYSTE”
Mūsų DVASINIŲ MOKYTOJŲ RENGIMO FORUME tendencingai niekas savęs nesaisto su niekuo. Tai, kas yra TIKROVĖ, IR KAS YRA JOS Šaltinis ir Centras – Kūrėjas – ROJAUS TREJYBĖ – atsispindi kiekviename iš urantų, kiek jis turi būtent GYVĄ RYŠĮ SU ŠIOS TIKROVĖS ŠALINIU IR CENTRU – Rojaus Trejybe. Todėl kiekvienas ir tegali rašyti tik tokius žodžius, dėstyti tik tokias mintis, pateikti tik tokius teiginius, kuo gyvena jis pats. O tai neturi nieko bendro su tendencingumu. O Rojaus Trejybės TĖVYSTĖ IR MOTINYSTĖ yra URANTAMS jau patirtinis dalykas, o ne teorinis išmąstymas, kadangi jie patiria visiškai kitokią vidinę būseną, kada atranda savo TIKRUOSIUS TĖVUS – ROJAUS TREJYBĘ – SAVYJE. Ir tik tad ar kalba apie Juos, o ne vien tik klausosi, kaip apie Juos kalba KITI. Tuo tarpu, kol Jų nėra atradę savyje, tol ir nesako KITIEMS, kad Rojaus Trejybė yra tikrieji JŲ Tėvai. Juk ir urantai stovi ant DVASINIO IŠSIVYSTYMO IR ĮTIKĖJIMO SKIRTINGŲ LAIPTELIŲ.

”Gerbiamas Algimantai , jau nebe vienoje temoje tu pats ir dauguma tavo mokinių , tiesmukiškai , Rojaus Dievybių Trejybę vadina savo tikraisiais tėvais .”
Taip, mielas Emili Petrai, mano – ir tavo tikrieji Tėvai yra ne kas kita, kaip ROJAUS TREJYBĖ, IR TIK ROJAUS TREJYBĖ. IŠ JŲ AŠ – IRTU, IR VISIS - GAVAU ASMENYBĖS DOVANĄ – SAVO TIKRĄJĮ IR AMŽINĄJĮ DVASINĮ AŠ. Būtent dėl to, kad mes sugrįžtume į savo tikruosius ir gimtuosius namus pas savo tikruosius Tėvus mums ir Jų dalelė, Jų fragmentas yra suteiktas, kad tik mums padėtų atrasti savo TIKRUOSIUS TĖVUS SAVYJE IR ATSIDUOTI JŲ VEDIMUI IŠ VIDAUS. Kokių nors dar kitų, antrųjų ar trečiųjų Tėvų nėra, ir būti negali – Jie yra ROJAUS TREJYBĖ, ir tik JI..
“Manau , kad tai Urantijos knygos apreiškimo ignoravimas . Dar daugiau , aš manau , kad tai jau žmogiškosios asmenybės , dvasinio kulto apraiškos požymiai sau pačiam , nukeliant savosios žmogiškosios evoliucijos pradžią į Rojų .”
Pirmiausia, mielas Emili Petrai, jeigu jau tu pats taip puoselėtum šį Apreiškimą, tai bent jau jo pavadinimą turėtum užrašyti be klaidos – Urantijos Knyga – tegu ir nesuvoki jos pateikiamos Žinios – BŪKITE TOBULI, NET IR TOKIE TOBULI, KOKS TOBULAS ESU AŠ – tai Tėvo-ROJAUS TREJYBĖS nurodymas ir TAU. Ir jeigu tu būtum nuoseklus savo minčių atžvilgiu, tuomet ir šis ROJAUS TREJYBĖS NURODYMAS – ir tau – turėtų kelti lygiai tas pačias nuostatas, kaip gi čia dabar žmogus gali sau šitaip leisti sakyti apie save, tai jau ne kas kita, kaip ” dvasinio kulto apraiškos požymiai sau pačiam , nukeliant savosios žmogiškosios evoliucijos pradžią į Rojų,” nes tik tik Rojuje bus galima pasiekti ištobulinimą, ir ne anksčiau, štai tada ir bus galima kalbėti apie savo tobulumą o šitai ŠITAIP teigti jau DABAR – baisu, revoliucija, maištas, anarchija, dangus griūva, Urantijos Knyga ignoruojama, skųsiuosi Kristui, skųsiuosi Viešpačiui, ir dar kam, kas arčiau negu Rojaus Trejybė, bet aukščiau negu žmogus, tegu tą antikristą Algimantą pažaboja, sutramdo…

”Na , gerai , tegu tai būna atsiūsti Rojaus modeliai į Nebadono Vietinę visatą , ir kurie buvo už pagrindą , visiems tiems modeliams , kurie tuo esamuoju laiku egzistavo ir Salvingtono laboratorijose . Tačiau turėtume atminti , kad Vietinės visatos Gyvybės Nešėjai , šiuos fundamentaliuosius Rojaus modelius naudojo jau kaip naujai modifikacijai kurie buvo modifikuojami ir kuriami Vietinės visatos laboratorijose , o pagal Urantiojos knygą , net ir Vietinės Sistemos - Satanijos laboratorijose , dėl tolesnių sukurtų architektūrinių ansamblių ir natūrinių planetų apgyvendinimo .

