Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Klausimai iš Urantijos Knygos

Mano mielieji, kokių tik turite klausimų iš Urantijos Knygos, klauskite ir aš jums paaiškinsiu šitoje temoje. Todėl čia gali būti įvairiausi klausimai, kurie jums kilo skaitant Urantijos Knygą ir į kuriuos norėtumėte gauti atsakymą, kad jis padėtų jums geriau suvokti skaitomą Urantijos Knygą ir jos sąsajas su mūsų kasdienybe arba su mūsų ateitimi po prisikėlimo.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2008-04-29 21:47:32

Komentarai

Mielas Romanai, pakliuvęs į savo GYVULINIO PROTO nelaisvę, tu užblokuoji SAVO DVASINĖS ASMENYBĖS DIEVIŠKOJO PROTO PABUDIMĄ IR JO AUGIMĄ KOSMINE ĮŽVALGA. Todėl Urantijos Knygos teiginių tu - KOL KAS - dar nepajėgus SUVOKTI gilumine - KOSMINE - prasme.
Juk aš tau ką tik parašiau, jog Rojaus Trejybės-AŠ ESU visi KETURI ASMENYS NĖRA IŠVESTINIAI VIENAS IŠ KITO, TODĖL JOKIO SŪNAUS AR TĖVO NĖRA, YRA TIK ŠALTINIAI IR CENTRAI - TRYS LYGIAVERČIAI ROJAUS TREJYBĖS ŠALTINIAI IR CENTRAI, IR VIENAS VISAAPIMANTIS - AŠ ESU, KURIS SAVYJE TALPINA NE TIK TRIS ROJAUS TREJYBĖS ASMENIS, BET TAIP PAT IR DIEVYBĖS ABSOLIUTĄ, BERIBĮ ABSOLIUTĄ, IR VISUOTINĮ ABSOLIUTĄ.
Tuo tarpu TIKROVĖS samprata buvo SĄMONINGAI IŠKREIPTA Urantijos Dokumentų autorių, kad mirtingojo protas nors kiek galėtų suvokti, kad Pirmasis Šaltinis ir Centras, Antrasis Šaltinis ir Centras, ir Trečiasis Šaltinis ir Centras yra TOKIE MYLINTYS, KAD JIE YRA MEILĖS ŠALTINIAI IR CENTRAI. Tai juk DIEVIŠKOJI MEILĖ, KOKIOS ŽMOGUS NET NESUVOKIA, KOKIA JI GALINGA IR VISAAPIMANTI IR VISIEMS VIENODA - TIEK GERA DARANČIAM, TIEK IR PIKTA DARANČIAM - DIEVIŠKA MEILĖ NESKAIDOMA, KAD VIENIEMS JĄ PASIŪLYTUM, O KITUS NUSTUMTUM.
Štai dėl tokio visiškai žmogui nesuprantamo meilės kokybiško požymio ir buvo Apreiškėjų nuspręsta pasinaudoti žemiškųjų tarpusavio ryšių, kurie yra kupini meilės, analogija, nes būtent tokie tam tikra prasme artimesni meilei ryšiai yra - KOL KAS - tik mylinčioje šeimoje. Tačiau net ir TARIAMAI mylinčioje žemiškoje šeimoje, tai dar nėra DIEVIŠKOJI MEILĖ - tai savininkiška emocinė ir iškreipta meilės išraiška.

PIRMOJI PRIEŽASTIS NETURI PRIEŽASTIES, TODĖL PIRMOSIOS PRIEŽASTIES NIEKADA IR NEGALĖJO BŪTI NEBUVO, NES VISADA PRAEITIES AMŽINYBĖJE BUVO KETURI ASMENYS - ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU. IR BŪTENT JIE VISI KETURI VEIKIA ABSOLIUČIOJE VIENOVĖJE IR KURDAMI - TUO PAČIU IR KURDAMI ASMENYBĘ, NES JIE KETURI YRA ASMENYBĖS ŠALTINIS IR CENTRAS, O NE VIENAS TĖVAS.
Tačiau ir šioje vietoje Urantijos Dokumentų autoriai padarė išlygų, padarė kompromisą, tad ir žmogiškajam protui perteikė suskaidytą, segmentuotą Rojaus Trejybės veikimą, o ne ABSOLIUČIOJE dvasinėje vienovėje. Tačiau labai dažnai jie taip pat patirdavo, kad patenka į savo kompromiso spąstus, todėl, kad nedetalizuotų kokių nors skirtumų tarp Šių Asmenų, kurių iš esmės ir nėra, TUOJ PAT PRIDURIA, KAD AMŽINOJO SŪNAUS MEILĖ YRA TOKIA PATI KAIP TĖVO, KAIP IR BEGALINĖS DVASIOS MEILĖS YRA TOKIA PATI KAIP IR TĖVO, IR AMŽINOJO SŪNAUS, IR VISOS SAVYBĖS, TINKANČIOS TĖVUI, TINKA IR AMŽINAJAM SŪNUI, IR NEGALINEI DVASINIAI. Dėl to paties KOMPROMISO URANTIJOS DOKUMENTŲ AUTORIAI tiesiog buvo priversti AŠ ESU ASMENYBĘ sutapatinti su TĖVU, kadangi jis yra TARIAMAI PIRMINIS.
O štai dabar mes jau žinome daug giliau ir ryškiau, kokia yra Rojaus Trejybės-AŠ ESU VEIKIANTI SISTEMA.
Rojaus Trejybė-AŠ ESU daug tiksliau erdvę ne pranoksta, bet ją SUKURIA.
Ir VISUMINĖ DIEVYBĖ - AŠ ESU - dėl to, kad yra tokia GALINGA, SAVYJE TALPINANTI NET TRIS ABSOLIUTUS - DIEVYBĖS, BERIBĮ, IR VISUOTINĮ - tai ji ir tegali save išreikšti kūriniai per Rojaus Trejybės Tris Lygiaverčius Asmenis - BE PRADŽIOS, net kaip ir AŠ ESU yra be pradžios.
O energetiniai virpesiai - tai ne tik materija, tai ir DVASIA, tai ir MEILĖ, TEISINGUMAS, SKRIAUDA, PATYČIOS, TAI IR ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU - VISKAS SUSIDEDA IŠ VIRPESIŲ.
O nuolat kalbėti apie meilę tavo supratimu netinka, nes daug yra neteisingumo, daug iškraipymų, tai kaip gi tada išliks net žodis MEILĖ neiškraipytas, jeigu niekas apie meilę nebekalbės NUOLAT. Taip palaipsniui gyvasis kelias taps apleistu, visi pasuks į klystkelius, kad net ir nedidelis takelis netruks užželti piktžolėmis - deformuotu mąstymu ir veikimu, kurį jau ir tu vis labiau demonstruoji - ir tai taip pat žemo dažnio energetiniai virpesiai.
Vasario 18 dieną suėjo DVIDEŠIMT VIENERI metai, kada Vilniaus Mokytojų namuose aš sukviečiau į pirmąjį Urantijos Knygos pagrindu užsiėmimą. Tada aš neturėjau supratimo, kad tai pavirs į mano naują - KOKYBIŠKĄ-PRASMINGĄ - gyvenimą Urantijoje VISŲ ŠVIESOS LABUI. Atėjo apie 500 žmonių. Juos atvedė SMALSUMAS. Šiandien neliko NĖ VIENO iš tų pirmųjų, o užsiėmimai kaip vyko tuos dvidešimt vienerius metus kiekvieną savaitę, taip ir toliau tęsiasi. Tačiau dabar ateina tik keli urantai. Deja, anie neatlaikė šviesos ryškumo ir poreikio dėti nuolatines asmenines pastangas. Tas pats po kelerių metų pasikartojo ir Kaune, KUR PRADĖJAU VAŽINĖTI KARTĄ PAR MĖNESĮ. Tad tai yra tiesioginis ryšys, kad Lietuvoje klesti korupcija, neteisingumas, patyčios, išnaudojimas, nelygybė, melas, agresija, kad Ukrainoje vyksta karas, būtent dėl to, kad anie penki šimtai-penki tūstančiai nebeateina į užsiėmimus. Kada MEILĘ pakeičia BAIMĖ - tada viešpatauja žemo dažnio virpesiai, tada ir visi PRIPRANTA PRIE NETEISINGUMO, MELO, SAVANAUDIŠKUMO, NEIŠMANYMO VADOVAUJANT ŠALIAI, KORUPCIJOS. Ir prie to PRISIDEDI IR TU, MIELAS ROMANAI, TIK ŠITO NET NESUVOKI.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2015-02-20 12:25:37

