Forumas: temos peržiūra
Klausimai iš Urantijos Knygos
Mano mielieji, kokių tik turite klausimų iš Urantijos Knygos, klauskite ir aš jums paaiškinsiu šitoje temoje. Todėl čia gali būti įvairiausi klausimai, kurie jums kilo skaitant Urantijos Knygą ir į kuriuos norėtumėte gauti atsakymą, kad jis padėtų jums geriau suvokti skaitomą Urantijos Knygą ir jos sąsajas su mūsų kasdienybe arba su mūsų ateitimi po prisikėlimo.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2008-04-29 21:47:32
Komentarai
Sakai tai ne tvosios knygos aptarinėjimas ir ne tavasis paulėžiūros forumas, kad turėtum mus mokyti ar save dalinti.Bet mokai , kodėl mokai jeigu esi net kur tavo. Sakai kiekvienam savas kelias, tiek dvasinis tiek materialus, o pastarasis ypač individualus. Bet gi jis ne tavo , ši svetainė neatitinka tavojo kelio.Sakai, kad ne aš pas tave atėjau o tu pas mus.Atėjai tu į svečius, tai kodėl tada mokai, jeigu sakai , kad to daryti neturėtum.Sakai, kad tam , kad pagilinti savo žinojimą tuti būti alkanas.Ar esi alkanas.Aš esu ir esu ten , kur būtent ir randu sau maisto, bet tau tai nėra maistas.Nors sakai , kad tai ypač individulu .Ir klausi ar tai tenkina ,taip tenkina.Ir vėl tarsi pritari jeigu tenkina tai leidi mums jį šveisti į sveikatą.Nors tau tai maistas nėra.Bet jeigu tai individualu ir mane tenkina o taves ne ir tau tai maistas nėra tai kodėl mokai kokį maistą turėčiau valgyti.Sakai, kad tiem kam reikalingas žinojimas čia nesilanko ir yra tam prasmingesnių vietų.Kam tuomet tos tavo internetinės nuorodos prasmingesnės vietos,jeigu išalkę čia nesilanko. Ir vėl mokai tuos teisingo maisto, kam tai , kur jie yra ir yra maistas ir tai sakai individualu ir linki jį šveisti ir dar palinki sveikatos.Sakai esi čia tam , nes toks tavo kelias, dvasinio tobulėjimo kelias šitame gyvenimo etape.Bet dvasinio maisti čia tau nėra šitam gyvenimo etape. Ar tas maistas yra kaip jau ir rašiau yra vaizdingos kalbos priemonės atžvilgiu tų, kurie valgo šį maistą , bet juk tai individualu ir tai jų maistas, pats sakei , kad individualu ir kiekvienam sava dešrelė.Sakai,kad gal toks tavo kelias kai kam ir nepatinka, ir čia pat sakai , kad niekas netrukdo minti savuoju. Bat gi pats sakei , pradžioje komentaro, kad nei čia tavo knyga nei forumas.O dabar tiems , kuriems tai kelias ir maistas liepi eiti kitur pasukti iš savo kelio ,kuriame jie yra ir tik dėl to , kad pats esi ne savam kelyje.rimantas ( Kaunas )
2008-06-17 11:15:48
Taigi pats ir užmiršai , kodėl tai darysime , jeigu darysime.Ir dar tame pačiame komentare pamiršai.Viename sakinyje paminėjei priežastį ,o būtent ,kad pats sukeli negeras emocijas savo buvimu.Kitame leidai tų negerų emocijų atsikratyti epitetų apdalinimu tavuoju atžvilgiu.Ir sekančiame jau esi pamiršęs priežastį sakai , kad turėtume nepamiršti kodėl tai darysime. Taigi pats sakei jau pirmame sakinyje, kad priežastis tavo buvimas ir jo pasekmė negerų emocijų sukėlimas mumyse.O tavo dvsinis kelias , dvasinis tobulėjimas tikrai įdomus . Įdomus tavasis dvasinis maistas.Lindėti forume kuris nėra tavo , lindėti tarp sočiųjų, nes alkani čia nesilanko, o lanko tavo nurodytas nuorodas.Pati ši svetainė ne tik jos forumas nėra tavasis dvasinis maistas, esi pakakamai prisisotinis ten , kur ir nurodai kitiems. Taigi esi sotus. Bet lyg ir kažko trūksta , desertui pasigardžiavimui. Ir tada tuo desertu tampa tavasis epitetų dalinimas kitiems , pasinaudojant vaizdingomis lietuvių kalbos priemonėmis.Ir tai tu vadini tavuoju dvasiniu augimu šitame gyvenimo etape. Ir mums siūlai šitą patį desertą , nors ir sakai , kad nesidalini. Daliniesi ir dar kaip daliniesi. Tik , kad tas tavsis dalinimasis yra dvasinis augimas aš kažkaip abejoju.O lietuvių kalba yra tikrai pakankamai vaizdinga , kad tavo siūlomu keliu nesinaudoti.
rimantas ( Kaunas )
2008-06-17 09:38:23
Tai kodėl tuomet tavo vadinamieji urantistai turėtų imtis tavojo kablinėjimosi geno pasireiškimų tenkinimo,kurio tu čia taip primygtinai reikalauji ir tai net vadini savuoju dvasiniu augimu.Juk pats sakai , kat atėjei tu pas mus , ne mes pas tave. Kaip čia dabar išeina , kad kablinėjuosi aš o ne tu. Atėjei pas mane ir užtikai pietaujantį ir būtent tau nepatiko mano maistas.Ir ėmei reikšti pretenzijas ir mano maistui ir mano maitinimosi būdui.Ir teigi turintis , kur kas geresnį maistą. O paprašytas juo pasidalinti , sakai ne tam esi čia atėjęs.Ir apart virtuvės adreso nieko negali pasiūlyti.O ir alkani pats sakai ir iš viso čia net neužsuka.Taigi tavojo dvasinio augimo kitaip kaip vaizdinga lietuvių kalbos priemone - kablinėjimusi aš pavadinti negaliu.
rimantas ( Kaunas )
2008-06-17 14:11:15
Visų pirma, tai ne mano knygos aptarinėjimas ir ne mano pasaulėžiūros forumas, kad pradėčiau jus čia mokyti ar save dalinti. Neturiu tokio tikslo. Kiekvienam savas kelias, tiek materialus, tiek dvasinis. Pastarasis ypač individualus. Mano žinojimas tavo žinojimo nepagilins, nes ne tu pas mane atėjai, o aš pas jus. Tam, kad pagilinti savo žinojimą, turi būti alkanas, o jūs urantikai(tame tarpe ir tu) esate sotūs. Sotūs tuo, ką turite. Kiekvienas valgo maistą pagal savo skonį. Jus tenkina šis surogatas? Tai šveiskite jį, kasdienį į sveikatą. Kiekvienam sava sardelė.
Tie, kam reikalingas mano žinojimas, čia nesilanko. Yra prasmingesnių vietų. Klausi : tai ką aš čia veikiu? Atsakau: dvasiškai tobulėju. Toks mano kelias.Šitame gyvenimo etape toks. Gal kam ir nepatinka jis, bet niekas netrukdo minti savuoju. Pirmyn. Sukeliu negerų emocijų savo buvimu? Niekas netrukdo jų atsikratyti - lietuvių kalba pakankamai vaizdinga. Tik neužmirškite priminti kodėl tai darote, nes priešingu atveju susilauksite epitetų atgal ir atrodysite ne kaip.
Nesirk už kitus, rimantai. Tie, kuriems buvo įdomu kokia sistema vyrauja žemėje, jau seniai skaito nuorodas. O kablinėjimosi geno pasireiškimų tenkinti nesiimsiu.
rimantui
2008-06-16 18:02:57
Tai kaip čia dabar yra, kad leidi kaip koks psichologas atsikratyti blogomis emocijomis vaizdingomis lietuvių kalbos priemonėmis.Tai patarimas išlieti emocijas į išorę ir toks patarimas anot psichologų netgi pageidautinas fizinės sveikatos atžvilgiu.Ir čia pat sakai , kad turėtume nepamiršti kodėl tai darome , nes sulauksime epitetų atgal. Betgi jau leidai tai daryti būtent išlieti emocijas, tai kodėl turėčiau teisintis tavo patarimu naudodamasis.Ar čia ir yra tas dvasinio tobulėjimo kelias, o sakei , kad juo nesidalinsi.
rimantas ( Kaunas )
2008-06-17 08:57:16
O kad ne to, tai tu čia teisingai pastebėjei. Nes tas , kuris kaip tu sakai tupi Algimanto makaulėje , beje Jis tupi ir tavo prote šitaip nepasireiškia.Tai kas tuomet čia pasireiškia, kieno tai pasireiškimas.Tikrai nemanau , kad išsamus šiuolaikinių šio amžiaus fizikų ir chemikų darbų nagrinėjimas su visa pagarba mokslui ir mokslininkam ir jų tų darbų tavo smegenų pajėgumas juos intelektualiai perkasti padės tau įminti pasireiškimo mįslę.Beje ir artimiausio tūkstanmečio fizikų ir chemikų darbai neturi galimybės tai atskleisti nors jie vis bandys tą daryti ir net gal ir artės prie atskleidimo , bet taip iki galo ir neatskleis.
rimantas ( Kaunas )
2008-06-16 14:27:52
Kodėl dabar nusprendei, kad nereikia. Reikia.Juk tavo žinojimas gal pagilins mano žinojimą ar jį ištiesins ar pakoreguos.O ir ne mes dviese forume.Gal kitiems , kurie čia nesireiškia , bet skaito labiau reikalingas būtent tavasis žinojimas.O gal kiti tavęs nedrįsta klausti.Tai aš klausiu ir už juos.Ir nėra taip ,kad neturi ką pasakyti , kad ir apie teisingą sistemą nes dešimtainė tavo manymu yra neteisinga o ir apie Dievo pasireiškimą kiekvienoje visatos vietoje ir kiekvieną akimirką kodėl nepasidalinus ir vėl gi tavo manymu teisingą pasireiškimą.
rimantas ( Kaunas )
2008-06-16 16:49:27
apie aplinkos pazinima jie viska aiskina is tos kvailos urantijos knygos, todel ir patys patapo durniais. tikraiusiai kol tos knygos dar nebuvo skaite viska aiskindavo pagal biblija... :D
as
2008-06-16 10:07:17
Ne mielas broli žinantis tiesą tu pats būtent tu man ir paaiškink ir padėk susigaudyti, kodėl tai buvo Dievo ir tik Jo pasireiškimas visatoje. Nereikia internetinių nuorodų , tu , kuris esi patyręs ir patiriantis pats , kiekvieną akimirką ir kiekvienoje visatos vietoje Dievo pasireiškimą pasidalink tuo patyrimu.Neužklok savo patyrimo internetinėmis nuorodomis.
rimantas ( Kaunas )
2008-06-16 14:01:10
O aš laukiu tikrosios sistemos žemėje tikrumo paaiškinimo o kartu ir Dievo patyrimo kiekvienoje visatos vietoje ir kiekvieną akimirką , kaip Jis yra patiriamas , pasidalininimo su lochais o kartu ir su stovinčiais greta brandžiais fizikais.Nes dešimtainė sistema yra netikra ir nėra tiesa. Taigi dalinkis tiesa.Vietoje to, kad vis tvirtinti kas nėra tiesa , gal pradėtum pagaliau dalintis tiesa.Kai Jonaitienė pasmaugė savo vaikus kieno tai buvo pasireiškimas visatoje ir kiekvieną akimirką.Gal ji nežinojo kas yra fraktalas, ar klaidingai galvojo , kad gugoliniai atstumai matuojami šviesmečiais.
rimantas ( Kaumas )
2008-06-16 09:47:35
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Informacija atspausdinta iš interneto svetainės www.urantija.lt.