Tai tą ir rašo Urantijos knygoje 664 puslapyje :
1. BŪTINOS SĄLYGOS FIZINEI GYVYBEI
Prieš 600.000.000 metų Gyvybės Nešėjų komisija, išsiųsta iš Jerusemo, atvyko į Urantiją ir pradėjo studijuoti fizines sąlygas, rengiantis pradėti gyvybę Satanijos sistemos pasaulyje numeris 606. Tai turėjo būti mūsų šeši šimtai šeštasis patyrimas, kada Nebadono gyvybės modeliai pradedami Satanijoje, ir mūsų šešiasdešimtąja galimybe tam, kad būtų padaryti pakeitimai ir įvestos modifikacijos baziniuose ir standartiniuose vietinės visatos gyvybės modeliuose.”
Mielas Emili Petrai, ačiū, kad šiek tiek – bet dar labai nedaug – praskleidei užuolaidą ir pažvelgei plačiau į kontekstą, bet dar ne tiek, kad suprastum savo klaidingą mąstymo kryptį. Tai, ką kalbi tu, ką pateiki iš Urantijos Knygos, yra kalba tik APIE FIZINĘ GYVYBĘ. Todėl tai liudija tik fizinės gyvybės pradžios momentą mūsų planetoje. Tačiau toji gyvybė, pasiekusi atitinkamą evoliucijos laiptelį, gavo ROJAUS TREJYBĖS AMŽINĄJĄ DOVANĄ – DVASINĘ ASMENYBĘ, ir tai jau nebėra susiję su FIZINĖS GYVYBĖS PRADŽIA URANTIJOJE IR EKSPERIMENTAIS SATANIJOJE, nes pradėjus veikti mūsų planetoje gyvybės katgorijai-rūšiai ASMENYBĖS LYGIU, visas iki tol buvęs gyvybės – fizinės – gyvybės evoliucinis lygis yra pranokstamas – nepainiok šios sąvokos su paneigimu – kadangi šitos gyvybės prote pradeda veikti garbinimo ir išminties Pagalbinės Proto Dvasios, ir Tėvo-Rojaus Trejybės dvasia – Minties Derintojas. Jeigu tai būtų toji pati gyvybė, kuri buvo iki šių dovanų suteikimo, tai Rojaus Trejybei nebūtų jokio reikalo dovanoti Savo dalelę ir susigrąžinti ją į savuosius namus, drauge su nauju SAVO VAIKU. Juk nevisi pasauliai turi gavę tokį likimą, kokį turi urantai – susilieti su Minties Derintoju ir sugrįžti pas savo tikruosius Tėvus – Rojaus Trejybę. Juk urantai neneigia savosios pradžios fiziniu pavidalu Urantijoje. Urantia jau tvirtina, kad šis jų pradžios fizinis pavidalas yra gautas iš taip pat materialių gimdytojų, bet jie nėra šis fizinis pavidalas, o yra dvasios, kurių Tėvai yra Rojaus Trejybė, ir tik Ji.

”Manau , kad tiek tuo metu , tiek ir šiuo metu , tikrasis NEBADONO VISATOS KŪRĖJAS buvo ir liko JĖZUS KRISTUS . Jis tuo pačiu , buvo ir liko , šios Vietinės NEBADONO visatos - Dievas Kūrėjas . Todėl tos super aukštos aliuzijos į Rojaus Trejybės tiesioginę Tėvystę yra užaukštintas proto ir sielos sapnas .”
Nebadono Vietinės Visatos, kūrėjas yra NE VIENAS Jėzus Kristus, nes JIS VIENAS NEPAJĖGUS SUKURTI VISATOS. Sūnus Kūrėjas VISADA veikia su savo Partnere – Vietinės Visatos Motina Dvasia, Būtent Vietinės Visatos Motina Dvasia jų Vietinės Visatos kosminę erdvę pažymi savo dvasios – Šventosios Dvasios – grandine, kaip tą padaro ir visų 700.000 Vietinių Visatų Motinos Dvasios savo Vietinėse Visatose. Todėl visada prie Sūnaus Kūrėjo Vietinėje Visatoje lygiavertiškai veikia ir Vietinės Visatos Motina Dvasia, o ne vien tik Sūnus Kūrėjas. Todėl ir Sūnaus Kūrėjo NEGALIMA NIEKADA LAIKYTI DIEVU KŪRĖJU, NES JIS TOKS NĖRA NET IR SAVOJOJE VISATOJE. JIS YRA TĖVO IR AMŽINOJO SŪNAUS-MOTINOS-BROLIO PASIREIŠKIMAS SAVO VIETINĖJE VISATOJE, KAIP IR VIETINĖS VISATOS MOTINA DVASIA YRA BEGALINĖS DVASIOS-MOTINOS-SESĖS PASIREIŠKIMAS SAVOJOJE VIETINĖJE VISATOJE.
Mielas Emili Petrai, apie Rojaus Trejybės TIESIOGINĘ – IR TIK TOKIĄ MUMS – TĖVYSTĘ IR MOTINYSTĘ AŠ JAU PAAIŠKINAU VIRŠUJE. Todėl urantams yra TOKIA GYVO RYŠIO SU TIKRAISIAIS ROJAUS TĖVAIS TIKROVĖ JAU ŠIANDIEN. IR TĄ PALIUDIJA JŲ PATYRIMAI GYVOSIOS MALDOS METU, IR TIE EPIZODAI KASDIENIAME GYVENIME, KURIAIS JIE DALINASI URANTIJOS GRUPĖJE VILNIUJE, O TAIP PAT ROJAUS TREJYBĖS GYVOJOJE ŠVENTOVĖJE PO GYVŲJŲ PAMALDŲ, KURIŲ TU NELANKAI, TODĖL TOKIŲ PATYRIMŲ IR NEGIRDI.
“Prieš Rojaus Trejybę , manau visi esame nulinėje fazėje . Iš nulinės fazės išsirisime tik tada , kai mūsų Vietinės Visatos Kūrėjas JĖZUS KRISTUS , palaimins mus tolesnei kelionei už Vietinės visatos ribų . MES iš tiesų būsime tikri Rojaus Trejybės vaikai . kai mus , to siekiančius ir to vertus , kosminius piligrimus , apkabins Dievo Tėvo dvasia , štai nuo tada ir tapsime tikrais Dievo Tėvo vaikais , o iki to , reikės tenkintis ir mylėti tikrąjį savo Vietinės visatos Dievą ir Kūrėją - JĖZŲ KRISTŲ.”
Apie Kristų jau sakiau, kad jis NĖRA DIEVAS, BET YRA PASIREIŠKIMAS SAVO VIETINĖJE VISATOJE PIRMOJO ŠALTINIO IR CENTRO IR ANTROJO ŠALTINIO IR CENTRO, TUO TARPU TREČIOJO ŠALTINIO IR CENTRO PASIREIŠKIMAS NEBADONE YRA VIETINĖS VISATOS MOTINA DVASIA - NEBADONIJA. Ir VISADA Sūnus Kūrėjas-Jėzus veikia drauge su Vietinės Visatos Motina Dvasia, todėl visiškai klaidinga laurus atiduoti Jėzui, nuvainikuojant jo lygiavertę partnerę – Vietinės Visatos Motiną Dvasią, tarsi jos iš viso nebūtų. O juk savo rangu ji yra LYGIAVERTĖ SŪNUI KŪRĖJUI.
Tai kaip čia išeina, mielas Emili Petrai, kad IGNORUOJI Vietinės Visatos Motiną DVASIĄ? BAISU…?! Ar ne..?
Kiekvienas STOJASI ant savojo DVASINIO IŠSIVYSTYMO LAIPTELIO. Tavasis dar yra žemesnis už urantų, todėl tau baugu Rojaus Trejybės, ir tau norisi kažko paprastesnio ir artimesnio TAU. TAI NATŪRALU – ką jauti viduje, PRIE KO LABIAU PRIPRATĘS, tą ir nori labiau išlaikyti, NES NAUJA YRA DAR NEPAŽINTI IR BAUGINA. Tačiau tai yra TAVO laiptelis.
Urantų laiptelis yra daug daug aukštesnis – ROJAUS TREJYBĖS TĖVYSTĖ IR MOTINYSTĖ JAU DABAR, IR PER VISĄ AMŽINYBĘ NUO DABAR.
Tuo tarpu URANTAI VISADA MELDŽIASI TIEK UŽ NEBADONO ŠEIMININKĄ SŪNŲ KŪRĖJĄ, TIEK UŽ VIETINĖS VISATOS MOTINĄ DVASIĄ – NEBADONIJĄ – ROJAUS TREJYBĖS GYVOJOJE ŠVENTOVĖJE KIEKVIENĄ ŠEŠTADIENĮ VILNIUJE IR KAS ANTRĄ SEKMADIENĮ – KAUNE. Ir GYVAI MELDŽIASI ne tik už juos, bet taip pat ir už Žvaigždyno Tėvus, Pačius Aukštuosius, Vorondadekų kategorijos dvasias, už Satanijos Sistemą ir jos naująjį vedlį Lanaforgą, Lanonandekų kategorijos dvasią, už Urantiją ir jos naująjį Planetos Princą – Makiventą Melkizedeką – ir jo vadovaujamą dvasinę vyriausybę, ir už mūsų Supervisatos pagrindinę Dvasią – Orvontoniją, ir už mūsų Supervisatos tris Dienų Senuosius, ir už visas Septynias Pagrindines Dvasias – Septynių Supervisatų Vadovus ir jų Kosminį Protą, už visus Dienų Senuosius, kurių iš visos yra 21 – po tris administruoti kiekvienai Supervisatai, ir net už pačią Rojaus Trejybę. Ir jegu tu man sakytum nesimelsk už juos, tai būtų taip pat, kaip pasakytum NEKVĖPUOK.