ar Sūnus protėvinis Tėvui, ar Tėvas protėvinis Sūnui
ar Tėvas Pirminis Sūnaus atžvilgiu, ar Sūnus pirminis Tėvo atžvilgiu
ar Sūnus atsiskyrė nuo Tėvo, ar Tėvas atsiskyrė nuo Sūnaus
Pirmoji nepriežastinė Priežastis –kas? Tėvas ar Sūnus
Asmenybių šaltinis kas?
ar Tėvas vadinamas Pirmuoju Šaltiniu ir Centru, ar Sūnus.
“Pirmasis Šaltinis ir Centras yra pirminis visose sferose: sudievintose, ar nesudievintose, asmenėse ar neasmenėse, aktualiose ar potencialiose, ribinėse ar beribėse.“
Kokios bebūtų sąvokos, pavadinimai-įvardinimai, ar mokymai; TĖVAS AŠ ESU yra ESMINIS. Visi kiti Aš Esu yra vediniai, tolstantys nuo Pirminės Priežasties.

Tėvo išsidalijimas į Sūnų ir Dvasią, kartu deleguojan Jiems savo savybes. “...Dievybės Galutinybė pranoksta tiek laiką, tiek erdvę; dėl to nei erdvė, nei laikas negali būti absoliutus arba begalinis“. Kitaip sakant, Tėvo begalumas yra apglėbentis tiek erdvės begalumą, tiek proto gegalumą. Ir “Pirmasis Šaltinis ir Centras yra ta begalybė, kuri neribotai pranoksta visą protą, visą materiją, ir visą dvasią.“ Dar kitaip sakant Dievybė-Trejybė turi požymius, savybes, charakteristikas kadangi Jos sudėtyje yra Tėvas su savo požymiais, savybėmis, charakteristikomis, padalintomis tarp Antro ir Trečio Subjekto.

Virpesiai –tai kas mažiausiai reikšminga materialios kilmės planetos būtybėms. Energijų rinkinys, ir jų optimalios proporcijos, kiekvienam konkrečiam individui –turėtų rūpėti mąstančiam protui. Jeigu nesugebama, ar nenorima kalbėti apie tiesą, apie teisingumą –tuomet geriau patylėti meilės klausimu. Šiandienos žmonijoje tiek daug iškraipymų, deformacijų, kurių fone nuolat kalbėti apie meilę –absurdo spektaklis.

Kaip sąmonės prieblanda slopina protą, taip neįgaluis protas neleidžia amenybei išnaudoti savo galias; ir toks individas, didesniu ar mažesniu mąstu, klaidina save ir kitus. Maža to, jis noriai tampa pozuojančiu, siekiančiu išskirtinumo, netgi neigdamas, blokuodamas šviesos prasiveržimus kituose. Ir tai diktatūra, egoizmas, falšas. Nors proto lygmenyje operuojama formuluotėmis, bet sąmonės patamsiai sąlygoja iškreiptą matymą, deformuotą moralę, ir įdingą religingumą.

Romanas
2015-02-20 10:50:30

Mielas ir mylimas Romanai,

mūsų svetainė ir Forumas skirti DVASINIŲ MOKYTOJŲ rengimui, o ne diskusijoms, kurios iš esmės veda tik į AKLAVIETĘ, kada DVASIA dar miega, o gyvulinis protas viešpatauja.
Būtent tai tu ir pademonstravai, kada temoje, kuri skirta klausimams iš Urantijos Knygos, iš Rojaus Trejybės-AŠ ESU apreiškimų, iš Jėzaus Kristaus apreiškimo knygos KALBU JUMS VĖL nepateikei jokio klausimo, o ėmeisi NEIGTI TAI, KĄ DARAU AŠ.
Tačiau kadangi tu dar nesi pasirengęs PATS KAIP DVASIA-ASMENYBĖ ATSIVERTI ROJAUS TREJYBEI-AŠ ESU, tai tavo intelektas tave ir patalpino į savo paties paspęstus SPĄSTUS, KURIŲ TU NET NEMATAI. Jeigu tik sugebėtum pažvelgti KOSMINE įžvalga ir Rojaus Trejybės-AŠ ESU žvilgsniu, tada tau tie spąstai būtų akivaizdūs, ir šitaip nesielgtum.
Aš tau padėsiu pažvelgti į tavo intelekto tau paspęstus spąstus.
Tu rašai:

Ar gali muilo burbulai kurti ateitį? Ar teisingai atspindėti dabartį? Virpiasiai negali nei sąlygoti, nei nulemti. Virpiasiai yra savybė. Bendros charakteristikos atskira dalis. Algimantas pučia muilo burbulus.

