Forumas: temos peržiūra
Klausimai iš Urantijos Knygos
Mano mielieji, kokių tik turite klausimų iš Urantijos Knygos, klauskite ir aš jums paaiškinsiu šitoje temoje. Todėl čia gali būti įvairiausi klausimai, kurie jums kilo skaitant Urantijos Knygą ir į kuriuos norėtumėte gauti atsakymą, kad jis padėtų jums geriau suvokti skaitomą Urantijos Knygą ir jos sąsajas su mūsų kasdienybe arba su mūsų ateitimi po prisikėlimo.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2008-04-29 21:47:32
Komentarai
Mielas Audriau, Urantijos Knyga rašo labai apie daug ką. Kodėl jos tau pačiam neatsivertus ir nepaskaičius, užuot klausinėjus tokių elementarių dalykų?Telydi tave ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2008-06-27 15:20:22
Mielas Rimantai, aš mielai IŠ DALIES atsakysiu į tavo klausimą, kadangi ne viską turiu leidimą atskleisti viešai.
Po Tėvo paprašymo užmegzti ryšį su Amžinuoju Sūnumi, o tada po pabendravimo su Amžinuoju Sūnumi kilus minčiai dar mėginti užmegzti ryšį ir su Begaline Dvasia ir jį užmezgus, Begaline Dvasia PATI man PASIŪLĖ duoti priesaiką Rojaus Trejybei laisva valia apsisprendus. Tačiau jeigu nesutikčiau su jos pasiūlymu jokios neigiamos, net menkiausios pasekmės, nebus, ir meilė bus man siunčiama lygiai tokia pati.
Ir kada sutikau prisiekti Rojaus Trejybei, tai tą padariau kaip ŽMOGUS MATERIALIU PAVIDALU, GYVENANTIS APGYVENDINTAME PASAULYJE, URANTIJOJE. Dėl to mano priesaika Rojaus Trejybei atitinka mano žmogiškąją misiją ir MANO lygį čia, Urantijoje, o taip pat pakoreguoja mano kelią ir jau po mano būsimojo prisikėlimo, ir ne tik mano, bet ir kitų mirtingųjų, kuriems ateityje taip pat galės būti pasiūlyta prisiekti Rojaus Trejybei apgyvendintuose pasauliuose.
Kada prieš tai man pateikė Sūnaus Kūrėjo priesaikos Rojaus Trejybei tekstą, jis visas pulsavo galina energija, nors ji visa buvo nužeminta IKI MANO ŽMOGIŠKOJO LYGIO. Aš negalėjau neverkti, tiesiog pati siela šitaip reagavo. Mano priesaikos Rojaus Trejybei teksto energetika buvo nepalyginamai žemesnio lygio, bet ji atitiko mano dvasinį lygį. DAR DAUGIAU ji mane tuo pačiu kilnino ir kvietė dar didesniems žygiams, kurie manęs laukia, atsidavus Rojaus Trejybei, ateityje.
Šiandien Urantijoje nėra daugiau mūsų sielos brolių ir sesių davusių priesakią Rojaus Trejybei.
Savo kokybine prasme ji yra lygiai tiek pat vertinga, kaip ir Mirtingųjų, pasiekusių Rojaus Užbaigtumo Korpusą, duodama priesaika Rojaus Trejybei. Tačiau Užbaigtieji duoda šitą priesaiką jau stovėdami ant AMŽINYBĖS KRANTŲ ROJUJE, jau įveikę visą ribinio tobulėjimo kelią ir pasiekus Begalinę Dvasią, Amžinąjį Sūnų, ir Tėvą, ir juos pažinę kaip atskirus asmenis per milijardus metų trukusią jų mokymosi ir tarnavimo patirtį. Manoji priesaika yra duota dar net tebesant kanditato į kilimą pavidalu, dar net neprisikėlus po materialios mirties, neturint tokio patyrimo, kokį turi Užbaigtieji, pasiekę Rojų.
Šitoji mano priesaika Rojaus Trejybei nustebino labiausiai mane patį. Tačiau tolimesniam mano keliui žmogiškuoju pavidalu reikėjo, kad nuo anksčiau, PRIEŠ KELETĄ METŲ, duotos priesaikos TĖVUI, pereičiau prie priesaikos Rojaus Trejybei, kad galėčiau savo sielos brolius ir seses mokyti daug aukštesnės ir giluminės sampratos apie Dievą Trijuose Asmenyse ir Dievo iš Trijų Asmenų VIENYBĘ DVASIOJE.
Daugiau pasakyti viešai neturiu leidimo.
Telydi tave ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2008-06-27 13:59:05
Mielas Algimantai, noriu paklausti ar as nors rašoma Urantijos knygoje apie puikybę. Jeigu taip, tai kaip ji apibūdinama, kaip žmogui su ja kovoti, kokį poveikį ji daro žmogui, kaip įtakoja jo elgseną?
Ačiū.
Audrius
2008-06-27 15:14:23
Vaidui,
Nu jo, jokios ideologijos, - "Nes jeigu būtų duota kas sukramtyta, tai vėliau žmonės patys nebemokėtų evoliucionuoti."!?
Vat tėtė Algimantas moka evoliucionuoti, o aš ne...
Sysas
2008-06-27 10:13:49
Algimantai, mirtingasis duoda priesaiką Rojaus Trejybei Rojuje ir tai reiškia jo priėmimą į Mirtingųjų Užbaigtųjų Korpusą. Tu tai padarei dar čia.Ar įmanoma įsivaizduoti kokį kelią esi nuėjęs?
rimantas ( Kaunas )
2008-06-27 09:23:18
Algimantai, gal mano klausimas labiau yra surištas su šita citata. Net klausimo neišeina teisingai suformuluoti.
"2. Mirtingieji užbaigtieji visiškai įvykdė amžių paliepimą, "Būkite tokie tobuli"; jie pakilo mirtingojo pasiekimo visuotiniu keliu; jie surado Dievą, ir jie buvo deramai priimti į Užbaigtumo Korpusą. Tokios būtybės pasiekė dvasinio žengimo į priekį dabartinę ribą, bet ne dvasios galutinio statuso užbaigtumą. Jos pasiekė tvarinio tobulumo dabartinę ribą, bet ne tvarinio tarnystės užbaigtumą. Jos patyrė Dievybės garbinimo pilnatvę, bet ne patirtinės Dievybės pasiekimo užbaigtumą. "
rimantas ( Kaunas )
2008-06-27 12:16:05
Algimantai, mirtingasis duoda priesaiką Rojaus Trejybei Rojuje ir tai reiškia jo priėmimą į Mirtingųjų Užbaigtųjų Korpusą. Tu tai padarei dar čia.Ar įmanoma įsivaizduoti kokį kelią esi nuėjęs?
rimantas ( Kaunas )
2008-06-27 09:23:08
Iš UK matosi kad ji neperteikia kokios nors ideologijos, viską sukurti savo valia ir savo pastangomis turi žmonės. Nes jeigu būtų duota kas sukramtyta, tai vėliau žmonės patys nebemokėtų evoliucionuoti.
Vieninteliai dalykai tai visur persismelkianti meilė, ir tarnystė visumos labui; žmonijos ir tvarinių brolystės įgyvendinimas; Kur Dievas visų Tėvas-šaltinis;
Vaidas
2008-06-21 19:36:54
Petrui,
na tai vėliava tau į rankas!
"...štai dvidešimto amžiaus viduryje Dievo dvasios atnešė į mūsų nuodėmingą žemelę tikrą stebūklą - Urantijos knygą."
Bet gal gi ne Dievo dvasia, o kita dvasia, kad pvz ir bolševizmo dvasia. Jie lygiai lygiai kaip ir tu skelbia, jog anksčiau žmonės buvo tokie primityvūs, neišsivystę, o štai dabar mes šoktelėjome svarbų evoliucijos laiptelį, ir XXa. žmonija gavo stebuklą - Komunistų partiją su savo"stebuklinga" ideologija!
Pakeisk sąvokų pavadinimus ir viskas tas pats, nieko naujo...
Sysas
2008-06-21 17:29:07
Kai prekė itin įkyriai reklamuojama, dažniausiai tai reiškia, kad jos vertė geeeerokai užkelta (labai švelniai tariant).
Petrai, prieš pradėdamas Urantijos knygos aktyvią reklamą, verčiau pabandytum išsiaiškinti ką reklamuoji.
Audrius
2008-06-21 09:56:28
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Informacija atspausdinta iš interneto svetainės www.urantija.lt.