”Žinoma jausti ir tikėti , kad Dievo Tėvo dvasia yra tavyje , tikrai yra būtina ir privalu , tačiau reikėtų bet jau mažiausiai būti kukliems ir tuo nesididžiuoti ir nesiafišuoti , kaip išskirtinėmis ribinėmis , visos milžiniškos Kūrinijos gyvosiomis esybėmis , kurios išskirtinai yra pažymėtos ir kurių likimas , jų pačių nuomone ( NE AUKŠTŲJŲ DVASIŲ NUOMONE ) , ne , bet jų pačių nuomone , jau yra nulemtas ir yra savais protais įtikėtas ir užanspauduotas , kaip konstanta . MES nelaukiame , kad AUŠTOSIOS DIEVYBIŲ DVASIOS mus įsūnytų , bet patys , savo valia įsisūnijame . Tikrai labai įdomus įtikėjimas .”
Mielas Emili Petrai, paskutinioji tavo pastraipa paliudija, kad tu IŠ VISO NESI NET ĮTIKĖJĘS.
Tavo intelektas tave laiko paėmęs į nerimo ir baimės vergiją, ir iš jos tu niekaip negali išsilaisvinti. O kaip gi tu išsilaisvinsi, jeigu kiekvieną urantų dvasinį teiginį, kurio nesi pats patyręs, tu vertini savo MATERIALIU intelektu, kuris be patyrimo daro TOKIUS apibendrinimus, kurie savaime yra KLAIDINGI.
Tu pateikei savo samprotavimų grandinę pats būdamas neįtikėjęs, neatradęs Rojaus Trejybės savyje, ir neigdamas kitų – jau atradusiųjų Rojaus Tėvus – patyrimus, kad jie sapnuoja, ir net juos apšmeiždamas, kad jie afišuojasi, yra nekuklūs, didžiuojasi – su potekste PUIKUOJASI ir MĖGAUJASI SAVIMI. Tu net nesuvoki, KAS YRA ĮTIKĖJIMAS. Todėl šito nesuvokdamas, tu negali ir patikėti, kad urantų PATYRIMAS SU ROJAUS TREJYBE, PATIRIANT JĄ SAVYJE, IR JAUČIANT SAVE JOJE ROJAUS TREJYBĖS VAIKAIS, IR VISOJE DVASINĖJE KŪRINIJOS ŠEIMOJE PILNATEISIAIS NARIAIS – IR NE MAŽIAU – yra ne sielos sapnas, o akivaizdi TIKROVĖ, kai tu pats laikai save įkalinės ILIUZINĖJĖ, IR IŠKEIPTOJE TIKROVĖJE.
Mielas Emili Petrai, surask nors vieną teiginį, kad ar aš, ar bet kuris urantas būtų pasakęs, kad jis yra ĮSŪNIS. Aš jus visus – ir tave TAIP PAT – mokau – atraskite savo tikruosius Tėvus – Rojaus Trejybę SAVYJE, nes jūs esate Rojaus Trejybės VAIKAI. Ne ĮVAIKIAI, kaip tu nusikalbėjai dabar parašęs, kad mes patys įsisūnijame. Tik atradę Rojaus Trejybę savyje gali PATIRTĮ SŪNYSTĖS BŪSENĄ. Aš esu Rojaus Trejybės SŪNUS – tai nuolatinė pakylėjimo ir palaimos gyva BŪSENA. Ir būtent toks yra gyvasis gyvenimas. Ir tai nėra koks nors puikavimasis, kalbant apie savo patyrimus, apie gyvąjį kelią, bet tiesiog toks yra tikrovės FAKTAS. Lygiai taip, kaip pasakyčiau, kad patekėjus saulei yra šviesu ir šilta. Ar tai puikavimasis, kad yra šviesu ir šilta.
Rojaus Trejybė sumanė EVOLIUCIJĄ VISAI SAVO KŪRINIJAI, IR NET TAI JOS DALIAI, KURI PRADEDA SAVO KELIĄ Į AMŽINYBĘ MATERIALIU PAVIDALU KAIP MIRTINGIEJI ŽMONĖS, kaip žaidimą, kupiną meilės ir giluminės prasmės – kad visi jį žaistų pagal Kūrėjo – šitos pačios evoliucijos Sumanytojo – valią ir vedimą iš vidaus, kad dingtų evoliucijos nelygumai ir duobės, o meilė ir šviesa būtų skleidžiama kiekvieno nušvitusio savo paties viduje ir patyrus KOKYBIŠKĄ VIDINĘ TRANSFORMACIJĄ – IŠ KĄ TIK BUVUSIO NAŠLAIČIO ATRADUS SAVO TIKRUOSIUS TĖVUS PATIRIANT SŪNYSTĖS PALAIMOS TIKROVĘ. Štai tu Rojaus Trejybės šviesos BIJAI. TAI – IRGI FAKTAS. Tačiau tai nėra tavęs sumenkinimas, o manęs išaukštinimas, tiesiog taip yra, tokia yra tavo pakopa tikrovėje – su baime ir be Rojaus Trejybės. Aš tiesiog konstatuoju faktą, kad tu jį apmąstytum, ir pasirinktum Rojaus Trejybės šviesą be BAIMĖS, o atradęs Ją savo viduje PATIRTUM MEILĘ MAN. Priešingu atveju tavęs laukia fizinio kūno ligos ir kančios. Tačiau tai irgi nėra mano pranašavimas, tiesiog aš daug geriau už tave žinau, kaip pasireiškia priežasties-veiksmo-pasekmės dėsnis, ir būtent jis pasireikš tavo organizme per ligas. Tu net Tėvo vardą bijai parašyti ar garsiai ištarti be Tėvą dar tarsi sustiprinančių ramentų papildomo žodžio DIEVO – DIEVO Tėvo, o kam tas žodis Dievo –
”Žinoma jausti ir tikėti , kad Dievo Tėvo dvasia yra tavyje , tikrai yra būtina ir privalu , tačiau reikėtų bet jau mažiausiai būti kukliems ir tuo nesididžiuoti ir nesiafišuoti …”
Šis tavo sakinys ne tik pilnas baimės, bet ir supainiojimų, kurių tu negali pastebėti, nes nuo tavojo dvasinio laiptelio tavo paties susipainiojimai tau nematomi. Štai tam ir reikalingi DVASINIAI MOKYTOJAI, kad pakoreguotų nuo aukštesniojo laiptelio, kai jam viskas puikiai matosi, kas yra ant žemesniojo laiptelio.