Taigi, muilo burbulų metafora reiškia NETIESĄ – MELĄ. O iš kur tu žinai, kad aš sakau ar rašau NETIESĄ – MUILO BURBULUS? Juk tu teigi, kad virpesiai negali nei sąlygoti, nei nulemti – dabartį ar ateitį. O kaip gi tu pats sureagavai į mano rašomus mokymus? O gi ne kuo nors kitu, bet vien tik ENERGETINIAIS VIRPESIAIS, KURIUOS pavertei savo šiuo teiginiu, kad virpesiai negali nei sąlygoti, nei nulemti nieko. Palygink tokius žodžius – MEILĖ, KŪRĖJAS, TIESA, GĖRIS, GROŽIS, PALAIMA, RAMYBĖ, pamėgink PATIRTI jų GYVYBINGĄ TURINĮ, kas yra jų VIDUJE, ką tu patiri savo viduje? Tai priklauso nuo tavo asmenybės tapatybės lygio, kaip tu šiuos žodžius pripildysi GYVO TURINIO. Ir tai bus VIRPESIŲ patyrimas tavo BŪSENA. O dabar pamėgink pajausti, KOKIUS virpesius patiri savo viduje skaitydamas kitokio turinio žodžius – karas, žudynės, koncentracijos stovyklos, milijonas nukankintų nekaltų, padlaižystė, neteisingumas, korupcija. Tai bus visiškai kitokia tavo vidinė asmenybės tapatybės BŪSENA, nes dabar patirsi ŽEMO DAŽNIO VIRPESIUS. Ir tai yra ENERGIJA, kuri VEIKIA tavo VIDŲ – PASĄMONĘ IR SĄMONĘ. Ir būtent šie virpesiai sąlygoja KUO DOMIESI TU – NUOŠIRDUS AR NE ESI TU – VIEN TIK VIRPESIAI SĄLYGOJA, KOKIUS ŽODŽIUS TU TARSI IR RAŠYSI. Viskas susideda vien tik iš virpesių, būtent jie įtakoja koks yra vieno ar kito mineralo elektronų išsidėstymas, kiek jis turi grandinių atomo struktūroje, koks yra elektronų skriejimo greitis aplink protoną – atomo centrinį branduolį. O mes tik matome tų virpesių išorinį poveikį, kada stebime materialius veiksmus, kada girdime materialius žodžius, kurie taip pat mums sukelia vienokias ar kitokias reakcijas VIRPESIŲ POVEIKIU –ŽEMO AR AUKŠTO ENERGETINIO DAŽNIO IMPULSAIS. Jeigu tave kas nors pagyrė, tu jauti aukšto dažnio energetinius virpesius ir tuo pačiu pajunti savo būsena džiugesį, o jeigu kas nors apšaukė, iškeikė, tavo būsena bus pilna žemo energetinio dažnio virpesių, nors ir vienu ir kitu atveju esi tas pats tu – TOJI PATI DVASINĖ ASMENYBĖ, bet tavoji tapatybė bus PAKITUSI. Jeigu ramiai reaguosi, be jokio džiaugsmo, kai tave giria ir be jokio susierzinimo, kaip tave keikia, reiškia tavosios asmenybės TAPATYBĖ TURI JAU UŽGRŪDINTĄ DVASINĮ CHARAKTERĮ, o jeigu širdis daužosi vienu atveju iš džiaugsmo, kitu atveju – iš susierzinimo – tai rodo, kad tavoji dvasinė ASMENYBĖS TAPATYBĖ yra labai silpna ir stovi ant žemo laiptelio. Ir visa tai tu jauti VIRPESIAIS. Ir tik jie tau – ir visiems – daro poveikį, o ne žodžiai, ne veiksmai. Žodžiai ir veiksmai yra tik matoma ar girdima – kalbinė – mūsų tarpusavio bendravimo labai laikina priemonė.
Rojuje atsitiktinis bendravimas – nors yra ir kalba – bet bendravimas virpesiais prilygtų mūsų bendravimui Urantijoje mūsų laiku vertinant šimtui metų nuolatinio ir prasmingo bendravimo be jokių pertraukų.

Toliau tu teigi:

Lugiai taip ir su AŠ ESU. Tėvas ir tiktai Tėvas. Sakykit prašau, ar Sūnus yra protėvinis Tėvui, ar Tėvas yra protėvinis Sūnui. Ar tuo labiau Juos papildanti Dvasia. apie ką nors dar AŠ ESU, kaip tik vienintelį PIRMINĮ-PROTĖVINĮ-BEGALINĮ, Pirmajį Šaltinį ir Centrą –Tėvą. Tėvas yra begalinis. Ar Sūnus begalinis, ar Dvasia begalinė? Tiesa, Dvasios jurisdigcijoje yra BEGALINIS PROTAS, ir Jos savybė būti visur; dėl ko ir įvardijama kai Begalinė Dvesia. Bet tai ne tas pat begalumas, kuris būdingas Tėvui. Negali būti kalbos

Taigi pradėkime nuo to, tu teigi kaip tą teigia Urantijos Knyga, kad AŠ ESU yra tiktai TĖVAS. Tuomet tu patenki į savo proto spąstus, nes neatidžiai perskaitei ĮVADĄ, ir Dokumentus, aprašančius Rojaus Trejybės Asmenis. Tada neteigtum to, ką teigi dabar. Rojaus Trejybės Asmenys yra LYGIAVERČIAI, ir jie visi TRYS yra EGZISTENCIALŪS, o tai daugiau negu AMŽINI – JIE VISI TRYS NETURI PRADŽIOS, TODĖL NĖ VIENAS IŠ JŲ NĖRA ATSIRADĘS IŠ KITO.

Tačiau net ir kai kurioms DVASIOMS LABAI SUNKU SUVOKTI, KAD KAŽKAS GALI NETURĖTI PRADŽIOS. Net ir Liuciferis su Šėtonu, ne šiaip eiliniai Lanonandekai, bet vadovavę Satanijos Sistemai, netikėjo, kad iš viso yra KAŽKOKS MENAMAS BE PRADŽIOS TĖVAS, ir net sukurstė MAIŠTĄ prieš Tėvą – dėl savojo intelekto jiems patiems paspęstų spąstų – jau nekalbu apie 37 Planetų Princus, tarp jų ir mūsų, Urantijos, puolusį Planetos Princą – Kaligastiją – ir gausybę serafimų.

Tad žmogaus gyvuliniam protui tuo labiau sunku suvokti TRIJŲ LYGIAVERČIŲ ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ BUVIMĄ BE PRADŽIOS.

Todėl būtent ir buvo Urantijos Dokumentų autorių padarytas KOMPROMISAS ŽMOGIŠKAJAM PROTUI – TIKROVĖS IŠKREIPIMAS, KAD ŽMOGIŠKASIS PROTAS NORS KIEK SUVOKTŲ ROJAUS TREJYBĖS ASMENIS, KURIE YRA TOLIAUSIA NUO MŪSŲ. IR BŪTENT DĖL TO DAR JIE BUVO PATEIKTI PER ŽMONĖMS SUPRANTAMESNIUS ŠEIMYNINIUS RYŠIUS. Šiaip jau mums vis labiau kylant ir einant į Centrą – ROJŲ – mes tuos pačius Tėvą, Amžinąjį Sūnų-Motiną ir Begalinę Dvasią-Motiną pažinsime ir patirsime VIRPESIAIS vis labiau kaip Pirmąjį Šaltinį ir Centrą, Antrąjį Šaltinį ir Centrą, ir Trečiąjį Šaltinį ir Centrą atvirkštine seka. Juk tu ir pats tik teigęs, jog Tėvas yra begalinis, tuoj pat teigi – Tiesa, Dvasios jurisdikcijoje yra BEGALINIS PROTAS – tai reiškia, kad Begalinė Dvasia turi TOKĮ PATĮ PROTĄ, KAIP TĖVAS, tai taip pat reiškia, kad Tėvas negali būti VIENAS begalinis, nes tuomet Jis nebūtų LYGIAVERTIS, tada jis būtų VIRŠININKAS KITIEMS DVIEMS ROJAUS TREJYBĖS NARIAMS. Kitas tavo teiginys, jog Begalinės Dvasios yra savybė būti visur; dėl ko ir įvardijama kai Begalinė Dvesia. TAI – NETIESA. Begalinės Dvasios, kaip ir Amžinojo Sūnaus, kaip ir Tėvo ASMENINIS IR ASMENIS BUVIMAS yra TIK VIRŠUTINIAME ROJUJE – DIEVYBĖS ENERGIJOS SUKONCENTRAVIMO VIETOJE, o kitur už Rojaus ribų Jie turi savo SŪNUS IR DUKRAS, per kuriuos Jie pasireiškia ir veikia LAIKO IR ERDVĖS Visatoje ir Planetoje.
Ir mūsų VIENINTELIAI TĖVAI – ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU – NETURI NEI KŪNO, NEI FORMOS, NIEKO, KAS BŪTŲ MATOMA, BET JŲ VIRPESIAI YRA PATIRIAMI. Ir tik virpesių dėka me sir suvoksime kad stovime Rojaus Trejybės BETARPIŠKOJE AKIVAIZDOJE, jau įgyvendinę savo likimą ir pasiekę Rojų ir tapę Mirtingųjų Užbaigtųjų Rojaus Korpuso nariais. Tačiau net ir ten ne visi suvokia, kad jie stovi betarpiškai Rojaus Trejybės akivaizdoje, kai kuriems reikia dar ir Rojaus Trejybės APKABINIMO, kad jų asmenybėje įvyktų kokybiški pokyčiai, kurie ir leidžia jiems paliudyti, kad jie stovėjo Rojaus Trejybės BETARPIŠKOJE akivaizdoje. Taigi vien tik VIRPESIAI – ENERGETINIAI IMPULSAI IR LEIDŽIA ASMENYBEI PATIRTI POVEIKĮ IR ŽINOTI PATĮ TIKROVĖS VYKSMO FAKTĄ – JIS STOVI ROJAUS TREJYBĖS BETARPIŠKOJE AKIVAIZDOJE.
Tu taip pat teigi – Bet tai ne tas pat begalumas, kuris būdingas Tėvui. Jeigu ką nors teigi, turi ir aiškinti, koks gi Tėvo yra KITOKS begalumas negu Begalinės Dvasios?

Na, štai ir tu vis tik pajutai – VIRPESIAIS – mano teiginių TIESĄ, nes pripažinai, kad –

Atskirais atvejais galimas vedinys –Visuminė Dievybė AŠ ESU. Kaip žemiškojoje organizacijoje direktorius, savininkas, vadybininkas veikia iš vien, kaip vienetas. Taip ir Rojaus Trejybė TUOSE VEIKSMUOSE, PLANUOSE, PROJEKTUOSE, kuriuose veikia bendrai; galima vadinti ROJAUS TREJYBE AŠ ESU.

Tik čia turėtum išplėsti savo kosminę įžvalgą ir suvokti, jog ROJAUS TREJYBEI-AŠ ESU nėra tokių ATSKIRŲ atvejų, Rojaus Trejybė-AŠ ESU talpina visa ir viską VISUMINE PRASME, todėl nėra tokios galimybės, kad kažkas taptų ATSKIRU atveju, kuriame Rojaus Trejybė-AŠ ESU veiktų kažkokios IŠIMTIES sąlyga ar tvarka, kada Rojaus Trejybė-AŠ ESU niekada NEKINTA IR IŠIMČIŲ NETURI IR NEDARO NET SAVO EVOLIUCINIAME PLANE LAIKO IR ERDVĖS VISATOMS.
Toliau tu teigi:
Visais kitais atvejais tai savarankiški, unikalūs, individualūs Dievai.
KOKIAIS KITAIS atvejais? Savarankiški, unikalūs, individualūs Asmenys yra VISI ASMENYS, ne vien tik Rojaus Trejybės Trys Asmenys – VISŲ ASMENŲ ŠALTINIS IR CENTRAS. Tik Visi Trys Šie Asmenys yra ABSOLIUČIOJE DVASINĖJE VIENOVĖJE, TODĖL JIE VEIKTI ATSKIRAI PO VIENĄ NEGALI IR NEVEIKIA, NES TUOMET NEBELIKTŲ JOKIOS ABSOLIUČIOS DVASINĖS VIENOVĖS. Ir jeigu kaip tu ir teigi Tėvas yra begalinis, o Begalinė Dvasia turi begalinį PROTĄ, tai reiškia, kad tas Begalinės Dvasios protas žino viską, ką žino ir Tėvo protas, kaip ir Amžinojo Sūnaus protas, todėl ką daro Veiksmo Dievas – Begalinė Dvasia – tą absoliučioje dvasinėje vienovėje daro ir Amžinasis Sūnus ir Tėvas, nes būdami ABSOLIUČIOJE DVASINĖJE VIENOVĖJE Jie veikia kaip VIENINGA TRIJŲ NARIŲ SISTEMA – KOMANDA.
Toliau tu teigi:
Vieno iš JŲ neprilygstamumas yra neprieinama, nepasiekiamas kitiems dviems. Realybė tokia; yra begalinė erdvė.
Tai - NETIESA. Jeigu būtų Rojaus Trejybės Dviejų Narių neprilygstamumas VIENAM Nariui, tuomet NEBŪTŲ JŲ LYGIAVERTIŠKUMO, O BE LYGIAVERTIŠKUMO DINGTŲ ABSOLIUČIOS DVASINĖS VIENOVĖS SISTEMOS VEIKIMAS. Taip pat tai – netiesa, kad erdvė yra BERIBĖ. Erdvė turi labai konkrečias RIBAS. Šiuo metu erdvė yra apribota pagrindinės visatos išorinės erdvės ketvirtojo žiedo ribomis.

Ir pabaigoje tu vėl VISKĄ SUJAUKI IR SUPAINIOJI, KAIP IR PRIEŠ TAI:

Skirtingos energijos, skirtingų savybių; tarp kurių yr ir virpesiai, sąlygoja įvairiausių kūrinių suformavimą, kurie save apreiškia ne vien virpesiais. Virpiasių suabsoliutinimas –dar vienas muilo burbulas. Egoistinis noras supaprastinti, palengvinti –dar vienas muilo burbulas. Visatoje nėra nei palengvinimų, nei supaprastinim. Akivaizdžiai vengi sunkaus-juodo darbo progresineme kelyje.

Todėl aš pateikiu ir tau klausimus: O kas gi yra tos SKIRTINGOS ENERGIJOS, jeigu ne virpesiai? O KAS DAR YRA BE ENERGIJOS SKIRTINGO PASIREIŠKIMO? Paneigti išminties nereikia. O kaip su TEIGIMU? O SUPARASTINIMAS YRA BŪTINAS, NES BE JO MES IŠ VISO NEGALĖTUME PAŽINTI KŪRINJOS, TODĖL IR MES IŠ APREIŠKĖJŲ GAVOME URANTIJOS DOKUMENTŲ APREIŠKIMĄ, SUPAPRASTINTĄ IR PALENGVINTĄ, IR BŪTENT TOKIAM SUPAPRASTINIMUI APREIŠKĖJAI RUOŠĖSI NET NUO VIDURAMŽIŲ, KAD ŽMOGAUS PROTAS NEBŪTŲ IŠGĄSDINTAS TOKIOS ŠVIESOS, JOG NET BIJOTŲ KNYGĄ PAIMTI IR STUDIJUOTI GILUMINE PRASME.
O štai po TOKIO supaprastinto apreiškimo, ir mūsų proto įpratinimo prie tokios tikrovės teiginių, po TRUPINĖLĮ jau mums atskleidžia ir gilesnį požiūrį Rojaus Trejybės-AŠ ESU APREIŠKIMAI APIE TIKROVĘ IR JOS ŠALTINIUS IR CENTRUS – ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU ASMENYBES negu jie yra pateikti Urantijos Knygoje.
Urantijos Knyga yra tik PRADINIS GYVOJO KELIO ETAPAS.
Būtent dėl to ir gaunu Apreiškimus iš Rojaus Trejybės-AŠ ESU Asmenų, kad NORINTYS studijuoti TIKROVĘ ir pažinti tikrovės ŠALTINĮ IR CENTRĄ - ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU - turėtų galimybę susipažinti su šiais apreiškimais urantų svetainėje visų šviesos labui.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2015 02 18

Algimantas
2015-02-18 22:04:44

Algi, parasiau ne tuscio smalsumo vedamas, bet zingeidumo, nes man idomu viskas kas susije su Urantijos knyga. Nezinau ar suprasi. Bet jei nenori, tiek jau to, versti tave as negaliu ir nenoriu. Tai tiek.

MantasD
2015-02-18 21:01:57

Ar gali muilo burbulai kurti ateitį? Ar teisingai atspindėti dabartį? Virpiasiai negali nei sąlygoti, nei nulemti. Virpiasiai yra savybė. Bendros charakteristikos atskira dalis. Algimantas pučia muilo burbulus. Lugiai taip ir su AŠ ESU. Tėvas ir tiktai Tėvas. Sakykit prašau, ar Sūnus yra protėvinis Tėvui, ar Tėvas yra protėvinis Sūnui. Ar tuo labiau Juos papildanti Dvasia. Tėvas yra begalinis. Ar Sūnus begalinis, ar Dvasia begalinė? Tiesa, Dvasios jurisdigcijoje yra BEGALINIS PROTAS, ir Jos savybė būti visur; dėl ko ir įvardijama kai Begalinė Dvesia. Bet tai ne tas pat begalumas, kuris būdingas Tėvui. Negali būti kalbos apie ką nors dar AŠ ESU, kaip tik vienintelį PIRMINĮ-PROTĖVINĮ-BEGALINĮ, Pirmajį Šaltinį ir Centrą –Tėvą.

Atskirais atvejais galimas vedinys –Visuminė Dievybė AŠ ESU. Kaip žemiškojoje organizacijoje direktorius, savininkas, vadybininkas veikia iš vien, kaip vienetas. Taip ir Rojaus Trejybė TUOSE VEIKSMUOSE, PLANUOSE, PROJEKTUOSE, kuriuose veikia bendrai; galima vadinti ROJAUS TREJYBE AŠ ESU. Visais kitais atvejais tai savarankiški, unikalūs, individualūs Dievai. Vieno iš JŲ neprilygstamumas yra neprieinama, nepasiekiamas kitiems dviems. Realybė tokia; yra begalinė erdvė, yra Begalinis Tėvas, yra begalinis protas, kuris atiduotas Dvasios jurisdigcijai. Būtent dė šio begalinio proto priklausymo Dvasiai, JI ir pavadinama Begaline dvasia, plius dėl savybės būti visur begalinėje erdvėje.

Skirtingos energijos, skirtingų savybių; tarp kurių yr ir virpesiai, sąlygoja įvairiausių kūrinių suformavimą, kurie save apreiškia ne vien virpesiais. Virpiasių suabsoliutinimas –dar vienas muilo burbulas. Egoistinis noras supaprastinti, palengvinti –dar vienas muilo burbulas. Visatoje nėra nei palengvinimų, nei supaprastinim. Akivaizdžiai vengi sunkaus-juodo darbo progresineme kelyje.

mantuiD
Eben Alexander
Gyvas dangaus įrodymas
knyga išleista Lietuvoje 2013m

Romanas
2015-02-18 13:24:18

Šiandien perskaičiau tokį MantoD pageidavimą:

Sveiki. Noreciau paklausti ne is Urantijos knygos, bet panasiai. Algimantai, urantijos knygoi rasoma apie musu prisikelima po mirties morontijoi. Ar tu gali susisiekti su ka nors, mirusiu, is urantu grupes. Gal skamba keistai, bet juk mirtis tik perejimas i kita pasauli. Butu idomu isgirsti, kaip ten jiems sekasi, ar viskas taip, kaip knygoi rasoma ir pan.? Sutikit, juk idomu. Aciu
----------------------
Iš karto sakau, kad tokio pageidavimo negaliu išpildyti, nes tai būtų tik jūsų SMALSUMO skatinimas, kuris nieko neduoda jūsų dvasinės asmenybės kuo ryškesniam atsiskleidimui ir charakterio formavimui.
Tie, kurie nebuvote tokioje užsienio šalyje, apie kurią taip daug kalba ir rodo per televiziją – Jungtines Amerikos Valstijas – ar jūs nuo to tampate BLOGESNI UŽ TUOS, KURIE TEN LANKĖSI AR NET GYVENO? Aišku, kad ne, esate dar geresni, nes esate mažiau suteršti to MATERIALUMO, kurs ten VIEŠPATAUJA, ir būtent iš ten jis atsirito ir į Lietuvą, ir vien dėl to, kad mirtingieji taip trokšta patenkinti savo SMALSUMĄ – kaip ten jie gyvena, o kad mums taip gyventi MATERIJOJE. O juk mes turime siekti ŽINGEIDUMO, kada didesnis žinių kiekis padeda formuotis mūsų dvasiniam charakteriui ir giliau atsiverti Rojaus Trejybei-AŠ ESU.

Todėl šiandien – kol smalsumas – vyrauja, tikrai nenoriu patenkinti MantoD pageidavimo, nes ar žinosite daugiau, kokia yra išėjusių urantų padėtis, ar nežinosite, vis tiek jums – kiekvienam – teks žengti SAVO ASMENINIU GYVUOJU KELIU, TAD DAUG GERIAU JAU DABAR DAUGIAU ATSIVERTI ROJAUS TREJYBEI-AŠ ESU IR STIPRIAU PASITIKINT ATSIDUOTI ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU VEDIMUI IŠ VIDAUS. O tada ir visas gyvenimas bus PRASMINGAS, IR NEKILS SMALSUMAS TIEK, KAD NET KVAPĄ GNIAUŽTŲ.

Šiandien YAHOO svetainėje perskaičiau straipsnį apie 52 metų verslininką, iškeliavusį iš Urantijos dėl sunkios vėžio ligos. Tačiau jo žmona buvo neprarastai nustebinta, kada Valentino dienos proga gavo puokštę gėlių. Ji paklausė savo sūnų – 25 ir 27 metų – ar čia jie atsiuntė gėles, o kada jie pasakė, kad gėlių nesiuntė, ji pamatė tarp gėlių vizitinę kortelę su firmos pavadinimu, o kitoje kortelės pusėje buvo jos iškeliavusio vyro telefono numeris. Ir ji tuoj pat suprato, kad šios gėlė nuo jos mylimo vyro. Ji nuėjo į gėles atvežusią firmą ir paklausė apie šį užsakymą. Jai paaiškino, kad užsakymas buvo vežti gėles kasmet per Valentino dieną. Jis jau tuo metu žinojo, kad jam liko labai nedaug šiame pasaulyje gyventi – laukia išėjimas, tad šitokiu būdu norėjo savo meilę taip pajaučiamai palikti savo žmonai. Tačiau mane labiau sujaudino komentarai po šiuo straipsniu – visi kupini meilės ir šviesos. O štai šį nusprendžiau išverti į lietuvių kalbą ir įdėti būtent čia – Forume – tik vis mąsčiau kokioje temoje. Ir atsidaręs šiandien Forumą ir perskaitę MantoD pageidavimą jau žinojau, kad čia bus geriausia – tuo pačiu ir Mantui bus šioks toks smalsumo apraminimas.
--------------------
“Aš praradau žmoną – 44 metus nugyvenus kartu – 2013 metų kovo mėnesį. Ji tris kartus man sakė, kad aš ją vis sugrąžindavau atgal, ji buvo pasiruošusi VYKTI NAMO. Ji matė dangaus viziją du kartus – vieną kartą, kada jie sugrąžino ją į reanimacijos palatą, kai Jėzus rengėsi ją paimti už rankos, kitą kartą, kada aš budėjau prie jos, ji man pasakė, jog Jėzus jai laikinai leido pabūti, nes ji buvo savo širdį paskyrusi Jėzui dar iki mūsų susipažinimo. Ji man sakė, kad nenori, jog aš ją vis sulaikyčiau šiame pasaulyje. Ji žinojo, kad ramiai laukia kažkokios mirties ir DVASINIO KŪNO ATNAUJINIMO DANGUJE. Mes turėjome šiek tiek mažiau negu dvi savaites atsisveikinimui ir jos pageidavimų išpildymui. Man jos labai trūksta, bet, aš nenorėčiau sugrąžinti ją vėl atgal, nes tas DŽIAUGSMAS, kurį mačiau, ir JAUČIAU, kaip ji ruošiasi iškeliauti į Dangų, man taip pat suteikė ŽINOJIMĄ, kad kažkurią dieną ir aš NORIU būti TEN. Tai nuostabu, nuostabu, NUOSTABU. Amen…AMEN….”

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2015-02-18 12:53:38

Sveiki. Noreciau paklausti ne is Urantijos knygos, bet panasiai. Algimantai, urantijos knygoi rasoma apie musu prisikelima po mirties morontijoi. Ar tu gali susisiekti su ka nors, mirusiu, is urantu grupes. Gal skamba keistai, bet juk mirtis tik perejimas i kita pasauli. Butu idomu isgirsti, kaip ten jiems sekasi, ar viskas taip, kaip knygoi rasoma ir pan.? Sutikit, juk idomu. Aciu

MantasD
2015-02-17 23:53:01

Ši Valdo iš Londono žinutė atsako laukė nuo praėjusių metų rugpjūčio pabaigos, tad atėjo laikas ir jai gauti paaiškinimą, kuris bus vertingas visiems.
Valdas rašo:
Noreciau suprasti Priežasties-Veiksmo -Pasekmės dėsnio veikimą plačiau. Kaip gi jis veikia. Ar šis dėsnis veikia reaguodamas į mūsų mintis, ar jis veikia reaguodamas į tai kas męs esame būtent sią akimirką? Jeigu kalbėti plačiau, tai mes esame asmenybės, kompleksiškai pasireiškiančios aplinkoje, ir ne tik savojoje aplinkoje, bet ir tose aplinkose, kurias gali pasiekti mūsų mintys, per maldą, jau ir už kitose planetose gyvenančių būtybių gausą ir gerovę. Taip pat noriu paminėti ir Minties Derintojo o taip pat Angelų Architektų veikimą, kuriant įvairias gyvenimo aplinkybes tam, kad mums butų sudarytos sąlygos augti.

Taigi į ką gi reaguoja šis dėsnis ir kaip mes galime jį panaudoti savo gyvenimo reikmėms ir augimui, ir ar iš viso mes galime sąmoningai juo naudojantis keičiant savo gyvenimo aplinkybes ir kuriant savo ateities akimirkas?”

Taigi, mano mylimieji, apskritai priežasties-veiksmo-pasekmės pats dėsnis nereaguoja į nieką, nes pats dėsnis yra nesuskaičiuojamos gausybės gyvų veikiančiųjų asmenų bei energetinių aplinkybių sukeliamų priežasčių, veiksmų, ir tų veiksmų pasekmių konkrečiu metu persipynimas kaip ištisas ENERGETINIS LAUKAS. Būtent dėl to milžiniško ir įvairiapusio pasekmių ENERGETINIO LAUKO mes labai dažnai savo veiksmų realias pasekmes patirsime ne šiandien, o po daugybės metų, net ir kitos kartos jas patirs dar skaudžiau negu mes, nes šiandien šis energijos laukas yra persipynęs su kitų asmenų veiksmų pasekmėmis, ir mes tarsi visi tarpusavyje susieti būtent šiuo energijos virpesių lauku.
Jūs jau visi gerai žinote, kad viskas susideda iš ENERGIJOS VIRPESIŲ, kaip ir mus sudaro energijos virpesiai, kaip ir mūsų planeta sudaryta iš energetinių virpesių, kaip ir visi mūsų reagavimai į bet kokius mums matomus objektus ar mintis, taip pat susideda iš energijos virpesių. Žiūrėkite, dabar vykstantys pilietinio karo veiksmai dėl Donecko ir Lugansko atsiskyrimo nuo Ukrainos, kaip veikia virpesiais visus – vienus daugiau, kitus mažiau, o tuos, kurie yra būtent toje vietoje, kur vyksta karo veiksmai, žemo dažnio energetiniai virpesiai tiesiog varo į paniką – kas bus rytoj, kada jie neteks namų, kada neteks visko, ką turėjo sukaupę per visą gyvenimą, kur dėtis su vaikais, o ką daryti, jeigu dar žuvo maitintojas, tad žemo dažnio virpesiai tiek užvaldo smegenis, kad iš tokio mirtingojo sklinda energetinis laukas, kuris dar labiau žemina šių virpesių dažnį dėl pasireiškiančios BAIMĖS VIDUJE – BAIMĖS BŪSENOS. Štai kaip tokia žemo energetinio dažnio virpesių lauko aplinka veikia žmones, kad jie nebegali normaliai rūpintis savo kasdieniu gyvenimu, net jeigu ten ir nevyksta karo veiksmai, bet virpesiai pasiekia ir tolimensius kraštus, ir apie jokį normalų politinį ar ekonominį bendradarbiavimą jau niekas nebekalba, kalba vien tik apie KARĄ, GINKLUS-ŽUDIKLIUS, KARIUOMENĘ-ŽUDUOMENĘ, ir kalba taip paprastai, tarsi tai būtų NORMALU. Net Ukrainos prezidentas nusišnekėjo iki tokio lygio, kad pareiškė, kad Ukraina neatgręš kito skruosto sukilėliams, ir teatleidžia už tai jam Dievas. Ir bažnyčia tyli, kad prezidentas ragina Ukrainą PAŽEISTI Jėzaus nurodymą – blogį įveikti GĖRIU, todėl jeigu tau trenkė per vieną skruostą, tai nekeršyk, o atsuk ir kitą – tai reiškia, kad žemo dažnio virpesių negalima įveikti DAR ŽEMESNIO dažnio virpesių išraiška, nes kerštas būtent ir sudaro tik dar žemesnio dažnio virpesius. Tad savaime suprantama, kad toks žemo dažnio energijos laukas pasklinda ne tik po visą regioną, bet ir po visą planetą, po visą Vietinę Sistemą, Žvaigždyną, Vietinę Visatą, Supervisatą, Didžiąją Visatą. Aišku, kad poveikis yra skirtingas kiekviename segmente – tačiau juk net įlašinus vieną lašą naftos į vandenyną tas vandenynas yra vienu lašu užterštas VISAS, O NE IŠVALYTAS NUO TERŠALO. Aišku, kad toje vietoje, kur tas lašas buvo įlašintas, jo poveikis yra vienoks, o toliau nuo tos vietos jau kitoks. Tačiau dėl lašo vandenyne BAIMĖS nekils tiek, kad ten žmonės nebeitų į vandenį. Perdaug menka tarša. Tuo labiau vandeniui, kurio žmogus negeria. O dabar paimkite tą patį naftos lašą ir įlašinkite į puodą geriamo vandens, ir pasiūlykite atsigerti. Iš karto susilauksite neigiamos reakcijos. O juk tiek nafta, tiek vanduo yra tie patys komponentai, tačiau antruoju atveju iškart sukyla žemo energetinio dažnio poveikis pasąmonei ir sąmonei, nes skirtingas vandens dydis ir to vandens panaudojimo funkcija todėl sukyla BAIMĖ, kad mirtingasis gali nuo tokio išgerto vandens susirgti. Reiškia, APLINKYBĖS mums dar labiau mums kelia žempo dažnio energetinius virpesius, kurie pasireiškia mūsų BAIME. O ten, kur yra BAIMĖ, nėra ir negali būti MEILĖS, o tuo pačiu ten negali būti KŪRYBOS – VYSTYMOSI Į RYŠKESNĘ ŠVIESĄ. O juk būtent energijos virpesiai mums ir sukelia PASITIKĖJIMĄ KŪRĖJU, ARBA NUSIGRĘŽIMĄ NUO KŪRĖJO. Niekas to nepadaro UŽ MUS – TĄ DAROME ASMENIŠKAI KIEKVIENAS. Todėl visi, kurie dabar Ukrainoje žudo vieni kitus, kurie užima politinius postus bet kurioje šalyje ir skatina tokius veiksmu įvairiomis sankcijomis, visi jie YRA NUSIGRĘŽĘ NUO ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU, VISI JIE VEIKIA ŽEMO DAŽNIO ENERGETINIAIS VIRPESIAIS BAIMĖS PASIREIŠKIMU VISOJE APLINKOJE IR TUO JAU APSUNKINA ATEITIES KARTOMS PASEKMES, KADA JAU ATEITIES KARTOMS REIKĖS PRADĖTI SAVO GYVENIMĄ. Tai lygiai tas pats kaip katalikų popiežiaus laiminami kryžiuočiai žudė pagonis lietuvius, kaip katalikų inkvizicija degino ant laužo pažangios minties skleidėjus, kad net ir šiandien mes gyvename tos pačios viduramžių tamsos bažnyčios įtakoje, kuri pasireiškia tamsos išraiška ir mokykloje dėstyti tikybą, arba laikyti kapelionus šalies kariuomenėje-žuduomenėje, kai pagal konstituciją religija yra atskirta nuo šalies pilietinio švietimo ir politinio gyvenimo. Ir nieko, tokios dviveidystės nemato nei politikai, nei ateistai, nei kovotojai už žmonių teises. O juk tai taip pat yra katalikų kryžiuočių ir katalikų inkvizitorių žudikų virpesių realus poveikis iš ANŲ KRUVINŲ VEIKSMŲ dabartinėms kartoms, kaip ir mūsų toliau tęsiamas žemo energetinio lauko poveikis bus jaučiamas po šimtmečių. Ir mus už tai keiks ateinančios kartos, kad jiems palikome tokį kartų tamsos ir baimės paveldą, kada jie taip sunkiai sirgs ir kentės fizines ir dvasines kančias
Mes jokio poveikio priežasties-veiksmo-pasekmės dėsniui neturime, ir negalime turėti, nes dėsnis nėra GYVA BŪTYBĖ, SU KURIA MES GALĖTUME BENDRAUTI IR JĮ ĮTAKOTI.
Tačiau žinodami, KAIP veikia priežasties-veiksmo-pasekmės DĖSNIS, mes galime asmeniškai įtakoti SAVO GYVENSENĄ IR ASMENYBĖS ATSISKLEIDIMĄ TAIP, KAIP TĄ SUMANĖ ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU Evoliuciniame plane.laiko ir erdvės visatai.
Būtent mūsų būsena tarpusavio bendravime ir sukelia atitinkamus energijos virpesius – tai aukštesnius, tai žemesnius – is sudaro tokias priežastis, kada mes priimame atitinkamo lygio sprendimus ir juos įgyvendiname.
Štai kada vyksta žudynės-karas, niekas nenorės klausytis paskaitos, kaip būtų galima pasisiūti madingą drabužį pačiam ar pačiai, nors tą paskaitą pateiktų ir labai žinomas asmuo, kai taikos metu tokioje paskaitoje norėtų dalyvauti labai daug žmonių.
Mes veikiame vieni kitus, savo mintimis, veiksmais, o priežasties-veiksmo-pasekmės dėsnis – tai tik mirtingojo protui suvokiama kalba energijos virpesių visuminio lauko sąveikos paaiškinimas, kad mirtingasis suvoktų, jog VISKAS, ABSOLIUČIAI VISKAS YRA TARPUSAVYJE SUSIETA ENERGIJOS VIRPESIAIS IR TARPUSAVYJE SĄVEIKAUJA LAIKE IR ERDVĖJE.
Štai ir mūsų kosminė įžvalga, kada gilėja, tada mes ir galime vis labiau matyti DVASINIU ŽVILGSNIU, KAIP VISKAS YRA TARPUSAVYJE SUSIJĘ MŪSŲ GYVENIME – ŠEIMOJE, ŠALYJE, PASAULYJE, KŪRINIJOJE. Todėl mes galime vis giliau suvokti, kad mūsų gyvenimo kokybė turi būtinai būti palikta ŠVIESESNĖ negu mes ją gavome iš savo ankstesnių kartų. Tačiau be urantų tokios kosminės įžvalgos neturi visame pasaulyje niekas, tad dėl to, kad mūsų yra tiek nedaug – tik lašas švaraus vandens visame užterštame vandenyne – ateities kartoms dar ilgai teks srėbti net ir dabartinės kartos klaidingų sprendimų įgyvendinimo pasekmes.
Ir vis tik, nepaisant to, kad mūsų yra TIK SAUJELĖ, MES TURIME DAR RYŽTINGIAU ATSIDUOTI ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU VEDIMUI IŠ VIDAUS I ŠITAIP JAUSTI PASITENKINIMĄ TOKIU GYVENIMU. O tada ir mums bus visiškai kitokios pasekmės negu likusiai aplinkai, nors gyvensime tokioje pačioje aplinkoje, bet pasekmių sulauksime pagal savo virpesius – pagal savo PASITIKĖJIMO Rojaus Trejybe-AŠ ESU būseną, nes būtent ir mūsų ASMENINIS gyvenimas atitiks mūsų TAPATYBĖS PASITIKĖJIMO BŪSENOS virpesius.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2015-02-17 12:23:34

Mielas Algimantai,

Noreciau suprasti Priežasties-Veiksmo -Pasekmės dėsnio veikimą plačiau. Kaip gi jis veikia. Ar šis dėsnis veikia reaguodamas į mūsų mintis, ar jis veikia reaguodamas į tai kas męs esame būtent sią akimirką? Jeigu kalbėti plačiau, tai mes esame asmenybės, kompleksiškai pasireiškiančios aplinkoje, ir ne tik savojoje aplinkoje, bet ir tose aplinkose, kurias gali pasiekti mūsų mintys, per maldą, jau ir už kitose planetose gyvenančių būtybių gausą ir gerovę. Taip pat noriu paminėti ir Minties Derintojo o taip pat Angelų Architektų veikimą, kuriant įvairias gyvenimo aplinkybes tam, kad mums butų sudarytos sąlygos augti.

Taigi į ką gi reaguoja šis dėsnis ir kaip mes galime jį panaudoti savo gyvenimo reikmėms ir augimui, ir ar iš viso mes galime sąmoningai juo naudojantis keičiant savo gyvenimo aplinkybes ir kuriant savo ateities akimirkas?

Ačiū

ValdasAirija
2014-08-25 13:17:38

Mielieji, kaip atskirti, kur yra Rojaus Trejybės-AŠ ESU valia, o kur yra mūsų pačių valia, tai labai sunkus ir lengvas klausimas kiekvienam iš mūsų. Sunkus, nes retas kuris savo valą yra suliejęs su Rojaus Trejybės-AŠ ESU valia SĄMONINGU APSISPRENDIMU. Todėl neišvengiamos klaidos. Tačiau, ateina tokia akimirka, kada įvyksta savosios valios suliejimas su Rojaus Trejybės-AŠ ESU valia, ir tuomet TIK PATYRIMAS - bendradarbiaujant su Rojaus Trejybe-AŠ ESU - IR LEIS DIDINTI IR PASITIKĖJIMĄ ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU VEDIMU IŠ VIDAUS IR JAM ATSIDUOTI. Todėl nereikia bijoti KLAIDŲ, bet reikia įdėti nuoširdžių pastangų vis labiau atsiveriant ir stiprinant gyvą bendravimą su Rojaus Trejybe-AŠ ESU, ir tada pats TAS GYVAS BENDRAVIMAS - KAIP GYVAS PATYRIMO PROCESAS - KELS DIDESNĮ PASITIKĖJIMĄ IR SAVO PRIIMAMAIS SPRENDIMAIS, KAD JIE ATITINKA ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU VALIĄ, NES ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU ESMINIAIS MOMENTAIS SUTEIKS TAM TIKRŲ MATOMŲ AR JUNTAMŲ REIŠKINIŲ, KURIE PATVIRTINS, JOG BŪTENT ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU TOKIA IR YRA VALIA. Tačiau jūs turite JAUSTI SAVYJE VIENINTELĮ MOTYVĄ SAVO SPRENDIMAMS - MEILĘ. Be meilės pojūčio jūs niekaip neišlįsite iš klaidų labirinto, nes jus klaidins jūsų intelektas, kuriam yra svarbūs SAVO interesai, o ne VISUMOS, TODĖL JIS SAVO ASMENĮ VISADA IŠKELS VIRŠ VISUMOS INTERESŲ. O tą tegali pajausti DVASINĖ ASMENYBĖ. Reiškia JUMS VISIEMS BŪTINA VIS DAUGIAU SAVOSIOS ASMENYBĖS POTENCIALĄ PAVERSTI AKTUALU.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2014-07-24 20:14:41

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal