Forumas: temos peržiūra
Klausimai iš Urantijos Knygos
Mano mielieji, kokių tik turite klausimų iš Urantijos Knygos, klauskite ir aš jums paaiškinsiu šitoje temoje. Todėl čia gali būti įvairiausi klausimai, kurie jums kilo skaitant Urantijos Knygą ir į kuriuos norėtumėte gauti atsakymą, kad jis padėtų jums geriau suvokti skaitomą Urantijos Knygą ir jos sąsajas su mūsų kasdienybe arba su mūsų ateitimi po prisikėlimo.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2008-04-29 21:47:32
Komentarai
Reiškia blogai supratai arba nesupratai iš viso nors sėdi forume jau arti metų. Šitiek laiko sugaišai. Kiek dar sausų žinių būtum įgijęs, kuriomis čia taip noriai daliniesi.Jeigu sakai, kad aš prieš mokslą.Kaip gi dediesi didžiu mokslo žmogum o nesupranti, kad nei pati Urantijos Knyga , nei aš be gramatikos ją studijuojantis ne prieš mokslą. Aš prieš mokslą be dvasingumo,be jo mokslas nulis.Ar itelektas ir dvasingumas vienas ir tas pats? Nors ir mokslas kažkiek duoda kulturingumo, bet vėl tai ne dvasingumas o pas tave net kulturingumo su žiburiu nerasi.Tai kas tuomet tavosios žinios? Kažkada ne taip senai prašei epitetų tavuoju atžvilgiu.Tai aš jų turiu . Jų prikimšta galva. Nes teko būti ir mokykloje ir institute nors ir be gramatikos ir buvo vaikystė kiemas gatvė ir klasės draugai ir studentavimo laikai o ir dabar darbas sociumas . Taip kas dėl epitetų tai aš jų turiu ir mažai nepasirodys , mane patį jie gali prilenkti prie žemės.Taip kad atsigultum nuo jų ir tu ir argumentų jokių nebus kodėl juos naudoju tavuoju atžvilgiu nors tu prašei, kad argumentuotume kodėl juos naudosiu. Nebus jokių atsakymų į klausymą kodėl? bet yra noras , kad jų mano smegeninėje neliktų visai.Ir čia jais dalinamasi tikrai nebus. Ir tikrai ir tema forumo ne ta. Gali man parašyti www.rimzak@xxx.lt ar paskambinti 8 687 30629 ir toliau dalintis savosiomis mokslo žiniomis, kuriomis čia per metus laiko pasidalinai tikrai nemažais kiekiais. Peržvelg pats.Beje klausimas ką mokslas sako, apie baimę kodėl žmogus dalindamasis mokslu žiniomis bijo savo vardą pasirašyti.Matyt iš kuklumo.rimantas ( Kaunas )
2008-07-12 10:47:51
Matyt labai daug bendravai su mažaraščiais. Su kuo sutapsi ... Iš tavojo parašymo supratau, kad mokslo žmogus yra blogai, bet klaviatūrą baksnoti smagu, ar ne,
rimantai?
2008-07-12 04:39:18
Mielieji, paskaitykite temos pavadinimą? O tada pateikite klausimus IŠ URANTIJOS KNYGOS, kurie jus tikrai NUOŠIRDŽIAI DOMINA. O šiaip kam nors pabaksnoti dėl gramatinių klaidų reikėtų kokioje nors lietuvių kalbos makytojų svetainėje, nes ji tam ir būtų skirta.
Čia ne toji svetainė.
Dėl to klauskite iš Urantijos Knygos EPOCHINIO apreiškimo klausimus net ir su gramatinėmis klaidomis. Svarbu tik kad klaustumėte nuoširdžiai, atsivėrusia siela, o ne vardan smalsavimo.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2008-07-12 10:01:35
Už gramatiką tai ačiū, bet daugiau sakyti ačiū kaip ir nėra už ką, na nebent už šmaikštumą tavojo prigimimo pabaigti sakinį , kurio paskutinis žodis būtų tarsi ir sakinio pabaiga ir "nikas". Bet ar tai ir yra visos tavosios žinios ar tai išmintis "čiatuose įgyta". Tik tiek jų ir jos teturi? O dėl durnyno tai žiūrėk būk atsargus , nes mokslo vyrai ir moterys - psichiatrai sako, kad tarp tokių ir pats tampi tokiu. Su kuo sutapsi tuo ir pats tapsi, ar nebetoli tas laikas kaip manai?
rimantas ( Kaunas
2008-07-11 21:08:48
rimantai, žodyje "daug" gale visada yra raidelė"g", o ne "k". Aš esu čia tam, kad šito tave pamokyčiau, juk nesinešt į kapą gi man tokios vertybės, nepasidalinus su tavimi. Net ir gyvenant durnyne, galima šio to išmokti, ar ne ,
rimantai?
2008-07-11 13:21:43
Mielas anonime savo sausų žinių sudėtų smegenų lentynose , nepavertęs išmintim nenusineši toliau kaip iki kapo.Mokslas žinios argumentavimo metodas, bet ar tai tinka religijai tikrąjai religijai. Geriau kaip mokslininkas ir pamastyk kas tave taip traukia čia kas per elektrocheminiai reiškiniai vyksta tavo smegenų lastelėse. Kad tu vietoje to , kad toliau kaip pats sakai augtum žiniomis kurias aišku galima įrodyti ,toliau lindi čia tarp kvailių ar kartais neglosto tai tavojo ego.Ar tarp žinovų nesijauti pats kvailys , kad užsuki čia ir taip pasijauti jau kvailys nesąs.Tai kas gi čia masturbuojasi mielas mokslininke.
rimantas ( Kaunas )
2008-07-11 12:47:41
O tai ka man dabar nusidejeliui daryti,kartais daugelis zmoniu tiesiog atsiduria gyvenimo kryzkelej.
Petrui
2008-07-11 13:37:15
Algimantai, noreciau Taves paklausti- ar krikstas atsitiktinai taip paveike Jezu, kad jis pamate nuostabius vaizdinius ir galutinai apsisprende del savo misijos Urantijoje? Gal krikstas buvo toks pats prisitaikymas prie aplinkos, kaip ir mesos valgymas?
Ta diena jis taip pat suzinojo is Jono krikstytojo ir apie savo, kaip Mesijo misija.
Tai klausimas ne is Urantijos Knygos, ten si vieta taip pat pamineta- skaitau dar karta "Jezus Kristus KALBU JUMS VEL", kurioje aprasoma daugiau Jezaus patyrimu ivykusiu ta pacia diena, Urantijos Knygoje neminimu. Nebent tai pamineta kitose Urantijos Knygos vietose.
Urantijos Knygoje rasoma, kad Jezus prieme si sprendima pasikrikstyti sakydamas Jonui: "Dabar pakrikstyk mane, nes mums reikia parodyti si pavyzdi mano broliams, stovintiems cia su manimi, ir kad zmones matytu jog manoji valanda jau atejo"- Jezaus gyvenimas- 135 dokumentas (1504 psl., 4- ta pastraipa).
Vita
2008-07-13 18:31:16
Kažkaip nesiriša pas jumis urantai...
Petras sako: "Nusidėjeli , tu neperžengsi amžinybės slenksčio ne dėl to , kad tu nusidėjelis , bet kad ignoruoji Dievo dvasios padovanojimą į žmogiškąjį protą ."
Tikriausiai kiekvienas yra girdėjęs evangelijų pasakojimą apie nusidėjėlę moterį, kuri savo plaukais ir ašaromis nušluostė Jėzui kojas. Fariziejai priekaištavo Jėzui ir murmėjo: "Jeigu šitas būtų pranašas, Jis žinotų, kas tokia ši moteris, kuri Jį liečia, nes ji - nusidėjėlė!". Tačiau ta moteris tai darė, nes atgailavo, ir tai parodė, kad ta atgaila vyko ne tik jos širdyje, bet tai parodė ir savo veiksmais. Jėzus jai pasakė: "Tavo nuodėmės atleistos". Vadinas ši nusidėjėlė buvo ne tik susitaikius su Dievu, nes nuodėms jai atleistos, bet ir įgijus amžinąjį gyvenimą. Faktas yra tas, kad visi žmonės - nusidėjėliai. Bet tie nusidėjėliai, kurių nuodėmes atleido Dievo Sūnus - Jėzus Kristus, gauna amžinąjį gyvenimą. Taigi, Petras (ne apaštalas, bet urantų komentatorius) sąmoningai nori sumenkinti Jėzaus Kristaus malonę, ir gan keistai skamba IRENOS išsakyta mintis: "Mielas Petrai,prie tavo komentaro,grąžiau ir geriau sunku būtų ką nors pridėti."? Sakai, kad nieko negali būti "gražiau" už Kristaus evangelijos neigimą?!
Alxnis
2008-07-11 11:51:54
Mielas Petrai,prie tavo komentaro,grąžiau ir geriau sunku būtų ką nors pridėti.
Visiems linkiu geros dienos.
Su meile
IRENA
2008-07-11 06:54:10
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Informacija atspausdinta iš interneto svetainės www.urantija.lt.