Kada tu rašai “Žinoma, jausti ir tikėti reikia, kad Dievo Tėvo dvasia yra tavyje…” tai ŠIUO ATVEJU, kuomet jauti, kad Tėvo-Rojaus Trejybės dvasia yra tavyje, tuomet tikėti jau nebereikia, nes turi jau jos buvimo viduje PATYRIMĄ, JAU TĄ ŽINAI. O ŽINOJIMAS, TAI – PAŽINIMAS, O KUR PAŽINIMAS, TEN TIKĖTI NEBEREIKIA, NES TIKĖJIMAS PAVIRTO ŽINOJIMU. Todėl atradus Rojaus Trejybę savyje ir PATIRI GYVĄ JOS BUVIMĄ SAVYJE. Tada tikėti nebereikia, kad Rojaus Trejybė yra tavo viduje, nes patyrimas tikėjimą patvirtino gyvu tikrovės faktu. Štai kodėl šie du žodžiai negali eiti vienas šalia kito tokia prasme, kokia juos parašei tu, mielas Emili Petrai, nes jie vienas kitam prieštarauja – jeigu yra jautimas, tuomet tikėjimas yra pranoktas patyrimu, o jeigu tokio jautimo dar nebuvo patirta, tuomet lieka tik tikėti, o tokiu atveju žodžio JAUSTI čia vartoti nedera, nes tai prieštarauja logiškam jo vartojimui. Tačiau tavo toks parašymas tik paliudija, kad TU ASMENIŠKAI TOKIO JAUSMO NEPATYREI, TODĖL TAU IR ATRODO VISIŠKAI LOGIŠKA ŠIUOS DU ŽODŽIUS VARTOTI VIENĄ ŠALIA KITO.
Tai pat kita to paties sakinio dalis teigia nesąmones – TIKRAI YRA BŪTINA IR PRIVALU… Kodėl gi yra būtina ir net privalu? Gyvajame kelyje nėra jokio TIKĖJIMO PRIVALĖJIMO. Visur yra LAISVA VALIA, ir jokios būtinybės “JAUSTI IR TIKĖTI, kad Dievo Tėvo dvasia yra tavyje, TIKRAI YRA BŪTINA IR PRIVALU,” tai kaip teiginys iš viduramžių inkvizicijos laikų – tikėk, privalai tikėti, kad saulė sukasi aplink žemę, o ne žemė aplink saulę. Ir baigta, jokių diskusijų. Iš tokių žodžių ir matosi, kad Emilis Petras ne tik neina gyvuoju keliu, bet neturi jokio supratimo, kas yra gyvasis kelias, nors intelektualai ir skaito tiek mūsų Forumą, tiek Urantijos Knygą, tačiau savo dvasia dar miega giliu giliu letargo miegu. Štai jis dar tikrai skendi sapnų karalystėje.
Gyvasis kelias – tai patyrimų kelias, todėl niekas neprivalo tikėti vien tik dėl to, kad kokius nors teiginius perskaito, ar išgirsta, nes tik patyrimas patvirtina gyvojo kelio prasmę ir norą žengti juo dar tvirčiau ir atkakliau, nes tik patyrimas ugdo asmenybės charakterį ir pasitikėjimą Rojaus Trejybe, o taip pat stiprina atsidavimą Rojaus Trejybės vedimui iš vidaus. Tačiau net ir tada niekas NEPRIVALO tikėti, net ir sukaupęs nemažai patyrimų, gali mirtingasis ar siela, ar dvasia nustoti tikėti ir jokios būtinybės jam tikėti neiškils, jeigu tik jis pats savo laisva valia vėl nepareikš noro dėti pastangas gilesniam įtikėjimui. Būtinybė yra tik kaip sąlyga įsisavinant vieną po kito vis naujus iššūkius – jeigu nori pasiekti aukštesnį dvasinį išsivystymą PRIVALAI DĖTI NUOLATINES PASTANGAS. Tačiau čia privalėjimas yra apibrėžtas SĄLYGOS – JEIGU NORI PASIEKTI AUKŠTESNĮ SAVO DVASINĮ LAIPTELĮ, o jeigu ŠITO NENORI, tai jokios būtinybės dėti pastangas nėra. O kiekvienas sprendžia pats savo viduje – ko ir kiek jam reikia, ko maža, ir ko užtenka.
Aš esu ROJAUS TREJYBĖ SŪNUS, IR TUO DIDŽIUOJUOSI IR APIE TAI KALBU VIEŠAI, IR ATEITYJE KALBĖSIU DAR GARSIAU, KAD ROJAUS TREJYBĖ UŽIMTŲ VISŲ VIDUJE CENTRINĘ VIETĄ. Tai natūrali mylinčio sūnaus būsena – didžiuotis savo Tėvais ir savo gyvu meilės ryšiu su Jais, ir gyventi gyvu gyvenimu su savo mylimais ir mylinčiais Tėvais visų šviesos labui. Niekas uždegtos lempos nekiša po lova. Štai kodėl ateina ryškesnė šviesa, kurias vis garsiau ir smarkiau skleis gyvą šviesą visiems. Ir tai tikras gyvasis kelias – TIKROVĖS TIKRA IŠRAIŠKA. Tuo tarpu KUKLUMAS – tai žmonių sugalvota tikrovės iškreipta samprata. Ar tigras kuklus, ar dramblys kuklus, ar gyvatė kukli – kiekvienas yra tuo, kuo šitame evoliucijos etape Kūrėjas savo evoliucinį planą įgyvendino tikrovės pasireiškimu per gyvybės įvairias rūšis. ŽMOGUS TAIP PAT YRA GYVYBĖS RŪŠIS IR NET ROJAUS TREJYBĖS VAIKAS. Todėl atėjo laikas apie žmogų kalbėti KŪRĖJO – ROJAUS TREJYBĖS – TIKROVĖS DALYVIO – ROJAUS TREJYBĖS SŪNAUS AR DUKROS ORAUS IR RYŽTINGO PASIREIŠKIMO LYGIU.
Tavo teigimas – tikrai labai įdomus įtikėjimas – taip pat liudija, kad neturi jokio supratimo, KAS YRA ĮTIKĖJIMAS. O JIS NĖRA NEI ĮDOMUS, NEI NEĮDOMUS. ĮTIKĖJIMAS YRA GYVENIMAS DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE, ATRADUS JĄ SAVYJE, JAUČIANT JĄ SAVYJE, IR SAVE JOJE. Įtikėjimas gali seklėti, nykti, apsitraukti apnašomis, ir visiškai dingti, arba priešingai – stiprėti ir gilėti, nes jis neturi nei dugno, nei krantų.

”Aš manau , kad tai kvepia tikruoju savo sielos ir dvasios asmenybės kultu ir jo garbinimu , kai save pastatai ant Dievybių pjedestalo ir save kartu pagarbini .”
Matai, mielas Emili Petrai, tu net ir dabar, kada Rojaus Trejybės GYVOJI šventovė yra JAU DEŠIMT metų, bet vis tiek gyvųjų pamaldų nelankai, todėl ir neatsiveri Rojaus Trejybei tad ir nepajėgi suvokti, kad urantai garbina TIK ROJAUS TREJYBĘ, IR VIEN TIK ROJAUS TREJYBĘ, IR NIEKO KITO.
O KAS YRA GARBINIMAS? TAI GYVOJI KOMUNIJA SU SAVO ROJAUS TĖVAIS, KADA IŠ JŲ NIEKO NEPRAŠAI, O ŠLOVINI JUOS UŽ SAVO VIDUJE PATIRIAMĄ MEILĘ IR PALAIMĄ – UŽ GYVĄ GYVENIMĄ Štai tuomet tikrai susilieji su Kūrėju dvasioje. Intakas, įtekėjęs į vandenyną, jau nebegali savojo vandens sugrąžinti į savojo intako vagą, O jeigu tas intakas yra gyvasis Kūrėjo sūnus, kuris jaučia Jo meilę ir palaimą, tai savaime jis trokšte trokšta dar labiau susilieti su Kūrėju – SU-SI-LIE-TI. O stovėti ant pjedestalo, kad ir ant Dievybės, per daug nuobodu ir žema. O štai SUSILIETI SU ROJAUS TREJYBE IR VEIKTI VISŲ LABUI IŠ MEILĖS IR LAISVA VALIA, TAI YRA GYVA.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

.

Algimantas
2012-05-31 17:38:30

Ar girdėjote apie rusų mokslininkų Anatolijaus Fomenko ir Glebo Nosovskio "Naujosios chronologijos" teoriją. Jie gana įtikinamai įrodo laiko skaičiavimo klaidas. Tuo pačiu ir ilgo , beveik 1000 metų istorijos klastojimo versiją. Ar negalėtų Algimantas paklausti Kūrėjo ir sužinoti Tiesą. Aišku, jei mes verti ją sužinoti. Gal tai sukeltų labai didelę sumaištį moksle ir tiesiog neverta į tai gilintis?

Naglis
2012-05-31 09:11:05

DAUGELYJE ŠIO FORUMO TEMŲ , SAVE PRISKIRIAMYS URANTIJOS MOKYTOJAIS , LABAI TENDENCINGAI , SAVE SAISTO SU ROJAUS DIEVYBIŲ TREJYBĖS TĖVYSTE

Gerbiamas Algimantai , jau nebe vienoje temoje tu pats ir dauguma tavo mokinių , tiesmukiškai , Rojaus Dievybių Trejybę vadina savo tikraisiais tėvais .

Manau , kad tai Urantijos knygos apreiškimo ignoravimas . Dar daugiau , aš manau , kad tai jau žmogiškosios asmenybės , dvasinio kulto apraiškos požymiai sau pačiam , nukeliant savosios žmogiškosios evoliucijos pradžią į Rojų .

Na , gerai , tegu tai būna atsiūsti Rojaus modeliai į Nebadono Vietinę visatą , ir kurie buvo už pagrindą , visiems tiems modeliams , kurie tuo esamuoju laiku egzistavo ir Salvingtono laboratorijose . Tačiau turėtume atminti , kad Vietinės visatos Gyvybės Nešėjai , šiuos fundamentaliuosius Rojaus modelius naudojo jau kaip naujai modifikacijai kurie buvo modifikuojami ir kuriami Vietinės visatos laboratorijose , o pagal Urantiojos knygą , net ir Vietinės Sistemos - Satanijos laboratorijose , dėl tolesnių sukurtų architektūrinių ansamblių ir natūrinių planetų apgyvendinimo .

Tai tą ir rašo Urantijos knygoje 664 puslapyje :
1. BŪTINOS SĄLYGOS FIZINEI GYVYBEI
Prieš 600.000.000 metų Gyvybės Nešėjų komisija, išsiųsta iš Jerusemo, atvyko į Urantiją ir pradėjo studijuoti fizines sąlygas, rengiantis pradėti gyvybę Satanijos sistemos pasaulyje numeris 606. Tai turėjo būti mūsų šeši šimtai šeštasis patyrimas, kada Nebadono gyvybės modeliai pradedami Satanijoje, ir mūsų šešiasdešimtąja galimybe tam, kad būtų padaryti pakeitimai ir įvestos modifikacijos baziniuose ir standartiniuose vietinės visatos gyvybės modeliuose.

Manau , kad tiek tuo metu , tiek ir šiuo metu , tikrasis NEBADONO VISATOS KŪRĖJAS buvo ir liko JĖZUS KRISTUS . Jis tuo pačiu , buvo ir liko , šios Vietinės NEBADONO visatos - Dievas Kūrėjas . Todėl tos super aukštos aliuzijos į Rojaus Trejybės tiesioginę Tėvystę yra užaukštintas proto ir sielos sapnas .

Prieš Rojaus Trejybę , manau visi esame nulinėje fazėje . Iš nulinės fazės išsirisime tik tada , kai mūsų Vietinės Visatos Kūrėjas JĖZUS KRISTUS , palaimins mus tolesnei kelionei už Vietinės visatos ribų . MES iš tiesų būsime tikri Rojaus Trejybės vaikai . kai mus , to siekiančius ir to vertus , kosminius piligrimus , apkabins Dievo Tėvo dvasia , štai nuo tada ir tapsime tikrais Dievo Tėvo vaikais , o iki to , reikės tenkintis ir mylėti tikrąjį savo Vietinės visatos Dievą ir Kūrėją - JĖZŲ KRISTŲ.

Žinoma jausti ir tikėti , kad Dievo Tėvo dvasia yra tavyje , tikrai yra būtina ir privalu , tačiau reikėtų bet jau mažiausiai būti kukliems ir tuo nesididžiuoti ir nesiafišuoti , kaip išskirtinėmis ribinėmis , visos milžiniškos Kūrinijos gyvosiomis esybėmis , kurios išskirtinai yra pažymėtos ir kurių likimas , jų pačių nuomone ( NE AUKŠTŲJŲ DVASIŲ NUOMONE ) , ne , bet jų pačių nuomone , jau yra nulemtas ir yra savais protais įtikėtas ir užanspauduotas , kaip konstanta . MES nelaukiame , kad AUŠTOSIOS DIEVYBIŲ DVASIOS mus įsūnytų , bet patys , savo valia įsisūnijame . Tikrai labai įdomus įtikėjimas .

Aš manau , kad tai kvepia tikruoju savo sielos ir dvasios asmenybės kultu ir jo garbinimu , kai save pastatai ant Dievybių pjedestalo ir save kartu pagarbini .

emilispetras
2012-05-30 22:18:07

Mielas Algimantai,
Daug konfliktu ir nesusipratimo seimoje kyla dėl savo vietos ir savo funkcijų seimoje nežinojimo.
Noreciau prašyti paaiškinimo ir gauti mokymą iš mūsų vietines visatos Sūnaus Kūrėjo Mykolo ar Visatos Motinos Dvasios apie vyro ir moters santykius ir funkcijas seimoje, nes manau kad kaip mūsų kūrėjai  geriausiai galetu tai paaiškinti.

Aciu

Telydi tave Ramybe.

valdasAirija1
2012-05-27 12:37:37

"...Tuo tarpu urantus mokau jau dabar - dar nepatyrusius išėjimo iš šito fizinio pavidalo, kaip gi veikia faktas ir jo interpretacija visą žmonijos istoriją, kaip pasikeičia to paties fakto supratimas IŠPLĖTUS JO VYKSMO KONTEKSTĄ IR PAŽINUS TO VEIKSMO MOTYVĄ."

"Jūs turėtumėte suprasti, jog kylančiojo mirtingojo morontinis gyvenimas iš tikrųjų prasideda apgyvendintuose pasauliuose, pradedant kurti sielą, tą akimirką, kada moralinio statuso tvarinio prote apsigyvena dvasinis Derintojas. Ir visą laiką nuo šitos akimirkos, mirtingojo siela turi potencialų sugebėjimą viršmirtingajai veiklai, net kad būtų pripažinta vietinės visatos morontinių sferų aukščiausiuose lygiuose."
Dėkoju tau Algimantai už išsąmu paaiškinimą.

" Jeigu jais nesivadovausite, tuomet jūsų laukia ligos, kančios, ir skausmai tiek fizinio kūno lygiu, tiek intelektualiu lygiu".

Manau,kad Tėvas-Rojaus Trejybė suteiks galimybę aptarti pateiktus tavo teiginius plačiau,tuo pačiu prisimindami 82 temą iš Jėzaus knygos:"Kalbu jums vel";nes turiu labai įdomią patirtį.
Su meile,

IRENA
2012-05-18 18:00:46

Mielieji, mūsų visų - Rojaus Trejybės - KŪRĖJO - ir tvarinių - kūrinija turi daugybę dvasinio šviesėjimo pakopų, kur visada yra ir tokios asmenybės kaip REGISTRUOTOJAI, KADANGI NĖ VIENAS VEIKSMAS NEPALIEKAMAS NEREGISTRUOTAS. Ir mes būtent dėl jų veiksmingo darbo galėsime visada pasitikslinti ar sužinoti kiekvieną įvykį, kuris mums bus prasmingas ir vertingas mūsų gyvajame kelyje į mūsų likimo įgyvendinimą Rojuje.
Registruotojai turi tokią kvalifikaciją, kad gali registruoti visus įvykius, faktus, ir niekada nesuklysti, kad ir kiek jų būtų daug. Jie niekada registruotų faktų NEUŽMIRŠTA, NEPAMETA, NENUSLEPIA, ir NEIŠKREIPIA, kai tą visada daro žmogus būtent dėl to,kad neturi jis gyvo ryšio su Rojaus Trejybe ir niekas jo nemokė faktų analizės ir sąsajos su priežasties-veiksmo-pasekmės dėsniu. Todėl šiandien ir nėra dar nė vieno istorijos fakto, kad jis nebūtų buvęs iškreiptas - sufalsifikuotas - visoje žmonijos vieno milijono metų istorijoje.
Šiandien Urantija esmi tokia tamsos planeta, kad žmonija nesuvokia, kas yra tiesa, kas yra šviesa, kas yra meilė, kas yra gėris, kas yra grožis, nes niekas žmonijos šito nemokė. Šiandien šito jus mokau aš, vienintelis visoje planetoje. Serafimai registruotojai kitus mokys tik po prisikėlimo, nes šiandien jie yra per daug paskendę tamsoje, kad suprastų mano mokymus. Tuo tarpu urantus mokau jau dabar - dar nepatyrusius išėjimo iš šito fizinio pavidalo, kaip gi veikia faktas ir jo interpretacija visą žmonijos istoriją, kaip pasikeičia to paties fakto supratimas IŠPLĖTUS JO VYKSMO KONTEKSTĄ IR PAŽINUS TO VEIKSMO MOTYVĄ.
Aš jums nuolat kalbu apie GYVĄ ryšį su Rojaus Trejybe, nes būtent jis labai pagilina KOSMINĘ ĮŽVALGĄ, o tada fakto supratimas įgauna gyvą sąsają su visos kūrinijos šviesėjimu ir veikimu visų labui. Štai kodėl aš jums nuolat aiškinu, kad jūs NEKURTUMĖTE SAVO ASMENINIŲ PLANŲ, O VEIKTUMĖTE PAGAL ROJAUS TREJYBĖS JAU SUKURTĄ PLANĄ VISŲ LABUI, IR VEIKTUMĖTE DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE. TIK TOKIU ATVEJU JŪS BŪSITE SVEIKI, JAUSITE PALAIMĄ, IR PATIRSITE GYVENIMO PRASMĘ ĮSISAVINDAMI KOSMINĖS ĮŽVALGOS VIS AUGANČIUS HORIZONTUS.
Todėl kas yra pasakyta šituose Urantijos Knygos teiginiuose jums taps jūsų gyvenimo kasdienybe ir neatskiriamu nuo jūsų pasireiškimu savo tikruoju aš - DVASIA, TURINČIA KOSMINĘ IŠMINTĮ - JEIGU VADOVAUSITĖS MANO JUMS SUTEIKIAMAIS MOKYMAIS.
Jeigu jais nesivadovausite, tuomet jūsų laukia ligos, kančios, ir skausmai tiek fizinio kūno lygiu, tiek intelektualiu lygiu.
Tas teiginys, kad "Kada nors jie išmokys jus ieškoti tiesos, o taip pat ir faktų tam, kad išplėstumėte savo sielą, o taip pat ir savo protą" (0554-06-02) URANTAMS jau yra tapęs šios dienos reikalu, nes jie mėgina vadovautis mano mokymais, kaip gi rasti TIESĄ, ATRANDANT ROJAUS TREJYBĘ - TIESOS ŠALTINĮ IR CENTRĄ - SAVYJE, IR IŠPLĖSTI SAVO PROTĄ, BENDRAUJANT SU ROJAUS TREJYBE - PROTO ŠALTINIU IR CENTRU.
Ir mano mokymuose labai dažnai girdite-skaitote, kad GYVASIS kelias turi tapti JŪSŲ GYVENIMU - mėgaukitės žengimu - procesu - ir drauge su Rojaus Trejybe. Būtent tą ir sako šis Urantijos Knygos teiginys - Įstatymas yra pats gyvenimas, o ne jo elgesio taisyklės.(0555-01-01)

Lygiai taip aš jums sakau, kad Urantijos Knygos teiginių nepaverskite NEPAJUDINAMAIS AKMENYJE IŠKALTAIS DOGMŲ ĮRAŠAIS - kaip tą analogiškai Biblijos sergėtojams BIBLININKAMS su Urantijos Knyga padarė URANTININKAI -, kurių nevalia išplėsti. Urantijos Knyga NĖRA SUSTINGDYTA IR PER AMŽIUS UŽANTSPAUDUOTA TIESA. ŠIANDIEN TO, KO MOKAU URANTUS AŠ, JAU IR YRA IŠPLĖSTAS URANTIJOS KNYGOS APREIŠKIMAS.
Tiems, kuriems mano mokymai per daug akina šiandien, TIE po prisikėlimo VIS TIEK TURĖS MOKYTIS, kaip tiesą - tikrovę - sieti su faktais į vientisą sistemą, ir kaip juos teisingai suprasti i interpretuoti, kad tai atitiktų Rojaus Trejybės kosminę įžvalgą. Ir tie mokytojai jiems bus Serafimai Registruotojai.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,.

Algimantas
2012-05-18 15:43:13

Mielas Algimantai,jeigu turėsi laisvesnio laiko norėčiau,kad tu pakomentuotum Urantijos Knygos 48 dokumento apie Registruotojus- Mokytojus šeštajį skirių;labiausiai trečiajį ir ketvirtajį pastraipas.
"6. Registruotojai-Mokytojai. Šitie serafimai registruoja transakcijas ties sankirta to, kas yra dvasinis ir fizinis, ties žmonių ir angelų santykių sankirta, ir visatos žemesniųjų sferų morontines transakcijas. Jie taip pat tarnauja instruktoriais, mokydami fakto registravimo sumanaus ir efektyvaus metodo. Išmintingai surinkti ir suderinti susietus duomenis yra tam tikras menas, ir šitas menas yra iškeliamas bendradarbiaujant su dangiškaisiais meistrais, ir net ir kylantieji mirtingieji šitokiu būdu būna susieti su registruojančiais serafimais.
Visų serafinių kategorijų registruotojai tam tikrą laiko dalį paskiria morontijos progresuotojų lavinimui ir mokymui. Šitie laiko faktų angelai saugotojai yra visų tų, kurie ieško faktų, idealūs mokytojai. Prieš išvykdami iš Jerusemo, jūs būsite gana gerai susipažinę su Satanijos ir jos 619 apgyvendintų pasaulių istorija, ir didelę šitos istorijos dalį perteiks šitie serafiniai registruotojai.
Visi šitie angelai yra registruotojų grandinėje, kuri nusidriekia nuo žemiausių iki aukščiausių laiko faktų ir amžinybės tiesos saugotojų. Kada nors jie išmokys jus ieškoti tiesos, o taip pat ir faktų tam, kad išplėstumėte savo sielą, o taip pat ir savo protą. Net ir dabar jūs turėtumėte mokytis laistyti savo širdies sodą, o taip pat ieškoti žinių sausų smėlynų. Formos yra bevertės, kada pamokos yra išmokstamos. Jokio viščiuko negalima išperėti be lukšto, ir bet koks lukštas nebetenka vertės, kai tas viščiukas išsirita. Bet kartais klydimas yra toks didžiulis, kad jo ištaisymas

apreiškimo dėka būtų pražūtingas toms lėtai atsirandančioms tiesoms, kurios yra esminės, kad jis būtų sunaikintas empiriškai. Kada vaikai turi savo idealus, negriaukite jų; leiskite jiems augti. Ir nors jūs mokotės mąstyti kaip suaugusieji, bet taip pat turėtumėte mokytis melstis kaip vaikai.
Įstatymas yra pats gyvenimas, o ne jo elgesio taisyklės. Blogis yra įstatymo pamynimas, o ne pažeidimas tų elgesio taisyklių, susijusių su gyvenimu, kuris ir yra tas įstatymas. Melas nėra atpasakojimo metodo reikalas, bet kas nors iš anksto apgalvota kaip tiesos iškreipimas. Naujų paveikslų sukūrimas iš senų faktų, tėvų gyvenimo patvirtinimas iš naujo palikuonių gyvenime – šitai yra skoningas tiesos triumfas. Plauko šešėlis, sąmoningai pasuktas turint neteisingą tikslą, menkiausias suktelėjimas ar iškreipimas to, kas yra principas – visa tai sudaro melą. Bet sufaktintos tiesos, suakmenėjusios tiesos, fetišas, vadinamosios nekintančios tiesos geležinis lankas, žmogų aklai laiko uždarame nuogo fakto apskritime. Formaliai jis gali būti teisus, kas susiję su faktu, bet gali be galo klysti tiesos požiūriu."
Ačiū.
Su meile,

IRENA
2012-05-18 10:34:15

Mielas Valdai, mano komentare šis teiginys, kurį tu pacitavai, reiškia, kad DVASIA neverkia, o įžvelgti DVASIOS potencialą įmanoma tik per ASMENINĮ GILUMINĮ DVASINĮ SUSILIEJIMĄ SU ROJAUS TREJYBE - DVASIOS ŠALTINIU IR CENTRU. Kito kelio tiesiog nėra, nes Rojaus Trejybės sumanyta ir numatyta evoliucija yra įmanoma vieninteliu būdų - ASMENIŠKAI ŽENGIANT GYVUOJU KELIU DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE KAIP GĖRIO BENDRAKŪRĖJUI.

Todėl matyti kito DVASINĮ potencialą VIEN TIK ATSIVĖRIMO Rojaus Trejybei ir Rojaus Trejybės garbinimo ir šlovinimo neužtenka, BŪTINAS DAR IR AKTYVUS pats žengimas gyvuoju keliu VISŲ LABUI, o taip pat GILUMINIS dvasinių apreiškimų studijavimas.

Štai toks VISAS KOMPLEKSAS - KIEKVIENA JO DALIS TURI SAVO INDĖLĮ - leidžia pamatyti kiekvieno žmogaus dvasinį potencialą URANTIJOJE.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2012-05-13 13:13:53

Mielas Algimantai, kada dar anksciau vienoje iš temų aš parasiau apie tai, kaip tarsi girdėjau kito zmogaus sielos verkima, tavo komentaras buvo: "...kodel gi aš nesugebejau įžvelgti to žmogaus dvasios potencialo." 
O kaip įžvelgti kito žmogaus potencialą? Ar tai susiję su mano paties dar gilesniu susiliejimu su Kūrėju, atsiveriant dar gilesniems įžvalgos klodams, dar labiau nurimstant, ar cia esme yra kitur? Prašau taves paaiškinimo. Šitą klausimą nesiojuosi jau ilgai, ir niekaip nesuvokiu tos tavo komentaro eilutes. Aciu.

valdasAirija1
2012-05-12 23:40:26

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal